Forum Komunitas Online Gunungkidul
 
IndeksJual BeliPortal FKOGKFAQPencarianPendaftaranAnggotaLogin


Share | 
 

 Woro woro Kawulo FKOG Korwil Jabotabek

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down 
Pilih halaman : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
PengirimMessage
rmlodang
Camat
avatar

Lokasi : Kayangan junggring saloko.
Reputation : 12
Join date : 12.08.08

PostSubyek: Woro woro Kawulo FKOG Korwil Jabotabek   Mon Mar 30, 2009 10:37 pm

First topic message reminder :

SK No : 1 /II / FKOG / JKT/ 2009.
Hal : Undangan Kabeh Warga FKOG Korwil Jabotabek.

FORUM KOMUNITAS ONLINE GUNUNGKIDUL KORWIL JABOTABEK.

Mengingat dan seterusnya
Menimbang dan seterusnya
Memutuskan dan seterusnya

1.Temu kangen meneh member FKOG Korwil Jabotabek
( iki dudu kopdar lho, nek kopdar sing ngumumke Admin lan Ketua)
2.Arisan Wonosari.com Korwil Jabotabek
Dinone : Ahad pon
Tanggale : 10 Mei 2009.
Jame : 10 Esuk, ojo awan2 lho malah kudanan.
Manggone : Kebon Binatang Ragunan ( Mlebune seko arah terminal)

Gek iki sementara Anggotane Arisan seing wis Ndaptar :
1.Gandung
2.Lodang
3.Bima 77
4.Soesan
5.Hardi
6.Aji
7.Riswanto
8.Kandar Sitompul.
9.Ipung purwanto
10.Rasyid Suyitno
11.Kinda
12.4lief4
13.Tina
14.Pardjimin
15.Lika
16.Bayou
17.Wonosaingo
18.Japrak
19.Tempe
20.Mas gareng
21.Sapto sardiyanto
22.Darinto
23.Gaplex
24.Jliteng mania exc.
25.Dwi santoso
26.Dwi koe
27.Dwi Empik
28. FUJI ( bwl)
29.Dwi ( kembang bantar gebang)
30.c3m3y
31. Siti Rahayu
32. Suradi
33. Prexndes
34. Sukarjiyono
35. madi

Monggo seik dereng Ndaptar enggal mawon Ndaptarke nggih…gratis kok.
Lan sedoyo mawon niki undangan resmi kagem sedoyo Member FKOG korwil jabotabek, baik ingkang bade tumut arisan nopo mboten ,dipun tunggu rawuhipun.

Memo :
Arisan : Rp.30,000.00
Iuran : Rp. 5,000.00
Konsumsi : RP.15,000.00
Gunnggung kepruk : Rp.50,000.00
Arep di undi saben 2 sasi sepisan.
Luwih jelase Monggo katuran rawuh mawon mbenjang : sampun katulis ing nginggil.

Maturnuwun.
Jakarta, 30 Maret 2009
Atur taklim kulo.

( LODANG )
( 081386997245 )

Warning….!!
Aku ora arep golek jeneng lho….sumpah tenan.
Kembali Ke Atas Go down
http://maryoto_metal@yahoo.com

PengirimMessage
kandar
Presidium


Join date : 23.08.08

PostSubyek: Re: Woro woro Kawulo FKOG Korwil Jabotabek   Wed May 13, 2009 9:08 am

[quote="rmlodang"]
Prexndes wrote:
masgareng wrote:
Kang Lodhang Kadapuk dados Mobilisator Acara Arisan Warga FKOG.






iki bosse arisan kok ra ndang ngetok?

nyadi ki piyayine?


Lagi nggolek i si MANIS JEMBATAN ANCOL mas....

Wingi di glandang Gandung ngandi embuh....
Opo mampir nyang Alam Sutera to mas....

pantesan buru2 neng parkiran kae.. lha kiro2 ngandi ndang le ngglandang???
Kembali Ke Atas Go down
http://syifauwongmantren.multiply.com
japrax
Presidium


Join date : 11.04.08

PostSubyek: Re: Woro woro Kawulo FKOG Korwil Jabotabek   Wed May 13, 2009 9:20 am

Spoiler:
 


monggo juragan.. Very Happy
Kembali Ke Atas Go down
Prexndes
Koordinator


Join date : 25.04.08

PostSubyek: Re: Woro woro Kawulo FKOG Korwil Jabotabek   Wed May 13, 2009 10:49 am

[quote="rmlodang"]
Prexndes wrote:
masgareng wrote:
Kang Lodhang Kadapuk dados Mobilisator Acara Arisan Warga FKOG.






iki bosse arisan kok ra ndang ngetok?

nyadi ki piyayine?


Lagi nggolek i si MANIS JEMBATAN ANCOL mas....

Wingi di glandang Gandung ngandi embuh....
Opo mampir nyang Alam Sutera to mas....



EEeeealahhhhh, sido kaleh gesit meneh...?

thik nasipmu ratau untung tu Dhang, alias uueeelliikk....... terus.

gek ramungkin Dhang yen mampir neng Alsut kuwi,

cetho ra mungkin..........
Kembali Ke Atas Go down
Prexndes
Koordinator


Join date : 25.04.08

PostSubyek: Re: Woro woro Kawulo FKOG Korwil Jabotabek   Wed May 13, 2009 10:58 am

Wonosingo Ngali Kidul wrote:
masgareng wrote:
Mbuh iki Charley angels opo tri must kenthir .. wis ono sing nduwe durung yo enthit ...

Mas Gareng, mbok di kenalke siji2 to..... ben do reti kabeh, aku ki rung reti ki, yo sopo reti nek d tempili siji2....
Opo thikne aku ra melu po? Wah jan....

Suwun mas....


eeemmmmmm

:*)0(: :*)0(: :*)0(:
Kembali Ke Atas Go down
iceday
KorLap


Join date : 02.12.08

PostSubyek: Re: Woro woro Kawulo FKOG Korwil Jabotabek   Wed May 13, 2009 12:40 pm

sebagian sampun kulo iklanketeng FB
Kembali Ke Atas Go down
Wonosingo Ngali Kidul
Pengawas


Join date : 06.05.08

PostSubyek: Re: Woro woro Kawulo FKOG Korwil Jabotabek   Wed May 13, 2009 8:46 pm

Mas Gareng, MAs Pri, Mas Lodang........... Mbok nyuwun tulung di kenalke asmane sinten kemawon niku....

Yo gur suk nek ketemu dadi ben do dong...............

NIng jan rame tenan nek do ngumpul arisan ki, melu bungah aku....

Sing penting lak yo dadi konco lan sedulur sing remaket, lan ora ono maneh gontok2an lan sesengitan mergo ati.....
Kembali Ke Atas Go down
https://www.facebook.com/mahesatunggalika
dewalangit
Officer


Join date : 20.07.08

PostSubyek: Re: Woro woro Kawulo FKOG Korwil Jabotabek   Wed May 13, 2009 9:13 pm

Wonosingo Ngali Kidul wrote:
Mas Gareng, MAs Pri, Mas Lodang........... Mbok nyuwun tulung di kenalke asmane sinten kemawon niku....

Yo gur suk nek ketemu dadi ben do dong...............

NIng jan rame tenan nek do ngumpul arisan ki, melu bungah aku....

Sing penting lak yo dadi konco lan sedulur sing remaket, lan ora ono maneh gontok2an lan sesengitan mergo ati.....

ko kon ngenalke opo wingi sampeyan ora melu mas Wono ...???
Kembali Ke Atas Go down
http://www.saeahchim.co.kr/
Wonosingo Ngali Kidul
Pengawas


Join date : 06.05.08

PostSubyek: Re: Woro woro Kawulo FKOG Korwil Jabotabek   Wed May 13, 2009 9:29 pm

dewalangit wrote:
Wonosingo Ngali Kidul wrote:
Mas Gareng, MAs Pri, Mas Lodang........... Mbok nyuwun tulung di kenalke asmane sinten kemawon niku....

Yo gur suk nek ketemu dadi ben do dong...............

NIng jan rame tenan nek do ngumpul arisan ki, melu bungah aku....

Sing penting lak yo dadi konco lan sedulur sing remaket, lan ora ono maneh gontok2an lan sesengitan mergo ati.....

ko kon ngenalke opo wingi sampeyan ora melu mas Wono ...???

Wah aku ra melu wingi mas....... Kandani aku ki lg bebutuhan. Dadi yo ra melu?
Kembali Ke Atas Go down
https://www.facebook.com/mahesatunggalika
rmlodang
Camat


Join date : 12.08.08

PostSubyek: Re: Woro woro Kawulo FKOG Korwil Jabotabek   Thu May 14, 2009 1:58 pm

Wonosingo Ngali Kidul wrote:
dewalangit wrote:
Wonosingo Ngali Kidul wrote:
Mas Gareng, MAs Pri, Mas Lodang........... Mbok nyuwun tulung di kenalke asmane sinten kemawon niku....

Yo gur suk nek ketemu dadi ben do dong...............

NIng jan rame tenan nek do ngumpul arisan ki, melu bungah aku....

Sing penting lak yo dadi konco lan sedulur sing remaket, lan ora ono maneh gontok2an lan sesengitan mergo ati.....

ko kon ngenalke opo wingi sampeyan ora melu mas Wono ...???

Wah aku ra melu wingi mas....... Kandani aku ki lg bebutuhan. Dadi yo ra melu?


Kami mohon maaf, untuk sementara kami tidak bisa menyanggupi permintaan dari Saudara untuk memeperkenalkan satu persatu dari pada member diatas dikarenakan adanya gangguan tekhnis yang mungkin tidak bisa kami sebutkan dengan detail alasan tersebut, sekali lagi kami mohon maaf
:;89: :;89:


Ra usah ngeyel 😢 😢 😢
Kembali Ke Atas Go down
http://maryoto_metal@yahoo.com
bima77
KorLap
avatar

Lokasi : DEPOK CITY
Reputation : 0
Join date : 08.10.08

PostSubyek: Re: Woro woro Kawulo FKOG Korwil Jabotabek   Thu May 14, 2009 3:45 pm

alhamduliillah seng teko ketok'e okeh Amiiiin

selanjutnya mugo wae iso teko

sukses nggo kang lodhang Bagoos

_________________
"PEACE,,,LARE KARANGMOJO"
Kembali Ke Atas Go down
kliwon semin
Koordinator
avatar

Lokasi : jakarta
Reputation : 6
Join date : 19.02.09

PostSubyek: Re: Woro woro Kawulo FKOG Korwil Jabotabek   Fri May 15, 2009 5:49 pm

setujuuuuuuuu

aku wingi ijin, enek alangan kang
anaku bar opname nang rs mitra kel bks timur 3 dino
Kembali Ke Atas Go down
syamsuri
Lurah
avatar

Lokasi : Cibinong
Reputation : 1
Join date : 22.03.09

PostSubyek: Re: Woro woro Kawulo FKOG Korwil Jabotabek   Fri May 15, 2009 11:08 pm

dwikoe wrote:
nyuwun pangapunten dhumateng sedoyo kadhang FKOG ingkang kinurmatan...

kulo wingi mboten saget nggempal sesarengan wonten ragunan, awit saking enjang dugi siang kulo wonten acara ingkang mboten saged dipun tilar.

mugi2 gantos wekdal, kulo saged makempal sesarengan malih, kalih poro kadhang fkog sedayanipun.

lan babagan hasil keputusanipun, nenopo kemawon kulo sarujuk asal sedoyo keputusanipun saged nambahi manfaat lan tansah angraketaken pasedherek'an kito sedoyo.


matursuwun...




Ideem...!.
tutwuri handayani.
Kembali Ke Atas Go down
Aris_nogosari
KorLap
avatar

Lokasi : bekasi
Reputation : 5
Join date : 23.10.08

PostSubyek: Re: Woro woro Kawulo FKOG Korwil Jabotabek   Sat May 16, 2009 1:22 am

NUwun sewu sederek2 aku dereng sanged tumut ngempal, amargi dereng wangsul
Kembali Ke Atas Go down
http://profiles.friendster.com/48492681
Mase_
Camat
avatar

Lokasi : di atas Gentheng
Reputation : 45
Join date : 28.02.08

PostSubyek: Re: Woro woro Kawulo FKOG Korwil Jabotabek   Sat May 16, 2009 8:10 pm

Duh ketinggalan akuh......

Hmmm.... melu bungah, FKOGK iso kumpul2 ngono....
apalagi yang dateng, konco sak angkatan......hmmm... ndah ramene kuwi....
Kanyut (ice_day), Yuni, Rina, Kepet (denny), Agoeng....plus buntute, Surendell.....
wuihhhh jan kangen tenan sama kalian........
*menerawang jauh kemasa silam* ;)

ajib Jos tenan Kumpule.....

_________________
===========================================
Nothing special
Kembali Ke Atas Go down
http://www.wonosari.com
hery bdy
Koordinator
avatar

Lokasi : bedoyo-jkt PP
Reputation : 5
Join date : 19.04.09

PostSubyek: Re: Woro woro Kawulo FKOG Korwil Jabotabek   Sat May 16, 2009 8:35 pm

Sesuk nek sampean teko luwih Rame meneh kang.....

_________________
OKE COY.....!
Kembali Ke Atas Go down
http://www.numoki.com
kinda
KorLap
avatar

Lokasi : ellesmera
Reputation : 3
Join date : 07.06.08

PostSubyek: Re: Woro woro Kawulo FKOG Korwil Jabotabek   Sat May 16, 2009 11:40 pm

foto ne wis d uopload urung yo??

_________________
Please do not interrupt me while i am ignoring you!!
Kembali Ke Atas Go down
rmlodang
Camat
avatar

Lokasi : Kayangan junggring saloko.
Reputation : 12
Join date : 12.08.08

PostSubyek: Re: Woro woro Kawulo FKOG Korwil Jabotabek   Sun May 17, 2009 1:08 am

bima77 wrote:
alhamduliillah seng teko ketok'e okeh Amiiiin

selanjutnya mugo wae iso teko

sukses nggo kang lodhang Bagoos


Wedouh...tambah gedhe awakku kang, matur nuwun kudangane. Amiin.

Ning tak ralat dan saya luruskan....SUKSES UNTUK SEMUA ANGGOTA FKOG....

Matur suwun.
Kembali Ke Atas Go down
http://maryoto_metal@yahoo.com
Pardjimin
Presidium
avatar

Lokasi : Blekasi - DjogDja - GK - Semin - Karang Sari
Reputation : 10
Join date : 14.03.08

PostSubyek: Re: Woro woro Kawulo FKOG Korwil Jabotabek   Mon May 18, 2009 12:19 am

iki nak wis ra ono sik dirembuk digembok wae lur.., gek photne dipindah nang galery photo..
monggo...

suwun

_________________
MPAN NGGO PAPAN

http://pardjimin.wordpress.com/
Kembali Ke Atas Go down
http://pardjimin.wordpress.com
dnee
Lurah
avatar

Lokasi : depok
Reputation : 0
Join date : 10.12.08

PostSubyek: Re: Woro woro Kawulo FKOG Korwil Jabotabek   Mon May 18, 2009 9:15 am

Mase_ wrote:
Duh ketinggalan akuh......

Hmmm.... melu bungah, FKOGK iso kumpul2 ngono....
apalagi yang dateng, konco sak angkatan......hmmm... ndah ramene kuwi....
Kanyut (ice_day), Yuni, Rina, Kepet (denny), Agoeng....plus buntute, Surendell.....
wuihhhh jan kangen tenan sama kalian........
*menerawang jauh kemasa silam* ;)

ajib Jos tenan Kumpule.....
seneng yo seneng..... neng, "kepet" e ra sah di gowo... jan goor ngisin2i wae kang kw ki...... asline isih ono si jack,wasugi,arif (gereh),sony,kardiyono,pendex,dll....
Kembali Ke Atas Go down
Sponsored content




PostSubyek: Re: Woro woro Kawulo FKOG Korwil Jabotabek   

Kembali Ke Atas Go down
 
Woro woro Kawulo FKOG Korwil Jabotabek
Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas 
Halaman 7 dari 7Pilih halaman : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
FKOGK :: FORUM UMUM :: FKOGK Event-
Navigasi: