Forum Komunitas Online Gunungkidul
 
IndeksJual BeliPortal FKOGKFAQPencarianPendaftaranAnggotaLogin


Share | 
 

 Angkringan / Sego Kucing - Sabtu 7 Februari 2009

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down 
Pilih halaman : Previous  1, 2, 3
PengirimMessage
gandung
Officer
avatar

Lokasi : Cawang Baru - Jakarta Timur - Indonesia
Reputation : 17
Join date : 14.03.08

PostSubyek: Angkringan / Sego Kucing - Sabtu 7 Februari 2009   Thu Feb 05, 2009 4:01 pm

First topic message reminder :

monggo poro sederek engkang mboten wonten acara sesarengan temu kangen malih wonten :

Angkringan / Sego Kucing daerah Lubang Buaya
Dinten : Sabtu
Tanggal : 7 Februari 2009
Jam : 21:00 Waktu Indonesia Bagian LubangBuayaHubungi : Pardjimin / 0813 1140 7288

engkan rembuk masalah kangen - kangen'an , arisan.


MaturSuwun sak derengipun : GandunG.Inc

_________________
Yen kepingin Di asihi karo wong lio yo kudu biso duweni roso asih marang wong lio ora perduli bocah cilik utowo gedhe wong sugeh utowo mlarat wong lanang utowo wedok elek utowo bagus
Kembali Ke Atas Go down

PengirimMessage
rmlodang
Camat


Join date : 12.08.08

PostSubyek: Re: Angkringan / Sego Kucing - Sabtu 7 Februari 2009   Wed Feb 11, 2009 1:24 pm

kandar wrote:
endi liyane... wingi ketoke diphoto siji2.. nganti aku disiliti karo lodang... ngakak


Wakakakakakaka biasane seing keno silitku nek tekan rejaning jaman anak putumu dadi sugih lho kang kandar.... 🎅 🎅
Kembali Ke Atas Go down
http://maryoto_metal@yahoo.com
hd_78gk
KorLap


Join date : 17.05.08

PostSubyek: Re: Angkringan / Sego Kucing - Sabtu 7 Februari 2009   Wed Feb 11, 2009 2:50 pm

Ipung Purwanto wrote:
Ono angkringan sing buka awan gak mas...?, nek bengi soale bedho urusane jew..... :lol: :lol: :lol: :@X: :@X:

Bener mas..ono ora yo sing buka awan ?
Nek sing bujang sih enak wae, tinggal plencing...
Kembali Ke Atas Go down
Ipung Purwanto
Camat


Join date : 08.03.08

PostSubyek: Re: Angkringan / Sego Kucing - Sabtu 7 Februari 2009   Wed Feb 11, 2009 4:16 pm

Wakakakak...ketoke ijine susah ki... hiiiikkkiiiikkkk :lol: :lol:
Kembali Ke Atas Go down
kandar
Presidium


Join date : 23.08.08

PostSubyek: Re: Angkringan / Sego Kucing - Sabtu 7 Februari 2009   Wed Feb 11, 2009 5:00 pm

rmlodang wrote:
kandar wrote:
endi liyane... wingi ketoke diphoto siji2.. nganti aku disiliti karo lodang... ngakak


Wakakakakakaka biasane seing keno silitku nek tekan rejaning jaman anak putumu dadi sugih lho kang kandar.... 🎅 🎅

tak aminane kang... Ning kapan yo sing arep tekan rejaning jaman kui..?? :?: :?:
Kembali Ke Atas Go down
http://syifauwongmantren.multiply.com
kandar
Presidium


Join date : 23.08.08

PostSubyek: Re: Angkringan / Sego Kucing - Sabtu 7 Februari 2009   Wed Feb 11, 2009 5:01 pm

Ipung Purwanto wrote:
Wakakakak...ketoke ijine susah ki... hiiiikkkiiiikkkk :lol: :lol:

Mas Hardi iki kon meguru karo kang Parjimin.. cukup nganggo gulo teh wae.. ngakak ngakak ngakak
Kembali Ke Atas Go down
http://syifauwongmantren.multiply.com
Ipung Purwanto
Camat


Join date : 08.03.08

PostSubyek: Re: Angkringan / Sego Kucing - Sabtu 7 Februari 2009   Wed Feb 11, 2009 6:25 pm

kandar wrote:
Ipung Purwanto wrote:
Wakakakak...ketoke ijine susah ki... hiiiikkkiiiikkkk :lol: :lol:

Mas Hardi iki kon meguru karo kang Parjimin.. cukup nganggo gulo teh wae.. ngakak ngakak ngakak

Mbok yo di jelaske sing jlentreh kui kang mesakne kang Hardi kui...? yo nek perlu neng ndi papan Garwane di jak supoyo ketok rukune... ajib ajib
Kembali Ke Atas Go down
raxsheeds911
Lurah


Join date : 09.06.08

PostSubyek: Re: Angkringan / Sego Kucing - Sabtu 7 Februari 2009   Wed Feb 11, 2009 9:43 pm

Wonosingo Ngali Kidul wrote:
tukangkrupukkarak wrote:
Walah Kang Wono ki mbok dikenalke.. sing rawuh ono angkringan ...

Aku rung kenal ...

dance

Wo yoh, Sing Teko Mas Madi, Mas Kandar, Mas Ipung, Mas Jimin, Mas Hardi, Mas Umar Said, Mas Gandung, Mas Lodang, Mas Pri, Mas Rasyid+Sepupune, Mas Firman, njur Aku dewe....

Nek ono sing kelepyan yo maklum


RALAT KANG WONOSINGO..... IKU SAKJANE DUDU GARWANE MAS RASYID...TP SEPUPUKU WONG SRAGEN....NGAPUNTEN MATUR NUWUN
Kembali Ke Atas Go down
http://monetize2urblog.blogspot.com
Wonosingo Ngali Kidul
Pengawas


Join date : 06.05.08

PostSubyek: Re: Angkringan / Sego Kucing - Sabtu 7 Februari 2009   Thu Feb 12, 2009 10:45 am

raxsheeds911 wrote:
Wonosingo Ngali Kidul wrote:
tukangkrupukkarak wrote:
Walah Kang Wono ki mbok dikenalke.. sing rawuh ono angkringan ...

Aku rung kenal ...

dance

Wo yoh, Sing Teko Mas Madi, Mas Kandar, Mas Ipung, Mas Jimin, Mas Hardi, Mas Umar Said, Mas Gandung, Mas Lodang, Mas Pri, Mas Rasyid+Sepupune, Mas Firman, njur Aku dewe....

Nek ono sing kelepyan yo maklum


RALAT KANG WONOSINGO..... IKU SAKJANE DUDU GARWANE MAS RASYID...TP SEPUPUKU WONG SRAGEN....NGAPUNTEN MATUR NUWUN


Wis tak ganti, njuk pangapurane wae nek kleru nulis.... ngakakk ngakakk ngakakk ....

Omonge ro mas Rasyid mengko MAs yo.....

Suwun
Kembali Ke Atas Go down
https://www.facebook.com/mahesatunggalika
Ipung Purwanto
Camat


Join date : 08.03.08

PostSubyek: Re: Angkringan / Sego Kucing - Sabtu 7 Februari 2009   Thu Feb 12, 2009 12:55 pm

Terus kapan maneh ki iso ngumpul...?

Aku jane yo rodok bingung neng forum sing rame kumpul2 sedulur neng jakarta tok , lha iki sedulur wonosari kabare ndi...?
Kembali Ke Atas Go down
rmlodang
Camat
avatar

Lokasi : Kayangan junggring saloko.
Reputation : 12
Join date : 12.08.08

PostSubyek: Re: Angkringan / Sego Kucing - Sabtu 7 Februari 2009   Thu Feb 12, 2009 9:37 pm

kandar wrote:
rmlodang wrote:
kandar wrote:
endi liyane... wingi ketoke diphoto siji2.. nganti aku disiliti karo lodang... ngakak


Wakakakakakaka biasane seing keno silitku nek tekan rejaning jaman anak putumu dadi sugih lho kang kandar.... 🎅 🎅

tak aminane kang... Ning kapan yo sing arep tekan rejaning jaman kui..?? :?: :?:

Yo ngenteni tukuling jamur ing mongso ketigo ngakak ngakak
Kembali Ke Atas Go down
http://maryoto_metal@yahoo.com
Must Ris
KorLap
avatar

Lokasi : Villa Mutiara Gading 3
Reputation : 2
Join date : 04.04.08

PostSubyek: Re: Angkringan / Sego Kucing - Sabtu 7 Februari 2009   Fri Feb 13, 2009 7:31 am

Waduh.....suwe ra on line aku ketinggalan
Mas Kandar biasane jawil-jawil....kok aku raa dijak yo...
wis blaik ki aku dijotake wong akeh, ha wong wis ora dijawil-jawil nak ono acara

dance dance dance

_________________
Cekak Aos..
Kembali Ke Atas Go down
http://mustris.blogspot.com
Ipung Purwanto
Camat
avatar

Lokasi : Lubang Buaya Jaktim
Reputation : 5
Join date : 08.03.08

PostSubyek: Re: Angkringan / Sego Kucing - Sabtu 7 Februari 2009   Fri Feb 13, 2009 8:47 am

Must Ris wrote:
Waduh.....suwe ra on line aku ketinggalan
Mas Kandar biasane jawil-jawil....kok aku raa dijak yo...
wis blaik ki aku dijotake wong akeh, ha wong wis ora dijawil-jawil nak ono acara

dance dance dance

Sing penting di wehi bagas waras mas Ris...,
Ning aja kelalen ya...Tgl 1 Maret 09 jam 09.00 neng Anjungan Taman Mini Ono Ulang Tahun....FKOG...
Tulong di Worro-worro ake kanggo sedulur2 sing ono perantauan....
Kembali Ke Atas Go down
kandar
Presidium
avatar

Lokasi : jakarta asli Kemiri, Tanjung sari
Reputation : 25
Join date : 23.08.08

PostSubyek: Re: Angkringan / Sego Kucing - Sabtu 7 Februari 2009   Fri Feb 13, 2009 9:26 am

Must Ris wrote:
Waduh.....suwe ra on line aku ketinggalan
Mas Kandar biasane jawil-jawil....kok aku raa dijak yo...
wis blaik ki aku dijotake wong akeh, ha wong wis ora dijawil-jawil nak ono acara

dance dance dance

Mas Ris...nyuwun pangapunten njih! kulo bener2 kesupen..

_________________
urip mung mampir ngombe lan mung wang sinawang.

Menjadi tua pelan tapi pasti, namun menjadi dewasa belum tentu.

http://syifauwongmantren.multiply.com => nembe sinau
Kembali Ke Atas Go down
http://syifauwongmantren.multiply.com
Must Ris
KorLap
avatar

Lokasi : Villa Mutiara Gading 3
Reputation : 2
Join date : 04.04.08

PostSubyek: Re: Angkringan / Sego Kucing - Sabtu 7 Februari 2009   Fri Feb 13, 2009 11:02 am

Ngih Mas Kandar sami-sami...
kulo ngih nyuwun pangapunten dangu mboten tilik-tilik......
biasa penyakit memeng.....

_________________
Cekak Aos..
Kembali Ke Atas Go down
http://mustris.blogspot.com
Ipung Purwanto
Camat
avatar

Lokasi : Lubang Buaya Jaktim
Reputation : 5
Join date : 08.03.08

PostSubyek: Re: Angkringan / Sego Kucing - Sabtu 7 Februari 2009   Fri Feb 13, 2009 12:32 pm

memeng di buang sing adoh mas..ben sedulur podo nyedaki..heee.heee
Kembali Ke Atas Go down
Sponsored content




PostSubyek: Re: Angkringan / Sego Kucing - Sabtu 7 Februari 2009   

Kembali Ke Atas Go down
 
Angkringan / Sego Kucing - Sabtu 7 Februari 2009
Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas 
Halaman 3 dari 3Pilih halaman : Previous  1, 2, 3

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
FKOGK :: FORUM UMUM :: FKOGK Event-
Navigasi: