Forum Komunitas Online Gunungkidul
 
IndeksJual BeliPortal FKOGKFAQPencarianPendaftaranAnggotaLogin


Share | 
 

 Woro woro Kawulo FKOG Korwil Jabotabek

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down 
Pilih halaman : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next
PengirimMessage
rmlodang
Camat
avatar

Lokasi : Kayangan junggring saloko.
Reputation : 12
Join date : 12.08.08

PostSubyek: Woro woro Kawulo FKOG Korwil Jabotabek   Mon Mar 30, 2009 10:37 pm

SK No : 1 /II / FKOG / JKT/ 2009.
Hal : Undangan Kabeh Warga FKOG Korwil Jabotabek.

FORUM KOMUNITAS ONLINE GUNUNGKIDUL KORWIL JABOTABEK.

Mengingat dan seterusnya
Menimbang dan seterusnya
Memutuskan dan seterusnya

1.Temu kangen meneh member FKOG Korwil Jabotabek
( iki dudu kopdar lho, nek kopdar sing ngumumke Admin lan Ketua)
2.Arisan Wonosari.com Korwil Jabotabek
Dinone : Ahad pon
Tanggale : 10 Mei 2009.
Jame : 10 Esuk, ojo awan2 lho malah kudanan.
Manggone : Kebon Binatang Ragunan ( Mlebune seko arah terminal)

Gek iki sementara Anggotane Arisan seing wis Ndaptar :
1.Gandung
2.Lodang
3.Bima 77
4.Soesan
5.Hardi
6.Aji
7.Riswanto
8.Kandar Sitompul.
9.Ipung purwanto
10.Rasyid Suyitno
11.Kinda
12.4lief4
13.Tina
14.Pardjimin
15.Lika
16.Bayou
17.Wonosaingo
18.Japrak
19.Tempe
20.Mas gareng
21.Sapto sardiyanto
22.Darinto
23.Gaplex
24.Jliteng mania exc.
25.Dwi santoso
26.Dwi koe
27.Dwi Empik
28. FUJI ( bwl)
29.Dwi ( kembang bantar gebang)
30.c3m3y
31. Siti Rahayu
32. Suradi
33. Prexndes
34. Sukarjiyono
35. madi

Monggo seik dereng Ndaptar enggal mawon Ndaptarke nggih…gratis kok.
Lan sedoyo mawon niki undangan resmi kagem sedoyo Member FKOG korwil jabotabek, baik ingkang bade tumut arisan nopo mboten ,dipun tunggu rawuhipun.

Memo :
Arisan : Rp.30,000.00
Iuran : Rp. 5,000.00
Konsumsi : RP.15,000.00
Gunnggung kepruk : Rp.50,000.00
Arep di undi saben 2 sasi sepisan.
Luwih jelase Monggo katuran rawuh mawon mbenjang : sampun katulis ing nginggil.

Maturnuwun.
Jakarta, 30 Maret 2009
Atur taklim kulo.

( LODANG )
( 081386997245 )

Warning….!!
Aku ora arep golek jeneng lho….sumpah tenan.
Kembali Ke Atas Go down
http://maryoto_metal@yahoo.com
dewalangit
Officer
avatar

Lokasi : Jl.jogja-wnsari km 20 Patuk.Dhaksinargha Bhumikarta.
Reputation : 39
Join date : 20.07.08

PostSubyek: Re: Woro woro Kawulo FKOG Korwil Jabotabek   Mon Mar 30, 2009 11:10 pm

Monggo2 poro kadang sedoyo dipung regengaken acaranipun,..
Mugi sageto kaleksanan kanthi sae lan mboten wonten rubido punopo..
Sugeng nglajengaken,..

ajib ajib ajib

_________________
Dengan Ilmu hidup jadi mudah
Dengan Seni dan Cinta hidup jadi indah
Dengan Agama hidup jadi terarah
Dengan smart & smile hidup jadi bergairah


FB
Kembali Ke Atas Go down
http://www.saeahchim.co.kr/
Ipung Purwanto
Camat
avatar

Lokasi : Lubang Buaya Jaktim
Reputation : 5
Join date : 08.03.08

PostSubyek: Re: Woro woro Kawulo FKOG Korwil Jabotabek   Mon Mar 30, 2009 11:26 pm

Mas lodang ....
Wulane bener Mei kui...?,Opo ra kedoan...,nek akhir wulan April we piye...?

Matur suwun
Kembali Ke Atas Go down
kandar
Presidium
avatar

Lokasi : jakarta asli Kemiri, Tanjung sari
Reputation : 25
Join date : 23.08.08

PostSubyek: Re: Woro woro Kawulo FKOG Korwil Jabotabek   Tue Mar 31, 2009 10:11 am

rmlodang wrote:
SK No : 1 /II / FKOG / JKT/ 2009.
Hal : Undangan Kabeh Warga FKOG Korwil Jabotabek.

2.Arisan Wonosari.com Korwil Jabotabek
Dinone : Ahad pon
Tanggale : 10 Mei 2009.
Jame : 10 Esuk, ojo awan2 lho malah kudanan.
Manggone : Kebon Binatang Ragunan ( Mlebune seko arah terminal)

Gek iki sementara Anggotane Arisan seing wis Ndaptar :

8.Kandar Sitompul.
.

wach ono SK ne to...iki legal tenan brarti..
Ning jan kang lodang ki sewiyah2 nambahi jenengku, lha opo wis nggawekke jenang abrit po... ngakak
iki sedulur lanangmu kang said hura dijaki arisan pho??

_________________
urip mung mampir ngombe lan mung wang sinawang.

Menjadi tua pelan tapi pasti, namun menjadi dewasa belum tentu.

http://syifauwongmantren.multiply.com => nembe sinau
Kembali Ke Atas Go down
http://syifauwongmantren.multiply.com
Ki Sosro Harjono
KorLap
avatar

Lokasi : cirebon,west java, Tanjung Sari City
Reputation : 3
Join date : 05.11.08

PostSubyek: Re: Woro woro Kawulo FKOG Korwil Jabotabek   Tue Mar 31, 2009 10:27 am

Kandar wrote:

wach ono SK ne to...iki legal tenan brarti..
Ning jan kang lodang ki sewiyah2 nambahi jenengku, lha opo wis nggawekke jenang abrit po...
ngakak
ki sedulur lanangmu kang said hura dijaki arisan pho??



Wis mengko tak gawek ke bubur abrit kang Kandar ?? ,naning jupuk en yo neng Cirebon


ngakak ngakak ngakak ngakak


Kagem sing arisan ,Mugo Lancar lan Sukses



Hayu ning bawono
---------------------
Monggo mampir: www.offijogja.blogspot.com
Kembali Ke Atas Go down
http://www.offijogja.blogspot.com
kandar
Presidium
avatar

Lokasi : jakarta asli Kemiri, Tanjung sari
Reputation : 25
Join date : 23.08.08

PostSubyek: Re: Woro woro Kawulo FKOG Korwil Jabotabek   Tue Mar 31, 2009 10:41 am

mangkato neng jakarta kang..meluo arisan.. ben iso ketemu kadang2 FKOG Jabodetabek..

_________________
urip mung mampir ngombe lan mung wang sinawang.

Menjadi tua pelan tapi pasti, namun menjadi dewasa belum tentu.

http://syifauwongmantren.multiply.com => nembe sinau
Kembali Ke Atas Go down
http://syifauwongmantren.multiply.com
gandung
Officer
avatar

Lokasi : Cawang Baru - Jakarta Timur - Indonesia
Reputation : 17
Join date : 14.03.08

PostSubyek: Re: Woro woro Kawulo FKOG Korwil Jabotabek   Tue Mar 31, 2009 12:05 pm

Ipung Purwanto wrote:
Mas lodang ....
Wulane bener Mei kui...?,Opo ra kedoan...,nek akhir wulan April we piye...?
Matur suwun

mboten kang se'x'an sosial'isasi
mboan eneng sing rep melu meneh...

suwun

_________________
Yen kepingin Di asihi karo wong lio yo kudu biso duweni roso asih marang wong lio ora perduli bocah cilik utowo gedhe wong sugeh utowo mlarat wong lanang utowo wedok elek utowo bagus
Kembali Ke Atas Go down
Pardjimin
Presidium
avatar

Lokasi : Blekasi - DjogDja - GK - Semin - Karang Sari
Reputation : 10
Join date : 14.03.08

PostSubyek: Re: Woro woro Kawulo FKOG Korwil Jabotabek   Tue Mar 31, 2009 12:38 pm

hebat..
hebat..

kui bener si LODANG sik upload ?

_________________
MPAN NGGO PAPAN

http://pardjimin.wordpress.com/
Kembali Ke Atas Go down
http://pardjimin.wordpress.com
japrax
Presidium
avatar

Lokasi : pelukan hangat luna maya
Reputation : 29
Join date : 11.04.08

PostSubyek: Re: Woro woro Kawulo FKOG Korwil Jabotabek   Tue Mar 31, 2009 12:50 pm

asek no ragunan.. cerak iki.. :P
Kembali Ke Atas Go down
Wonosingo Ngali Kidul
Pengawas
avatar

Lokasi : Gunungkidul
Reputation : 20
Join date : 06.05.08

PostSubyek: Re: Woro woro Kawulo FKOG Korwil Jabotabek   Tue Mar 31, 2009 6:50 pm

Pardjimin wrote:
hebat..
hebat..

kui bener si LODANG sik upload ?

Jelas mantep no....................... Pokoke aku setuju lan manut wae op sing di kersake Pak Cilik Lodang...


Kembali Ke Atas Go down
https://www.facebook.com/mahesatunggalika
Ipung Purwanto
Camat
avatar

Lokasi : Lubang Buaya Jaktim
Reputation : 5
Join date : 08.03.08

PostSubyek: Re: Woro woro Kawulo FKOG Korwil Jabotabek   Tue Mar 31, 2009 10:34 pm

Nyuwun 1000 kagem poro kadang sedayanipun, Kang lodang nyerat meniko miturut gunemanipun " Lha wes suwe le dho rembugan ning kok dho ra digarap2 piye..?, Dalem piyambak sarujuk menopo ingkang dados sepakating atur rikolo semanten bileh Forum meniko kedah mlampah sinareng rejanipun jaman,saenggo poro nayakaning projo ( Para Korwil ) sedoyo sagah + kedah ngemban mreh regengipun forum meniko....
Sumonggo di lajengipun... ajib

NB;
Kageng poro kadang ingkang hanggadahi sederek sumonggo dipun paringi priso supados saget makempal sesarengan wonten ing adicoro sak mangkeh...
Kembali Ke Atas Go down
rmlodang
Camat
avatar

Lokasi : Kayangan junggring saloko.
Reputation : 12
Join date : 12.08.08

PostSubyek: Re: Woro woro Kawulo FKOG Korwil Jabotabek   Tue Mar 31, 2009 10:41 pm

gandung wrote:
Ipung Purwanto wrote:
Mas lodang ....
Wulane bener Mei kui...?,Opo ra kedoan...,nek akhir wulan April we piye...?
Matur suwun

mboten kang se'x'an sosial'isasi
mboan eneng sing rep melu meneh...

suwun


Bener kandane gandung kwi kang, disamping iku akhir April pas minggu pertama. Gek menurut pemantauan nek minggu pertama rata rata member wonosari.com
uakeh sing ora selo mergo podo arisan keluarga.
Kembali Ke Atas Go down
http://maryoto_metal@yahoo.com
gaplex
Koordinator
avatar

Lokasi : KARANG DUWET,KARANG MOJO,CILEDUG
Reputation : 7
Join date : 07.01.09

PostSubyek: Re: Woro woro Kawulo FKOG Korwil Jabotabek   Wed Apr 01, 2009 10:32 am

ketoe nek seng keluarga susah...
waktune....piye ngature wes okeh arisan...
nek ngisi uang kas wae piye....
masalae tiwas melu engko malah jarang nongol... ;) ;)
Kembali Ke Atas Go down
http://www.ndtindonesia.com
Wonosingo Ngali Kidul
Pengawas
avatar

Lokasi : Gunungkidul
Reputation : 20
Join date : 06.05.08

PostSubyek: Re: Woro woro Kawulo FKOG Korwil Jabotabek   Wed Apr 01, 2009 12:07 pm

Ipung Purwanto wrote:
Nyuwun 1000 kagem poro kadang sedayanipun, Kang lodang nyerat meniko miturut gunemanipun " Lha wes suwe le dho rembugan ning kok dho ra digarap2 piye..?, Dalem piyambak sarujuk menopo ingkang dados sepakating atur rikolo semanten bileh Forum meniko kedah mlampah sinareng rejanipun jaman,saenggo poro nayakaning projo ( Para Korwil ) sedoyo sagah + kedah ngemban mreh regengipun forum meniko....
Sumonggo di lajengipun... ajib

NB;
Kageng poro kadang ingkang hanggadahi sederek sumonggo dipun paringi priso supados saget makempal sesarengan wonten ing adicoro sak mangkeh...

Sarujuk kulo sing sampun di aturaken mas Ipung..... Sing penting kantun nyengkuyung sedoyo ingkang di pun kersakaken angsalipun ngregengaken kekempalan lan gegayuhan wonten tlatah perantauan, kangge GK mbok menawi mangke saget solid.
Amin. Amiiiin Amiiiin Amiiiin

gaplex wrote:
ketoe nek seng keluarga susah...
waktune....piye ngature wes okeh arisan...
nek ngisi uang kas wae piye....
masalae tiwas melu engko malah jarang nongol... ;) ;)

Nggih, nek dugi lan jedal - jedul meniko; kanggene sampun gegadahan garwo lan putro, nggih radi awrat Mas. Nggih sak derengipun kulo lancang atur kulo, nanging sing dipun njenengan raosaken niku lak sak jane ajeng kekumpulan lan reregengan sami2 saking GK sing merantau wonten Jabodetabek.

Nanging mekaten, tiap2 wilayah niku lak sampun wonten! Contone (tangerang, bekasi, jkt, bogor) lha korwil meniko, sak umpamane wonten warga/member umpamnipun jarang saget makempal arisan, njur kiyambakaipun tumut arisan ning nitip nggih mboten nopo2....
Gek mangke nek angsal nggih sing d titipi wau nggih saget tanggung jawab.......

Gek penguruse korwil2 wae, ben kajenge ngertos daleme warga/member, mekaten mas......

Pripun langkung prayoginpun, lan becike cobi di rembag mawon njenengan mbahas teng Pak Cilik Lodang lan Gandung....

Monggo
Kembali Ke Atas Go down
https://www.facebook.com/mahesatunggalika
Nugroho S
Koordinator
avatar

Lokasi : Cirebon
Reputation : 10
Join date : 27.09.08

PostSubyek: Re: Woro woro Kawulo FKOG Korwil Jabotabek   Wed Apr 01, 2009 2:10 pm

Wis mengko tak gawek ke bubur abrit kang Kandar ?? ,naning jupuk en yo neng Cirebon


ngakak ngakak ngakak ngakak


Kagem sing arisan ,Mugo Lancar lan Sukses


Tak tambahi sego jamblang mas kaliyan mbak, ning phodo jupuke neng cirebon

::0):

_________________

Mampir di sini ya .. ajib
Kembali Ke Atas Go down
http://www.nugrohost1.co.nr
fuzi
KorLap
avatar

Lokasi : Bekasi
Reputation : 0
Join date : 04.07.08

PostSubyek: Re: Woro woro Kawulo FKOG Korwil Jabotabek   Wed Apr 01, 2009 3:08 pm

Koyokmen eneng sing sirik karo aku. Wong wingi wis ndaftar kok durung kecatet. nek g kecatet wegah mangkat aku.......... (Pokokmen protes aku......protes...protessssssss hidup protesssss)
Kembali Ke Atas Go down
Tempe
Koordinator
avatar

Lokasi : Pondok Gede/Pucanganom, Rongkop, Gunungkidul
Reputation : 4
Join date : 19.12.08

PostSubyek: Re: Woro woro Kawulo FKOG Korwil Jabotabek   Wed Apr 01, 2009 3:19 pm

Kang Lodang Ngko nek nek meh tekan titi mangsane dipost meneh yo Mbok aku klalen. soale sewulan meneh je, aku wis pasti klalen.

_________________
ALON-ALON COMMUNITY
Komunitas Motor Mlakune Alon
Kembali Ke Atas Go down
Wonosingo Ngali Kidul
Pengawas
avatar

Lokasi : Gunungkidul
Reputation : 20
Join date : 06.05.08

PostSubyek: Re: Woro woro Kawulo FKOG Korwil Jabotabek   Wed Apr 01, 2009 6:27 pm

fuzi wrote:
Koyokmen eneng sing sirik karo aku. Wong wingi wis ndaftar kok durung kecatet. nek g kecatet wegah mangkat aku.......... (Pokokmen protes aku......protes...protessssssss hidup protesssss)


Sik ji, kowe ki sakjane arep protes karo cathetan po arep protes sing gawe cathetan kuwi mau....

Nek jenengmu ki wis d cathet jek....


wrote:

28. FUJI ( bwl)



Cobo tilik ono maneh jelas ra iki......... jenengmu wis nampang, gek di tulis nggo kata2 sing gede........

:*)0(:
Kembali Ke Atas Go down
https://www.facebook.com/mahesatunggalika
kandar
Presidium
avatar

Lokasi : jakarta asli Kemiri, Tanjung sari
Reputation : 25
Join date : 23.08.08

PostSubyek: Re: Woro woro Kawulo FKOG Korwil Jabotabek   Thu Apr 02, 2009 9:26 am

Tempe wrote:
Kang Lodang Ngko nek nek meh tekan titi mangsane dipost meneh yo Mbok aku klalen. soale sewulan meneh je, aku wis pasti klalen.


tenang wae kang enko tak enteni maneh neng prapatan... ning nek aku ora lali juga..

_________________
urip mung mampir ngombe lan mung wang sinawang.

Menjadi tua pelan tapi pasti, namun menjadi dewasa belum tentu.

http://syifauwongmantren.multiply.com => nembe sinau
Kembali Ke Atas Go down
http://syifauwongmantren.multiply.com
DWI SANTOSO
KorLap
avatar

Lokasi : Natah Kulon - Ciledug
Reputation : 0
Join date : 13.06.08

PostSubyek: Re: Woro woro Kawulo FKOG Korwil Jabotabek   Thu Apr 02, 2009 2:46 pm

siap bossss brrrr
brrrrangggkat ...
Kembali Ke Atas Go down
4lief4
Koordinator
avatar

Lokasi : njakarta
Reputation : 0
Join date : 03.06.08

PostSubyek: Re: Woro woro Kawulo FKOG Korwil Jabotabek   Thu Apr 02, 2009 3:49 pm

Weks akuww rep moto gajah
Kembali Ke Atas Go down
kandar
Presidium
avatar

Lokasi : jakarta asli Kemiri, Tanjung sari
Reputation : 25
Join date : 23.08.08

PostSubyek: Re: Woro woro Kawulo FKOG Korwil Jabotabek   Thu Apr 02, 2009 3:52 pm

iki kok hura ono susunan panitiane..

sopo among tamune..
trus sing bagian patehan sopo.. lan sak panunggalanipun..

lha opo kabeh wis dirangkep karo kang lodang yo?? ngakak

_________________
urip mung mampir ngombe lan mung wang sinawang.

Menjadi tua pelan tapi pasti, namun menjadi dewasa belum tentu.

http://syifauwongmantren.multiply.com => nembe sinau
Kembali Ke Atas Go down
http://syifauwongmantren.multiply.com
fuzi
KorLap
avatar

Lokasi : Bekasi
Reputation : 0
Join date : 04.07.08

PostSubyek: Re: Woro woro Kawulo FKOG Korwil Jabotabek   Thu Apr 02, 2009 3:53 pm

Wonosingo Ngali Kidul wrote:
fuzi wrote:
Koyokmen eneng sing sirik karo aku. Wong wingi wis ndaftar kok durung kecatet. nek g kecatet wegah mangkat aku.......... (Pokokmen protes aku......protes...protessssssss hidup protesssss)


Sik ji, kowe ki sakjane arep protes karo cathetan po arep protes sing gawe cathetan kuwi mau....

Nek jenengmu ki wis d cathet jek....


wrote:

28. FUJI ( bwl)



Cobo tilik ono maneh jelas ra iki......... jenengmu wis nampang, gek di tulis nggo kata2 sing gede........

:*)0(:
nek iki yo wes jelasssss......soale wis di.......
nek wingi yo gak ono....nek masalah protes yo karo sing rumongso wae...
Kembali Ke Atas Go down
kandar
Presidium
avatar

Lokasi : jakarta asli Kemiri, Tanjung sari
Reputation : 25
Join date : 23.08.08

PostSubyek: Re: Woro woro Kawulo FKOG Korwil Jabotabek   Thu Apr 02, 2009 4:10 pm

Wis mbak puji, sing rumongsio waras.. ngalah wae lah.. ngakakk

_________________
urip mung mampir ngombe lan mung wang sinawang.

Menjadi tua pelan tapi pasti, namun menjadi dewasa belum tentu.

http://syifauwongmantren.multiply.com => nembe sinau
Kembali Ke Atas Go down
http://syifauwongmantren.multiply.com
fuzi
KorLap
avatar

Lokasi : Bekasi
Reputation : 0
Join date : 04.07.08

PostSubyek: Re: Woro woro Kawulo FKOG Korwil Jabotabek   Thu Apr 02, 2009 4:24 pm

kandar wrote:
Wis mbak puji, sing rumongsio waras.. ngalah wae lah.. ngakakk

siiiip.... ms kandar.....siiiippp
Kembali Ke Atas Go down
Tempe
Koordinator
avatar

Lokasi : Pondok Gede/Pucanganom, Rongkop, Gunungkidul
Reputation : 4
Join date : 19.12.08

PostSubyek: Re: Woro woro Kawulo FKOG Korwil Jabotabek   Thu Apr 02, 2009 6:44 pm

kandar wrote:
Tempe wrote:
Kang Lodang Ngko nek nek meh tekan titi mangsane dipost meneh yo Mbok aku klalen. soale sewulan meneh je, aku wis pasti klalen.


tenang wae kang enko tak enteni maneh neng prapatan... ning nek aku ora lali juga..
Beres kang nteni aku yo tak nitip
ngakak ngakak

_________________
ALON-ALON COMMUNITY
Komunitas Motor Mlakune Alon
Kembali Ke Atas Go down
kandar
Presidium
avatar

Lokasi : jakarta asli Kemiri, Tanjung sari
Reputation : 25
Join date : 23.08.08

PostSubyek: Re: Woro woro Kawulo FKOG Korwil Jabotabek   Fri Apr 03, 2009 10:39 am

Lha opo orarak teko madakke rupo?? ngakakk ngakakk ngakakk

_________________
urip mung mampir ngombe lan mung wang sinawang.

Menjadi tua pelan tapi pasti, namun menjadi dewasa belum tentu.

http://syifauwongmantren.multiply.com => nembe sinau
Kembali Ke Atas Go down
http://syifauwongmantren.multiply.com
4lief4
Koordinator
avatar

Lokasi : njakarta
Reputation : 0
Join date : 03.06.08

PostSubyek: Re: Woro woro Kawulo FKOG Korwil Jabotabek   Fri Apr 03, 2009 1:07 pm

Gambar lokasi yg musti dituju dah ada lum ya mengingat pintunya bnyak
Kembali Ke Atas Go down
gandung
Officer
avatar

Lokasi : Cawang Baru - Jakarta Timur - Indonesia
Reputation : 17
Join date : 14.03.08

PostSubyek: Re: Woro woro Kawulo FKOG Korwil Jabotabek   Fri Apr 03, 2009 1:55 pm

4lief4 wrote:
Gambar lokasi yg musti dituju dah ada lum ya mengingat pintunya bnyak

gatekke kieh

rmlodang wrote:

Manggone : Kebon Binatang Ragunan ( Mlebune seko arah terminal)

_________________
Yen kepingin Di asihi karo wong lio yo kudu biso duweni roso asih marang wong lio ora perduli bocah cilik utowo gedhe wong sugeh utowo mlarat wong lanang utowo wedok elek utowo bagus
Kembali Ke Atas Go down
Wonosingo Ngali Kidul
Pengawas
avatar

Lokasi : Gunungkidul
Reputation : 20
Join date : 06.05.08

PostSubyek: Re: Woro woro Kawulo FKOG Korwil Jabotabek   Fri Apr 03, 2009 5:02 pm

fuzi wrote:
Wonosingo Ngali Kidul wrote:
fuzi wrote:
Koyokmen eneng sing sirik karo aku. Wong wingi wis ndaftar kok durung kecatet. nek g kecatet wegah mangkat aku.......... (Pokokmen protes aku......protes...protessssssss hidup protesssss)


Sik ji, kowe ki sakjane arep protes karo cathetan po arep protes sing gawe cathetan kuwi mau....

Nek jenengmu ki wis d cathet jek....


wrote:

28. FUJI ( bwl)



Cobo tilik ono maneh jelas ra iki......... jenengmu wis nampang, gek di tulis nggo kata2 sing gede........

:*)0(:
nek iki yo wes jelasssss......soale wis di.......
nek wingi yo gak ono....nek masalah protes yo karo sing rumongso wae...

Yoh suk tak omongke wonge, cen rondo biyak2an kok............ Ning karang cah enom yo lumrah noo.........

Perlu tak omongke kakangane, ben nembung ra iki???


;) ;) ;) ;)
Kembali Ke Atas Go down
https://www.facebook.com/mahesatunggalika
Sponsored content




PostSubyek: Re: Woro woro Kawulo FKOG Korwil Jabotabek   

Kembali Ke Atas Go down
 
Woro woro Kawulo FKOG Korwil Jabotabek
Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas 
Halaman 1 dari 7Pilih halaman : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
FKOGK :: FORUM UMUM :: FKOGK Event-
Navigasi: