Forum Komunitas Online Gunungkidul
 
IndeksJual BeliPortal FKOGKFAQPencarianPendaftaranAnggotaLogin


Share | 
 

 PARA BURUH DARI NGLIPAR GUNUNGKIDUL

Go down 
Pilih halaman : Previous  1, 2
PengirimMessage
Nugroho S
Koordinator
avatar

Lokasi : Cirebon
Reputation : 10
Join date : 27.09.08

PostSubyek: PARA BURUH DARI NGLIPAR GUNUNGKIDUL   Sat Feb 14, 2009 1:30 pm

First topic message reminder :

aku cah nglipar kerjo neng Cirebon

:l0(())((: :l0(())((:
Kembali Ke Atas Go down
http://www.nugrohost1.co.nr

PengirimMessage
joko_banget
KorLap


Join date : 12.06.09

PostSubyek: Re: PARA BURUH DARI NGLIPAR GUNUNGKIDUL   Sat Jun 27, 2009 12:22 am

adhiet wrote:
joko_banget wrote:
Assalamualaikum..........
Absen ah..

dipun tepangaken
kulo nek dong saking Nglipar lor, kulon Polsek, nek dong yo neng Kedungpoh, Gojo.
hehe.....

lha kok seneng pindha2... panwaslu pho?? wheheh

Nek ra pindah2 cepet kebak, gelis :bounce: nyundul :bounce: je mas adiet.

Josch Banget
Kembali Ke Atas Go down
http://blogtukanglistrik.blogspot.com
Gheka
KorLap


Join date : 18.06.09

PostSubyek: Re: PARA BURUH DARI NGLIPAR GUNUNGKIDUL   Sat Jun 27, 2009 12:39 am

Nglipar?Rencg kulo enten tiyang nglipar!Enten sek knal mas darisman mbten?
Kembali Ke Atas Go down
Nugroho S
Koordinator


Join date : 27.09.08

PostSubyek: Re: PARA BURUH DARI NGLIPAR GUNUNGKIDUL   Sat Jun 27, 2009 3:00 pm

lanangdhewe wrote:
Mas .... mbok aku di kene.... sing do duwe FB alumni SMEA lan gurune ....
Mengko tak kirim mas, neng FB ..
Kembali Ke Atas Go down
http://www.nugrohost1.co.nr
jhoniegudel
Lurah


Join date : 07.04.08

PostSubyek: Re: PARA BURUH DARI NGLIPAR GUNUNGKIDUL   Sat Aug 01, 2009 4:24 pm

Melu ndaftar ...

Meskipun dudu asli Nglipar.
Tapi bojoku sing asli Nglipar ...
TEpatnya Depan Kantor Pertanian (mBangun Desa) sak ngisor Ngrempak.
Rumah baru dengan genteng biru .....

SAiki buruh neng Pabrik Chassis Truk (GKD)
Manggon neng Rawakuning, Cakung .....


JHONIEGUDEL
Kembali Ke Atas Go down
http://www.jogja-visit.info
DWI SANTOSO
KorLap


Join date : 13.06.08

PostSubyek: Re: PARA BURUH DARI NGLIPAR GUNUNGKIDUL   Sat Aug 01, 2009 6:26 pm

perhatikan, rasakan...

kenalkah dengan saya...

ku perkenalkan
1. Dwi Santoso
2. Alumni SMU 1 N Nglipar Tahun 2003
3. Merantau Di Tangerang Selatan ( Villa Bintaro Regendy Blok g.no1 Bintaro )
4. Pimpinan Cendikia Profesional Group + Staf Guru SD,SLTP , SMK Al Muqriyah )
5. 081807141593/021 973 56 021
6. Komplit to....
Kembali Ke Atas Go down
Wonosingo Ngali Kidul
Pengawas


Join date : 06.05.08

PostSubyek: Re: PARA BURUH DARI NGLIPAR GUNUNGKIDUL   Mon Aug 03, 2009 6:47 pm

Sip sip mas Dwi, jan lengkap tenan.......
AKu isin ro dataku...
Kembali Ke Atas Go down
https://www.facebook.com/mahesatunggalika
Prexndes
Koordinator


Join date : 25.04.08

PostSubyek: Re: PARA BURUH DARI NGLIPAR GUNUNGKIDUL   Mon Aug 03, 2009 9:46 pm

Wonosingo Ngali Kidul wrote:
Sip sip mas Dwi, jan lengkap tenan.......
AKu isin ro dataku...

biyuuhhhh............, ayo mulih we kang.............
Kembali Ke Atas Go down
dwikoe
Camat


Join date : 19.06.08

PostSubyek: Re: PARA BURUH DARI NGLIPAR GUNUNGKIDUL   Tue Aug 18, 2009 7:44 pm

di susul, kok malah arep dho mulih tho...???
Kembali Ke Atas Go down
http://www.elsppat.or.id
Wonosingo Ngali Kidul
Pengawas


Join date : 06.05.08

PostSubyek: Re: PARA BURUH DARI NGLIPAR GUNUNGKIDUL   Wed Aug 19, 2009 3:25 pm

Prexndes wrote:
Wonosingo Ngali Kidul wrote:
Sip sip mas Dwi, jan lengkap tenan.......
AKu isin ro dataku...

biyuuhhhh............, ayo mulih we kang.............

Yo wis mas...ayo mulih ndak ndekani clinthisan ning ngomahe ngewong, sik rikno tak njupuk slepenku yooo
Wong di gowo Lek Kardiyo ki, goro2ne ngeterke ning ngomahe besane ngakakk
Kembali Ke Atas Go down
https://www.facebook.com/mahesatunggalika
kandar
Presidium
avatar

Lokasi : jakarta asli Kemiri, Tanjung sari
Reputation : 25
Join date : 23.08.08

PostSubyek: Re: PARA BURUH DARI NGLIPAR GUNUNGKIDUL   Thu Aug 20, 2009 12:44 pm

iki sing do metu malah dudu wong nglipar..
lha piye iki, kok tabone malah ra tahu njedul.. ojo-ojo jangan-jangan..
Biasane sing tukang ngopyak2 kang Madi, malah hura ono kabare..
wingi kang Dwi rawuh yo ora nggowo wadiyo bolone ki pas neng ndaleme Kang Darinto kae yoan...Ada apakah gerangan wahai sedulur2ku seko nglipar kabeh??
Mugo2 wae gur tekne kakehan gawean lan lemburan, dadi durung sempet silaturohmi...


Suwun,
Kandar seko Tanjung Sari.. dudu nglipar he he hehe

_________________
urip mung mampir ngombe lan mung wang sinawang.

Menjadi tua pelan tapi pasti, namun menjadi dewasa belum tentu.

http://syifauwongmantren.multiply.com => nembe sinau
Kembali Ke Atas Go down
http://syifauwongmantren.multiply.com
Wonosingo Ngali Kidul
Pengawas
avatar

Lokasi : Gunungkidul
Reputation : 20
Join date : 06.05.08

PostSubyek: Re: PARA BURUH DARI NGLIPAR GUNUNGKIDUL   Thu Aug 20, 2009 1:11 pm

Wooo Kang Madi dilit engkas rep rabi kang Kandar....Melakne deweke ki ra tau njedul! Wong persiapan, bodo siap2 yo besanan ngidul??? ajib
Kembali Ke Atas Go down
https://www.facebook.com/mahesatunggalika
kandar
Presidium
avatar

Lokasi : jakarta asli Kemiri, Tanjung sari
Reputation : 25
Join date : 23.08.08

PostSubyek: Re: PARA BURUH DARI NGLIPAR GUNUNGKIDUL   Thu Aug 20, 2009 1:14 pm

OO pantesan... berarti mengko syawalan Jabodetabek.. di kenalke nuh..

_________________
urip mung mampir ngombe lan mung wang sinawang.

Menjadi tua pelan tapi pasti, namun menjadi dewasa belum tentu.

http://syifauwongmantren.multiply.com => nembe sinau
Kembali Ke Atas Go down
http://syifauwongmantren.multiply.com
tukangkrupukkarak
KorLap
avatar

Lokasi : Wonggunungkidul Asli
Reputation : 2
Join date : 01.06.08

PostSubyek: Re: PARA BURUH DARI NGLIPAR GUNUNGKIDUL   Thu Aug 20, 2009 1:25 pm

Wonosingo Ngali Kidul wrote:
Wooo Kang Madi dilit engkas rep rabi kang Kandar....Melakne deweke ki ra tau njedul! Wong persiapan, bodo siap2 yo besanan ngidul??? ajib


Avatarmu marai senut senut kang ... Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
Kembali Ke Atas Go down
kandar
Presidium
avatar

Lokasi : jakarta asli Kemiri, Tanjung sari
Reputation : 25
Join date : 23.08.08

PostSubyek: Re: PARA BURUH DARI NGLIPAR GUNUNGKIDUL   Thu Aug 20, 2009 1:35 pm

tukangkrupukkarak wrote:
Wonosingo Ngali Kidul wrote:
Wooo Kang Madi dilit engkas rep rabi kang Kandar....Melakne deweke ki ra tau njedul! Wong persiapan, bodo siap2 yo besanan ngidul??? ajib


Avatarmu marai senut senut kang ... Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy


sing senut2 sirah seng endi kang wakakakakak.. pisss

_________________
urip mung mampir ngombe lan mung wang sinawang.

Menjadi tua pelan tapi pasti, namun menjadi dewasa belum tentu.

http://syifauwongmantren.multiply.com => nembe sinau
Kembali Ke Atas Go down
http://syifauwongmantren.multiply.com
dwikoe
Camat
avatar

Lokasi : cedak kebun Raya Bogor
Reputation : 1
Join date : 19.06.08

PostSubyek: Re: PARA BURUH DARI NGLIPAR GUNUNGKIDUL   Thu Aug 20, 2009 2:34 pm

jare dho arep mulih, kok malah isih ng kene...
tak kandhak'e pakde prie lho....

:/;;0;;: :/;;0;;:

weeuuhh... kang wono kondho jare kang madi arep rabi...??

gek karo sopo kang....???
Kembali Ke Atas Go down
http://www.elsppat.or.id
Wonosingo Ngali Kidul
Pengawas
avatar

Lokasi : Gunungkidul
Reputation : 20
Join date : 06.05.08

PostSubyek: Re: PARA BURUH DARI NGLIPAR GUNUNGKIDUL   Thu Aug 20, 2009 3:15 pm

tukangkrupukkarak wrote:
Wonosingo Ngali Kidul wrote:
Wooo Kang Madi dilit engkas rep rabi kang Kandar....Melakne deweke ki ra tau njedul! Wong persiapan, bodo siap2 yo besanan ngidul??? ajib


Avatarmu marai senut senut kang ... Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

Hehehehehehehe...........

ngakakk ngakakk ngakakk

kandar wrote:
OO pantesan... berarti mengko syawalan Jabodetabek.. di kenalke nuh..

Kandani noo...jelas d kenalke, ning kowe kenal karo bocahe wedok......Wong wis akrab jek ro kowe ki!!!!
Kembali Ke Atas Go down
https://www.facebook.com/mahesatunggalika
Wonosingo Ngali Kidul
Pengawas
avatar

Lokasi : Gunungkidul
Reputation : 20
Join date : 06.05.08

PostSubyek: Re: PARA BURUH DARI NGLIPAR GUNUNGKIDUL   Thu Aug 20, 2009 3:17 pm

dwikoe wrote:
jare dho arep mulih, kok malah isih ng kene...
tak kandhak'e pakde prie lho....

:/;;0;;: :/;;0;;:

weeuuhh... kang wono kondho jare kang madi arep rabi...??

gek karo sopo kang....???

Rumangsaku kowe ki sakiki kok CRIGIS rep ngerti wae.... ngakakk
Kembali Ke Atas Go down
https://www.facebook.com/mahesatunggalika
Pardjimin
Presidium
avatar

Lokasi : Blekasi - DjogDja - GK - Semin - Karang Sari
Reputation : 10
Join date : 14.03.08

PostSubyek: Re: PARA BURUH DARI NGLIPAR GUNUNGKIDUL   Thu Aug 20, 2009 4:51 pm

Wonosingo Ngali Kidul wrote:
dwikoe wrote:
jare dho arep mulih, kok malah isih ng kene...
tak kandhak'e pakde prie lho....

:/;;0;;: :/;;0;;:

weeuuhh... kang wono kondho jare kang madi arep rabi...??

gek karo sopo kang....???

Rumangsaku kowe ki sakiki kok CRIGIS rep ngerti wae.... ngakakk
ngakak ngakak :flower:

_________________
MPAN NGGO PAPAN

http://pardjimin.wordpress.com/
Kembali Ke Atas Go down
http://pardjimin.wordpress.com
dwikoe
Camat
avatar

Lokasi : cedak kebun Raya Bogor
Reputation : 1
Join date : 19.06.08

PostSubyek: Re: PARA BURUH DARI NGLIPAR GUNUNGKIDUL   Thu Aug 20, 2009 6:22 pm

hick...hick...hick.... kathik aku malah dho diseneni tho....

mulih wae ach...
Kembali Ke Atas Go down
http://www.elsppat.or.id
rifaianchor
KorLap
avatar

Lokasi : samarinda
Reputation : 2
Join date : 15.09.09

PostSubyek: Re: PARA BURUH DARI NGLIPAR GUNUNGKIDUL   Tue Sep 15, 2009 3:42 pm

aku tiang wonosari ,mranto neng kalimantan lho :bball: :bball: :bball: :bball:
Kembali Ke Atas Go down
Nugroho S
Koordinator
avatar

Lokasi : Cirebon
Reputation : 10
Join date : 27.09.08

PostSubyek: Re: PARA BURUH DARI NGLIPAR GUNUNGKIDUL   Tue Sep 15, 2009 4:23 pm

Monggo kang rifaianchor, Mudik gak mas ...

_________________

Mampir di sini ya .. ajib
Kembali Ke Atas Go down
http://www.nugrohost1.co.nr
monggol
Warga
avatar

Lokasi : brs mgl
Reputation : 0
Join date : 29.01.10

PostSubyek: Re: PARA BURUH DARI NGLIPAR GUNUNGKIDUL   Sun Jan 31, 2010 9:15 pm

Mas, nderek tepang nggih, kula tiang paliyan sakmeniko Saptosari Kecamatane, mapanipun jane mung celak wonten Magelang.

Nuwun sewu mas namung bade tanglet kemawon mbok menawi panjenengan waget paring pawartos dumateng kulo, kula saweg madosi rencang Alumni SMA Prajamuda Imogiri naminipun NANANG ANDRI SURYANTO piambakipun ugi saking Nglipar ananging kula kesupen deso lan dusunipun, ingkang kulo kemutan namung naminipun puniko.

Mbokmenawi panjenengan ugi rencang2 panjenengan wonten ingkang pirso Nanang A S alumni SMA P Imogiri,

Maturnuwun, Nuryanto
Kembali Ke Atas Go down
monggol
Warga
avatar

Lokasi : brs mgl
Reputation : 0
Join date : 29.01.10

PostSubyek: Re: PARA BURUH DARI NGLIPAR GUNUNGKIDUL   Tue Feb 09, 2010 10:08 pm

Nderek tepang mas, ngidul sitik nggih

Kula Nuryanto
asal Monggol Saptosari sakmeniko mapan wonten magelang (namung celak kemawon kalian GK)
Nyuwun pirso mbok menawai wonten ingkang tepang kaliyan (Nanang Andri Suryanto) alumni SMA Prajamuda Imogiri Th 94, piambakipun ugi lare nglipar nanging kula kesupen alamate.
Menawi wonten ingkang tepang OL kula maturnuwun, nderek guyub rukunipun GK.
Kembali Ke Atas Go down
Nugroho S
Koordinator
avatar

Lokasi : Cirebon
Reputation : 10
Join date : 27.09.08

PostSubyek: Re: PARA BURUH DARI NGLIPAR GUNUNGKIDUL   Tue Feb 23, 2010 8:01 pm

Monggo2 .... mas monggol, mangkih mbok menowo wonten sing tepang kajenge di pun paringi pirso ...

_________________

Mampir di sini ya .. ajib
Kembali Ke Atas Go down
http://www.nugrohost1.co.nr
Sponsored content




PostSubyek: Re: PARA BURUH DARI NGLIPAR GUNUNGKIDUL   

Kembali Ke Atas Go down
 
PARA BURUH DARI NGLIPAR GUNUNGKIDUL
Kembali Ke Atas 
Halaman 2 dari 2Pilih halaman : Previous  1, 2

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
FKOGK :: REGIONAL :: Indonesia :: Jogja-
Navigasi: