Forum Komunitas Online Gunungkidul
 
IndeksJual BeliPortal FKOGKFAQPencarianPendaftaranAnggotaLogin


Share | 
 

 Alumni SD Kanisius Bogor Playen

Go down 
Pilih halaman : Previous  1, 2, 3 ... 12 ... 22  Next
PengirimMessage
endi
KorLap
avatar

Lokasi : mBogor-nJakarta-Pinang-Tangerang-mBanten.
Reputation : 3
Join date : 01.01.09

PostSubyek: Alumni SD Kanisius Bogor Playen   Thu Jan 01, 2009 10:09 pm

First topic message reminder :

Monggo sami ngumpul sederek2.
Kembali Ke Atas Go down

PengirimMessage
nius
Warga


Join date : 23.02.09

PostSubyek: Re: Alumni SD Kanisius Bogor Playen   Tue Feb 24, 2009 12:23 am

saiki kon do ngusungi pari malah do chatt... buruan kebaki dollar simbokke dienggo ngulihke pari cuk............ dance
Kembali Ke Atas Go down
endi
KorLap


Join date : 01.01.09

PostSubyek: Re: Alumni SD Kanisius Bogor Playen   Tue Feb 24, 2009 9:38 am

selamat bergabung cah kedung tungkem,salam nggo pak suyut.
Kembali Ke Atas Go down
jecki_mbogor
KorLap


Join date : 05.02.09

PostSubyek: Re: Alumni SD Kanisius Bogor Playen   Tue Feb 24, 2009 2:58 pm

Sssst.....sstttt... P Suyud wis teko lho....!

Galo Rungokna "Srengenge wus surup.... trs piye aku lali je....
we lha saiki wis uakeh iki kanca2q muncul, ya sugeng bergabung njih sederek2 sedaya.....sampun adus sedanten ta...?
Kembali Ke Atas Go down
http://wjecki.wordpress.com
endi
KorLap


Join date : 01.01.09

PostSubyek: Re: Alumni SD Kanisius Bogor Playen   Tue Feb 24, 2009 3:58 pm

Nek sing luwih mantep yo pak Sis/kulone herman,anggere wis "kekeraning pengandel" wis ora ono sing iso neruske,soale suarane duwur banget.......... Aplouse
Kembali Ke Atas Go down
jecki_mbogor
KorLap


Join date : 05.02.09

PostSubyek: Re: Alumni SD Kanisius Bogor Playen   Tue Feb 24, 2009 5:19 pm

Ngaturaken Sugeng Rawuh dumatheng para kadang sedaya wonten ing FKOG meniko.....

Ingkang sepindah..... mangga rencang2 ingkang dereng saged gabung nyuwun tulung dipun kabari sukur2 terus dipun ajak gabung wonten ing forum meniko kajengen tambah guyub lan regeng pasederekan tumrap kita sadaya mliginipun sederek2 saha kulowongso saking Mbogor, ingkang temtunipun mboten saged makempal saben dinten kados rumiyin wonten ing ndusun, njih awit saking kesibukan piyambak-piyambak....

Ingkang nomer Kaleh..... lantaran sampun dangu anggen kawulo mboten saged pinanggih kaliyan panjenengan sami, lantaran forum meniko kawulo aturaken agunging sih samudera pangagksami dumateng sadaya kalepatan ingkang sampun kawula damel tumra panjenengan sedaya.....

Ingkang nomer Tiga...... kawula tansah ndedonga mugia panjenengan sami pinaringan bagas kewarasan lan kelancaran anggenipun makarya kanthi pangangkah mugio kasil napa ingkang dipun idam-idamaken......

Ingkang nomer Sekawan....... tujuan didamelaken sekul tumpeng meniko mugi-mugi arwahipun para kadang,tangga teparo, ugi pitepangan ingkang sampun rumiyin dipun Timbali sageda katampio dumateng Ngarsanipun Ingkang Maha Kuaos.......

Ingkang sak lajengipun tujuan diamelaken jenang abrit kaliyan pethak meniko mugi-mugi sandang, pangan saha papan kita sageda lancar lan luber kados ilineng kali kedung tungkem........

Lha menika wonten Apem, Gudangan, Sega Ingkung, .............he...he....sapa isa neruske....hayooooo.....
Kembali Ke Atas Go down
http://wjecki.wordpress.com
endi
KorLap


Join date : 01.01.09

PostSubyek: Re: Alumni SD Kanisius Bogor Playen   Wed Feb 25, 2009 12:26 pm

Lha terasanipun,menawi mangertosi lan mbokbilih kagungan wekdal kaliyan sederek ingkang asmanipun kasebat wonten ing mriki,mugi kersa paring pitedhah supados sami ngregengaken wontene acara trah kanisius mBogor menika.

1. Albertus Suwarno.
2. Andreas Arif Yudianto.
3. Endang Purwanti.
4. Felisitas Khristina Setyawati.
5. Fransiskus Xaverius Marjono.
6. Fransiskus Xaverius Warsono.
7. Irinius Margiyana.
8. Khristiana Mulyani.
9. Maria Magdalena Sri Untari.
10.Maria Magdalena Wastini.
11.Willibrordus Budi Artanto.
12.Kulo piyambak.
13.Yulius Sutarjo.


Cekap semanten atur kawula,menawi lepat nyuwun pangapunten,nderekaken sugeng makaryo.
Kembali Ke Atas Go down
endi
KorLap


Join date : 01.01.09

PostSubyek: Re: Alumni SD Kanisius Bogor Playen   Wed Feb 25, 2009 1:13 pm

jeck,nek arep ndelok jeneng2e kancane dewe mbiyen pas smp,masuk wae neng smpn 1 playen halaman 6.
Kembali Ke Atas Go down
lahojack
Lurah


Join date : 20.02.09

PostSubyek: Re: Alumni SD Kanisius Bogor Playen   Wed Feb 25, 2009 1:47 pm

Apal men le kowe kie jeneng-jenenge opo tak catet trus disimpen dompetmu, opo malah telp. Pak Sujud slam wae nek telp
Kembali Ke Atas Go down
lahojack
Lurah


Join date : 20.02.09

PostSubyek: Re: Alumni SD Kanisius Bogor Playen   Wed Feb 25, 2009 2:03 pm

Jecki cocok nek kon ngabul-angabulke nggenteni mbah bono wae koe jeck dadi rasah adoh-adoh lehmu golek menir.........
Kembali Ke Atas Go down
qerok's
Lurah
avatar

Lokasi : Juru Kunci Kuburan
Reputation : 2
Join date : 25.02.09

PostSubyek: Re: Alumni SD Kanisius Bogor Playen   Wed Feb 25, 2009 2:30 pm

hi..hi..hi..hi..hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii aku juru kunci kuburan wis metu, mau ono sik ndedongo sik macem-macem dadi aku terusik untuk keluar seko sarangku......ha...ha..ha...haaa :farao:
Kembali Ke Atas Go down
qerok's
Lurah
avatar

Lokasi : Juru Kunci Kuburan
Reputation : 2
Join date : 25.02.09

PostSubyek: Re: Alumni SD Kanisius Bogor Playen   Wed Feb 25, 2009 2:32 pm

HEEEMMMMMMMMMMMMMM.............ENDI WONGE..........HHHHHHEEMMMMMMMMM.......... :farao: :farao: :farao:
Kembali Ke Atas Go down
jecki_mbogor
KorLap
avatar

Lokasi : Pekanbaru, Riau
Reputation : 1
Join date : 05.02.09

PostSubyek: Re: Alumni SD Kanisius Bogor Playen   Wed Feb 25, 2009 2:56 pm

aduh....amit2 jabang bayi ojo turun.......hm..hmm..... apa mambu menyan po ya...kok metu.....

hwa hwa..... goleki jono Ruk kowe...... dijak adus ngebor....
Kembali Ke Atas Go down
http://wjecki.wordpress.com
endi
KorLap
avatar

Lokasi : mBogor-nJakarta-Pinang-Tangerang-mBanten.
Reputation : 3
Join date : 01.01.09

PostSubyek: Re: Alumni SD Kanisius Bogor Playen   Wed Feb 25, 2009 3:23 pm

koyo jamur trucuk musim udan,soyo suwe soyo okeh iki wargane pak suyut.
Tulung golekono cah trukan ben mlebu ngomah anyar kene,piye saiki kabare,ojo gur kabare jecki karo lahojack wae sing ono,saiki tugase QEROK'S nggolekki cah trukan,soale tekane keri dewe. Amiiiin
Kembali Ke Atas Go down
jecki_mbogor
KorLap
avatar

Lokasi : Pekanbaru, Riau
Reputation : 1
Join date : 05.02.09

PostSubyek: Re: Alumni SD Kanisius Bogor Playen   Thu Feb 26, 2009 12:58 pm

Lha terasanipun,menawi mangertosi lan mbokbilih
kagungan wekdal kaliyan sederek ingkang asmanipun kasebat wonten ing
mriki,mugi kersa paring pitedhah supados sami ngregengaken wontene
acara trah kanisius mBogor menika.

1. Albertus Suwarno.
2. Andreas Arif Yudianto.
3. Endang Purwanti.
4. Felisitas Khristina Setyawati.
5. Fransiskus Xaverius Marjono.
6. Fransiskus Xaverius Warsono.
7. Irinius Margiyana.
8. Khristiana Mulyani.
9. Maria Magdalena Sri Untari.
10.Maria Magdalena Wastini.
11.Willibrordus Budi Artanto.
12.Kulo piyambak.
13.Yulius Sutarjo.


Cekap semanten atur kawula,menawi lepat nyuwun pangapunten,nderekaken sugeng makaryo.

Kanca2 SMP/SDK kok ya isih apal kabeh ta ya..... lha apa isih hubungan terus karo P Suyud / Bu Sugir pa yo....

Elok tenan pokoke...
Padahal Jono ki dalan nyang omahe we wis ra apal....
Kembali Ke Atas Go down
http://wjecki.wordpress.com
endi
KorLap
avatar

Lokasi : mBogor-nJakarta-Pinang-Tangerang-mBanten.
Reputation : 3
Join date : 01.01.09

PostSubyek: Re: Alumni SD Kanisius Bogor Playen   Thu Feb 26, 2009 1:10 pm

Tenane jeck,bukanne malah kowe sing wis ra apal dalan mulih,ojo2 tekan siyono takon ojek desa mBogor ki ngendi.
Nek gur alumni sdk wae isik apal le,lha wong alumni smpn 1 playen we isik apal nganti tekan alamate barang je,nek ra percoyo tilikono nggone alumnus smpn 1 playen neng halaman 6,alamatmu wae eneng kok,mbokmenowo nek lali karo alamatmu dewe......,muliyo yo lhe,mesakkno karo marGOJLEX.....
Kembali Ke Atas Go down
qerok's
Lurah
avatar

Lokasi : Juru Kunci Kuburan
Reputation : 2
Join date : 25.02.09

PostSubyek: Re: Alumni SD Kanisius Bogor Playen   Thu Feb 26, 2009 4:15 pm

jek, kowe kpn arek bali' ayo gligik!
Kembali Ke Atas Go down
qerok's
Lurah
avatar

Lokasi : Juru Kunci Kuburan
Reputation : 2
Join date : 25.02.09

PostSubyek: Re: Alumni SD Kanisius Bogor Playen   Thu Feb 26, 2009 5:11 pm

Wong trukan sopo en, ono margi karo budi, en, kowe ijek duwe no hpne agnes bleberan ra
Kembali Ke Atas Go down
endi
KorLap
avatar

Lokasi : mBogor-nJakarta-Pinang-Tangerang-mBanten.
Reputation : 3
Join date : 01.01.09

PostSubyek: Re: Alumni SD Kanisius Bogor Playen   Fri Feb 27, 2009 8:51 am

Golekono Budi wae,nek margi ketokke wis ngerti kok,nomere agnes aku duwe.
Yo kapan2 mampir wae,gek ndelok lintang kemukus karo nardi,sigit cumplunx yo wis mlebu kene kok.
Jecki ojo dikandani lintang kemukus yo lur,nek ngerti ndak malah repot. gak boleh gak boleh gak boleh
Kembali Ke Atas Go down
qerok's
Lurah
avatar

Lokasi : Juru Kunci Kuburan
Reputation : 2
Join date : 25.02.09

PostSubyek: Re: Alumni SD Kanisius Bogor Playen   Fri Feb 27, 2009 1:51 pm

Herroes playen ki sopo, omahmu sebelah ngendi, smpmu ngendi?
Kembali Ke Atas Go down
qerok's
Lurah
avatar

Lokasi : Juru Kunci Kuburan
Reputation : 2
Join date : 25.02.09

PostSubyek: Re: Alumni SD Kanisius Bogor Playen   Fri Feb 27, 2009 4:32 pm

Kok sepi banget cah, do nengdi kok ra do metu, pak suyud ora lewat kok, pak suyud lg neng ngomah agi nyengeni catur
Kembali Ke Atas Go down
jecki_mbogor
KorLap
avatar

Lokasi : Pekanbaru, Riau
Reputation : 1
Join date : 05.02.09

PostSubyek: Re: Alumni SD Kanisius Bogor Playen   Sat Feb 28, 2009 10:05 am

Panyondro badan kang ala :
1. Rambut Kriting
2. Kulit mbrekisik (kakehan adus ngebor)
3. Untune gedhi-gedhi tur kuning
4. gaweane nyolong gereh asing (nggone mbok Kiyah)
5. Yen turu ngorok terus ra eling apa2 (senadyan kathok'e di delikke)
6. Driji Tangan + Sikil mbunteg-mbunteg

coba Ruk... kowe ana salah sijine ciri2 kuwi mau ora?
Apa malah kuwi ciri2mu kabeh....

hwe...hwe....entuk salam saka Malete....
Kembali Ke Atas Go down
http://wjecki.wordpress.com
qerok's
Lurah
avatar

Lokasi : Juru Kunci Kuburan
Reputation : 2
Join date : 25.02.09

PostSubyek: Re: Alumni SD Kanisius Bogor Playen   Sat Feb 28, 2009 10:59 am

Sing penting nak urip le, opo kowe ijek kenal karo malethe, nak ora salah sing ngajak nyolong gereh petek'e mbok kiyah, anake lek ngatiman, wong de'e sing paling okeh le mangan gres...gres kowe oleh salam seko bongox, arek di ajak karambol! ngakak
Kembali Ke Atas Go down
qerok's
Lurah
avatar

Lokasi : Juru Kunci Kuburan
Reputation : 2
Join date : 25.02.09

PostSubyek: Re: Alumni SD Kanisius Bogor Playen   Sat Feb 28, 2009 12:27 pm

jeck, kowe ijek kelengan ora, di uyak2 wong cantung sing arane tono lan kroni2ne, kowe nganti babak-bunyak, kedusur2!!! wo alah kok le apes, seng enak endi anteng2 wae, endi iso nyamar dadi pak sakijo kali yo kok do ora ngerti!
Kembali Ke Atas Go down
jecki_mbogor
KorLap
avatar

Lokasi : Pekanbaru, Riau
Reputation : 1
Join date : 05.02.09

PostSubyek: Re: Alumni SD Kanisius Bogor Playen   Sat Feb 28, 2009 1:54 pm

Lha Kan wonge ireng dadi samar karo lemah (ra oleh protes lho wong nyoto kok) terus wong canthung dho ra ngerti Endi......Ruk!

Jono ki rabi urung Ruk.....apa arep dadi Joko jebug ya...kon ngati2 lho ojo2 dadi akik....mak klothak ngono....
Kembali Ke Atas Go down
http://wjecki.wordpress.com
qerok's
Lurah
avatar

Lokasi : Juru Kunci Kuburan
Reputation : 2
Join date : 25.02.09

PostSubyek: Re: Alumni SD Kanisius Bogor Playen   Sat Feb 28, 2009 2:47 pm

tahu si jono, omonge sih bln juli, mosok gor nggo dalan banyu wae!! hi..hi.. ora dinggo liyane, lha kowe dewe piye! nak ijek hubungan yo sukur, aku yo melu seneng!
Kembali Ke Atas Go down
qerok's
Lurah
avatar

Lokasi : Juru Kunci Kuburan
Reputation : 2
Join date : 25.02.09

PostSubyek: Re: Alumni SD Kanisius Bogor Playen   Sat Feb 28, 2009 2:53 pm

Tahu si jono, mosok gor dinggo dalan uyuh wae, ora nggo liyane, hi.. hi.. lha kowe piye? nak ijek hubungan yo sukur, aku melu seneng!
Kembali Ke Atas Go down
endi
KorLap
avatar

Lokasi : mBogor-nJakarta-Pinang-Tangerang-mBanten.
Reputation : 3
Join date : 01.01.09

PostSubyek: Re: Alumni SD Kanisius Bogor Playen   Sat Feb 28, 2009 2:55 pm

Yibangane,do ndeneo le tak ke'i limpung,nggonmu usum opo saiki,ndeso agi usum jangkrik,ning ojo golek jangkrik turut nggalengan trengguli yo,di bledig pak Ndimin kapok kowe. ajib


Terakhir diubah oleh endi tanggal Tue Mar 10, 2009 11:38 pm, total 1 kali diubah
Kembali Ke Atas Go down
qerok's
Lurah
avatar

Lokasi : Juru Kunci Kuburan
Reputation : 2
Join date : 25.02.09

PostSubyek: Re: Alumni SD Kanisius Bogor Playen   Sat Feb 28, 2009 3:19 pm

Nak mangan limpung enak lan padet isine, bedo karo cabok, wis ireng koyo letong
Kembali Ke Atas Go down
endi
KorLap
avatar

Lokasi : mBogor-nJakarta-Pinang-Tangerang-mBanten.
Reputation : 3
Join date : 01.01.09

PostSubyek: Re: Alumni SD Kanisius Bogor Playen   Sat Feb 28, 2009 6:10 pm

nek cabok enak kabeh kuwi war,sing ora enak ki nek "dagol" sing neng nggon untumu sing "wokrok"sing sering tok nggo nguyak-uyak cah2 mbiyen. ngakak ngakak ngakak


Terakhir diubah oleh endi tanggal Sun Mar 01, 2009 5:30 pm, total 1 kali diubah
Kembali Ke Atas Go down
endi
KorLap
avatar

Lokasi : mBogor-nJakarta-Pinang-Tangerang-mBanten.
Reputation : 3
Join date : 01.01.09

PostSubyek: Re: Alumni SD Kanisius Bogor Playen   Sun Mar 01, 2009 5:20 pm

bener to rux sing nganti muni PIK...PIK...PIK kelingan to jaremu nguyak karo di PIK-PIK........ :@X:
Kembali Ke Atas Go down
jecki_mbogor
KorLap
avatar

Lokasi : Pekanbaru, Riau
Reputation : 1
Join date : 05.02.09

PostSubyek: Re: Alumni SD Kanisius Bogor Playen   Tue Mar 03, 2009 12:56 pm

bener to rux sing nganti muni PIK...PIK...PIK kelingan to jaremu nguyak karo di PIK-PIK........ :@X:


Alah jan njijiki tenan keruk ki wektu iku, apa saiki ya isih ngono kui???? ra mesakke bojomu Ruk....
Kembali Ke Atas Go down
http://wjecki.wordpress.com
jecki_mbogor
KorLap
avatar

Lokasi : Pekanbaru, Riau
Reputation : 1
Join date : 05.02.09

PostSubyek: Re: Alumni SD Kanisius Bogor Playen   Tue Mar 03, 2009 1:01 pm

endi wrote:
Yibangane Lisit,do ndeneo le tak ke'i limpung,nggonmu usum opo saiki,ndeso agi usum jangkrik,ning ojo golek jangkrik turut nggalengan trengguli yo,di bledig pak Ndimin kapok kowe. ajib

Jabingan Rutuk wagok, Jarene Wahyu.....
Kembali Ke Atas Go down
http://wjecki.wordpress.com
endi
KorLap
avatar

Lokasi : mBogor-nJakarta-Pinang-Tangerang-mBanten.
Reputation : 3
Join date : 01.01.09

PostSubyek: Re: Alumni SD Kanisius Bogor Playen   Tue Mar 03, 2009 1:39 pm

"Be Te Ge" jeck..... gak boleh gak boleh gak boleh
Kembali Ke Atas Go down
jecki_mbogor
KorLap
avatar

Lokasi : Pekanbaru, Riau
Reputation : 1
Join date : 05.02.09

PostSubyek: Re: Alumni SD Kanisius Bogor Playen   Tue Mar 03, 2009 2:18 pm

Sigaplek "Sigit" kok ratau mlebu kene ya...aja2 wis lali karo dalane....
dha nyang ngendi cah kok sepi...
Kembali Ke Atas Go down
http://wjecki.wordpress.com
endi
KorLap
avatar

Lokasi : mBogor-nJakarta-Pinang-Tangerang-mBanten.
Reputation : 3
Join date : 01.01.09

PostSubyek: Re: Alumni SD Kanisius Bogor Playen   Wed Mar 04, 2009 12:33 am

Nek arep ngerti postingane si "gaplek united",wonge sing nganggo jeneng "sige",golekono neng smpn 1 playen jeck,nek wis ketemu gek di seret mlebu ngomah kene wae. Very Happy .
Kembali Ke Atas Go down
qerok's
Lurah
avatar

Lokasi : Juru Kunci Kuburan
Reputation : 2
Join date : 25.02.09

PostSubyek: Re: Alumni SD Kanisius Bogor Playen   Thu Mar 05, 2009 3:05 pm

jabingan ki, lambene do tak ekrek2 lo!!
Kembali Ke Atas Go down
qerok's
Lurah
avatar

Lokasi : Juru Kunci Kuburan
Reputation : 2
Join date : 25.02.09

PostSubyek: Re: Alumni SD Kanisius Bogor Playen   Thu Mar 05, 2009 3:19 pm

Gojlek kok ora pernah nongol wis ra tahu neng ngomah, opo agi slulup neng ngebor karo sutir!
Kembali Ke Atas Go down
lahojack
Lurah
avatar

Lokasi : Lor Temoe......Bonang
Reputation : 0
Join date : 20.02.09

PostSubyek: Re: Alumni SD Kanisius Bogor Playen   Thu Mar 05, 2009 4:42 pm

Dho insaf oooooo cah karo Gusti Allah, lehmu ngomong kie dho sik bener dadi sik dho moco kie yo ora melu kowe dosa
Kembali Ke Atas Go down
lahojack
Lurah
avatar

Lokasi : Lor Temoe......Bonang
Reputation : 0
Join date : 20.02.09

PostSubyek: Re: Alumni SD Kanisius Bogor Playen   Thu Mar 05, 2009 4:45 pm

Jarene wis ndho gede tapi lambene dho ora tau direisk i nganggo wacanan injil.........
Kembali Ke Atas Go down
Sponsored content




PostSubyek: Re: Alumni SD Kanisius Bogor Playen   

Kembali Ke Atas Go down
 
Alumni SD Kanisius Bogor Playen
Kembali Ke Atas 
Halaman 2 dari 22Pilih halaman : Previous  1, 2, 3 ... 12 ... 22  Next

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
FKOGK :: IT GADGET & EDU CORNER :: KAMPUS dan REUNI :: Alumni TK,SD,SLTP, SMU dan PT-
Navigasi: