Forum Komunitas Online Gunungkidul
 
IndeksJual BeliPortal FKOGKFAQPencarianPendaftaranAnggotaLogin


Share | 
 

 Alumni SD Kanisius Bogor Playen

Go down 
Pilih halaman : Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 13 ... 22  Next
PengirimMessage
endi
KorLap
avatar

Lokasi : mBogor-nJakarta-Pinang-Tangerang-mBanten.
Reputation : 3
Join date : 01.01.09

PostSubyek: Alumni SD Kanisius Bogor Playen   Thu Jan 01, 2009 10:09 pm

First topic message reminder :

Monggo sami ngumpul sederek2.
Kembali Ke Atas Go down

PengirimMessage
endi
KorLap


Join date : 01.01.09

PostSubyek: Re: Alumni SD Kanisius Bogor Playen   Fri Mar 13, 2009 8:50 pm

lussss wrote:
welhadala...wis suwe ra tahu njamah, rame temen kene...pantes tak goleki neng teng tengan ra ono sing ngetok, ndo sobo kene to..

lha wis ndo martobat durung...sajake mari ki le ndo ndolanan kertu...wis ndo sibuk dewe2 to golek pangan karo ngopeni anak bojo....yo sing penting andum slamet nggeh...

Sssssst...,ojo ngelingke barang elek sing wis lali,sejarahe dowo,sing ngopeni anak bojo okeh......sing dolan yo okeh,sing penting tetep kelingan gek ngibadhah neng kidul theng2an nek natalan/paskah/riyaya yo mulih ora ketang sepisan,kumpul karo sedulur2,tilik karo petilasane leluwur sing wis sumare,ning rasah niliki keruk yo,wonge wis di sulihi mbah Landep.... :)
Kembali Ke Atas Go down
lussss
eRTe


Join date : 15.08.08

PostSubyek: Re: Alumni SD Kanisius Bogor Playen   Sat Mar 14, 2009 12:40 pm

Yo syukur nak ngono, yo ra popo mulih setahun sepisan, sing penting jo lali mulih to yo...trus gowo duwit nak neng sarehan nggo nyangoni mbah landep...
Kembali Ke Atas Go down
endi
KorLap


Join date : 01.01.09

PostSubyek: Re: Alumni SD Kanisius Bogor Playen   Sun Mar 15, 2009 7:00 pm

lussss wrote:
Yo syukur nak ngono, yo ra popo mulih setahun sepisan, sing penting jo lali mulih to yo...trus gowo duwit nak neng sarehan nggo nyangoni mbah landep...

Yo syukur ki nek sing biasa mulih walaupun setahun sepisan,lha nek cah wetan prapatan kae lha mbok nganti rasulan nanggap sudiman karo waluyo SLB disindeni mbah Landep yo ra bakal mulih,wis lali karo dalane,ora kelingan nek mancing turut ngingas golek walang neng mbendo terus golek kayu neng trengguli, Sad Sad Sad
Kembali Ke Atas Go down
qerok's
Lurah


Join date : 25.02.09

PostSubyek: Re: Alumni SD Kanisius Bogor Playen   Mon Mar 16, 2009 3:23 pm

En, minggu wingi nengdi kowe! opo agi neng trowono golek suket gajahan, wingi arisan trah neng nggone reso!

aku wingi ketemu budi klender, de'e wis tak kandani acara ngumpul2 neng kene!
Kembali Ke Atas Go down
endi
KorLap


Join date : 01.01.09

PostSubyek: Re: Alumni SD Kanisius Bogor Playen   Mon Mar 16, 2009 3:50 pm

qerok's wrote:
En, minggu wingi nengdi kowe! opo agi neng trowono golek suket gajahan, wingi arisan trah neng nggone reso!

aku wingi ketemu budi klender, de'e wis tak kandani acara ngumpul2 neng kene!
Golek menir le,mulih bengi,nek duwe nomere budi mbok aku njaluk,di sms yo ruk.
Kembali Ke Atas Go down
qerok's
Lurah


Join date : 25.02.09

PostSubyek: Re: Alumni SD Kanisius Bogor Playen   Tue Mar 17, 2009 2:49 pm

Dino iki kok sepi banget, soyomeneh si idong, mentang2 arek kawin wis ora ngrokok, opo ndasare ndrekil!

sepi...sepi...sepi.. piiiiiiiii!
Kembali Ke Atas Go down
qerok's
Lurah


Join date : 25.02.09

PostSubyek: Re: Alumni SD Kanisius Bogor Playen   Tue Mar 17, 2009 4:05 pm

Jek, ojo mempeng2 le kerjo ki, nganti lali omah ora di tilik'i

wis suwe ora thetek neng prapatan je, makane desember bali, opo malah rasulan
en, sigit cumplung ki neng kene jenenge sopo to?
Kembali Ke Atas Go down
jecki_mbogor
KorLap


Join date : 05.02.09

PostSubyek: Re: Alumni SD Kanisius Bogor Playen   Tue Mar 17, 2009 4:47 pm

qerok's wrote:
Dino iki kok sepi banget, soyomeneh si idong, mentang2 arek kawin wis ora ngrokok, opo ndasare ndrekil!

sepi...sepi...sepi.. piiiiiiiii!

Yo maklumlah wisa ra ngrokok
masalahe kan wis arep dirokok he..he
masa ngrokok dirokok...
Kembali Ke Atas Go down
http://wjecki.wordpress.com
endi
KorLap


Join date : 01.01.09

PostSubyek: Re: Alumni SD Kanisius Bogor Playen   Wed Mar 18, 2009 8:18 am

qerok's wrote:
Jek, ojo mempeng2 le kerjo ki, nganti lali omah ora di tilik'i

wis suwe ora thetek neng prapatan je, makane desember bali, opo malah rasulan
en, sigit cumplung ki neng kene jenenge sopo to?


cumplung ki nganggo jeneng "sige",golekono neng smpn 1 playen,wonge sering mangkal neng kono. ngakakk
Kembali Ke Atas Go down
endi
KorLap
avatar

Lokasi : mBogor-nJakarta-Pinang-Tangerang-mBanten.
Reputation : 3
Join date : 01.01.09

PostSubyek: Re: Alumni SD Kanisius Bogor Playen   Wed Mar 18, 2009 8:21 am

jecki_mbogor wrote:
qerok's wrote:
Dino iki kok sepi banget, soyomeneh si idong, mentang2 arek kawin wis ora ngrokok, opo ndasare ndrekil!

sepi...sepi...sepi.. piiiiiiiii!

Yo maklumlah wisa ra ngrokok
masalahe kan wis arep dirokok he..he
masa ngrokok dirokok...

17 tahun ke atas iki gak boleh
Kembali Ke Atas Go down
jecki_mbogor
KorLap
avatar

Lokasi : Pekanbaru, Riau
Reputation : 1
Join date : 05.02.09

PostSubyek: Re: Alumni SD Kanisius Bogor Playen   Wed Mar 18, 2009 12:55 pm

endi wrote:


Yo maklumlah wisa ra ngrokok
masalahe kan wis arep dirokok he..he
masa ngrokok dirokok...

17 tahun ke atas iki gak boleh[/quote]

E...eee
nggo tombo beleek eh salah....nggo tombo ngantuk Ommm...
Kembali Ke Atas Go down
http://wjecki.wordpress.com
Suharno
Warga
avatar

Lokasi : Palmerah jakarta
Reputation : 0
Join date : 18.03.09

PostSubyek: Re: Alumni SD Kanisius Bogor Playen   Wed Mar 18, 2009 5:16 pm

MBOGOOOORRRRR....kulonuwooonnn...mbakyu,Wo,lek,dulur kabeh. Lur mangan sik ki wis mateng brangkale...sugeng tepang.Prapatan mbok kiah ngalor, pojoane warno kerok...
Kembali Ke Atas Go down
endi
KorLap
avatar

Lokasi : mBogor-nJakarta-Pinang-Tangerang-mBanten.
Reputation : 3
Join date : 01.01.09

PostSubyek: Re: Alumni SD Kanisius Bogor Playen   Thu Mar 19, 2009 8:28 am

Suharno wrote:
MBOGOOOORRRRR....kulonuwooonnn...mbakyu,Wo,lek,dulur kabeh. Lur mangan sik ki wis mateng brangkale...sugeng tepang.Prapatan mbok kiah ngalor, pojoane warno kerok...

Wis gek dikepenakke kang,suwe ra ketemu rak yo seger waras to,monggo sedulur2e dijak mlebu omah anyar kene,ben soyo regeng trahe pak suyut,jeck iki lho ono konco lawas sing duwe bis PO.SUHARNO,ning garasine sing neng Bogor wis ora ono,wis pindah neng Tangerang,yo rapopo lah sing penting isik kelingan mbah Landep trus mulih mben tahun ojo koyo kowe jeck ngakakk
Kembali Ke Atas Go down
qerok's
Lurah
avatar

Lokasi : Juru Kunci Kuburan
Reputation : 2
Join date : 25.02.09

PostSubyek: Re: Alumni SD Kanisius Bogor Playen   Thu Mar 19, 2009 3:03 pm

Sedulur cerak akhirnya nggabung tenan, tak kiro wis keli neng ngingas, har, kowe dikon bali
kon ngajari nari ida, pipit ,

ijek iso ora kowe siul
Kembali Ke Atas Go down
lahojack
Lurah
avatar

Lokasi : Lor Temoe......Bonang
Reputation : 0
Join date : 20.02.09

PostSubyek: Re: Alumni SD Kanisius Bogor Playen   Thu Mar 19, 2009 4:51 pm

Rok opo kowe mangan gereh pethek kok ono sik meong.......meong.......... metuuuuu ngakak
Kembali Ke Atas Go down
lahojack
Lurah
avatar

Lokasi : Lor Temoe......Bonang
Reputation : 0
Join date : 20.02.09

PostSubyek: Re: Alumni SD Kanisius Bogor Playen   Thu Mar 19, 2009 4:56 pm

Nek masalah rokok, jare kowe dho insaf wisan....dadi harusnya kelingan nek sak iki kie mongso APP kudhu dho prihatin...........iyo toooooooooo.........nek kelingan?
Kembali Ke Atas Go down
qerok's
Lurah
avatar

Lokasi : Juru Kunci Kuburan
Reputation : 2
Join date : 25.02.09

PostSubyek: Re: Alumni SD Kanisius Bogor Playen   Fri Mar 20, 2009 10:42 am

Si jono nesu masalah rokok, pikirane seng tentrem wae le, engko kumat lho, neng
sumber waras ijek nompo deng!
Kembali Ke Atas Go down
jecki_mbogor
KorLap
avatar

Lokasi : Pekanbaru, Riau
Reputation : 1
Join date : 05.02.09

PostSubyek: Re: Alumni SD Kanisius Bogor Playen   Fri Mar 20, 2009 12:00 pm

lahojack wrote:
Rok opo kowe mangan gereh pethek kok ono sik meong.......meong.......... metuuuuu ngakak

Aduse...sik Dong idooooooooooooooong.....
Ngati2 si Kucing Garoang wis metu lho,
ojo nganti nyimpen barang amis ra ditutupi

dho rungokna de'e wis mbeker-mbeker neng sebelah nggoleki kancane sing ilang,
cuma kancane ra ono sing gelem metu....

:koji.;: :koji.;: :koji.;:
Kembali Ke Atas Go down
http://wjecki.wordpress.com
qerok's
Lurah
avatar

Lokasi : Juru Kunci Kuburan
Reputation : 2
Join date : 25.02.09

PostSubyek: Re: Alumni SD Kanisius Bogor Playen   Fri Mar 20, 2009 3:49 pm

Har, agi ngopo kok ora nongol? opo lagi ngiseng neng wotte mburine mbak kenti?
wis rampung urung le nyrawut pari?

ngomong2 bunda wis ora balik maning neng mbogor city, wis krasan tenan to neng bengkulu?
Kembali Ke Atas Go down
jecki_mbogor
KorLap
avatar

Lokasi : Pekanbaru, Riau
Reputation : 1
Join date : 05.02.09

PostSubyek: Re: Alumni SD Kanisius Bogor Playen   Sat Mar 21, 2009 12:33 pm

Harno ki ratau mlebu na kene Ruk, de'e gawe topik anyar terus na sebelah ki....
Kembali Ke Atas Go down
http://wjecki.wordpress.com
endi
KorLap
avatar

Lokasi : mBogor-nJakarta-Pinang-Tangerang-mBanten.
Reputation : 3
Join date : 01.01.09

PostSubyek: Re: Alumni SD Kanisius Bogor Playen   Mon Mar 23, 2009 9:23 pm

jecki_mbogor wrote:
Harno ki ratau mlebu na kene Ruk, de'e gawe topik anyar terus na sebelah ki....

Iyo ki jeck,koyo murite okeh wae.. :lol: nganti ngedekke gendero dewe....
ning yo ra popo,sing penting tetep kelingan ndeso,ora koyo kowe Very Happy Very Happy,ning jane mbangane gawe dewe kan gur kari mlebu neng omah sing wis ono terus di umumke neng konco2 rak malah ketok regenge, Very Happy Very Happy guyon lho lur ojo dadi penggalih lho Amiiiin Amiiiin Amiiiin
Kembali Ke Atas Go down
qerok's
Lurah
avatar

Lokasi : Juru Kunci Kuburan
Reputation : 2
Join date : 25.02.09

PostSubyek: Re: Alumni SD Kanisius Bogor Playen   Wed Mar 25, 2009 1:56 pm

Agi do ngopo ki? kok sepi banget, do mangan sek, ojo kiyeng2 le kerjo engko malah ambruk awak'e!
jek, nak arek cengkaruk neng mbabrakan, njikuk'o dewe!

terus engko sore dudhuh eneh, pacitane gedang goreng karo limpung!
Kembali Ke Atas Go down
sige
Lurah
avatar

Reputation : 0
Join date : 05.03.08

PostSubyek: Re: Alumni SD Kanisius Bogor Playen   Wed Mar 25, 2009 4:05 pm

"MENUNGGU DIKOMENTARI"nyuwun ngapunten, nembe bibar "surak-surak yooo" terus dipun potret lek siman


Terakhir diubah oleh sige tanggal Mon Apr 13, 2009 9:13 pm, total 4 kali diubah
Kembali Ke Atas Go down
qerok's
Lurah
avatar

Lokasi : Juru Kunci Kuburan
Reputation : 2
Join date : 25.02.09

PostSubyek: Re: Alumni SD Kanisius Bogor Playen   Wed Mar 25, 2009 4:33 pm

Sige ki nak sigit cumplung to, tumben kowe ngetok? oleh poto iki seko ngendi?

piye kabare, nak apek wae to!
Kembali Ke Atas Go down
cy_rilla
Warga
avatar

Lokasi : jakarta
Reputation : 0
Join date : 23.02.09

PostSubyek: Re: Alumni SD Kanisius Bogor Playen   Fri Mar 27, 2009 2:10 pm

heheheh,iki foto neng nduwur kulkas je nampang neng kene,sopo sing scan yo,
saiki wis akeh sing duwe buntut kuwi hheehehhehe,tapi iku sing paling akeh ,kapan2x tak tambahin sing jalan2x neng pantai selatan karo neng Tritis.sugeng siang ,do poso sesirik ora sedulur kabeh ajib
Kembali Ke Atas Go down
endi
KorLap
avatar

Lokasi : mBogor-nJakarta-Pinang-Tangerang-mBanten.
Reputation : 3
Join date : 01.01.09

PostSubyek: Re: Alumni SD Kanisius Bogor Playen   Sat Mar 28, 2009 1:19 am

sige wrote:
"MENUNGGU DIKOMENTARI"nyuwun ngapunten, nembe bibar "surak-surak yooo" terus dipun potret lek siman

Ono2 wae plung,lik siman mbayar piro kok nganti ngundang Syech Puji eh salah Syeh Bagron neng acara surak2 yhooooo,sing gundul tengah kuwi rak adine Syech Puji to plung,mesakke temen mburimu kuwi lho Syech nganti merem2 sulap mergo potonganmu sing gundul melis2, Paman SAM bagaimana kabarmu....? ajib
Kembali Ke Atas Go down
lussss
eRTe
avatar

Lokasi : Jakarta
Reputation : 0
Join date : 15.08.08

PostSubyek: Re: Alumni SD Kanisius Bogor Playen   Sat Mar 28, 2009 5:11 pm

Hehehe, foto kenang2an sing bakal susah terulang meneh, iki kan foto-foto pas nikahmu to kang qerok..
Kembali Ke Atas Go down
qerok's
Lurah
avatar

Lokasi : Juru Kunci Kuburan
Reputation : 2
Join date : 25.02.09

PostSubyek: Re: Alumni SD Kanisius Bogor Playen   Mon Mar 30, 2009 12:51 pm

Iyo ki, kok iso nyasar kethok nggone sigit, koyokmen sigit terkesima karo potone bragron!
Kembali Ke Atas Go down
tukangkrupukkarak
KorLap
avatar

Lokasi : Wonggunungkidul Asli
Reputation : 2
Join date : 01.06.08

PostSubyek: Re: Alumni SD Kanisius Bogor Playen   Mon Mar 30, 2009 3:38 pm

Keren ki potone ning ono sing merem barang ngasinan .... heheh



tak acak benkeliatan rodo jadul hehehhe lam kenal seko cah pulutan ... Aplouse Aplouse Aplouse :l0(())((: :l0(())((: :l0(())((:
Kembali Ke Atas Go down
jecki_mbogor
KorLap
avatar

Lokasi : Pekanbaru, Riau
Reputation : 1
Join date : 05.02.09

PostSubyek: Re: Alumni SD Kanisius Bogor Playen   Mon Mar 30, 2009 5:10 pm

Si Bagron koyo Slamet Gundul ya Ruk....?

Yen ketemu de'e omonga ya ditantang maen Karambol na prapatan taruhan Rokok....Piye...?
Kembali Ke Atas Go down
http://wjecki.wordpress.com
qerok's
Lurah
avatar

Lokasi : Juru Kunci Kuburan
Reputation : 2
Join date : 25.02.09

PostSubyek: Re: Alumni SD Kanisius Bogor Playen   Tue Mar 31, 2009 3:09 pm

Beres, engko tak omongke, neng gek kapan arek karambol karo bagron, kowe dewe ra tahu bali,
nak ora iso neng prapatan, neng nggone basuki seng duwe adik ngganyik, sopo jenenge lali aku!
Kembali Ke Atas Go down
endi
KorLap
avatar

Lokasi : mBogor-nJakarta-Pinang-Tangerang-mBanten.
Reputation : 3
Join date : 01.01.09

PostSubyek: Re: Alumni SD Kanisius Bogor Playen   Tue Mar 31, 2009 4:21 pm

jenenge marlupi.
Kembali Ke Atas Go down
endi
KorLap
avatar

Lokasi : mBogor-nJakarta-Pinang-Tangerang-mBanten.
Reputation : 3
Join date : 01.01.09

PostSubyek: Re: Alumni SD Kanisius Bogor Playen   Tue Mar 31, 2009 4:23 pm

jecki_mbogor wrote:
Si Bagron koyo Slamet Gundul ya Ruk....?

Yen ketemu de'e omonga ya ditantang maen Karambol na prapatan taruhan Rokok....Piye...?


Bagron wis ra gelem taruhan rokok,wis wegah diapusi bodhong,taruhan djarum super di apusi rokok cap Gunting. Very Happy
Kembali Ke Atas Go down
jecki_mbogor
KorLap
avatar

Lokasi : Pekanbaru, Riau
Reputation : 1
Join date : 05.02.09

PostSubyek: Re: Alumni SD Kanisius Bogor Playen   Tue Mar 31, 2009 4:24 pm

qerok's wrote:
Sige ki nak sigit cumplung to, tumben kowe ngetok? oleh poto iki seko ngendi?

piye kabare, nak apek wae to!

Oalah Ruk, aku duwe crito iki; yen ra kleru siCumplunk kuwi selain nganggo jeneng Sige ya Gaplek (sak ngertiku) mulo iku aku terus kirim PM neng alamat Gaplek United padahal aku ngomong guyon2an + rada saru, e..e... trembelane terangane sing takirimi kuwi mau dudu Cumplunk to....hem asem ki icinnn aku?

Tanggungjawablah kowe Plung.....!!!!!
Kembali Ke Atas Go down
http://wjecki.wordpress.com
qerok's
Lurah
avatar

Lokasi : Juru Kunci Kuburan
Reputation : 2
Join date : 25.02.09

PostSubyek: Re: Alumni SD Kanisius Bogor Playen   Wed Apr 01, 2009 5:11 pm

Udu, gaplek united ki si girik!
Kembali Ke Atas Go down
qerok's
Lurah
avatar

Lokasi : Juru Kunci Kuburan
Reputation : 2
Join date : 25.02.09

PostSubyek: Re: Alumni SD Kanisius Bogor Playen   Fri Apr 03, 2009 3:21 pm

Marcana masidem, sapi gumarang kang nyaur utang, kebo dhungkul kang kanggo macul,
nini kang ngideri, kaki kang mijeni, methik sandang pangane sri sadana,
kang sunduk kembang mulya, sri sadana kang ono tegal kepanasan, kula bete wangsul dateng gedhong pangayoman, ojo obah, ojo polah, yen ora ingsun kang ngobahke!

Sopo wani ngapalke! hi...hi... serem
Kembali Ke Atas Go down
lahojack
Lurah
avatar

Lokasi : Lor Temoe......Bonang
Reputation : 0
Join date : 20.02.09

PostSubyek: Re: Alumni SD Kanisius Bogor Playen   Fri Apr 03, 2009 3:42 pm

Jeck ditantang ...... kowe..........[img][/img]
Kembali Ke Atas Go down
qerok's
Lurah
avatar

Lokasi : Juru Kunci Kuburan
Reputation : 2
Join date : 25.02.09

PostSubyek: Re: Alumni SD Kanisius Bogor Playen   Fri Apr 03, 2009 4:16 pm

Iki poto kapan? kok aku ora rumungso di poto! opo ra kepengen kowe jeck!
Kembali Ke Atas Go down
endi
KorLap
avatar

Lokasi : mBogor-nJakarta-Pinang-Tangerang-mBanten.
Reputation : 3
Join date : 01.01.09

PostSubyek: Re: Alumni SD Kanisius Bogor Playen   Fri Apr 03, 2009 7:21 pm

qerok's wrote:
Marcana masidem, sapi gumarang kang nyaur utang, kebo dhungkul kang kanggo macul,
nini kang ngideri, kaki kang mijeni, methik sandang pangane sri sadana,
kang sunduk kembang mulya, sri sadana kang ono tegal kepanasan, kula bete wangsul dateng gedhong pangayoman, ojo obah, ojo polah, yen ora ingsun kang ngobahke!

Sopo wani ngapalke! hi...hi... serem

Ora wani cah,kuwi mantrane Dukun Keruk arep nambani wong loro weteng/mbedhudhung. Very Happy
Kembali Ke Atas Go down
Sponsored content




PostSubyek: Re: Alumni SD Kanisius Bogor Playen   

Kembali Ke Atas Go down
 
Alumni SD Kanisius Bogor Playen
Kembali Ke Atas 
Halaman 4 dari 22Pilih halaman : Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 13 ... 22  Next

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
FKOGK :: IT GADGET & EDU CORNER :: KAMPUS dan REUNI :: Alumni TK,SD,SLTP, SMU dan PT-
Navigasi: