Forum Komunitas Online Gunungkidul
 
IndeksJual BeliFAQPencarianPendaftaranAnggotaLogin

Setiap Posting Pakai Boso Jowo552
Share | 
 

 Setiap Posting Pakai Boso Jowo

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down 
Pilih halaman : 1, 2, 3, 4  Next
PengirimMessage
Ipung Purwanto
Camat


Lokasi: Lubang Buaya Jaktim
Reputation: 5
Join date: 08.03.08

PostSubyek: Setiap Posting Pakai Boso Jowo   Sat Feb 14, 2009 4:43 pm

Sumonggo ing wekdal meniko ingkang badhe nyerat utawi posting ing mriki kedah ngagem toto boso
jawi Kromo / sopan. Ing pangajab nguri-uri kabudayan jawi supados generasi sak meniko mboten lirwo ing pangucap. ( Ingkang di pun posting saget ucap salam utawi tegur sapa lan sak sanes ipun , langkung prayogi menawi dipun paringi artosipun supados ingkang bade nyinau saget sesarengan )

Kulo wiwiti :

Sumonggo pinarak = ayo mampir / ayo mlebu
Kembali Ke Atas Go down
madara uchiha
Warga


Lokasi: samarinda
Reputation: 0
Join date: 30.04.09

PostSubyek: Re: Setiap Posting Pakai Boso Jowo   Mon May 18, 2009 10:51 am

matur suwun engkang kulo aturi kagem panjenengan,...
angsal mlebet ing forum niki,...

Mas, kulo wonten pitakon kaleh panjenengan,..
gending2 campursari niku wonten link donlote nopo mboten, kulo badhe nyuwun gending2 campursari sing uuueenak tur gayeng,...
mengke nek wonten link donlote kulo nyuwun nggih Mas,..??
Kembali Ke Atas Go down
Ipung Purwanto
Camat


Lokasi: Lubang Buaya Jaktim
Reputation: 5
Join date: 08.03.08

PostSubyek: Re: Setiap Posting Pakai Boso Jowo   Mon May 18, 2009 1:30 pm

Nyuwun pangapunten mas/mbak...?Kulo sampun kesupen kolo rumiyen sampun wonten sik posting lan menawi mboten klentu mbok cobi sampean PM kalihan mas Gandung kemawon supados di pun padosaken saenggo menopo ingkang dipun kersakaken dados kasunyatan...
sumonggo dipun lanjuttt....
Kembali Ke Atas Go down
Prexndes
Koordinator


Reputation: 4
Join date: 25.04.08

PostSubyek: Re: Setiap Posting Pakai Boso Jowo   Mon May 18, 2009 6:00 pm

Wadhuh, wanci sa'estu meniko mas Ipung.

Monggo poro kadang FKOG, kito wiwiti sesarengan.
Wiwit saking ukoro utawi menopo kemawon, engkang wonten sambung rapetipun boso kromo, amargi sinten malih ingkeng badhe nguri-uri boso kito meniko, menawi sanes kito piyambak.

monggo mas Ipung dipun lajengaken..........
Kembali Ke Atas Go down
Ipung Purwanto
Camat


Lokasi: Lubang Buaya Jaktim
Reputation: 5
Join date: 08.03.08

PostSubyek: Re: Setiap Posting Pakai Boso Jowo   Tue May 19, 2009 2:20 pm

Waduh nuju prono meniko mas pre...
Kados pundi kawontenanipun tangerang sak meniko...?
Menawi kepareng lan longgaring manah mbok njih sumonggo dipun kawilujengaken
tindak dateng Angkringan kulo...hee.hhee,
Sak estunipun wekdal kolo semanten ,kulo tansah nguwantu wantu anggenipun ameng ameng mrih gemah ipun poro kadang FKOG ,hanamung saenggo sepriki sajak ipun Mas Pre tansah sibuk ing pakaryan...Mboten dados punopo njih mas...
Menawi kepareng dinten malem minggu niki sareng rencang rencang menawi wonten longgaring wekdal sumonggo pinarak kawilujengan njih mas....( badhe ngangkring.. )

Sumonggo.... :l0(())((:
Kembali Ke Atas Go down
aji
KorLap


Lokasi: Cengkareng, jakarta
Reputation: 2
Join date: 07.04.08

PostSubyek: Re: Setiap Posting Pakai Boso Jowo   Tue May 19, 2009 2:33 pm

nggih, menawi mboten saged boso jowo, ampun ngaku2 tiyang njowo,
nderek posting, nanging amung nderek langkung kemawon,
monggo dilajengaken,

_________________
Orang gagal berhenti terlalu cepat
Orang sukses bertahan lebih lama
Kembali Ke Atas Go down
http://ajiprastowo.blogspot.com/
Ipung Purwanto
Camat


Lokasi: Lubang Buaya Jaktim
Reputation: 5
Join date: 08.03.08

PostSubyek: Re: Setiap Posting Pakai Boso Jowo   Wed May 27, 2009 7:50 pm

aji wrote:
nggih, menawi mboten saged boso jowo, ampun ngaku2 tiyang njowo,
nderek posting, nanging amung nderek langkung kemawon,
monggo dilajengaken,

Lha mbok njih monggo pinarak tho mas Aji..., Katur dumateng sanak kadang sedayanipun sumonggo dipun regeng aken maleh anggenipun bade serat menyerat puniko...supados tansah emut
anggenipun nguri-uri kabudayan puniko....Monggoooooo...
Kembali Ke Atas Go down
Den Ayu
Koordinator


Lokasi: Wonosari GK
Reputation: 18
Join date: 23.03.09

PostSubyek: Re: Setiap Posting Pakai Boso Jowo   Wed May 27, 2009 10:24 pm

Njih...ngoten mawon...mas Ipung...

Maturnuwun...niki bablasan mawon nggih...

Monggo... ngakakk
Kembali Ke Atas Go down
Ipung Purwanto
Camat


Lokasi: Lubang Buaya Jaktim
Reputation: 5
Join date: 08.03.08

PostSubyek: Re: Setiap Posting Pakai Boso Jowo   Thu May 28, 2009 12:11 am

We..e...e..ee.., lha kok njanur gunung Den ayu saking tindak pundi...?
Kembali Ke Atas Go down
trimopakesa
Koordinator


Lokasi: jetis kulon RT06 RW02 pacarejo semanu gunung kidul DIY PULAU JAWA INDONESIA ASIA 50' Bujur Timur 7 Lintang utara 46' 8 Bujur Barat 09' Lintang Selatan BUMI DUNIA TATA SURYA GALAKSI BIMA SAKTI,,,pokok'e sekitar kono kui,,,
Reputation: 249
Join date: 08.04.09

PostSubyek: Re: Setiap Posting Pakai Boso Jowo   Thu May 28, 2009 6:26 am

sugeng enjang kulo nderek absen Very Happy
Kembali Ke Atas Go down
tutik_rahayu
KorLap


Lokasi: ngersek kanigoro saptosari:D
Reputation: 94
Join date: 06.05.09

PostSubyek: Re: Setiap Posting Pakai Boso Jowo   Thu May 28, 2009 7:25 am

kulo nggeh nderek absen ajib
Kembali Ke Atas Go down
Ipung Purwanto
Camat


Lokasi: Lubang Buaya Jaktim
Reputation: 5
Join date: 08.03.08

PostSubyek: Re: Setiap Posting Pakai Boso Jowo   Sun May 31, 2009 11:04 am

Monggo anggenipun posting sampung ngatos absen ke mawon, menawi kepareng dipun aturi mlebet mriki...Mas trimo kalian Mbak tutik menopo sampun dahar...?
Kembali Ke Atas Go down
sacho_eka
Pengawas


Lokasi: tangerang- banten
Reputation: 36
Join date: 03.11.08

PostSubyek: Re: Setiap Posting Pakai Boso Jowo   Sun May 31, 2009 11:53 am

kulo inggih nderek remen mas.. menawi kito tansah nguri-uri boso jawi
amargi menawi mboten kito lajeng bade sinten malih..?

pramilo monggo dumateng rencang-rencah sedanten kita tansah nguri-uri
boso jawi kito.. matur nuwu..
lan nyuwun pangarunten amargi kulo nggih dereng saged nyarios ingkang sae.

monggo di pun lajengaken..


Pramilo = mulane soko kuwi

monggo sinten ingkang purun ngajari kulo boso jowo??
Kembali Ke Atas Go down
http://kiossticker.com
Wonosingo Ngali Kidul
Pengawas


Lokasi: Gunungkidul
Reputation: 20
Join date: 06.05.08

PostSubyek: Re: Setiap Posting Pakai Boso Jowo   Thu Jun 04, 2009 10:49 am

Wuih jan gayeng niki, kulo nderek kemawon!
Kembali Ke Atas Go down
https://www.facebook.com/mahesatunggalika
Pardjimin
Presidium


Lokasi: Blekasi - DjogDja - GK - Semin - Karang Sari
Reputation: 10
Join date: 14.03.08

PostSubyek: Re: Setiap Posting Pakai Boso Jowo   Thu Jun 04, 2009 11:15 am

iki nak ngoko uleh ura yo.... ?, nak kon kromo inggil kui ilatku susah di tekuk jek...

_________________
MPAN NGGO PAPAN

http://pardjimin.wordpress.com/
Kembali Ke Atas Go down
http://pardjimin.wordpress.com
Ipung Purwanto
Camat


Lokasi: Lubang Buaya Jaktim
Reputation: 5
Join date: 08.03.08

PostSubyek: Re: Setiap Posting Pakai Boso Jowo   Thu Jun 04, 2009 11:23 am

Lha njih monggo mas jimin kapureh belajar wonten mriki.. mosok kawon kalian tiang sanes...hee...heee
Kembali Ke Atas Go down
Pardjimin
Presidium


Lokasi: Blekasi - DjogDja - GK - Semin - Karang Sari
Reputation: 10
Join date: 14.03.08

PostSubyek: Re: Setiap Posting Pakai Boso Jowo   Thu Jun 04, 2009 11:53 am

oh nggih.. nggih mas.. ning nak kewulak kalawan kewalik nggih nyuwung gunging pangaksomo nggih sedoyo kemawon..

_________________
MPAN NGGO PAPAN

http://pardjimin.wordpress.com/
Kembali Ke Atas Go down
http://pardjimin.wordpress.com
lare@nggunung
KorLap


Lokasi: nggading II
Reputation: 2
Join date: 04.06.09

PostSubyek: Re: Setiap Posting Pakai Boso Jowo   Thu Jun 04, 2009 1:11 pm

aruming pangruwating jiwo, winahyo lekasing atisuci, sumusul lumunturing jatining sedyo, sugeng pepanggihan kalian kulo sak keluwargo dance


Terakhir diubah oleh lare@nggunung tanggal Thu Jun 04, 2009 1:20 pm, total 1 kali diubah
Kembali Ke Atas Go down
lare@nggunung
KorLap


Lokasi: nggading II
Reputation: 2
Join date: 04.06.09

PostSubyek: Re: Setiap Posting Pakai Boso Jowo   Thu Jun 04, 2009 1:17 pm

nembe sakmeniko dalem kepanggih kalian situs engkang isinipun gunungkidul, tlatah engkang dados seksi kawulo dipun lairaken wonten gununkidul matursembahnuwun dumateng ingkang ndamel situs meniko Aplouse Amiiiin
Kembali Ke Atas Go down
lare@nggunung
KorLap


Lokasi: nggading II
Reputation: 2
Join date: 04.06.09

PostSubyek: Re: Setiap Posting Pakai Boso Jowo   Thu Jun 04, 2009 1:27 pm

kulo nderek ngangsu kawruh boso jowo wonten mriki angsal mboten? ajib
Kembali Ke Atas Go down
Pardjimin
Presidium


Lokasi: Blekasi - DjogDja - GK - Semin - Karang Sari
Reputation: 10
Join date: 14.03.08

PostSubyek: Re: Setiap Posting Pakai Boso Jowo   Thu Jun 04, 2009 2:57 pm

lare@nggunung wrote:
kulo nderek ngangsu kawruh boso jowo wonten mriki angsal mboten? ajib

monggo-monggo adhimas lare@nggunuh, kapureh lenggah ingkang sekeco, nyimak menopo kemawon ingkang dipun wicarakaken..

_________________
MPAN NGGO PAPAN

http://pardjimin.wordpress.com/
Kembali Ke Atas Go down
http://pardjimin.wordpress.com
iceday
KorLap


Lokasi: karawang
Reputation: 3
Join date: 02.12.08

PostSubyek: Re: Setiap Posting Pakai Boso Jowo   Thu Jun 04, 2009 5:05 pm

kulo nderek melu kalian tumut kang djimin

_________________
Di mana ada Niat dan Usaha, maka Di situlah akan diberikan jalan.

========================================
Piyantun Kidul nGunung >> Raden Mas KANYOET
Kembali Ke Atas Go down
Den Ayu
Koordinator


Lokasi: Wonosari GK
Reputation: 18
Join date: 23.03.09

PostSubyek: Re: Setiap Posting Pakai Boso Jowo   Thu Jun 04, 2009 5:14 pm

Ipung Purwanto wrote:
We..e...e..ee.., lha kok njanur gunung Den ayu saking tindak pundi...?


Njih...

saking mlampah2 mawon...

(Leres mboten niki basane?

:)
Kembali Ke Atas Go down
Ipung Purwanto
Camat


Lokasi: Lubang Buaya Jaktim
Reputation: 5
Join date: 08.03.08

PostSubyek: Re: Setiap Posting Pakai Boso Jowo   Thu Jun 04, 2009 10:06 pm

Den Ayu wrote:
Ipung Purwanto wrote:
We..e...e..ee.., lha kok njanur gunung Den ayu saking tindak pundi...?


Njih...

saking mlampah2 mawon...

(Leres mboten niki basane?

:)
Meniko ugi sampun sae mbak , jawab ipun ugi saget mekaten ; " meniko saking peken....( ini baru dari pasar )...,
secara tidak langsung kata Mlampah/mlaku sudah masuk itungan kata kerja,dadi luweh becik yen diganti nganggo ukoro sing luwes...mangkono yayi...

hayo cumedak'o marang kang mas yayi... ( iki nek ukoro boso pewayangan kurang luweh artine = mari deket sini nimas..)
Kembali Ke Atas Go down
agoezt89
Camat


Lokasi: wonosari
Reputation: 4
Join date: 15.01.09

PostSubyek: Re: Setiap Posting Pakai Boso Jowo   Fri Jun 05, 2009 12:20 am

kulo nuwun....kulo nuwun.........badhe tanglet kantor polisi pundi nggeh? ngakakk ngakakk

_________________
[i][b]www.agoezt.blogspot.com ==>Belajar Blog
Kembali Ke Atas Go down
http://www.agoezt89.6te.net
hery bdy
Koordinator


Lokasi: bedoyo-jkt PP
Reputation: 5
Join date: 19.04.09

PostSubyek: Re: Setiap Posting Pakai Boso Jowo   Sat Jun 06, 2009 4:55 am

[quote="agoezt89"]kulo nuwun....kulo nuwun.........badhe tanglet kantor polisi pundi nggeh? ngakakk ngakakk[/quote]
Menawi mBoten klentu panggenanipun wonten sak wetanipun Amigo....
Sampun pirso dereng mas Agus...
Kembali Ke Atas Go down
http://www.numoki.com
must_ed
Koordinator


Lokasi: kaki gunung singa
Reputation: 8
Join date: 24.01.09

PostSubyek: Re: Setiap Posting Pakai Boso Jowo   Sat Jun 06, 2009 1:41 pm

ingkang badhe dipun laporaken sinten mas??? kulo mboten lho....
Kembali Ke Atas Go down
Den Ayu
Koordinator


Lokasi: Wonosari GK
Reputation: 18
Join date: 23.03.09

PostSubyek: Re: Setiap Posting Pakai Boso Jowo   Sat Jun 06, 2009 5:11 pm

Ipung Purwanto wrote:
Den Ayu wrote:
Ipung Purwanto wrote:
We..e...e..ee.., lha kok njanur gunung Den ayu saking tindak pundi...?


Njih...

saking mlampah2 mawon...

(Leres mboten niki basane?

:)
Meniko ugi sampun sae mbak , jawab ipun ugi saget mekaten ; " meniko saking peken....( ini baru dari pasar )...,
secara tidak langsung kata Mlampah/mlaku sudah masuk itungan kata kerja,dadi luweh becik yen diganti nganggo ukoro sing luwes...mangkono yayi...

hayo cumedak'o marang kang mas yayi... ( iki nek ukoro boso pewayangan kurang luweh artine = mari deket sini nimas..)


Ow..ow...mekaten tow kangmas...

Hemmmsss....angel njih boso jawi meniko, kulo jan mboten damang blas niki...nyuwun petunjuk mawon... ngakakk ngakakk ngakakk
Kembali Ke Atas Go down
Prexndes
Koordinator


Reputation: 4
Join date: 25.04.08

PostSubyek: Re: Setiap Posting Pakai Boso Jowo   Sun Jun 07, 2009 9:06 am

Pardjimin wrote:
oh nggih.. nggih mas.. ning nak kewulak kalawan kewalik nggih nyuwung gunging pangaksomo nggih sedoyo kemawon..

Ingkang baken kagungan niat nyinau kang Jimin.

Ing sakmankeh, san soyo dangu lak njih lancar.

Sedoyo meniko betah wekdal kok kang.

monggo poro kadang kito sinau sesarengan lan nguri-uri boso kito meniko.
Kembali Ke Atas Go down
Ipung Purwanto
Camat


Lokasi: Lubang Buaya Jaktim
Reputation: 5
Join date: 08.03.08

PostSubyek: Re: Setiap Posting Pakai Boso Jowo   Sun Jun 07, 2009 5:58 pm

Prexndes wrote:
Pardjimin wrote:
oh nggih.. nggih mas.. ning nak kewulak kalawan kewalik nggih nyuwung gunging pangaksomo nggih sedoyo kemawon..

Ingkang baken kagungan niat nyinau kang Jimin.

Ing sakmankeh, san soyo dangu lak njih lancar.

Sedoyo meniko betah wekdal kok kang.

monggo poro kadang kito sinau sesarengan lan nguri-uri boso kito meniko.

Sampun sak murwat ipun yen sedoyo meniko wau kedah prihatos awit rubahing jaman, milo sinten ingkang remen badhe pikantuk ngilmu ingkang gancar....sumonggo..
Kembali Ke Atas Go down
 

Setiap Posting Pakai Boso Jowo

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas 
Halaman 1 dari 4Pilih halaman : 1, 2, 3, 4  Next

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
FKOGK ::  :: -