Forum Komunitas Online Gunungkidul
 
IndeksJual BeliPortal FKOGKFAQPencarianPendaftaranAnggotaLogin


Share | 
 

 sing arep mantu iki lho petungane dino..

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down 
PengirimMessage
bagoes
Koordinator
avatar

Lokasi : bandung,jabar
Reputation : 8
Join date : 06.04.09

PostSubyek: sing arep mantu iki lho petungane dino..   Fri Apr 10, 2009 12:53 am

sedulur ayo do sinau bareng bab ilmu jowo,tinggalane poro leluhur,
koyo to petungan dino,pasaran,sasi,lan taun :

NEPTU DINO :

akad neptune 5
senen ............ 4
seloso ........... 3
rabu ............ 7
kamis ............ 8
jumat ............ 6
setu ........... 9

NEPTU PASARAN :

kliwon neptune 8
legi ............. 5
pahing ............ 9
pon ........... 7
wage ........... 4

NEPTUNE SASI :

suro neptune 7
sapar ............. 2
rabingulawal ............. 3
rabingulakhir ............. 5
jumadilwal ............. 6
jumadilakhir ............ 1
rejeb .............. 2
ruwah .............. 4
poso .............. 5
sawal ............... 7
dulkaidah ............... 1
besar .............. 3


NEPTU TAUN :

Alip Neptu .... 1
eh  ............... 5
jimawal .............. 3
je .............. 7
dal .............. 4
be .............. 2
wawu .............. 6
jimakir .............. 3


PAMILIHING DINO BECIK KANGGO TARUB :

miturut gunggunge neptune dino lan pasaran

neptu 7 utowo 13 ayem,tentrem,becik
" 8 " 14 seluman lanang, OLo
" 9 " 15 dodo acung, olo
" 10 " 16 temen lan luhur,becik
" 11 " 17 seluman wadon, olo
" 12 " 18 bencono, olo

keterangan : upomone miwiti tarub dino jumuah pon,
neptune jemuah 6,pon 7 dadine 6 + 7 = 13

iku becik , lan sateruse

mugo mugo ono manpaate...


Terakhir diubah oleh bagoes tanggal Sat Apr 18, 2009 2:54 pm, total 2 kali diubah
Kembali Ke Atas Go down
bagoes
Koordinator
avatar

Lokasi : bandung,jabar
Reputation : 8
Join date : 06.04.09

PostSubyek: Re: sing arep mantu iki lho petungane dino..   Fri Apr 10, 2009 1:37 am

WATAKING BAYI MITURUT DINO LAN JAM NALIKO LAHIR,
WAYAH AWAN UTOWO BENGI :

yen lahir ing dino :

akad jam 2, pandhita sabdaning nyoto temen
senen jam 2, dora dursilo
slasa jam 1, malaekat ngambil nyowo,lalaranen utowo cedak umure
rebo jam 2 ratu,wibowo mukti
kemis jam 2 bangso pengasihan,antepan
jumah jam 2, bongso palenyokan,lemeran
setu jam 1 ,malaekat ngambil nyowo,lalaranen utowo cedak umure
Kembali Ke Atas Go down
republik alam ghaib
Lurah
avatar

Lokasi : ponorogo
Reputation : 1
Join date : 19.05.09

PostSubyek: Re: sing arep mantu iki lho petungane dino..   Tue May 19, 2009 3:00 pm

sampun kesupen menawi pados dinten damel mantu wonten paugeran kados makaten
1.jodho > mugi saged jejodhoan dugi kaki nini
2.pesthi > pun dados pepesthen anggenipun akrami
3.pegat > mboten usah di agem
4.upas > mboten usah di agem
5.topo > mboten usah di agem / prihatin
6.bolo > mboten usah di agem
7.ratu > mugi saget mukti

wonten malih rumus sederhana
neptu temanten kekalih di tambah neptu hari H trus di pun poro/di bagi 3 menawi saget turah 2
Kembali Ke Atas Go down
kandar
Presidium
avatar

Lokasi : jakarta asli Kemiri, Tanjung sari
Reputation : 25
Join date : 23.08.08

PostSubyek: Re: sing arep mantu iki lho petungane dino..   Tue May 19, 2009 3:16 pm

nek sing jenenge uwas/was ki opo kang?

_________________
urip mung mampir ngombe lan mung wang sinawang.

Menjadi tua pelan tapi pasti, namun menjadi dewasa belum tentu.

http://syifauwongmantren.multiply.com => nembe sinau
Kembali Ke Atas Go down
http://syifauwongmantren.multiply.com
gaplex
Koordinator
avatar

Lokasi : KARANG DUWET,KARANG MOJO,CILEDUG
Reputation : 7
Join date : 07.01.09

PostSubyek: Re: sing arep mantu iki lho petungane dino..   Tue May 19, 2009 3:36 pm

dino uwas sak ngertiku dino sing ora keno atau harus dihindari
yen arep nduwe gawe opo arep ono perlu liyane.....
biasane wong sing percoyo banget karo petungan dini iki.....
arep lungo adoh wae misale pas dino uwas pasti ora sido mangkat...
nek paksakke mangkat mengko ono kedadian sing ora becik...
lan biasane saben wong ki nduwe dino uwas dewe2......
kui kenyakinan turun temurun.....masalah benar nggaknya...ya
tergantung pribadi masing2....
Kembali Ke Atas Go down
http://www.ndtindonesia.com
Sponsored content




PostSubyek: Re: sing arep mantu iki lho petungane dino..   

Kembali Ke Atas Go down
 
sing arep mantu iki lho petungane dino..
Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas 
Halaman 1 dari 1

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
FKOGK :: LOUNGE 'N CHIT-CHAT :: Kebatinan, Misteri dan Ghaib-
Navigasi: