Forum Komunitas Online Gunungkidul
 
IndeksJual BeliPortal FKOGKFAQPencarianPendaftaranAnggotaLogin


Share | 
 

 Woro woro Kawulo FKOG Korwil Jabotabek

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down 
Pilih halaman : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next
PengirimMessage
rmlodang
Camat
avatar

Lokasi : Kayangan junggring saloko.
Reputation : 12
Join date : 12.08.08

PostSubyek: Woro woro Kawulo FKOG Korwil Jabotabek   Mon Mar 30, 2009 10:37 pm

First topic message reminder :

SK No : 1 /II / FKOG / JKT/ 2009.
Hal : Undangan Kabeh Warga FKOG Korwil Jabotabek.

FORUM KOMUNITAS ONLINE GUNUNGKIDUL KORWIL JABOTABEK.

Mengingat dan seterusnya
Menimbang dan seterusnya
Memutuskan dan seterusnya

1.Temu kangen meneh member FKOG Korwil Jabotabek
( iki dudu kopdar lho, nek kopdar sing ngumumke Admin lan Ketua)
2.Arisan Wonosari.com Korwil Jabotabek
Dinone : Ahad pon
Tanggale : 10 Mei 2009.
Jame : 10 Esuk, ojo awan2 lho malah kudanan.
Manggone : Kebon Binatang Ragunan ( Mlebune seko arah terminal)

Gek iki sementara Anggotane Arisan seing wis Ndaptar :
1.Gandung
2.Lodang
3.Bima 77
4.Soesan
5.Hardi
6.Aji
7.Riswanto
8.Kandar Sitompul.
9.Ipung purwanto
10.Rasyid Suyitno
11.Kinda
12.4lief4
13.Tina
14.Pardjimin
15.Lika
16.Bayou
17.Wonosaingo
18.Japrak
19.Tempe
20.Mas gareng
21.Sapto sardiyanto
22.Darinto
23.Gaplex
24.Jliteng mania exc.
25.Dwi santoso
26.Dwi koe
27.Dwi Empik
28. FUJI ( bwl)
29.Dwi ( kembang bantar gebang)
30.c3m3y
31. Siti Rahayu
32. Suradi
33. Prexndes
34. Sukarjiyono
35. madi

Monggo seik dereng Ndaptar enggal mawon Ndaptarke nggih…gratis kok.
Lan sedoyo mawon niki undangan resmi kagem sedoyo Member FKOG korwil jabotabek, baik ingkang bade tumut arisan nopo mboten ,dipun tunggu rawuhipun.

Memo :
Arisan : Rp.30,000.00
Iuran : Rp. 5,000.00
Konsumsi : RP.15,000.00
Gunnggung kepruk : Rp.50,000.00
Arep di undi saben 2 sasi sepisan.
Luwih jelase Monggo katuran rawuh mawon mbenjang : sampun katulis ing nginggil.

Maturnuwun.
Jakarta, 30 Maret 2009
Atur taklim kulo.

( LODANG )
( 081386997245 )

Warning….!!
Aku ora arep golek jeneng lho….sumpah tenan.
Kembali Ke Atas Go down
http://maryoto_metal@yahoo.com

PengirimMessage
masgareng
Koordinator


Join date : 16.04.08

PostSubyek: Re: Woro woro Kawulo FKOG Korwil Jabotabek   Tue May 12, 2009 1:26 am

Sedoyo meniko jepretan Jeng Flora ugi adhimas Ceda Putranipun Kang Pardjimin, Kulo namung posting kemawon.










































Kembali Ke Atas Go down
http://facebook.com/masgareng
cogo
Koordinator


Join date : 06.04.09

PostSubyek: Re: Woro woro Kawulo FKOG Korwil Jabotabek   Tue May 12, 2009 3:51 am

aku nyesel kang gak iso teko .......sepurane ae...
Kembali Ke Atas Go down
masgareng
Koordinator


Join date : 16.04.08

PostSubyek: Ketoke ono sing kecut iki   Tue May 12, 2009 5:33 am

Jeng Flora paling pinter ngincer moment.
Kok ketoke kecut kang .. hehehe
Kembali Ke Atas Go down
http://facebook.com/masgareng
masgareng
Koordinator


Join date : 16.04.08

PostSubyek: Ngincer bapake   Tue May 12, 2009 5:35 am

Jeng Flora ono bakat dadi wartawan..
Ngincer bapake lagi mambu opo iki hehehe :)
Kembali Ke Atas Go down
http://facebook.com/masgareng
masgareng
Koordinator


Join date : 16.04.08

PostSubyek: Kulo Kinten kakung   Tue May 12, 2009 5:37 am

Nyuwun pangapunten mbak. Tepang ten YM kulo kinten kakung.
Kembali Ke Atas Go down
http://facebook.com/masgareng
masgareng
Koordinator


Join date : 16.04.08

PostSubyek: Saestu Luwe   Tue May 12, 2009 5:40 am

Ketoke yo wis wayahe mangan.
Maturnuwun Panitia ingkang sampun nyawisaken Dhedhaharan.
Kembali Ke Atas Go down
http://facebook.com/masgareng
masgareng
Koordinator


Join date : 16.04.08

PostSubyek: Man Behind The Gun   Tue May 12, 2009 5:42 am

Tak Tunggu liputane lho kang Japrak
Kembali Ke Atas Go down
http://facebook.com/masgareng
masgareng
Koordinator


Join date : 16.04.08

PostSubyek: Charley Angels   Tue May 12, 2009 5:44 am

Mbuh iki Charley angels opo tri must kenthir .. wis ono sing nduwe durung yo enthit ...
Kembali Ke Atas Go down
http://facebook.com/masgareng
masgareng
Koordinator


Join date : 16.04.08

PostSubyek: Like Father like daughter   Tue May 12, 2009 5:47 am

Mumet yo nduk nyawang polahe bapakmu hehehe..
Kembali Ke Atas Go down
http://facebook.com/masgareng
masgareng
Koordinator
avatar

Lokasi : Ciledug, Tangerang, Banten
Reputation : 12
Join date : 16.04.08

PostSubyek: Manis Junior   Tue May 12, 2009 5:50 am

Njaluk ngapurane kok wartawanku ra entuk jepretane njenengan to mbak .. Niki Ragilipun.

_________________
Masgareng Facebook
Salam Thiwul
Kembali Ke Atas Go down
http://facebook.com/masgareng
masgareng
Koordinator
avatar

Lokasi : Ciledug, Tangerang, Banten
Reputation : 12
Join date : 16.04.08

PostSubyek: Jeng Flora   Tue May 12, 2009 5:52 am

Putrinipun kang Pardjimin. Calon wartawan kok yo njaluk dijepret.
ketoke malah calon pragawati iki.

_________________
Masgareng Facebook
Salam Thiwul
Kembali Ke Atas Go down
http://facebook.com/masgareng
masgareng
Koordinator
avatar

Lokasi : Ciledug, Tangerang, Banten
Reputation : 12
Join date : 16.04.08

PostSubyek: Pasangan Berbahagia.   Tue May 12, 2009 6:02 am

Mugo2 wae ora salah anggonku ngecrop.








_________________
Masgareng Facebook
Salam Thiwul
Kembali Ke Atas Go down
http://facebook.com/masgareng
kandar
Presidium
avatar

Lokasi : jakarta asli Kemiri, Tanjung sari
Reputation : 25
Join date : 23.08.08

PostSubyek: Re: Woro woro Kawulo FKOG Korwil Jabotabek   Tue May 12, 2009 9:04 am

masgareng wrote:
Mumet yo nduk nyawang polahe bapakmu hehehe..


Sing mumet ki bapake, dijak muteri Ragunan padahal mlangkah be tekan sing rep dituju.. he he he..
Sesuk pesen GPS wae kang ben ra muter2...

BTW sipp banget sing do rateko pasti nyesel,...
Kang Japrak endi hasil karyamu...di tunggu lho..

_________________
urip mung mampir ngombe lan mung wang sinawang.

Menjadi tua pelan tapi pasti, namun menjadi dewasa belum tentu.

http://syifauwongmantren.multiply.com => nembe sinau
Kembali Ke Atas Go down
http://syifauwongmantren.multiply.com
prasetyo
Camat
avatar

Lokasi : Ngadipiro-Rejosari-Semin-Jakarta
Reputation : 4
Join date : 22.03.08

PostSubyek: Re: Woro woro Kawulo FKOG Korwil Jabotabek   Tue May 12, 2009 10:12 am

Mak benduduk photoku ketok tenan neng kene, maturnuwun Mas Gareng ajib
Kembali Ke Atas Go down
Prexndes
Koordinator
avatar

Reputation : 4
Join date : 25.04.08

PostSubyek: Re: Woro woro Kawulo FKOG Korwil Jabotabek   Tue May 12, 2009 2:19 pm


lumayan, sing rawuh rodo akeh..........

sing arisan yo rodo akeh...........

jian nyenengne sing nyawang yen ngene ki

katon guyup rukun. sak yheg sak'eko proyo nan...........



ajib Aplouse Aplouse
Kembali Ke Atas Go down
Prexndes
Koordinator
avatar

Reputation : 4
Join date : 25.04.08

PostSubyek: Re: Woro woro Kawulo FKOG Korwil Jabotabek   Tue May 12, 2009 2:25 pm

masgareng wrote:
Kang Lodhang Kadapuk dados Mobilisator Acara Arisan Warga FKOG.





iki bosse arisan kok ra ndang ngetok?

nyadi ki piyayine?
Kembali Ke Atas Go down
n03rV
KorLap
avatar

Lokasi : Bndung --> Ponjong --> Cibinong
Reputation : 0
Join date : 31.05.08

PostSubyek: Re: Woro woro Kawulo FKOG Korwil Jabotabek   Tue May 12, 2009 3:46 pm

Nyuwun ngapunten seduluur sedoyo kulo mboten saget hadir lagi frustasi frustasi

poko'e maju terus FKOGK
Kembali Ke Atas Go down
maniss
Koordinator


Lokasi : Jakarta
Reputation : 7
Join date : 04.04.08

PostSubyek: Re: Woro woro Kawulo FKOG Korwil Jabotabek   Tue May 12, 2009 3:48 pm

masgareng wrote:
Njaluk ngapurane kok wartawanku ra entuk jepretane njenengan to mbak .. Niki Ragilipun.

Makacih ya om Galeng...
lain waktu minta diphoto yg lebig gaya
cama mama yaaaaa....

_________________
NRIMO ING PANDOEM
Kembali Ke Atas Go down
Pardjimin
Presidium
avatar

Lokasi : Blekasi - DjogDja - GK - Semin - Karang Sari
Reputation : 10
Join date : 14.03.08

PostSubyek: Re: Woro woro Kawulo FKOG Korwil Jabotabek   Tue May 12, 2009 4:34 pm

masgareng wrote:
Putrinipun kang Pardjimin. Calon wartawan kok yo njaluk dijepret.
ketoke malah calon pragawati iki.

ya elah si gendhuk.. ngowah-owahi adat timen to ndhukk... biasane sumringah koq dadi ndungkuk ngunuh.. weh.. jan...

_________________
MPAN NGGO PAPAN

http://pardjimin.wordpress.com/
Kembali Ke Atas Go down
http://pardjimin.wordpress.com
hery bdy
Koordinator
avatar

Lokasi : bedoyo-jkt PP
Reputation : 5
Join date : 19.04.09

PostSubyek: Re: Woro woro Kawulo FKOG Korwil Jabotabek   Tue May 12, 2009 6:29 pm

mas gareng sentimen karo aku gie....


Gambarku ra nek dewe....


frustasi frustasi frustasi frustasi frustasi

_________________
OKE COY.....!
Kembali Ke Atas Go down
http://www.numoki.com
Tempe
Koordinator
avatar

Lokasi : Pondok Gede/Pucanganom, Rongkop, Gunungkidul
Reputation : 4
Join date : 19.12.08

PostSubyek: Re: Woro woro Kawulo FKOG Korwil Jabotabek   Tue May 12, 2009 8:21 pm

Walah wis liwat to lha piye iki. aku wis ra melu sepisan gek isih diaku ora? Mbok sesuk meneh nek wis tekan ndoto aku njaluk di sms cah men ra kliwat meneh. ki no ku 08121064683 do simpenen yo cah. mtur muwun.

_________________
ALON-ALON COMMUNITY
Komunitas Motor Mlakune Alon
Kembali Ke Atas Go down
cah gading
Lurah
avatar

Lokasi : bekasi
Reputation : 0
Join date : 14.04.09

PostSubyek: Re: Woro woro Kawulo FKOG Korwil Jabotabek   Tue May 12, 2009 9:07 pm

Tempe wrote:
Walah wis liwat to lha piye iki. aku wis ra melu sepisan gek isih diaku ora? Mbok sesuk meneh nek wis tekan ndoto aku njaluk di sms cah men ra kliwat meneh. ki no ku 08121064683 do simpenen yo cah. mtur muwun.



oc bos.... !!!
Kembali Ke Atas Go down
Wonosingo Ngali Kidul
Pengawas
avatar

Lokasi : Gunungkidul
Reputation : 20
Join date : 06.05.08

PostSubyek: Re: Woro woro Kawulo FKOG Korwil Jabotabek   Tue May 12, 2009 9:16 pm

masgareng wrote:
[b:8f06]Sedoyo meniko jepretan Jeng Flora ugi adhimas Ceda Putranipun Kang Pardjimin, Kulo namung posting kemawon.



Mas kok sajake awkmu ki wis kenal banget ro sing jilbaban kuwi, pernah apamu kuwi mas.....
Ning nyuwun pangapunten yo ra iso ngancani awkmu teko dek minggu.... Karang buruh macul ki ra iso di selani, karang wis golek bebutuhan ki susah jebule...

Suk kapan2 tak parani wae ning omahmu yo.... Sisan tak nggowo pancingan....
Kembali Ke Atas Go down
https://www.facebook.com/mahesatunggalika
Wonosingo Ngali Kidul
Pengawas
avatar

Lokasi : Gunungkidul
Reputation : 20
Join date : 06.05.08

PostSubyek: Re: Woro woro Kawulo FKOG Korwil Jabotabek   Tue May 12, 2009 11:19 pm

masgareng wrote:
Mbuh iki Charley angels opo tri must kenthir .. wis ono sing nduwe durung yo enthit ...

Mas Gareng, mbok di kenalke siji2 to..... ben do reti kabeh, aku ki rung reti ki, yo sopo reti nek d tempili siji2....
Opo thikne aku ra melu po? Wah jan....

Suwun mas....
Kembali Ke Atas Go down
https://www.facebook.com/mahesatunggalika
masgareng
Koordinator
avatar

Lokasi : Ciledug, Tangerang, Banten
Reputation : 12
Join date : 16.04.08

PostSubyek: Re: Woro woro Kawulo FKOG Korwil Jabotabek   Wed May 13, 2009 12:36 am

hery bdy wrote:
mas gareng sentimen karo aku gie....


Gambarku ra nek dewe....


frustasi frustasi frustasi frustasi frustasi
Mas Heri nyuwun pangapunten, mangkih kulo padosi rumiyin. Mugi2 kemawon wonten .. sepindah malih nyuwun pangapunten.
Japrax endi kok ra ngetok .. gek di upload kang.
salam

_________________
Masgareng Facebook
Salam Thiwul
Kembali Ke Atas Go down
http://facebook.com/masgareng
masgareng
Koordinator
avatar

Lokasi : Ciledug, Tangerang, Banten
Reputation : 12
Join date : 16.04.08

PostSubyek: Re: Woro woro Kawulo FKOG Korwil Jabotabek   Wed May 13, 2009 1:21 am

Pardjimin wrote:
masgareng wrote:
Putrinipun kang Pardjimin. Calon wartawan kok yo njaluk dijepret.
ketoke malah calon pragawati iki.

ya elah si gendhuk.. ngowah-owahi adat timen to ndhukk... biasane sumringah koq dadi ndungkuk ngunuh.. weh.. jan...

Embuh ki kang aku yo ra ngerti ketoke ora seneng karo aku ..

_________________
Masgareng Facebook
Salam Thiwul
Kembali Ke Atas Go down
http://facebook.com/masgareng
masgareng
Koordinator
avatar

Lokasi : Ciledug, Tangerang, Banten
Reputation : 12
Join date : 16.04.08

PostSubyek: Re: Woro woro Kawulo FKOG Korwil Jabotabek   Wed May 13, 2009 1:22 am

prasetyo wrote:
Mak benduduk photoku ketok tenan neng kene, maturnuwun Mas Gareng ajib
Sami sami kang Pras

_________________
Masgareng Facebook
Salam Thiwul
Kembali Ke Atas Go down
http://facebook.com/masgareng
masgareng
Koordinator
avatar

Lokasi : Ciledug, Tangerang, Banten
Reputation : 12
Join date : 16.04.08

PostSubyek: Re: Woro woro Kawulo FKOG Korwil Jabotabek   Wed May 13, 2009 1:23 am

maniss wrote:
masgareng wrote:
Njaluk ngapurane kok wartawanku ra entuk jepretane njenengan to mbak .. Niki Ragilipun.

Makacih ya om Galeng...
lain waktu minta diphoto yg lebig gaya
cama mama yaaaaa....

Inggih mbak gantos wekdal.

_________________
Masgareng Facebook
Salam Thiwul
Kembali Ke Atas Go down
http://facebook.com/masgareng
masgareng
Koordinator
avatar

Lokasi : Ciledug, Tangerang, Banten
Reputation : 12
Join date : 16.04.08

PostSubyek: Re: Woro woro Kawulo FKOG Korwil Jabotabek   Wed May 13, 2009 1:25 am

Wonosingo Ngali Kidul wrote:
masgareng wrote:
Mbuh iki Charley angels opo tri must kenthir .. wis ono sing nduwe durung yo enthit ...

Mas Gareng, mbok di kenalke siji2 to..... ben do reti kabeh, aku ki rung reti ki, yo sopo reti nek d tempili siji2....
Opo thikne aku ra melu po? Wah jan....

Suwun mas....

Aku ki pengin ngenalke kang ning yo ketoke apike ben dho kenalan dhewe hehe ..

_________________
Masgareng Facebook
Salam Thiwul
Kembali Ke Atas Go down
http://facebook.com/masgareng
rmlodang
Camat
avatar

Lokasi : Kayangan junggring saloko.
Reputation : 12
Join date : 12.08.08

PostSubyek: Re: Woro woro Kawulo FKOG Korwil Jabotabek   Wed May 13, 2009 1:32 am

[quote="Prexndes"]
masgareng wrote:
Kang Lodhang Kadapuk dados Mobilisator Acara Arisan Warga FKOG.






iki bosse arisan kok ra ndang ngetok?

nyadi ki piyayine?


Lagi nggolek i si MANIS JEMBATAN ANCOL mas....

Wingi di glandang Gandung ngandi embuh....
Opo mampir nyang Alam Sutera to mas....
Kembali Ke Atas Go down
http://maryoto_metal@yahoo.com
kandar
Presidium
avatar

Lokasi : jakarta asli Kemiri, Tanjung sari
Reputation : 25
Join date : 23.08.08

PostSubyek: Re: Woro woro Kawulo FKOG Korwil Jabotabek   Wed May 13, 2009 9:08 am

[quote="rmlodang"]
Prexndes wrote:
masgareng wrote:
Kang Lodhang Kadapuk dados Mobilisator Acara Arisan Warga FKOG.






iki bosse arisan kok ra ndang ngetok?

nyadi ki piyayine?


Lagi nggolek i si MANIS JEMBATAN ANCOL mas....

Wingi di glandang Gandung ngandi embuh....
Opo mampir nyang Alam Sutera to mas....

pantesan buru2 neng parkiran kae.. lha kiro2 ngandi ndang le ngglandang???

_________________
urip mung mampir ngombe lan mung wang sinawang.

Menjadi tua pelan tapi pasti, namun menjadi dewasa belum tentu.

http://syifauwongmantren.multiply.com => nembe sinau
Kembali Ke Atas Go down
http://syifauwongmantren.multiply.com
japrax
Presidium
avatar

Lokasi : pelukan hangat luna maya
Reputation : 29
Join date : 11.04.08

PostSubyek: Re: Woro woro Kawulo FKOG Korwil Jabotabek   Wed May 13, 2009 9:20 am

Spoiler:
 


monggo juragan.. Very Happy
Kembali Ke Atas Go down
Prexndes
Koordinator
avatar

Reputation : 4
Join date : 25.04.08

PostSubyek: Re: Woro woro Kawulo FKOG Korwil Jabotabek   Wed May 13, 2009 10:49 am

[quote="rmlodang"]
Prexndes wrote:
masgareng wrote:
Kang Lodhang Kadapuk dados Mobilisator Acara Arisan Warga FKOG.






iki bosse arisan kok ra ndang ngetok?

nyadi ki piyayine?


Lagi nggolek i si MANIS JEMBATAN ANCOL mas....

Wingi di glandang Gandung ngandi embuh....
Opo mampir nyang Alam Sutera to mas....



EEeeealahhhhh, sido kaleh gesit meneh...?

thik nasipmu ratau untung tu Dhang, alias uueeelliikk....... terus.

gek ramungkin Dhang yen mampir neng Alsut kuwi,

cetho ra mungkin..........
Kembali Ke Atas Go down
Prexndes
Koordinator
avatar

Reputation : 4
Join date : 25.04.08

PostSubyek: Re: Woro woro Kawulo FKOG Korwil Jabotabek   Wed May 13, 2009 10:58 am

Wonosingo Ngali Kidul wrote:
masgareng wrote:
Mbuh iki Charley angels opo tri must kenthir .. wis ono sing nduwe durung yo enthit ...

Mas Gareng, mbok di kenalke siji2 to..... ben do reti kabeh, aku ki rung reti ki, yo sopo reti nek d tempili siji2....
Opo thikne aku ra melu po? Wah jan....

Suwun mas....


eeemmmmmm

:*)0(: :*)0(: :*)0(:
Kembali Ke Atas Go down
iceday
KorLap
avatar

Lokasi : karawang
Reputation : 3
Join date : 02.12.08

PostSubyek: Re: Woro woro Kawulo FKOG Korwil Jabotabek   Wed May 13, 2009 12:40 pm

sebagian sampun kulo iklanketeng FB

_________________
Di mana ada Niat dan Usaha, maka Di situlah akan diberikan jalan.

========================================
Piyantun Kidul nGunung >> Raden Mas KANYOET
Kembali Ke Atas Go down
Wonosingo Ngali Kidul
Pengawas
avatar

Lokasi : Gunungkidul
Reputation : 20
Join date : 06.05.08

PostSubyek: Re: Woro woro Kawulo FKOG Korwil Jabotabek   Wed May 13, 2009 8:46 pm

Mas Gareng, MAs Pri, Mas Lodang........... Mbok nyuwun tulung di kenalke asmane sinten kemawon niku....

Yo gur suk nek ketemu dadi ben do dong...............

NIng jan rame tenan nek do ngumpul arisan ki, melu bungah aku....

Sing penting lak yo dadi konco lan sedulur sing remaket, lan ora ono maneh gontok2an lan sesengitan mergo ati.....
Kembali Ke Atas Go down
https://www.facebook.com/mahesatunggalika
dewalangit
Officer
avatar

Lokasi : Jl.jogja-wnsari km 20 Patuk.Dhaksinargha Bhumikarta.
Reputation : 39
Join date : 20.07.08

PostSubyek: Re: Woro woro Kawulo FKOG Korwil Jabotabek   Wed May 13, 2009 9:13 pm

Wonosingo Ngali Kidul wrote:
Mas Gareng, MAs Pri, Mas Lodang........... Mbok nyuwun tulung di kenalke asmane sinten kemawon niku....

Yo gur suk nek ketemu dadi ben do dong...............

NIng jan rame tenan nek do ngumpul arisan ki, melu bungah aku....

Sing penting lak yo dadi konco lan sedulur sing remaket, lan ora ono maneh gontok2an lan sesengitan mergo ati.....

ko kon ngenalke opo wingi sampeyan ora melu mas Wono ...???
Kembali Ke Atas Go down
http://www.saeahchim.co.kr/
Wonosingo Ngali Kidul
Pengawas
avatar

Lokasi : Gunungkidul
Reputation : 20
Join date : 06.05.08

PostSubyek: Re: Woro woro Kawulo FKOG Korwil Jabotabek   Wed May 13, 2009 9:29 pm

dewalangit wrote:
Wonosingo Ngali Kidul wrote:
Mas Gareng, MAs Pri, Mas Lodang........... Mbok nyuwun tulung di kenalke asmane sinten kemawon niku....

Yo gur suk nek ketemu dadi ben do dong...............

NIng jan rame tenan nek do ngumpul arisan ki, melu bungah aku....

Sing penting lak yo dadi konco lan sedulur sing remaket, lan ora ono maneh gontok2an lan sesengitan mergo ati.....

ko kon ngenalke opo wingi sampeyan ora melu mas Wono ...???

Wah aku ra melu wingi mas....... Kandani aku ki lg bebutuhan. Dadi yo ra melu?
Kembali Ke Atas Go down
https://www.facebook.com/mahesatunggalika
rmlodang
Camat
avatar

Lokasi : Kayangan junggring saloko.
Reputation : 12
Join date : 12.08.08

PostSubyek: Re: Woro woro Kawulo FKOG Korwil Jabotabek   Thu May 14, 2009 1:58 pm

Wonosingo Ngali Kidul wrote:
dewalangit wrote:
Wonosingo Ngali Kidul wrote:
Mas Gareng, MAs Pri, Mas Lodang........... Mbok nyuwun tulung di kenalke asmane sinten kemawon niku....

Yo gur suk nek ketemu dadi ben do dong...............

NIng jan rame tenan nek do ngumpul arisan ki, melu bungah aku....

Sing penting lak yo dadi konco lan sedulur sing remaket, lan ora ono maneh gontok2an lan sesengitan mergo ati.....

ko kon ngenalke opo wingi sampeyan ora melu mas Wono ...???

Wah aku ra melu wingi mas....... Kandani aku ki lg bebutuhan. Dadi yo ra melu?


Kami mohon maaf, untuk sementara kami tidak bisa menyanggupi permintaan dari Saudara untuk memeperkenalkan satu persatu dari pada member diatas dikarenakan adanya gangguan tekhnis yang mungkin tidak bisa kami sebutkan dengan detail alasan tersebut, sekali lagi kami mohon maaf
:;89: :;89:


Ra usah ngeyel 😢 😢 😢
Kembali Ke Atas Go down
http://maryoto_metal@yahoo.com
Sponsored content




PostSubyek: Re: Woro woro Kawulo FKOG Korwil Jabotabek   

Kembali Ke Atas Go down
 
Woro woro Kawulo FKOG Korwil Jabotabek
Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas 
Halaman 6 dari 7Pilih halaman : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
FKOGK :: FORUM UMUM :: FKOGK Event-
Navigasi: