Forum Komunitas Online Gunungkidul
 
IndeksJual BeliPortal FKOGKFAQPencarianPendaftaranAnggotaLogin


Share | 
 

 G E T U N .....

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down 
Pilih halaman : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
PengirimMessage
Pardjimin
Presidium


Lokasi : Blekasi - DjogDja - GK - Semin - Karang Sari
Reputation : 10
Join date : 14.03.08

PostSubyek: G E T U N .....   Thu Nov 13, 2008 2:29 pm

First topic message reminder :

Getunku setahun

ning ati gelo, rasane kuciwo

Sithik-sithik mung ngalamun

anelongso rino awan wengi

Gumunku setahun yeng lagi bingung

soyo tambah bengong

Iwak gerameh pangan welut

piye maneh wis barang kebacut

Pripun kepriben…
Minta ampun ketiban amben
Mboten purun lha nggih kajenge

Nambahi bingung

Jarene wong gethun

yen digeged mboten mantun mantun

(karo di nyanyekne)

_________________
MPAN NGGO PAPAN

http://pardjimin.wordpress.com/


Terakhir diubah oleh Pardjimin tanggal Thu Nov 13, 2008 2:58 pm, total 1 kali diubah
Kembali Ke Atas Go down
http://pardjimin.wordpress.com

PengirimMessage
japrax
Presidium


Join date : 11.04.08

PostSubyek: Re: G E T U N .....   Thu Jan 08, 2009 3:17 pm

Pardjimin wrote:
japrax wrote:
la ono po to iki.?



woconen sik yo prak...,jian.. kowe ki..
:no:

woalah.. wes to.. rasah digetuni bngt2.. jln mash terbentang lebar dan luas.. ayo sukseskan wajib belajar 9thn..


Kembali Ke Atas Go down
dewalangit
Officer


Join date : 20.07.08

PostSubyek: Re: G E T U N .....   Thu Jan 08, 2009 3:18 pm

Aku melu ngrungok'e wae... :afro:
Kembali Ke Atas Go down
http://www.saeahchim.co.kr/
pipit
Presidium


Join date : 15.05.08

PostSubyek: Re: G E T U N .....   Thu Jan 08, 2009 3:51 pm

halaaah... ngopo iki. :scratch:

masalah kok ga perlu dikonpirmasikan?! yu ura bener nuh..

ndak ming dadi pretanyaan2 y' ga terselesaikan. ngakakk

sing merasa due masalah ro aku.. takokKe aku ndang! jo ngemeng2 ro wong sing ra ngerti opo2..!

wekekekk...

gong............. dueerrrrrr............
Kembali Ke Atas Go down
gandung
Officer


Join date : 14.03.08

PostSubyek: Re: G E T U N .....   Thu Jan 08, 2009 4:08 pm

pipit wrote:

sing merasa due masalah ro aku.. takokKe aku ndang! jo ngemeng2 ro wong sing ra ngerti opo2..!

kiro - kiro aku duwe masalah ro kowe ra...??
Kembali Ke Atas Go down
Wonosingo Ngali Kidul
Pengawas


Join date : 06.05.08

PostSubyek: Re: G E T U N .....   Thu Jan 08, 2009 4:55 pm

Nek forum seru ngene iki dadi seneng aku, luwih2 sing d obrolke kelakuan sing ra jelas....
Aplouse Aplouse Aplouse Aplouse Aplouse Aplouse
Kembali Ke Atas Go down
https://www.facebook.com/mahesatunggalika
Pardjimin
Presidium


Join date : 14.03.08

PostSubyek: Re: G E T U N .....   Thu Jan 08, 2009 7:23 pm

pipit wrote:
halaaah... ngopo iki. :scratch:

masalah kok ga perlu dikonpirmasikan?! yu ura bener nuh..

ndak ming dadi pretanyaan2 y' ga terselesaikan. ngakakk

sing merasa due masalah ro aku.. takokKe aku ndang! jo ngemeng2 ro wong sing ra ngerti opo2..!

wekekekk...

gong............. dueerrrrrr............

:bounce:
Kembali Ke Atas Go down
http://pardjimin.wordpress.com
Pardjimin
Presidium


Join date : 14.03.08

PostSubyek: Re: G E T U N .....   Thu Jan 08, 2009 7:25 pm

Wonosingo Ngali Kidul wrote:
Nek forum seru ngene iki dadi seneng aku, luwih2 sing d obrolke kelakuan sing ra jelas....
Aplouse Aplouse Aplouse Aplouse Aplouse Aplouse

ojo mung keplak-keplok wae.. :confused: , nek kowe seneng yo senengo !!, aku tak menyendiri, menelusuri GETUNku mau..

koq bisa ya... , koq bisa ya.., koq bisa ya..
koq bisa ya... , koq bisa ya.., koq bisa ya..
koq bisa ya... , koq bisa ya.., koq bisa ya..
:confused: :confused: :confused: :confused:
Kembali Ke Atas Go down
http://pardjimin.wordpress.com
Wonosingo Ngali Kidul
Pengawas


Join date : 06.05.08

PostSubyek: Re: G E T U N .....   Fri Jan 09, 2009 10:10 am

Pardjimin wrote:
Wonosingo Ngali Kidul wrote:
Nek forum seru ngene iki dadi seneng aku, luwih2 sing d obrolke kelakuan sing ra jelas....
Aplouse Aplouse Aplouse Aplouse Aplouse Aplouse

ojo mung keplak-keplok wae.. :confused: , nek kowe seneng yo senengo !!, aku tak menyendiri, menelusuri GETUNku mau..

koq bisa ya... , koq bisa ya.., koq bisa ya..
koq bisa ya... , koq bisa ya.., koq bisa ya..
koq bisa ya... , koq bisa ya.., koq bisa ya..
:confused: :confused: :confused: :confused:


Iki ke sak jane ora le yooo keplok2 ngono to kang, sak jane ki aku yo melu getun wong karang wis salah ijih ngengkel...

Gek nek d takoni malah galakan sing salah, Lha untunge ra TRIWIKRAMA aku........

Yo kuwi mau wis jenenge wae cah enom jaman sakiki sing urung di wulang wuruk (nek omonge Lodang) ketoknya kuwi...

ajib
Kembali Ke Atas Go down
https://www.facebook.com/mahesatunggalika
Pardjimin
Presidium


Join date : 14.03.08

PostSubyek: Re: G E T U N .....   Fri Jan 09, 2009 11:23 am

Wonosingo Ngali Kidul wrote:
Pardjimin wrote:
Wonosingo Ngali Kidul wrote:
Nek forum seru ngene iki dadi seneng aku, luwih2 sing d obrolke kelakuan sing ra jelas....
Aplouse Aplouse Aplouse Aplouse Aplouse Aplouse

ojo mung keplak-keplok wae.. :confused: , nek kowe seneng yo senengo !!, aku tak menyendiri, menelusuri GETUNku mau..

koq bisa ya... , koq bisa ya.., koq bisa ya..
koq bisa ya... , koq bisa ya.., koq bisa ya..
koq bisa ya... , koq bisa ya.., koq bisa ya..
:confused: :confused: :confused: :confused:


Iki ke sak jane ora le yooo keplok2 ngono to kang, sak jane ki aku yo melu getun wong karang wis salah ijih ngengkel...

Gek nek d takoni malah galakan sing salah, Lha untunge ra TRIWIKRAMA aku........

Yo kuwi mau wis jenenge wae cah enom jaman sakiki sing urung di wulang wuruk (nek omonge Lodang) ketoknya kuwi...

ajib

SAK KAREPMU...!!, ojo ngganggu aku !!!, aku arep menyendiri, menelusuri GETUNku mau..
koq bisa ya... , koq bisa ya.., koq bisa ya..
koq bisa ya... , koq bisa ya.., koq bisa ya..
koq bisa ya... , koq bisa ya.., koq bisa ya..
:confused: :confused: :confused: :confused:
:*)0(:
Kembali Ke Atas Go down
http://pardjimin.wordpress.com
siti rahayu
Camat


Lokasi : Blok F 48
Reputation : 13
Join date : 25.07.08

PostSubyek: Re: G E T U N .....   Fri Jan 09, 2009 12:31 pm

aku getun...karena buah hatiku...lagi gak disisi...

kenapa ini semua harus terjadi.....

disaat dekat mereka sering membuat kami stres dan berantem....

di kala jauh...mereka adalah badadari kecil dan pangeran cilik kami...

yang begituuuuuuuuuuuuuuuuu berharga....

ami dan ayah sayang kalian....

(maaf OOT)....

_________________
Cheisya Ramadhani Maulana
Ganapatih Naradatva Maulana
Kembali Ke Atas Go down
prasetyo
Camat


Lokasi : Ngadipiro-Rejosari-Semin-Jakarta
Reputation : 4
Join date : 22.03.08

PostSubyek: Re: G E T U N .....   Fri Jan 09, 2009 12:49 pm

Nek, urip neng perantauan mang susah mas, po meneh gak duwe iman sing kuat, pokok masalah sopan santun, unggah-unggoh, lan sak piturute bahkan kadang2 pekerjaan sing maksiat we dilakoni, nek kanggoku wong nandur bakal ngunduh, MESTI kui,... :cyclops:
Kembali Ke Atas Go down
japrax
Presidium


Lokasi : pelukan hangat luna maya
Reputation : 29
Join date : 11.04.08

PostSubyek: Re: G E T U N .....   Fri Jan 09, 2009 2:48 pm

Pardjimin wrote:
Wonosingo Ngali Kidul wrote:
Pardjimin wrote:
Wonosingo Ngali Kidul wrote:
Nek forum seru ngene iki dadi seneng aku, luwih2 sing d obrolke kelakuan sing ra jelas....
Aplouse Aplouse Aplouse Aplouse Aplouse Aplouse

ojo mung keplak-keplok wae.. :confused: , nek kowe seneng yo senengo !!, aku tak menyendiri, menelusuri GETUNku mau..

koq bisa ya... , koq bisa ya.., koq bisa ya..
koq bisa ya... , koq bisa ya.., koq bisa ya..
koq bisa ya... , koq bisa ya.., koq bisa ya..
:confused: :confused: :confused: :confused:


Iki ke sak jane ora le yooo keplok2 ngono to kang, sak jane ki aku yo melu getun wong karang wis salah ijih ngengkel...

Gek nek d takoni malah galakan sing salah, Lha untunge ra TRIWIKRAMA aku........

Yo kuwi mau wis jenenge wae cah enom jaman sakiki sing urung di wulang wuruk (nek omonge Lodang) ketoknya kuwi...

ajib

SAK KAREPMU...!!, ojo ngganggu aku !!!, aku arep menyendiri, menelusuri GETUNku mau..
koq bisa ya... , koq bisa ya.., koq bisa ya..
koq bisa ya... , koq bisa ya.., koq bisa ya..
koq bisa ya... , koq bisa ya.., koq bisa ya..
:confused: :confused: :confused: :confused:
:*)0(:


cantik cantik cuantik,mau mauu mauu.?


Kembali Ke Atas Go down
kandar
Presidium


Lokasi : jakarta asli Kemiri, Tanjung sari
Reputation : 25
Join date : 23.08.08

PostSubyek: Re: G E T U N .....   Fri Jan 09, 2009 3:44 pm

Iki Getune ki to be continue yoo..wis ganti tahun je..

Mbok yo wis mas... wong barang sing uwis terjadi ki ra bakalan iso dibaleni..
Nggawe paragraf anyar meneh bae..
ning luwih prayogo nek opo sing digetuni ki di share, sopo ngerti ono konco2 sing nduwe lelakon kang tansah mirip, sahinggo iso dinggo bahan wewacan..

Suwun,
Kandar

_________________
urip mung mampir ngombe lan mung wang sinawang.

Menjadi tua pelan tapi pasti, namun menjadi dewasa belum tentu.

http://syifauwongmantren.multiply.com => nembe sinau
Kembali Ke Atas Go down
http://syifauwongmantren.multiply.com
Wonosingo Ngali Kidul
Pengawas


Lokasi : Gunungkidul
Reputation : 20
Join date : 06.05.08

PostSubyek: Re: G E T U N .....   Fri Jan 09, 2009 5:02 pm

Pardjimin wrote:
Wonosingo Ngali Kidul wrote:
Pardjimin wrote:
Wonosingo Ngali Kidul wrote:
Nek forum seru ngene iki dadi seneng aku, luwih2 sing d obrolke kelakuan sing ra jelas....
Aplouse Aplouse Aplouse Aplouse Aplouse Aplouse

ojo mung keplak-keplok wae.. :confused: , nek kowe seneng yo senengo !!, aku tak menyendiri, menelusuri GETUNku mau..

koq bisa ya... , koq bisa ya.., koq bisa ya..
koq bisa ya... , koq bisa ya.., koq bisa ya..
koq bisa ya... , koq bisa ya.., koq bisa ya..
:confused: :confused: :confused: :confused:


Iki ke sak jane ora le yooo keplok2 ngono to kang, sak jane ki aku yo melu getun wong karang wis salah ijih ngengkel...

Gek nek d takoni malah galakan sing salah, Lha untunge ra TRIWIKRAMA aku........

Yo kuwi mau wis jenenge wae cah enom jaman sakiki sing urung di wulang wuruk (nek omonge Lodang) ketoknya kuwi...

ajib

SAK KAREPMU...!!, ojo ngganggu aku !!!, aku arep menyendiri, menelusuri GETUNku mau..
koq bisa ya... , koq bisa ya.., koq bisa ya..
koq bisa ya... , koq bisa ya.., koq bisa ya..
koq bisa ya... , koq bisa ya.., koq bisa ya..
:confused: :confused: :confused: :confused:
:*)0(:

Rep menyendiri kok sak anak bojo di gowo, njur piye nek ngono kuwi..... ngakak ngakak ngakak ngakak
Kembali Ke Atas Go down
https://www.facebook.com/mahesatunggalika
Wonosingo Ngali Kidul
Pengawas


Lokasi : Gunungkidul
Reputation : 20
Join date : 06.05.08

PostSubyek: Re: G E T U N .....   Fri Jan 09, 2009 5:03 pm

kandar wrote:
Iki Getune ki to be continue yoo..wis ganti tahun je..

Mbok yo wis mas... wong barang sing uwis terjadi ki ra bakalan iso dibaleni..
Nggawe paragraf anyar meneh bae..
ning luwih prayogo nek opo sing digetuni ki di share, sopo ngerti ono konco2 sing nduwe lelakon kang tansah mirip, sahinggo iso dinggo bahan wewacan..

Suwun,
Kandar

Bener tenan ki omonge mas kandar, dadi yo nek d getuni terus marake ngelu2 ning ati.... gak boleh gak boleh gak boleh gak boleh
Kembali Ke Atas Go down
https://www.facebook.com/mahesatunggalika
gimbik
Pengawas


Lokasi : Nori One
Reputation : 6
Join date : 04.03.08

PostSubyek: Re: G E T U N .....   Sat Jan 10, 2009 11:28 pm

GETUN ki tibane mesti Mburi

_________________
I know the Lord will make a way for me
Mampir Dunk==> Bola
Disini Juga ==> Site
OK Zone ===> Blog
Dengerin Lagunya ===>> my world
Kembali Ke Atas Go down
http://profiles.friendster.com/imbik
rmlodang
Camat


Lokasi : Kayangan junggring saloko.
Reputation : 12
Join date : 12.08.08

PostSubyek: Re: G E T U N .....   Sun Jan 11, 2009 5:37 pm

Wonosingo Ngali Kidul wrote:
kandar wrote:
Iki Getune ki to be continue yoo..wis ganti tahun je..

Mbok yo wis mas... wong barang sing uwis terjadi ki ra bakalan iso dibaleni..
Nggawe paragraf anyar meneh bae..
ning luwih prayogo nek opo sing digetuni ki di share, sopo ngerti ono konco2 sing nduwe lelakon kang tansah mirip, sahinggo iso dinggo bahan wewacan..

Suwun,
Kandar

Bener tenan ki omonge mas kandar, dadi yo nek d getuni terus marake ngelu2 ning ati.... gak boleh gak boleh gak boleh gak boleh



Wah yo ura ngunuh kang, kari seing di getuni apane seik., lanek nggetuni jamane penjajahan yo ura ono artine wong coro carane weis luput seko pakudangan, nek weis jenenge kodrat tan keno wiradat.... ngakak ngakak
Kembali Ke Atas Go down
http://maryoto_metal@yahoo.com
4lief4
Koordinator


Lokasi : njakarta
Reputation : 0
Join date : 03.06.08

PostSubyek: Re: G E T U N .....   Sun Jan 11, 2009 9:26 pm

Setiap orang wes mesti pernah getun dlm suatu hal. Smoga setiap kekecewaan yg kta alami memacu kta unt jadi lebih baik.
Kembali Ke Atas Go down
pipit
Presidium


Lokasi : Jogja-Bantul-Wonosari
Reputation : 6
Join date : 15.05.08

PostSubyek: Re: G E T U N .....   Mon Jan 12, 2009 9:47 am

gandung wrote:


kiro - kiro aku duwe masalah ro kowe ra...??

lha ketoknya kepie? ;)

Quote :
Nek forum seru ngene iki dadi seneng aku, luwih2 sing d obrolke kelakuan sing ra jelas....

wew. melu seneng we ah nek kancane seneng..

kelakuan sing ra jelas kie opo yo. :scratch:
Kembali Ke Atas Go down
Wonosingo Ngali Kidul
Pengawas


Lokasi : Gunungkidul
Reputation : 20
Join date : 06.05.08

PostSubyek: Re: G E T U N .....   Mon Jan 12, 2009 11:49 am

Quote :
Quote :
Nek forum seru ngene iki dadi seneng aku, luwih2 sing d obrolke kelakuan sing ra jelas....

wew. melu seneng we ah nek kancane seneng..

kelakuan sing ra jelas kie opo yo. :scratch:

Srimpet no, wong srimpet ki wis membudaya.
Nek ndisik srimpet ki nurut sejarahe, kerono jaman ndisik ki kurang hiburan lan kurang paham akan seni budaya.
Kembali Ke Atas Go down
https://www.facebook.com/mahesatunggalika
pipit
Presidium


Lokasi : Jogja-Bantul-Wonosari
Reputation : 6
Join date : 15.05.08

PostSubyek: Re: G E T U N .....   Mon Jan 12, 2009 11:53 am

Wonosingo Ngali Kidul wrote:

Srimpet no, wong srimpet ki wis membudaya.
Nek ndisik srimpet ki nurut sejarahe, kerono jaman ndisik ki kurang hiburan lan kurang paham akan seni budaya.

O.. :cyclops:
Kembali Ke Atas Go down
kandar
Presidium


Lokasi : jakarta asli Kemiri, Tanjung sari
Reputation : 25
Join date : 23.08.08

PostSubyek: Re: G E T U N .....   Mon Jan 12, 2009 12:01 pm

wis masuk neng kamus durung kata2 persrimpetan kuwi??
kudu ndang dilebokke kosa kata kuwi..

_________________
urip mung mampir ngombe lan mung wang sinawang.

Menjadi tua pelan tapi pasti, namun menjadi dewasa belum tentu.

http://syifauwongmantren.multiply.com => nembe sinau
Kembali Ke Atas Go down
http://syifauwongmantren.multiply.com
Wonosingo Ngali Kidul
Pengawas


Lokasi : Gunungkidul
Reputation : 20
Join date : 06.05.08

PostSubyek: Re: G E T U N .....   Mon Jan 12, 2009 12:03 pm

kandar wrote:
wis masuk neng kamus durung kata2 persrimpetan kuwi??
kudu ndang dilebokke kosa kata kuwi..

Uwis mas, masuk dalam Tata Bahasa Krama Super Inggil. Melakne mas jimin ki nggetune kuwi mau. gak boleh
Kembali Ke Atas Go down
https://www.facebook.com/mahesatunggalika
gandung
Officer


Lokasi : Cawang Baru - Jakarta Timur - Indonesia
Reputation : 17
Join date : 14.03.08

PostSubyek: Re: G E T U N .....   Mon Jan 12, 2009 12:08 pm

Wonosingo Ngali Kidul wrote:

Uwis mas, masuk dalam Tata Bahasa Krama Super Inggil. Melakne mas jimin ki nggetune kuwi mau. gak boleh

nak ngeneiki caramu yo bakal eneng wong perang batin nuh.... ngakakk

_________________
Yen kepingin Di asihi karo wong lio yo kudu biso duweni roso asih marang wong lio ora perduli bocah cilik utowo gedhe wong sugeh utowo mlarat wong lanang utowo wedok elek utowo bagus
Kembali Ke Atas Go down
pipit
Presidium


Lokasi : Jogja-Bantul-Wonosari
Reputation : 6
Join date : 15.05.08

PostSubyek: Re: G E T U N .....   Mon Jan 12, 2009 12:11 pm

gandung wrote:

bakal eneng wong perang batin nuh.... ngakakk

meluuu... :/;;0;;:

ngakak
Kembali Ke Atas Go down
Wonosingo Ngali Kidul
Pengawas


Lokasi : Gunungkidul
Reputation : 20
Join date : 06.05.08

PostSubyek: Re: G E T U N .....   Mon Jan 12, 2009 12:13 pm

gandung wrote:
Wonosingo Ngali Kidul wrote:

Uwis mas, masuk dalam Tata Bahasa Krama Super Inggil. Melakne mas jimin ki nggetune kuwi mau. gak boleh

nak ngeneiki caramu yo bakal eneng wong perang batin nuh.... ngakakk

Men gek kon mlebu ning kebathinan, Gek sing getun ndak ora kedlarung2 maneh... ngakakk
Kembali Ke Atas Go down
https://www.facebook.com/mahesatunggalika
gimbik
Pengawas


Lokasi : Nori One
Reputation : 6
Join date : 04.03.08

PostSubyek: Re: G E T U N .....   Fri Jan 16, 2009 7:34 am

Keblinger Tibo Mburi

_________________
I know the Lord will make a way for me
Mampir Dunk==> Bola
Disini Juga ==> Site
OK Zone ===> Blog
Dengerin Lagunya ===>> my world
Kembali Ke Atas Go down
http://profiles.friendster.com/imbik
Prof.
Koordinator


Lokasi : pekanbaru
Reputation : 3
Join date : 07.12.08

PostSubyek: Re: G E T U N .....   Fri Jan 16, 2009 12:13 pm

prasetyo wrote:
Nek, urip neng perantauan mang susah mas, po meneh gak duwe iman sing kuat, pokok masalah sopan santun, unggah-unggoh, lan sak piturute bahkan kadang2 pekerjaan sing maksiat we dilakoni, nek kanggoku wong nandur bakal ngunduh, MESTI kui,... :cyclops:

Dimana bumi dipijak disitu langit dijunjung. Ojo kumitlak......jare Den Baguse Ngarso....
Kembali Ke Atas Go down
http://ijopunkjutee.blogspot.com
bening
Warga


Lokasi : ndepis neng pojokan
Reputation : 0
Join date : 05.12.08

PostSubyek: Re: G E T U N .....   Sat Jan 17, 2009 12:21 pm

getun...aku yo getunn...
getunku ra ketulungan...
aku getun...
aku getuuunnn....
aku g e t u n n n n n . . . .

*jo senggol, lagi mumett!*
Kembali Ke Atas Go down
fathers
KorLap


Lokasi : SUROBOYO
Reputation : 1
Join date : 05.11.08

PostSubyek: Re: G E T U N .....   Sun Jan 18, 2009 12:04 pm

Ki sakjane opo to sing di getuni ???? aku wingi yo getun tiwas entuk duwit sak koper eeeee ternyata gor mimpi.....
Kembali Ke Atas Go down
http://www.friendster.com/sonreiffal
gimbik
Pengawas


Lokasi : Nori One
Reputation : 6
Join date : 04.03.08

PostSubyek: Re: G E T U N .....   Mon Jan 19, 2009 2:19 am

ora kalap

_________________
I know the Lord will make a way for me
Mampir Dunk==> Bola
Disini Juga ==> Site
OK Zone ===> Blog
Dengerin Lagunya ===>> my world
Kembali Ke Atas Go down
http://profiles.friendster.com/imbik
4lief4
Koordinator


Lokasi : njakarta
Reputation : 0
Join date : 03.06.08

PostSubyek: Re: G E T U N .....   Mon Jan 19, 2009 10:35 am

gimbik wrote:
ora kalap
Apane kang!!
Kembali Ke Atas Go down
gimbik
Pengawas


Lokasi : Nori One
Reputation : 6
Join date : 04.03.08

PostSubyek: Re: G E T U N .....   Tue Jan 20, 2009 2:15 am

Atiku ra kalab

_________________
I know the Lord will make a way for me
Mampir Dunk==> Bola
Disini Juga ==> Site
OK Zone ===> Blog
Dengerin Lagunya ===>> my world
Kembali Ke Atas Go down
http://profiles.friendster.com/imbik
pipit
Presidium


Lokasi : Jogja-Bantul-Wonosari
Reputation : 6
Join date : 15.05.08

PostSubyek: Re: G E T U N .....   Tue Jan 20, 2009 10:50 am

gimbik wrote:
Atiku ra kalab

gak boleh

semangaat..!
Kembali Ke Atas Go down
japrax
Presidium


Lokasi : pelukan hangat luna maya
Reputation : 29
Join date : 11.04.08

PostSubyek: Re: G E T U N .....   Tue Jan 20, 2009 11:31 am

ono op to iki... :/;;0;;:
Kembali Ke Atas Go down
gimbik
Pengawas


Lokasi : Nori One
Reputation : 6
Join date : 04.03.08

PostSubyek: Re: G E T U N .....   Wed Jan 21, 2009 2:55 am

ono lawuh

_________________
I know the Lord will make a way for me
Mampir Dunk==> Bola
Disini Juga ==> Site
OK Zone ===> Blog
Dengerin Lagunya ===>> my world
Kembali Ke Atas Go down
http://profiles.friendster.com/imbik
maniss
Koordinator


Lokasi : Jakarta
Reputation : 7
Join date : 04.04.08

PostSubyek: Re: G E T U N .....   Wed Jan 21, 2009 8:48 am

jan-jane apa yg terjadi toh?
penasaran aku..
GETUN nek ra ngerti soale..

_________________
NRIMO ING PANDOEM
Kembali Ke Atas Go down
kandar
Presidium


Lokasi : jakarta asli Kemiri, Tanjung sari
Reputation : 25
Join date : 23.08.08

PostSubyek: Re: G E T U N .....   Wed Jan 21, 2009 9:21 am

Mbak rasah mela melu getun, wong yo awake dewe ora ngerti opo sing digetuni kok..sing ngerti gur sing posting thok opo sing di getuni...

_________________
urip mung mampir ngombe lan mung wang sinawang.

Menjadi tua pelan tapi pasti, namun menjadi dewasa belum tentu.

http://syifauwongmantren.multiply.com => nembe sinau
Kembali Ke Atas Go down
http://syifauwongmantren.multiply.com
japrax
Presidium


Lokasi : pelukan hangat luna maya
Reputation : 29
Join date : 11.04.08

PostSubyek: Re: G E T U N .....   Wed Jan 21, 2009 10:15 am

ojo di getuni terus2an lah.. mengko ndak dadi stres.. frustasi
Kembali Ke Atas Go down
Sponsored content




PostSubyek: Re: G E T U N .....   

Kembali Ke Atas Go down
 
G E T U N .....
Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas 
Halaman 3 dari 5Pilih halaman : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
FKOGK :: LOUNGE 'N CHIT-CHAT :: Coerhat-
Navigasi: