Forum Komunitas Online Gunungkidul
 
IndeksJual BeliPortal FKOGKFAQPencarianPendaftaranAnggotaLogin


Share | 
 

 Woro woro Kawulo FKOG Korwil Jabotabek

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down 
Pilih halaman : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next
PengirimMessage
rmlodang
Camat
avatar

Lokasi : Kayangan junggring saloko.
Reputation : 12
Join date : 12.08.08

PostSubyek: Woro woro Kawulo FKOG Korwil Jabotabek   Mon Mar 30, 2009 10:37 pm

First topic message reminder :

SK No : 1 /II / FKOG / JKT/ 2009.
Hal : Undangan Kabeh Warga FKOG Korwil Jabotabek.

FORUM KOMUNITAS ONLINE GUNUNGKIDUL KORWIL JABOTABEK.

Mengingat dan seterusnya
Menimbang dan seterusnya
Memutuskan dan seterusnya

1.Temu kangen meneh member FKOG Korwil Jabotabek
( iki dudu kopdar lho, nek kopdar sing ngumumke Admin lan Ketua)
2.Arisan Wonosari.com Korwil Jabotabek
Dinone : Ahad pon
Tanggale : 10 Mei 2009.
Jame : 10 Esuk, ojo awan2 lho malah kudanan.
Manggone : Kebon Binatang Ragunan ( Mlebune seko arah terminal)

Gek iki sementara Anggotane Arisan seing wis Ndaptar :
1.Gandung
2.Lodang
3.Bima 77
4.Soesan
5.Hardi
6.Aji
7.Riswanto
8.Kandar Sitompul.
9.Ipung purwanto
10.Rasyid Suyitno
11.Kinda
12.4lief4
13.Tina
14.Pardjimin
15.Lika
16.Bayou
17.Wonosaingo
18.Japrak
19.Tempe
20.Mas gareng
21.Sapto sardiyanto
22.Darinto
23.Gaplex
24.Jliteng mania exc.
25.Dwi santoso
26.Dwi koe
27.Dwi Empik
28. FUJI ( bwl)
29.Dwi ( kembang bantar gebang)
30.c3m3y
31. Siti Rahayu
32. Suradi
33. Prexndes
34. Sukarjiyono
35. madi

Monggo seik dereng Ndaptar enggal mawon Ndaptarke nggih…gratis kok.
Lan sedoyo mawon niki undangan resmi kagem sedoyo Member FKOG korwil jabotabek, baik ingkang bade tumut arisan nopo mboten ,dipun tunggu rawuhipun.

Memo :
Arisan : Rp.30,000.00
Iuran : Rp. 5,000.00
Konsumsi : RP.15,000.00
Gunnggung kepruk : Rp.50,000.00
Arep di undi saben 2 sasi sepisan.
Luwih jelase Monggo katuran rawuh mawon mbenjang : sampun katulis ing nginggil.

Maturnuwun.
Jakarta, 30 Maret 2009
Atur taklim kulo.

( LODANG )
( 081386997245 )

Warning….!!
Aku ora arep golek jeneng lho….sumpah tenan.
Kembali Ke Atas Go down
http://maryoto_metal@yahoo.com

PengirimMessage
japrax
Presidium


Join date : 11.04.08

PostSubyek: Re: Woro woro Kawulo FKOG Korwil Jabotabek   Mon Apr 13, 2009 2:01 pm

kudu rame loh.. ojo pas koyo no TMII wingi.. sepi.. :suspect:
Kembali Ke Atas Go down
rmlodang
Camat


Join date : 12.08.08

PostSubyek: Re: Woro woro Kawulo FKOG Korwil Jabotabek   Mon Apr 13, 2009 3:39 pm

4lief4 wrote:
rmlodang wrote:
4lief4 wrote:
Ragunan


Iki maksute kie opo to ? Sedulur wadon siji kie....mbok yo diteruske to.
Ojo gur separuh separuh. frustasi frustasi
Ngeyakinin duank ragunan maning sing cedak ngunu lho monas


Rak yo ngunuh ta...
Ning nek adoh kan malah lebih enjoy to? :@X: :))0*:
Kembali Ke Atas Go down
http://maryoto_metal@yahoo.com
sukar
KorLap


Join date : 27.06.08

PostSubyek: Re: Woro woro Kawulo FKOG Korwil Jabotabek   Mon Apr 13, 2009 5:11 pm

Ki apik acara ngene iki dadi iso go ngraketake anggone paseduluran wong GK sing ono perantauan.aku yo tak melu mbuh iso teko po ora sing penting guyup.

AKU MELU NDAFTAR.


SUKAR


NB:Go gandung,upomo aku mengko ra iso teko yo jaluk tulung mampir ne gubukku ndisit rep nitip.Matur nuwun sakderengipun.
Kembali Ke Atas Go down
sukar
KorLap


Join date : 27.06.08

PostSubyek: Re: Woro woro Kawulo FKOG Korwil Jabotabek   Mon Apr 13, 2009 5:19 pm

Ning aku rep takon karo kang lodang ki arisane ben wulan rp 50000. ngono po ben 2 sasi rp 50000.
Kembali Ke Atas Go down
gandung
Officer


Join date : 14.03.08

PostSubyek: Re: Woro woro Kawulo FKOG Korwil Jabotabek   Mon Apr 13, 2009 5:33 pm

sukar wrote:

NB:Go gandung,upomo aku mengko ra iso teko yo jaluk tulung mampir ne gubukku ndisit rep nitip.Matur nuwun sakderengipun.

ok kang, opo sing ora nak dingo wonosari.com kieh

sukar wrote:
Ning aku rep takon karo kang lodang ki arisane ben wulan rp 50000. ngono po ben 2 sasi rp 50000.

saben rongsasi pisan ( 2 bulan ) 50.000

ok coy
Kembali Ke Atas Go down
sukar
KorLap


Join date : 27.06.08

PostSubyek: Re: Woro woro Kawulo FKOG Korwil Jabotabek   Mon Apr 13, 2009 5:53 pm

Ki aku ndaftarke kancaku kerjaan arep melu arisan kang.

Nama:GUNAWAN.

KIE RUNG DADI MEMBER tapi pengin ngguyupi arisan.suwun.
Kembali Ke Atas Go down
rmlodang
Camat


Join date : 12.08.08

PostSubyek: Re: Woro woro Kawulo FKOG Korwil Jabotabek   Mon Apr 13, 2009 7:42 pm

sukar wrote:
Ning aku rep takon karo kang lodang ki arisane ben wulan rp 50000. ngono po ben 2 sasi rp 50000.

saben rongsasi pisan ( 2 bulan ) 50.000

ok coy[/quote]


Seing njawab cukup Patihku wae yo kang Sukar, weis podo wae. Ora bedo karo Sabdoku.
Nek urung marem karo jawabane Wakilku, yo kapan2 tak rawuh nyang umahmu karo wedangan.
:(0)*: :(0)*:
Kembali Ke Atas Go down
http://maryoto_metal@yahoo.com
kliwon semin
Koordinator


Join date : 19.02.09

PostSubyek: Re: Woro woro Kawulo FKOG Korwil Jabotabek   Mon Apr 13, 2009 9:01 pm

sori nek pendapatku engko enek sing kontra

nek menurutku orasah negenke arisan
pengalamanku bertaun2 angger ngenekke arisan pisananne pool sing teko rongatusan
ning banjure 2,3 kadang ijen

nurutke ngeneke ketemuan wae orasah ngetokke duwit soale mbebani

sing penting iso ngumpul wae wis siiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiip banget
Kembali Ke Atas Go down
kandar
Presidium


Join date : 23.08.08

PostSubyek: Re: Woro woro Kawulo FKOG Korwil Jabotabek   Tue Apr 14, 2009 9:56 am

kliwon semin wrote:
sori nek pendapatku engko enek sing kontra

nek menurutku orasah negenke arisan
pengalamanku bertaun2 angger ngenekke arisan pisananne pool sing teko rongatusan
ning banjure 2,3 kadang ijen

nurutke ngeneke ketemuan wae orasah ngetokke duwit soale mbebani

sing penting iso ngumpul wae wis siiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiip banget

Mboten nderek arisan nggih mboten nopo2 kang, rawuh mawon..supados katon guyup..
monggo...sak sekecane mawon..
Kembali Ke Atas Go down
http://syifauwongmantren.multiply.com
Pardjimin
Presidium
avatar

Lokasi : Blekasi - DjogDja - GK - Semin - Karang Sari
Reputation : 10
Join date : 14.03.08

PostSubyek: Re: Woro woro Kawulo FKOG Korwil Jabotabek   Tue Apr 14, 2009 4:37 pm

kandar wrote:
kliwon semin wrote:
sori nek pendapatku engko enek sing kontra

nek menurutku orasah negenke arisan
pengalamanku bertaun2 angger ngenekke arisan pisananne pool sing teko rongatusan
ning banjure 2,3 kadang ijen

nurutke ngeneke ketemuan wae orasah ngetokke duwit soale mbebani

sing penting iso ngumpul wae wis siiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiip banget

Mboten nderek arisan nggih mboten nopo2 kang, rawuh mawon..supados katon guyup..
monggo...sak sekecane mawon..

setuju iki.. arisan di fkog ojo di gawe beban.. sik penting teko.. ben guyup...
SETUJU..SETUJU ... ::0):

_________________
MPAN NGGO PAPAN

http://pardjimin.wordpress.com/
Kembali Ke Atas Go down
http://pardjimin.wordpress.com
kliwon semin
Koordinator
avatar

Lokasi : jakarta
Reputation : 6
Join date : 19.02.09

PostSubyek: Re: Woro woro Kawulo FKOG Korwil Jabotabek   Tue Apr 14, 2009 7:47 pm

mangsudku yo ngono kang

sing penting iso ngumpul bae inyonge sng bgt

biasane nek seko ngomah wis mikirke bebanki banjure ragu2 je (jarene kancaku lho)

lha nek iso difasilitasi, opo maneh nganggo acara mangan2 gratis ngono aku yo gelem,
wong dasare rodok nggragas tur ngelihan

wis ndang diagendaake wae, insya allah ak teko.
Kembali Ke Atas Go down
cogo
Koordinator
avatar

Lokasi : jakarta
Reputation : 1
Join date : 06.04.09

PostSubyek: Re: Woro woro Kawulo FKOG Korwil Jabotabek   Thu Apr 16, 2009 11:25 pm

nek arep ndaptar piye mas?
Kembali Ke Atas Go down
kandar
Presidium
avatar

Lokasi : jakarta asli Kemiri, Tanjung sari
Reputation : 25
Join date : 23.08.08

PostSubyek: Re: Woro woro Kawulo FKOG Korwil Jabotabek   Fri Apr 17, 2009 9:19 am

ndaftar mangkat teng ragunan nopo ndaftar arisan kang?

_________________
urip mung mampir ngombe lan mung wang sinawang.

Menjadi tua pelan tapi pasti, namun menjadi dewasa belum tentu.

http://syifauwongmantren.multiply.com => nembe sinau
Kembali Ke Atas Go down
http://syifauwongmantren.multiply.com
rmlodang
Camat
avatar

Lokasi : Kayangan junggring saloko.
Reputation : 12
Join date : 12.08.08

PostSubyek: Re: Woro woro Kawulo FKOG Korwil Jabotabek   Fri Apr 17, 2009 3:30 pm

kliwon semin wrote:
mangsudku yo ngono kang

sing penting iso ngumpul bae inyonge sng bgt

biasane nek seko ngomah wis mikirke bebanki banjure ragu2 je (jarene kancaku lho)

lha nek iso difasilitasi, opo maneh nganggo acara mangan2 gratis ngono aku yo gelem,
wong dasare rodok nggragas tur ngelihan

wis ndang diagendaake wae, insya allah ak teko.


Nek seing ngumpul sih aku sangat setuju bangets....
Ning nek masalah nggragas jan aku ra setuju babar blas, mergo masa lalune Warno bledek diungkap kih...
Kembali Ke Atas Go down
http://maryoto_metal@yahoo.com
Pardjimin
Presidium
avatar

Lokasi : Blekasi - DjogDja - GK - Semin - Karang Sari
Reputation : 10
Join date : 14.03.08

PostSubyek: Re: Woro woro Kawulo FKOG Korwil Jabotabek   Fri Apr 17, 2009 4:38 pm

nek nggragas ojo di gowo cah.. ben wong2 do ra ngerti ngakak

_________________
MPAN NGGO PAPAN

http://pardjimin.wordpress.com/
Kembali Ke Atas Go down
http://pardjimin.wordpress.com
rmlodang
Camat
avatar

Lokasi : Kayangan junggring saloko.
Reputation : 12
Join date : 12.08.08

PostSubyek: Re: Woro woro Kawulo FKOG Korwil Jabotabek   Sun Apr 19, 2009 12:27 am

Pardjimin wrote:
nek nggragas ojo di gowo cah.. ben wong2 do ra ngerti ngakak


HU uh mengko nek di gowo tak sampirne neng pager wae... gak boleh gak boleh
Kembali Ke Atas Go down
http://maryoto_metal@yahoo.com
hery bdy
Koordinator
avatar

Lokasi : bedoyo-jkt PP
Reputation : 5
Join date : 19.04.09

PostSubyek: Re: Woro woro Kawulo FKOG Korwil Jabotabek   Sun Apr 19, 2009 6:13 am

lha mbok yo tak ndaftar mas... Very Happy
tp pye carane??????? ajib ajib ngakak
Kembali Ke Atas Go down
http://www.numoki.com
gandung
Officer
avatar

Lokasi : Cawang Baru - Jakarta Timur - Indonesia
Reputation : 17
Join date : 14.03.08

PostSubyek: Re: Woro woro Kawulo FKOG Korwil Jabotabek   Mon Apr 20, 2009 11:53 am

sing penting teko ning ragunan

_________________
Yen kepingin Di asihi karo wong lio yo kudu biso duweni roso asih marang wong lio ora perduli bocah cilik utowo gedhe wong sugeh utowo mlarat wong lanang utowo wedok elek utowo bagus
Kembali Ke Atas Go down
Muhammad Satrio
Warga
avatar

Lokasi : sawangan
Reputation : 0
Join date : 17.04.09

PostSubyek: Re: Woro woro Kawulo FKOG Korwil Jabotabek   Mon Apr 20, 2009 1:00 pm

mas alamat panitia sing iso di hubungi sopo yoo..suwonnn
Kembali Ke Atas Go down
gandung
Officer
avatar

Lokasi : Cawang Baru - Jakarta Timur - Indonesia
Reputation : 17
Join date : 14.03.08

PostSubyek: Re: Woro woro Kawulo FKOG Korwil Jabotabek   Mon Apr 20, 2009 3:09 pm

LODANG 081386997245

_________________
Yen kepingin Di asihi karo wong lio yo kudu biso duweni roso asih marang wong lio ora perduli bocah cilik utowo gedhe wong sugeh utowo mlarat wong lanang utowo wedok elek utowo bagus
Kembali Ke Atas Go down
Ipung Purwanto
Camat
avatar

Lokasi : Lubang Buaya Jaktim
Reputation : 5
Join date : 08.03.08

PostSubyek: Re: Woro woro Kawulo FKOG Korwil Jabotabek   Mon Apr 20, 2009 5:24 pm

Bolo kurowo podo siiiiiaaaaappppp......?
Kembali Ke Atas Go down
prasetyo
Camat
avatar

Lokasi : Ngadipiro-Rejosari-Semin-Jakarta
Reputation : 4
Join date : 22.03.08

PostSubyek: Re: Woro woro Kawulo FKOG Korwil Jabotabek   Mon Apr 20, 2009 7:16 pm

siaaaapp GRAK!
Kembali Ke Atas Go down
cogo
Koordinator
avatar

Lokasi : jakarta
Reputation : 1
Join date : 06.04.09

PostSubyek: Re: Woro woro Kawulo FKOG Korwil Jabotabek   Mon Apr 20, 2009 11:34 pm

aku melu usul yo kang........mending gawe semacam koprasi wae kang luweh akeh manfaate

luweh jalas payung ukume............aku ndukung banget
Kembali Ke Atas Go down
cogo
Koordinator
avatar

Lokasi : jakarta
Reputation : 1
Join date : 06.04.09

PostSubyek: Re: Woro woro Kawulo FKOG Korwil Jabotabek   Mon Apr 20, 2009 11:38 pm

uki wrote:
:scratch: :scratch:

Aku pengen melu sih. Tapi kapan ? Nangendi ? Yo pengen kumpul karo anggota FKOGK. Sopo ngerti ono sing tak kenal. Lumayan nggo reunian.

yeeeeee maunyaaaaaa........aji mumpung.......kemaren km kayaknya ngasih tau tanggal 12 ya?
Kembali Ke Atas Go down
cogo
Koordinator
avatar

Lokasi : jakarta
Reputation : 1
Join date : 06.04.09

PostSubyek: Re: Woro woro Kawulo FKOG Korwil Jabotabek   Mon Apr 20, 2009 11:42 pm

kandar wrote:
ndaftar mangkat teng ragunan nopo ndaftar arisan kang?

maksudku ndaptar neng ragunan.....opo kudu melu arisan?nek arisane oleh gak melu, opo ono sing kudu di bayar?konsumsi misale?
Kembali Ke Atas Go down
tiwik
eRTe
avatar

Lokasi : jakarta
Reputation : 0
Join date : 16.01.09

PostSubyek: Re: Woro woro Kawulo FKOG Korwil Jabotabek   Tue Apr 21, 2009 9:15 am

ragunan ki yo rodo cedak ro amahku
insya Allah yo datang, tp nggolekki rombonganne piye,
aku rung ono sing kenal blasssssss
Kembali Ke Atas Go down
kandar
Presidium
avatar

Lokasi : jakarta asli Kemiri, Tanjung sari
Reputation : 25
Join date : 23.08.08

PostSubyek: Re: Woro woro Kawulo FKOG Korwil Jabotabek   Tue Apr 21, 2009 10:05 am

rmlodang wrote:
SK No : 1 /II / FKOG / JKT/ 2009.
Hal : Undangan Kabeh Warga FKOG Korwil Jabotabek.

FORUM KOMUNITAS ONLINE GUNUNGKIDUL KORWIL JABOTABEK.

Mengingat dan seterusnya
Menimbang dan seterusnya
Memutuskan dan seterusnya

1.Temu kangen meneh member FKOG Korwil Jabotabek
( iki dudu kopdar lho, nek kopdar sing ngumumke Admin lan Ketua)
2.Arisan Wonosari.com Korwil Jabotabek
Dinone : Ahad pon
Tanggale : 10 Mei 2009.
Jame : 10 Esuk, ojo awan2 lho malah kudanan.
Manggone : Kebon Binatang Ragunan ( Mlebune seko arah terminal)

Gek iki sementara Anggotane Arisan seing wis Ndaptar :
1.Gandung
2.Lodang
3.Bima 77
4.Soesan
5.Hardi
6.Aji
7.Riswanto
8.Kandar Sitompul.
9.Ipung purwanto
10.Rasyid Suyitno
11.Kinda
12.4lief4
13.Tina
14.Pardjimin
15.Lika
16.Bayou
17.Wonosaingo
18.Japrak
19.Tempe
20.Mas gareng
21.Sapto sardiyanto
22.Darinto
23.Gaplex
24.Jliteng mania exc.
25.Dwi santoso
26.Dwi koe
27.Dwi Empik
28. FUJI ( bwl)
29.Dwi ( kembang bantar gebang)
30.c3m3y
31. Siti Rahayu
32. Suradi
33. Prexndes
34. Sukarjiyono
35. madi

Monggo seik dereng Ndaptar enggal mawon Ndaptarke nggih…gratis kok.
Lan sedoyo mawon niki undangan resmi kagem sedoyo Member FKOG korwil jabotabek, baik ingkang bade tumut arisan nopo mboten ,dipun tunggu rawuhipun.

Memo :
Arisan : Rp.30,000.00
Iuran : Rp. 5,000.00
Konsumsi : RP.15,000.00
Gunnggung kepruk : Rp.50,000.00
Arep di undi saben 2 sasi sepisan.
Luwih jelase Monggo katuran rawuh mawon mbenjang : sampun katulis ing nginggil.

Maturnuwun.
Jakarta, 30 Maret 2009
Atur taklim kulo.

( LODANG )

Warning….!!
Aku ora arep golek jeneng lho….sumpah tenan.
quote="cogo"]
kandar wrote:
ndaftar mangkat teng ragunan nopo ndaftar arisan kang?


[maksudku ndaptar neng ragunan.....opo kudu melu arisan?nek arisane oleh gak melu, opo ono sing kudu di bayar?konsumsi misale?[/quote]

Rawuh mawon teng ragunan, mboten kedah nderek arisan..
ning nek mboten nderek arisan nggih ampun ngarep2 metu kocokane...
ajeng mbayar kosumsi lan kas nggih monggo...mboten nggih mboten menopo-nopo..

_________________
urip mung mampir ngombe lan mung wang sinawang.

Menjadi tua pelan tapi pasti, namun menjadi dewasa belum tentu.

http://syifauwongmantren.multiply.com => nembe sinau
Kembali Ke Atas Go down
http://syifauwongmantren.multiply.com
gandung
Officer
avatar

Lokasi : Cawang Baru - Jakarta Timur - Indonesia
Reputation : 17
Join date : 14.03.08

PostSubyek: Re: Woro woro Kawulo FKOG Korwil Jabotabek   Tue Apr 21, 2009 10:42 am

cogo wrote:
aku melu usul yo kang........mending gawe semacam koprasi wae kang luweh akeh manfaate
luweh jalas payung ukume............aku ndukung banget

iso d bahas mas nak kuwi sesuk....
wong le arisan kuwi eneng kas yo arep d puterke antar member ( uda d bahas pas d TMII )

tiwik wrote:
ragunan ki yo rodo cedak ro amahku
insya Allah yo datang, tp nggolekki rombonganne piye,
aku rung ono sing kenal blasssssss

aku sing adoh we mangkat je yu,
nak le ngolek'i rombongan kan eneng nomer telp ( tread nduwur )


cogo wrote:

maksudku ndaptar neng ragunan.....opo kudu melu arisan?nek arisane oleh gak melu, opo ono sing kudu di bayar?konsumsi misale?
ora kang... gur ajang kumpul... ora arisan ora po2 sing penting teko.


SUWUN.
Gandung

_________________
Yen kepingin Di asihi karo wong lio yo kudu biso duweni roso asih marang wong lio ora perduli bocah cilik utowo gedhe wong sugeh utowo mlarat wong lanang utowo wedok elek utowo bagus
Kembali Ke Atas Go down
rmlodang
Camat
avatar

Lokasi : Kayangan junggring saloko.
Reputation : 12
Join date : 12.08.08

PostSubyek: Re: Woro woro Kawulo FKOG Korwil Jabotabek   Tue Apr 21, 2009 2:10 pm

Tak ingatke sepisan maning ARISAN iku gur dienggo ajang ngumpul, berkedok arisan nanging pada intine ben iso ngumpul do sharing, saling bercanda , guyon guyonan ben awet enom , kangen kagenan lan sakpinunggalane. Ddine arisan ojo dipakai barometer,barometere yoiku AYO DO NGUMPUL dadi teko ura melu arisan yo ora opo opo
ora usah isin isin. Okey coy....

Lha opo do ora pengin Kangen karo Aku to? frustasi
Kembali Ke Atas Go down
http://maryoto_metal@yahoo.com
hery bdy
Koordinator
avatar

Lokasi : bedoyo-jkt PP
Reputation : 5
Join date : 19.04.09

PostSubyek: Re: Woro woro Kawulo FKOG Korwil Jabotabek   Tue Apr 21, 2009 2:16 pm

tenang ae coy tak usahakke teko,
tp nek paijemku gelem ditinggall...
Nek dijak malah ngribeti .... He...he.... ajib ajib
Kembali Ke Atas Go down
http://www.numoki.com
kandar
Presidium
avatar

Lokasi : jakarta asli Kemiri, Tanjung sari
Reputation : 25
Join date : 23.08.08

PostSubyek: Re: Woro woro Kawulo FKOG Korwil Jabotabek   Tue Apr 21, 2009 4:01 pm

hery bdy wrote:
tenang ae coy tak usahakke teko,
tp nek paijemku gelem ditinggall...
Nek dijak malah ngribeti .... He...he.... ajib ajib

paijeme di jak wae kang..
syukur ngajak paijem2 liyane.. ben paijo2 fkog ndang oleh gandengan.. ngakak

_________________
urip mung mampir ngombe lan mung wang sinawang.

Menjadi tua pelan tapi pasti, namun menjadi dewasa belum tentu.

http://syifauwongmantren.multiply.com => nembe sinau
Kembali Ke Atas Go down
http://syifauwongmantren.multiply.com
raxsheeds911
Lurah
avatar

Lokasi : Ciledug
Reputation : 0
Join date : 09.06.08

PostSubyek: Re: Woro woro Kawulo FKOG Korwil Jabotabek   Tue Apr 21, 2009 9:08 pm

Insya Allah...nggih dugi...lha wong pun daftar je...
Kembali Ke Atas Go down
http://monetize2urblog.blogspot.com
supriyadi
KorLap
avatar

Lokasi : Ragunan, Jak - Sel
Reputation : 2
Join date : 25.06.08

PostSubyek: Re: Woro woro Kawulo FKOG Korwil Jabotabek   Tue Apr 21, 2009 10:01 pm

tiwik wrote:
ragunan ki yo rodo cedak ro amahku
insya Allah yo datang, tp nggolekki rombonganne piye,
aku rung ono sing kenal blasssssss

goleki wae sing nganggo kaos FKOG ... dance dance mesti kuwi wonge...
Kembali Ke Atas Go down
http://www.supriyadi85.multiply.com
cogo
Koordinator
avatar

Lokasi : jakarta
Reputation : 1
Join date : 06.04.09

PostSubyek: Re: Woro woro Kawulo FKOG Korwil Jabotabek   Tue Apr 21, 2009 10:27 pm

gandung wrote:
cogo wrote:
aku melu usul yo kang........mending gawe semacam koprasi wae kang luweh akeh manfaate
luweh jalas payung ukume............aku ndukung banget

iso d bahas mas nak kuwi sesuk....
wong le arisan kuwi eneng kas yo arep d puterke antar member ( uda d bahas pas d TMII )

tiwik wrote:
ragunan ki yo rodo cedak ro amahku
insya Allah yo datang, tp nggolekki rombonganne piye,
aku rung ono sing kenal blasssssss

aku sing adoh we mangkat je yu,
nak le ngolek'i rombongan kan eneng nomer telp ( tread nduwur )


cogo wrote:

maksudku ndaptar neng ragunan.....opo kudu melu arisan?nek arisane oleh gak melu, opo ono sing kudu di bayar?konsumsi misale?
ora kang... gur ajang kumpul... ora arisan ora po2 sing penting teko.


SUWUN.
Gandung


maturnuwun pak camat aku saiki wis dong tenan..........di lanjut kemawon
Kembali Ke Atas Go down
Tempe
Koordinator
avatar

Lokasi : Pondok Gede/Pucanganom, Rongkop, Gunungkidul
Reputation : 4
Join date : 19.12.08

PostSubyek: Re: Woro woro Kawulo FKOG Korwil Jabotabek   Tue Apr 21, 2009 11:38 pm

Wis meh tekan Ndoto po piye ki cah? lha bar seko pengasingan ki raono internet dadi ra krungu kabar.

_________________
ALON-ALON COMMUNITY
Komunitas Motor Mlakune Alon
Kembali Ke Atas Go down
hery bdy
Koordinator
avatar

Lokasi : bedoyo-jkt PP
Reputation : 5
Join date : 19.04.09

PostSubyek: Re: Woro woro Kawulo FKOG Korwil Jabotabek   Wed Apr 22, 2009 12:01 am

isih suwe kang....???

Lha po bar semedi...

_________________
OKE COY.....!
Kembali Ke Atas Go down
http://www.numoki.com
Muhammad Satrio
Warga
avatar

Lokasi : sawangan
Reputation : 0
Join date : 17.04.09

PostSubyek: Re: Woro woro Kawulo FKOG Korwil Jabotabek   Wed Apr 22, 2009 6:54 pm

ONSYA ALLAH NEK AKU DITOMPO YO AKU TEKO..
Kembali Ke Atas Go down
Tempe
Koordinator
avatar

Lokasi : Pondok Gede/Pucanganom, Rongkop, Gunungkidul
Reputation : 4
Join date : 19.12.08

PostSubyek: Re: Woro woro Kawulo FKOG Korwil Jabotabek   Wed Apr 22, 2009 7:38 pm

hery bdy wrote:
isih suwe kang....???

Lha po bar semedi...
iyo je neng Kayangan.

_________________
ALON-ALON COMMUNITY
Komunitas Motor Mlakune Alon
Kembali Ke Atas Go down
kliwon semin
Koordinator
avatar

Lokasi : jakarta
Reputation : 6
Join date : 19.02.09

PostSubyek: Re: Woro woro Kawulo FKOG Korwil Jabotabek   Wed Apr 22, 2009 10:41 pm

aku ngenteni jadwalku,

biasa bolo dupak

mugo2 iso ngabsen kang, aku wis kangen karo lodang

nek ketemu tak traktir sate ngantek muntah koyo neng cibubur kowe......
Kembali Ke Atas Go down
Sponsored content




PostSubyek: Re: Woro woro Kawulo FKOG Korwil Jabotabek   

Kembali Ke Atas Go down
 
Woro woro Kawulo FKOG Korwil Jabotabek
Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas 
Halaman 3 dari 7Pilih halaman : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
FKOGK :: FORUM UMUM :: FKOGK Event-
Navigasi: