Forum Komunitas Online Gunungkidul
 
IndeksJual BeliPortal FKOGKFAQPencarianPendaftaranAnggotaLogin


Share | 
 

 Woro woro Kawulo FKOG Korwil Jabotabek

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down 
Pilih halaman : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next
PengirimMessage
rmlodang
Camat
avatar

Lokasi : Kayangan junggring saloko.
Reputation : 12
Join date : 12.08.08

PostSubyek: Woro woro Kawulo FKOG Korwil Jabotabek   Mon Mar 30, 2009 10:37 pm

First topic message reminder :

SK No : 1 /II / FKOG / JKT/ 2009.
Hal : Undangan Kabeh Warga FKOG Korwil Jabotabek.

FORUM KOMUNITAS ONLINE GUNUNGKIDUL KORWIL JABOTABEK.

Mengingat dan seterusnya
Menimbang dan seterusnya
Memutuskan dan seterusnya

1.Temu kangen meneh member FKOG Korwil Jabotabek
( iki dudu kopdar lho, nek kopdar sing ngumumke Admin lan Ketua)
2.Arisan Wonosari.com Korwil Jabotabek
Dinone : Ahad pon
Tanggale : 10 Mei 2009.
Jame : 10 Esuk, ojo awan2 lho malah kudanan.
Manggone : Kebon Binatang Ragunan ( Mlebune seko arah terminal)

Gek iki sementara Anggotane Arisan seing wis Ndaptar :
1.Gandung
2.Lodang
3.Bima 77
4.Soesan
5.Hardi
6.Aji
7.Riswanto
8.Kandar Sitompul.
9.Ipung purwanto
10.Rasyid Suyitno
11.Kinda
12.4lief4
13.Tina
14.Pardjimin
15.Lika
16.Bayou
17.Wonosaingo
18.Japrak
19.Tempe
20.Mas gareng
21.Sapto sardiyanto
22.Darinto
23.Gaplex
24.Jliteng mania exc.
25.Dwi santoso
26.Dwi koe
27.Dwi Empik
28. FUJI ( bwl)
29.Dwi ( kembang bantar gebang)
30.c3m3y
31. Siti Rahayu
32. Suradi
33. Prexndes
34. Sukarjiyono
35. madi

Monggo seik dereng Ndaptar enggal mawon Ndaptarke nggih…gratis kok.
Lan sedoyo mawon niki undangan resmi kagem sedoyo Member FKOG korwil jabotabek, baik ingkang bade tumut arisan nopo mboten ,dipun tunggu rawuhipun.

Memo :
Arisan : Rp.30,000.00
Iuran : Rp. 5,000.00
Konsumsi : RP.15,000.00
Gunnggung kepruk : Rp.50,000.00
Arep di undi saben 2 sasi sepisan.
Luwih jelase Monggo katuran rawuh mawon mbenjang : sampun katulis ing nginggil.

Maturnuwun.
Jakarta, 30 Maret 2009
Atur taklim kulo.

( LODANG )
( 081386997245 )

Warning….!!
Aku ora arep golek jeneng lho….sumpah tenan.
Kembali Ke Atas Go down
http://maryoto_metal@yahoo.com

PengirimMessage
kandar
Presidium


Join date : 23.08.08

PostSubyek: Re: Woro woro Kawulo FKOG Korwil Jabotabek   Tue Apr 21, 2009 4:01 pm

hery bdy wrote:
tenang ae coy tak usahakke teko,
tp nek paijemku gelem ditinggall...
Nek dijak malah ngribeti .... He...he.... ajib ajib

paijeme di jak wae kang..
syukur ngajak paijem2 liyane.. ben paijo2 fkog ndang oleh gandengan.. ngakak
Kembali Ke Atas Go down
http://syifauwongmantren.multiply.com
raxsheeds911
Lurah


Join date : 09.06.08

PostSubyek: Re: Woro woro Kawulo FKOG Korwil Jabotabek   Tue Apr 21, 2009 9:08 pm

Insya Allah...nggih dugi...lha wong pun daftar je...
Kembali Ke Atas Go down
http://monetize2urblog.blogspot.com
supriyadi
KorLap


Join date : 25.06.08

PostSubyek: Re: Woro woro Kawulo FKOG Korwil Jabotabek   Tue Apr 21, 2009 10:01 pm

tiwik wrote:
ragunan ki yo rodo cedak ro amahku
insya Allah yo datang, tp nggolekki rombonganne piye,
aku rung ono sing kenal blasssssss

goleki wae sing nganggo kaos FKOG ... dance dance mesti kuwi wonge...
Kembali Ke Atas Go down
http://www.supriyadi85.multiply.com
cogo
Koordinator


Join date : 06.04.09

PostSubyek: Re: Woro woro Kawulo FKOG Korwil Jabotabek   Tue Apr 21, 2009 10:27 pm

gandung wrote:
cogo wrote:
aku melu usul yo kang........mending gawe semacam koprasi wae kang luweh akeh manfaate
luweh jalas payung ukume............aku ndukung banget

iso d bahas mas nak kuwi sesuk....
wong le arisan kuwi eneng kas yo arep d puterke antar member ( uda d bahas pas d TMII )

tiwik wrote:
ragunan ki yo rodo cedak ro amahku
insya Allah yo datang, tp nggolekki rombonganne piye,
aku rung ono sing kenal blasssssss

aku sing adoh we mangkat je yu,
nak le ngolek'i rombongan kan eneng nomer telp ( tread nduwur )


cogo wrote:

maksudku ndaptar neng ragunan.....opo kudu melu arisan?nek arisane oleh gak melu, opo ono sing kudu di bayar?konsumsi misale?
ora kang... gur ajang kumpul... ora arisan ora po2 sing penting teko.


SUWUN.
Gandung


maturnuwun pak camat aku saiki wis dong tenan..........di lanjut kemawon
Kembali Ke Atas Go down
Tempe
Koordinator


Join date : 19.12.08

PostSubyek: Re: Woro woro Kawulo FKOG Korwil Jabotabek   Tue Apr 21, 2009 11:38 pm

Wis meh tekan Ndoto po piye ki cah? lha bar seko pengasingan ki raono internet dadi ra krungu kabar.
Kembali Ke Atas Go down
hery bdy
Koordinator


Join date : 19.04.09

PostSubyek: Re: Woro woro Kawulo FKOG Korwil Jabotabek   Wed Apr 22, 2009 12:01 am

isih suwe kang....???

Lha po bar semedi...
Kembali Ke Atas Go down
http://www.numoki.com
Muhammad Satrio
Warga


Join date : 17.04.09

PostSubyek: Re: Woro woro Kawulo FKOG Korwil Jabotabek   Wed Apr 22, 2009 6:54 pm

ONSYA ALLAH NEK AKU DITOMPO YO AKU TEKO..
Kembali Ke Atas Go down
Tempe
Koordinator


Join date : 19.12.08

PostSubyek: Re: Woro woro Kawulo FKOG Korwil Jabotabek   Wed Apr 22, 2009 7:38 pm

hery bdy wrote:
isih suwe kang....???

Lha po bar semedi...
iyo je neng Kayangan.
Kembali Ke Atas Go down
kliwon semin
Koordinator


Join date : 19.02.09

PostSubyek: Re: Woro woro Kawulo FKOG Korwil Jabotabek   Wed Apr 22, 2009 10:41 pm

aku ngenteni jadwalku,

biasa bolo dupak

mugo2 iso ngabsen kang, aku wis kangen karo lodang

nek ketemu tak traktir sate ngantek muntah koyo neng cibubur kowe......
Kembali Ke Atas Go down
DWI SANTOSO
KorLap
avatar

Lokasi : Natah Kulon - Ciledug
Reputation : 0
Join date : 13.06.08

PostSubyek: Re: Woro woro Kawulo FKOG Korwil Jabotabek   Thu Apr 23, 2009 1:09 pm

ayo .. ayo... kerahke bolo kuro...
kanggo mbangun GK..


mangkat... mangkat....
maju. .. maju....
Kembali Ke Atas Go down
cah gading
Lurah
avatar

Lokasi : bekasi
Reputation : 0
Join date : 14.04.09

PostSubyek: Re: Woro woro Kawulo FKOG Korwil Jabotabek   Thu Apr 23, 2009 1:30 pm

nggih nek mboten wonten alangan ....... cah gading ...ajeng dugi ragunan ....

insya allah .... sekalian reflesing keluargo?

salam kangge sedoyo mawon.
Kembali Ke Atas Go down
rmlodang
Camat
avatar

Lokasi : Kayangan junggring saloko.
Reputation : 12
Join date : 12.08.08

PostSubyek: Re: Woro woro Kawulo FKOG Korwil Jabotabek   Thu Apr 23, 2009 2:52 pm

kliwon semin wrote:
aku ngenteni jadwalku,

biasa bolo dupak

mugo2 iso ngabsen kang, aku wis kangen karo lodang

nek ketemu tak traktir sate ngantek muntah koyo neng cibubur kowe......


Kudu....teko nuh. Gek adohe sepiro wene neh jarak antarane Klibata nyang ragunan kuwi....nek saumpamo lagi Ndupak ning Kalibata lho. dance dance
Kembali Ke Atas Go down
http://maryoto_metal@yahoo.com
4lief4
Koordinator
avatar

Lokasi : njakarta
Reputation : 0
Join date : 03.06.08

PostSubyek: Re: Woro woro Kawulo FKOG Korwil Jabotabek   Thu Apr 23, 2009 9:11 pm

weh sedelo meneh gek siap siap sepatu ku tak cuci dikek men kinclong ajib ngakak
Kembali Ke Atas Go down
hery bdy
Koordinator
avatar

Lokasi : bedoyo-jkt PP
Reputation : 5
Join date : 19.04.09

PostSubyek: Re: Woro woro Kawulo FKOG Korwil Jabotabek   Fri Apr 24, 2009 12:19 am

Sekalian kang sepatuku yo reged...

ajib ajib ajib ajib ajib ajib

_________________
OKE COY.....!
Kembali Ke Atas Go down
http://www.numoki.com
Muhammad Satrio
Warga
avatar

Lokasi : sawangan
Reputation : 0
Join date : 17.04.09

PostSubyek: Re: Woro woro Kawulo FKOG Korwil Jabotabek   Sat Apr 25, 2009 10:21 am

bener kang lueh apek gawe koperasi,sing iso menaungi anggotane.dadi okeh manfaate.. kaping pisan.kanggo alat mensejahterajan anggota,kaping pindo.iso ngayomi anggotane,telu memper erat tali silahturahmi dengan adanya.musyawarah.sing intine yo ngangkat derajat anggotane ben iso maju lan iso gawe usaha kanggo menciptakan lapangan kerja. bener ra to kang...matur suwuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuunnnnnnnnnnnnnn
Kembali Ke Atas Go down
rmlodang
Camat
avatar

Lokasi : Kayangan junggring saloko.
Reputation : 12
Join date : 12.08.08

PostSubyek: Re: Woro woro Kawulo FKOG Korwil Jabotabek   Sat Apr 25, 2009 12:18 pm

Muhammad Satrio wrote:
bener kang lueh apek gawe koperasi,sing iso menaungi anggotane.dadi okeh manfaate.. kaping pisan.kanggo alat mensejahterajan anggota,kaping pindo.iso ngayomi anggotane,telu memper erat tali silahturahmi dengan adanya.musyawarah.sing intine yo ngangkat derajat anggotane ben iso maju lan iso gawe usaha kanggo menciptakan lapangan kerja. bener ra to kang...matur suwuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuunnnnnnnnnnnnnn



Bener buanget kang kwie...Nanging sing arep ngetrapke Teori Panjenengan sedoyo niku kok susah banget yo....? Tak kiro kabeh wis duwe angen2 kados njenengan niku, setiap ada pertemuan2 sejak dulu sak derengipun panjenengan dados member wis ada gagasan yang semacam niku ananging sering tumbang ditengah jalan amargi nggih niku antara teori dan prakteknya, nek teori mawon lancar ananging angger wis ketemu arep dipraktekke waduh susahe setengah mati kang...
Matur nuwun, lan ugi maturnuwun atas usulan teori saking Mas Muhammad Satrio.
Kembali Ke Atas Go down
http://maryoto_metal@yahoo.com
Wonosingo Ngali Kidul
Pengawas
avatar

Lokasi : Gunungkidul
Reputation : 20
Join date : 06.05.08

PostSubyek: Re: Woro woro Kawulo FKOG Korwil Jabotabek   Sun Apr 26, 2009 3:49 pm

Tak melu menyimak waelah........
Kembali Ke Atas Go down
https://www.facebook.com/mahesatunggalika
rmlodang
Camat
avatar

Lokasi : Kayangan junggring saloko.
Reputation : 12
Join date : 12.08.08

PostSubyek: Re: Woro woro Kawulo FKOG Korwil Jabotabek   Sun Apr 26, 2009 8:08 pm

DWI SANTOSO wrote:
ayo .. ayo... kerahke bolo kuro...
kanggo mbangun GK..


mangkat... mangkat....
maju. .. maju....

Lha nek iki kudu mangkt nuh, ojo lali bolo Zona Nglipare, dicangking kabeh ok coy....
Kembali Ke Atas Go down
http://maryoto_metal@yahoo.com
kliwon semin
Koordinator
avatar

Lokasi : jakarta
Reputation : 6
Join date : 19.02.09

PostSubyek: Re: Woro woro Kawulo FKOG Korwil Jabotabek   Mon Apr 27, 2009 8:15 pm

rmlodang wrote:
DWI SANTOSO wrote:
ayo .. ayo... kerahke bolo kuro...
kanggo mbangun GK..


mangkat... mangkat....
maju. .. maju....

Lha nek iki kudu mangkt nuh, ojo lali bolo Zona Nglipare, dicangking kabeh ok coy....


lodang-lodang, akire kowe gelem menehi poto, apo adoh to jane arep nyucekke, janne yowis enek foto digital, opo nggonmu rung usum

potomu saiki resik, gauanteng tenan, sesuk tak kon mulih, unu unu ....... ngakak
Kembali Ke Atas Go down
rmlodang
Camat
avatar

Lokasi : Kayangan junggring saloko.
Reputation : 12
Join date : 12.08.08

PostSubyek: Re: Woro woro Kawulo FKOG Korwil Jabotabek   Mon Apr 27, 2009 10:40 pm

kliwon semin wrote:
lodang-lodang, akire kowe gelem menehi poto, apo adoh to jane arep nyucekke, janne yowis enek foto digital, opo nggonmu rung usum

potomu saiki resik, gauanteng tenan, sesuk tak kon mulih, unu unu ....... ngakak



Yo iki mergane to PM, terus terusan dadi ura menak dadine tak katonke, tinimbang pisuhanmu membres.... ngakakk

Dasare satrio piningit sisan, yo metune belakangan wae Bagoos
Nek masalah unu2 mbok ayu unu jagung nyang badongan wae....sekalian mengko nyilih diesel e kang Kasno.... ngakak ngakak
Kembali Ke Atas Go down
http://maryoto_metal@yahoo.com
Ipung Purwanto
Camat
avatar

Lokasi : Lubang Buaya Jaktim
Reputation : 5
Join date : 08.03.08

PostSubyek: Re: Woro woro Kawulo FKOG Korwil Jabotabek   Tue Apr 28, 2009 2:03 am

iQ woro-woro sampai kapan kang..hii...hikk..,Opo kiro-kiro sing isine mathuk ono sing ngrangkum...? , Nek umpomo ono ayo dho di gowo neng angkringan , yo ra mung tret iki mungkin sing liyane ugo iso. mbok menowo iso dho di udari bareng2 ben supoyo ono tindak lanjute ngono piye...?

Salam Angkringan.. :!@#@!: :!@#@!: Sad****(&(:
Kembali Ke Atas Go down
WIDODO gendhonk
Warga
avatar

Lokasi : JAKARTA TIMUR
Reputation : 0
Join date : 08.01.09

PostSubyek: Re: Woro woro Kawulo FKOG Korwil Jabotabek   Tue Apr 28, 2009 3:36 pm

.........
SETUJU.....misale ono kumpul2..
.cocok... wes di koordinir wae sing RAPI...


...ben ra nguciwake..

======= SUKSES yo..===========
W 12 D
--------
Kembali Ke Atas Go down
http://www.itbu.ac.id
susmiarsih
Warga
avatar

Lokasi : jakarta
Reputation : 0
Join date : 23.03.09

PostSubyek: Re: Woro woro Kawulo FKOG Korwil Jabotabek   Tue Apr 28, 2009 5:44 pm

Korwil FKOG Jabotabek? Depok kog ora melu tho? yen tak eling yo akeh wong GK tinggal neng kono.....Woro-woro? matenge wae lah......neng sing enak lan kepenak...iyo tho....?? :)
Kembali Ke Atas Go down
rmlodang
Camat
avatar

Lokasi : Kayangan junggring saloko.
Reputation : 12
Join date : 12.08.08

PostSubyek: Re: Woro woro Kawulo FKOG Korwil Jabotabek   Tue Apr 28, 2009 5:48 pm

Ipung Purwanto wrote:
iQ woro-woro sampai kapan kang..hii...hikk..,Opo kiro-kiro sing isine mathuk ono sing ngrangkum...? , Nek umpomo ono ayo dho di gowo neng angkringan , yo ra mung tret iki mungkin sing liyane ugo iso. mbok menowo iso dho di udari bareng2 ben supoyo ono tindak lanjute ngono piye...?

Salam Angkringan.. :!@#@!: :!@#@!: Sad****(&(:


Yo mungkin woro2 iki nganti seminggu sak bubare hari H agi arep di LOCK kang....mergane mengko menurut planing arep ono laporan kegiatan opo sing dilakukan di hari itu lan lio liane disik ngunuh...ben terpapar secara transparan.

Nek bab liane mungkin iso diudari ( aku yo reti opo sing to maksudke), mumpung iki isih ono wektu sekitar 2 minggu sebelum hari H, nek ngunuh gek ayo dimatengke rembuke mbok menowo iso mateng, ewodene rodo mentah yo ra opo opo, seing penting ben ojo ngambang terus terusan.

Nek seing masalah angkringan nurut njenengan wae, purbo lan waseso wis ono kowe kang... Bagoos tentukan dimana tempatnya. Dasare yoagi tanggal muda ketambahan swe ora ngangkring nyang lubang buaya.
ngakakk ngakakk
Kembali Ke Atas Go down
http://maryoto_metal@yahoo.com
kliwon semin
Koordinator
avatar

Lokasi : jakarta
Reputation : 6
Join date : 19.02.09

PostSubyek: Re: Woro woro Kawulo FKOG Korwil Jabotabek   Tue Apr 28, 2009 8:52 pm

he eh he eh he eh Aplouse
Kembali Ke Atas Go down
Ipung Purwanto
Camat
avatar

Lokasi : Lubang Buaya Jaktim
Reputation : 5
Join date : 08.03.08

PostSubyek: Re: Woro woro Kawulo FKOG Korwil Jabotabek   Tue Apr 28, 2009 9:29 pm

rmlodang wrote:
Ipung Purwanto wrote:
iQ woro-woro sampai kapan kang..hii...hikk..,Opo kiro-kiro sing isine mathuk ono sing ngrangkum...? , Nek umpomo ono ayo dho di gowo neng angkringan , yo ra mung tret iki mungkin sing liyane ugo iso. mbok menowo iso dho di udari bareng2 ben supoyo ono tindak lanjute ngono piye...?

Salam Angkringan.. :!@#@!: :!@#@!: Sad****(&(:


Yo mungkin woro2 iki nganti seminggu sak bubare hari H agi arep di LOCK kang....mergane mengko menurut planing arep ono laporan kegiatan opo sing dilakukan di hari itu lan lio liane disik ngunuh...ben terpapar secara transparan.

Nek bab liane mungkin iso diudari ( aku yo reti opo sing to maksudke), mumpung iki isih ono wektu sekitar 2 minggu sebelum hari H, nek ngunuh gek ayo dimatengke rembuke mbok menowo iso mateng, ewodene rodo mentah yo ra opo opo, seing penting ben ojo ngambang terus terusan.

Nek seing masalah angkringan nurut njenengan wae, purbo lan waseso wis ono kowe kang... Bagoos tentukan dimana tempatnya. Dasare yoagi tanggal muda ketambahan swe ora ngangkring nyang lubang buaya.
ngakakk ngakakk
Lha piye nek di adani malem minggu sesok we piye..?antarane tabuh 20.30 nganti sak wareg-e
Tidak menutup kemungkinan yang lain mau ikutan gabung sumonggo...Tidak di pungut biaya MUNG Urunan wae...heee.hee
Kembali Ke Atas Go down
kandar
Presidium
avatar

Lokasi : jakarta asli Kemiri, Tanjung sari
Reputation : 25
Join date : 23.08.08

PostSubyek: Re: Woro woro Kawulo FKOG Korwil Jabotabek   Wed Apr 29, 2009 9:09 am

ayoh pumpung aku posisi neng jkt (ketoke)..

ojo koyo malem minggu wingi..

seko jakarta mak jruk ketok bekasi, trus mak plencing mbalik maning neng jkt mergo ono sms "ak wis tekan,endi liyane q gur dw ak kieh. angkringan pg gede!"

eh jebule sing nduwe tabon malam muleh ning wonosari...

Sipp sekaliyan njaluk oleh2 mbokne ijih kumanan.. ngakak

_________________
urip mung mampir ngombe lan mung wang sinawang.

Menjadi tua pelan tapi pasti, namun menjadi dewasa belum tentu.

http://syifauwongmantren.multiply.com => nembe sinau
Kembali Ke Atas Go down
http://syifauwongmantren.multiply.com
Pardjimin
Presidium
avatar

Lokasi : Blekasi - DjogDja - GK - Semin - Karang Sari
Reputation : 10
Join date : 14.03.08

PostSubyek: Re: Woro woro Kawulo FKOG Korwil Jabotabek   Wed Apr 29, 2009 6:27 pm

Aku meluuu.....

_________________
MPAN NGGO PAPAN

http://pardjimin.wordpress.com/
Kembali Ke Atas Go down
http://pardjimin.wordpress.com
rmlodang
Camat
avatar

Lokasi : Kayangan junggring saloko.
Reputation : 12
Join date : 12.08.08

PostSubyek: Re: Woro woro Kawulo FKOG Korwil Jabotabek   Wed Apr 29, 2009 7:18 pm

Pardjimin wrote:
Aku meluuu.....


Nek nggon bab siji iki awak mu ora gur melu yo kang, iki kudu. Malah nganggo banget, Absene kudu disik dewe nuh.... Bagoos
Kembali Ke Atas Go down
http://maryoto_metal@yahoo.com
kliwon semin
Koordinator
avatar

Lokasi : jakarta
Reputation : 6
Join date : 19.02.09

PostSubyek: Re: Woro woro Kawulo FKOG Korwil Jabotabek   Wed Apr 29, 2009 7:33 pm

sing raiso ngabsen kon nitipke surat ijin tandantangan orang tua (paling dipaslu), ben ora ditulis alpa karo kang lodang :koji.;:
Kembali Ke Atas Go down
Pardjimin
Presidium
avatar

Lokasi : Blekasi - DjogDja - GK - Semin - Karang Sari
Reputation : 10
Join date : 14.03.08

PostSubyek: Re: Woro woro Kawulo FKOG Korwil Jabotabek   Thu Apr 30, 2009 12:54 pm

gek ayo kapan.., sido malem minggu tanggal 2 mei 2009 ra iki ?

nak sido yo gek tak siapne montorku kae.. di cuci, dilap, di semprot kit, bin kinclong..., trus teko boncengan karo mantan pacar .. piye ?

_________________
MPAN NGGO PAPAN

http://pardjimin.wordpress.com/
Kembali Ke Atas Go down
http://pardjimin.wordpress.com
rmlodang
Camat
avatar

Lokasi : Kayangan junggring saloko.
Reputation : 12
Join date : 12.08.08

PostSubyek: Re: Woro woro Kawulo FKOG Korwil Jabotabek   Fri May 01, 2009 10:14 pm

gek ayo kapan.., sido malem minggu tanggal 2 mei 2009 ra iki ?

nak sido yo gek tak siapne montorku kae.. di cuci, dilap, di semprot kit, bin kinclong..., trus teko boncengan karo mantan pacar .. piye ?


Weh sidakke kang


nggih nek mboten wonten alangan ....... cah gading ...ajeng dugi ragunan ....

insya allah .... sekalian reflesing keluargo?

salam kangge sedoyo mawon.



Nggih di tunggu rawuhipun kang , bersama keluarganipun.
Kembali Ke Atas Go down
http://maryoto_metal@yahoo.com
Prexndes
Koordinator
avatar

Reputation : 4
Join date : 25.04.08

PostSubyek: Re: Woro woro Kawulo FKOG Korwil Jabotabek   Fri May 01, 2009 11:26 pm

Pardjimin wrote:
gek ayo kapan.., sido malem minggu tanggal 2 mei 2009 ra iki ?

nak sido yo gek tak siapne montorku kae.. di cuci, dilap, di semprot kit, bin kinclong..., trus teko boncengan karo mantan pacar .. piye ?


njih ampun mung ngagem kendaraan rodho kalih ngaten kang Jimin,

mbok nitih engkang rodho sekawan, enkang nembe dipun pundut kolo wingi.

(mugi-mugi nular ten kulo)
Kembali Ke Atas Go down
masgareng
Koordinator
avatar

Lokasi : Ciledug, Tangerang, Banten
Reputation : 12
Join date : 16.04.08

PostSubyek: Re: Woro woro Kawulo FKOG Korwil Jabotabek   Sat May 02, 2009 11:23 pm

sampun kedaptar, maturnuwun sanget kang lodhang, mugi2 kemawon mboten telat..

_________________
Masgareng Facebook
Salam Thiwul
Kembali Ke Atas Go down
http://facebook.com/masgareng
rmlodang
Camat
avatar

Lokasi : Kayangan junggring saloko.
Reputation : 12
Join date : 12.08.08

PostSubyek: Re: Woro woro Kawulo FKOG Korwil Jabotabek   Sun May 03, 2009 9:49 pm

masgareng wrote:
sampun kedaptar, maturnuwun sanget kang lodhang, mugi2 kemawon mboten telat..


Welah kok karo aku to kang matur nuwune kwi...? frustasi

Lha aku sedermo ngumumke jew.... 🇳🇴 🇳🇴
Kembali Ke Atas Go down
http://maryoto_metal@yahoo.com
gimbik
Pengawas
avatar

Lokasi : Nori One
Reputation : 6
Join date : 04.03.08

PostSubyek: Re: Woro woro Kawulo FKOG Korwil Jabotabek   Mon May 04, 2009 6:56 pm

monggo ingkang badhe tindak
kulo dereng saged sowan njih

_________________
I know the Lord will make a way for me
Mampir Dunk==> Bola
Disini Juga ==> Site
OK Zone ===> Blog
Dengerin Lagunya ===>> my world
Kembali Ke Atas Go down
http://profiles.friendster.com/imbik
Ipung Purwanto
Camat
avatar

Lokasi : Lubang Buaya Jaktim
Reputation : 5
Join date : 08.03.08

PostSubyek: Re: Woro woro Kawulo FKOG Korwil Jabotabek   Tue May 05, 2009 1:46 am

Mas lodang lha endi fotone...? sing do ngangkring wingi bengi kae...?
Kembali Ke Atas Go down
iceday
KorLap
avatar

Lokasi : karawang
Reputation : 3
Join date : 02.12.08

PostSubyek: Re: Woro woro Kawulo FKOG Korwil Jabotabek   Tue May 05, 2009 6:28 pm

Mas / Mbak sakjane pingin banget saget kumpul trus kong kow bareng, ning amargo kahanan si KUDA BESI kurang sehat dadi mung ndereke mawon


________________________________________
Pemain baru ning wis lawas
Kembali Ke Atas Go down
4lief4
Koordinator
avatar

Lokasi : njakarta
Reputation : 0
Join date : 03.06.08

PostSubyek: Re: Woro woro Kawulo FKOG Korwil Jabotabek   Tue May 05, 2009 7:45 pm

iceday wrote:
Mas / Mbak sakjane pingin banget saget kumpul trus kong kow bareng, ning amargo kahanan si KUDA BESI kurang sehat dadi mung ndereke mawon


________________________________________
Pemain baru ning wis lawas
Numpak busway nuh
Kembali Ke Atas Go down
Sponsored content




PostSubyek: Re: Woro woro Kawulo FKOG Korwil Jabotabek   

Kembali Ke Atas Go down
 
Woro woro Kawulo FKOG Korwil Jabotabek
Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas 
Halaman 4 dari 7Pilih halaman : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
FKOGK :: FORUM UMUM :: FKOGK Event-
Navigasi: