Forum Komunitas Online Gunungkidul
 
IndeksJual BeliPortal FKOGKFAQPencarianPendaftaranAnggotaLogin


Share | 
 

 Undangan Wayangan

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down 
Pilih halaman : Previous  1, 2, 3  Next
PengirimMessage
Anto Banang
Lurah
avatar

Lokasi : Jakarta
Reputation : 0
Join date : 08.04.08

PostSubyek: Undangan Wayangan   Tue Mar 17, 2009 2:45 pm

First topic message reminder :

Buat semua anggota FKOGK yang menyukai pagelaran Wayang Kulit
Ini ada undangan dari saya mewakili paguyuban KECAMATAN PALIYAN SEJAHTERA ( MAWAR KAPAS )
Acara ini GRATIS !!!!
Kami sangat mengharapkan kehadiran saudara2 semua demi regengnya acara ini.


Matur nuwun.
Anto

Image Hosted by ImageShack.us
Kembali Ke Atas Go down
http://bajubarat.blogspot.com/

PengirimMessage
k_lop
Pengawas


Join date : 08.06.08

PostSubyek: Re: Undangan Wayangan   Mon Mar 23, 2009 9:40 am

yo seng penteng ra mlendung dewe kang ngakakk
Kembali Ke Atas Go down
Prexndes
Koordinator


Join date : 25.04.08

PostSubyek: Re: Undangan Wayangan   Mon Mar 23, 2009 11:39 am

Kulo nderek nonton ringgit cucalipun kepareng mboten njih?
Kembali Ke Atas Go down
Prexndes
Koordinator


Join date : 25.04.08

PostSubyek: Re: Undangan Wayangan   Mon Mar 23, 2009 11:43 am

Kang Jimin kalian kang Haryo mbok kulo nderek

kulo sampun tepang niku kaliyan pak dalangipun
Kembali Ke Atas Go down
SURADI
Lurah


Join date : 01.03.09

PostSubyek: Re: Undangan Wayangan   Mon Mar 23, 2009 11:56 am

apik niku sedulur2 lakone,dalang nge geh sae mas reky saking ponjong asline,niku anggota polantas makaryo wonten samsat jakarta timur,niku persis almarhum adi sugito jan sae banget,maka dari itu semua sedulur2 monggo nonton sareng2 ngeh....
Kembali Ke Atas Go down
kandar
Presidium


Join date : 23.08.08

PostSubyek: Re: Undangan Wayangan   Mon Mar 23, 2009 12:27 pm

lha iki do arep nonton hura?

nek akeh membere sing ku ronda tak cancel wae mbayar dendo yo hura popo...
Kembali Ke Atas Go down
http://syifauwongmantren.multiply.com
rmlodang
Camat


Join date : 12.08.08

PostSubyek: Re: Undangan Wayangan   Mon Mar 23, 2009 4:19 pm

kandar wrote:
lha iki do arep nonton hura?

nek akeh membere sing ku ronda tak cancel wae mbayar dendo yo hura popo...


Weh puolll kang, rencono sik seko cileduk tangerang rencono 15 montor jew....
Nek menurutku kowe kie entukmu ronda kie dicancel wae, bener mending mbayar denda wae...
weis to mengko nek ra cukup dendane di dolke omahmu wae... ngakakk ngakakk
Kembali Ke Atas Go down
http://maryoto_metal@yahoo.com
kandar
Presidium


Join date : 23.08.08

PostSubyek: Re: Undangan Wayangan   Mon Mar 23, 2009 4:24 pm

yo wis mengko tak rembukan karo mbok wedok...

Kang jimin mana ya?
kang Bayou teko hura.. mbok aku didalani... he he he
Kembali Ke Atas Go down
http://syifauwongmantren.multiply.com
Pardjimin
Presidium


Join date : 14.03.08

PostSubyek: Re: Undangan Wayangan   Mon Mar 23, 2009 4:26 pm

wak.. wak...

mas bayou wis tak omongi.. ning mbuh nak ono tugas nang jugja opo solo, mesthi yo sido mulih sik nang GK
Kembali Ke Atas Go down
http://pardjimin.wordpress.com
kandar
Presidium


Join date : 23.08.08

PostSubyek: Re: Undangan Wayangan   Mon Mar 23, 2009 4:30 pm

dadine piye? arep do nonton hura sing ono tlatah antaraning bekasi-jaktim kie....
Kembali Ke Atas Go down
http://syifauwongmantren.multiply.com
Pardjimin
Presidium
avatar

Lokasi : Blekasi - DjogDja - GK - Semin - Karang Sari
Reputation : 10
Join date : 14.03.08

PostSubyek: Re: Undangan Wayangan   Mon Mar 23, 2009 4:47 pm

Prexndes wrote:
Kang Jimin kalian kang Haryo mbok kulo nderek

kulo sampun tepang niku kaliyan pak dalangipun

monggo mas..., mungkin aku yo mangkat seko tangerang iki..

_________________
MPAN NGGO PAPAN

http://pardjimin.wordpress.com/
Kembali Ke Atas Go down
http://pardjimin.wordpress.com
kandar
Presidium
avatar

Lokasi : jakarta asli Kemiri, Tanjung sari
Reputation : 25
Join date : 23.08.08

PostSubyek: Re: Undangan Wayangan   Mon Mar 23, 2009 5:15 pm

emang poll-pollane ning ngendi iki?
neng tangerang yoo...

wis tak cobane nggawe plan A,B,C,D lah.. mugo2 iso melu...

_________________
urip mung mampir ngombe lan mung wang sinawang.

Menjadi tua pelan tapi pasti, namun menjadi dewasa belum tentu.

http://syifauwongmantren.multiply.com => nembe sinau
Kembali Ke Atas Go down
http://syifauwongmantren.multiply.com
Anto Banang
Lurah
avatar

Lokasi : Jakarta
Reputation : 0
Join date : 08.04.08

PostSubyek: Re: Undangan Wayangan   Tue Mar 24, 2009 5:24 pm

mas Kandar,

anggota paguyuban Mawar Kapas yg ngadain acara ini banyank yg dari daerah sana.Terutama dari Cakung,Pulogadung sana.
Kembali Ke Atas Go down
http://bajubarat.blogspot.com/
kandar
Presidium
avatar

Lokasi : jakarta asli Kemiri, Tanjung sari
Reputation : 25
Join date : 23.08.08

PostSubyek: Re: Undangan Wayangan   Tue Mar 24, 2009 5:28 pm

ono contact personne hura?

_________________
urip mung mampir ngombe lan mung wang sinawang.

Menjadi tua pelan tapi pasti, namun menjadi dewasa belum tentu.

http://syifauwongmantren.multiply.com => nembe sinau
Kembali Ke Atas Go down
http://syifauwongmantren.multiply.com
Wonosingo Ngali Kidul
Pengawas
avatar

Lokasi : Gunungkidul
Reputation : 20
Join date : 06.05.08

PostSubyek: Re: Undangan Wayangan   Tue Mar 24, 2009 6:26 pm

Pardjimin wrote:
Prexndes wrote:
Kang Jimin kalian kang Haryo mbok kulo nderek

kulo sampun tepang niku kaliyan pak dalangipun

monggo mas..., mungkin aku yo mangkat seko tangerang iki..

Tenang wae mas nek gur rep nderek we..........
Perlu penjemputan ra mengko olehe mangkat...mengko?
Kembali Ke Atas Go down
https://www.facebook.com/mahesatunggalika
kandar
Presidium
avatar

Lokasi : jakarta asli Kemiri, Tanjung sari
Reputation : 25
Join date : 23.08.08

PostSubyek: Re: Undangan Wayangan   Wed Mar 25, 2009 8:13 am

waduch ono sukarelawan yoo... iki njempute neng ngendi?

Yo wis menko tak pikire maneh,lha setiap detik iki terjadi perubahan rencana jee..lha sedulurku moro mosok yo tak tinggal...

_________________
urip mung mampir ngombe lan mung wang sinawang.

Menjadi tua pelan tapi pasti, namun menjadi dewasa belum tentu.

http://syifauwongmantren.multiply.com => nembe sinau
Kembali Ke Atas Go down
http://syifauwongmantren.multiply.com
Anwar
Warga
avatar

Lokasi : Jakarta
Reputation : 0
Join date : 21.01.09

PostSubyek: Re: Undangan Wayangan   Wed Mar 25, 2009 2:21 pm

enek campursarine ra..yo lan enek tempe bengok'e ra
Kembali Ke Atas Go down
http://www.permata-techs.com
Prexndes
Koordinator
avatar

Reputation : 4
Join date : 25.04.08

PostSubyek: Re: Undangan Wayangan   Wed Mar 25, 2009 4:16 pm

Wonosingo Ngali Kidul wrote:
Pardjimin wrote:
Prexndes wrote:
Kang Jimin kalian kang Haryo mbok kulo nderek

kulo sampun tepang niku kaliyan pak dalangipun

monggo mas..., mungkin aku yo mangkat seko tangerang iki..

Tenang wae mas nek gur rep nderek we..........
Perlu penjemputan ra mengko olehe mangkat...mengko?

kulo tenggo jemputane kang..........
Kembali Ke Atas Go down
Ipung Purwanto
Camat
avatar

Lokasi : Lubang Buaya Jaktim
Reputation : 5
Join date : 08.03.08

PostSubyek: Re: Undangan Wayangan   Wed Mar 25, 2009 4:27 pm

Wueh mbok tak melu cah...
Kembali Ke Atas Go down
kandar
Presidium
avatar

Lokasi : jakarta asli Kemiri, Tanjung sari
Reputation : 25
Join date : 23.08.08

PostSubyek: Re: Undangan Wayangan   Wed Mar 25, 2009 4:35 pm

wech ono bolo, tak ampiri po piye nek sido?? (sok yakin iso mangkat he he he)

_________________
urip mung mampir ngombe lan mung wang sinawang.

Menjadi tua pelan tapi pasti, namun menjadi dewasa belum tentu.

http://syifauwongmantren.multiply.com => nembe sinau
Kembali Ke Atas Go down
http://syifauwongmantren.multiply.com
Wonosingo Ngali Kidul
Pengawas
avatar

Lokasi : Gunungkidul
Reputation : 20
Join date : 06.05.08

PostSubyek: Re: Undangan Wayangan   Wed Mar 25, 2009 5:20 pm

Prexndes wrote:
Wonosingo Ngali Kidul wrote:
Pardjimin wrote:
Prexndes wrote:
Kang Jimin kalian kang Haryo mbok kulo nderek

kulo sampun tepang niku kaliyan pak dalangipun

monggo mas..., mungkin aku yo mangkat seko tangerang iki..

Tenang wae mas nek gur rep nderek we..........
Perlu penjemputan ra mengko olehe mangkat...mengko?

kulo tenggo jemputane kang..........

Sip mas....ning ojo lungo2 seko sorene......


ajib ajib ajib

Ipung Purwanto wrote:
Wueh mbok tak melu cah...

Gek sesuk ngewangi aku ro lodang sisan kudu gelem yo mas.....

kandar wrote:
wech ono bolo, tak ampiri po piye nek sido?? (sok yakin iso mangkat he he he)

NEk bolo ki anggere tekan ngenggon wis akeh mas.... ngakakk
Kembali Ke Atas Go down
https://www.facebook.com/mahesatunggalika
ASDD
Presidium
avatar

Lokasi : 749'LU 11022'BT
Reputation : 72
Join date : 20.02.09

PostSubyek: Re: Undangan Wayangan   Wed Mar 25, 2009 5:27 pm

kandar wrote:
wech ono bolo, tak ampiri po piye nek sido?? (sok yakin iso mangkat he he he)
Amiiiin Amiiiin
ngampiri aku sek nang jogja iso ra kang ajib ajib ajib
Kembali Ke Atas Go down
kandar
Presidium
avatar

Lokasi : jakarta asli Kemiri, Tanjung sari
Reputation : 25
Join date : 23.08.08

PostSubyek: Re: Undangan Wayangan   Wed Mar 25, 2009 5:35 pm

selak kliwon kang, wayange wis bubar...

_________________
urip mung mampir ngombe lan mung wang sinawang.

Menjadi tua pelan tapi pasti, namun menjadi dewasa belum tentu.

http://syifauwongmantren.multiply.com => nembe sinau
Kembali Ke Atas Go down
http://syifauwongmantren.multiply.com
Wonosingo Ngali Kidul
Pengawas
avatar

Lokasi : Gunungkidul
Reputation : 20
Join date : 06.05.08

PostSubyek: Re: Undangan Wayangan   Wed Mar 25, 2009 5:50 pm

ASDD wrote:
kandar wrote:
wech ono bolo, tak ampiri po piye nek sido?? (sok yakin iso mangkat he he he)
Amiiiin Amiiiin
ngampiri aku sek nang jogja iso ra kang ajib ajib ajib


Yo kowe bareng wae ro sultan, ketoke si sultan rep kampanye sisan ning bulungan............

Gelem ra ngajak bareng wae ro sultan........
Kembali Ke Atas Go down
https://www.facebook.com/mahesatunggalika
SURADI
Lurah
avatar

Lokasi : ngawen-jakarta pp
Reputation : 1
Join date : 01.03.09

PostSubyek: Re: Undangan Wayangan   Wed Mar 25, 2009 7:06 pm

ngumpule neng ngendi mas,neng sebelah kiwo opo tengen,opo neng tengah,nek iso mbok do gawe enggon ngo ngumpul2,gen ketok akrap sekalian jumpa darat iki gur usulan nek ditompo nek ora yo ra po2 suwun mas/mbak sampai ketemu diarena nanti....
Kembali Ke Atas Go down
gandung
Officer
avatar

Lokasi : Cawang Baru - Jakarta Timur - Indonesia
Reputation : 17
Join date : 14.03.08

PostSubyek: Re: Undangan Wayangan   Sat Mar 28, 2009 9:23 am

SURADI wrote:
ngumpule neng ngendi mas,neng sebelah kiwo opo tengen,opo neng tengah,nek iso mbok do gawe enggon ngo ngumpul2,gen ketok akrap sekalian jumpa darat iki gur usulan nek ditompo nek ora yo ra po2 suwun mas/mbak sampai ketemu diarena nanti....

lha yo pancen ngono kang....
sing penting eneng no telp.... ajib

_________________
Yen kepingin Di asihi karo wong lio yo kudu biso duweni roso asih marang wong lio ora perduli bocah cilik utowo gedhe wong sugeh utowo mlarat wong lanang utowo wedok elek utowo bagus
Kembali Ke Atas Go down
SURADI
Lurah
avatar

Lokasi : ngawen-jakarta pp
Reputation : 1
Join date : 01.03.09

PostSubyek: Re: Undangan Wayangan   Sat Mar 28, 2009 11:14 am

yo bener kang gandung ojo lali do nonton wayang sedulur2 kabeh iki no tlp ku mas gandung 08159270xxx tlg di kontak ya txs
Kembali Ke Atas Go down
kandar
Presidium
avatar

Lokasi : jakarta asli Kemiri, Tanjung sari
Reputation : 25
Join date : 23.08.08

PostSubyek: Re: Undangan Wayangan   Sat Mar 28, 2009 11:21 am

wach sepurane yo sedoyo mawon..

setelah
menimbang : bahwa baru sebulan menjadi warga Bekasi & tugas ronda yg pertama kali,
Mengingat : betapa pentingnya acara srawong dg masyarakat sekitar tempat tinggal.
akhirnya,
Memutuskan : Insyaallah tidak datang ke acara wayangan, dan tetap melakukan ronda yg pertama.



frustasi frustasifrustasifrustasifrustasifrustasifrustasifrustasifrustasifrustasi

_________________
urip mung mampir ngombe lan mung wang sinawang.

Menjadi tua pelan tapi pasti, namun menjadi dewasa belum tentu.

http://syifauwongmantren.multiply.com => nembe sinau
Kembali Ke Atas Go down
http://syifauwongmantren.multiply.com
gandung
Officer
avatar

Lokasi : Cawang Baru - Jakarta Timur - Indonesia
Reputation : 17
Join date : 14.03.08

PostSubyek: Re: Undangan Wayangan   Sat Mar 28, 2009 11:46 am

SURADI wrote:
yo bener kang gandung ojo lali do nonton wayang sedulur2 kabeh iki no tlp ku mas gandung 08159270XXX tlg di kontak ya txs

ok kang, nomer'e sampean tak edit

kandar wrote:

Memutuskan : Insyaallah tidak datang ke acara wayangan, dan tetap melakukan ronda yg pertama.

weh.... tenanan iki...??
ikhlas tenan sampean???

_________________
Yen kepingin Di asihi karo wong lio yo kudu biso duweni roso asih marang wong lio ora perduli bocah cilik utowo gedhe wong sugeh utowo mlarat wong lanang utowo wedok elek utowo bagus
Kembali Ke Atas Go down
kandar
Presidium
avatar

Lokasi : jakarta asli Kemiri, Tanjung sari
Reputation : 25
Join date : 23.08.08

PostSubyek: Re: Undangan Wayangan   Sat Mar 28, 2009 11:49 am

sebenernya kgk ikhlas juga, tapi yo piye???
SadSadSad frustasi frustasi

_________________
urip mung mampir ngombe lan mung wang sinawang.

Menjadi tua pelan tapi pasti, namun menjadi dewasa belum tentu.

http://syifauwongmantren.multiply.com => nembe sinau
Kembali Ke Atas Go down
http://syifauwongmantren.multiply.com
Antono
Lurah
avatar

Lokasi : paliyan
Reputation : 0
Join date : 04.02.09

PostSubyek: Re: Undangan Wayangan   Sat Mar 28, 2009 5:25 pm

ra popo yo kang seng ptg di dum karo sedulur dw ra dadi ngpo...... :lol:
Kembali Ke Atas Go down
Den Ayu
Koordinator
avatar

Lokasi : Wonosari GK
Reputation : 18
Join date : 23.03.09

PostSubyek: Re: Undangan Wayangan   Sat Mar 28, 2009 7:10 pm

Melu nonton aq...


ajib
Kembali Ke Atas Go down
Antono
Lurah
avatar

Lokasi : paliyan
Reputation : 0
Join date : 04.02.09

PostSubyek: Re: Undangan Wayangan   Sun Mar 29, 2009 5:48 pm

gayeng ra yoooo.............mlah ak pengen je
Kembali Ke Atas Go down
gandung
Officer
avatar

Lokasi : Cawang Baru - Jakarta Timur - Indonesia
Reputation : 17
Join date : 14.03.08

PostSubyek: Re: Undangan Wayangan   Mon Mar 30, 2009 9:39 am

1. Anto ( jam 22an ketok'e wong mbengi tak golek'i ra eneng )
2. lodang ( jam 5 mulih, bareng dalang'e )
3. wonosingo ( jam 5 mulih, bareng dalang'e )
4. darinto ( jam 5 mulih, bareng dalang'e )
5. gandung ( jam 5 mulih, bareng dalang'e )
6. ngatimin p ( jam 2 an mulih )

sing liyane sms ra tekan2...
maklum kertu 3, kadang nyampe kadang ora
frustasi

_________________
Yen kepingin Di asihi karo wong lio yo kudu biso duweni roso asih marang wong lio ora perduli bocah cilik utowo gedhe wong sugeh utowo mlarat wong lanang utowo wedok elek utowo bagus
Kembali Ke Atas Go down
kandar
Presidium
avatar

Lokasi : jakarta asli Kemiri, Tanjung sari
Reputation : 25
Join date : 23.08.08

PostSubyek: Re: Undangan Wayangan   Mon Mar 30, 2009 9:50 am

jan.. rame tenan,

aku yo leklekan sampe jam 4.. ning neng pos rondo...

_________________
urip mung mampir ngombe lan mung wang sinawang.

Menjadi tua pelan tapi pasti, namun menjadi dewasa belum tentu.

http://syifauwongmantren.multiply.com => nembe sinau
Kembali Ke Atas Go down
http://syifauwongmantren.multiply.com
Wonosingo Ngali Kidul
Pengawas
avatar

Lokasi : Gunungkidul
Reputation : 20
Join date : 06.05.08

PostSubyek: Re: Undangan Wayangan   Mon Mar 30, 2009 12:38 pm

kandar wrote:
jan.. rame tenan,

aku yo leklekan sampe jam 4.. ning neng pos rondo...

Awkmu lak sore tak telpon sing ngangkat lak anakmu wedok to mas....gek ngandi kae hayo awkmu ngakakk
Kembali Ke Atas Go down
https://www.facebook.com/mahesatunggalika
kandar
Presidium
avatar

Lokasi : jakarta asli Kemiri, Tanjung sari
Reputation : 25
Join date : 23.08.08

PostSubyek: Re: Undangan Wayangan   Mon Mar 30, 2009 12:43 pm

sorry kang fleksine sing nggowo anakku..

lha aku hura nduwe pulsa je arep tlp balik..
anakku neng nggone mbahe cakung,lha aku ronda neng ngomah mbekasi je..

yo wes kapan2 wae nek arep ngumpul maneh..

_________________
urip mung mampir ngombe lan mung wang sinawang.

Menjadi tua pelan tapi pasti, namun menjadi dewasa belum tentu.

http://syifauwongmantren.multiply.com => nembe sinau
Kembali Ke Atas Go down
http://syifauwongmantren.multiply.com
Wonosingo Ngali Kidul
Pengawas
avatar

Lokasi : Gunungkidul
Reputation : 20
Join date : 06.05.08

PostSubyek: Re: Undangan Wayangan   Mon Mar 30, 2009 1:10 pm

Yoh pokoke... ajib
Kembali Ke Atas Go down
https://www.facebook.com/mahesatunggalika
Den Ayu
Koordinator
avatar

Lokasi : Wonosari GK
Reputation : 18
Join date : 23.03.09

PostSubyek: Re: Undangan Wayangan   Mon Mar 30, 2009 10:46 pm

gandung wrote:
1. Anto ( jam 22an ketok'e wong mbengi tak golek'i ra eneng )
2. lodang ( jam 5 mulih, bareng dalang'e )
3. wonosingo ( jam 5 mulih, bareng dalang'e )
4. darinto ( jam 5 mulih, bareng dalang'e )
5. gandung ( jam 5 mulih, bareng dalang'e )
6. ngatimin p ( jam 2 an mulih )

sing liyane sms ra tekan2...
maklum kertu 3, kadang nyampe kadang ora
frustasi


Kecantel neng awang2 paling pak... ngakakk
Kembali Ke Atas Go down
k_lop
Pengawas
avatar

Lokasi : Bandung
Reputation : 16
Join date : 08.06.08

PostSubyek: Re: Undangan Wayangan   Tue Mar 31, 2009 8:41 am

Den Ayu wrote:
gandung wrote:
1. Anto ( jam 22an ketok'e wong mbengi tak golek'i ra eneng )
2. lodang ( jam 5 mulih, bareng dalang'e )
3. wonosingo ( jam 5 mulih, bareng dalang'e )
4. darinto ( jam 5 mulih, bareng dalang'e )
5. gandung ( jam 5 mulih, bareng dalang'e )
6. ngatimin p ( jam 2 an mulih )

sing liyane sms ra tekan2...
maklum kertu 3, kadang nyampe kadang ora
frustasi


Kecantel neng awang2 paling pak... ngakakk

nek seng wong 6 kan muleh bareng dalang to..

paling liyane do mulih bareng sindene kui... ngakak ngakak
Kembali Ke Atas Go down
Sponsored content




PostSubyek: Re: Undangan Wayangan   

Kembali Ke Atas Go down
 
Undangan Wayangan
Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas 
Halaman 2 dari 3Pilih halaman : Previous  1, 2, 3  Next

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
FKOGK :: FORUM UMUM :: FKOGK Event-
Navigasi: