Forum Komunitas Online Gunungkidul
 
IndeksJual BeliPortal FKOGKFAQPencarianPendaftaranAnggotaLogin


Share | 
 

 Woro woro Kawulo FKOG Korwil Jabotabek

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down 
Pilih halaman : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next
PengirimMessage
rmlodang
Camat
avatar

Lokasi : Kayangan junggring saloko.
Reputation : 12
Join date : 12.08.08

PostSubyek: Woro woro Kawulo FKOG Korwil Jabotabek   Mon Mar 30, 2009 10:37 pm

First topic message reminder :

SK No : 1 /II / FKOG / JKT/ 2009.
Hal : Undangan Kabeh Warga FKOG Korwil Jabotabek.

FORUM KOMUNITAS ONLINE GUNUNGKIDUL KORWIL JABOTABEK.

Mengingat dan seterusnya
Menimbang dan seterusnya
Memutuskan dan seterusnya

1.Temu kangen meneh member FKOG Korwil Jabotabek
( iki dudu kopdar lho, nek kopdar sing ngumumke Admin lan Ketua)
2.Arisan Wonosari.com Korwil Jabotabek
Dinone : Ahad pon
Tanggale : 10 Mei 2009.
Jame : 10 Esuk, ojo awan2 lho malah kudanan.
Manggone : Kebon Binatang Ragunan ( Mlebune seko arah terminal)

Gek iki sementara Anggotane Arisan seing wis Ndaptar :
1.Gandung
2.Lodang
3.Bima 77
4.Soesan
5.Hardi
6.Aji
7.Riswanto
8.Kandar Sitompul.
9.Ipung purwanto
10.Rasyid Suyitno
11.Kinda
12.4lief4
13.Tina
14.Pardjimin
15.Lika
16.Bayou
17.Wonosaingo
18.Japrak
19.Tempe
20.Mas gareng
21.Sapto sardiyanto
22.Darinto
23.Gaplex
24.Jliteng mania exc.
25.Dwi santoso
26.Dwi koe
27.Dwi Empik
28. FUJI ( bwl)
29.Dwi ( kembang bantar gebang)
30.c3m3y
31. Siti Rahayu
32. Suradi
33. Prexndes
34. Sukarjiyono
35. madi

Monggo seik dereng Ndaptar enggal mawon Ndaptarke nggih…gratis kok.
Lan sedoyo mawon niki undangan resmi kagem sedoyo Member FKOG korwil jabotabek, baik ingkang bade tumut arisan nopo mboten ,dipun tunggu rawuhipun.

Memo :
Arisan : Rp.30,000.00
Iuran : Rp. 5,000.00
Konsumsi : RP.15,000.00
Gunnggung kepruk : Rp.50,000.00
Arep di undi saben 2 sasi sepisan.
Luwih jelase Monggo katuran rawuh mawon mbenjang : sampun katulis ing nginggil.

Maturnuwun.
Jakarta, 30 Maret 2009
Atur taklim kulo.

( LODANG )
( 081386997245 )

Warning….!!
Aku ora arep golek jeneng lho….sumpah tenan.
Kembali Ke Atas Go down
http://maryoto_metal@yahoo.com

PengirimMessage
kandar
Presidium


Join date : 23.08.08

PostSubyek: Re: Woro woro Kawulo FKOG Korwil Jabotabek   Thu Apr 02, 2009 3:52 pm

iki kok hura ono susunan panitiane..

sopo among tamune..
trus sing bagian patehan sopo.. lan sak panunggalanipun..

lha opo kabeh wis dirangkep karo kang lodang yo?? ngakak
Kembali Ke Atas Go down
http://syifauwongmantren.multiply.com
fuzi
KorLap


Join date : 04.07.08

PostSubyek: Re: Woro woro Kawulo FKOG Korwil Jabotabek   Thu Apr 02, 2009 3:53 pm

Wonosingo Ngali Kidul wrote:
fuzi wrote:
Koyokmen eneng sing sirik karo aku. Wong wingi wis ndaftar kok durung kecatet. nek g kecatet wegah mangkat aku.......... (Pokokmen protes aku......protes...protessssssss hidup protesssss)


Sik ji, kowe ki sakjane arep protes karo cathetan po arep protes sing gawe cathetan kuwi mau....

Nek jenengmu ki wis d cathet jek....


wrote:

28. FUJI ( bwl)



Cobo tilik ono maneh jelas ra iki......... jenengmu wis nampang, gek di tulis nggo kata2 sing gede........

:*)0(:
nek iki yo wes jelasssss......soale wis di.......
nek wingi yo gak ono....nek masalah protes yo karo sing rumongso wae...
Kembali Ke Atas Go down
kandar
Presidium


Join date : 23.08.08

PostSubyek: Re: Woro woro Kawulo FKOG Korwil Jabotabek   Thu Apr 02, 2009 4:10 pm

Wis mbak puji, sing rumongsio waras.. ngalah wae lah.. ngakakk
Kembali Ke Atas Go down
http://syifauwongmantren.multiply.com
fuzi
KorLap


Join date : 04.07.08

PostSubyek: Re: Woro woro Kawulo FKOG Korwil Jabotabek   Thu Apr 02, 2009 4:24 pm

kandar wrote:
Wis mbak puji, sing rumongsio waras.. ngalah wae lah.. ngakakk

siiiip.... ms kandar.....siiiippp
Kembali Ke Atas Go down
Tempe
Koordinator


Join date : 19.12.08

PostSubyek: Re: Woro woro Kawulo FKOG Korwil Jabotabek   Thu Apr 02, 2009 6:44 pm

kandar wrote:
Tempe wrote:
Kang Lodang Ngko nek nek meh tekan titi mangsane dipost meneh yo Mbok aku klalen. soale sewulan meneh je, aku wis pasti klalen.


tenang wae kang enko tak enteni maneh neng prapatan... ning nek aku ora lali juga..
Beres kang nteni aku yo tak nitip
ngakak ngakak
Kembali Ke Atas Go down
kandar
Presidium


Join date : 23.08.08

PostSubyek: Re: Woro woro Kawulo FKOG Korwil Jabotabek   Fri Apr 03, 2009 10:39 am

Lha opo orarak teko madakke rupo?? ngakakk ngakakk ngakakk
Kembali Ke Atas Go down
http://syifauwongmantren.multiply.com
4lief4
Koordinator


Join date : 03.06.08

PostSubyek: Re: Woro woro Kawulo FKOG Korwil Jabotabek   Fri Apr 03, 2009 1:07 pm

Gambar lokasi yg musti dituju dah ada lum ya mengingat pintunya bnyak
Kembali Ke Atas Go down
gandung
Officer


Join date : 14.03.08

PostSubyek: Re: Woro woro Kawulo FKOG Korwil Jabotabek   Fri Apr 03, 2009 1:55 pm

4lief4 wrote:
Gambar lokasi yg musti dituju dah ada lum ya mengingat pintunya bnyak

gatekke kieh

rmlodang wrote:

Manggone : Kebon Binatang Ragunan ( Mlebune seko arah terminal)
Kembali Ke Atas Go down
Wonosingo Ngali Kidul
Pengawas


Join date : 06.05.08

PostSubyek: Re: Woro woro Kawulo FKOG Korwil Jabotabek   Fri Apr 03, 2009 5:02 pm

fuzi wrote:
Wonosingo Ngali Kidul wrote:
fuzi wrote:
Koyokmen eneng sing sirik karo aku. Wong wingi wis ndaftar kok durung kecatet. nek g kecatet wegah mangkat aku.......... (Pokokmen protes aku......protes...protessssssss hidup protesssss)


Sik ji, kowe ki sakjane arep protes karo cathetan po arep protes sing gawe cathetan kuwi mau....

Nek jenengmu ki wis d cathet jek....


wrote:

28. FUJI ( bwl)



Cobo tilik ono maneh jelas ra iki......... jenengmu wis nampang, gek di tulis nggo kata2 sing gede........

:*)0(:
nek iki yo wes jelasssss......soale wis di.......
nek wingi yo gak ono....nek masalah protes yo karo sing rumongso wae...

Yoh suk tak omongke wonge, cen rondo biyak2an kok............ Ning karang cah enom yo lumrah noo.........

Perlu tak omongke kakangane, ben nembung ra iki???


;) ;) ;) ;)
Kembali Ke Atas Go down
https://www.facebook.com/mahesatunggalika
abas
Lurah
avatar

Lokasi : Semin
Reputation : 3
Join date : 10.02.09

PostSubyek: Re: Woro woro Kawulo FKOG Korwil Jabotabek   Sat Apr 04, 2009 10:23 am

Nek Wong anyar oleh melu mboten?? masalahe aku ra enek konco2 neng forum fkogk sing tak kenal :afro: :afro:

tiwas aku mangkat nggko aku di nengke koyo anak pitik kelangan babone. :*)0(: :*)0(: :*)0(:

matur nuwun
Kembali Ke Atas Go down
gandung
Officer
avatar

Lokasi : Cawang Baru - Jakarta Timur - Indonesia
Reputation : 17
Join date : 14.03.08

PostSubyek: Re: Woro woro Kawulo FKOG Korwil Jabotabek   Sat Apr 04, 2009 10:25 am

ora ngaruh kang....
sing penting teko....
anyar lawas ra eneng bedane.....
nak kabeh ngono teneh ra bakal ketemu kang....

ajib

_________________
Yen kepingin Di asihi karo wong lio yo kudu biso duweni roso asih marang wong lio ora perduli bocah cilik utowo gedhe wong sugeh utowo mlarat wong lanang utowo wedok elek utowo bagus
Kembali Ke Atas Go down
abas
Lurah
avatar

Lokasi : Semin
Reputation : 3
Join date : 10.02.09

PostSubyek: Re: Woro woro Kawulo FKOG Korwil Jabotabek   Sat Apr 04, 2009 10:46 am



Oke dueh aku arep mangkat tapi nek ora melu kerja :*)0(: :*)0(:
Kembali Ke Atas Go down
kandar
Presidium
avatar

Lokasi : jakarta asli Kemiri, Tanjung sari
Reputation : 25
Join date : 23.08.08

PostSubyek: Re: Woro woro Kawulo FKOG Korwil Jabotabek   Sat Apr 04, 2009 11:01 am

lha nek mboten ketemu kapan kenale kang, kabeh ki butuh proses.. proses ketemu lan kenalan.

Monggo ditenggo rawuhipun, nek saget ngajak bolo.. ben rame.

_________________
urip mung mampir ngombe lan mung wang sinawang.

Menjadi tua pelan tapi pasti, namun menjadi dewasa belum tentu.

http://syifauwongmantren.multiply.com => nembe sinau
Kembali Ke Atas Go down
http://syifauwongmantren.multiply.com
uki
Lurah


Lokasi : Jl. Yos Sudarso Kav. 89 Jakarta Utara
Reputation : 0
Join date : 19.02.09

PostSubyek: mas ngumpule wonten pundi ?????   Sat Apr 04, 2009 11:59 am

:scratch: :scratch:

Aku pengen melu sih. Tapi kapan ? Nangendi ? Yo pengen kumpul karo anggota FKOGK. Sopo ngerti ono sing tak kenal. Lumayan nggo reunian.
Kembali Ke Atas Go down
gandung
Officer
avatar

Lokasi : Cawang Baru - Jakarta Timur - Indonesia
Reputation : 17
Join date : 14.03.08

PostSubyek: Re: Woro woro Kawulo FKOG Korwil Jabotabek   Sat Apr 04, 2009 12:10 pm

uki wrote:

Aku pengen melu sih. Tapi kapan ? Nangendi ? Yo pengen kumpul karo anggota FKOGK. Sopo ngerti ono sing tak kenal. Lumayan nggo reunian.

wah ora nyimak seko ngarep kieh

rmlodang wrote:

1.Temu kangen meneh member FKOG Korwil Jabotabek
( iki dudu kopdar lho, nek kopdar sing ngumumke Admin lan Ketua)
2.Arisan Wonosari.com Korwil Jabotabek
Dinone : Ahad pon
Tanggale : 10 Mei 2009.
Jame : 10 Esuk, ojo awan2 lho malah kudanan.
Manggone : Kebon Binatang Ragunan ( Mlebune seko arah terminal)

_________________
Yen kepingin Di asihi karo wong lio yo kudu biso duweni roso asih marang wong lio ora perduli bocah cilik utowo gedhe wong sugeh utowo mlarat wong lanang utowo wedok elek utowo bagus
Kembali Ke Atas Go down
kandar
Presidium
avatar

Lokasi : jakarta asli Kemiri, Tanjung sari
Reputation : 25
Join date : 23.08.08

PostSubyek: Re: Woro woro Kawulo FKOG Korwil Jabotabek   Sat Apr 04, 2009 12:28 pm

mang rawuh, mbak UKi,

BTW yos sudarso sebelah pundi nggih?

_________________
urip mung mampir ngombe lan mung wang sinawang.

Menjadi tua pelan tapi pasti, namun menjadi dewasa belum tentu.

http://syifauwongmantren.multiply.com => nembe sinau
Kembali Ke Atas Go down
http://syifauwongmantren.multiply.com
SURADI
Lurah
avatar

Lokasi : ngawen-jakarta pp
Reputation : 1
Join date : 01.03.09

PostSubyek: Re: Woro woro Kawulo FKOG Korwil Jabotabek   Sat Apr 04, 2009 1:26 pm

aku yo melu lho ojo ditinggal,ngumple tepate sebelah ngendi diwenei tondo yo kang gandung sing jelas,engko do kleru malah ndelok munyok engko he...he...he..
Kembali Ke Atas Go down
kandar
Presidium
avatar

Lokasi : jakarta asli Kemiri, Tanjung sari
Reputation : 25
Join date : 23.08.08

PostSubyek: Re: Woro woro Kawulo FKOG Korwil Jabotabek   Sat Apr 04, 2009 2:39 pm

monggo kang... ajak2 bolo nggih..ben rame.

_________________
urip mung mampir ngombe lan mung wang sinawang.

Menjadi tua pelan tapi pasti, namun menjadi dewasa belum tentu.

http://syifauwongmantren.multiply.com => nembe sinau
Kembali Ke Atas Go down
http://syifauwongmantren.multiply.com
rmlodang
Camat
avatar

Lokasi : Kayangan junggring saloko.
Reputation : 12
Join date : 12.08.08

PostSubyek: Re: Woro woro Kawulo FKOG Korwil Jabotabek   Sat Apr 04, 2009 10:56 pm

SURADI wrote:
aku yo melu lho ojo ditinggal,ngumple tepate sebelah ngendi diwenei tondo yo kang gandung sing jelas,engko do kleru malah ndelok munyok engko he...he...he..


Ngumpule pas sebelah pintu masuk Arah seko terminal Ragunan Kang.

( Pintu 1)
Kembali Ke Atas Go down
http://maryoto_metal@yahoo.com
Antono
Lurah
avatar

Lokasi : paliyan
Reputation : 0
Join date : 04.02.09

PostSubyek: Re: Woro woro Kawulo FKOG Korwil Jabotabek   Sun Apr 05, 2009 10:01 am

sory kang ak rung so ikut..pangpurane yo teman2
Kembali Ke Atas Go down
kandar
Presidium
avatar

Lokasi : jakarta asli Kemiri, Tanjung sari
Reputation : 25
Join date : 23.08.08

PostSubyek: Re: Woro woro Kawulo FKOG Korwil Jabotabek   Mon Apr 06, 2009 9:49 am

ayo sing durung ndaftar do ndaftar ben entuke akeh...

_________________
urip mung mampir ngombe lan mung wang sinawang.

Menjadi tua pelan tapi pasti, namun menjadi dewasa belum tentu.

http://syifauwongmantren.multiply.com => nembe sinau
Kembali Ke Atas Go down
http://syifauwongmantren.multiply.com
thiwulpulen
Warga
avatar

Lokasi : jakarta
Reputation : 2
Join date : 24.02.09

PostSubyek: Re: Woro woro Kawulo FKOG Korwil Jabotabek   Mon Apr 06, 2009 1:35 pm

wah mantep ki kang, yo insyaAllah tak usahake mangkat Bagoos
Kembali Ke Atas Go down
4lief4
Koordinator
avatar

Lokasi : njakarta
Reputation : 0
Join date : 03.06.08

PostSubyek: Re: Woro woro Kawulo FKOG Korwil Jabotabek   Mon Apr 06, 2009 4:35 pm

Ragunan
Kembali Ke Atas Go down
Pardjimin
Presidium
avatar

Lokasi : Blekasi - DjogDja - GK - Semin - Karang Sari
Reputation : 10
Join date : 14.03.08

PostSubyek: Re: Woro woro Kawulo FKOG Korwil Jabotabek   Mon Apr 06, 2009 4:56 pm

aku daftar yoo.....

_________________
MPAN NGGO PAPAN

http://pardjimin.wordpress.com/
Kembali Ke Atas Go down
http://pardjimin.wordpress.com
kandar
Presidium
avatar

Lokasi : jakarta asli Kemiri, Tanjung sari
Reputation : 25
Join date : 23.08.08

PostSubyek: Re: Woro woro Kawulo FKOG Korwil Jabotabek   Mon Apr 06, 2009 5:04 pm

karo sing endi kang he he he ngakakk

_________________
urip mung mampir ngombe lan mung wang sinawang.

Menjadi tua pelan tapi pasti, namun menjadi dewasa belum tentu.

http://syifauwongmantren.multiply.com => nembe sinau
Kembali Ke Atas Go down
http://syifauwongmantren.multiply.com
aji
KorLap
avatar

Lokasi : Cengkareng, jakarta
Reputation : 2
Join date : 07.04.08

PostSubyek: Re: Woro woro Kawulo FKOG Korwil Jabotabek   Tue Apr 07, 2009 9:40 am

Ragunan......
berangkat................

_________________
Orang gagal berhenti terlalu cepat
Orang sukses bertahan lebih lama
Kembali Ke Atas Go down
http://ajiprastowo.blogspot.com/
rmlodang
Camat
avatar

Lokasi : Kayangan junggring saloko.
Reputation : 12
Join date : 12.08.08

PostSubyek: Re: Woro woro Kawulo FKOG Korwil Jabotabek   Tue Apr 07, 2009 5:19 pm

4lief4 wrote:
Ragunan


Iki maksute kie opo to ? Sedulur wadon siji kie....mbok yo diteruske to.
Ojo gur separuh separuh. frustasi frustasi
Kembali Ke Atas Go down
http://maryoto_metal@yahoo.com
4lief4
Koordinator
avatar

Lokasi : njakarta
Reputation : 0
Join date : 03.06.08

PostSubyek: Re: Woro woro Kawulo FKOG Korwil Jabotabek   Tue Apr 07, 2009 8:38 pm

rmlodang wrote:
4lief4 wrote:
Ragunan


Iki maksute kie opo to ? Sedulur wadon siji kie....mbok yo diteruske to.
Ojo gur separuh separuh. frustasi frustasi
Ngeyakinin duank ragunan maning sing cedak ngunu lho monas
Kembali Ke Atas Go down
kandar
Presidium
avatar

Lokasi : jakarta asli Kemiri, Tanjung sari
Reputation : 25
Join date : 23.08.08

PostSubyek: Re: Woro woro Kawulo FKOG Korwil Jabotabek   Wed Apr 08, 2009 10:32 am

neng ngendi wae hura popo sing penting nduwe kemauan utk berangkat...

dadi aku yo duwe kemauan lho, ning ragat mbuh! ngakakk

_________________
urip mung mampir ngombe lan mung wang sinawang.

Menjadi tua pelan tapi pasti, namun menjadi dewasa belum tentu.

http://syifauwongmantren.multiply.com => nembe sinau
Kembali Ke Atas Go down
http://syifauwongmantren.multiply.com
4lief4
Koordinator
avatar

Lokasi : njakarta
Reputation : 0
Join date : 03.06.08

PostSubyek: Re: Woro woro Kawulo FKOG Korwil Jabotabek   Wed Apr 08, 2009 12:07 pm

kandar wrote:
neng ngendi wae hura popo sing penting nduwe kemauan utk berangkat...

dadi aku yo duwe kemauan lho, ning ragat mbuh! ngakakk
Siap mas
Kembali Ke Atas Go down
japrax
Presidium
avatar

Lokasi : pelukan hangat luna maya
Reputation : 29
Join date : 11.04.08

PostSubyek: Re: Woro woro Kawulo FKOG Korwil Jabotabek   Mon Apr 13, 2009 2:01 pm

kudu rame loh.. ojo pas koyo no TMII wingi.. sepi.. :suspect:
Kembali Ke Atas Go down
rmlodang
Camat
avatar

Lokasi : Kayangan junggring saloko.
Reputation : 12
Join date : 12.08.08

PostSubyek: Re: Woro woro Kawulo FKOG Korwil Jabotabek   Mon Apr 13, 2009 3:39 pm

4lief4 wrote:
rmlodang wrote:
4lief4 wrote:
Ragunan


Iki maksute kie opo to ? Sedulur wadon siji kie....mbok yo diteruske to.
Ojo gur separuh separuh. frustasi frustasi
Ngeyakinin duank ragunan maning sing cedak ngunu lho monas


Rak yo ngunuh ta...
Ning nek adoh kan malah lebih enjoy to? :@X: :))0*:
Kembali Ke Atas Go down
http://maryoto_metal@yahoo.com
sukar
KorLap
avatar

Lokasi : tanggerang
Reputation : 1
Join date : 27.06.08

PostSubyek: Re: Woro woro Kawulo FKOG Korwil Jabotabek   Mon Apr 13, 2009 5:11 pm

Ki apik acara ngene iki dadi iso go ngraketake anggone paseduluran wong GK sing ono perantauan.aku yo tak melu mbuh iso teko po ora sing penting guyup.

AKU MELU NDAFTAR.


SUKAR


NB:Go gandung,upomo aku mengko ra iso teko yo jaluk tulung mampir ne gubukku ndisit rep nitip.Matur nuwun sakderengipun.
Kembali Ke Atas Go down
sukar
KorLap
avatar

Lokasi : tanggerang
Reputation : 1
Join date : 27.06.08

PostSubyek: Re: Woro woro Kawulo FKOG Korwil Jabotabek   Mon Apr 13, 2009 5:19 pm

Ning aku rep takon karo kang lodang ki arisane ben wulan rp 50000. ngono po ben 2 sasi rp 50000.
Kembali Ke Atas Go down
gandung
Officer
avatar

Lokasi : Cawang Baru - Jakarta Timur - Indonesia
Reputation : 17
Join date : 14.03.08

PostSubyek: Re: Woro woro Kawulo FKOG Korwil Jabotabek   Mon Apr 13, 2009 5:33 pm

sukar wrote:

NB:Go gandung,upomo aku mengko ra iso teko yo jaluk tulung mampir ne gubukku ndisit rep nitip.Matur nuwun sakderengipun.

ok kang, opo sing ora nak dingo wonosari.com kieh

sukar wrote:
Ning aku rep takon karo kang lodang ki arisane ben wulan rp 50000. ngono po ben 2 sasi rp 50000.

saben rongsasi pisan ( 2 bulan ) 50.000

ok coy

_________________
Yen kepingin Di asihi karo wong lio yo kudu biso duweni roso asih marang wong lio ora perduli bocah cilik utowo gedhe wong sugeh utowo mlarat wong lanang utowo wedok elek utowo bagus
Kembali Ke Atas Go down
sukar
KorLap
avatar

Lokasi : tanggerang
Reputation : 1
Join date : 27.06.08

PostSubyek: Re: Woro woro Kawulo FKOG Korwil Jabotabek   Mon Apr 13, 2009 5:53 pm

Ki aku ndaftarke kancaku kerjaan arep melu arisan kang.

Nama:GUNAWAN.

KIE RUNG DADI MEMBER tapi pengin ngguyupi arisan.suwun.
Kembali Ke Atas Go down
rmlodang
Camat
avatar

Lokasi : Kayangan junggring saloko.
Reputation : 12
Join date : 12.08.08

PostSubyek: Re: Woro woro Kawulo FKOG Korwil Jabotabek   Mon Apr 13, 2009 7:42 pm

sukar wrote:
Ning aku rep takon karo kang lodang ki arisane ben wulan rp 50000. ngono po ben 2 sasi rp 50000.

saben rongsasi pisan ( 2 bulan ) 50.000

ok coy[/quote]


Seing njawab cukup Patihku wae yo kang Sukar, weis podo wae. Ora bedo karo Sabdoku.
Nek urung marem karo jawabane Wakilku, yo kapan2 tak rawuh nyang umahmu karo wedangan.
:(0)*: :(0)*:
Kembali Ke Atas Go down
http://maryoto_metal@yahoo.com
kliwon semin
Koordinator
avatar

Lokasi : jakarta
Reputation : 6
Join date : 19.02.09

PostSubyek: Re: Woro woro Kawulo FKOG Korwil Jabotabek   Mon Apr 13, 2009 9:01 pm

sori nek pendapatku engko enek sing kontra

nek menurutku orasah negenke arisan
pengalamanku bertaun2 angger ngenekke arisan pisananne pool sing teko rongatusan
ning banjure 2,3 kadang ijen

nurutke ngeneke ketemuan wae orasah ngetokke duwit soale mbebani

sing penting iso ngumpul wae wis siiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiip banget
Kembali Ke Atas Go down
kandar
Presidium
avatar

Lokasi : jakarta asli Kemiri, Tanjung sari
Reputation : 25
Join date : 23.08.08

PostSubyek: Re: Woro woro Kawulo FKOG Korwil Jabotabek   Tue Apr 14, 2009 9:56 am

kliwon semin wrote:
sori nek pendapatku engko enek sing kontra

nek menurutku orasah negenke arisan
pengalamanku bertaun2 angger ngenekke arisan pisananne pool sing teko rongatusan
ning banjure 2,3 kadang ijen

nurutke ngeneke ketemuan wae orasah ngetokke duwit soale mbebani

sing penting iso ngumpul wae wis siiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiip banget

Mboten nderek arisan nggih mboten nopo2 kang, rawuh mawon..supados katon guyup..
monggo...sak sekecane mawon..

_________________
urip mung mampir ngombe lan mung wang sinawang.

Menjadi tua pelan tapi pasti, namun menjadi dewasa belum tentu.

http://syifauwongmantren.multiply.com => nembe sinau
Kembali Ke Atas Go down
http://syifauwongmantren.multiply.com
Sponsored content




PostSubyek: Re: Woro woro Kawulo FKOG Korwil Jabotabek   

Kembali Ke Atas Go down
 
Woro woro Kawulo FKOG Korwil Jabotabek
Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas 
Halaman 2 dari 7Pilih halaman : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
FKOGK :: FORUM UMUM :: FKOGK Event-
Navigasi: