Forum Komunitas Online Gunungkidul
 
IndeksJual BeliPortal FKOGKFAQPencarianPendaftaranAnggotaLogin


Share | 
 

 Apa arti nick/ Username kamu?

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down 
Pilih halaman : 1, 2, 3, 4  Next
PengirimMessage
Mase_
Camat


Lokasi : di atas Gentheng
Reputation : 45
Join date : 28.02.08

PostSubyek: Apa arti nick/ Username kamu?   Sun Mar 30, 2008 8:22 pm

Para WnoCer... sharing tentang arti Nick/ Username yang dipake di Forum Wonosari yuk......

Tak Mulai yagh...

Mase_ artine biasa aja sih gak ada yang istimewa... tiba2 muncul..hehehe.
Mungkin biar lebih dewasa gituh.....

Gimana klo arti nick temen2 yang lain?

_________________
===========================================
Nothing special
Kembali Ke Atas Go down
http://www.wonosari.com
gimbik
Pengawas


Lokasi : Nori One
Reputation : 6
Join date : 04.03.08

PostSubyek: Re: Apa arti nick/ Username kamu?   Sun Mar 30, 2008 9:56 pm

Gimbik
well pertama kali aku dipanggil Gmbik waktu di SD
ini dapet dari OM Okeng alias Baskara Aria Kusuma temen satu kelas SDku
ya ngga tau nama itu telah melekat dengan diriku karena apa ga tau ya?
orang udah nyaman dikuping sih..itu sejarah nama Gimbik
kalo kupake nama itu untuk jadi nick diForum ini karena biar mudah dikenali aja sama anakw
kan dah lama ga kontak2an so biar nostalgila ma namaku
sobat datanglah ke WNOC okay
Kembali Ke Atas Go down
http://profiles.friendster.com/imbik
Mase_
Camat


Lokasi : di atas Gentheng
Reputation : 45
Join date : 28.02.08

PostSubyek: Re: Apa arti nick/ Username kamu?   Mon Mar 31, 2008 8:47 am

gimbik wrote:
Gimbik
well pertama kali aku dipanggil Gmbik waktu di SD
ini dapet dari OM Okeng alias Baskara Aria Kusuma temen satu kelas SDku
ya ngga tau nama itu telah melekat dengan diriku karena apa ga tau ya?
orang udah nyaman dikuping sih..itu sejarah nama Gimbik
kalo kupake nama itu untuk jadi nick diForum ini karena biar mudah dikenali aja sama anakw
kan dah lama ga kontak2an so biar nostalgila ma namaku
sobat datanglah ke WNOC okay


"Gimbik" kih sang retikuh.. dulu sebutan untuk seseorang yg di terminal wonosari itu yagh? sekitar tahun 2000-2002-an.... ngakakk lol!

_________________
===========================================
Nothing special
Kembali Ke Atas Go down
http://www.wonosari.com
__BlacKy__
Donatur


Lokasi : Djodja___
Reputation : 14
Join date : 04.03.08

PostSubyek: Re: Apa arti nick/ Username kamu?   Mon Mar 31, 2008 9:34 am

ngakakk wah klo nic ku dah dari nenek moyang negh ngakakk dari kampng halaman sampai di sekolah panggilanku tetep ini Sad Sad jelek bngt kayak nama anjing :pale: :pale: tapi itu ada sejarahnya loh ngakakk ngakakk himitsu tapi.. :lol: :lol:
Kembali Ke Atas Go down
adjie
Koordinator


Lokasi : Jakarta
Reputation : 0
Join date : 29.02.08

PostSubyek: Re: Apa arti nick/ Username kamu?   Tue Apr 01, 2008 7:38 pm

wah nek iki aku dasare wes gawan bayi
jenengku yo adji
adji ki artine berharga/pusaka/raja
terserah dech mau pilih yang mana
Kembali Ke Atas Go down
http://kerajinanbatualam.blogspot.com/
akhmad subekti
Koordinator


Lokasi : wonosari
Reputation : 3
Join date : 30.03.08

PostSubyek: Re: Apa arti nick/ Username kamu?   Tue Apr 01, 2008 8:21 pm

syukurlah itu anugrah dari Allah lewat orang tuaku artinya akhmad insya ALlah doanya orang tuaku agar aku selalu mencontoh dan itibak pada nabi Muhammad sedang subekti insya Allah selalu berbakti dengan baik kepada agama orang tua negara teman sahabat istri mertua dan sebagainga Amiiiiiiiieeeen
Kembali Ke Atas Go down
http://wasiat.multiply.com
the purple girl
Camat


Lokasi : Jakarta
Reputation : 8
Join date : 18.03.08

PostSubyek: Re: Apa arti nick/ Username kamu?   Fri Apr 04, 2008 1:07 pm

the purple girl ngakakk
klo dibenak teman2 apa artinya??

mungkin karena aku lagi suka warna ungu ajah neeh mas..

tar klo beda warna aku ganti nick boleh kan... ngakakk
Kembali Ke Atas Go down
badai-laut-selatan
KorLap


Lokasi : LORING ANGGA
Reputation : 0
Join date : 22.03.08

PostSubyek: Re: Apa arti nick/ Username kamu?   Fri Apr 04, 2008 9:57 pm

badai laut selatan=sagara loring angga
suatu keadaan bergolaknya laut selatan karena perbedaan cuaca atau pengaruh lain, antara science and myth.....maunya nya sich jadi trademark suatu saat....
tapi setidaknya denga nama itu orang tahu kalau badai laut selatan selalu dihubungkan dengan laut selatan jawa dan yogya..chey......untung sewaktu ambil keputusan nick ini aku gak panas dingin...kabotan jeneng.
Kembali Ke Atas Go down
http://badailautselatan.multiply.com
daRinto
Donatur


Lokasi : Jakarta
Reputation : 1
Join date : 08.03.08

PostSubyek: Re: Apa arti nick/ Username kamu?   Fri Apr 04, 2008 10:36 pm

Nickname : Darinto
Asli pemberian Bapak + Simbok
Kembali Ke Atas Go down
Tamu
Tamu



PostSubyek: Re: Apa arti nick/ Username kamu?   Sat Apr 05, 2008 2:19 pm

Mase_ wrote:
gimbik wrote:
Gimbik
well pertama kali aku dipanggil Gmbik waktu di SD
ini dapet dari OM Okeng alias Baskara Aria Kusuma temen satu kelas SDku
ya ngga tau nama itu telah melekat dengan diriku karena apa ga tau ya?
orang udah nyaman dikuping sih..itu sejarah nama Gimbik
kalo kupake nama itu untuk jadi nick diForum ini karena biar mudah dikenali aja sama anakw
kan dah lama ga kontak2an so biar nostalgila ma namaku
sobat datanglah ke WNOC okay


"Gimbik" kih sang retikuh.. dulu sebutan untuk seseorang yg di terminal wonosari itu yagh? sekitar tahun 2000-2002-an.... ngakakk lol!
mas nek gimbik kuwi aku kenal mas, wong tanggaku dek biyen, juragan doro mbiyen, trus dari kenek jalur wonosari madang , sak iki nek ora salah neng madang anake wes loro entuk wong madang kalau ngk salah , bener opo ra ki
Kembali Ke Atas Go down
Tamu
Tamu



PostSubyek: Re: Apa arti nick/ Username kamu?   Sat Apr 05, 2008 2:25 pm

Dexsa nama yang aneh bin ajaib nama tersebut diberikan oleh dosenku dulu ( he he makasih ya pak ) jadi dulu aku adalah tipe mahasiswa yang paling ngeyel sak dunia, ra tau ngumpulke tugas, jarang masuk, tapi kalau di tanya selalu jawab dan benar ( jarene dosenku ogika ku jalan, lho) . trus dia inget kata-kata itu dexsa yang artinya raja segala macam obat ( aku ra ngerti artine jarene ngono)

trus pas kuwi di celok dexsa dexsa trus nganti sak iki ( nek kancaku lho, nek wong liyo yo nyeluk jenengku) he he he

perasaan obat ki dekshametason yo kalau ngk salah tapi dosenku ngasih nama itu dexsa,
Kembali Ke Atas Go down
gandung
Officer


Lokasi : Cawang Baru - Jakarta Timur - Indonesia
Reputation : 17
Join date : 14.03.08

PostSubyek: Re : user name   Fri Apr 11, 2008 3:22 pm

Punyaku GANDUNG it dulu dapet pas aku maseh kecil,
yg ngasih nama ka2ku kalu aku dipanggil nama aslinya ka2ku marah n nangis2....
ya jadinya keterusan sampe sekarang..... n' satu lagi ne.....
sodara - sodara ku ora eneng sing ngerti jeneng asliku.....
yo ngono kui mbakyuku nganti jeneng ora nganggo jenang abang
lan sak ubo rampene dadine ra eneng sing dong jeneng asline....
yo wis LANjut waE yO.....................



ngakak



========================================
Kembali Ke Atas Go down
japrax
Presidium


Lokasi : pelukan hangat luna maya
Reputation : 29
Join date : 11.04.08

PostSubyek: Re: Apa arti nick/ Username kamu?   Mon Apr 14, 2008 3:58 pm

japrax.. yo konco kentel ku seng ngenei jeneng kuwi.. neng wonge sak iki neng ntb.. adoh tenan.. Sad
Kembali Ke Atas Go down
Tamu
Tamu



PostSubyek: Re: Apa arti nick/ Username kamu?   Mon Apr 14, 2008 6:05 pm

japrax wrote:
japrax.. yo konco kentel ku seng ngenei jeneng kuwi.. neng wonge sak iki neng ntb.. adoh tenan.. Sad
artine op mas japrak kuwi?
Kembali Ke Atas Go down
japrax
Presidium


Lokasi : pelukan hangat luna maya
Reputation : 29
Join date : 11.04.08

PostSubyek: Re: Apa arti nick/ Username kamu?   Tue Apr 15, 2008 9:10 am

mboh.. aku yo ra ngerti jek artine.. :oops:
Kembali Ke Atas Go down
gandung
Officer


Lokasi : Cawang Baru - Jakarta Timur - Indonesia
Reputation : 17
Join date : 14.03.08

PostSubyek: Re : Japrax   Thu Apr 17, 2008 4:25 pm

Japrak artine Wong kang ora wars....
ngakak
Kembali Ke Atas Go down
kancil
KorLap


Lokasi : @kabarGunkid
Reputation : 1
Join date : 06.04.08

PostSubyek: Re: Apa arti nick/ Username kamu?   Thu Apr 17, 2008 8:55 pm

kancil >>> mesti wis sering krungu critane... siul

_________________
Kembali Ke Atas Go down
http://artonedigital.com
redbiem
Koordinator


Lokasi : dunia maya
Reputation : 2
Join date : 03.03.08

PostSubyek: Re: Apa arti nick/ Username kamu?   Fri Apr 18, 2008 5:04 am

redbiem artine wong sing paling apikan, ngganteng, rendah diri, sabar, bagus, ra nakal, pinter

disadur dari bahasa suku terasing di afrika selatan ngakakk ngakakk ngakakk ngakakk
Kembali Ke Atas Go down
redbiem
Koordinator


Lokasi : dunia maya
Reputation : 2
Join date : 03.03.08

PostSubyek: Re: Apa arti nick/ Username kamu?   Fri Apr 18, 2008 5:07 am

dexsa wrote:
Mase_ wrote:
gimbik wrote:
Gimbik
well pertama kali aku dipanggil Gmbik waktu di SD
ini dapet dari OM Okeng alias Baskara Aria Kusuma temen satu kelas SDku
ya ngga tau nama itu telah melekat dengan diriku karena apa ga tau ya?
orang udah nyaman dikuping sih..itu sejarah nama Gimbik
kalo kupake nama itu untuk jadi nick diForum ini karena biar mudah dikenali aja sama anakw
kan dah lama ga kontak2an so biar nostalgila ma namaku
sobat datanglah ke WNOC okay


"Gimbik" kih sang retikuh.. dulu sebutan untuk seseorang yg di terminal wonosari itu yagh? sekitar tahun 2000-2002-an.... ngakakk lol!
mas nek gimbik kuwi aku kenal mas, wong tanggaku dek biyen, juragan doro mbiyen, trus dari kenek jalur wonosari madang , sak iki nek ora salah neng madang anake wes loro entuk wong madang kalau ngk salah , bener opo ra ki


huahuahuahuahuah... lhaiyo kui mas piyayine.. saiki anake wes okeh kui... ngakakk ngakakk ngakakk
Kembali Ke Atas Go down
japrax
Presidium


Lokasi : pelukan hangat luna maya
Reputation : 29
Join date : 11.04.08

PostSubyek: Re: Apa arti nick/ Username kamu?   Fri Apr 18, 2008 10:04 am

Quote :
Japrak artine Wong kang ora wars....

gundul mu kuwi ndong.. frustasi
Kembali Ke Atas Go down
redbiem
Koordinator


Lokasi : dunia maya
Reputation : 2
Join date : 03.03.08

PostSubyek: Re: Apa arti nick/ Username kamu?   Sat Apr 19, 2008 4:51 am

badai-laut-selatan wrote:
badai laut selatan=sagara loring angga
suatu keadaan bergolaknya laut selatan karena perbedaan cuaca atau pengaruh lain, antara science and myth.....maunya nya sich jadi trademark suatu saat....
tapi setidaknya denga nama itu orang tahu kalau badai laut selatan selalu dihubungkan dengan laut selatan jawa dan yogya..chey......untung sewaktu ambil keputusan nick ini aku gak panas dingin...kabotan jeneng.


Lor omahe angga ki jenenge pak sis lho kang... ngko nek krungu jenenge dikiro membajak kui heuheuheuhueh... ngakakk ngakakk ngakakk ngakakk
Kembali Ke Atas Go down
Tamu
Tamu



PostSubyek: Re: Apa arti nick/ Username kamu?   Sat Apr 19, 2008 8:07 am

redbiem wrote:
redbiem artine wong sing paling apikan, ngganteng, rendah diri, sabar, bagus, ra nakal, pinter

disadur dari bahasa suku terasing di afrika selatan ngakakk ngakakk ngakakk ngakakk
walah, narsis banget ki, he he heh berarti koyo ubuntu yo mas? ngakak ngakak ngakak
Ubuntu rak yo seko afrika
Kembali Ke Atas Go down
redbiem
Koordinator


Lokasi : dunia maya
Reputation : 2
Join date : 03.03.08

PostSubyek: Re: Apa arti nick/ Username kamu?   Tue Apr 22, 2008 8:48 am

dexsa wrote:
redbiem wrote:
redbiem artine wong sing paling apikan, ngganteng, rendah diri, sabar, bagus, ra nakal, pinter

disadur dari bahasa suku terasing di afrika selatan ngakakk ngakakk ngakakk ngakakk
walah, narsis banget ki, he he heh berarti koyo ubuntu yo mas? ngakak ngakak ngakak
Ubuntu rak yo seko afrika

Ketoke betul mas hehehehhe... Nek ra awake dewe sopo meneh mas sing gelem ngalem, sekali2 ra popo, ra mesti setahun pisan hihihihihihi... lol! lol!
Kembali Ke Atas Go down
masgareng
Koordinator


Lokasi : Ciledug, Tangerang, Banten
Reputation : 12
Join date : 16.04.08

PostSubyek: Masgareng   Tue Apr 22, 2008 5:08 pm

Nganggo jeneng iki wis suwe ..
Masgareng,
Wonge cilik
Lungguhe mung nganggo dhingklik
Mangane Mung sethithik
Biasane nggo ancik ancik
nek Ono perang mati ndisik
heheheh
Kembali Ke Atas Go down
http://facebook.com/masgareng
gandung
Officer


Lokasi : Cawang Baru - Jakarta Timur - Indonesia
Reputation : 17
Join date : 14.03.08

PostSubyek: Re: Apa arti nick/ Username kamu?   Tue Apr 22, 2008 9:13 pm

japrax wrote:
Quote :
Japrak artine Wong kang ora wars....

gundul mu kuwi ndong.. frustasi



ngakak


masgareng wrote:
Nganggo jeneng iki wis suwe ..
Masgareng,
Wonge cilik
Lungguhe mung nganggo dhingklik
Mangane Mung sethithik
Biasane nggo ancik ancik
nek Ono perang mati ndisik
heheheh

Nelongso men yo mas



__________________________
Kembali Ke Atas Go down
japrax
Presidium


Lokasi : pelukan hangat luna maya
Reputation : 29
Join date : 11.04.08

PostSubyek: Re: Apa arti nick/ Username kamu?   Fri Apr 25, 2008 10:58 am

gandung ki artine bocah gemblung yo.. ngakak
Kembali Ke Atas Go down
gandung
Officer


Lokasi : Cawang Baru - Jakarta Timur - Indonesia
Reputation : 17
Join date : 14.03.08

PostSubyek: Re : Japrax   Sat Apr 26, 2008 12:18 pm

japrax wrote:
gandung ki artine bocah gemblung yo.. ngakak



sak karepmu yo Ded.....
sing penting ojo mangani Kolonjone tanggane


:geek:
Kembali Ke Atas Go down
gimbik
Pengawas


Lokasi : Nori One
Reputation : 6
Join date : 04.03.08

PostSubyek: Re: Apa arti nick/ Username kamu?   Mon Apr 28, 2008 7:00 am

redbiem wrote:
dexsa wrote:
Mase_ wrote:
gimbik wrote:
Gimbik
well pertama kali aku dipanggil Gmbik waktu di SD
ini dapet dari OM Okeng alias Baskara Aria Kusuma temen satu kelas SDku
ya ngga tau nama itu telah melekat dengan diriku karena apa ga tau ya?
orang udah nyaman dikuping sih..itu sejarah nama Gimbik
kalo kupake nama itu untuk jadi nick diForum ini karena biar mudah dikenali aja sama anakw
kan dah lama ga kontak2an so biar nostalgila ma namaku
sobat datanglah ke WNOC okay


"Gimbik" kih sang retikuh.. dulu sebutan untuk seseorang yg di terminal wonosari itu yagh? sekitar tahun 2000-2002-an.... ngakakk lol!
mas nek gimbik kuwi aku kenal mas, wong tanggaku dek biyen, juragan doro mbiyen, trus dari kenek jalur wonosari madang , sak iki nek ora salah neng madang anake wes loro entuk wong madang kalau ngk salah , bener opo ra ki


huahuahuahuahuah... lhaiyo kui mas piyayine.. saiki anake wes okeh kui... ngakakk ngakakk ngakakk

wah2 gimbi liyo kui mas
Kembali Ke Atas Go down
http://profiles.friendster.com/imbik
Tamu
Tamu



PostSubyek: Re: Apa arti nick/ Username kamu?   Mon Apr 28, 2008 6:00 pm

masgareng wrote:
Nganggo jeneng iki wis suwe ..
Masgareng,
Wonge cilik
Lungguhe mung nganggo dhingklik
Mangane Mung sethithik
Biasane nggo ancik ancik
nek Ono perang mati ndisik
heheheh
wew tapi khan akeh duite tho mas?

gareng tangane tiker, sifat menungso seng ra gelem njupuk barange wong liyan
sikile pincang, nek mlaku mesti ngati2 lan waspodo
cilih dewe, sanajan chilik neng sifate welas lan koyo emas clik neng larrang
opo meneh yo? lali aku
Kembali Ke Atas Go down
Tamu
Tamu



PostSubyek: Re: Apa arti nick/ Username kamu?   Mon Apr 28, 2008 6:02 pm

ya makane mas pas weruh gimbik kuwi, kok kelingan gimbik terminal je, ooo maaf nek salah kaprak ki, ngk tahune gimbik nori one ;) ;) ;) ;)
Kembali Ke Atas Go down
Sponsored content




PostSubyek: Re: Apa arti nick/ Username kamu?   

Kembali Ke Atas Go down
 
Apa arti nick/ Username kamu?
Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas 
Halaman 1 dari 4Pilih halaman : 1, 2, 3, 4  Next

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
FKOGK :: LOUNGE 'N CHIT-CHAT :: Teras Nongkrong-
Navigasi: