Forum Komunitas Online Gunungkidul
 
IndeksJual BeliPortal FKOGKFAQPencarianPendaftaranAnggotaLogin


Share | 
 

 Alumni SD Kanisius Bogor Playen

Go down 
Pilih halaman : Previous  1, 2, 3, 4 ... 12 ... 22  Next
PengirimMessage
endi
KorLap
avatar

Lokasi : mBogor-nJakarta-Pinang-Tangerang-mBanten.
Reputation : 3
Join date : 01.01.09

PostSubyek: Alumni SD Kanisius Bogor Playen   Thu Jan 01, 2009 10:09 pm

First topic message reminder :

Monggo sami ngumpul sederek2.
Kembali Ke Atas Go down

PengirimMessage
jecki_mbogor
KorLap


Join date : 05.02.09

PostSubyek: Re: Alumni SD Kanisius Bogor Playen   Tue Mar 03, 2009 12:56 pm

bener to rux sing nganti muni PIK...PIK...PIK kelingan to jaremu nguyak karo di PIK-PIK........ :@X:


Alah jan njijiki tenan keruk ki wektu iku, apa saiki ya isih ngono kui???? ra mesakke bojomu Ruk....
Kembali Ke Atas Go down
http://wjecki.wordpress.com
jecki_mbogor
KorLap


Join date : 05.02.09

PostSubyek: Re: Alumni SD Kanisius Bogor Playen   Tue Mar 03, 2009 1:01 pm

endi wrote:
Yibangane Lisit,do ndeneo le tak ke'i limpung,nggonmu usum opo saiki,ndeso agi usum jangkrik,ning ojo golek jangkrik turut nggalengan trengguli yo,di bledig pak Ndimin kapok kowe. ajib

Jabingan Rutuk wagok, Jarene Wahyu.....
Kembali Ke Atas Go down
http://wjecki.wordpress.com
endi
KorLap


Join date : 01.01.09

PostSubyek: Re: Alumni SD Kanisius Bogor Playen   Tue Mar 03, 2009 1:39 pm

"Be Te Ge" jeck..... gak boleh gak boleh gak boleh
Kembali Ke Atas Go down
jecki_mbogor
KorLap


Join date : 05.02.09

PostSubyek: Re: Alumni SD Kanisius Bogor Playen   Tue Mar 03, 2009 2:18 pm

Sigaplek "Sigit" kok ratau mlebu kene ya...aja2 wis lali karo dalane....
dha nyang ngendi cah kok sepi...
Kembali Ke Atas Go down
http://wjecki.wordpress.com
endi
KorLap


Join date : 01.01.09

PostSubyek: Re: Alumni SD Kanisius Bogor Playen   Wed Mar 04, 2009 12:33 am

Nek arep ngerti postingane si "gaplek united",wonge sing nganggo jeneng "sige",golekono neng smpn 1 playen jeck,nek wis ketemu gek di seret mlebu ngomah kene wae. Very Happy .
Kembali Ke Atas Go down
qerok's
Lurah


Join date : 25.02.09

PostSubyek: Re: Alumni SD Kanisius Bogor Playen   Thu Mar 05, 2009 3:05 pm

jabingan ki, lambene do tak ekrek2 lo!!
Kembali Ke Atas Go down
qerok's
Lurah


Join date : 25.02.09

PostSubyek: Re: Alumni SD Kanisius Bogor Playen   Thu Mar 05, 2009 3:19 pm

Gojlek kok ora pernah nongol wis ra tahu neng ngomah, opo agi slulup neng ngebor karo sutir!
Kembali Ke Atas Go down
lahojack
Lurah


Join date : 20.02.09

PostSubyek: Re: Alumni SD Kanisius Bogor Playen   Thu Mar 05, 2009 4:42 pm

Dho insaf oooooo cah karo Gusti Allah, lehmu ngomong kie dho sik bener dadi sik dho moco kie yo ora melu kowe dosa
Kembali Ke Atas Go down
lahojack
Lurah


Join date : 20.02.09

PostSubyek: Re: Alumni SD Kanisius Bogor Playen   Thu Mar 05, 2009 4:45 pm

Jarene wis ndho gede tapi lambene dho ora tau direisk i nganggo wacanan injil.........
Kembali Ke Atas Go down
lahojack
Lurah
avatar

Lokasi : Lor Temoe......Bonang
Reputation : 0
Join date : 20.02.09

PostSubyek: Re: Alumni SD Kanisius Bogor Playen   Thu Mar 05, 2009 4:48 pm

Kerok endhi jare goleki, cah mencet keyboard huruf pe kepencet kabeh malah.....gawe rusak
Kembali Ke Atas Go down
lahojack
Lurah
avatar

Lokasi : Lor Temoe......Bonang
Reputation : 0
Join date : 20.02.09

PostSubyek: Re: Alumni SD Kanisius Bogor Playen   Thu Mar 05, 2009 4:51 pm

Rooooooookkkkk.....ditantang jeki karo endi, balapan mangan sego undhuk nganggo tangan(nyeker) ora enthok nganggo sendok hadiahe limpung papat......gratis gone Pak Iro
Kembali Ke Atas Go down
lahojack
Lurah
avatar

Lokasi : Lor Temoe......Bonang
Reputation : 0
Join date : 20.02.09

PostSubyek: Re: Alumni SD Kanisius Bogor Playen   Thu Mar 05, 2009 4:52 pm

HHHHHHHHHHUUUUUUUUUUUUUAAAAAAAAAAAAA.......... Aplouse dance
Kembali Ke Atas Go down
endi
KorLap
avatar

Lokasi : mBogor-nJakarta-Pinang-Tangerang-mBanten.
Reputation : 3
Join date : 01.01.09

PostSubyek: Re: Alumni SD Kanisius Bogor Playen   Fri Mar 06, 2009 5:47 am

Kerok duwe PR nggoleki Budi cah trukan urung ketemu kok wis wani ngetok neng kene yo,njalukane di kandakke pak Suyut wae ben di ukum nek esuk nggowo watu nggo mbangun sumur mburi sekolahan........ ngakak
Kembali Ke Atas Go down
endi
KorLap
avatar

Lokasi : mBogor-nJakarta-Pinang-Tangerang-mBanten.
Reputation : 3
Join date : 01.01.09

PostSubyek: Re: Alumni SD Kanisius Bogor Playen   Fri Mar 06, 2009 5:52 am

jeck.......,lahoJACK sajakke arep ngetutke pak ST.SUJUD,...srengenge wus surup wengi gumanti,badhan sayah sayup anyambut kardi.........................nek ora yo gesang ulun Gusti ing ..........terusno yo,aku lali jek.
Kembali Ke Atas Go down
qerok's
Lurah
avatar

Lokasi : Juru Kunci Kuburan
Reputation : 2
Join date : 25.02.09

PostSubyek: Re: Alumni SD Kanisius Bogor Playen   Fri Mar 06, 2009 12:09 pm

Aku ora duwe no hpne budi, kapan2 tak ngebel klender, jlek engko wengi mulih ngendi!
Kembali Ke Atas Go down
qerok's
Lurah
avatar

Lokasi : Juru Kunci Kuburan
Reputation : 2
Join date : 25.02.09

PostSubyek: Re: Alumni SD Kanisius Bogor Playen   Fri Mar 06, 2009 12:44 pm

Jon, kon neng tlogo dikon bapakmu golek pakan, le mulih nak wis surup bareng sudiman gendeng!
Kembali Ke Atas Go down
qerok's
Lurah
avatar

Lokasi : Juru Kunci Kuburan
Reputation : 2
Join date : 25.02.09

PostSubyek: Re: Alumni SD Kanisius Bogor Playen   Fri Mar 06, 2009 12:57 pm

Jeki kok ora ketok, opo lagi janjian karo NOGLONG neng kidul pasar, murah jek, ijolono karo rokok filasta senenganmu!
Kembali Ke Atas Go down
qerok's
Lurah
avatar

Lokasi : Juru Kunci Kuburan
Reputation : 2
Join date : 25.02.09

PostSubyek: Re: Alumni SD Kanisius Bogor Playen   Fri Mar 06, 2009 4:52 pm

Ki do nengdi yo kok ora ketok, opo urung rampung le tawu!
Kembali Ke Atas Go down
jecki_mbogor
KorLap
avatar

Lokasi : Pekanbaru, Riau
Reputation : 1
Join date : 05.02.09

PostSubyek: Re: Alumni SD Kanisius Bogor Playen   Fri Mar 06, 2009 5:50 pm

Sa'u Le.... apa wis tangi turu pa Jing, biasane ngorok wae kok anggere wis diwareki kambon bantal....wis ngorok sampe2 kathok icul we ra tangi....
hmmm....goleki Malete kowe Ruk arep diwudani meneh!!!!

Joned kok ra tok jak sih Ruk......?
Wo iyo yen tanganmu ky ngono kui kepiye yen ngetik ruk lha apa ra gaclik kabeh keyboard te....
Kembali Ke Atas Go down
http://wjecki.wordpress.com
masjoko
Lurah
avatar

Lokasi : siyono
Reputation : 1
Join date : 09.01.09

PostSubyek: Re: Alumni SD Kanisius Bogor Playen   Sat Mar 07, 2009 12:18 am

OOOOiiiiiiiiiiiiiiii..... iki go alumni SD kanisius bogor opo gone cah Bogor tho ....
Suarane jan prapatan kabeh ... mbok sing do alus. gak boleh
Do ta kandake bu sugir lho kwe ki do an!!! Wis gek dho urunan nukoke komputer SD ne ... galo murid e entek!!!
Jecky aku due sing botol cilik2 kae, arep ra? Si endi wis ra due AO. Gothank yo ra sobo bogor heee... gek dho sobo siono wae men siono due gali meneh :;;./0:
Andum slamet cah ... nek kowe do isih kumanan papan go golek upo neng endonesa, aku ra kumanan!!!
Kembali Ke Atas Go down
endi
KorLap
avatar

Lokasi : mBogor-nJakarta-Pinang-Tangerang-mBanten.
Reputation : 3
Join date : 01.01.09

PostSubyek: Re: Alumni SD Kanisius Bogor Playen   Sat Mar 07, 2009 12:24 am

muliyo wae neng siyono jok,gek meluo jecki neng pekanbaru gawe asap.... Very Happy
Kembali Ke Atas Go down
jecki_mbogor
KorLap
avatar

Lokasi : Pekanbaru, Riau
Reputation : 1
Join date : 05.02.09

PostSubyek: Re: Alumni SD Kanisius Bogor Playen   Sat Mar 07, 2009 10:32 am

masjoko wrote:

Jecky aku due sing botol cilik2 kae, arep ra? Si endi wis ra due AO. Gothank yo ra sobo bogor heee... gek dho sobo siono wae men siono due gali meneh :;;./0:
Andum slamet cah ... nek kowe do isih kumanan papan go golek upo neng endonesa, aku ra kumanan!!!

Saiki mBogor wis ra ana wong mabuk2an meneh kok Ko (kabare) dadi mung tinggal wong alim ulama wae anane....

Ya sing ati2 wae Ko na negoro liyo.... yen perlu dijajah wae wong2 kuwi mau........
Yen perlu tumbal iki ana sing gelem kok....Keruk kuwi mesti gelem didadekke tumbal kok sing penting diingoni wae..... ngakak ngakak
Kembali Ke Atas Go down
http://wjecki.wordpress.com
qerok's
Lurah
avatar

Lokasi : Juru Kunci Kuburan
Reputation : 2
Join date : 25.02.09

PostSubyek: Re: Alumni SD Kanisius Bogor Playen   Sat Mar 07, 2009 12:38 pm

Gaclik ki boso ngendi jeck, pinter aku jeck, aku rasah delok keyboard, seng penting delok limpung, malethe ki bojone neng ngomah jeck, wonge saiki bujangan,

Juned ki karo nardi sak kantor neng palmerah, nardi yo wis ono neng kene, de'e nganggo jeneng nius!
Kembali Ke Atas Go down
jecki_mbogor
KorLap
avatar

Lokasi : Pekanbaru, Riau
Reputation : 1
Join date : 05.02.09

PostSubyek: Re: Alumni SD Kanisius Bogor Playen   Sat Mar 07, 2009 3:23 pm

Duh mesakke berarti malette kuwi ya....mbendina mung olah raga tangan wae dadine.... Sad Sad Sad

yen masalah pinter ngetik aku juga percaya kok, cuma sing penting warek wetenge wae to....yen ngeleh ya gathuk/nyangkut/gaclik kabeh dadine masalahe drijimu kan jempol kabeh .... Bagoos Bagoos

Mbok diajak mrene si Juned ki kaya nardi wae mung jarang kan mlebu kene....apa merga wis ana si Margojlek alias Idong...
Kembali Ke Atas Go down
http://wjecki.wordpress.com
endi
KorLap
avatar

Lokasi : mBogor-nJakarta-Pinang-Tangerang-mBanten.
Reputation : 3
Join date : 01.01.09

PostSubyek: Re: Alumni SD Kanisius Bogor Playen   Tue Mar 10, 2009 5:08 pm

Jeck,kerjo sing bener yo,ojo gur dolan neng wonosari.com terus,soale wno agi usum walang,gandeng kowe adoh yo tak pangan wae walange karo jono,arep di paketke mesthi yo ra tekan soale ketutup asap.... ngakakk
Kembali Ke Atas Go down
endi
KorLap
avatar

Lokasi : mBogor-nJakarta-Pinang-Tangerang-mBanten.
Reputation : 3
Join date : 01.01.09

PostSubyek: Re: Alumni SD Kanisius Bogor Playen   Wed Mar 11, 2009 5:17 pm

piye jeck,tak tunggu nganti ngoyot iki,iso ora to...... :lol:
Kembali Ke Atas Go down
qerok's
Lurah
avatar

Lokasi : Juru Kunci Kuburan
Reputation : 2
Join date : 25.02.09

PostSubyek: Re: Alumni SD Kanisius Bogor Playen   Fri Mar 13, 2009 9:18 am

Sugeng enjeng, do ten pundi nggih? kok mboten ngetingal, endi gek di 'PLENTEK KE! ajib
Kembali Ke Atas Go down
jecki_mbogor
KorLap
avatar

Lokasi : Pekanbaru, Riau
Reputation : 1
Join date : 05.02.09

PostSubyek: Re: Alumni SD Kanisius Bogor Playen   Fri Mar 13, 2009 1:56 pm

Mempeng timen kowe le Ruk...Jam 8 esuk wis mbukak wonosari.com...
malah arep mlentekke Endi barang...bengkong lho nggone Endi ki..ngati-ati, kowe le..
Kembali Ke Atas Go down
http://wjecki.wordpress.com
endi
KorLap
avatar

Lokasi : mBogor-nJakarta-Pinang-Tangerang-mBanten.
Reputation : 3
Join date : 01.01.09

PostSubyek: Re: Alumni SD Kanisius Bogor Playen   Fri Mar 13, 2009 4:29 pm

poso lan sesirikko miturut dawuh
Kembali Ke Atas Go down
lussss
eRTe
avatar

Lokasi : Jakarta
Reputation : 0
Join date : 15.08.08

PostSubyek: Re: Alumni SD Kanisius Bogor Playen   Fri Mar 13, 2009 7:26 pm

welhadala...wis suwe ra tahu njamah, rame temen kene...pantes tak goleki neng teng tengan ra ono sing ngetok, ndo sobo kene to..

lha wis ndo martobat durung...sajake mari ki le ndo ndolanan kertu...wis ndo sibuk dewe2 to golek pangan karo ngopeni anak bojo....yo sing penting andum slamet nggeh...
Kembali Ke Atas Go down
endi
KorLap
avatar

Lokasi : mBogor-nJakarta-Pinang-Tangerang-mBanten.
Reputation : 3
Join date : 01.01.09

PostSubyek: Re: Alumni SD Kanisius Bogor Playen   Fri Mar 13, 2009 8:50 pm

lussss wrote:
welhadala...wis suwe ra tahu njamah, rame temen kene...pantes tak goleki neng teng tengan ra ono sing ngetok, ndo sobo kene to..

lha wis ndo martobat durung...sajake mari ki le ndo ndolanan kertu...wis ndo sibuk dewe2 to golek pangan karo ngopeni anak bojo....yo sing penting andum slamet nggeh...

Sssssst...,ojo ngelingke barang elek sing wis lali,sejarahe dowo,sing ngopeni anak bojo okeh......sing dolan yo okeh,sing penting tetep kelingan gek ngibadhah neng kidul theng2an nek natalan/paskah/riyaya yo mulih ora ketang sepisan,kumpul karo sedulur2,tilik karo petilasane leluwur sing wis sumare,ning rasah niliki keruk yo,wonge wis di sulihi mbah Landep.... :)
Kembali Ke Atas Go down
lussss
eRTe
avatar

Lokasi : Jakarta
Reputation : 0
Join date : 15.08.08

PostSubyek: Re: Alumni SD Kanisius Bogor Playen   Sat Mar 14, 2009 12:40 pm

Yo syukur nak ngono, yo ra popo mulih setahun sepisan, sing penting jo lali mulih to yo...trus gowo duwit nak neng sarehan nggo nyangoni mbah landep...
Kembali Ke Atas Go down
endi
KorLap
avatar

Lokasi : mBogor-nJakarta-Pinang-Tangerang-mBanten.
Reputation : 3
Join date : 01.01.09

PostSubyek: Re: Alumni SD Kanisius Bogor Playen   Sun Mar 15, 2009 7:00 pm

lussss wrote:
Yo syukur nak ngono, yo ra popo mulih setahun sepisan, sing penting jo lali mulih to yo...trus gowo duwit nak neng sarehan nggo nyangoni mbah landep...

Yo syukur ki nek sing biasa mulih walaupun setahun sepisan,lha nek cah wetan prapatan kae lha mbok nganti rasulan nanggap sudiman karo waluyo SLB disindeni mbah Landep yo ra bakal mulih,wis lali karo dalane,ora kelingan nek mancing turut ngingas golek walang neng mbendo terus golek kayu neng trengguli, Sad Sad Sad
Kembali Ke Atas Go down
qerok's
Lurah
avatar

Lokasi : Juru Kunci Kuburan
Reputation : 2
Join date : 25.02.09

PostSubyek: Re: Alumni SD Kanisius Bogor Playen   Mon Mar 16, 2009 3:23 pm

En, minggu wingi nengdi kowe! opo agi neng trowono golek suket gajahan, wingi arisan trah neng nggone reso!

aku wingi ketemu budi klender, de'e wis tak kandani acara ngumpul2 neng kene!
Kembali Ke Atas Go down
endi
KorLap
avatar

Lokasi : mBogor-nJakarta-Pinang-Tangerang-mBanten.
Reputation : 3
Join date : 01.01.09

PostSubyek: Re: Alumni SD Kanisius Bogor Playen   Mon Mar 16, 2009 3:50 pm

qerok's wrote:
En, minggu wingi nengdi kowe! opo agi neng trowono golek suket gajahan, wingi arisan trah neng nggone reso!

aku wingi ketemu budi klender, de'e wis tak kandani acara ngumpul2 neng kene!
Golek menir le,mulih bengi,nek duwe nomere budi mbok aku njaluk,di sms yo ruk.
Kembali Ke Atas Go down
qerok's
Lurah
avatar

Lokasi : Juru Kunci Kuburan
Reputation : 2
Join date : 25.02.09

PostSubyek: Re: Alumni SD Kanisius Bogor Playen   Tue Mar 17, 2009 2:49 pm

Dino iki kok sepi banget, soyomeneh si idong, mentang2 arek kawin wis ora ngrokok, opo ndasare ndrekil!

sepi...sepi...sepi.. piiiiiiiii!
Kembali Ke Atas Go down
qerok's
Lurah
avatar

Lokasi : Juru Kunci Kuburan
Reputation : 2
Join date : 25.02.09

PostSubyek: Re: Alumni SD Kanisius Bogor Playen   Tue Mar 17, 2009 4:05 pm

Jek, ojo mempeng2 le kerjo ki, nganti lali omah ora di tilik'i

wis suwe ora thetek neng prapatan je, makane desember bali, opo malah rasulan
en, sigit cumplung ki neng kene jenenge sopo to?
Kembali Ke Atas Go down
jecki_mbogor
KorLap
avatar

Lokasi : Pekanbaru, Riau
Reputation : 1
Join date : 05.02.09

PostSubyek: Re: Alumni SD Kanisius Bogor Playen   Tue Mar 17, 2009 4:47 pm

qerok's wrote:
Dino iki kok sepi banget, soyomeneh si idong, mentang2 arek kawin wis ora ngrokok, opo ndasare ndrekil!

sepi...sepi...sepi.. piiiiiiiii!

Yo maklumlah wisa ra ngrokok
masalahe kan wis arep dirokok he..he
masa ngrokok dirokok...
Kembali Ke Atas Go down
http://wjecki.wordpress.com
endi
KorLap
avatar

Lokasi : mBogor-nJakarta-Pinang-Tangerang-mBanten.
Reputation : 3
Join date : 01.01.09

PostSubyek: Re: Alumni SD Kanisius Bogor Playen   Wed Mar 18, 2009 8:18 am

qerok's wrote:
Jek, ojo mempeng2 le kerjo ki, nganti lali omah ora di tilik'i

wis suwe ora thetek neng prapatan je, makane desember bali, opo malah rasulan
en, sigit cumplung ki neng kene jenenge sopo to?


cumplung ki nganggo jeneng "sige",golekono neng smpn 1 playen,wonge sering mangkal neng kono. ngakakk
Kembali Ke Atas Go down
Sponsored content




PostSubyek: Re: Alumni SD Kanisius Bogor Playen   

Kembali Ke Atas Go down
 
Alumni SD Kanisius Bogor Playen
Kembali Ke Atas 
Halaman 3 dari 22Pilih halaman : Previous  1, 2, 3, 4 ... 12 ... 22  Next

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
FKOGK :: IT GADGET & EDU CORNER :: KAMPUS dan REUNI :: Alumni TK,SD,SLTP, SMU dan PT-
Navigasi: