Forum Komunitas Online Gunungkidul
 
IndeksJual BeliPortal FKOGKFAQPencarianPendaftaranAnggotaLogin


Share | 
 

 Kumpul ULTAH Wonosari.com

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down 
Pilih halaman : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next
PengirimMessage
gandung
Officer
avatar

Lokasi : Cawang Baru - Jakarta Timur - Indonesia
Reputation : 17
Join date : 14.03.08

PostSubyek: Kumpul ULTAH Wonosari.com   Tue Feb 10, 2009 11:53 am

First topic message reminder :

Monggo poro sedulur sing nduwe wektu ayo ngumpul bareng, nak sing ora duwe wektu yo d selakke dingo ngumpul bareng.

1. Korwil Wonosari - Yogya

nambahi....

tgl 1 Maret 2009 bertempat di Kebun Binatang Gembira Loka Yogyakarta, jam 07.00

acara sukuran ultah FKOG/wonosari.com + piknik dance

contact wonosari : rama3njoy 08576 279972 1
contact yogya : pipit 081 90400 2687




2. Korwil Jabodetabek

ngisor iki rincian'e :
Tempat : Taman Mini Indonesia Indah ( TMII ) Anjungan Yogyakarta / Jogja
Hari : Minggu
Tanggal : 1 Maret 2009 ( Minggu Pon )
Jam : 09:00 WITM ( Waktu Indonesia bagian Taman Mini
; Tepat ngih ojo mblandang )

nak bingung iki sing d hubungi
Jakarta : Wonosingo - 081317300264
Bekasi : Ipung - 08129979311 ; Pardjimin - 081311407288
Tangerang : Lodang - 081386997245 ; GandunG - 08998267824 / 08388144655
Bogor-Depok: Bayou - 08128740741


acaran'e merayakan ulang tahun wonosari.com
mbahas masalah koordinator wonosari.com engkang global
mbahas ARISAN wonosari.com
sing paling penting acarane Kumpul , ketemu sedulur.


Niki PETAne sing TMII






cekap semanten rumiyen....

_________________
Yen kepingin Di asihi karo wong lio yo kudu biso duweni roso asih marang wong lio ora perduli bocah cilik utowo gedhe wong sugeh utowo mlarat wong lanang utowo wedok elek utowo bagus


Terakhir diubah oleh gandung tanggal Thu Feb 19, 2009 4:17 pm, total 2 kali diubah
Kembali Ke Atas Go down

PengirimMessage
Wonosingo Ngali Kidul
Pengawas


Join date : 06.05.08

PostSubyek: Re: Kumpul ULTAH Wonosari.com   Thu Feb 12, 2009 10:42 am

gandung wrote:
dwikoe wrote:
piye iki.....
gek bogor arep di jak ora ....???
mangkat . . ora . . mangkat . . ora . . mangkat . . ora . . mangkat . . ????
... (kecuali ratri methuk aku nyang bogor, mesti mangkat aku)....
yo mugo2 we iso mangkat neh....mlumpuk karo sedulur2 seko ndeso....
ning menawi kawulo mbenjang mboten saged berangkat, nggih nyuwun angengging samudra pangaksami....

iki kok koyo wong nesu

raxsheeds911 wrote:
Ho oh ndung...Mbak Dwi kok ngono ki piye...mbok mengko diparani wae..piye???? aku wis ono sing arep melu je...he...he...... wong playen ngonoh....


Waaaaaaa.....kok sajake nesu tenan ki. Yo wis sing penting d iklhaske wae nek ra mangkat. ngakakk ngakakk ngakakk ngakakk
Kembali Ke Atas Go down
https://www.facebook.com/mahesatunggalika
abas
Lurah


Join date : 10.02.09

PostSubyek: Re: Kumpul ULTAH Wonosari.com   Thu Feb 12, 2009 1:33 pm

sing cikarang enek jemputan ra kie????ben penak mangkate ngono!!!!!!
:lol: dance Amiiiin
Kembali Ke Atas Go down
kandar
Presidium


Join date : 23.08.08

PostSubyek: Re: Kumpul ULTAH Wonosari.com   Thu Feb 12, 2009 1:49 pm

ono mas jemputane neng terminal.. Cikarang...
Kembali Ke Atas Go down
http://syifauwongmantren.multiply.com
4lief4
Koordinator


Join date : 03.06.08

PostSubyek: Re: Kumpul ULTAH Wonosari.com   Thu Feb 12, 2009 2:11 pm

gandung wrote:
dwikoe wrote:
piye iki.....
gek bogor arep di jak ora ....???
mangkat . . ora . . mangkat . . ora . . mangkat . . ora . . mangkat . . ????
... (kecuali ratri methuk aku nyang bogor, mesti mangkat aku)....
yo mugo2 we iso mangkat neh....mlumpuk karo sedulur2 seko ndeso....
ning menawi kawulo mbenjang mboten saged berangkat, nggih nyuwun angengging samudra pangaksami....

iki kok koyo wong nesu
Nek ra teko ojo lali lho mbak tak umumke nek bagian informasi kae
Kembali Ke Atas Go down
madi
Koordinator


Join date : 24.05.08

PostSubyek: Re: Kumpul ULTAH Wonosari.com   Thu Feb 12, 2009 6:09 pm

Quote :
Nek ra teko ojo lali lho mbak tak umumke nek bagian informasi kae

nek ra mangkat umumke wae.........
lha arep ngumumke op to yu.....????
sajake .... on sik di rahasiahne ngakakk

ura melu2 lho
Kembali Ke Atas Go down
http://www.min18jakarta.blogspot.com
Prahayun
Donatur


Join date : 04.03.08

PostSubyek: Re: Kumpul ULTAH Wonosari.com   Thu Feb 12, 2009 6:24 pm

Mas madi....boleh nebeng donk.....
Kembali Ke Atas Go down
http://tagged.com/prahayun
4lief4
Koordinator


Join date : 03.06.08

PostSubyek: Re: Kumpul ULTAH Wonosari.com   Thu Feb 12, 2009 7:58 pm

madi wrote:
Quote :
Nek ra teko ojo lali lho mbak tak umumke nek bagian informasi kae

nek ra mangkat umumke wae.........
lha arep ngumumke op to yu.....????
sajake .... on sik di rahasiahne ngakakk

ura melu2 lho
Cah enom rasah melu2 iki urusan wong dewasa ngakak
Kembali Ke Atas Go down
rmlodang
Camat


Join date : 12.08.08

PostSubyek: Re: Kumpul ULTAH Wonosari.com   Thu Feb 12, 2009 9:11 pm

gandung wrote:
dwikoe wrote:
piye iki.....
gek bogor arep di jak ora ....???
mangkat . . ora . . mangkat . . ora . . mangkat . . ora . . mangkat . . ????
... (kecuali ratri methuk aku nyang bogor, mesti mangkat aku)....
yo mugo2 we iso mangkat neh....mlumpuk karo sedulur2 seko ndeso....
ning menawi kawulo mbenjang mboten saged berangkat, nggih nyuwun angengging samudra pangaksami....

iki kok koyo wong nesu


Mbok ojo cepet mutungan ngunuh to wie..., suk tak gawak ke permen karo coklat to, weis ora usah digetuni. Besok kan masih ada waktu kan? Sad Sad

Mangkat yo......
Kembali Ke Atas Go down
http://maryoto_metal@yahoo.com
rmlodang
Camat


Join date : 12.08.08

PostSubyek: Re: Kumpul ULTAH Wonosari.com   Thu Feb 12, 2009 9:16 pm

Prahayun wrote:
Mas madi....boleh nebeng donk.....


Dengan senang hati Mbak....Mas madi purun di tebengi ...
Kembali Ke Atas Go down
http://maryoto_metal@yahoo.com
Must Ris
KorLap
avatar

Lokasi : Villa Mutiara Gading 3
Reputation : 2
Join date : 04.04.08

PostSubyek: Re: Kumpul ULTAH Wonosari.com   Fri Feb 13, 2009 7:35 am

Mugo-mugo ra udan dadi iso kumpul kabeh..(nawakke pawang udan)
sragame opo ki....(bebas tapi sopan,sopan tapi bebas)

ngakak

_________________
Cekak Aos..
Kembali Ke Atas Go down
http://mustris.blogspot.com
jarwadi
KorLap
avatar

Lokasi : Grogol Paliyan Gunungkidul
Reputation : 1
Join date : 08.06.08

PostSubyek: Re: Kumpul ULTAH Wonosari.com   Fri Feb 13, 2009 8:57 am

ayo sedulur, wonosari yo kudu nggawe tumpengan. Ojo kalah karo seh neng njakarta
Kembali Ke Atas Go down
http://jarwadi.me
gandung
Officer
avatar

Lokasi : Cawang Baru - Jakarta Timur - Indonesia
Reputation : 17
Join date : 14.03.08

PostSubyek: Re: Kumpul ULTAH Wonosari.com   Fri Feb 13, 2009 9:30 am

Must Ris wrote:
Mugo-mugo ra udan dadi iso kumpul kabeh..(nawakke pawang udan)
sragame opo ki....(bebas tapi sopan,sopan tapi bebas)

ngakak


Tetep wonosari.com to yo gak boleh

_________________
Yen kepingin Di asihi karo wong lio yo kudu biso duweni roso asih marang wong lio ora perduli bocah cilik utowo gedhe wong sugeh utowo mlarat wong lanang utowo wedok elek utowo bagus
Kembali Ke Atas Go down
kandar
Presidium
avatar

Lokasi : jakarta asli Kemiri, Tanjung sari
Reputation : 25
Join date : 23.08.08

PostSubyek: Re: Kumpul ULTAH Wonosari.com   Fri Feb 13, 2009 9:33 am

nggonku tak anyarane, wong wis dibayar...

_________________
urip mung mampir ngombe lan mung wang sinawang.

Menjadi tua pelan tapi pasti, namun menjadi dewasa belum tentu.

http://syifauwongmantren.multiply.com => nembe sinau
Kembali Ke Atas Go down
http://syifauwongmantren.multiply.com
prasetyo
Camat
avatar

Lokasi : Ngadipiro-Rejosari-Semin-Jakarta
Reputation : 4
Join date : 22.03.08

PostSubyek: Re: Kumpul ULTAH Wonosari.com   Fri Feb 13, 2009 9:34 am

gandung wrote:
Must Ris wrote:
Mugo-mugo ra udan dadi iso kumpul kabeh..(nawakke pawang udan)
sragame opo ki....(bebas tapi sopan,sopan tapi bebas)

ngakak


Tetep wonosari.com to yo gak boleh

Sing durung kebagian Kaos Wonosari.com piye, entok rawuh ra,..
Kembali Ke Atas Go down
bayou
Camat
avatar

Lokasi : bogor
Reputation : 1
Join date : 11.07.08

PostSubyek: Re: Kumpul ULTAH Wonosari.com   Fri Feb 13, 2009 9:56 am

prasetyo wrote:
gandung wrote:
Must Ris wrote:
Mugo-mugo ra udan dadi iso kumpul kabeh..(nawakke pawang udan)
sragame opo ki....(bebas tapi sopan,sopan tapi bebas)

ngakak


Tetep wonosari.com to yo gak boleh

Sing durung kebagian Kaos Wonosari.com piye, entok rawuh ra,..

Angsal mas..pokokke angsal sanget!! (Ben aku duwe konco lha kaosku yo wis ra sedeng jew tak nggo!!)..... ngakakk ngakakk ngakakk ngakakkngakakk
Kembali Ke Atas Go down
http://www.fajar-harapan.com
kandar
Presidium
avatar

Lokasi : jakarta asli Kemiri, Tanjung sari
Reputation : 25
Join date : 23.08.08

PostSubyek: Re: Kumpul ULTAH Wonosari.com   Fri Feb 13, 2009 10:03 am

Ndisik mas Bayou pesenen sing S yo hi hi hi , nek ijih masa pertumbuhan kie pesene sing rodho gede mas....ngakakk

_________________
urip mung mampir ngombe lan mung wang sinawang.

Menjadi tua pelan tapi pasti, namun menjadi dewasa belum tentu.

http://syifauwongmantren.multiply.com => nembe sinau
Kembali Ke Atas Go down
http://syifauwongmantren.multiply.com
japrax
Presidium
avatar

Lokasi : pelukan hangat luna maya
Reputation : 29
Join date : 11.04.08

PostSubyek: Re: Kumpul ULTAH Wonosari.com   Fri Feb 13, 2009 10:15 am

aku we ra duwe kaos se jek.. ngakakk
Kembali Ke Atas Go down
Ngatimin Prayoga
Warga
avatar

Lokasi : Jakarta
Reputation : 0
Join date : 30.12.08

PostSubyek: Re: Kumpul ULTAH Wonosari.com   Fri Feb 13, 2009 12:13 pm

japrax wrote:
aku we ra duwe kaos se jek.. ngakakk
ne ra dw kaos yo nganggo kaos lampu wae... ra po2
hi hi hi....
Kembali Ke Atas Go down
pipit
Presidium
avatar

Lokasi : Jogja-Bantul-Wonosari
Reputation : 6
Join date : 15.05.08

PostSubyek: Re: Kumpul ULTAH Wonosari.com   Fri Feb 13, 2009 12:40 pm

Quote :

ne ra dw kaos yo nganggo kaos lampu wae... ra po2
hi hi hi....

kaos lampu kie opo, ;)
Kembali Ke Atas Go down
4lief4
Koordinator
avatar

Lokasi : njakarta
Reputation : 0
Join date : 03.06.08

PostSubyek: Re: Kumpul ULTAH Wonosari.com   Fri Feb 13, 2009 2:20 pm

Yo nek ra dwe kaos seng wrnane senada ben item2 kbeh ngakak
Kembali Ke Atas Go down
rmlodang
Camat
avatar

Lokasi : Kayangan junggring saloko.
Reputation : 12
Join date : 12.08.08

PostSubyek: Re: Kumpul ULTAH Wonosari.com   Fri Feb 13, 2009 2:33 pm

Perhatian......

Ora seragam baju dan celana ora masalah, seing penting hatinya seragam...
Kembali Ke Atas Go down
http://maryoto_metal@yahoo.com
Ngatimin Prayoga
Warga
avatar

Lokasi : Jakarta
Reputation : 0
Join date : 30.12.08

PostSubyek: Re: Kumpul ULTAH Wonosari.com   Fri Feb 13, 2009 2:42 pm

pipit wrote:
Quote :

ne ra dw kaos yo nganggo kaos lampu wae... ra po2
hi hi hi....

kaos lampu kie opo, ;)

wah njenengan ki wong GK ga ngerti kaos lampu...
kae lho mbak ! sing di nggo petromag
Kembali Ke Atas Go down
Ngatimin Prayoga
Warga
avatar

Lokasi : Jakarta
Reputation : 0
Join date : 30.12.08

PostSubyek: Re: Kumpul ULTAH Wonosari.com   Fri Feb 13, 2009 2:59 pm

aku ki rung ngerti seragam kaose koyo ngopo... ngono lho...
mbok ono sing upload mengko ta madak ke...
Kembali Ke Atas Go down
rmlodang
Camat
avatar

Lokasi : Kayangan junggring saloko.
Reputation : 12
Join date : 12.08.08

PostSubyek: Re: Kumpul ULTAH Wonosari.com   Fri Feb 13, 2009 3:10 pm

Ngatimin Prayoga wrote:
aku ki rung ngerti seragam kaose koyo ngopo... ngono lho...
mbok ono sing upload mengko ta madak ke...


Sawangen wae nduwur kuwi lho kang..., seing ono backgroundne Gathering dan syawalan.
Kembali Ke Atas Go down
http://maryoto_metal@yahoo.com
Ngatimin Prayoga
Warga
avatar

Lokasi : Jakarta
Reputation : 0
Join date : 30.12.08

PostSubyek: Re: Kumpul ULTAH Wonosari.com   Fri Feb 13, 2009 4:23 pm

rmlodang wrote:
Ngatimin Prayoga wrote:
aku ki rung ngerti seragam kaose koyo ngopo... ngono lho...
mbok ono sing upload mengko ta madak ke...


Sawangen wae nduwur kuwi lho kang..., seing ono backgroundne Gathering dan syawalan.

oooo...... kuwi to..!!!
mbok gw meneh digowo sesuk tgl
Kembali Ke Atas Go down
Pardjimin
Presidium
avatar

Lokasi : Blekasi - DjogDja - GK - Semin - Karang Sari
Reputation : 10
Join date : 14.03.08

PostSubyek: Re: Kumpul ULTAH Wonosari.com   Fri Feb 13, 2009 5:46 pm

sik penting tindak nang tmii nang anjungan jogja trus nak tkan kono hubungi nomor telepon yang tertera di atas... beres.. mesthi ktemune.. !!

_________________
MPAN NGGO PAPAN

http://pardjimin.wordpress.com/
Kembali Ke Atas Go down
http://pardjimin.wordpress.com
Tempe
Koordinator
avatar

Lokasi : Pondok Gede/Pucanganom, Rongkop, Gunungkidul
Reputation : 4
Join date : 19.12.08

PostSubyek: Re: Kumpul ULTAH Wonosari.com   Fri Feb 13, 2009 8:46 pm

Aku njlembreng kloso paling ngarep. mugo2 tanggal 1 maret due duit. men iso teko
Kembali Ke Atas Go down
fathers
KorLap
avatar

Lokasi : SUROBOYO
Reputation : 1
Join date : 05.11.08

PostSubyek: Re: Kumpul ULTAH Wonosari.com   Sat Feb 14, 2009 5:48 am

Kathur dumateng sedoyo derek derek FKOGK, kulo sepindah malih namung saget nderek dongo, mugi mugi Acara Ngumpul d/r HUT Wonosari.com benjing wonten TMII saget lancar, gayeng, kathah ingkang dugi. Nyuwun pangaputen menawi kulo wonten Suroboyo mboten saget nderek ngempal, nyuwun tulung dimaklumi. Kulo tenggo kemawon Hasil Liputan derek derek sedanten wonten mriki.
Kagem mas Gandhung.... Kulo pesen Kaos FKOGK nopo taksih wonten Mas ?? pengen sanget kulo
Matur Nuwun
Kembali Ke Atas Go down
http://www.friendster.com/sonreiffal
bima77
KorLap
avatar

Lokasi : DEPOK CITY
Reputation : 0
Join date : 08.10.08

PostSubyek: Re: Kumpul ULTAH Wonosari.com   Sat Feb 14, 2009 12:26 pm

Mestine sok pas ngumpul aku iso ngagem kaos..
jebule.....gara2 ra moro ngangkring jatahku ilang

gak boleh gandung.....

_________________
"PEACE,,,LARE KARANGMOJO"
Kembali Ke Atas Go down
gandung
Officer
avatar

Lokasi : Cawang Baru - Jakarta Timur - Indonesia
Reputation : 17
Join date : 14.03.08

PostSubyek: Re: Kumpul ULTAH Wonosari.com   Sat Feb 14, 2009 12:44 pm

bima77 wrote:

gak boleh gandung.....

he... yo nyuwun pangapunten Amiiiin

_________________
Yen kepingin Di asihi karo wong lio yo kudu biso duweni roso asih marang wong lio ora perduli bocah cilik utowo gedhe wong sugeh utowo mlarat wong lanang utowo wedok elek utowo bagus
Kembali Ke Atas Go down
abas
Lurah
avatar

Lokasi : Semin
Reputation : 3
Join date : 10.02.09

PostSubyek: Re: Kumpul ULTAH Wonosari.com   Sat Feb 14, 2009 1:01 pm

kandar wrote:
ono mas jemputane neng terminal.. Cikarang...

mas kandar, kira2 akeh ra pasukan seko cikarang????enek wong 10 ra???
:(0)*: :!@#@!:
Kembali Ke Atas Go down
Ipung Purwanto
Camat
avatar

Lokasi : Lubang Buaya Jaktim
Reputation : 5
Join date : 08.03.08

PostSubyek: Re: Kumpul ULTAH Wonosari.com   Sat Feb 14, 2009 2:22 pm

Pardjimin wrote:
sik penting tindak nang tmii nang anjungan jogja trus nak tkan kono hubungi nomor telepon yang tertera di atas... beres.. mesthi ktemune.. !!

nek ra ketemu yo gebangeten...
takok o taman mini ngendi lak di dudui...hee3x
Kembali Ke Atas Go down
SAPTO SARDIYANTO
Camat
avatar

Lokasi : JAKARTA
Reputation : 1
Join date : 24.05.08

PostSubyek: Re: Kumpul ULTAH Wonosari.com   Sat Feb 14, 2009 3:51 pm

nyuwung ngapunten sanget pas pindahan kulo ajeng pindah ten jati asih

suwun

_________________
Betapa manisnya bersama - MU walau hidup ini pahit
asal Engkau ridha mesti semua orang marah sengit
alangkah baiknya jika antara aku dan Engkau makmur
walaupun antara diriku dan seluruh alam ini hancur
jika kasih sayang-MU telah hadir semuanya jadi hina
karena setiap yang diatas tanah akan menjadi tanah
(Enjoy Your life : Dr.M Al areifi)
Kembali Ke Atas Go down
Tempe
Koordinator
avatar

Lokasi : Pondok Gede/Pucanganom, Rongkop, Gunungkidul
Reputation : 4
Join date : 19.12.08

PostSubyek: Re: Kumpul ULTAH Wonosari.com   Sat Feb 14, 2009 4:02 pm

SAPTO SARDIYANTO wrote:
nyuwung ngapunten sanget pas pindahan kulo ajeng pindah ten jati asih

suwun
Tak rewangi pindahan po piye mas ko bar pindahan gek mangkat bareng.
Kembali Ke Atas Go down
madi
Koordinator
avatar

Lokasi : cijantung
Reputation : 2
Join date : 24.05.08

PostSubyek: Re: Kumpul ULTAH Wonosari.com   Sat Feb 14, 2009 4:20 pm

rmlodang wrote:
Perhatian......

Ora seragam baju dan celana ora masalah, seing penting hatinya seragam...

lha tumben tumbenan ndarik kang ngakakk ....


Quote :
Cah enom rasah melu2 iki urusan wong dewasa ngakak

ora dijak yoooooo wiz..... Sad

_________________
Sampaikan kepadaku walau satu ayat :
" Sayangilah saudaramu ,seperti Tuhanmu menyayangimu"
Kembali Ke Atas Go down
http://www.min18jakarta.blogspot.com
Ipung Purwanto
Camat
avatar

Lokasi : Lubang Buaya Jaktim
Reputation : 5
Join date : 08.03.08

PostSubyek: Re: Kumpul ULTAH Wonosari.com   Sat Feb 14, 2009 4:58 pm

SAPTO SARDIYANTO wrote:
nyuwung ngapunten sanget pas pindahan kulo ajeng pindah ten jati asih

suwun

Mas Sapto menawi betah tenogo mboten sak wigeh-wigeh ,Priyayi FKOG siap mbantu tenogo.siap..
Kembali Ke Atas Go down
DWI SANTOSO
KorLap
avatar

Lokasi : Natah Kulon - Ciledug
Reputation : 0
Join date : 13.06.08

PostSubyek: Re: Kumpul ULTAH Wonosari.com   Sun Feb 15, 2009 11:24 am

usul moga g asal juga kagak usil :


To. PANITIA

Kalau bisa susunan acara di Flow Up Ke Forum ini biar semau anggota tahu acara yang akan berjalan nanti Dlam ULTAH FKOGK

Contoh.

Susunan Acara ULTAH FKOGK

1. Pembukaan ( Pembawa Acara )
2. Sambutan ( ketua Panitia )
3. Ulatah FKOGK
- Pemotongan Tumpeng

4. PEmbawasan
- Arisan
-.....
....

5. Lain- lain
6. Penutup
7. doa



tahnk
Kembali Ke Atas Go down
rama3njoy
Presidium
avatar

Lokasi : jogjakarta
Reputation : 6
Join date : 01.03.08

PostSubyek: Re: Kumpul ULTAH Wonosari.com   Mon Feb 16, 2009 11:16 am

nambahi....

tgl 1 Maret 2009 bertempat di Kebun Binatang Gembira Loka Yogyakarta, jam 07.00

acara sukuran ultah FKOG/wonosari.com + piknik dance

contact wonosari : rama3njoy 08576 279972 1
contact yogya : pipit 081 90400 2687



nb. halaman depan udah aku edit skalian untuk pengumaman ini

_________________
lihat jika km berani
Spoiler:
 


http://www.facebook.com/rama3njoy
Kembali Ke Atas Go down
http://musikasikku.blogspot.com
Wonosingo Ngali Kidul
Pengawas
avatar

Lokasi : Gunungkidul
Reputation : 20
Join date : 06.05.08

PostSubyek: Re: Kumpul ULTAH Wonosari.com   Mon Feb 16, 2009 1:19 pm

rama3njoy wrote:
nambahi....

tgl 1 Maret 2009 bertempat di Kebun Binatang Gembira Loka Yogyakarta, jam 07.00

acara sukuran ultah FKOG/wonosari.com + piknik dance

contact wonosari : rama3njoy 08576 279972 1
contact yogya : pipit 081 90400 2687



nb. halaman depan udah aku edit skalian untuk pengumaman ini


Ok, ngene iki lho....korwil Yk-wonosari.......

Tempe wrote:
Aku njlembreng kloso paling ngarep. mugo2 tanggal 1 maret due duit. men iso teko

Yo kudu teko no Cip.....nek ra teko isin aku no...
Kembali Ke Atas Go down
https://www.facebook.com/mahesatunggalika
Sponsored content




PostSubyek: Re: Kumpul ULTAH Wonosari.com   

Kembali Ke Atas Go down
 
Kumpul ULTAH Wonosari.com
Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas 
Halaman 3 dari 8Pilih halaman : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
FKOGK :: FORUM UMUM :: FKOGK Event-
Navigasi: