Forum Komunitas Online Gunungkidul
 
IndeksJual BeliPortal FKOGKFAQPencarianPendaftaranAnggotaLogin


Share | 
 

 Alumni SD Kanisius Bogor Playen

Go down 
Pilih halaman : Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 14 ... 22  Next
PengirimMessage
endi
KorLap
avatar

Lokasi : mBogor-nJakarta-Pinang-Tangerang-mBanten.
Reputation : 3
Join date : 01.01.09

PostSubyek: Alumni SD Kanisius Bogor Playen   Thu Jan 01, 2009 10:09 pm

First topic message reminder :

Monggo sami ngumpul sederek2.
Kembali Ke Atas Go down

PengirimMessage
endi
KorLap


Join date : 01.01.09

PostSubyek: Re: Alumni SD Kanisius Bogor Playen   Wed Apr 29, 2009 10:29 am

Pancen payah nek sing jenenge keruk kuwi nek dikon nggolekki uwong,sing jenenge budi kulon kali wis ketemu iki luuurrrr,sing arep ngerti kabare sms wae yo,sisan karo nomer telpune aku duwe,mungkin sedelo meneh budi nongol kene,tunggu wae karo mbakar telo. ngakakk
Kembali Ke Atas Go down
qerok's
Lurah


Join date : 25.02.09

PostSubyek: Re: Alumni SD Kanisius Bogor Playen   Wed Apr 29, 2009 12:50 pm

Opo enak mbakar telo, nek telone telo kirek!
Kembali Ke Atas Go down
lahojack
Lurah


Join date : 20.02.09

PostSubyek: Re: Alumni SD Kanisius Bogor Playen   Wed Apr 29, 2009 2:58 pm

Kok sepi lek, lagi do sibuk poooooooo...........
Paling2 do sibuk micek.... siul siul
Kembali Ke Atas Go down
marsoes_76
Lurah


Join date : 25.08.08

PostSubyek: Re: Alumni SD Kanisius Bogor Playen   Wed Apr 29, 2009 4:41 pm

rep rame , bakar omah kang...... neng ojo, masalahe wong gunung kidul ki wong-wong seng cinta damai

peace
Kembali Ke Atas Go down
qerok's
Lurah


Join date : 25.02.09

PostSubyek: Re: Alumni SD Kanisius Bogor Playen   Wed Apr 29, 2009 4:50 pm

Marsoes ki sopo meneh?
Kembali Ke Atas Go down
jecki_mbogor
KorLap


Join date : 05.02.09

PostSubyek: Re: Alumni SD Kanisius Bogor Playen   Thu Apr 30, 2009 11:14 am

qerok's wrote:
Marsoes ki sopo meneh?

Takonono Ruk, teko2 ra nganggo permisi po kenalan po piye....
yen perlu nggowo AO wae lah murah meriah yo Ruk....

Sinten niki njih, Marsoes niku Mas/mbak lan daleme pundi?
Kembali Ke Atas Go down
http://wjecki.wordpress.com
marsoes_76
Lurah


Join date : 25.08.08

PostSubyek: Re: Alumni SD Kanisius Bogor Playen   Thu Apr 30, 2009 11:17 am

nyuwun ngapunten mas-mas, kulo namung tiyang numpang lewat. mohon maap andai saya telah memasuki kawasan yg terlarang he...he.....salam kenal njihhhhh
Kembali Ke Atas Go down
endi
KorLap


Join date : 01.01.09

PostSubyek: Re: Alumni SD Kanisius Bogor Playen   Thu Apr 30, 2009 2:14 pm

marsoes_76 wrote:
nyuwun ngapunten mas-mas, kulo namung tiyang numpang lewat. mohon maap andai saya telah memasuki kawasan yg terlarang he...he.....salam kenal njihhhhh

Yo rapopo mbak marsoes_76,aku juga kenal kok karo sihud cs,mbiyen konco sekolah stm kuwi,sesuk meneh nek mung mampir yo kudu nggowo sing iso di nikmati bareng2,senengane gampang kok contone ; gereh sing di bakar,limpung,bakwan,tahu susur/brontak,terus dinggo sing jenenge jecki yo walang wae,wis 10 tahun jecki ra mangan walang,ning ojo di gawakke tegesan rokok soale wonge wis do iso tuku dewe,rak yo ngono to luuuuuurrrrrrrrr. Very Happy
Kembali Ke Atas Go down
jecki_mbogor
KorLap


Join date : 05.02.09

PostSubyek: Re: Alumni SD Kanisius Bogor Playen   Thu Apr 30, 2009 3:17 pm

Ya kabeh iso tuku rokok, tapi yen ana puntung ya isih dilirik ya kan Ruk....?

Opo meneh yen neng cerakke mbok Kiyah, weleh-weleh....Harta Karun Jarene....he..he..
Kembali Ke Atas Go down
http://wjecki.wordpress.com
jecki_mbogor
KorLap
avatar

Lokasi : Pekanbaru, Riau
Reputation : 1
Join date : 05.02.09

PostSubyek: Re: Alumni SD Kanisius Bogor Playen   Thu Apr 30, 2009 3:43 pm

marsoes_76 wrote:
nyuwun ngapunten mas-mas, kulo namung tiyang numpang lewat. mohon maap andai saya telah memasuki kawasan yg terlarang he...he.....salam kenal njihhhhh


Ra po2 mbak, sing penting Mas Endi kuwi wis pirsa ra masalah, masalahe Panjenegane kuwi rak Juru Juncine kene mbak......
dadi yen Juru Kuncine wis "Oke" kawula2 ne mesti melu oke...

_________________
[i]from: mr. Zack[i]
Kembali Ke Atas Go down
http://wjecki.wordpress.com
qerok's
Lurah
avatar

Lokasi : Juru Kunci Kuburan
Reputation : 2
Join date : 25.02.09

PostSubyek: Re: Alumni SD Kanisius Bogor Playen   Thu Apr 30, 2009 4:28 pm

Kan seng ngajari kowe jeck, njiku'i empes, karo ndodos kawate pak iro, marsoes ki jenenge asli sopo to, manggon nengdi kerjo ngendi, kudu lengkap, soale kene keluarga lelembut, ketuane endi!
Kembali Ke Atas Go down
jecki_mbogor
KorLap
avatar

Lokasi : Pekanbaru, Riau
Reputation : 1
Join date : 05.02.09

PostSubyek: Re: Alumni SD Kanisius Bogor Playen   Thu Apr 30, 2009 5:29 pm

qerok's wrote:
marsoes ki jenenge asli sopo to, manggon nengdi kerjo ngendi, kudu lengkap, soale kene keluarga lelembut, ketuane endi!

We ladalah... aku we ya ra ngerti sopo kuwi, cuman Juru Kuncine wae sing ngerti, coba takona Endi mesti de'e ngerti alamat, jeneng, dll....

_________________
[i]from: mr. Zack[i]
Kembali Ke Atas Go down
http://wjecki.wordpress.com
endi
KorLap
avatar

Lokasi : mBogor-nJakarta-Pinang-Tangerang-mBanten.
Reputation : 3
Join date : 01.01.09

PostSubyek: Re: Alumni SD Kanisius Bogor Playen   Fri May 01, 2009 8:20 am

jecki_mbogor wrote:
qerok's wrote:
marsoes ki jenenge asli sopo to, manggon nengdi kerjo ngendi, kudu lengkap, soale kene keluarga lelembut, ketuane endi!

We ladalah... aku we ya ra ngerti sopo kuwi, cuman Juru Kuncine wae sing ngerti, coba takona Endi mesti de'e ngerti alamat, jeneng, dll....

Nek di delok seko daftar postingane (delokken neng kotak profile) mbak marsoes_76 ki lulusan smpn 2 playen /gading,berarti omahe lor lapangan gading iki,trus smkn 1 wno/ketokke smea mbiyen nek ra kleru,ojo2 kenal karo sinan iki luurrrrrrr,weeeeh senior iki.... ;)
Kembali Ke Atas Go down
endi
KorLap
avatar

Lokasi : mBogor-nJakarta-Pinang-Tangerang-mBanten.
Reputation : 3
Join date : 01.01.09

PostSubyek: Re: Alumni SD Kanisius Bogor Playen   Fri May 01, 2009 8:24 am

jecki_mbogor wrote:
Ya kabeh iso tuku rokok, tapi yen ana puntung ya isih dilirik ya kan Ruk....?

Opo meneh yen neng cerakke mbok Kiyah, weleh-weleh....Harta Karun Jarene....he..he..



Iyo jeck,keruk nganti mambu pawuhan,ning ojo lali buka www.bismania.com ono cuplikan video sing maknyusssss2,dadi kowe mesthi pengen mulih kampung. Very Happy
Kembali Ke Atas Go down
marsoes_76
Lurah
avatar

Lokasi : jakarta
Reputation : 1
Join date : 25.08.08

PostSubyek: Re: Alumni SD Kanisius Bogor Playen   Fri May 01, 2009 1:34 pm

wah...sori ya mas-mas, koq topike malah mbahas aku dadi gak enak kiiii
Kembali Ke Atas Go down
jecki_mbogor
KorLap
avatar

Lokasi : Pekanbaru, Riau
Reputation : 1
Join date : 05.02.09

PostSubyek: Re: Alumni SD Kanisius Bogor Playen   Fri May 01, 2009 2:22 pm

marsoes_76 wrote:
wah...sori ya mas-mas, koq topike malah mbahas aku dadi gak enak kiiii

Ya ra popo ta mbak.....
kan ra diapak-apakno, trs mbahase kan mung global wae kok ra ono detaile...
tapi ya yen kersa ngenalke ya maturnuwun lho, idep-idep tambah sedulur, kanca2 kebanyakan wis jinak kabeh kok tapi ya mung tinggal 1 sing urung alias isih sok nggelem mbalangi yen ana wong lwt de'e jenenge KERUK....ngati-ati wae yen karo de'e yo........

_________________
[i]from: mr. Zack[i]
Kembali Ke Atas Go down
http://wjecki.wordpress.com
qerok's
Lurah
avatar

Lokasi : Juru Kunci Kuburan
Reputation : 2
Join date : 25.02.09

PostSubyek: Re: Alumni SD Kanisius Bogor Playen   Fri May 01, 2009 4:26 pm

Wis di takoni, sido ora gelem ngaku, jeck engko nak mulih di cegat neng gading, sory mbak geguyon!
Kembali Ke Atas Go down
marsoes_76
Lurah
avatar

Lokasi : jakarta
Reputation : 1
Join date : 25.08.08

PostSubyek: Re: Alumni SD Kanisius Bogor Playen   Fri May 01, 2009 4:40 pm

yup, rpp
Kembali Ke Atas Go down
Tan2_ndut
Warga
avatar

Lokasi : BOGOR JawBar
Reputation : 0
Join date : 02.05.09

PostSubyek: Re: Alumni SD Kanisius Bogor Playen   Sat May 02, 2009 8:32 pm

NYUWUN SEWU (orah usah akeh2 he2)

Kulo nek ra salah lulus SD Kanisius Th. 1990 muride Pak Heri sing Ganteng/Galak,

Matur nuwun Mas Endi wes telpun aku, ngejaki tilik kabar konco-konco kabeh.

Dongaku pada Waras, tata- titi- tentrem , kartoraharjo leer sambikolo Amiiiin

Ngaturi Pirso kagem sedolor kabeh :

kulo Tantan mbang etan anake Kandoet (RIP),

nyuwun donga pangestu (nek ana urun dono) kulo ajeng nampi Sakramen Nikah, Jumat Kliwon, 26 Juni 2009 di Paroki Hati Yesus Maha Kudus Purwodadi. :oops:

Jekci neng Lampung usum opo kang???

Joko seneng maca tulisanmu!! anakmu wes piro???
Kembali Ke Atas Go down
masjoko
Lurah
avatar

Lokasi : siyono
Reputation : 1
Join date : 09.01.09

PostSubyek: Re: Alumni SD Kanisius Bogor Playen   Sat May 02, 2009 9:43 pm

Wah ... melu seneng, Finally U got some one to spend your life together Aplouse
Mugo-mugo kanthi niat tulusing ati lan alam, bebrayanmu kebak kabungahan, co!
Anak 1 ta tinggal terus.

Any way tulisan sing endi. berbagi critaku di stjoko.multiply.com.
Sekedar biar ra kethok gaptek banget . natal 2009 aku akan di rumah! :lol:


Terakhir diubah oleh masjoko tanggal Mon May 04, 2009 10:48 pm, total 1 kali diubah
Kembali Ke Atas Go down
masjoko
Lurah
avatar

Lokasi : siyono
Reputation : 1
Join date : 09.01.09

PostSubyek: Re: Alumni SD Kanisius Bogor Playen   Sat May 02, 2009 9:45 pm

Oya find me di FB "Stefanus Sujoko"
Kembali Ke Atas Go down
Tan2_ndut
Warga
avatar

Lokasi : BOGOR JawBar
Reputation : 0
Join date : 02.05.09

PostSubyek: Re: Alumni SD Kanisius Bogor Playen   Sun May 03, 2009 2:13 pm

Any way tulisan sing endi. berbagi critaku di stjoko.multiply.com.
Sekedar biar ra kethok gaptek banget . natal 1009 aku akan di rumah! Laughing

Maksutku suwe ra ketemu, ketemune lewat tulisan gon komputer iki,

mas Joko kulo ora melu FB je, dadi ra ngerti carane piye? he he nek anak 1 di tinggal terus, terus mBokne piye, mosok ra pengen kumpul hi hi!!!
Matur nuwun dongane ya mas
Kembali Ke Atas Go down
masjoko
Lurah
avatar

Lokasi : siyono
Reputation : 1
Join date : 09.01.09

PostSubyek: Re: Alumni SD Kanisius Bogor Playen   Sun May 03, 2009 8:37 pm

Tnn ... panggilan hati dan pesan dari nenek moyang. Katanya nenek moyangku pelaut jadi ya masih setia pada laut dan kapalnya. :cheers:

Tentang mbok ne... barakane nek memang ada cinta dan setia tetep menunggu pulangku :lol:
Pengen kumpul sih tetep ada tapi dunia yang kumiliki harus menjauh dalam waktu tertentu kog yo bunk. Jadi ya semoga tetep apik-apik wae, kalo ternyata buruk yo di ambil hikmah e saja frustasi

Cheers... GBU!!!

_________________
Hanya orang Bodoh yang melempar pada Pohon yang tak Berbuah
http://stjoko.multiply.com/
http://www.facebook.com/stjoko
Kembali Ke Atas Go down
endi
KorLap
avatar

Lokasi : mBogor-nJakarta-Pinang-Tangerang-mBanten.
Reputation : 3
Join date : 01.01.09

PostSubyek: Re: Alumni SD Kanisius Bogor Playen   Sun May 03, 2009 10:33 pm

I Dastantan Ariyanto wrote:
NYUWUN SEWU (orah usah akeh2 he2)

Kulo nek ra salah lulus SD Kanisius Th. 1990 muride Pak Heri sing Ganteng/Galak,

Matur nuwun Mas Endi wes telpun aku, ngejaki tilik kabar konco-konco kabeh.

Dongaku pada Waras, tata- titi- tentrem , kartoraharjo leer sambikolo Amiiiin

Ngaturi Pirso kagem sedolor kabeh :

kulo Tantan mbang etan anake Kandoet (RIP),

nyuwun donga pangestu (nek ana urun dono) kulo ajeng nampi Sakramen Nikah, Jumat Kliwon, 26 Juni 2009 di Paroki Hati Yesus Maha Kudus Purwodadi. :oops:

Jekci neng Lampung usum opo kang???

Joko seneng maca tulisanmu!! anakmu wes piro???



Yo pandongane kabeh sing ngenal awakmu karo sing urung ngenal, mugo2 diparingi lancar mengko pas acaramu,ing pangajab mugi tinebihno saking panggoda soho linuwarno saking piyawon lan tentrem,waras wiris wareg wilujeng anggonmu miwiti mbangun brayat anyar,mugo2 keluargamu sakmengkone dadi keluarga brayat minulyo.
Maturnuwun Tan kabare,nek eneng sing urung nglakoni ben cepet2 nyusul.

O iya....jecki neng pekanbaru riau udu neng lampung,critane mbiyen pas golek walang malah kegowo lesus gek medune neng riau,tekan saiki urung tau mulih,jarene wis lali dalane...... ngakak
Kembali Ke Atas Go down
jecki_mbogor
KorLap
avatar

Lokasi : Pekanbaru, Riau
Reputation : 1
Join date : 05.02.09

PostSubyek: Re: Alumni SD Kanisius Bogor Playen   Mon May 04, 2009 3:53 pm

endi wrote:


O iya....jecki neng pekanbaru riau udu neng lampung,critane mbiyen pas golek walang malah kegowo lesus gek medune neng riau,tekan saiki urung tau mulih,jarene wis lali dalane...... ngakak

Ra mergo golek walang mbiyen kesasar na kene aku Tan, aku mbiyen gara2 diuyak 2 wong Playen (Deyek Cs) aku mlayu sampe kene Pku... Aneh2 wae Endi ki!!!!

Kene lagi usum banjir lur, sak dalan2 banjir.

Aku melu ndonga'ke wae, muga2 anggone ngleksanake niat muga2 lancar wae nir ing rubeda kalis ing sambikala, sahinggo isa bebrayatan sampe Kaken Ninen.....

_________________
[i]from: mr. Zack[i]
Kembali Ke Atas Go down
http://wjecki.wordpress.com
endi
KorLap
avatar

Lokasi : mBogor-nJakarta-Pinang-Tangerang-mBanten.
Reputation : 3
Join date : 01.01.09

PostSubyek: Re: Alumni SD Kanisius Bogor Playen   Mon May 04, 2009 9:03 pm

masjoko wrote:
Wah ... melu seneng, Finally U got some one to spend your life together Aplouse
Mugo-mugo kanthi niat tulusing ati lan alam, bebrayanmu kebak kabungahan, co!
Anak 1 ta tinggal terus.

Any way tulisan sing endi. berbagi critaku di stjoko.multiply.com.
Sekedar biar ra kethok gaptek banget . natal 1009 aku akan di rumah! :lol:




natal 1009 ;) ;) ;) weh aku rung lair lurrrr ngakak
Kembali Ke Atas Go down
jecki_mbogor
KorLap
avatar

Lokasi : Pekanbaru, Riau
Reputation : 1
Join date : 05.02.09

PostSubyek: Re: Alumni SD Kanisius Bogor Playen   Tue May 05, 2009 11:11 am

endi wrote:
masjoko wrote:


natal 1009 aku akan di rumah! :lol:


natal 1009 ;) ;) ;) weh aku rung lair lurrrr ngakak

Kuwi jamane Nabi Musa lahir Lur... :roll: :roll: :roll:

_________________
[i]from: mr. Zack[i]
Kembali Ke Atas Go down
http://wjecki.wordpress.com
qerok's
Lurah
avatar

Lokasi : Juru Kunci Kuburan
Reputation : 2
Join date : 25.02.09

PostSubyek: Re: Alumni SD Kanisius Bogor Playen   Tue May 05, 2009 11:14 am

Ora jeck, zamane welut ono wulune!
Kembali Ke Atas Go down
jecki_mbogor
KorLap
avatar

Lokasi : Pekanbaru, Riau
Reputation : 1
Join date : 05.02.09

PostSubyek: Re: Alumni SD Kanisius Bogor Playen   Tue May 05, 2009 11:34 am

Endi Kathax ra metu ya Ruk.....

po lagi golek ungkrung wonge yo???

_________________
[i]from: mr. Zack[i]
Kembali Ke Atas Go down
http://wjecki.wordpress.com
qerok's
Lurah
avatar

Lokasi : Juru Kunci Kuburan
Reputation : 2
Join date : 25.02.09

PostSubyek: Re: Alumni SD Kanisius Bogor Playen   Tue May 05, 2009 12:38 pm

Iyo, aku mau ngerti de'e lewat nggone bu sartinah, karo suroyo menek wit besi, ati2 en, lunyu!
Kembali Ke Atas Go down
endi
KorLap
avatar

Lokasi : mBogor-nJakarta-Pinang-Tangerang-mBanten.
Reputation : 3
Join date : 01.01.09

PostSubyek: Re: Alumni SD Kanisius Bogor Playen   Wed May 06, 2009 12:15 am

jecki_mbogor wrote:
Endi Kathax ra metu ya Ruk.....

po lagi golek ungkrung wonge yo???



Ulere nek esuk tekan awan urung dadi jeck,isik udel/mudel,mulane aku golekke bengi2,lha sesuk esuk nek kowe agi arep magkat,aku malah wis mulih....
Yo kepiye meneh jeck,golekke ungkrung direwangi ngebyar ben cukup di nggo mangan mengko awan... Amiiiin


Terakhir diubah oleh endi tanggal Wed May 06, 2009 12:21 am, total 1 kali diubah
Kembali Ke Atas Go down
endi
KorLap
avatar

Lokasi : mBogor-nJakarta-Pinang-Tangerang-mBanten.
Reputation : 3
Join date : 01.01.09

PostSubyek: Re: Alumni SD Kanisius Bogor Playen   Wed May 06, 2009 12:19 am

qerok's wrote:
Iyo, aku mau ngerti de'e lewat nggone bu sartinah, karo suroyo menek wit besi, ati2 en, lunyu!


Ngawur kowe ruk,aku golekke neng ngalas kulon kok,mesthi kleru kuwi,sing liwat ngandinge bu sartinah mou sudiman karo salamun. :lol:
Kembali Ke Atas Go down
lahojack
Lurah
avatar

Lokasi : Lor Temoe......Bonang
Reputation : 0
Join date : 20.02.09

PostSubyek: Re: Alumni SD Kanisius Bogor Playen   Thu May 07, 2009 1:31 pm

End.........nek sik gawe garis nggo dhele ndalan etane bu sartinah sopo, karep pe dhelene arek di dol neng gone mbok Rebo........
Kembali Ke Atas Go down
qerok's
Lurah
avatar

Lokasi : Juru Kunci Kuburan
Reputation : 2
Join date : 25.02.09

PostSubyek: Re: Alumni SD Kanisius Bogor Playen   Thu May 07, 2009 2:38 pm

Tumben ngetok jing, opo wis rampung le nyrawut!
dele di daman2 jek malah borot! he..
Kembali Ke Atas Go down
endi
KorLap
avatar

Lokasi : mBogor-nJakarta-Pinang-Tangerang-mBanten.
Reputation : 3
Join date : 01.01.09

PostSubyek: Re: Alumni SD Kanisius Bogor Playen   Fri May 08, 2009 12:12 am

qerok's wrote:
Tumben ngetok jing, opo wis rampung le nyrawut!
dele di daman2 jek malah borot! he..

Lha kuwi jon wis ono sing ngaku... :)
Kembali Ke Atas Go down
jecki_mbogor
KorLap
avatar

Lokasi : Pekanbaru, Riau
Reputation : 1
Join date : 05.02.09

PostSubyek: Re: Alumni SD Kanisius Bogor Playen   Fri May 08, 2009 2:15 pm

qerok's wrote:
Tumben ngetok jing, opo wis rampung le nyrawut!
dele di daman2 jek malah borot! he..

Woalah Ruk....rabedo karo Jokone P Parmo Siyono kae mbiyen yo sok adol dele nggone mbok Rebo ha...ha...ha...

Yen masalah ungkrung ya yen isa aku di engehi lah...masa rep mbok jupuki kabeh ta En....wong Jono ya doyan kok po ra mesakke kowe???

_________________
[i]from: mr. Zack[i]
Kembali Ke Atas Go down
http://wjecki.wordpress.com
Tan2_ndut
Warga
avatar

Lokasi : BOGOR JawBar
Reputation : 0
Join date : 02.05.09

PostSubyek: Re: Alumni SD Kanisius Bogor Playen   Sat May 09, 2009 7:52 pm

Woalah Ruk....rabedo karo Jokone P Parmo Siyono kae mbiyen yo sok adol dele nggone mbok Rebo ha...ha...ha...

Matur Nuwun Cah....! Donga Pangestune

Jack nek isih usum Banjir, slulup wae yo...! Ciblon neng kedung, apa neng bendo gone Sutopo
Mas Jackei kelingan ora ndhisik awake dewe karo Iwan gilingan masak jangan so kokehan uyah ha ha ( wingi methu dewe ya)
Kembali Ke Atas Go down
endi
KorLap
avatar

Lokasi : mBogor-nJakarta-Pinang-Tangerang-mBanten.
Reputation : 3
Join date : 01.01.09

PostSubyek: Re: Alumni SD Kanisius Bogor Playen   Sat May 09, 2009 9:54 pm

Jack nek isih usum Banjir, slulup wae yo...! Ciblon neng kedung, apa neng bendo gone Sutopo
Mas Jackei kelingan ora ndhisik awake dewe karo Iwan gilingan masak jangan so kokehan uyah ha ha ( wingi methu dewe ya)[/quote]

Jecki ora iso slulup,nek neng kedung wanine gur neng pinggiran,sing kendhel mbiyen si Timbul ,golekono Timbul neng cikampek kono.
Kembali Ke Atas Go down
jecki_mbogor
KorLap
avatar

Lokasi : Pekanbaru, Riau
Reputation : 1
Join date : 05.02.09

PostSubyek: Re: Alumni SD Kanisius Bogor Playen   Thu May 14, 2009 5:13 pm

endi wrote:
Jack nek isih usum Banjir, slulup wae yo...! Ciblon neng kedung, apa neng bendo gone Sutopo
Mas Jackei kelingan ora ndhisik awake dewe karo Iwan gilingan masak jangan so kokehan uyah ha ha ( wingi methu dewe ya)

Jecki ora iso slulup,nek neng kedung wanine gur neng pinggiran,sing kendhel mbiyen si Timbul ,golekono Timbul neng cikampek kono.[/quote]

Hwa...ha...ha...
Cen iyo....aku mbiyen ra tau wani nglangi na Kd Tungkem he... masalahe wedi karo mitos'e wae....jarene iso tekan sumure Timbul ngono makane aku wedi nengah-nengah ki.

Iya Tan aku kelingan kuwi....duh Piye yo kabare Iwan Gilingan kae ya Lur...
wah jan sigit sing ngerti kabare mesti wong de'e kan cerak karo Iwan..

_________________
[i]from: mr. Zack[i]
Kembali Ke Atas Go down
http://wjecki.wordpress.com
Sponsored content




PostSubyek: Re: Alumni SD Kanisius Bogor Playen   

Kembali Ke Atas Go down
 
Alumni SD Kanisius Bogor Playen
Kembali Ke Atas 
Halaman 6 dari 22Pilih halaman : Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 14 ... 22  Next

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
FKOGK :: IT GADGET & EDU CORNER :: KAMPUS dan REUNI :: Alumni TK,SD,SLTP, SMU dan PT-
Navigasi: