Forum Komunitas Online Gunungkidul
 
IndeksJual BeliPortal FKOGKFAQPencarianPendaftaranAnggotaLogin


Share | 
 

 tebak-tebakan masalah kewan aneh

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down 
PengirimMessage
iceday
KorLap
avatar

Lokasi : karawang
Reputation : 3
Join date : 02.12.08

PostSubyek: tebak-tebakan masalah kewan aneh   Wed Dec 03, 2008 11:54 am

Ono kewan aneh,:

Nek sengrengre njedul deweke wernone dadi lurig2 tur munine koyo pithik,
Nek surup deweke dadi ireng tuntheng suwarane dadi malih koyo sapi,
Lha nek tengah wingi dadi abang mbranang swarane koyo gagak.


NEK ISO MBETHEK LANGSUNG JAWAB WAE!!!??? siul siul siul



tak tunggu sing njawab bener.
Kembali Ke Atas Go down
kendra
Koordinator
avatar

Lokasi : batam island
Reputation : 0
Join date : 14.09.08

PostSubyek: Re: tebak-tebakan masalah kewan aneh   Wed Dec 03, 2008 12:27 pm

wah ono wae kewan jaman purba kok isih ono lan urip, medeni kuwi kang ojo di pelihara engko malah nyokot juragane malah dadi rabies mbebayani kuwi pokoke ojo podho pelihara................kewan mau ...men mas iceday wae sik duwe
Kembali Ke Atas Go down
http://kentrunk.wordpress.com
iceday
KorLap
avatar

Lokasi : karawang
Reputation : 3
Join date : 02.12.08

PostSubyek: Re: tebak-tebakan masalah kewan aneh   Wed Dec 03, 2008 12:57 pm

kendra wrote:
wah ono wae kewan jaman purba kok isih ono lan urip, medeni kuwi kang ojo di pelihara engko malah nyokot juragane malah dadi rabies mbebayani kuwi pokoke ojo podho pelihara................kewan mau ...men mas iceday wae sik duwe

weleh ojo meden2i liane mas, iki ora di dol kok tur yo wis jinak ora bakal mbrakot sampeyan, nek nyathek isih rodo.
Kembali Ke Atas Go down
CahCandi
Lurah
avatar

Lokasi : Alas Roban
Reputation : 0
Join date : 11.11.08

PostSubyek: Re: tebak-tebakan masalah kewan aneh   Wed Dec 03, 2008 2:44 pm

Gek pakanane opo Mas ..... dedaunan, sebangsa pelet atao por ayam,... ojo-ojo pangane menungso, dadi merinding wis ojo di ketokke gambare mundak pd bubar iki mengko!!!!!
Kembali Ke Atas Go down
japrax
Presidium
avatar

Lokasi : pelukan hangat luna maya
Reputation : 29
Join date : 11.04.08

PostSubyek: Re: tebak-tebakan masalah kewan aneh   Wed Dec 03, 2008 2:49 pm

cleret gombel..
Kembali Ke Atas Go down
pHa_epHa
Koordinator
avatar

Lokasi : harmoni
Reputation : 3
Join date : 15.04.08

PostSubyek: Re: tebak-tebakan masalah kewan aneh   Wed Dec 03, 2008 2:51 pm

aku nyerah we
kie kewane aneh
sing reti yo aneh...lha wong aku ra tau krungu

_________________
meleleeeehhhh..........
semangat semangat...demi vanya ma junior
lop pyu vem
Kembali Ke Atas Go down
http://www.bnpb.go.id
jengastuti
Lurah
avatar

Lokasi : Asli gedangrejo - Jkt
Reputation : 4
Join date : 15.11.08

PostSubyek: Re: tebak-tebakan masalah kewan aneh   Wed Dec 03, 2008 3:25 pm

Mbok ojo medeni to Mas........
ngendi enek yen wayah bengi kok warnane abang mbranang
swarane koyo gagak, emang gagak warnane abang yo? kok manuk gagakku warnane ireng thuntheng to, tur nek tengah wengi koak-kaok lha opo ra grebeki wong turu
Kembali Ke Atas Go down
Ipung Purwanto
Camat
avatar

Lokasi : Lubang Buaya Jaktim
Reputation : 5
Join date : 08.03.08

PostSubyek: Re: tebak-tebakan masalah kewan aneh   Wed Dec 03, 2008 6:34 pm

Cekiper kui.... iso koyo pithik karono cedak pitek, koyo sapi karono cedak kewan sapi,lha nek mbengi sworone koyo gagak tur abang mbranang lha wong cekipere neng pinggir pawon karono panas njur koak...koak.. ngakak
Kembali Ke Atas Go down
iceday
KorLap
avatar

Lokasi : karawang
Reputation : 3
Join date : 02.12.08

PostSubyek: Re: tebak-tebakan masalah kewan aneh   Thu Dec 04, 2008 12:38 am

we jan ora ono sing bener kabeh, nek tak kandani saiki ora seru soale isih okeh sing podho durung nebak.

hayo tasih kulo tunggu, mangke menawi sami2 PULKAM kulo paringi hadiah.

Santai mawon sing penting waton kelakon. jarene wong mbiyen
Kembali Ke Atas Go down
Sponsored content




PostSubyek: Re: tebak-tebakan masalah kewan aneh   

Kembali Ke Atas Go down
 
tebak-tebakan masalah kewan aneh
Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas 
Halaman 1 dari 1

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
FKOGK :: LOUNGE 'N CHIT-CHAT :: Guyonan-
Navigasi: