Forum Komunitas Online Gunungkidul
 
IndeksJual BeliPortal FKOGKFAQPencarianPendaftaranAnggotaLogin


Share | 
 

 MONGGO SING REMEN VIDEO MRIKI

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down 
PengirimMessage
CahCandi
Lurah
avatar

Lokasi : Alas Roban
Reputation : 0
Join date : 11.11.08

PostSubyek: MONGGO SING REMEN VIDEO MRIKI   Sat Nov 29, 2008 9:35 am

Monggo berbagi pengalaman engkang remen Video kulo mantan cameraman siapa tau ada yg mau ngasih modal ato yg membutuhkan tenaga
Kembali Ke Atas Go down
jengastuti
Lurah
avatar

Lokasi : Asli gedangrejo - Jkt
Reputation : 4
Join date : 15.11.08

PostSubyek: Re: MONGGO SING REMEN VIDEO MRIKI   Tue Dec 02, 2008 3:03 pm

sampean tukang keker nggih mas, sok aku dadi nganten tlg yo mas, neng ojo larang2
karo sedulur. Ngomong2 harga yg paling murah piro umpama buat ulang tahun dsb?
Kembali Ke Atas Go down
tukangkrupukkarak
KorLap
avatar

Lokasi : Wonggunungkidul Asli
Reputation : 2
Join date : 01.06.08

PostSubyek: Re: MONGGO SING REMEN VIDEO MRIKI   Tue Dec 02, 2008 3:07 pm

Wah aku mbok tak melu snau oleh mboten mas ...\\

Nek oleh tak sowan ....
Kembali Ke Atas Go down
jengastuti
Lurah
avatar

Lokasi : Asli gedangrejo - Jkt
Reputation : 4
Join date : 15.11.08

PostSubyek: Re: MONGGO SING REMEN VIDEO MRIKI   Tue Dec 02, 2008 3:30 pm

monggo mas sinau kalih kulo nggih angsal
benjeng nopo seng ajeng ulangan umum?
(gur guyon lo Mas) ampon diambil manah
Kembali Ke Atas Go down
rmlodang
Camat
avatar

Lokasi : Kayangan junggring saloko.
Reputation : 12
Join date : 12.08.08

PostSubyek: Re: MONGGO SING REMEN VIDEO MRIKI   Tue Dec 02, 2008 3:58 pm

jengastuti wrote:
monggo mas sinau kalih kulo nggih angsal
benjeng nopo seng ajeng ulangan umum?
(gur guyon lo Mas) ampon diambil manah

lha selamu kapan to mbak...
engko aku tak sinau karo sampeyan.
Jan sensng tenan aku entuk guru anyar kie...
Kembali Ke Atas Go down
http://maryoto_metal@yahoo.com
jengastuti
Lurah
avatar

Lokasi : Asli gedangrejo - Jkt
Reputation : 4
Join date : 15.11.08

PostSubyek: Re: MONGGO SING REMEN VIDEO MRIKI   Wed Dec 03, 2008 11:10 am

guru seko ngendi to mas..... halah iki jeneng kok susae eram yo.
aku arep sinau karo mas candi wae durung kelakon
nek ngono awake dewe sinau bareng wae yok
neng gek kapan srawong wae durung
Kembali Ke Atas Go down
tukangkrupukkarak
KorLap
avatar

Lokasi : Wonggunungkidul Asli
Reputation : 2
Join date : 01.06.08

PostSubyek: Re: MONGGO SING REMEN VIDEO MRIKI   Wed Dec 03, 2008 11:16 pm

jengastuti wrote:
monggo mas sinau kalih kulo nggih angsal
benjeng nopo seng ajeng ulangan umum?
(gur guyon lo Mas) ampon diambil manah

sante wae mbak ... ngakak ngakak ngakak :l0(())((: :l0(())((: :l0(())((:

Fotomu Ayutenan mMbak kapan kapan mbok tak moto nganggo kameraku sing jilian kae gelem ra mbak ...

Wis mengko tak cetak ke gratis ... :l0(())((: :l0(())((:
Kembali Ke Atas Go down
jengastuti
Lurah
avatar

Lokasi : Asli gedangrejo - Jkt
Reputation : 4
Join date : 15.11.08

PostSubyek: Re: MONGGO SING REMEN VIDEO MRIKI   Thu Dec 04, 2008 3:26 pm

Monggo Mas manawi foto
niki asmane sinten to masa tukangkrupukkarak?
tapi di cetak ukuran triplek nggih mas krupok
Kembali Ke Atas Go down
rmlodang
Camat
avatar

Lokasi : Kayangan junggring saloko.
Reputation : 12
Join date : 12.08.08

PostSubyek: Re: MONGGO SING REMEN VIDEO MRIKI   Thu Dec 04, 2008 3:40 pm

jengastuti wrote:
Monggo Mas manawi foto
niki asmane sinten to masa tukangkrupukkarak?
tapi di cetak ukuran triplek nggih mas krupok


wuakakakakakakak
gek kon ukuran pirang centi....
Kembali Ke Atas Go down
http://maryoto_metal@yahoo.com
Sumiran
Lurah
avatar

Lokasi : Pamulang - Tegalsari Semanu
Reputation : 8
Join date : 01.09.08

PostSubyek: Re: MONGGO SING REMEN VIDEO MRIKI   Fri Dec 05, 2008 11:20 am

IKI GAMBAR ASLI AWAKMU TENAN TO MBAK SING NGGON AVTAR KI......

WE LA DALAH.... WONG GEDNGREJO TENANE ONO SING AYU LUUURRR........
Kembali Ke Atas Go down
bayou
Camat
avatar

Lokasi : bogor
Reputation : 1
Join date : 11.07.08

PostSubyek: Re: MONGGO SING REMEN VIDEO MRIKI   Fri Dec 05, 2008 12:14 pm

rmlodang wrote:
jengastuti wrote:
monggo mas sinau kalih kulo nggih angsal
benjeng nopo seng ajeng ulangan umum?
(gur guyon lo Mas) ampon diambil manah

lha selamu kapan to mbak...
engko aku tak sinau karo sampeyan.
Jan sensng tenan aku entuk guru anyar kie...

Jan gesit nek eneng avatar sing rodo melek kih..!! ngakakk ngakakk ngakakk ngakakk
Padahal yo rung mesti kuwi fotone lho kang... frustasi frustasi frustasi
Ojo tertipu ro ID & Avatar..inget tragedi Susan jebule Susanto kan?? ngakak ngakak ngakak ngakak ngakak ngakak
Kembali Ke Atas Go down
http://www.fajar-harapan.com
daRinto
Donatur
avatar

Lokasi : Jakarta
Reputation : 1
Join date : 08.03.08

PostSubyek: Re: MONGGO SING REMEN VIDEO MRIKI   Fri Dec 12, 2008 7:44 pm

bayou wrote:
rmlodang wrote:
jengastuti wrote:
monggo mas sinau kalih kulo nggih angsal
benjeng nopo seng ajeng ulangan umum?
(gur guyon lo Mas) ampon diambil manah

lha selamu kapan to mbak...
engko aku tak sinau karo sampeyan.
Jan sensng tenan aku entuk guru anyar kie...

Jan gesit nek eneng avatar sing rodo melek kih..!! ngakakk ngakakk ngakakk ngakakk
Padahal yo rung mesti kuwi fotone lho kang... frustasi frustasi frustasi
Ojo tertipu ro ID & Avatar..inget tragedi Susan jebule Susanto kan?? ngakak ngakak ngakak ngakak ngakak ngakak

tak kiro Gambar Video Tenanan weh Jebule ming Do Ngobrol wah jan ngapusi judule.

_________________
OJO GOROH
Kembali Ke Atas Go down
rmlodang
Camat
avatar

Lokasi : Kayangan junggring saloko.
Reputation : 12
Join date : 12.08.08

PostSubyek: Re: MONGGO SING REMEN VIDEO MRIKI   Sun Dec 14, 2008 10:36 pm

bayou wrote:
rmlodang wrote:
jengastuti wrote:
monggo mas sinau kalih kulo nggih angsal
benjeng nopo seng ajeng ulangan umum?
(gur guyon lo Mas) ampon diambil manah

lha selamu kapan to mbak...
engko aku tak sinau karo sampeyan.
Jan sensng tenan aku entuk guru anyar kie...

Jan gesit nek eneng avatar sing rodo melek kih..!! ngakakk ngakakk ngakakk ngakakk
Padahal yo rung mesti kuwi fotone lho kang... frustasi frustasi frustasi
Ojo tertipu ro ID & Avatar..inget tragedi Susan jebule Susanto kan?? ngakak ngakak ngakak ngakak ngakak ngakak

Ha iyo kang nganti seprene ingsun ijik kelingan kok Tragedi susan kwi...
Kembali Ke Atas Go down
http://maryoto_metal@yahoo.com
masgareng
Koordinator
avatar

Lokasi : Ciledug, Tangerang, Banten
Reputation : 12
Join date : 16.04.08

PostSubyek: Re: MONGGO SING REMEN VIDEO MRIKI   Mon Dec 15, 2008 10:15 pm

Wah iso diajari edit video ora mas, opo nek duwe software ngono. Aku mung agi sepisan nyekel hadycam .. ra iso ngedite..
salam

_________________
Masgareng Facebook
Salam Thiwul
Kembali Ke Atas Go down
http://facebook.com/masgareng
arief_afn
Lurah
avatar

Lokasi : Jogja - Paliyan
Reputation : 0
Join date : 12.10.08

PostSubyek: Re: MONGGO SING REMEN VIDEO MRIKI   Mon Jan 05, 2009 10:16 am

rmlodang wrote:
bayou wrote:
rmlodang wrote:
jengastuti wrote:
monggo mas sinau kalih kulo nggih angsal
benjeng nopo seng ajeng ulangan umum?
(gur guyon lo Mas) ampon diambil manah

lha selamu kapan to mbak...
engko aku tak sinau karo sampeyan.
Jan sensng tenan aku entuk guru anyar kie...

Jan gesit nek eneng avatar sing rodo melek kih..!! ngakakk ngakakk ngakakk ngakakk
Padahal yo rung mesti kuwi fotone lho kang... frustasi frustasi frustasi
Ojo tertipu ro ID & Avatar..inget tragedi Susan jebule Susanto kan?? ngakak ngakak ngakak ngakak ngakak ngakak

Ha iyo kang nganti seprene ingsun ijik kelingan kok Tragedi susan kwi...

wingi malah ono kasus menEh
ngaku2 AB Tree
lah jebul (Ahmad Bambang Triyono)

Quote :
Wah iso diajari edit video ora mas, opo nek duwe software ngono. Aku mung agi sepisan nyekel hadycam .. ra iso ngedite..
salam

nganggo Ulead VideoStudio 8 sih ono liyane akeh lah pak...
coba wae takok karo Paman
Kembali Ke Atas Go down
http://www.pipinia.co.cc
ASDD
Presidium
avatar

Lokasi : 749'LU 11022'BT
Reputation : 72
Join date : 20.02.09

PostSubyek: Re: MONGGO SING REMEN VIDEO MRIKI   Sat Mar 07, 2009 1:10 am

aku ono sopwer edit video, edius 5
apik kwi + plugins efek2 sinematik.
Kembali Ke Atas Go down
Sponsored content




PostSubyek: Re: MONGGO SING REMEN VIDEO MRIKI   

Kembali Ke Atas Go down
 
MONGGO SING REMEN VIDEO MRIKI
Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas 
Halaman 1 dari 1

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
FKOGK :: LOUNGE 'N CHIT-CHAT :: Fotografi-
Navigasi: