Forum Komunitas Online Gunungkidul
 
IndeksJual BeliPortal FKOGKFAQPencarianPendaftaranAnggotaLogin


Share | 
 

 ONO SING NDUWE PENGALAMAN KARO MEMEDI(jaman cilik mbiyen)

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down 
PengirimMessage
gaplex
Koordinator
avatar

Lokasi : KARANG DUWET,KARANG MOJO,CILEDUG
Reputation : 7
Join date : 07.01.09

PostSubyek: ONO SING NDUWE PENGALAMAN KARO MEMEDI(jaman cilik mbiyen)   Mon Feb 02, 2009 11:36 am

Neng daerah njowo pasti konco2 ngerti jeneng2
MEMEDI misale,memedi krutuk,memedi usus,memedi glundung pringis,memedi opo maneh yo....oh yo kuwi misale ono geni(ONCOR)
mlaku dewe tengah wengi.

Aku dewe pernah di wedeni memedi krutuk,pas wengi2 arep wudhu sholat
ngisak,sumure khan cedak sor preng,tiba2 krutuk25......,awakku langsung mrinding kabeh,cangkem rasane kaku,blas nggo ngomong ra iso,
langsung wae aku mlayu nyang ngomah..(jenenge wae cah cilik,nek saiki yo dikrutuki,tak krutuki ganti)
mungkin rencang2 ono sing nduwe pengalaman serupa??

MONGGO SHARING MRIKI(bagi2 pengalaman mas,mbak)
Kembali Ke Atas Go down
http://www.ndtindonesia.com
dewalangit
Officer
avatar

Lokasi : Jl.jogja-wnsari km 20 Patuk.Dhaksinargha Bhumikarta.
Reputation : 39
Join date : 20.07.08

PostSubyek: Re: ONO SING NDUWE PENGALAMAN KARO MEMEDI(jaman cilik mbiyen)   Mon Feb 02, 2009 11:47 am

Ono Boss,..akeh,...
Jenegane yo werno2 lek,..
Ono pocungan,ono dhemit,..
Glundung pringis,...gendruwo,...
celeng bontheng,...thuyul,..buto ijo,...
Sundel bolong,..Wewe gombel,..
Lan kanca2ne,..opo meneh yo,..
Emmm,..O iyo,..Ngisorku yo termasuk ketoke,.. ngakakk
ngakakk ngakakk ngakakk

_________________
Dengan Ilmu hidup jadi mudah
Dengan Seni dan Cinta hidup jadi indah
Dengan Agama hidup jadi terarah
Dengan smart & smile hidup jadi bergairah


FB
Kembali Ke Atas Go down
http://www.saeahchim.co.kr/
k_lop
Pengawas
avatar

Lokasi : Bandung
Reputation : 16
Join date : 08.06.08

PostSubyek: Re: ONO SING NDUWE PENGALAMAN KARO MEMEDI(jaman cilik mbiyen)   Mon Feb 02, 2009 11:48 am

ki sak iki aku di wedeni nduworku ngakakk
Kembali Ke Atas Go down
siti rahayu
Camat
avatar

Lokasi : Blok F 48
Reputation : 13
Join date : 25.07.08

PostSubyek: Re: ONO SING NDUWE PENGALAMAN KARO MEMEDI(jaman cilik mbiyen)   Mon Feb 02, 2009 11:51 am

kok jadi ngomongin memedi yach?... pokok'e aku tambah wedi wae....

_________________
Cheisya Ramadhani Maulana
Ganapatih Naradatva Maulana
Kembali Ke Atas Go down
gaplex
Koordinator
avatar

Lokasi : KARANG DUWET,KARANG MOJO,CILEDUG
Reputation : 7
Join date : 07.01.09

PostSubyek: Re: ONO SING NDUWE PENGALAMAN KARO MEMEDI(jaman cilik mbiyen)   Mon Feb 02, 2009 2:00 pm

Tapi do ngerti ra.?????
memedi sing ra iso medeni???

yo iku memedi sawah dance
Kembali Ke Atas Go down
http://www.ndtindonesia.com
must_ed
Koordinator
avatar

Lokasi : kaki gunung singa
Reputation : 8
Join date : 24.01.09

PostSubyek: Re: ONO SING NDUWE PENGALAMAN KARO MEMEDI(jaman cilik mbiyen)   Mon Feb 02, 2009 2:30 pm

:afro: aku ki memedi lhoooo....
mulo aku wedi karo awakku dw ....
Kembali Ke Atas Go down
prasetyo
Camat
avatar

Lokasi : Ngadipiro-Rejosari-Semin-Jakarta
Reputation : 4
Join date : 22.03.08

PostSubyek: Re: ONO SING NDUWE PENGALAMAN KARO MEMEDI(jaman cilik mbiyen)   Mon Feb 02, 2009 3:21 pm

ayo do mlayu coah ono memedi,... :/;;0;;:
Kembali Ke Atas Go down
kandar
Presidium
avatar

Lokasi : jakarta asli Kemiri, Tanjung sari
Reputation : 25
Join date : 23.08.08

PostSubyek: Re: ONO SING NDUWE PENGALAMAN KARO MEMEDI(jaman cilik mbiyen)   Mon Feb 02, 2009 4:18 pm

aku pernah kon nyobo ndelok, koyo uji nyali ngunuh.. ning ternyata aku ora wani.. durung rampung wis nyerah padahal secara nalar aku ora wedi, tapi mbuh kok nyatane yo wedi tenanan...

_________________
urip mung mampir ngombe lan mung wang sinawang.

Menjadi tua pelan tapi pasti, namun menjadi dewasa belum tentu.

http://syifauwongmantren.multiply.com => nembe sinau
Kembali Ke Atas Go down
http://syifauwongmantren.multiply.com
k_lop
Pengawas
avatar

Lokasi : Bandung
Reputation : 16
Join date : 08.06.08

PostSubyek: Re: ONO SING NDUWE PENGALAMAN KARO MEMEDI(jaman cilik mbiyen)   Mon Feb 02, 2009 6:45 pm

kandar wrote:
aku pernah kon nyobo ndelok, koyo uji nyali ngunuh.. ning ternyata aku ora wani.. durung rampung wis nyerah padahal secara nalar aku ora wedi, tapi mbuh kok nyatane yo wedi tenanan...

wah uji nyali???
kui eneng hadiah e ra?? ;)
Kembali Ke Atas Go down
fathers
KorLap
avatar

Lokasi : SUROBOYO
Reputation : 1
Join date : 05.11.08

PostSubyek: Re: ONO SING NDUWE PENGALAMAN KARO MEMEDI(jaman cilik mbiyen)   Tue Feb 03, 2009 7:14 am

Nek jaman cilik ra tau ( mbuh opo lali mungkin ) tapi nek wis tuwek iki malah sering, neng kerjoan lawas ro kerjoan sing saiki. ora wujud rupo nangging Suoro..... medeni tenan. enek sing adus neng kamar mandi, mbasan tak parani ro koncoku ora enek, malah kamar mandine garing ring. trus suoro HP neng Ruanganku ( pas aku nerimo tamu ) tak kiro sing muni HP ne tamuku, lah tamuku nggangit nek sing muni HP ku.... nganti suwi do delok delokan " Pak HP ne kok mboten diangkat " jare tamuku ....""""" aku Mlenggong . " Loh sanes HP ne jenengan to pak ? Aku genti tekon ..... Ternyata.....
Mlaaaaaaaayuuuuuuuuuuuu......... :/;;0;;:
Kembali Ke Atas Go down
http://www.friendster.com/sonreiffal
kandar
Presidium
avatar

Lokasi : jakarta asli Kemiri, Tanjung sari
Reputation : 25
Join date : 23.08.08

PostSubyek: Re: ONO SING NDUWE PENGALAMAN KARO MEMEDI(jaman cilik mbiyen)   Tue Feb 03, 2009 9:15 am

k_lop wrote:
kandar wrote:
aku pernah kon nyobo ndelok, koyo uji nyali ngunuh.. ning ternyata aku ora wani.. durung rampung wis nyerah padahal secara nalar aku ora wedi, tapi mbuh kok nyatane yo wedi tenanan...

wah uji nyali???
kui eneng hadiah e ra?? ;)
ora ono mas.. wong udu acara resmi.. gur pas acara ngesiki omah trus aku kon nyobo neng kamar mandi lampune dipateni.. tapi ternyata akuki yo weden.. he he he

_________________
urip mung mampir ngombe lan mung wang sinawang.

Menjadi tua pelan tapi pasti, namun menjadi dewasa belum tentu.

http://syifauwongmantren.multiply.com => nembe sinau
Kembali Ke Atas Go down
http://syifauwongmantren.multiply.com
bayou
Camat
avatar

Lokasi : bogor
Reputation : 1
Join date : 11.07.08

PostSubyek: Re: ONO SING NDUWE PENGALAMAN KARO MEMEDI(jaman cilik mbiyen)   Tue Feb 03, 2009 9:56 am

Aku mbiyen dek cilik gur paling wedi nek nganti ra oleh dolan..maklum ndridis!! frustasi frustasi
Nek masalah memedi mungkin wis males medeni aku lha aku luwih kumel timbang memedi ne!! ngakakk ngakakk
Kembali Ke Atas Go down
http://www.fajar-harapan.com
gaplex
Koordinator
avatar

Lokasi : KARANG DUWET,KARANG MOJO,CILEDUG
Reputation : 7
Join date : 07.01.09

PostSubyek: Re: ONO SING NDUWE PENGALAMAN KARO MEMEDI(jaman cilik mbiyen)   Tue Feb 03, 2009 1:25 pm

fathers wrote:
Nek jaman cilik ra tau ( mbuh opo lali mungkin ) tapi nek wis tuwek iki malah sering, neng kerjoan lawas ro kerjoan sing saiki. ora wujud rupo nangging Suoro..... medeni tenan. enek sing adus neng kamar mandi, mbasan tak parani ro koncoku ora enek, malah kamar mandine garing ring. trus suoro HP neng Ruanganku ( pas aku nerimo tamu ) tak kiro sing muni HP ne tamuku, lah tamuku nggangit nek sing muni HP ku.... nganti suwi do delok delokan " Pak HP ne kok mboten diangkat " jare tamuku ....""""" aku Mlenggong . " Loh sanes HP ne jenengan to pak ? Aku genti tekon ..... Ternyata.....
Mlaaaaaaaayuuuuuuuuuuuu......... :/;;0;;:

wah kui berarti kekuatane jin gede mas???
tapi laen kali nek adus kon tuku sabun disek :lol: ......
Kembali Ke Atas Go down
http://www.ndtindonesia.com
abi
KorLap
avatar

Lokasi : kudus
Reputation : 1
Join date : 08.06.09

PostSubyek: Re: ONO SING NDUWE PENGALAMAN KARO MEMEDI(jaman cilik mbiyen)   Sat Jul 11, 2009 10:17 pm

seringmaklum omah ku pinggir alas wes biasa ketemu oncor mlaku dhewe ro suoro aneh wedon pokoke sebongso lelembut
Kembali Ke Atas Go down
trimopakesa
Koordinator
avatar

Lokasi : jetis kulon RT06 RW02 pacarejo semanu gunung kidul DIY PULAU JAWA INDONESIA ASIA 50' Bujur Timur 7 Lintang utara 46' 8 Bujur Barat 09' Lintang Selatan BUMI DUNIA TATA SURYA GALAKSI BIMA SAKTI,,,pokok'e sekitar kono kui,,,
Reputation : 249
Join date : 08.04.09

PostSubyek: Re: ONO SING NDUWE PENGALAMAN KARO MEMEDI(jaman cilik mbiyen)   Sat Jul 11, 2009 11:00 pm

aku due,,biyen pas seko ndelok tipi ngisor wet preng ono koyo sikel jago,,padahal pas ndelok tipi critane jago gadungan,,jare jago gadungan ki nek di balang watu iso dadai sewu,,tuwas aku nangis kekejer jebule seng neng sor wet preng mau ki meng wet jagong dudu sikel jago,,,wet jagong cilek kan persis banget to nek karo sikel jago kae,,,,
Kembali Ke Atas Go down
abi
KorLap
avatar

Lokasi : kudus
Reputation : 1
Join date : 08.06.09

PostSubyek: Re: ONO SING NDUWE PENGALAMAN KARO MEMEDI(jaman cilik mbiyen)   Mon Jul 13, 2009 9:36 pm

jan bangsa lelembut ki ket aku gede yo sok isih ngerti opomaneh nek aku muleh neng gunungkidul mesti angger dolan bengi di pethuk i :))0*: :))0*:
Kembali Ke Atas Go down
Sponsored content




PostSubyek: Re: ONO SING NDUWE PENGALAMAN KARO MEMEDI(jaman cilik mbiyen)   

Kembali Ke Atas Go down
 
ONO SING NDUWE PENGALAMAN KARO MEMEDI(jaman cilik mbiyen)
Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas 
Halaman 1 dari 1

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
FKOGK :: LOUNGE 'N CHIT-CHAT :: Kebatinan, Misteri dan Ghaib-
Navigasi: