Forum Komunitas Online Gunungkidul
 
IndeksJual BeliFAQPencarianPendaftaranAnggotaLogin

Share | 
 

 UNEN - UNEN JOWO

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down 
Pilih halaman : 1, 2  Next
PengirimMessage
Ipung Purwanto
Camat


Lokasi: Lubang Buaya Jaktim
Reputation: 5
Join date: 08.03.08

PostSubyek: UNEN - UNEN JOWO   Sun Nov 23, 2008 10:26 pm

Kollo semanten wekdal taksih timur/enom menawi wekdal makempal kalian keluarga biasanipun tiyang sepuh asring paring uluk - uluk utawi wewarah ngenani babakan ' obah usik'e jaman ' salah sak tunggalipun mekaten ;
- Ojo kumalungkung ( jangan sombong , gemedhe )
- Ojo mulang toto ( kurang ajar )
- Ojo sumake'han ( pethakilan / aleman )
Lan sanes - sanes ipun...
menawi poro kadang , poro pamiarso member ing anggadahi pemahaman sanesipun sumonggo di pun lajeng aken..
Kembali Ke Atas Go down
SAPTO SARDIYANTO
Camat


Lokasi: JAKARTA
Reputation: 1
Join date: 24.05.08

PostSubyek: Re: UNEN - UNEN JOWO   Tue Nov 25, 2008 10:53 am

kulo idem riyen mas mengkih kulo tak tanglet semah kulo riyen

suwun

_________________
Betapa manisnya bersama - MU walau hidup ini pahit
asal Engkau ridha mesti semua orang marah sengit
alangkah baiknya jika antara aku dan Engkau makmur
walaupun antara diriku dan seluruh alam ini hancur
jika kasih sayang-MU telah hadir semuanya jadi hina
karena setiap yang diatas tanah akan menjadi tanah
(Enjoy Your life : Dr.M Al areifi)
Kembali Ke Atas Go down
Ipung Purwanto
Camat


Lokasi: Lubang Buaya Jaktim
Reputation: 5
Join date: 08.03.08

PostSubyek: Re: UNEN - UNEN JOWO   Tue Nov 25, 2008 11:01 am

Monggo di damel PR ke mawon mas..
Kembali Ke Atas Go down
joe
Lurah


Lokasi: ciledog
Reputation: 0
Join date: 08.04.09

PostSubyek: Re: UNEN - UNEN JOWO   Wed Jun 17, 2009 1:02 pm

sampon kekean pr mas .dang di rampongke mawon ngakakk
Kembali Ke Atas Go down
Den Ayu
Koordinator


Lokasi: Wonosari GK
Reputation: 18
Join date: 23.03.09

PostSubyek: Re: UNEN - UNEN JOWO   Wed Jun 17, 2009 5:15 pm

adigang...adigung...adiguna....

artine kae opow yow...??? ;) ;)
Kembali Ke Atas Go down
raxsheeds911
Lurah


Lokasi: Ciledug
Reputation: 0
Join date: 09.06.08

PostSubyek: Re: UNEN - UNEN JOWO   Wed Jun 17, 2009 8:04 pm

Den Ayu wrote:
adigang...adigung...adiguna....

artine kae opow yow...??? ;) ;)

Nek mboten klentu artine kirang langkung makaten:
Mamerake kesugihane, kekuatane lan kekuasaane.
Kembali Ke Atas Go down
http://monetize2urblog.blogspot.com
raxsheeds911
Lurah


Lokasi: Ciledug
Reputation: 0
Join date: 09.06.08

PostSubyek: Re: UNEN - UNEN JOWO   Wed Jun 17, 2009 8:08 pm

ajib "Adoh Ratu Cedhak Watu"

wonten ing gendhing campursari GK wonten nyebutaken unen2 meniko... kadosipun sampun trep kaliyan wargo Gunungkidul Handayani kolo rumiyin, namung menawi sakmeniko nggih sampun tambah maju pesat. pun mboten kawastanan adoh ratu cerak watu.
Kembali Ke Atas Go down
http://monetize2urblog.blogspot.com
raxsheeds911
Lurah


Lokasi: Ciledug
Reputation: 0
Join date: 09.06.08

PostSubyek: Re: UNEN - UNEN JOWO   Wed Jun 17, 2009 8:15 pm

Taksih kathah unen-unen jowo ingkang kulo lan njenengan sedoyo asring mireng ing kolomongso niki, al:
1. Ojo pijer mangan nendro
2. Mburu uceng kelangan deleg
3. Ambeg adil paramarta, ambeg parama arta
4. Ancik-ancik pucuking eri
5. Bedo-bedo panduming dumadi
6. Ngono ya ngono ning ojo ngono

Monggo dilajeng...
Kembali Ke Atas Go down
http://monetize2urblog.blogspot.com
Den Ayu
Koordinator


Lokasi: Wonosari GK
Reputation: 18
Join date: 23.03.09

PostSubyek: Re: UNEN - UNEN JOWO   Thu Jun 18, 2009 5:09 pm

raxsheeds911 wrote:
Den Ayu wrote:
adigang...adigung...adiguna....

artine kae opow yow...??? ;) ;)

Nek mboten klentu artine kirang langkung makaten:
Mamerake kesugihane, kekuatane lan kekuasaane.


Owh Mekaten? suwun nggih..kang...

dekmonten kulo mboten saget...

Njuk wingi niku kesupen...(intine cen ra ngerti ding, heee)

:)
Kembali Ke Atas Go down
Ipung Purwanto
Camat


Lokasi: Lubang Buaya Jaktim
Reputation: 5
Join date: 08.03.08

PostSubyek: Re: UNEN - UNEN JOWO   Sat Jun 20, 2009 8:05 am

Milek nggendong lali = lupa akan segalanya
Kembali Ke Atas Go down
hd_78gk
KorLap


Lokasi: NGISOR LANGIT
Reputation: 0
Join date: 17.05.08

PostSubyek: Re: UNEN - UNEN JOWO   Sat Jun 20, 2009 9:18 pm

mbang sinde mbang siladan : jangan pilih kasih.

_________________
RAWE-RAWE RANTAS MALANG-MALANG PUTUNG
Kembali Ke Atas Go down
rmlodang
Camat


Lokasi: Kayangan junggring saloko.
Reputation: 12
Join date: 12.08.08

PostSubyek: Re: UNEN - UNEN JOWO   Sat Jun 20, 2009 11:44 pm

nek iki aku ra reti tenan aku. tulung.....

1. Sagethek sinonggo wakul
2. Rinengkul kinempit kempit
3.Pidak petarangan.

opo iki artine lur..
Kembali Ke Atas Go down
http://maryoto_metal@yahoo.com
Prexndes
Koordinator


Reputation: 4
Join date: 25.04.08

PostSubyek: Re: UNEN - UNEN JOWO   Sun Jun 21, 2009 12:01 pm

rmlodang wrote:
nek iki aku ra reti tenan aku. tulung.....

1. Sagethek sinonggo wakul
2. Rinengkul kinempit kempit
3.Pidak petarangan.

opo iki artine lur..



mbuh Dhang, ra dhong aku.........
Kembali Ke Atas Go down
rmlodang
Camat


Lokasi: Kayangan junggring saloko.
Reputation: 12
Join date: 12.08.08

PostSubyek: Re: UNEN - UNEN JOWO   Sun Jun 21, 2009 8:29 pm

Prexndes wrote:
rmlodang wrote:
nek iki aku ra reti tenan aku. tulung.....

1. Sagethek sinonggo wakul
2. Rinengkul kinempit kempit
3.Pidak petarangan.

opo iki artine lur..



mbuh Dhang, ra dhong aku.........


waduh terus kon takon sopo kie....
Kembali Ke Atas Go down
http://maryoto_metal@yahoo.com
cogo_joe
eRTe


Lokasi: bandung,jabar
Reputation: 0
Join date: 23.05.09

PostSubyek: Re: UNEN - UNEN JOWO   Mon Jun 22, 2009 8:32 am

mikul dhuwur mendhem jero
Kembali Ke Atas Go down
Wonosingo Ngali Kidul
Pengawas


Lokasi: Gunungkidul
Reputation: 20
Join date: 06.05.08

PostSubyek: Re: UNEN - UNEN JOWO   Mon Jun 22, 2009 3:23 pm

rmlodang wrote:
Prexndes wrote:
rmlodang wrote:
nek iki aku ra reti tenan aku. tulung.....

1. Sagethek sinonggo wakul
2. Rinengkul kinempit kempit
3.Pidak petarangan.

opo iki artine lur..



mbuh Dhang, ra dhong aku.........


waduh terus kon takon sopo kie....

2. Rinengkul kinempit kempit
wAH ndah ambuine ki.... :*)0(:
Kembali Ke Atas Go down
https://www.facebook.com/mahesatunggalika
Ipung Purwanto
Camat


Lokasi: Lubang Buaya Jaktim
Reputation: 5
Join date: 08.03.08

PostSubyek: Re: UNEN - UNEN JOWO   Wed Jun 24, 2009 9:28 am

Wah awakmu kie nek nggon Rinengkul utowo sing di kempit-kempit ki jan mak weng ngono yo...marai.. :cyclops: :cyclops:
Kembali Ke Atas Go down
rmlodang
Camat


Lokasi: Kayangan junggring saloko.
Reputation: 12
Join date: 12.08.08

PostSubyek: Re: UNEN - UNEN JOWO   Wed Jun 24, 2009 12:13 pm

Ipung Purwanto wrote:
Wah awakmu kie nek nggon Rinengkul utowo sing di kempit-kempit ki jan mak weng ngono yo...marai.. :cyclops: :cyclops:

Si kang Wonosingo to kang....kandani kok angger nggon seik ngunuh kwi langsung tanggap ing sasmito kok.... ngakakk

hawong kene kie takon opo artine malah njok mambuneram to.... frustasi frustasi
Kembali Ke Atas Go down
http://maryoto_metal@yahoo.com
Ipung Purwanto
Camat


Lokasi: Lubang Buaya Jaktim
Reputation: 5
Join date: 08.03.08

PostSubyek: Re: UNEN - UNEN JOWO   Thu Jun 25, 2009 6:08 am

rmlodang wrote:
Ipung Purwanto wrote:
Wah awakmu kie nek nggon Rinengkul utowo sing di kempit-kempit ki jan mak weng ngono yo...marai.. :cyclops: :cyclops:

Si kang Wonosingo to kang....kandani kok angger nggon seik ngunuh kwi langsung tanggap ing sasmito kok.... ngakakk

hawong kene kie takon opo artine malah njok mambuneram to.... frustasi frustasi

Yo aku mung maklum wong iseh timur nyat rodo...rodo seneng sing nyrempet-nyrempet...
Yo wis bali neng topik...ketoke dalane nggronjal ki...
Kembali Ke Atas Go down
gaplex
Koordinator


Lokasi: KARANG DUWET,KARANG MOJO,CILEDUG
Reputation: 7
Join date: 07.01.09

PostSubyek: Re: UNEN - UNEN JOWO   Thu Jun 25, 2009 12:14 pm

OOOOJOOOO DUUUMEEEEH
Kembali Ke Atas Go down
http://www.ndtindonesia.com
rmlodang
Camat


Lokasi: Kayangan junggring saloko.
Reputation: 12
Join date: 12.08.08

PostSubyek: Re: UNEN - UNEN JOWO   Thu Jun 25, 2009 12:49 pm

gaplex wrote:
OOOOJOOOO DUUUMEEEEH


ooo...dadine rinengkul kinempit kempit kie artine ojo dumeh to , agi dunk aku...

matur nuwun yo kang.
Kembali Ke Atas Go down
http://maryoto_metal@yahoo.com
must_ed
Koordinator


Lokasi: kaki gunung singa
Reputation: 8
Join date: 24.01.09

PostSubyek: Re: UNEN - UNEN JOWO   Thu Jun 25, 2009 2:00 pm

urun rembug.... muga2 ra kleru...

:(0)*: Rinengkuh kinempit kempit kiro2 artine direngkuh yen wis kecekel ojo nganti uwal.... contone yen RMLODANG ngesir DEN AYU, yen wis bisa kelakon nduweki ora bakal diculke le ngempit kuwi.... iki mung conto lho kang/yu... ko njur kang lodang kie trus nggoleki den ayu rep direngkuh lan dikempit....

:(0)*: Pidak pedarangan kuwi tegese kasta sing ngisor dw.... dadi mung dinggo keset sing ono nduwure....

:(0)*: Sagethek sinonggo wakul kuwi tegese antarane wong sing mangan karo sing dipangan ora seimbang, dadi bageane ra nyukupi...

Piye kang lodang? wis dunk pow durung?...
Kembali Ke Atas Go down
Wonosingo Ngali Kidul
Pengawas


Lokasi: Gunungkidul
Reputation: 20
Join date: 06.05.08

PostSubyek: Re: UNEN - UNEN JOWO   Thu Jun 25, 2009 2:48 pm

Pokoke setuju wae aku kang Rist..... Aplouse
Kembali Ke Atas Go down
https://www.facebook.com/mahesatunggalika
rmlodang
Camat


Lokasi: Kayangan junggring saloko.
Reputation: 12
Join date: 12.08.08

PostSubyek: Re: UNEN - UNEN JOWO   Thu Jun 25, 2009 6:01 pm

must_ed wrote:
urun rembug.... muga2 ra kleru...

:(0)*: Rinengkuh kinempit kempit kiro2 artine direngkuh yen wis kecekel ojo nganti uwal.... contone yen RMLODANG ngesir DEN AYU, yen wis bisa kelakon nduweki ora bakal diculke le ngempit kuwi.... iki mung conto lho kang/yu... ko njur kang lodang kie trus nggoleki den ayu rep direngkuh lan dikempit....

:(0)*: Pidak pedarangan kuwi tegese kasta sing ngisor dw.... dadi mung dinggo keset sing ono nduwure....

:(0)*: Sagethek sinonggo wakul kuwi tegese antarane wong sing mangan karo sing dipangan ora seimbang, dadi bageane ra nyukupi...

Piye kang lodang? wis dunk pow durung?...


Weh weh weh weis dong aku iki...


Ning seik ra tak dong i seik bait pertama kuwi frustasi

Nek nganggo conto kie seik ijik enom2kuwi to, dadine kie ben dadi sisan...
Moso conto kok karo aku seik weis umuran 68 , yo ra adil nuh....mesakke anak putuku dadine....mosok weis kakek2 naksir sik ijik umuran 19 tahunan.
Kembali Ke Atas Go down
http://maryoto_metal@yahoo.com
Den Ayu
Koordinator


Lokasi: Wonosari GK
Reputation: 18
Join date: 23.03.09

PostSubyek: Re: UNEN - UNEN JOWO   Thu Jun 25, 2009 9:51 pm

must_ed wrote:
urun rembug.... muga2 ra kleru...

:(0)*: Rinengkuh kinempit kempit kiro2 artine direngkuh yen wis kecekel ojo nganti uwal.... contone yen RMLODANG ngesir DEN AYU, yen wis bisa kelakon nduweki ora bakal diculke le ngempit kuwi.... iki mung conto lho kang/yu... ko njur kang lodang kie trus nggoleki den ayu rep direngkuh lan dikempit....

:(0)*: Pidak pedarangan kuwi tegese kasta sing ngisor dw.... dadi mung dinggo keset sing ono nduwure....

:(0)*: Sagethek sinonggo wakul kuwi tegese antarane wong sing mangan karo sing dipangan ora seimbang, dadi bageane ra nyukupi...

Piye kang lodang? wis dunk pow durung?...


Waduh...Kok sik dinggo tulodho aku to kang...

aq ra melu-melu lho...

tenan...!ngempit'o must_ed kwi wae... ngakakk ngakakk
Kembali Ke Atas Go down
Wonosingo Ngali Kidul
Pengawas


Lokasi: Gunungkidul
Reputation: 20
Join date: 06.05.08

PostSubyek: Re: UNEN - UNEN JOWO   Fri Jun 26, 2009 2:49 pm

HEMMM.... :*)0(: BEBASAN TUNGGAK WATU AKU RA MELU-MELU...TUNGGAK DADAP, RA MELU NGGARAP LUR... :(0)*:
Kembali Ke Atas Go down
https://www.facebook.com/mahesatunggalika
Prexndes
Koordinator


Reputation: 4
Join date: 25.04.08

PostSubyek: Re: UNEN - UNEN JOWO   Fri Jun 26, 2009 6:10 pm

Wonosingo Ngali Kidul wrote:
HEMMM.... :*)0(: BEBASAN TUNGGAK WATU AKU RA MELU-MELU...TUNGGAK DADAP, RA MELU NGGARAP LUR... :(0)*:


:*)0(: :*)0(:
Kembali Ke Atas Go down
Den Ayu
Koordinator


Lokasi: Wonosari GK
Reputation: 18
Join date: 23.03.09

PostSubyek: Re: UNEN - UNEN JOWO   Fri Jun 26, 2009 9:38 pm

Monggo dilanjut unen-unen saklajengipun...


:) ajib
Kembali Ke Atas Go down
Ipung Purwanto
Camat


Lokasi: Lubang Buaya Jaktim
Reputation: 5
Join date: 08.03.08

PostSubyek: Re: UNEN - UNEN JOWO   Sat Jun 27, 2009 12:37 am

Dungo Dungkap ...Ora ngerti aku.. :?:
Kembali Ke Atas Go down
Gheka
KorLap


Lokasi: Wonosari
Reputation: 0
Join date: 18.06.09

PostSubyek: Re: UNEN - UNEN JOWO   Sat Jun 27, 2009 12:54 am

Aku yo ra dong babar blaz
Kembali Ke Atas Go down
 

UNEN - UNEN JOWO

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas 
Halaman 1 dari 2Pilih halaman : 1, 2  Next

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
FKOGK :: IT GADGET & EDU CORNER :: Boso Jowo-