Forum Komunitas Online Gunungkidul
 
IndeksJual BeliPortal FKOGKFAQPencarianPendaftaranAnggotaLogin


Share | 
 

 Sopo sing ndisik melu Saka Bayangkara Polres GK

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down 
PengirimMessage
kandar
Presidium


Lokasi : jakarta asli Kemiri, Tanjung sari
Reputation : 25
Join date : 23.08.08

PostSubyek: Sopo sing ndisik melu Saka Bayangkara Polres GK   Fri Feb 27, 2009 3:43 pm

Sopo sing pernah melu saka bayangkara Polres GK?
Hayo share ning kene kenangan-kenanganne sopo ngerti awake dewe pernah ketemu...

Aku pernah melu setahun (th. 96)..
Seniore aku wis lali, gur siji ingetku jenenge wawan...

_________________
urip mung mampir ngombe lan mung wang sinawang.

Menjadi tua pelan tapi pasti, namun menjadi dewasa belum tentu.

http://syifauwongmantren.multiply.com => nembe sinau
Kembali Ke Atas Go down
http://syifauwongmantren.multiply.com
Prof.
Koordinator


Lokasi : pekanbaru
Reputation : 3
Join date : 07.12.08

PostSubyek: Re: Sopo sing ndisik melu Saka Bayangkara Polres GK   Fri Feb 27, 2009 6:16 pm

Aku tau melu mas, taun 98/99. Pembina ne Om Fandi (seko SAR), Pak Supra (seko Polres), liyane lali. Tau melu kegiatan neng nGGrubuk, Terjun seko jembatan mbunder, susur pantai, mungggah langgeran dll.

Cen kuesel tenan, tapi mendidik keberanian dan kedisiplinan.

_________________
"I"ndahnya "JO"gja dalam "PUNK"kuan sahabat se"JUTEE"
http://ijopunkjutee.blogspot.com
Kembali Ke Atas Go down
http://ijopunkjutee.blogspot.com
ASDD
Presidium


Lokasi : 749'LU 11022'BT
Reputation : 72
Join date : 20.02.09

PostSubyek: Re: Sopo sing ndisik melu Saka Bayangkara Polres GK   Sun Mar 15, 2009 9:53 pm

aku yo tau melu, tahun 2000/2001.
Nak ra kliru seniore mas Gandi.

tau susur pantai, susur gua sing nang mulo kae, turu nang hutan mbunder sisih kulon trus esuke terjun seko jembatane.

kaose tulisane "SAR BAYANGKARA POLRES GUNUNGKIDUL"
kaos ireng trus tulisane kuning nang mburi gedhe banget.
Kembali Ke Atas Go down
Aris_nogosari
KorLap


Lokasi : bekasi
Reputation : 5
Join date : 23.10.08

PostSubyek: wah ternyata kabeh juniorku, aku sakaa th 91-93, aku jarang kethok yen pas acara, karena bagian komunikasi n perlengkapan genset dst, tpi yen lapangan aku biasane jump master , aku asik sering kontak dgn senior2ku termasuk dewan pembina, VIVA BHAYANGKARA   Mon Mar 16, 2009 1:30 pm

ASDD wrote:
aku yo tau melu, tahun 2000/2001.
Nak ra kliru seniore mas Gandi.

tau susur pantai, susur gua sing nang mulo kae, turu nang hutan mbunder sisih kulon trus esuke terjun seko jembatane.

kaose tulisane "SAR BAYANGKARA POLRES GUNUNGKIDUL"
kaos ireng trus tulisane kuning nang mburi gedhe banget.
Kembali Ke Atas Go down
http://profiles.friendster.com/48492681
bayou
Camat


Lokasi : bogor
Reputation : 1
Join date : 11.07.08

PostSubyek: Re: Sopo sing ndisik melu Saka Bayangkara Polres GK   Mon Mar 16, 2009 4:36 pm

Aku melu taun 93..
Paling lucu kenangan pas di kon lari panas2 seko polres nganti lapangan nduwet lewat tengah tegalan,dasare panas ngentak2 tur yo ngglathak eh lha kok ketemu wit jeruk keprok lagi awoh..
Tingak-tinguk kanan kiri ra eneng sing nduwe aku sak regu cah 13 langsung main sikat wae..bareng wis wareg langsung lari meneh...
Tekan lapangan nduwet kabeh terus dibariske terus kon mangap karo seniore!! yo wis aku sak regu konangan nek bar ngembat jeruk..
Diukum kon push-up karo lari keliling lapangan 10x padahal jam 1awan!!
akhire jeruk sing wis dipangan metu kabeh alias dugap!!
ngakakk ngakakk
Kembali Ke Atas Go down
http://www.fajar-harapan.com
Aris_nogosari
KorLap


Lokasi : bekasi
Reputation : 5
Join date : 23.10.08

PostSubyek: Re: Sopo sing ndisik melu Saka Bayangkara Polres GK   Mon Mar 16, 2009 5:24 pm

pengin push up maneh po piye, senior2 tuwo tak klumpukne!!! he he he
Kembali Ke Atas Go down
http://profiles.friendster.com/48492681
ASDD
Presidium


Lokasi : 749'LU 11022'BT
Reputation : 72
Join date : 20.02.09

PostSubyek: Re: Sopo sing ndisik melu Saka Bayangkara Polres GK   Mon Mar 16, 2009 9:09 pm

Aris_nogosari wrote:
pengin push up maneh po piye, senior2 tuwo tak klumpukne!!! he he he


maturnuwun kang, rasah repot2
Kembali Ke Atas Go down
kandar
Presidium


Lokasi : jakarta asli Kemiri, Tanjung sari
Reputation : 25
Join date : 23.08.08

PostSubyek: Re: Sopo sing ndisik melu Saka Bayangkara Polres GK   Tue Mar 17, 2009 9:46 am

Nek aku ndisik,nek mlebune telat mesti kon mlayu mubengi polres ping 10...

sing paling mangkel kon push up neng watu nglangeran dg jari di kepal.. jan tangane lorone pol....

_________________
urip mung mampir ngombe lan mung wang sinawang.

Menjadi tua pelan tapi pasti, namun menjadi dewasa belum tentu.

http://syifauwongmantren.multiply.com => nembe sinau
Kembali Ke Atas Go down
http://syifauwongmantren.multiply.com
masjoko
Lurah


Lokasi : siyono
Reputation : 1
Join date : 09.01.09

PostSubyek: Re: Sopo sing ndisik melu Saka Bayangkara Polres GK   Sat Jul 18, 2009 9:36 pm

Aku 93-94 mlebune. Cilik, ireng, mlekiti, elik tapi menangan. Sing paling kelingan jaman yunior mangan kodok urip neng hutan kayu putih arah nglipar. Kenangan paling exiting pas senior jupuk wong nyemplung sumur neng ponjong sing ndase wis pecah heeee
Apik iki do di gayengke yo!!! gek do push up meneh ro kungkum. Stefanus Sujoko stm45 biyen.

_________________
Hanya orang Bodoh yang melempar pada Pohon yang tak Berbuah
http://stjoko.multiply.com/
http://www.facebook.com/stjoko
Kembali Ke Atas Go down
sacho_eka
Pengawas


Lokasi : tangerang- banten
Reputation : 36
Join date : 03.11.08

PostSubyek: Re: Sopo sing ndisik melu Saka Bayangkara Polres GK   Sun Jul 19, 2009 1:09 am

aku mbiyen yo melu....
Kembali Ke Atas Go down
http://kiossticker.com
adi
KorLap


Lokasi : jogja
Reputation : 0
Join date : 11.01.09

PostSubyek: Re: Sopo sing ndisik melu Saka Bayangkara Polres GK   Sun Aug 23, 2009 2:46 pm

nak aku gak melu-melu.nderek langkung mawon.aku melune BJG crew
Kembali Ke Atas Go down
masjoko
Lurah


Lokasi : siyono
Reputation : 1
Join date : 09.01.09

PostSubyek: Re: Sopo sing ndisik melu Saka Bayangkara Polres GK   Wed Oct 14, 2009 12:52 am

sebuahalasan.blogspot.com memuat kegiatan vertical rescue gunungkidul. dimana basis awal anggota rescue adalah saka bhayangkara. cek it up, co. konco.

_________________
Hanya orang Bodoh yang melempar pada Pohon yang tak Berbuah
http://stjoko.multiply.com/
http://www.facebook.com/stjoko
Kembali Ke Atas Go down
Must Ris
KorLap


Lokasi : Villa Mutiara Gading 3
Reputation : 2
Join date : 04.04.08

PostSubyek: Re: Sopo sing ndisik melu Saka Bayangkara Polres GK   Wed Oct 14, 2009 8:02 am

Aku yo jadi anggota Saka Bhayangkara kang
aku berpartisipasi sithik yo.....

Sing paling aku inget, waktu camping di Sundak. Sesi ceramah ki sue banget
kamongko wetengku mules, wis pancen tak jarak buang gas yo muni kenceng banget,
tiba'e podo nguyu kabeh, kari aku clingak-clinguk ngenteni hukuman.....

Hukumanne kon kumkum neng muara kali sundak, mongko wayah tengah wengi, seniorku jian.... nyebelin banget.......

_________________
Cekak Aos..
Kembali Ke Atas Go down
http://mustris.blogspot.com
Sponsored content




PostSubyek: Re: Sopo sing ndisik melu Saka Bayangkara Polres GK   Today at 8:43 am

Kembali Ke Atas Go down
 
Sopo sing ndisik melu Saka Bayangkara Polres GK
Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas 
Halaman 1 dari 1

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
FKOGK :: LOUNGE 'N CHIT-CHAT :: Teras Nongkrong-
Navigasi: