Forum Komunitas Online Gunungkidul
 
IndeksJual BeliPortal FKOGKFAQPencarianPendaftaranAnggotaLogin


Share | 
 

 kasih aku saran ya!!!!!!!!!!!!!

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down 
Pilih halaman : 1, 2  Next
PengirimMessage
dhoweh212
KorLap


Lokasi : Batam/S'Pore
Reputation : 0
Join date : 19.05.08

PostSubyek: kasih aku saran ya!!!!!!!!!!!!!   Sat Nov 15, 2008 11:24 pm

Udah 5 tahun lebih aku gak pulang kampung tp awal 2009 ada job lg,klo duluin keluarga kehilangan job tp klo pentingin krjaan aku gak bisa pulang kampung.BINGUNG aku kepiye yo solusine?
Kembali Ke Atas Go down
4lief4
Koordinator


Lokasi : njakarta
Reputation : 0
Join date : 03.06.08

PostSubyek: Re: kasih aku saran ya!!!!!!!!!!!!!   Mon Nov 17, 2008 11:56 am

Walah 5 tahun ndah nek aku ngonokuwi diapake mbokku. Emang gak da lbr sama skali ya
Kembali Ke Atas Go down
bayou
Camat


Lokasi : bogor
Reputation : 1
Join date : 11.07.08

PostSubyek: Re: kasih aku saran ya!!!!!!!!!!!!!   Mon Nov 17, 2008 12:16 pm

Wah nek menurutku kuwi masalah hati nurani wae mas..
Nek di golekki win2 solution iso ora kuwi?ben Job'e yo iso jalan tapi mulih kampung yo iso..
Ra kangen po mas 5th ra ngerti ngumah??
Kembali Ke Atas Go down
http://www.fajar-harapan.com
k_lop
Pengawas


Lokasi : Bandung
Reputation : 16
Join date : 08.06.08

PostSubyek: Re: kasih aku saran ya!!!!!!!!!!!!!   Mon Nov 17, 2008 12:49 pm

mendah duite mu ki mas akehe ajib
Kembali Ke Atas Go down
niken
Koordinator


Lokasi : SMK YAPPI
Reputation : 1
Join date : 19.01.09

PostSubyek: Re: kasih aku saran ya!!!!!!!!!!!!!   Sat Apr 04, 2009 3:27 pm

HEE mas mentah duitmu akeh tenan
Kembali Ke Atas Go down
agoezt89
Camat


Lokasi : wonosari
Reputation : 4
Join date : 15.01.09

PostSubyek: Re: kasih aku saran ya!!!!!!!!!!!!!   Sat Apr 04, 2009 4:01 pm

k_lop wrote:
mendah duite mu ki mas akehe ajib

ho'o jan duite sakpira yo kang...

ayo do nyebrak wae.... :lol: :lol:

_________________
[i][b]www.agoezt.blogspot.com ==>Belajar Blog
Kembali Ke Atas Go down
http://www.agoezt89.6te.net
kandar
Presidium


Lokasi : jakarta asli Kemiri, Tanjung sari
Reputation : 25
Join date : 23.08.08

PostSubyek: Re: kasih aku saran ya!!!!!!!!!!!!!   Sat Apr 04, 2009 5:12 pm

mbok yo do di keki saran tho, ben mengko dibagehi duwite , kok gur podho moyoki..

ngene lho kang..
Sing jenenge kerjo mosok hura ono preine..
nek wis nyalahi HAM yo wis bali wae mengundurkan diri, toh pesangonne wis akeh wong limang tahun neng Singapore kok..trus neng ngomah mengko ngawe usaha dewe ben iso merdeka, mosok arep silaturohmi karo simbok hura iso terhalang job..

_________________
urip mung mampir ngombe lan mung wang sinawang.

Menjadi tua pelan tapi pasti, namun menjadi dewasa belum tentu.

http://syifauwongmantren.multiply.com => nembe sinau
Kembali Ke Atas Go down
http://syifauwongmantren.multiply.com
wahyun
Koordinator


Lokasi : jogja
Reputation : 2
Join date : 20.03.08

PostSubyek: Re: kasih aku saran ya!!!!!!!!!!!!!   Tue Apr 07, 2009 2:05 pm

betul...betullll....

kangge tiyang sepuh anak langkung berharga tinimbang harta benda...

mass....tak ada waktu apa yang akan terjadi esok hari, mumpung masih ada kesempatan lhooo^_^!!

maslaah kerjaan mah saget dipadosi malehh...

nek saget nggih dinego mbok menawo kerjaan saget boten lepas...berjuang nggih masss

demangat...semangattt!!! ajib
Kembali Ke Atas Go down
must_ed
Koordinator


Lokasi : kaki gunung singa
Reputation : 8
Join date : 24.01.09

PostSubyek: Re: kasih aku saran ya!!!!!!!!!!!!!   Tue Apr 07, 2009 2:21 pm

Yen saranku ngene.... dimirengke yo!!! dinggo monggo ra dinggo yo kebangeten.....

Wong tuwamu ae sing tilik awakmu neng Batam karo ben ngerti Batam Q koyo ngopo. Ragate seko tiket, sangu lan liyo liyane awakmu kon numpak pesawat ae ben karo ngrasakke numpak pesawat.
Trus timbang duitmu njamur teko Batam dijak dolan2.
Yen mulih mbok sangoni sing akeh, trus konco2 dititipi oleh2 yooo....
Kembali Ke Atas Go down
kandar
Presidium


Lokasi : jakarta asli Kemiri, Tanjung sari
Reputation : 25
Join date : 23.08.08

PostSubyek: Re: kasih aku saran ya!!!!!!!!!!!!!   Tue Apr 07, 2009 3:28 pm

apik kuwi idene..

lhaning nek tetep hura iso prei.. mengo hura iso njeput ibune, hura iso ngajak dolan2, malah mesakake..mbokku wae nek neng jakarta tak jemput tur tak terke je..
ndak ndundak-ndunduk..onong paran, mlekokan meneh..
opo maneh yen ono singapore..

_________________
urip mung mampir ngombe lan mung wang sinawang.

Menjadi tua pelan tapi pasti, namun menjadi dewasa belum tentu.

http://syifauwongmantren.multiply.com => nembe sinau
Kembali Ke Atas Go down
http://syifauwongmantren.multiply.com
Nduk Mushee
KorLap


Lokasi : Kepek 1
Reputation : 3
Join date : 19.06.08

PostSubyek: Re: kasih aku saran ya!!!!!!!!!!!!!   Tue Apr 07, 2009 10:37 pm

Walah mulih wae mas....!! paling wis klamben duit neh sampean ki, lha wong 5 tahun ra mulih ngono!!! mesakne bapak ro ibune lho.... ajib
Kembali Ke Atas Go down
bagoes
Koordinator


Lokasi : bandung,jabar
Reputation : 8
Join date : 06.04.09

PostSubyek: Re: kasih aku saran ya!!!!!!!!!!!!!   Tue Apr 07, 2009 11:47 pm

muleh wae mas duite nggo nanggap campur sari

ben tonggo2 melu seneng,piye setuju ora.......... frustasi

frustasi

frustasi
Kembali Ke Atas Go down
rangga_ujpk
KorLap


Lokasi : Wonosari, Jogja
Reputation : 5
Join date : 04.02.09

PostSubyek: Re: kasih aku saran ya!!!!!!!!!!!!!   Tue Apr 07, 2009 11:48 pm

Nduk Mushee wrote:
Walah mulih wae mas....!! paling wis klamben duit neh sampean ki, lha wong 5 tahun ra mulih ngono!!! mesakne bapak ro ibune lho.... ajib

Setuja... neng yo mbuh ding ngakak
Kembali Ke Atas Go down
pipit
Presidium


Lokasi : Jogja-Bantul-Wonosari
Reputation : 6
Join date : 15.05.08

PostSubyek: Re: kasih aku saran ya!!!!!!!!!!!!!   Wed Apr 08, 2009 9:49 am

hah? postingan 15 November loh.. sih dikasih saran mpe ganti taOn. ngakakk

pie kie mas dhoweh, wis jadi pulang belon kemaren..
Kembali Ke Atas Go down
kandar
Presidium


Lokasi : jakarta asli Kemiri, Tanjung sari
Reputation : 25
Join date : 23.08.08

PostSubyek: Re: kasih aku saran ya!!!!!!!!!!!!!   Wed Apr 08, 2009 10:42 am

Pit, arepo postingan wis lawas rapopo pit, lha sopo ngerti ono konco2 sing lagi nduwe kasus podo..dadi saranne konco liyane iso migunani..

_________________
urip mung mampir ngombe lan mung wang sinawang.

Menjadi tua pelan tapi pasti, namun menjadi dewasa belum tentu.

http://syifauwongmantren.multiply.com => nembe sinau
Kembali Ke Atas Go down
http://syifauwongmantren.multiply.com
pipit
Presidium


Lokasi : Jogja-Bantul-Wonosari
Reputation : 6
Join date : 15.05.08

PostSubyek: Re: kasih aku saran ya!!!!!!!!!!!!!   Wed Apr 08, 2009 10:52 am

kandar wrote:
Pit, arepo postingan wis lawas rapopo pit, lha sopo ngerti ono konco2 sing lagi nduwe kasus podo..dadi saranne konco liyane iso migunani..

ukLay.. nek ra rep ta lock. ajib

monggo dilanjuuutt....
Kembali Ke Atas Go down
bagoes
Koordinator


Lokasi : bandung,jabar
Reputation : 8
Join date : 06.04.09

PostSubyek: Re: kasih aku saran ya!!!!!!!!!!!!!   Wed Apr 08, 2009 11:06 am

mas nek muleh neng GK ojo kaget yo...

wis akeh kemajuan,sing wingi rung do rabi saiki wis duwe anak..

dijamin gak bakalan gelem ninggalke GK...
Kembali Ke Atas Go down
kandar
Presidium


Lokasi : jakarta asli Kemiri, Tanjung sari
Reputation : 25
Join date : 23.08.08

PostSubyek: Re: kasih aku saran ya!!!!!!!!!!!!!   Wed Apr 08, 2009 11:18 am

pipit wrote:
kandar wrote:
Pit, arepo postingan wis lawas rapopo pit, lha sopo ngerti ono konco2 sing lagi nduwe kasus podo..dadi saranne konco liyane iso migunani..

ukLay.. nek ra rep ta lock. ajib

monggo dilanjuuutt....

nek wis ngombro-ombro bae pit gemboken..mbekne ijih ono wong sing arep ngasih saran..

_________________
urip mung mampir ngombe lan mung wang sinawang.

Menjadi tua pelan tapi pasti, namun menjadi dewasa belum tentu.

http://syifauwongmantren.multiply.com => nembe sinau
Kembali Ke Atas Go down
http://syifauwongmantren.multiply.com
bagoes
Koordinator


Lokasi : bandung,jabar
Reputation : 8
Join date : 06.04.09

PostSubyek: Re: kasih aku saran ya!!!!!!!!!!!!!   Wed Apr 08, 2009 11:21 am

ojo mutung kang.... frustasi frustasi frustasi
Kembali Ke Atas Go down
kandar
Presidium


Lokasi : jakarta asli Kemiri, Tanjung sari
Reputation : 25
Join date : 23.08.08

PostSubyek: Re: kasih aku saran ya!!!!!!!!!!!!!   Wed Apr 08, 2009 11:37 am

Iki hura bab mutungan kok kang...

Gur jogo2 ojo nganti ndadrah soyo ora nggenah, mesakke mengko uwong liyo (baik tamu ataupun member) sing arep nggolek informasi, saran ning olehe hura sesuai karo keinginannya..gek kuciwo ngomonge sing ora2..mesakke..

nek do arep guyon,nyampekke unek2 yo wis dikeki tempat dewe kok kang..
Aku ki Nyobo fleksible wae, wektune guyon yo guyon ning nek wektune rodo serius yo rodo serius, ojo nganti kuwolak kuwalik..

suwun,
Kandar(lagi belajar bermasyarakat by dunia maya)

_________________
urip mung mampir ngombe lan mung wang sinawang.

Menjadi tua pelan tapi pasti, namun menjadi dewasa belum tentu.

http://syifauwongmantren.multiply.com => nembe sinau
Kembali Ke Atas Go down
http://syifauwongmantren.multiply.com
bagoes
Koordinator


Lokasi : bandung,jabar
Reputation : 8
Join date : 06.04.09

PostSubyek: Re: kasih aku saran ya!!!!!!!!!!!!!   Wed Apr 08, 2009 12:08 pm

jenenge wong kang kabeh ra podo pmkirane......

:scratch: :scratch: :scratch:
Kembali Ke Atas Go down
kandar
Presidium


Lokasi : jakarta asli Kemiri, Tanjung sari
Reputation : 25
Join date : 23.08.08

PostSubyek: Re: kasih aku saran ya!!!!!!!!!!!!!   Wed Apr 08, 2009 12:47 pm

iyo kang...

gur saling mengingatkan..wae.
soale uwong kie hura luput seko kesalahan..
supoyo forum iki regeng, migunani tumrap wargo GK umumipun lan kadhang2 FKOG khususipun..lan ugi kagem tamu sing sengojo lan mboten sengojo mampir..

_________________
urip mung mampir ngombe lan mung wang sinawang.

Menjadi tua pelan tapi pasti, namun menjadi dewasa belum tentu.

http://syifauwongmantren.multiply.com => nembe sinau
Kembali Ke Atas Go down
http://syifauwongmantren.multiply.com
bagoes
Koordinator


Lokasi : bandung,jabar
Reputation : 8
Join date : 06.04.09

PostSubyek: Re: kasih aku saran ya!!!!!!!!!!!!!   Wed Apr 08, 2009 1:33 pm

aku asline juga lg bingung iki kang....

koyo wong2 arep muleh bingung mslh wektu nek aku ora kang,

bingung mslh ongkose,sedulur akeh,ponakan,mosok muleh gur arep

gowo kathok thok....opo ora tmbh budrex......
Kembali Ke Atas Go down
kandar
Presidium


Lokasi : jakarta asli Kemiri, Tanjung sari
Reputation : 25
Join date : 23.08.08

PostSubyek: Re: kasih aku saran ya!!!!!!!!!!!!!   Wed Apr 08, 2009 2:11 pm

okeh unggale kang nek gur koyo ngunuh bae..

Wis biaya sing arep nggo bali di simpen sek digolekke unggal, mugo2 sasi ngarep iso ndang bali.. sakjane wong tuwo ki hura butuh duwite, sing penting slamet tekan ngomah, lha gene iso menehi duwit yo kuwi jenenge bonus...

_________________
urip mung mampir ngombe lan mung wang sinawang.

Menjadi tua pelan tapi pasti, namun menjadi dewasa belum tentu.

http://syifauwongmantren.multiply.com => nembe sinau
Kembali Ke Atas Go down
http://syifauwongmantren.multiply.com
bagoes
Koordinator


Lokasi : bandung,jabar
Reputation : 8
Join date : 06.04.09

PostSubyek: Re: kasih aku saran ya!!!!!!!!!!!!!   Wed Apr 08, 2009 2:25 pm

tak undur suk juli wae kang karo golek duit sik,

sekalian rasulan,sopo ngerti ono rejeki nggo menehi wong tuwo,

kepepete ra menehi yo paitan rai gedex...
Kembali Ke Atas Go down
kandar
Presidium


Lokasi : jakarta asli Kemiri, Tanjung sari
Reputation : 25
Join date : 23.08.08

PostSubyek: Re: kasih aku saran ya!!!!!!!!!!!!!   Wed Apr 08, 2009 2:29 pm

sip kang...

sing penting nduwe niat, mulai nggawe celengan seko bumbung wae.. ben cepet..

_________________
urip mung mampir ngombe lan mung wang sinawang.

Menjadi tua pelan tapi pasti, namun menjadi dewasa belum tentu.

http://syifauwongmantren.multiply.com => nembe sinau
Kembali Ke Atas Go down
http://syifauwongmantren.multiply.com
bagoes
Koordinator


Lokasi : bandung,jabar
Reputation : 8
Join date : 06.04.09

PostSubyek: Re: kasih aku saran ya!!!!!!!!!!!!!   Wed Apr 08, 2009 2:53 pm

kandar wrote:
sip kang...

sing penting nduwe niat, mulai nggawe celengan seko bumbung wae.. ben cepet..

iki wis tak siapke celengan seko kendi....

nek kebak lak yo lumayan.
Kembali Ke Atas Go down
japrax
Presidium


Lokasi : pelukan hangat luna maya
Reputation : 29
Join date : 11.04.08

PostSubyek: Re: kasih aku saran ya!!!!!!!!!!!!!   Mon Apr 13, 2009 2:24 pm

bingung arep ngasih solusi opo.. soale sampean gak ngenei weroh sampean selama 5 thn kie kerjo opo ngangor.. lan kerjaan kuwi lagi entok gawean opo piye.. solusi sih gampng anger sampean ono duit.. cukp numpak montor mabor we tekan.. barang setengah dino no gomah trs plencing meneh no paran.. ngakakk
Kembali Ke Atas Go down
agoezt89
Camat


Lokasi : wonosari
Reputation : 4
Join date : 15.01.09

PostSubyek: Re: kasih aku saran ya!!!!!!!!!!!!!   Wed Apr 22, 2009 4:40 am

sabrrrrrr...sabrrrr kang

_________________
[i][b]www.agoezt.blogspot.com ==>Belajar Blog
Kembali Ke Atas Go down
http://www.agoezt89.6te.net
jay.sj
Warga


Lokasi : wonosari
Reputation : 1
Join date : 24.03.09

PostSubyek: Re: kasih aku saran ya!!!!!!!!!!!!!   Fri Apr 24, 2009 10:18 am

wah-wah kayane complicated banget ya...........
mang kerja di negeri orang tu banyak resiko. tapi yang aku tau orang tua akan selalu mendoakan anaknya baik itu pria maupun wanita, dimanapun dan kapanpun anaknya berada.
jadi mase tenang aja. toh niat mase kerja demi keluarga juga..... nah kecuali kalo niatnya bukan buat keluarga bayaya tu eh kleru bahaya
Kembali Ke Atas Go down
Sponsored content




PostSubyek: Re: kasih aku saran ya!!!!!!!!!!!!!   Today at 4:23 am

Kembali Ke Atas Go down
 
kasih aku saran ya!!!!!!!!!!!!!
Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas 
Halaman 1 dari 2Pilih halaman : 1, 2  Next

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
FKOGK :: LOUNGE 'N CHIT-CHAT :: Coerhat-
Navigasi: