Forum Komunitas Online Gunungkidul
 
IndeksJual BeliPortal FKOGKFAQPencarianPendaftaranAnggotaLogin


Share | 
 

 Malem 1 Suro

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down 
PengirimMessage
Must Ris
KorLap


Lokasi : Villa Mutiara Gading 3
Reputation : 2
Join date : 04.04.08

PostSubyek: Malem 1 Suro   Sat Dec 13, 2008 9:47 am

Poro sederek ingkang kinasih, menawi malem 1 Suro sampun dados tradisi, kolo rumiyin yen wonten GK, tirakat sareng konco-konco, papanipun wonten Kelurahan nGiring utawi pantai parangtritis.

Lha monggo menawi poro sederek wongten kalenggaran wektu monggo enggal dirembak, badhe makempal tirakatan wongten pundi??


ngakak

_________________
Cekak Aos..
Kembali Ke Atas Go down
http://mustris.blogspot.com
SAPTO SARDIYANTO
Camat


Lokasi : JAKARTA
Reputation : 1
Join date : 24.05.08

PostSubyek: Re: Malem 1 Suro   Sat Dec 13, 2008 10:08 am

riyen nek ten jogja mlaku mlaku bar tirakatan

_________________
Betapa manisnya bersama - MU walau hidup ini pahit
asal Engkau ridha mesti semua orang marah sengit
alangkah baiknya jika antara aku dan Engkau makmur
walaupun antara diriku dan seluruh alam ini hancur
jika kasih sayang-MU telah hadir semuanya jadi hina
karena setiap yang diatas tanah akan menjadi tanah
(Enjoy Your life : Dr.M Al areifi)
Kembali Ke Atas Go down
Wonosingo Ngali Kidul
Pengawas


Lokasi : Gunungkidul
Reputation : 20
Join date : 06.05.08

PostSubyek: Re: Malem 1 Suro   Sat Dec 13, 2008 10:19 am

Lek2an wae mas, nek ora yo ngrungoke wayang po klenengan karo wedangan, cocoke karo udut! Gek pacitane telo godok......

Wis kuwi wae nek aku.............. ajib
Kembali Ke Atas Go down
https://www.facebook.com/mahesatunggalika
gimbik
Pengawas


Lokasi : Nori One
Reputation : 6
Join date : 04.03.08

PostSubyek: Re: Malem 1 Suro   Sat Dec 13, 2008 10:48 am

nonton wong mlaku2 wae lah....sikilku pegel nan....jakarta maceeeeeeeeeeeeeeeet

_________________
I know the Lord will make a way for me
Mampir Dunk==> Bola
Disini Juga ==> Site
OK Zone ===> Blog
Dengerin Lagunya ===>> my world
Kembali Ke Atas Go down
http://profiles.friendster.com/imbik
Prexndes
Koordinator


Reputation : 4
Join date : 25.04.08

PostSubyek: Re: Malem 1 Suro   Sat Dec 13, 2008 11:34 am

ayo dho tirakat nyang ngendi ngono...........

kang Haryo ki biasane idhene briliyan yen nyangkut nggon koyo ngene iki.....

piye iki kang Haryo, setuju po ra............?

kang Jimin dijak pisan.......

(wah, ning aku ono acara pora Yho?, lali aku)
Kembali Ke Atas Go down
rmlodang
Camat


Lokasi : Kayangan junggring saloko.
Reputation : 12
Join date : 12.08.08

PostSubyek: Re: Malem 1 Suro   Sat Dec 13, 2008 8:36 pm

Prexndes wrote:
ayo dho tirakat nyang ngendi ngono...........

kang Haryo ki biasane idhene briliyan yen nyangkut nggon koyo ngene iki.....

piye iki kang Haryo, setuju po ra............?

kang Jimin dijak pisan.......

(wah, ning aku ono acara pora Yho?, lali aku)

Weh lha aku ki yo anggota yo mas...
Kok ura di jawil.
piye to kie... frustasi frustasi frustasi

Ra CS san mas prie kie... :bball: :bball:
Kembali Ke Atas Go down
http://maryoto_metal@yahoo.com
Must Ris
KorLap


Lokasi : Villa Mutiara Gading 3
Reputation : 2
Join date : 04.04.08

PostSubyek: Re: Malem 1 Suro   Mon Dec 15, 2008 9:30 pm

Monggo dirembak badhe lek-lekan wonten pundi....
yen wonten rencana nonton ringgit purwo mbok jawil-jawil
kulo badhe tumut.......

_________________
Cekak Aos..
Kembali Ke Atas Go down
http://mustris.blogspot.com
gandung
Officer


Lokasi : Cawang Baru - Jakarta Timur - Indonesia
Reputation : 17
Join date : 14.03.08

PostSubyek: Re: Malem 1 Suro   Fri Dec 19, 2008 5:03 pm

Sing neng wonosari eneng acara ora yo... lha aku mudix je kang ;)

_________________
Yen kepingin Di asihi karo wong lio yo kudu biso duweni roso asih marang wong lio ora perduli bocah cilik utowo gedhe wong sugeh utowo mlarat wong lanang utowo wedok elek utowo bagus
Kembali Ke Atas Go down
Sponsored content




PostSubyek: Re: Malem 1 Suro   Today at 9:38 am

Kembali Ke Atas Go down
 
Malem 1 Suro
Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas 
Halaman 1 dari 1

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
FKOGK :: LOUNGE 'N CHIT-CHAT :: Teras Nongkrong-
Navigasi: