Forum Komunitas Online Gunungkidul
 
IndeksJual BeliPortal FKOGKFAQPencarianPendaftaranAnggotaLogin


Share | 
 

 Opo Rencanamu dino sabtu karo minggu iki?

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down 
Pilih halaman : Previous  1, 2, 3, 4 ... 10, 11, 12  Next
PengirimMessage
Pardjimin
Presidium


Lokasi : Blekasi - DjogDja - GK - Semin - Karang Sari
Reputation : 10
Join date : 14.03.08

PostSubyek: Opo Rencanamu dino sabtu karo minggu iki?   Wed Nov 19, 2008 9:59 am

First topic message reminder :

tak awalane

sabtu, playon nang stadion bekasi, karo menikmati udara pagi nang sekitar setadion

sabtu sore nganter sang jagoan ekskull

Minggu jadwal minggu ini Masuk kerja, kalau sempet dan kalau kebagian waktunya, sore Main Volly ball

monggo sinten malih.. ?!!

_________________
MPAN NGGO PAPAN

http://pardjimin.wordpress.com/
Kembali Ke Atas Go down
http://pardjimin.wordpress.com

PengirimMessage
gimbik
Pengawas


Join date : 04.03.08

PostSubyek: Re: Opo Rencanamu dino sabtu karo minggu iki?   Sat Dec 06, 2008 2:41 pm

arep dolan nag umahe mbak maniess
Kembali Ke Atas Go down
http://profiles.friendster.com/imbik
Joko Tarup
Koordinator


Join date : 27.10.08

PostSubyek: Re: Opo Rencanamu dino sabtu karo minggu iki?   Sat Dec 06, 2008 2:44 pm

wis mesti mbojo sepanjang hari.... :l0(())((:
Kembali Ke Atas Go down
sug3st
Camat


Join date : 05.05.08

PostSubyek: Re: Opo Rencanamu dino sabtu karo minggu iki?   Sat Dec 06, 2008 6:18 pm

arep ngopo yoooo
isih bingung kieeee paling rep mangan2 wae ngakakk ngakakk ngakakk men rodo lemu sithik
Kembali Ke Atas Go down
http://www.edysusilo.blogspot.com/
siwid
Donatur


Join date : 04.04.08

PostSubyek: Re: Opo Rencanamu dino sabtu karo minggu iki?   Sat Dec 06, 2008 7:09 pm

buruh. time is buruh. ngakakk frustasi
Kembali Ke Atas Go down
gimbik
Pengawas


Join date : 04.03.08

PostSubyek: Re: Opo Rencanamu dino sabtu karo minggu iki?   Sun Dec 07, 2008 4:18 am

akhirnya kesampaian juga mampir kerumah mbak maniess hehehehhee.,....matur nuwun mbak manis atas keramah tamahan mbak dengan keluarga...dan maaf kalo tadi malem ganggu ketenangan rumah karena keributan kami....heheheh ga tau malu ketawa paling kenceng wakakakakka.
Kembali Ke Atas Go down
http://profiles.friendster.com/imbik
k_lop
Pengawas


Join date : 08.06.08

PostSubyek: Re: Opo Rencanamu dino sabtu karo minggu iki?   Sun Dec 07, 2008 8:36 am

siwid wrote:
buruh. time is buruh. ngakakk frustasi

sutuju ajib ajib ajib
Kembali Ke Atas Go down
maniss
Koordinator


Join date : 04.04.08

PostSubyek: Re: Opo Rencanamu dino sabtu karo minggu iki?   Tue Dec 09, 2008 9:13 am

gimbik wrote:
akhirnya kesampaian juga mampir kerumah mbak maniess hehehehhee.,....matur nuwun mbak manis atas keramah tamahan mbak dengan keluarga...dan maaf kalo tadi malem ganggu ketenangan rumah karena keributan kami....heheheh ga tau malu ketawa paling kenceng wakakakakka.

sama2 mas, ma'af yo dianggorke...
terima kasih buat semuanya, mau mampir...
aku ra iso melu nyang angkringan (jane kepingin)
kapan2 pokok'ke melu... ngakak ngakak
Kembali Ke Atas Go down
pHa_epHa
Koordinator


Join date : 15.04.08

PostSubyek: Re: Opo Rencanamu dino sabtu karo minggu iki?   Tue Dec 09, 2008 10:17 am

maniss wrote:
gimbik wrote:
akhirnya kesampaian juga mampir kerumah mbak maniess hehehehhee.,....matur nuwun mbak manis atas keramah tamahan mbak dengan keluarga...dan maaf kalo tadi malem ganggu ketenangan rumah karena keributan kami....heheheh ga tau malu ketawa paling kenceng wakakakakka.

sama2 mas, ma'af yo dianggorke...
terima kasih buat semuanya, mau mampir...
aku ra iso melu nyang angkringan (jane kepingin)
kapan2 pokok'ke melu... ngakak ngakak

melu nuh mbak...ngko tak ngewangi momong wies
sepurane wingi pha yo ngakak seru dewe jek
nganti dielekke ketua rombongan kon meneng
ra retio kie angel nyilekne volume

malem minggu besok dolan rono eneh ah.....
Kembali Ke Atas Go down
http://www.bnpb.go.id
maniss
Koordinator


Join date : 04.04.08

PostSubyek: Re: Opo Rencanamu dino sabtu karo minggu iki?   Tue Dec 09, 2008 1:21 pm

nganggo ketua rombongan barang to...?



bener lhooo ya.....
Kembali Ke Atas Go down
Wonosingo Ngali Kidul
Pengawas


Lokasi : Gunungkidul
Reputation : 20
Join date : 06.05.08

PostSubyek: Re: Opo Rencanamu dino sabtu karo minggu iki?   Tue Dec 09, 2008 1:47 pm

Di ngapuntenke lho yo yoo, malem minggu wingi aku ra melu ning Keratonmu......Suk kapan2 tak tebus dolan ning nggonamu???

KArang nek niliki kadang tuwo ki,akeh penjaluke jek......nek ra po2 suk kapan2 dewe ben iso sebet, nek perlu aku ngejaki kadang tuwaku....
Kembali Ke Atas Go down
https://www.facebook.com/mahesatunggalika
maniss
Koordinator


Lokasi : Jakarta
Reputation : 7
Join date : 04.04.08

PostSubyek: Re: Opo Rencanamu dino sabtu karo minggu iki?   Tue Dec 09, 2008 4:56 pm

iyo aku maklum, nek cah enom kie
malem minggu acara pribadi
"wong aku yo nate enom"

walaupun nyambi nilik'i mas Pri

piye mas, Mas Pri kondisine..?
mogo2 gek ndang pulih.

_________________
NRIMO ING PANDOEM
Kembali Ke Atas Go down
rmlodang
Camat


Lokasi : Kayangan junggring saloko.
Reputation : 12
Join date : 12.08.08

PostSubyek: Re: Opo Rencanamu dino sabtu karo minggu iki?   Tue Dec 09, 2008 5:01 pm

maniss wrote:
iyo aku maklum, nek cah enom kie
malem minggu acara pribadi
"wong aku yo nate enom"

walaupun nyambi nilik'i mas Pri

piye mas, Mas Pri kondisine..?
mogo2 gek ndang pulih.


Leres niku mbak...
wong rawuhi teng ndaleme mas Prie nggih pun tengah dalu utawi sampun tengah ratri kok.... frustasi frustasi frustasi
Kembali Ke Atas Go down
http://maryoto_metal@yahoo.com
Pardjimin
Presidium


Lokasi : Blekasi - DjogDja - GK - Semin - Karang Sari
Reputation : 10
Join date : 14.03.08

PostSubyek: Re: Opo Rencanamu dino sabtu karo minggu iki?   Tue Dec 09, 2008 5:17 pm

rmlodang wrote:
maniss wrote:
iyo aku maklum, nek cah enom kie
malem minggu acara pribadi
"wong aku yo nate enom"

walaupun nyambi nilik'i mas Pri

piye mas, Mas Pri kondisine..?
mogo2 gek ndang pulih.


Leres niku mbak...
wong rawuhi teng ndaleme mas Prie nggih pun tengah dalu utawi sampun tengah ratri kok.... frustasi frustasi frustasi

wah sik barang tengah2 kui ojo di jelasne DANG, mengku nek salah penompo..., muntab aku ra melu2 lho..., tanggungen dewe

_________________
MPAN NGGO PAPAN

http://pardjimin.wordpress.com/
Kembali Ke Atas Go down
http://pardjimin.wordpress.com
Wonosingo Ngali Kidul
Pengawas


Lokasi : Gunungkidul
Reputation : 20
Join date : 06.05.08

PostSubyek: Re: Opo Rencanamu dino sabtu karo minggu iki?   Tue Dec 09, 2008 5:27 pm

Pardjimin wrote:
rmlodang wrote:
maniss wrote:
iyo aku maklum, nek cah enom kie
malem minggu acara pribadi
"wong aku yo nate enom"

walaupun nyambi nilik'i mas Pri

piye mas, Mas Pri kondisine..?
mogo2 gek ndang pulih.


Leres niku mbak...
wong rawuhi teng ndaleme mas Prie nggih pun tengah dalu utawi sampun tengah ratri kok.... frustasi frustasi frustasi

wah sik barang tengah2 kui ojo di jelasne DANG, mengku nek salah penompo..., muntab aku ra melu2 lho..., tanggungen dewe

Yoh mbak/mas...tak tompo kabeh lehmu ngomongke ki.....

Yo bener omonge Lodang ki nek ratri ki bahasane sansekerto cen bengi.....
Aku ra rak muring kok, gur tak tompo kabeh wae.....

Nek aku tekan mbengi nggone mas pri ki, jelas no aku lak mempersiapke kan rep kerjo mbengine kuwi.....

Nek wis do wis ra percoyo maneh yo ra po2, karang susah kok nek ben do percoyo kuwi.......


;) ;) ;) ;) ;) ;)
Kembali Ke Atas Go down
https://www.facebook.com/mahesatunggalika
rmlodang
Camat


Lokasi : Kayangan junggring saloko.
Reputation : 12
Join date : 12.08.08

PostSubyek: Re: Opo Rencanamu dino sabtu karo minggu iki?   Tue Dec 09, 2008 5:28 pm

Pardjimin wrote:
rmlodang wrote:
maniss wrote:
iyo aku maklum, nek cah enom kie
malem minggu acara pribadi
"wong aku yo nate enom"

walaupun nyambi nilik'i mas Pri

piye mas, Mas Pri kondisine..?
mogo2 gek ndang pulih.


Leres niku mbak...
wong rawuhi teng ndaleme mas Prie nggih pun tengah dalu utawi sampun tengah ratri kok.... frustasi frustasi frustasi

wah sik barang tengah2 kui ojo di jelasne DANG, mengku nek salah penompo..., muntab aku ra melu2 lho..., tanggungen dewe


Welah kromo aluse wengi kan nggon toto boso jowo seing bener kan ratri ki kang....nek ura percoyo tekono si ahli boso jowo yo Wonosingo kan anggit buanget toto bosone... :bounce: :bounce:
Kembali Ke Atas Go down
http://maryoto_metal@yahoo.com
Wonosingo Ngali Kidul
Pengawas


Lokasi : Gunungkidul
Reputation : 20
Join date : 06.05.08

PostSubyek: Re: Opo Rencanamu dino sabtu karo minggu iki?   Tue Dec 09, 2008 5:31 pm

maniss wrote:
iyo aku maklum, nek cah enom kie
malem minggu acara pribadi
"wong aku yo nate enom"

walaupun nyambi nilik'i mas Pri

piye mas, Mas Pri kondisine..?
mogo2 gek ndang pulih.

Nek kondisi mas pri apik mbak, wilujeng ra ono opo2...gur dek malem minggu kae cen aku tekan ngomahe deweke ngajak nyusul ning depok....

Haaa ning aku tengah bengi ki megawe, dadi aku ra gelem .........yo ojo dadi atimu yo mbak....

Yoh tak tompo, nek nyadari cah enom....mugo sing dadi pendongane wong tuwo kuwi berkah....

Amin... Amiiiin Amiiiin Amiiiin Amiiiin
Kembali Ke Atas Go down
https://www.facebook.com/mahesatunggalika
siti rahayu
Camat


Lokasi : Blok F 48
Reputation : 13
Join date : 25.07.08

PostSubyek: Re: Opo Rencanamu dino sabtu karo minggu iki?   Tue Dec 09, 2008 5:36 pm

jan mas haryo ki basane mlipit bgt.......

_________________
Cheisya Ramadhani Maulana
Ganapatih Naradatva Maulana
Kembali Ke Atas Go down
Wonosingo Ngali Kidul
Pengawas


Lokasi : Gunungkidul
Reputation : 20
Join date : 06.05.08

PostSubyek: Re: Opo Rencanamu dino sabtu karo minggu iki?   Tue Dec 09, 2008 5:48 pm

siti rahayu wrote:
jan mas haryo ki basane mlipit bgt.......

Waduh mbak malah madake aku koyo setlikaan iki......weeehhh malah soyo le ra karu2an iki.......

Wis nek iki ra rak nyebut,...... ngakakk ngakakk ngakakk
Kembali Ke Atas Go down
https://www.facebook.com/mahesatunggalika
rmlodang
Camat


Lokasi : Kayangan junggring saloko.
Reputation : 12
Join date : 12.08.08

PostSubyek: Re: Opo Rencanamu dino sabtu karo minggu iki?   Tue Dec 09, 2008 7:03 pm

siti rahayu wrote:
jan mas haryo ki basane mlipit bgt.......


Karang keturunan darah biru jew.... :confused: :confused:
Kembali Ke Atas Go down
http://maryoto_metal@yahoo.com
NuRie
KorLap


Reputation : 0
Join date : 13.06.08

PostSubyek: Re: Opo Rencanamu dino sabtu karo minggu iki?   Tue Dec 09, 2008 7:56 pm

gur broken broken n broken......nek dino minggu karo setu ki....

jan............ Sad Sad Sad Sad
Kembali Ke Atas Go down
siti rahayu
Camat


Lokasi : Blok F 48
Reputation : 13
Join date : 25.07.08

PostSubyek: Re: Opo Rencanamu dino sabtu karo minggu iki?   Wed Dec 10, 2008 9:19 am

rmlodang wrote:
siti rahayu wrote:
jan mas haryo ki basane mlipit bgt.......


Karang keturunan darah biru jew.... :confused: :confused:

...jan yo pantes...

_________________
Cheisya Ramadhani Maulana
Ganapatih Naradatva Maulana
Kembali Ke Atas Go down
siti rahayu
Camat


Lokasi : Blok F 48
Reputation : 13
Join date : 25.07.08

PostSubyek: Re: Opo Rencanamu dino sabtu karo minggu iki?   Wed Dec 10, 2008 9:22 am

Wonosingo Ngali Kidul wrote:
siti rahayu wrote:
jan mas haryo ki basane mlipit bgt.......

Waduh mbak malah madake aku koyo setlikaan iki......weeehhh malah soyo le ra karu2an iki.......

Wis nek iki ra rak nyebut,...... ngakakk ngakakk ngakakk

duh mas..aku nek moco tulisane sampeyan tak bolan baleni ping 10 agi mudeng ....aku ki ora duwe kamus bahasa jowo.........po sampeyan duwe?...nek duwe aku nyilih...nek aku moco tulisane sampeyan ben langsung connect......

_________________
Cheisya Ramadhani Maulana
Ganapatih Naradatva Maulana
Kembali Ke Atas Go down
Wonosingo Ngali Kidul
Pengawas


Lokasi : Gunungkidul
Reputation : 20
Join date : 06.05.08

PostSubyek: Re: Opo Rencanamu dino sabtu karo minggu iki?   Wed Dec 10, 2008 10:47 am

siti rahayu wrote:
rmlodang wrote:
siti rahayu wrote:
jan mas haryo ki basane mlipit bgt.......


Karang keturunan darah biru jew.... :confused: :confused:

...jan yo pantes...

Weeeh ojo kowe ki dokan, jan malah madake aku koyo langit wae....Wis do ra karu2an maneh iki...........

HEmmm karang nek gek mlaku ki akeh cobaane.....

Ojo percoyo ro lodang nek aku ki darah biru, ra reti tegese darah biru weee, waton nyebut???
Kembali Ke Atas Go down
https://www.facebook.com/mahesatunggalika
Wonosingo Ngali Kidul
Pengawas


Lokasi : Gunungkidul
Reputation : 20
Join date : 06.05.08

PostSubyek: Re: Opo Rencanamu dino sabtu karo minggu iki?   Wed Dec 10, 2008 10:49 am

siti rahayu wrote:
Wonosingo Ngali Kidul wrote:
siti rahayu wrote:
jan mas haryo ki basane mlipit bgt.......

Waduh mbak malah madake aku koyo setlikaan iki......weeehhh malah soyo le ra karu2an iki.......

Wis nek iki ra rak nyebut,...... ngakakk ngakakk ngakakk

duh mas..aku nek moco tulisane sampeyan tak bolan baleni ping 10 agi mudeng ....aku ki ora duwe kamus bahasa jowo.........po sampeyan duwe?...nek duwe aku nyilih...nek aku moco tulisane sampeyan ben langsung connect......

NEk kamus yo ono no......Ning yo kuwi, mendingan bukaen sing nggon boso jowo kae....

NEk njilih tur njaluk syarat lho????
Kembali Ke Atas Go down
https://www.facebook.com/mahesatunggalika
siti rahayu
Camat


Lokasi : Blok F 48
Reputation : 13
Join date : 25.07.08

PostSubyek: Re: Opo Rencanamu dino sabtu karo minggu iki?   Wed Dec 10, 2008 11:13 am

Wonosingo Ngali Kidul wrote:
siti rahayu wrote:
Wonosingo Ngali Kidul wrote:
siti rahayu wrote:
jan mas haryo ki basane mlipit bgt.......

Waduh mbak malah madake aku koyo setlikaan iki......weeehhh malah soyo le ra karu2an iki.......

Wis nek iki ra rak nyebut,...... ngakakk ngakakk ngakakk

duh mas..aku nek moco tulisane sampeyan tak bolan baleni ping 10 agi mudeng ....aku ki ora duwe kamus bahasa jowo.........po sampeyan duwe?...nek duwe aku nyilih...nek aku moco tulisane sampeyan ben langsung connect......

NEk kamus yo ono no......Ning yo kuwi, mendingan bukaen sing nggon boso jowo kae....

NEk njilih tur njaluk syarat lho????


kok pake syarat segala to mas.....

_________________
Cheisya Ramadhani Maulana
Ganapatih Naradatva Maulana
Kembali Ke Atas Go down
maniss
Koordinator


Lokasi : Jakarta
Reputation : 7
Join date : 04.04.08

PostSubyek: Re: Opo Rencanamu dino sabtu karo minggu iki?   Wed Dec 10, 2008 11:21 am

PAK PENGAWAS, AKEH SENG OOT LHO...

_________________
NRIMO ING PANDOEM
Kembali Ke Atas Go down
Wonosingo Ngali Kidul
Pengawas


Lokasi : Gunungkidul
Reputation : 20
Join date : 06.05.08

PostSubyek: Re: Opo Rencanamu dino sabtu karo minggu iki?   Wed Dec 10, 2008 11:24 am

siti rahayu wrote:
Wonosingo Ngali Kidul wrote:
siti rahayu wrote:
Wonosingo Ngali Kidul wrote:
siti rahayu wrote:
jan mas haryo ki basane mlipit bgt.......

Waduh mbak malah madake aku koyo setlikaan iki......weeehhh malah soyo le ra karu2an iki.......

Wis nek iki ra rak nyebut,...... ngakakk ngakakk ngakakk

duh mas..aku nek moco tulisane sampeyan tak bolan baleni ping 10 agi mudeng ....aku ki ora duwe kamus bahasa jowo.........po sampeyan duwe?...nek duwe aku nyilih...nek aku moco tulisane sampeyan ben langsung connect......

NEk kamus yo ono no......Ning yo kuwi, mendingan bukaen sing nggon boso jowo kae....

NEk njilih tur njaluk syarat lho????


kok pake syarat segala to mas.....

Iyo....aku njaluk jangan lombok thok kok.....

Kuwi ketoke tekane setu nek ora minggu.......
Kembali Ke Atas Go down
https://www.facebook.com/mahesatunggalika
Wonosingo Ngali Kidul
Pengawas


Lokasi : Gunungkidul
Reputation : 20
Join date : 06.05.08

PostSubyek: Re: Opo Rencanamu dino sabtu karo minggu iki?   Wed Dec 10, 2008 11:25 am

maniss wrote:
PAK PENGAWAS, AKEH SENG OOT LHO...

Wis ben wae mbak OOT sithik, sing penting gayeng ......
Kembali Ke Atas Go down
https://www.facebook.com/mahesatunggalika
siti rahayu
Camat


Lokasi : Blok F 48
Reputation : 13
Join date : 25.07.08

PostSubyek: Re: Opo Rencanamu dino sabtu karo minggu iki?   Wed Dec 10, 2008 11:25 am

maniss wrote:
PAK PENGAWAS, AKEH SENG OOT LHO...


mbah pengawas yo melu OOT lho mbak...aku gur melu2x....... ajib ajib

_________________
Cheisya Ramadhani Maulana
Ganapatih Naradatva Maulana
Kembali Ke Atas Go down
maniss
Koordinator


Lokasi : Jakarta
Reputation : 7
Join date : 04.04.08

PostSubyek: Re: Opo Rencanamu dino sabtu karo minggu iki?   Wed Dec 10, 2008 11:59 am

yen ngono, aku yo arep melu OOT aaahhh...
ben tambah gayeng dance

_________________
NRIMO ING PANDOEM
Kembali Ke Atas Go down
Pardjimin
Presidium


Lokasi : Blekasi - DjogDja - GK - Semin - Karang Sari
Reputation : 10
Join date : 14.03.08

PostSubyek: Re: Opo Rencanamu dino sabtu karo minggu iki?   Wed Dec 10, 2008 11:59 am

sabtu iki pagi rancana playon, karo nglatih sikil sik abuh kae, siang nek ra ono alangan nang cileungsi, sore nabok bola....

minggune rung nggenah..

_________________
MPAN NGGO PAPAN

http://pardjimin.wordpress.com/
Kembali Ke Atas Go down
http://pardjimin.wordpress.com
pHa_epHa
Koordinator


Lokasi : harmoni
Reputation : 3
Join date : 15.04.08

PostSubyek: Re: Opo Rencanamu dino sabtu karo minggu iki?   Wed Dec 10, 2008 12:08 pm

pengene kie mblayang sak kemenge wis

_________________
meleleeeehhhh..........
semangat semangat...demi vanya ma junior
lop pyu vem
Kembali Ke Atas Go down
http://www.bnpb.go.id
siti rahayu
Camat


Lokasi : Blok F 48
Reputation : 13
Join date : 25.07.08

PostSubyek: Re: Opo Rencanamu dino sabtu karo minggu iki?   Wed Dec 10, 2008 1:00 pm

hari minggu ada acara arisan keluarga di rumahku.....

_________________
Cheisya Ramadhani Maulana
Ganapatih Naradatva Maulana
Kembali Ke Atas Go down
maniss
Koordinator


Lokasi : Jakarta
Reputation : 7
Join date : 04.04.08

PostSubyek: Re: Opo Rencanamu dino sabtu karo minggu iki?   Wed Dec 10, 2008 4:33 pm

tak ewangi mbak (seksi tester)
aku jago lho, nek bagian mencicipi
ngakakk

_________________
NRIMO ING PANDOEM
Kembali Ke Atas Go down
dewalangit
Officer


Lokasi : Jl.jogja-wnsari km 20 Patuk.Dhaksinargha Bhumikarta.
Reputation : 39
Join date : 20.07.08

PostSubyek: Re: Opo Rencanamu dino sabtu karo minggu iki?   Wed Dec 10, 2008 11:10 pm

siti rahayu wrote:
hari minggu ada acara arisan keluarga di rumahku.....
Arisan terus ngerumpiiii,.. paling,.. ngakakk ngakakk ngakakk ngakak ngakak
========================
setu minggu ?aku arep nggebuki ngisorku iki,....ben klenger,... ngakak ngakak ngakak ngakak ngakak ngakak ngakak ngakak

_________________
Dengan Ilmu hidup jadi mudah
Dengan Seni dan Cinta hidup jadi indah
Dengan Agama hidup jadi terarah
Dengan smart & smile hidup jadi bergairah


FB
Kembali Ke Atas Go down
http://www.saeahchim.co.kr/
siti rahayu
Camat


Lokasi : Blok F 48
Reputation : 13
Join date : 25.07.08

PostSubyek: Re: Opo Rencanamu dino sabtu karo minggu iki?   Thu Dec 11, 2008 8:58 am

maniss wrote:
tak ewangi mbak (seksi tester)
aku jago lho, nek bagian mencicipi
ngakakk


matur nuwun mbak....biasanya saya pake katering aja...soale saya gak suka masaak...repot ngurus anak...hehe...

_________________
Cheisya Ramadhani Maulana
Ganapatih Naradatva Maulana
Kembali Ke Atas Go down
siti rahayu
Camat


Lokasi : Blok F 48
Reputation : 13
Join date : 25.07.08

PostSubyek: Re: Opo Rencanamu dino sabtu karo minggu iki?   Thu Dec 11, 2008 8:59 am

dewalangit wrote:
siti rahayu wrote:
hari minggu ada acara arisan keluarga di rumahku.....
Arisan terus ngerumpiiii,.. paling,.. ngakakk ngakakk ngakakk ngakak ngakak
========================
setu minggu ?aku arep nggebuki ngisorku iki,....ben klenger,... ngakak ngakak ngakak ngakak ngakak ngakak ngakak ngakak

sak hurunge sampeyan nggebuki aku...sampeyan tak deportasi sik....

_________________
Cheisya Ramadhani Maulana
Ganapatih Naradatva Maulana
Kembali Ke Atas Go down
dewalangit
Officer


Lokasi : Jl.jogja-wnsari km 20 Patuk.Dhaksinargha Bhumikarta.
Reputation : 39
Join date : 20.07.08

PostSubyek: Re: Opo Rencanamu dino sabtu karo minggu iki?   Thu Dec 11, 2008 11:52 am

Mau nganter pasien di atas saya ke RS jiwa,... ngakakk

_________________
Dengan Ilmu hidup jadi mudah
Dengan Seni dan Cinta hidup jadi indah
Dengan Agama hidup jadi terarah
Dengan smart & smile hidup jadi bergairah


FB
Kembali Ke Atas Go down
http://www.saeahchim.co.kr/
Wonosingo Ngali Kidul
Pengawas


Lokasi : Gunungkidul
Reputation : 20
Join date : 06.05.08

PostSubyek: Re: Opo Rencanamu dino sabtu karo minggu iki?   Thu Dec 11, 2008 1:29 pm

Setu Minggu rung duwe rencono, paling gur momong ponakan....syuku2 ono sing ngewangi???
Kembali Ke Atas Go down
https://www.facebook.com/mahesatunggalika
Sponsored content




PostSubyek: Re: Opo Rencanamu dino sabtu karo minggu iki?   

Kembali Ke Atas Go down
 
Opo Rencanamu dino sabtu karo minggu iki?
Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas 
Halaman 3 dari 12Pilih halaman : Previous  1, 2, 3, 4 ... 10, 11, 12  Next

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
FKOGK :: LOUNGE 'N CHIT-CHAT :: Teras Nongkrong-
Navigasi: