Forum Komunitas Online Gunungkidul
 
IndeksJual BeliPortal FKOGKFAQPencarianPendaftaranAnggotaLogin


Share | 
 

 Yo do Plesetan / Parikan

Go down 
Pilih halaman : Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 17 ... 29  Next
PengirimMessage
Ipung Purwanto
Camat
avatar

Lokasi : Lubang Buaya Jaktim
Reputation : 5
Join date : 08.03.08

PostSubyek: Yo Do Parikan..   Thu Mar 19, 2009 5:35 pm

First topic message reminder :

Yo do gawe Parikan...

iwak pitik dhadha menthok
lungguh dingklik ndondomi kathok


Supoyo kasanah boso jowo tambah gayeng...
Kembali Ke Atas Go down

PengirimMessage
kandar
Presidium


Join date : 23.08.08

PostSubyek: Re: Yo do Plesetan / Parikan   Mon Apr 20, 2009 1:44 pm

ngumbah sarung neng kali karo latihan nglangi..
arepo durung ngerti tapi perasaan wis sehati..
Kembali Ke Atas Go down
http://syifauwongmantren.multiply.com
must_ed
Koordinator


Join date : 24.01.09

PostSubyek: Re: Yo do Plesetan / Parikan   Mon Apr 20, 2009 1:58 pm

kandar wrote:
ngumbah sarung neng kali karo latihan nglangi..
arepo durung ngerti tapi perasaan wis sehati..

Sisih pojok rodo medhun
yen ra cocok po ra getun Sad Sad
Kembali Ke Atas Go down
kandar
Presidium


Join date : 23.08.08

PostSubyek: Re: Yo do Plesetan / Parikan   Mon Apr 20, 2009 2:32 pm

parem kocok sing nggawe mbahe.
yen ra cocok dibalekke wae
Kembali Ke Atas Go down
http://syifauwongmantren.multiply.com
Den Ayu
Koordinator


Join date : 23.03.09

PostSubyek: Re: Yo do Plesetan / Parikan   Mon Apr 20, 2009 5:35 pm

must_ed wrote:
Den Ayu wrote:
emas permata ilang neng laut
Dhimas iskk4 mugo-mugo imut-imut..


(He...hee...mekso yo ben)

neng laut ora ono welut
yen imut, den ayu sajake kepencut

peyek teri peyek welut
durung ngerti kok wis kepencut


Peyek welut wadahi toples
Dudu kepincut mas kulo mung nge tes

ajib
Kembali Ke Atas Go down
Den Ayu
Koordinator


Join date : 23.03.09

PostSubyek: Re: Yo do Plesetan / Parikan   Mon Apr 20, 2009 5:38 pm

kandar wrote:
parem kocok sing nggawe mbahe.
yen ra cocok dibalekke wae

Parem kocok sing nggawe budhe...

Yen ra cccok golek liyane...

OTre...Otre..Otre...
Kembali Ke Atas Go down
rangga_ujpk
KorLap


Join date : 04.02.09

PostSubyek: Re: Yo do Plesetan / Parikan   Mon Apr 20, 2009 5:38 pm

Den Ayu wrote:
must_ed wrote:
Den Ayu wrote:
emas permata ilang neng laut
Dhimas iskk4 mugo-mugo imut-imut..


(He...hee...mekso yo ben)

neng laut ora ono welut
yen imut, den ayu sajake kepencut

peyek teri peyek welut
durung ngerti kok wis kepencut


Peyek welut wadahi toples
Dudu kepincut mas kulo mung nge tes

ajib

Kali Wates kebak wadah sabun
Nek ngetes mbok sing wangun
Kembali Ke Atas Go down
Den Ayu
Koordinator


Join date : 23.03.09

PostSubyek: Re: Yo do Plesetan / Parikan   Mon Apr 20, 2009 5:53 pm

rangga_upjk wrote:
Den Ayu wrote:
must_ed wrote:
Den Ayu wrote:
emas permata ilang neng laut
Dhimas iskk4 mugo-mugo imut-imut..


(He...hee...mekso yo ben)

neng laut ora ono welut
yen imut, den ayu sajake kepencut

peyek teri peyek welut
durung ngerti kok wis kepencut


Peyek welut wadahi toples
Dudu kepincut mas kulo mung nge tes

ajib

Kali Wates kebak wadah sabun
Nek ngetes mbok sing wangun

Wadah sabun kenter neng kali
Lha nek isoku yo mung ngene iki?
Kembali Ke Atas Go down
rangga_ujpk
KorLap


Join date : 04.02.09

PostSubyek: Re: Yo do Plesetan / Parikan   Mon Apr 20, 2009 5:55 pm

Den Ayu wrote:
rangga_upjk wrote:
Den Ayu wrote:
must_ed wrote:
Den Ayu wrote:
emas permata ilang neng laut
Dhimas iskk4 mugo-mugo imut-imut..


(He...hee...mekso yo ben)

neng laut ora ono welut
yen imut, den ayu sajake kepencut

peyek teri peyek welut
durung ngerti kok wis kepencut


Peyek welut wadahi toples
Dudu kepincut mas kulo mung nge tes

ajib

Kali Wates kebak wadah sabun
Nek ngetes mbok sing wangun

Wadah sabun kenter neng kali
Lha nek isoku yo mung ngene iki?

Tuku sabun cedak kali
Nek sing wangun yo jo koyo iki
Kembali Ke Atas Go down
Den Ayu
Koordinator


Join date : 23.03.09

PostSubyek: Re: Yo do Plesetan / Parikan   Tue Apr 21, 2009 5:52 pm

Neng Kali Jonge numpak motor smesh...

Sante wae kang mengko ndak stresh...

Very Happy
Kembali Ke Atas Go down
rangga_ujpk
KorLap
avatar

Lokasi : Wonosari, Jogja
Reputation : 5
Join date : 04.02.09

PostSubyek: Re: Yo do Plesetan / Parikan   Tue Apr 21, 2009 6:22 pm

Tuku Smesh neng kidul laut
Aku stresh kangen kowe sing imut
Kembali Ke Atas Go down
raxsheeds911
Lurah
avatar

Lokasi : Ciledug
Reputation : 0
Join date : 09.06.08

PostSubyek: Re: Yo do Plesetan / Parikan   Tue Apr 21, 2009 9:36 pm

rangga_upjk wrote:
Tuku Smesh neng kidul laut
Aku stresh kangen kowe sing imut


Motor smesh digas mlayu ngetan
Nek stresh mbok maem ketan



(mekso tenan ki Mas)
Kembali Ke Atas Go down
http://monetize2urblog.blogspot.com
cogo
Koordinator
avatar

Lokasi : jakarta
Reputation : 1
Join date : 06.04.09

PostSubyek: Re: Yo do Plesetan / Parikan   Tue Apr 21, 2009 10:32 pm

rangga_upjk wrote:
Tuku Smesh neng kidul laut
Aku stresh kangen kowe sing imut



semut mlaku ketemu semut
pancen imut gak ndak di mut
Kembali Ke Atas Go down
Tempe
Koordinator
avatar

Lokasi : Pondok Gede/Pucanganom, Rongkop, Gunungkidul
Reputation : 4
Join date : 19.12.08

PostSubyek: Re: Yo do Plesetan / Parikan   Tue Apr 21, 2009 11:33 pm

Den Ayu wrote:
kandar wrote:
parem kocok sing nggawe mbahe.
yen ra cocok dibalekke wae

Parem kocok sing nggawe budhe...

Yen ra cccok golek liyane...

OTre...Otre..Otre...

Iki di tinggal sue kok do parem2 man, wis do pegel po le parikan

Wis ayo do parikan maneh...

Getuk asale seko telo
Moto ngantuk iku tambane opo

_________________
ALON-ALON COMMUNITY
Komunitas Motor Mlakune Alon
Kembali Ke Atas Go down
kandar
Presidium
avatar

Lokasi : jakarta asli Kemiri, Tanjung sari
Reputation : 25
Join date : 23.08.08

PostSubyek: Re: Yo do Plesetan / Parikan   Wed Apr 22, 2009 11:26 am

gethuk dipangan karo tarahu
yen ngatuk yo ndang turu

_________________
urip mung mampir ngombe lan mung wang sinawang.

Menjadi tua pelan tapi pasti, namun menjadi dewasa belum tentu.

http://syifauwongmantren.multiply.com => nembe sinau
Kembali Ke Atas Go down
http://syifauwongmantren.multiply.com
must_ed
Koordinator
avatar

Lokasi : kaki gunung singa
Reputation : 8
Join date : 24.01.09

PostSubyek: Re: Yo do Plesetan / Parikan   Wed Apr 22, 2009 11:47 am

kandar wrote:
gethuk dipangan karo tarahu
yen ngatuk yo ndang turu

gethuk dipangan karo gendar
ben ra ngantuk nyawango kang kandar
Kembali Ke Atas Go down
kandar
Presidium
avatar

Lokasi : jakarta asli Kemiri, Tanjung sari
Reputation : 25
Join date : 23.08.08

PostSubyek: Re: Yo do Plesetan / Parikan   Wed Apr 22, 2009 12:11 pm

mlampah mlampah neng lawang sewu
tambah muntah yen nyawang aku

_________________
urip mung mampir ngombe lan mung wang sinawang.

Menjadi tua pelan tapi pasti, namun menjadi dewasa belum tentu.

http://syifauwongmantren.multiply.com => nembe sinau
Kembali Ke Atas Go down
http://syifauwongmantren.multiply.com
must_ed
Koordinator
avatar

Lokasi : kaki gunung singa
Reputation : 8
Join date : 24.01.09

PostSubyek: Re: Yo do Plesetan / Parikan   Wed Apr 22, 2009 12:19 pm

wis tuwo jenenge simbah
duwur mripat kuwi bathuk

peneran yen iso muntah
mengko rak dadi ra ngantuk
Kembali Ke Atas Go down
gaplex
Koordinator
avatar

Lokasi : KARANG DUWET,KARANG MOJO,CILEDUG
Reputation : 7
Join date : 07.01.09

PostSubyek: Re: Yo do Plesetan / Parikan   Wed Apr 22, 2009 1:42 pm

mangan tahu neng tengah latar
aku arep melu plesetan kok malah do bubar
Kembali Ke Atas Go down
http://www.ndtindonesia.com
must_ed
Koordinator
avatar

Lokasi : kaki gunung singa
Reputation : 8
Join date : 24.01.09

PostSubyek: Re: Yo do Plesetan / Parikan   Wed Apr 22, 2009 2:47 pm

latar ombo tengahe wit so
yen bubar wiwit meneh yo!!!
Kembali Ke Atas Go down
bagoes
Koordinator
avatar

Lokasi : bandung,jabar
Reputation : 8
Join date : 06.04.09

PostSubyek: Re: Yo do Plesetan / Parikan   Wed Apr 22, 2009 6:33 pm

kandar wrote:
gethuk dipangan karo tarahu
yen ngatuk yo ndang turu


dodol tahu neng pasar wage...

ora iso turu nek ra dikeloni mbokke.. ngakak ngakak
Kembali Ke Atas Go down
Tempe
Koordinator
avatar

Lokasi : Pondok Gede/Pucanganom, Rongkop, Gunungkidul
Reputation : 4
Join date : 19.12.08

PostSubyek: Re: Yo do Plesetan / Parikan   Wed Apr 22, 2009 7:12 pm

Bis gede mogok ngenteni sopire
Wis gede kok isih dikeloni mboke

_________________
ALON-ALON COMMUNITY
Komunitas Motor Mlakune Alon
Kembali Ke Atas Go down
Den Ayu
Koordinator
avatar

Lokasi : Wonosari GK
Reputation : 18
Join date : 23.03.09

PostSubyek: Re: Yo do Plesetan / Parikan   Wed Apr 22, 2009 10:16 pm

Bis gedhe mlaku sore-sore
Dikironi mboke jebule wewe
Kembali Ke Atas Go down
cah kluthuk
Lurah
avatar

Lokasi : Indonesia
Reputation : 0
Join date : 05.04.09

PostSubyek: Re: Yo do Plesetan / Parikan   Thu Apr 23, 2009 12:42 am

Wewe dolan sore-sore
Weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Kembali Ke Atas Go down
agoezt89
Camat
avatar

Lokasi : wonosari
Reputation : 4
Join date : 15.01.09

PostSubyek: Re: Yo do Plesetan / Parikan   Thu Apr 23, 2009 1:05 am

manuk perkutut mlayu-mlayu

aku mung rep nunut ngguyu.... ngakak ngakak

_________________
[i][b]www.agoezt.blogspot.com ==>Belajar Blog
Kembali Ke Atas Go down
http://www.agoezt89.6te.net
kandar
Presidium
avatar

Lokasi : jakarta asli Kemiri, Tanjung sari
Reputation : 25
Join date : 23.08.08

PostSubyek: Re: Yo do Plesetan / Parikan   Thu Apr 23, 2009 9:38 am

manut kutut mlayu neng empyak,
nek nunut ngguyu mbok ajak-ajak..

_________________
urip mung mampir ngombe lan mung wang sinawang.

Menjadi tua pelan tapi pasti, namun menjadi dewasa belum tentu.

http://syifauwongmantren.multiply.com => nembe sinau
Kembali Ke Atas Go down
http://syifauwongmantren.multiply.com
gaplex
Koordinator
avatar

Lokasi : KARANG DUWET,KARANG MOJO,CILEDUG
Reputation : 7
Join date : 07.01.09

PostSubyek: Re: Yo do Plesetan / Parikan   Thu Apr 23, 2009 9:52 am

manut kutut mlayu neng empyak,
oleh ngguyu tapi ojo nganti ngakak
Kembali Ke Atas Go down
http://www.ndtindonesia.com
must_ed
Koordinator
avatar

Lokasi : kaki gunung singa
Reputation : 8
Join date : 24.01.09

PostSubyek: Re: Yo do Plesetan / Parikan   Thu Apr 23, 2009 3:12 pm

Den Ayu wrote:
Bis gedhe mlaku sore-sore
Dikironi mboke jebule wewe

Bis gedhe warnane biru
dudu wewe wong den ayu
Kembali Ke Atas Go down
Tempe
Koordinator
avatar

Lokasi : Pondok Gede/Pucanganom, Rongkop, Gunungkidul
Reputation : 4
Join date : 19.12.08

PostSubyek: Re: Yo do Plesetan / Parikan   Thu Apr 23, 2009 4:14 pm

Seko warnane biru koyo bis gede
Opo bedane cah ayu karo wewe?

Jerigen rong liter nggo ngepruk simbah
Jawaben sing pener entuk hadiah!

_________________
ALON-ALON COMMUNITY
Komunitas Motor Mlakune Alon
Kembali Ke Atas Go down
gaplex
Koordinator
avatar

Lokasi : KARANG DUWET,KARANG MOJO,CILEDUG
Reputation : 7
Join date : 07.01.09

PostSubyek: Re: Yo do Plesetan / Parikan   Thu Apr 23, 2009 4:19 pm

Seko warnane biru koyo bis gede
aku ra melu2 nek kowe seneng karo wewe
Kembali Ke Atas Go down
http://www.ndtindonesia.com
Den Ayu
Koordinator
avatar

Lokasi : Wonosari GK
Reputation : 18
Join date : 23.03.09

PostSubyek: Re: Yo do Plesetan / Parikan   Thu Apr 23, 2009 6:29 pm

Jerigen rong liter nggo umbah2...
Lha hadiah'e opo sik mbah...
Kembali Ke Atas Go down
cogo
Koordinator
avatar

Lokasi : jakarta
Reputation : 1
Join date : 06.04.09

PostSubyek: Re: Yo do Plesetan / Parikan   Thu Apr 23, 2009 8:54 pm

mlayu neng ngempyak di sogok wulune
melu nyekakak mergo lucune
Kembali Ke Atas Go down
bagoes
Koordinator
avatar

Lokasi : bandung,jabar
Reputation : 8
Join date : 06.04.09

PostSubyek: Re: Yo do Plesetan / Parikan   Thu Apr 23, 2009 10:23 pm

anak yuyu jenenge beyes...

den ayu mbok ojo gawe aku stress... frustasi frustasi frustasi
Kembali Ke Atas Go down
must_ed
Koordinator
avatar

Lokasi : kaki gunung singa
Reputation : 8
Join date : 24.01.09

PostSubyek: Re: Yo do Plesetan / Parikan   Fri Apr 24, 2009 10:31 am

beras ketan dicampur buah
Ayo plesetan meneh ah....
Kembali Ke Atas Go down
must_ed
Koordinator
avatar

Lokasi : kaki gunung singa
Reputation : 8
Join date : 24.01.09

PostSubyek: Re: Yo do Plesetan / Parikan   Fri Apr 24, 2009 10:33 am

pitik cilik jenenge kuthuk
lungguh dingklik manthuk2
Kembali Ke Atas Go down
Ki Sosro Harjono
KorLap
avatar

Lokasi : cirebon,west java, Tanjung Sari City
Reputation : 3
Join date : 05.11.08

PostSubyek: Re: Yo do Plesetan / Parikan   Fri Apr 24, 2009 12:30 pm

Pitik cilik di openi
Di gawe becik ora niteni ngakak ngakak







Hayu ning bawono
****************
www.offijogja.blogspot.com

Kembali Ke Atas Go down
http://www.offijogja.blogspot.com
bagoes
Koordinator
avatar

Lokasi : bandung,jabar
Reputation : 8
Join date : 06.04.09

PostSubyek: Re: Yo do Plesetan / Parikan   Fri Apr 24, 2009 3:17 pm

pitik cilik dipangan macan

isih cilik podo pacaran gak boleh gak boleh
Kembali Ke Atas Go down
Den Ayu
Koordinator
avatar

Lokasi : Wonosari GK
Reputation : 18
Join date : 23.03.09

PostSubyek: Re: Yo do Plesetan / Parikan   Fri Apr 24, 2009 5:26 pm

Pitihik walek sobo kebon...
Hayo opow kuwi...?


ngakakk
Kembali Ke Atas Go down
rangga_ujpk
KorLap
avatar

Lokasi : Wonosari, Jogja
Reputation : 5
Join date : 04.02.09

PostSubyek: Re: Yo do Plesetan / Parikan   Fri Apr 24, 2009 6:04 pm

Wong ngluku
keteme watu
Den ayu....
Kok tambah ayu... ????
Kembali Ke Atas Go down
Den Ayu
Koordinator
avatar

Lokasi : Wonosari GK
Reputation : 18
Join date : 23.03.09

PostSubyek: Re: Yo do Plesetan / Parikan   Fri Apr 24, 2009 6:27 pm

Wong ngluku kena watu krakal

Biasa wae rasah nggomballll???
Kembali Ke Atas Go down
Sponsored content




PostSubyek: Re: Yo do Plesetan / Parikan   

Kembali Ke Atas Go down
 
Yo do Plesetan / Parikan
Kembali Ke Atas 
Halaman 6 dari 29Pilih halaman : Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 17 ... 29  Next

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
FKOGK :: IT GADGET & EDU CORNER :: Boso Jowo-
Navigasi: