Forum Komunitas Online Gunungkidul
 
IndeksJual BeliPortal FKOGKFAQPencarianPendaftaranAnggotaLogin


Share | 
 

 Alumni SD Kanisius Bogor Playen

Go down 
Pilih halaman : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 13 ... 22  Next
PengirimMessage
endi
KorLap
avatar

Lokasi : mBogor-nJakarta-Pinang-Tangerang-mBanten.
Reputation : 3
Join date : 01.01.09

PostSubyek: Alumni SD Kanisius Bogor Playen   Thu Jan 01, 2009 10:09 pm

First topic message reminder :

Monggo sami ngumpul sederek2.
Kembali Ke Atas Go down

PengirimMessage
qerok's
Lurah


Join date : 25.02.09

PostSubyek: Re: Alumni SD Kanisius Bogor Playen   Tue Mar 31, 2009 3:09 pm

Beres, engko tak omongke, neng gek kapan arek karambol karo bagron, kowe dewe ra tahu bali,
nak ora iso neng prapatan, neng nggone basuki seng duwe adik ngganyik, sopo jenenge lali aku!
Kembali Ke Atas Go down
endi
KorLap


Join date : 01.01.09

PostSubyek: Re: Alumni SD Kanisius Bogor Playen   Tue Mar 31, 2009 4:21 pm

jenenge marlupi.
Kembali Ke Atas Go down
endi
KorLap


Join date : 01.01.09

PostSubyek: Re: Alumni SD Kanisius Bogor Playen   Tue Mar 31, 2009 4:23 pm

jecki_mbogor wrote:
Si Bagron koyo Slamet Gundul ya Ruk....?

Yen ketemu de'e omonga ya ditantang maen Karambol na prapatan taruhan Rokok....Piye...?


Bagron wis ra gelem taruhan rokok,wis wegah diapusi bodhong,taruhan djarum super di apusi rokok cap Gunting. Very Happy
Kembali Ke Atas Go down
jecki_mbogor
KorLap


Join date : 05.02.09

PostSubyek: Re: Alumni SD Kanisius Bogor Playen   Tue Mar 31, 2009 4:24 pm

qerok's wrote:
Sige ki nak sigit cumplung to, tumben kowe ngetok? oleh poto iki seko ngendi?

piye kabare, nak apek wae to!

Oalah Ruk, aku duwe crito iki; yen ra kleru siCumplunk kuwi selain nganggo jeneng Sige ya Gaplek (sak ngertiku) mulo iku aku terus kirim PM neng alamat Gaplek United padahal aku ngomong guyon2an + rada saru, e..e... trembelane terangane sing takirimi kuwi mau dudu Cumplunk to....hem asem ki icinnn aku?

Tanggungjawablah kowe Plung.....!!!!!
Kembali Ke Atas Go down
http://wjecki.wordpress.com
qerok's
Lurah


Join date : 25.02.09

PostSubyek: Re: Alumni SD Kanisius Bogor Playen   Wed Apr 01, 2009 5:11 pm

Udu, gaplek united ki si girik!
Kembali Ke Atas Go down
qerok's
Lurah


Join date : 25.02.09

PostSubyek: Re: Alumni SD Kanisius Bogor Playen   Fri Apr 03, 2009 3:21 pm

Marcana masidem, sapi gumarang kang nyaur utang, kebo dhungkul kang kanggo macul,
nini kang ngideri, kaki kang mijeni, methik sandang pangane sri sadana,
kang sunduk kembang mulya, sri sadana kang ono tegal kepanasan, kula bete wangsul dateng gedhong pangayoman, ojo obah, ojo polah, yen ora ingsun kang ngobahke!

Sopo wani ngapalke! hi...hi... serem
Kembali Ke Atas Go down
lahojack
Lurah


Join date : 20.02.09

PostSubyek: Re: Alumni SD Kanisius Bogor Playen   Fri Apr 03, 2009 3:42 pm

Jeck ditantang ...... kowe..........[img][/img]
Kembali Ke Atas Go down
qerok's
Lurah


Join date : 25.02.09

PostSubyek: Re: Alumni SD Kanisius Bogor Playen   Fri Apr 03, 2009 4:16 pm

Iki poto kapan? kok aku ora rumungso di poto! opo ra kepengen kowe jeck!
Kembali Ke Atas Go down
endi
KorLap


Join date : 01.01.09

PostSubyek: Re: Alumni SD Kanisius Bogor Playen   Fri Apr 03, 2009 7:21 pm

qerok's wrote:
Marcana masidem, sapi gumarang kang nyaur utang, kebo dhungkul kang kanggo macul,
nini kang ngideri, kaki kang mijeni, methik sandang pangane sri sadana,
kang sunduk kembang mulya, sri sadana kang ono tegal kepanasan, kula bete wangsul dateng gedhong pangayoman, ojo obah, ojo polah, yen ora ingsun kang ngobahke!

Sopo wani ngapalke! hi...hi... serem

Ora wani cah,kuwi mantrane Dukun Keruk arep nambani wong loro weteng/mbedhudhung. Very Happy
Kembali Ke Atas Go down
sige
Lurah
avatar

Reputation : 0
Join date : 05.03.08

PostSubyek: Re: Alumni SD Kanisius Bogor Playen   Mon Apr 13, 2009 9:03 pm

WARTO KABINGAHAN
sampun lair kanti sae putrinipun kang Junet lan yu Sipur, cewek 2,7 kg, dinten kemis 9 April 2009, neng mbayen yo ....
Kembali Ke Atas Go down
lahojack
Lurah
avatar

Lokasi : Lor Temoe......Bonang
Reputation : 0
Join date : 20.02.09

PostSubyek: Re: Alumni SD Kanisius Bogor Playen   Tue Apr 14, 2009 1:20 pm

SELAMAT LEK,.........PAS PEMILU KIE JENENGKE CONTRENGWATIE Aplouse Aplouse Aplouse
Kembali Ke Atas Go down
jecki_mbogor
KorLap
avatar

Lokasi : Pekanbaru, Riau
Reputation : 1
Join date : 05.02.09

PostSubyek: Re: Alumni SD Kanisius Bogor Playen   Tue Apr 14, 2009 3:50 pm

Ojo lali krupuk Karak'e Lek.....

terus Gaple jongkok'an sing penting rasah ngajak Keruq yo...
masalahe de'e ra iso nggasut, meski bubar kabeh wong drijine jempol kabeh....

Lek Marto Senen ojo dijongkokke yo....

Selamat yo Jun........
terus kapan giliranmu JON....????
Kembali Ke Atas Go down
http://wjecki.wordpress.com
jecki_mbogor
KorLap
avatar

Lokasi : Pekanbaru, Riau
Reputation : 1
Join date : 05.02.09

PostSubyek: Re: Alumni SD Kanisius Bogor Playen   Tue Apr 14, 2009 3:59 pm

Mboten kesupen njih, sanadyan sampun telat kawula aturaken dumateng para saderek sedoyo...

ing riki kula saking Pekanbaru ngaturaken "SUGENG PASKAH" dumateng saderek2 ingkang wonten nJawi mliginipun kulowongso ingkang wonten dusun Bogor lan ingkang wonten perantauan nJakarta sak panunggile....

Mugia berkah Paskah saged andadosaken kawilujengan, kesarasan, saha rejeki ingkang lumintu tumrap kita sadaya.....

mboten kasupen nyuwun agunging sih samudra pangaksami tumrap sadaya lepat ingkang sampun kadamel dumateng panjenengan sami....Amien.
Kembali Ke Atas Go down
http://wjecki.wordpress.com
lussss
eRTe
avatar

Lokasi : Jakarta
Reputation : 0
Join date : 15.08.08

PostSubyek: Re: Alumni SD Kanisius Bogor Playen   Tue Apr 14, 2009 8:04 pm

Selamat yo nggo kang Juni karo mbakyu sipur, wuih mirip sopo yo kuwi, sajake koyo kang Juni, hehehe...nak ra salah jenenge Margaretha Avengelin Ekaresti ... :flower:
Kembali Ke Atas Go down
endi
KorLap
avatar

Lokasi : mBogor-nJakarta-Pinang-Tangerang-mBanten.
Reputation : 3
Join date : 01.01.09

PostSubyek: Re: Alumni SD Kanisius Bogor Playen   Tue Apr 14, 2009 8:08 pm

Nderek Bingah,penerus trah Kromo Wongso kaliyan Trah Mbah Dhipo tambah meneh,sesuk pas acara kumpul Trah mesthi tambah gayeng.
.BERKAH DALEM. Amiiiin
Kembali Ke Atas Go down
qerok's
Lurah
avatar

Lokasi : Juru Kunci Kuburan
Reputation : 2
Join date : 25.02.09

PostSubyek: Re: Alumni SD Kanisius Bogor Playen   Wed Apr 15, 2009 2:34 pm

Selamat nggo juned karo sipor, ojo lali jun, seng sregep le umbah2 popok!
Kembali Ke Atas Go down
jecki_mbogor
KorLap
avatar

Lokasi : Pekanbaru, Riau
Reputation : 1
Join date : 05.02.09

PostSubyek: Re: Alumni SD Kanisius Bogor Playen   Wed Apr 15, 2009 5:03 pm

qerok's wrote:
Selamat nggo juned karo sipor, ojo lali jun, seng sregep le umbah2 popok!

Ya ra ono elek'e yen Juni kerepotan ki yo tangga2/sedulure sing cerak mbantu...rak yo ngono to Ruk....?

mbantu mangan, tapi....HA..HA..Ha...

Rak yo isih seneng mangankan RUK?
Kembali Ke Atas Go down
http://wjecki.wordpress.com
endi
KorLap
avatar

Lokasi : mBogor-nJakarta-Pinang-Tangerang-mBanten.
Reputation : 3
Join date : 01.01.09

PostSubyek: Re: Alumni SD Kanisius Bogor Playen   Wed Apr 15, 2009 8:02 pm

qerok's wrote:
Selamat nggo juned karo sipor, ojo lali jun, seng sregep le umbah2 popok!

Ngemeng-ngemeng keruk entuk tugas golek no.HPne Budi ngingas kok tekan saiki urung ono kabare yo,arep alasan opo meneh iki,nek kokean alasan ben di kumbah junet sisan iki.... ngakakk
Kembali Ke Atas Go down
jecki_mbogor
KorLap
avatar

Lokasi : Pekanbaru, Riau
Reputation : 1
Join date : 05.02.09

PostSubyek: Re: Alumni SD Kanisius Bogor Playen   Wed Apr 22, 2009 11:02 am

Sepi timen ya....
wis pirang2 ndino kok ra ono wong metu....

apa lagi usum tandur pa ya na ngalas, opo malah lagi panen pari..
Kembali Ke Atas Go down
http://wjecki.wordpress.com
qerok's
Lurah
avatar

Lokasi : Juru Kunci Kuburan
Reputation : 2
Join date : 25.02.09

PostSubyek: Re: Alumni SD Kanisius Bogor Playen   Thu Apr 23, 2009 3:21 pm

Lagi usom dhuduh jek, makane ora sempet ktm, jek arek ngerti no hpne risdiyanto ora?
takono endi, dek'e komplet konco2 mbiyen!
Kembali Ke Atas Go down
agus_ctr
Warga
avatar

Reputation : 0
Join date : 25.06.08

PostSubyek: Re: Alumni SD Kanisius Bogor Playen   Thu Apr 23, 2009 11:15 pm

wah njan rame jebule.... ajib

piye kabare lur ? suwe ora ketemu karo bolo-bolo jaman mbiyen
Kembali Ke Atas Go down
endi
KorLap
avatar

Lokasi : mBogor-nJakarta-Pinang-Tangerang-mBanten.
Reputation : 3
Join date : 01.01.09

PostSubyek: Re: Alumni SD Kanisius Bogor Playen   Thu Apr 23, 2009 11:28 pm

agus_ctr wrote:
wah njan rame jebule.... ajib

piye kabare lur ? suwe ora ketemu karo bolo-bolo jaman mbiyen


iki sopo meneh,mlebu ngomah ora nganggo kulo nuwun,nek ngaku murite pak Suyut mesthi ora lali kulonuwun Very Happy
Jeck......kiro2 agus kakang kelas opo yo iki,lali aku ;)
Kembali Ke Atas Go down
endi
KorLap
avatar

Lokasi : mBogor-nJakarta-Pinang-Tangerang-mBanten.
Reputation : 3
Join date : 01.01.09

PostSubyek: Re: Alumni SD Kanisius Bogor Playen   Thu Apr 23, 2009 11:33 pm

jecki_mbogor wrote:
Sepi timen ya....
wis pirang2 ndino kok ra ono wong metu....

apa lagi usum tandur pa ya na ngalas, opo malah lagi panen pari..



Walaaaaaaaaaaaaaah,prejenganmu saiki kok koyo sinan le,gek nganggo koco moto jaran barang......... ngakak jan persis gali ndeso saiki kowe,waduuuuuuuh jan wis persis JOKO BELOR.... :afro:
Kembali Ke Atas Go down
agus_ctr
Warga
avatar

Reputation : 0
Join date : 25.06.08

PostSubyek: Re: Alumni SD Kanisius Bogor Playen   Fri Apr 24, 2009 4:51 am

ngakakk ngakakk ngakakk ngakakk ngakakk

we la iki cen dijarak he he he......
kenalke aku cah kidul prapatan, tanggane Gotrek
Kembali Ke Atas Go down
qerok's
Lurah
avatar

Lokasi : Juru Kunci Kuburan
Reputation : 2
Join date : 25.02.09

PostSubyek: Re: Alumni SD Kanisius Bogor Playen   Fri Apr 24, 2009 2:34 pm

Iki agus, koncone girik yo, jamane smp gaweane anteman, manggon nengdi saiki?
Kembali Ke Atas Go down
endi
KorLap
avatar

Lokasi : mBogor-nJakarta-Pinang-Tangerang-mBanten.
Reputation : 3
Join date : 01.01.09

PostSubyek: Re: Alumni SD Kanisius Bogor Playen   Fri Apr 24, 2009 4:15 pm

agus_ctr wrote:
ngakakk ngakakk ngakakk ngakakk ngakakk

we la iki cen dijarak he he he......
kenalke aku cah kidul prapatan, tanggane Gotrek



GOTREK = GOTROT ?....,kancane TUPAN ?.
Kembali Ke Atas Go down
agus_ctr
Warga
avatar

Reputation : 0
Join date : 25.06.08

PostSubyek: Re: Alumni SD Kanisius Bogor Playen   Fri Apr 24, 2009 6:21 pm

endi wrote:
agus_ctr wrote:
ngakakk ngakakk ngakakk ngakakk ngakakk

we la iki cen dijarak he he he......
kenalke aku cah kidul prapatan, tanggane Gotrek



GOTREK = GOTROT ?....,kancane TUPAN ?.

Gotrex iku Triyono-ne Pak Ngadenan. dadi aku iki tanggane Triyono ngono.
Wis dong yo ......
Kembali Ke Atas Go down
endi
KorLap
avatar

Lokasi : mBogor-nJakarta-Pinang-Tangerang-mBanten.
Reputation : 3
Join date : 01.01.09

PostSubyek: Re: Alumni SD Kanisius Bogor Playen   Fri Apr 24, 2009 7:10 pm

agus_ctr wrote:
endi wrote:
agus_ctr wrote:
ngakakk ngakakk ngakakk ngakakk ngakakk

we la iki cen dijarak he he he......
kenalke aku cah kidul prapatan, tanggane Gotrek



GOTREK = GOTROT ?....,kancane TUPAN ?.

Gotrex iku Triyono-ne Pak Ngadenan. dadi aku iki tanggane Triyono ngono.
Wis dong yo ......


Lha iyo to,Gotrek ki yo Gotrot,omahmu kulone Tupan,kakangmu kang Waluyo,yo wis dikepenakke disik,nek perlu konco2 dijak mampir,ben gayeng. Aplouse
Kembali Ke Atas Go down
jecki_mbogor
KorLap
avatar

Lokasi : Pekanbaru, Riau
Reputation : 1
Join date : 05.02.09

PostSubyek: Re: Alumni SD Kanisius Bogor Playen   Sat Apr 25, 2009 12:40 pm

Oalah mungkin kuwiki catur P Mangun yo Lur....

Yo yen masalah aku dadi koyo wong ndeso ya cen bener Le...masalahe kene kan puanase pol (tapi ra koyo Jkrt lho isih parah kene)...dadi ya maklum wae yen tambah ireng, katrok meneh...he..he...

_________________
[i]from: mr. Zack[i]
Kembali Ke Atas Go down
http://wjecki.wordpress.com
endi
KorLap
avatar

Lokasi : mBogor-nJakarta-Pinang-Tangerang-mBanten.
Reputation : 3
Join date : 01.01.09

PostSubyek: Re: Alumni SD Kanisius Bogor Playen   Sun Apr 26, 2009 8:15 am

jecki_mbogor wrote:
Oalah mungkin kuwiki catur P Mangun yo Lur....

Yo yen masalah aku dadi koyo wong ndeso ya cen bener Le...masalahe kene kan puanase pol (tapi ra koyo Jkrt lho isih parah kene)...dadi ya maklum wae yen tambah ireng, katrok meneh...he..he...


Ireng karo katrok ora popo,gathot kae ireng ning malah enak lho.
Yo nek kowe sesuk kapan2 arep mulih,bukak wae www.bismania.com ojo lali sedulur2 dikandani,iso nggo referensi kowe kudu numpak bis opo,ono cuplikan video sing maknyus lho mesthi kowe pengin mulih,sopo ngerti supire malah mas Budiyono,saiko mas Sibud neng Rosalia Indah,pokokke mangan udud gratissss Very Happy :lol:
Kembali Ke Atas Go down
endi
KorLap
avatar

Lokasi : mBogor-nJakarta-Pinang-Tangerang-mBanten.
Reputation : 3
Join date : 01.01.09

PostSubyek: Re: Alumni SD Kanisius Bogor Playen   Wed Apr 29, 2009 10:29 am

Pancen payah nek sing jenenge keruk kuwi nek dikon nggolekki uwong,sing jenenge budi kulon kali wis ketemu iki luuurrrr,sing arep ngerti kabare sms wae yo,sisan karo nomer telpune aku duwe,mungkin sedelo meneh budi nongol kene,tunggu wae karo mbakar telo. ngakakk
Kembali Ke Atas Go down
qerok's
Lurah
avatar

Lokasi : Juru Kunci Kuburan
Reputation : 2
Join date : 25.02.09

PostSubyek: Re: Alumni SD Kanisius Bogor Playen   Wed Apr 29, 2009 12:50 pm

Opo enak mbakar telo, nek telone telo kirek!
Kembali Ke Atas Go down
lahojack
Lurah
avatar

Lokasi : Lor Temoe......Bonang
Reputation : 0
Join date : 20.02.09

PostSubyek: Re: Alumni SD Kanisius Bogor Playen   Wed Apr 29, 2009 2:58 pm

Kok sepi lek, lagi do sibuk poooooooo...........
Paling2 do sibuk micek.... siul siul
Kembali Ke Atas Go down
marsoes_76
Lurah
avatar

Lokasi : jakarta
Reputation : 1
Join date : 25.08.08

PostSubyek: Re: Alumni SD Kanisius Bogor Playen   Wed Apr 29, 2009 4:41 pm

rep rame , bakar omah kang...... neng ojo, masalahe wong gunung kidul ki wong-wong seng cinta damai

peace
Kembali Ke Atas Go down
qerok's
Lurah
avatar

Lokasi : Juru Kunci Kuburan
Reputation : 2
Join date : 25.02.09

PostSubyek: Re: Alumni SD Kanisius Bogor Playen   Wed Apr 29, 2009 4:50 pm

Marsoes ki sopo meneh?
Kembali Ke Atas Go down
jecki_mbogor
KorLap
avatar

Lokasi : Pekanbaru, Riau
Reputation : 1
Join date : 05.02.09

PostSubyek: Re: Alumni SD Kanisius Bogor Playen   Thu Apr 30, 2009 11:14 am

qerok's wrote:
Marsoes ki sopo meneh?

Takonono Ruk, teko2 ra nganggo permisi po kenalan po piye....
yen perlu nggowo AO wae lah murah meriah yo Ruk....

Sinten niki njih, Marsoes niku Mas/mbak lan daleme pundi?

_________________
[i]from: mr. Zack[i]
Kembali Ke Atas Go down
http://wjecki.wordpress.com
marsoes_76
Lurah
avatar

Lokasi : jakarta
Reputation : 1
Join date : 25.08.08

PostSubyek: Re: Alumni SD Kanisius Bogor Playen   Thu Apr 30, 2009 11:17 am

nyuwun ngapunten mas-mas, kulo namung tiyang numpang lewat. mohon maap andai saya telah memasuki kawasan yg terlarang he...he.....salam kenal njihhhhh
Kembali Ke Atas Go down
endi
KorLap
avatar

Lokasi : mBogor-nJakarta-Pinang-Tangerang-mBanten.
Reputation : 3
Join date : 01.01.09

PostSubyek: Re: Alumni SD Kanisius Bogor Playen   Thu Apr 30, 2009 2:14 pm

marsoes_76 wrote:
nyuwun ngapunten mas-mas, kulo namung tiyang numpang lewat. mohon maap andai saya telah memasuki kawasan yg terlarang he...he.....salam kenal njihhhhh

Yo rapopo mbak marsoes_76,aku juga kenal kok karo sihud cs,mbiyen konco sekolah stm kuwi,sesuk meneh nek mung mampir yo kudu nggowo sing iso di nikmati bareng2,senengane gampang kok contone ; gereh sing di bakar,limpung,bakwan,tahu susur/brontak,terus dinggo sing jenenge jecki yo walang wae,wis 10 tahun jecki ra mangan walang,ning ojo di gawakke tegesan rokok soale wonge wis do iso tuku dewe,rak yo ngono to luuuuuurrrrrrrrr. Very Happy
Kembali Ke Atas Go down
jecki_mbogor
KorLap
avatar

Lokasi : Pekanbaru, Riau
Reputation : 1
Join date : 05.02.09

PostSubyek: Re: Alumni SD Kanisius Bogor Playen   Thu Apr 30, 2009 3:17 pm

Ya kabeh iso tuku rokok, tapi yen ana puntung ya isih dilirik ya kan Ruk....?

Opo meneh yen neng cerakke mbok Kiyah, weleh-weleh....Harta Karun Jarene....he..he..

_________________
[i]from: mr. Zack[i]
Kembali Ke Atas Go down
http://wjecki.wordpress.com
Sponsored content




PostSubyek: Re: Alumni SD Kanisius Bogor Playen   

Kembali Ke Atas Go down
 
Alumni SD Kanisius Bogor Playen
Kembali Ke Atas 
Halaman 5 dari 22Pilih halaman : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 13 ... 22  Next

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
FKOGK :: IT GADGET & EDU CORNER :: KAMPUS dan REUNI :: Alumni TK,SD,SLTP, SMU dan PT-
Navigasi: