Forum Komunitas Online Gunungkidul
 
IndeksJual BeliPortal FKOGKFAQPencarianPendaftaranAnggotaLogin


Share | 
 

 Membuat Tanggalan FKOG ( wonosari dot com )

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down 
Pilih halaman : Previous  1, 2, 3  Next
PengirimMessage
Pardjimin
Presidium
avatar

Lokasi : Blekasi - DjogDja - GK - Semin - Karang Sari
Reputation : 10
Join date : 14.03.08

PostSubyek: Membuat Tanggalan FKOG ( wonosari dot com )   Thu Nov 13, 2008 4:17 pm

First topic message reminder :

monggo sedulur kabeh

mumpung isih ono sektu, ayo nggawe tanggalan FKOG, member kon tuku (wajib) kan lumayan nek ono turahane iso nggo nggawe kas...

Lha lembarane di nganggo foto2 sik wis di upload, dipilih sikapik trus di nggo nggawe lembaran tanggalane

ayo di lanjoet !!

_________________
MPAN NGGO PAPAN

http://pardjimin.wordpress.com/
Kembali Ke Atas Go down
http://pardjimin.wordpress.com

PengirimMessage
sug3st
Camat


Join date : 05.05.08

PostSubyek: Re: Membuat Tanggalan FKOG ( wonosari dot com )   Thu Nov 20, 2008 10:57 am

nek ora... sing duwe ide gambar iso di share neng kene,. nek cocok di dadekke gambar kalender, terus di tulis jenenge singg gawe design gambare.
Kembali Ke Atas Go down
http://www.edysusilo.blogspot.com/
Wonosingo Ngali Kidul
Pengawas


Join date : 06.05.08

PostSubyek: Re: Membuat Tanggalan FKOG ( wonosari dot com )   Thu Nov 27, 2008 2:42 pm

Endi ki contone....wah gek buru2 to yo lur..........selak aku ki rep mlaning, tahun ngarep akeh tugas berat ki sing kudu tak note????

Wis jan selak kedalu2 no............
Ayo...aku pesen disik dewe........

aku pesen 2.....plus stikere maneh yoo
Kembali Ke Atas Go down
https://www.facebook.com/mahesatunggalika
sug3st
Camat


Join date : 05.05.08

PostSubyek: Re: Membuat Tanggalan FKOG ( wonosari dot com )   Tue Dec 02, 2008 8:49 pm

aku lagi nyoba2 gawe design... lg 45% jew...... ngakakk
Kembali Ke Atas Go down
http://www.edysusilo.blogspot.com/
Si kondir
Lurah


Join date : 27.10.08

PostSubyek: Re: Membuat Tanggalan FKOG ( wonosari dot com )   Mon Dec 15, 2008 3:25 pm

lha endi ono terusane ra ki....wis pirang persen kiro2, tinggal 16 dino meneh lho.
Kembali Ke Atas Go down
rmlodang
Camat


Join date : 12.08.08

PostSubyek: Re: Membuat Tanggalan FKOG ( wonosari dot com )   Mon Dec 15, 2008 3:33 pm

hayoo di cepetno wae lur...
Kembali Ke Atas Go down
http://maryoto_metal@yahoo.com
dewalangit
Officer


Join date : 20.07.08

PostSubyek: Re: Membuat Tanggalan FKOG ( wonosari dot com )   Mon Dec 15, 2008 7:02 pm

Aku melu ndukung wae,. Very Happy
Kembali Ke Atas Go down
http://www.saeahchim.co.kr/
rama3njoy
Presidium


Join date : 01.03.08

PostSubyek: Re: Membuat Tanggalan FKOG ( wonosari dot com )   Mon Dec 15, 2008 7:36 pm

lha arep format kalender yang gimana? kalender gantung apa kalender duduk... tak urun design
aku wis design jaket ning durung tak upload...
Kembali Ke Atas Go down
http://musikasikku.blogspot.com
gandung
Officer


Join date : 14.03.08

PostSubyek: Re: Membuat Tanggalan FKOG ( wonosari dot com )   Tue Dec 16, 2008 1:49 pm

Tak wiwitane men eneng perangsan le do ngawe kieh....
lha kok iki rung eneng sing ngawe tow??????
Kembali Ke Atas Go down
gandung
Officer


Join date : 14.03.08

PostSubyek: Re: Membuat Tanggalan FKOG ( wonosari dot com )   Tue Dec 16, 2008 1:51 pm




lol!

Monggo sing engkang protes PM mawon ampun d posting ndak ora ilok gak boleh
ngakakk
Kembali Ke Atas Go down
iwans
Camat
avatar

Lokasi : semin
Reputation : 96
Join date : 29.02.08

PostSubyek: Re: Membuat Tanggalan FKOG ( wonosari dot com )   Tue Dec 16, 2008 2:09 pm

frustasi frustasi wah iki kujur potoku ra ono dewe ki ngakak ngakak ngakak

_________________
awali kebajikan itu dari diri sendiri dan jangan suka mencari kesalahan orang lain,pemerintahan yang baik berdasarkan individu yang baik.
Kembali Ke Atas Go down
http://lwans.wordpress.com/
4lief4
Koordinator
avatar

Lokasi : njakarta
Reputation : 0
Join date : 03.06.08

PostSubyek: Re: Membuat Tanggalan FKOG ( wonosari dot com )   Tue Dec 16, 2008 2:22 pm

Gek endi liyane adiku seng plng nganteng wes posting
Kembali Ke Atas Go down
gandung
Officer
avatar

Lokasi : Cawang Baru - Jakarta Timur - Indonesia
Reputation : 17
Join date : 14.03.08

PostSubyek: Re: Membuat Tanggalan FKOG ( wonosari dot com )   Tue Dec 16, 2008 2:47 pm

iwans wrote:
frustasi frustasi wah iki kujur potoku ra ono dewe ki ngakak ngakak ngakak

Lha postingo kang.... alias ngawe disn dw nuh :scratch:

_________________
Yen kepingin Di asihi karo wong lio yo kudu biso duweni roso asih marang wong lio ora perduli bocah cilik utowo gedhe wong sugeh utowo mlarat wong lanang utowo wedok elek utowo bagus
Kembali Ke Atas Go down
sug3st
Camat
avatar

Lokasi : Baleharjo - Djogdja ~pp~
Reputation : 15
Join date : 05.05.08

PostSubyek: Re: Membuat Tanggalan FKOG ( wonosari dot com )   Tue Dec 16, 2008 3:00 pm

sep.... sep... kang gandung....

_________________
Sucikanlah aku dalam pikiran, perkataan dan perbuatan

E D Y
Kembali Ke Atas Go down
http://www.edysusilo.blogspot.com/
Pardjimin
Presidium
avatar

Lokasi : Blekasi - DjogDja - GK - Semin - Karang Sari
Reputation : 10
Join date : 14.03.08

PostSubyek: Re: Membuat Tanggalan FKOG ( wonosari dot com )   Tue Dec 16, 2008 3:09 pm

wis aku nurut wae... !!

_________________
MPAN NGGO PAPAN

http://pardjimin.wordpress.com/
Kembali Ke Atas Go down
http://pardjimin.wordpress.com
dewalangit
Officer
avatar

Lokasi : Jl.jogja-wnsari km 20 Patuk.Dhaksinargha Bhumikarta.
Reputation : 39
Join date : 20.07.08

PostSubyek: Re: Membuat Tanggalan FKOG ( wonosari dot com )   Tue Dec 16, 2008 3:16 pm

gandung wrote:



lol!

Monggo sing engkang protes PM mawon ampun d posting ndak ora ilok gak boleh
ngakakk

Apik iki,..ndang ge di print terus disebar kesemua korwil dan korcab,... Very Happy Very Happy ajib

_________________
Dengan Ilmu hidup jadi mudah
Dengan Seni dan Cinta hidup jadi indah
Dengan Agama hidup jadi terarah
Dengan smart & smile hidup jadi bergairah


FB
Kembali Ke Atas Go down
http://www.saeahchim.co.kr/
lekwawan
Lurah
avatar

Lokasi : Cibubur - Semanu
Reputation : 1
Join date : 28.05.08

PostSubyek: Re: Membuat Tanggalan FKOG ( wonosari dot com )   Tue Dec 16, 2008 3:39 pm

apik juga tuh, tapi nek iso foto2 kumpul2nya
ojo terlalu dominan, mesakne sik ra ono fotone

sik ra pernah melu kumpul2
Kembali Ke Atas Go down
gandung
Officer
avatar

Lokasi : Cawang Baru - Jakarta Timur - Indonesia
Reputation : 17
Join date : 14.03.08

PostSubyek: Re: Membuat Tanggalan FKOG ( wonosari dot com )   Tue Dec 16, 2008 4:09 pm

lekwawan wrote:
apik juga tuh, tapi nek iso foto2 kumpul2nya
ojo terlalu dominan, mesakne sik ra ono fotone
sik ra pernah melu kumpul2

Sip kang.. lha yo iki karepku....
kuwiki ceritane gur perangsang.... ( ojo mesum)
men rencang2 sesarengan gawene.... Bagoos

_________________
Yen kepingin Di asihi karo wong lio yo kudu biso duweni roso asih marang wong lio ora perduli bocah cilik utowo gedhe wong sugeh utowo mlarat wong lanang utowo wedok elek utowo bagus
Kembali Ke Atas Go down
bowo_wahyu
SatPam
avatar

Lokasi : ngawen - karangmojo - djogdjakarta
Reputation : 6
Join date : 18.03.08

PostSubyek: Re: Membuat Tanggalan FKOG ( wonosari dot com )   Tue Dec 16, 2008 11:34 pm

siip photo pas syawalan wingi juga apik ko, bukber d pemda kae juga, wes gek ndang di laksanakan
Kembali Ke Atas Go down
http://www.siapcetak.in
masgareng
Koordinator
avatar

Lokasi : Ciledug, Tangerang, Banten
Reputation : 12
Join date : 16.04.08

PostSubyek: Re: Membuat Tanggalan FKOG ( wonosari dot com )   Tue Dec 16, 2008 11:46 pm

Aku pesen 2 yo ndung .. sing siji njaluk sing ono photone kang pardjimin sak halaman penuh

_________________
Masgareng Facebook
Salam Thiwul
Kembali Ke Atas Go down
http://facebook.com/masgareng
Wonosingo Ngali Kidul
Pengawas
avatar

Lokasi : Gunungkidul
Reputation : 20
Join date : 06.05.08

PostSubyek: Re: Membuat Tanggalan FKOG ( wonosari dot com )   Wed Dec 17, 2008 3:37 pm

wrote:
[/img]
lol!

Monggo sing engkang protes PM mawon ampun d posting ndak ora ilok gak boleh
ngakakk

Apik ning gambarku mbok ojo di pajang, kowe ki ojo rusuh ndung......Nek ijih kepingen ndelok wowo... ngakakk ngakakk ngakakk ngakakk
Kembali Ke Atas Go down
https://www.facebook.com/mahesatunggalika
gandung
Officer
avatar

Lokasi : Cawang Baru - Jakarta Timur - Indonesia
Reputation : 17
Join date : 14.03.08

PostSubyek: Re: Membuat Tanggalan FKOG ( wonosari dot com )   Wed Dec 17, 2008 4:10 pm

masgareng wrote:

Aku pesen 2 yo ndung .. sing siji njaluk sing ono photone kang pardjimin sak halaman penuh

OK kang... nunggu perse-7an ne kang WonoSingo⭐


Wonosingo Ngali Kidul wrote:

Apik ning gambarku mbok ojo di pajang, kowe ki ojo rusuh ndung......Nek ijih kepingen ndelok wowo... ngakakk ngakakk ngakakk ngakakk


weh nak ngon ndelok wong ki kan ora eneng ubungane ro kowe to kang.... dance
ngak ngaruh gitu loh ngakak

_________________
Yen kepingin Di asihi karo wong lio yo kudu biso duweni roso asih marang wong lio ora perduli bocah cilik utowo gedhe wong sugeh utowo mlarat wong lanang utowo wedok elek utowo bagus
Kembali Ke Atas Go down
Wonosingo Ngali Kidul
Pengawas
avatar

Lokasi : Gunungkidul
Reputation : 20
Join date : 06.05.08

PostSubyek: Re: Membuat Tanggalan FKOG ( wonosari dot com )   Wed Dec 17, 2008 5:59 pm

Pokoke aku wegah setinganmu, aku tak urun ra kalah ro Gandung aku.......

Feature:
• Hari libur dan cuti bersama
• Penanggalan Jawa, Hijriyah, dan Imlek
• Pasaran atau weton

Jadwal hari libur tahun 2009
1 Januari : Tahun Baru Masehi
2 Januari : Cuti Bersama Tahun Baru Masehi
26 Januari : Tahun Baru Imlek 2560
9 Maret : Maulid Nabi Muhammad SAW
26 Maret : Hari Raya Nyepi Tahun Baru Saka 1931
10 April : Wafat Yesus Kristus
9 Mei : Hari Raya Waisak Tahun 2553
21 Mei : Kenaikan Yesus Kristus
20 Juli : Isra’ Mi’raj Nabi Muhammad SAW
17 Agustus : Hari Kemerdekaan RI
18 September : Cuti Bersama Idul Fitri
21-22 September : Idul Fitri 1 Syawal 1430 Hijriyah
23 September : Cuti Bersama Idul Fitri
27 November : Idul Adha 1430 Hijriyah
18 Desember : Tahun Baru Hijriyah 1431 Hijriyah
24 Desember : Cuti Bersama Natal
25 Desember : Hari Raya Natal














Nek pingin akeh libure gaweo dewe sing akeh tanggal abange, iki ra perlu ono komplainan....gur nek arep pingin datane mentahe PM aku po IMwae....

Suwun.......... ngakakk
Kembali Ke Atas Go down
https://www.facebook.com/mahesatunggalika
gandung
Officer
avatar

Lokasi : Cawang Baru - Jakarta Timur - Indonesia
Reputation : 17
Join date : 14.03.08

PostSubyek: Re: Membuat Tanggalan FKOG ( wonosari dot com )   Wed Dec 17, 2008 6:06 pm

nha nak d rangsang ngango rak yo gek do posting tow....
endi liyane/....???
saiki wis tanggal 17 Desember 2008 kang delo meneh wis 2009
monggo d lanjoet ajib

_________________
Yen kepingin Di asihi karo wong lio yo kudu biso duweni roso asih marang wong lio ora perduli bocah cilik utowo gedhe wong sugeh utowo mlarat wong lanang utowo wedok elek utowo bagus
Kembali Ke Atas Go down
Wonosingo Ngali Kidul
Pengawas
avatar

Lokasi : Gunungkidul
Reputation : 20
Join date : 06.05.08

PostSubyek: Re: Membuat Tanggalan FKOG ( wonosari dot com )   Wed Dec 17, 2008 6:13 pm

gandung wrote:
nha nak d rangsang ngango rak yo gek do posting tow....
endi liyane/....???
saiki wis tanggal 17 Desember 2008 kang delo meneh wis 2009
monggo d lanjoet ajib

Endi liyane, nek ra ono liyane gek kari golekono sing nyetak wae ndung??? NEk iso murah ning apik ngakakk ngakakk ngakakk ...

Ketoke nganggo kertas burem yo ra po2... frustasi frustasi
Kembali Ke Atas Go down
https://www.facebook.com/mahesatunggalika
Prexndes
Koordinator
avatar

Reputation : 4
Join date : 25.04.08

PostSubyek: Re: Membuat Tanggalan FKOG ( wonosari dot com )   Wed Dec 17, 2008 6:36 pm

Wonosingo Ngali Kidul wrote:
gandung wrote:
nha nak d rangsang ngango rak yo gek do posting tow....
endi liyane/....???
saiki wis tanggal 17 Desember 2008 kang delo meneh wis 2009
monggo d lanjoet ajib

Endi liyane, nek ra ono liyane gek kari golekono sing nyetak wae ndung??? NEk iso murah ning apik ngakakk ngakakk ngakakk ...

Ketoke nganggo kertas burem yo ra po2... frustasi frustasi


wuuaaa ppiikkk nan iki...............

mbok gekdi dil"ke...............

tak pesen loro(2) ro stikere sisan...........
Kembali Ke Atas Go down
kendra
Koordinator
avatar

Lokasi : batam island
Reputation : 0
Join date : 14.09.08

PostSubyek: Re: Membuat Tanggalan FKOG ( wonosari dot com )   Wed Dec 17, 2008 8:09 pm

acc,cepet ndang digawe trus cepet2 di pablis akupesen 2,pas akir taun mau mudikni
Kembali Ke Atas Go down
http://kentrunk.wordpress.com
rmlodang
Camat
avatar

Lokasi : Kayangan junggring saloko.
Reputation : 12
Join date : 12.08.08

PostSubyek: Re: Membuat Tanggalan FKOG ( wonosari dot com )   Wed Dec 17, 2008 8:17 pm

Nek model koyo nggone gandung kwei aku cocok kwei....
weis gek hayoo do setuju wae..lur..
selak kesuen. :roll: :roll:
Kembali Ke Atas Go down
http://maryoto_metal@yahoo.com
Wonosingo Ngali Kidul
Pengawas
avatar

Lokasi : Gunungkidul
Reputation : 20
Join date : 06.05.08

PostSubyek: Re: Membuat Tanggalan FKOG ( wonosari dot com )   Thu Dec 18, 2008 3:10 pm

Yoh Lodang ro Gandung ki nggolek percetakan sing murah gawqe tanggalan???
Kembali Ke Atas Go down
https://www.facebook.com/mahesatunggalika
gandung
Officer
avatar

Lokasi : Cawang Baru - Jakarta Timur - Indonesia
Reputation : 17
Join date : 14.03.08

PostSubyek: Re: Membuat Tanggalan FKOG ( wonosari dot com )   Thu Dec 18, 2008 3:50 pm

Wonosingo Ngali Kidul wrote:
Yoh Lodang ro Gandung ki nggolek percetakan sing murah gawe tanggalan???

iyo2 ... ning ojo ngoso2 ... ndak eneng mutilasi Bagoos

_________________
Yen kepingin Di asihi karo wong lio yo kudu biso duweni roso asih marang wong lio ora perduli bocah cilik utowo gedhe wong sugeh utowo mlarat wong lanang utowo wedok elek utowo bagus
Kembali Ke Atas Go down
Wonosingo Ngali Kidul
Pengawas
avatar

Lokasi : Gunungkidul
Reputation : 20
Join date : 06.05.08

PostSubyek: Re: Membuat Tanggalan FKOG ( wonosari dot com )   Thu Dec 18, 2008 5:33 pm

gandung wrote:
Wonosingo Ngali Kidul wrote:
Yoh Lodang ro Gandung ki nggolek percetakan sing murah gawe tanggalan???

iyo2 ... ning ojo ngoso2 ... ndak eneng mutilasi Bagoos

Ra po2 nek di multi-asi gelem aku noo ngakakk ngakakk ngakakk
Kembali Ke Atas Go down
https://www.facebook.com/mahesatunggalika
gandung
Officer
avatar

Lokasi : Cawang Baru - Jakarta Timur - Indonesia
Reputation : 17
Join date : 14.03.08

PostSubyek: Re: Membuat Tanggalan FKOG ( wonosari dot com )   Thu Dec 18, 2008 6:18 pm

Wonosingo Ngali Kidul wrote:

Ra po2 nek di multi-asi gelem aku noo ngakakk ngakakk ngakakk
yoh tak multi TA!
ngakak

_________________
Yen kepingin Di asihi karo wong lio yo kudu biso duweni roso asih marang wong lio ora perduli bocah cilik utowo gedhe wong sugeh utowo mlarat wong lanang utowo wedok elek utowo bagus
Kembali Ke Atas Go down
rmlodang
Camat
avatar

Lokasi : Kayangan junggring saloko.
Reputation : 12
Join date : 12.08.08

PostSubyek: Re: Membuat Tanggalan FKOG ( wonosari dot com )   Thu Dec 18, 2008 8:04 pm

Wualah kang singo karo gandung angger Multi enek asine langsung tanggap ing sasmito ta,

byuh byuh hemmmm....
Kembali Ke Atas Go down
http://maryoto_metal@yahoo.com
kandar
Presidium
avatar

Lokasi : jakarta asli Kemiri, Tanjung sari
Reputation : 25
Join date : 23.08.08

PostSubyek: Re: Membuat Tanggalan FKOG ( wonosari dot com )   Fri Dec 19, 2008 10:06 am

Ayo iki piye wis do akur durung...

Nek bingung sing nentokke gambar mending sing netral wae,...

Gambar2 pesona GK idep2 promosi keindahan GK,....

_________________
urip mung mampir ngombe lan mung wang sinawang.

Menjadi tua pelan tapi pasti, namun menjadi dewasa belum tentu.

http://syifauwongmantren.multiply.com => nembe sinau
Kembali Ke Atas Go down
http://syifauwongmantren.multiply.com
prasetyo
Camat
avatar

Lokasi : Ngadipiro-Rejosari-Semin-Jakarta
Reputation : 4
Join date : 22.03.08

PostSubyek: Re: Membuat Tanggalan FKOG ( wonosari dot com )   Sat Dec 27, 2008 2:23 pm

aku pesen tanggalane mas, nek wis ono,...
Kembali Ke Atas Go down
4lief4
Koordinator
avatar

Lokasi : njakarta
Reputation : 0
Join date : 03.06.08

PostSubyek: Re: Membuat Tanggalan FKOG ( wonosari dot com )   Sat Dec 27, 2008 7:04 pm

Aku rep ditukokke gandung ngakak
Kembali Ke Atas Go down
SAPTO SARDIYANTO
Camat
avatar

Lokasi : JAKARTA
Reputation : 1
Join date : 24.05.08

PostSubyek: Re: Membuat Tanggalan FKOG ( wonosari dot com )   Sat Jan 03, 2009 1:50 pm

kapan dadi ne yo
sing koordiner sinten njih

_________________
Betapa manisnya bersama - MU walau hidup ini pahit
asal Engkau ridha mesti semua orang marah sengit
alangkah baiknya jika antara aku dan Engkau makmur
walaupun antara diriku dan seluruh alam ini hancur
jika kasih sayang-MU telah hadir semuanya jadi hina
karena setiap yang diatas tanah akan menjadi tanah
(Enjoy Your life : Dr.M Al areifi)
Kembali Ke Atas Go down
rmlodang
Camat
avatar

Lokasi : Kayangan junggring saloko.
Reputation : 12
Join date : 12.08.08

PostSubyek: Re: Membuat Tanggalan FKOG ( wonosari dot com )   Sat Jan 03, 2009 3:35 pm

Seing ngoordinir ijik ono kampung jew mas, agi sisetan.
Kembali Ke Atas Go down
http://maryoto_metal@yahoo.com
4lief4
Koordinator
avatar

Lokasi : njakarta
Reputation : 0
Join date : 03.06.08

PostSubyek: Re: Membuat Tanggalan FKOG ( wonosari dot com )   Fri Jan 09, 2009 1:16 pm

Iki ki sido opo udu
Kembali Ke Atas Go down
gandung
Officer
avatar

Lokasi : Cawang Baru - Jakarta Timur - Indonesia
Reputation : 17
Join date : 14.03.08

PostSubyek: Re: Membuat Tanggalan FKOG ( wonosari dot com )   Fri Jan 09, 2009 4:35 pm

4lief4 wrote:
Iki ki sido opo udu


ora sah rame!

_________________
Yen kepingin Di asihi karo wong lio yo kudu biso duweni roso asih marang wong lio ora perduli bocah cilik utowo gedhe wong sugeh utowo mlarat wong lanang utowo wedok elek utowo bagus
Kembali Ke Atas Go down
Sponsored content




PostSubyek: Re: Membuat Tanggalan FKOG ( wonosari dot com )   

Kembali Ke Atas Go down
 
Membuat Tanggalan FKOG ( wonosari dot com )
Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas 
Halaman 2 dari 3Pilih halaman : Previous  1, 2, 3  Next

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
FKOGK :: ALL ABOUT GUNUNGKIDUL :: Kumpulnya Para Pencari Nasi-
Navigasi: