Forum Komunitas Online Gunungkidul
 
IndeksJual BeliPortal FKOGKFAQPencarianPendaftaranAnggotaLogin


Share | 
 

 ACARA BESI TLOGO JONGE,KANGO NGURI2 URI BUDAYA NENG GUNUNG KIDUL KHUSUSIPUN PACAREJO

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down 
PengirimMessage
fitrah diyana
Koordinator
avatar

Lokasi : gejayan caturtungal,depok sleman yogyakarta
Reputation : 11
Join date : 14.04.09

PostSubyek: ACARA BESI TLOGO JONGE,KANGO NGURI2 URI BUDAYA NENG GUNUNG KIDUL KHUSUSIPUN PACAREJO   Wed Apr 15, 2009 10:44 am

BESIK TLOGO KANGO MENGETI MBAH JONGE,UGO NGANAAKE KESLAMETAN WARGA ING TLATAH PACAREJO SEMANU,DI ANAAKE SABEN DINO JUMAT LEGI SAKDURUNGE RENDHENG.menurut carito yen ra di pengeti warga neng pacarejo bakal di teror karo danyang jonge.acarane yo kemau di anake ning pendopho jonge,ugo ono tonthonan sing ra ketingalan yo kuwi,doger/jathilan seko kwangen lan reog seko ngaduhan.dening maleme di anake RINGIT WAcucal. ajib ajib ajib :o*00:
Kembali Ke Atas Go down
kandar
Presidium
avatar

Lokasi : jakarta asli Kemiri, Tanjung sari
Reputation : 25
Join date : 23.08.08

PostSubyek: Re: ACARA BESI TLOGO JONGE,KANGO NGURI2 URI BUDAYA NENG GUNUNG KIDUL KHUSUSIPUN PACAREJO   Wed Apr 15, 2009 2:38 pm

wach podo karo nggon-nggonanku..

Ndisik senenganku melu kendurian neng tlogo, trus mangan iwak ptik karo jangan sejenis waluh ning putih lonjong(aku lali jenenge)..sing masak wong lanang2.. ning uenake mak nyuss...18 th yg lalu..

_________________
urip mung mampir ngombe lan mung wang sinawang.

Menjadi tua pelan tapi pasti, namun menjadi dewasa belum tentu.

http://syifauwongmantren.multiply.com => nembe sinau
Kembali Ke Atas Go down
http://syifauwongmantren.multiply.com
k_lop
Pengawas
avatar

Lokasi : Bandung
Reputation : 16
Join date : 08.06.08

PostSubyek: Re: ACARA BESI TLOGO JONGE,KANGO NGURI2 URI BUDAYA NENG GUNUNG KIDUL KHUSUSIPUN PACAREJO   Wed Apr 15, 2009 5:48 pm

aku dek minggu dolan ndono

papane penak tenan ajib
Kembali Ke Atas Go down
fitrah diyana
Koordinator
avatar

Lokasi : gejayan caturtungal,depok sleman yogyakarta
Reputation : 11
Join date : 14.04.09

PostSubyek: Re: ACARA BESI TLOGO JONGE,KANGO NGURI2 URI BUDAYA NENG GUNUNG KIDUL KHUSUSIPUN PACAREJO   Wed Apr 15, 2009 6:09 pm

koyo danau toba sing do ngarani hehehehe,,,,,,,,,,,,????iwake akeh lho.
Kembali Ke Atas Go down
k_lop
Pengawas
avatar

Lokasi : Bandung
Reputation : 16
Join date : 08.06.08

PostSubyek: Re: ACARA BESI TLOGO JONGE,KANGO NGURI2 URI BUDAYA NENG GUNUNG KIDUL KHUSUSIPUN PACAREJO   Wed Apr 15, 2009 8:05 pm

iyo mbka danau toba neng GK kui


papane sejuk meneh ajib
Kembali Ke Atas Go down
trimopakesa
Koordinator
avatar

Lokasi : jetis kulon RT06 RW02 pacarejo semanu gunung kidul DIY PULAU JAWA INDONESIA ASIA 50' Bujur Timur 7 Lintang utara 46' 8 Bujur Barat 09' Lintang Selatan BUMI DUNIA TATA SURYA GALAKSI BIMA SAKTI,,,pokok'e sekitar kono kui,,,
Reputation : 249
Join date : 08.04.09

PostSubyek: Re: ACARA BESI TLOGO JONGE,KANGO NGURI2 URI BUDAYA NENG GUNUNG KIDUL KHUSUSIPUN PACAREJO   Wed Apr 15, 2009 9:44 pm

nek dolan neng telogo jonge jolali numpak bebek yo :*)0(: :*)0(:
Kembali Ke Atas Go down
fitrah diyana
Koordinator
avatar

Lokasi : gejayan caturtungal,depok sleman yogyakarta
Reputation : 11
Join date : 14.04.09

PostSubyek: Re: ACARA BESI TLOGO JONGE,KANGO NGURI2 URI BUDAYA NENG GUNUNG KIDUL KHUSUSIPUN PACAREJO   Wed Apr 15, 2009 9:47 pm

akeh ceweke nek libur po minggu???tapi sayange salong do wes pasang2n dho ojo ngiri lho
tambah maneh nek arep tambah seru numpak bebek2an pokoke jan nyeneake,soyo2 sing lagi PDKT,utowo yang2n hemmmmmmm RomantiZ abis...??? ajib ajib
Kembali Ke Atas Go down
joe
Lurah
avatar

Lokasi : ciledog
Reputation : 0
Join date : 08.04.09

PostSubyek: Re: ACARA BESI TLOGO JONGE,KANGO NGURI2 URI BUDAYA NENG GUNUNG KIDUL KHUSUSIPUN PACAREJO   Wed Apr 15, 2009 10:09 pm

wah kalau telaga buat yang yangan mengko danyange nesu . mongko danyange nek nesu ora ketok. makane sing ati ati .................................. ajo lali do ndongo nek neng kono
Kembali Ke Atas Go down
joe
Lurah
avatar

Lokasi : ciledog
Reputation : 0
Join date : 08.04.09

PostSubyek: Re: ACARA BESI TLOGO JONGE,KANGO NGURI2 URI BUDAYA NENG GUNUNG KIDUL KHUSUSIPUN PACAREJO   Wed Apr 15, 2009 10:11 pm

wah kalau telaga buat yang yangan mengko danyange nesu . mongko danyange nek nesu ora ketok. makane sing ati ati .................................. ajo lali do ndongo nek neng kono
Kembali Ke Atas Go down
kandar
Presidium
avatar

Lokasi : jakarta asli Kemiri, Tanjung sari
Reputation : 25
Join date : 23.08.08

PostSubyek: Re: ACARA BESI TLOGO JONGE,KANGO NGURI2 URI BUDAYA NENG GUNUNG KIDUL KHUSUSIPUN PACAREJO   Thu Apr 16, 2009 9:11 am

ono photone hura?

_________________
urip mung mampir ngombe lan mung wang sinawang.

Menjadi tua pelan tapi pasti, namun menjadi dewasa belum tentu.

http://syifauwongmantren.multiply.com => nembe sinau
Kembali Ke Atas Go down
http://syifauwongmantren.multiply.com
Sumiran
Lurah
avatar

Lokasi : Pamulang - Tegalsari Semanu
Reputation : 8
Join date : 01.09.08

PostSubyek: Re: ACARA BESI TLOGO JONGE,KANGO NGURI2 URI BUDAYA NENG GUNUNG KIDUL KHUSUSIPUN PACAREJO   Thu Apr 16, 2009 1:51 pm



MBAH JONGE KI MESTI WIS TUO, NEK ISIH ENOM MBAK JONGE ....

LA NEK AREP GOLEK MABK JONGE YO NENG NGISOR ASEM ORA GUR MALEM JUM'AT THOK, OPO MENEH NEK MALEM MINGGU AKEH MBAK JONGE...

IKI LO.... FOTONE, AKU GAREK MLANGKAH WIS TEKAN TLOGO, WONG DEK JAMAN SEMONO MANCING NENG TLOGO JONGE E... ENTUKE MALAH MBAK - MBAK DI JONGE

OPO MENEH SEKO NDASEM JAM 12 BENGI MALEM JEMUAH MENEH.... HI.... ASYIK COI....
Kembali Ke Atas Go down
Sumiran
Lurah
avatar

Lokasi : Pamulang - Tegalsari Semanu
Reputation : 8
Join date : 01.09.08

PostSubyek: Re: ACARA BESI TLOGO JONGE,KANGO NGURI2 URI BUDAYA NENG GUNUNG KIDUL KHUSUSIPUN PACAREJO   Thu Apr 16, 2009 1:52 pm



MBAH JONGE KI MESTI WIS TUO, NEK ISIH ENOM MBAK JONGE ....

LA NEK AREP GOLEK MABK JONGE YO NENG NGISOR ASEM ORA GUR MALEM JUM'AT THOK, OPO MENEH NEK MALEM MINGGU AKEH MBAK JONGE...

IKI LO.... FOTONE, AKU GAREK MLANGKAH WIS TEKAN TLOGO, WONG DEK JAMAN SEMONO MANCING NENG TLOGO JONGE E... ENTUKE MALAH MBAK - MBAK DI JONGE

OPO MENEH SEKO NDASEM JAM 12 BENGI MALEM JEMUAH MENEH.... HI.... ASYIK COI....
Kembali Ke Atas Go down
kandar
Presidium
avatar

Lokasi : jakarta asli Kemiri, Tanjung sari
Reputation : 25
Join date : 23.08.08

PostSubyek: Re: ACARA BESI TLOGO JONGE,KANGO NGURI2 URI BUDAYA NENG GUNUNG KIDUL KHUSUSIPUN PACAREJO   Thu Apr 16, 2009 2:07 pm

hura iso dibukak kang..

_________________
urip mung mampir ngombe lan mung wang sinawang.

Menjadi tua pelan tapi pasti, namun menjadi dewasa belum tentu.

http://syifauwongmantren.multiply.com => nembe sinau
Kembali Ke Atas Go down
http://syifauwongmantren.multiply.com
Sumiran
Lurah
avatar

Lokasi : Pamulang - Tegalsari Semanu
Reputation : 8
Join date : 01.09.08

PostSubyek: Re: ACARA BESI TLOGO JONGE,KANGO NGURI2 URI BUDAYA NENG GUNUNG KIDUL KHUSUSIPUN PACAREJO   Thu Apr 16, 2009 4:14 pm



iki lo.. cah tlogo jonge wektu iku lagi asat, sekitare wulan nopember 2008 aku sowan nenggone mbak jonge.
Kembali Ke Atas Go down
k_lop
Pengawas
avatar

Lokasi : Bandung
Reputation : 16
Join date : 08.06.08

PostSubyek: Re: ACARA BESI TLOGO JONGE,KANGO NGURI2 URI BUDAYA NENG GUNUNG KIDUL KHUSUSIPUN PACAREJO   Thu Apr 16, 2009 6:49 pm

endi kie fotone kok ra eneng?
Kembali Ke Atas Go down
joe
Lurah
avatar

Lokasi : ciledog
Reputation : 0
Join date : 08.04.09

PostSubyek: Re: ACARA BESI TLOGO JONGE,KANGO NGURI2 URI BUDAYA NENG GUNUNG KIDUL KHUSUSIPUN PACAREJO   Thu Apr 16, 2009 9:07 pm

lali sajae kok ora metu ngakak ngakak ngakak
Kembali Ke Atas Go down
trimopakesa
Koordinator
avatar

Lokasi : jetis kulon RT06 RW02 pacarejo semanu gunung kidul DIY PULAU JAWA INDONESIA ASIA 50' Bujur Timur 7 Lintang utara 46' 8 Bujur Barat 09' Lintang Selatan BUMI DUNIA TATA SURYA GALAKSI BIMA SAKTI,,,pokok'e sekitar kono kui,,,
Reputation : 249
Join date : 08.04.09

PostSubyek: Re: ACARA BESI TLOGO JONGE,KANGO NGURI2 URI BUDAYA NENG GUNUNG KIDUL KHUSUSIPUN PACAREJO   Fri Apr 17, 2009 3:45 am

k_lop wrote:
endi kie fotone kok ra eneng?

iki opo yo fotone






ajib ajib ajib ajib ajib foto do gogoh iwak

tapi ketoke dudu foto tlogo jonge ding kui ngakakk ngakakk ngakakk


maap yo kang mas ,,,cobo tak goleke maning foto tlogo jonge sing bener ngakakk
Kembali Ke Atas Go down
trimopakesa
Koordinator
avatar

Lokasi : jetis kulon RT06 RW02 pacarejo semanu gunung kidul DIY PULAU JAWA INDONESIA ASIA 50' Bujur Timur 7 Lintang utara 46' 8 Bujur Barat 09' Lintang Selatan BUMI DUNIA TATA SURYA GALAKSI BIMA SAKTI,,,pokok'e sekitar kono kui,,,
Reputation : 249
Join date : 08.04.09

PostSubyek: Re: ACARA BESI TLOGO JONGE,KANGO NGURI2 URI BUDAYA NENG GUNUNG KIDUL KHUSUSIPUN PACAREJO   Fri Apr 17, 2009 3:51 am

lha iki foto koyone sing bener mas mas,,,iki foto pas besik tlogo jonge
Kembali Ke Atas Go down
kandar
Presidium
avatar

Lokasi : jakarta asli Kemiri, Tanjung sari
Reputation : 25
Join date : 23.08.08

PostSubyek: Re: ACARA BESI TLOGO JONGE,KANGO NGURI2 URI BUDAYA NENG GUNUNG KIDUL KHUSUSIPUN PACAREJO   Fri Apr 17, 2009 4:37 pm

sipp kang, lha gambar tlogone endi sing ono bebek2an, lan cewek2 ayu?

suwun..

_________________
urip mung mampir ngombe lan mung wang sinawang.

Menjadi tua pelan tapi pasti, namun menjadi dewasa belum tentu.

http://syifauwongmantren.multiply.com => nembe sinau
Kembali Ke Atas Go down
http://syifauwongmantren.multiply.com
trimopakesa
Koordinator
avatar

Lokasi : jetis kulon RT06 RW02 pacarejo semanu gunung kidul DIY PULAU JAWA INDONESIA ASIA 50' Bujur Timur 7 Lintang utara 46' 8 Bujur Barat 09' Lintang Selatan BUMI DUNIA TATA SURYA GALAKSI BIMA SAKTI,,,pokok'e sekitar kono kui,,,
Reputation : 249
Join date : 08.04.09

PostSubyek: Re: ACARA BESI TLOGO JONGE,KANGO NGURI2 URI BUDAYA NENG GUNUNG KIDUL KHUSUSIPUN PACAREJO   Fri Apr 17, 2009 4:47 pm

sok tanggal 22 aaku balek mas insyaallah tak potone sek gek tak upload te neng kene ngakakk
Kembali Ke Atas Go down
kandar
Presidium
avatar

Lokasi : jakarta asli Kemiri, Tanjung sari
Reputation : 25
Join date : 23.08.08

PostSubyek: Re: ACARA BESI TLOGO JONGE,KANGO NGURI2 URI BUDAYA NENG GUNUNG KIDUL KHUSUSIPUN PACAREJO   Fri Apr 17, 2009 4:51 pm

sip kang karo sing ono cewekke yoo, eh ngomong2 nek rene rutene metu ngendi kang?

_________________
urip mung mampir ngombe lan mung wang sinawang.

Menjadi tua pelan tapi pasti, namun menjadi dewasa belum tentu.

http://syifauwongmantren.multiply.com => nembe sinau
Kembali Ke Atas Go down
http://syifauwongmantren.multiply.com
trimopakesa
Koordinator
avatar

Lokasi : jetis kulon RT06 RW02 pacarejo semanu gunung kidul DIY PULAU JAWA INDONESIA ASIA 50' Bujur Timur 7 Lintang utara 46' 8 Bujur Barat 09' Lintang Selatan BUMI DUNIA TATA SURYA GALAKSI BIMA SAKTI,,,pokok'e sekitar kono kui,,,
Reputation : 249
Join date : 08.04.09

PostSubyek: Re: ACARA BESI TLOGO JONGE,KANGO NGURI2 URI BUDAYA NENG GUNUNG KIDUL KHUSUSIPUN PACAREJO   Fri Apr 17, 2009 8:22 pm

kandar wrote:
sip kang karo sing ono cewekke yoo, eh ngomong2 nek rene rutene metu ngendi kang?
maksute rute yen ajeng ten pundi mas?? nek rute ten tlogo jonge nek saking jogja mundut arah ten semanu mangkeh sakbare PLN mijahan niko belok kanan lurus mawon mangkeh nek pun nemu pasar nggeh nameng kilen pasar niku tlogo jonge,,namine pasar wage
Kembali Ke Atas Go down
bagoes
Koordinator
avatar

Lokasi : bandung,jabar
Reputation : 8
Join date : 06.04.09

PostSubyek: Re: ACARA BESI TLOGO JONGE,KANGO NGURI2 URI BUDAYA NENG GUNUNG KIDUL KHUSUSIPUN PACAREJO   Fri Apr 17, 2009 8:49 pm

nek arep foto neng tlogo jonge ijin disik yo karo juru kuncine...

kelingan jaman cilik..angon wedus neng tlogo jonge.. ajib ajib ajib
Kembali Ke Atas Go down
k_lop
Pengawas
avatar

Lokasi : Bandung
Reputation : 16
Join date : 08.06.08

PostSubyek: Re: ACARA BESI TLOGO JONGE,KANGO NGURI2 URI BUDAYA NENG GUNUNG KIDUL KHUSUSIPUN PACAREJO   Sat Apr 18, 2009 9:41 am

trimopakesa wrote:
sok tanggal 22 aaku balek mas insyaallah tak potone sek gek tak upload te neng kene ngakakk

OK kang tak tunggu ajib ajib
Kembali Ke Atas Go down
bagoes
Koordinator
avatar

Lokasi : bandung,jabar
Reputation : 8
Join date : 06.04.09

PostSubyek: Re: ACARA BESI TLOGO JONGE,KANGO NGURI2 URI BUDAYA NENG GUNUNG KIDUL KHUSUSIPUN PACAREJO   Sun Apr 19, 2009 7:20 pm

trimopakesa wrote:
sok tanggal 22 aaku balek mas insyaallah tak potone sek gek tak upload te neng kene ngakakk


nanti fotone pas lik rigo kwangen jatil yo
Kembali Ke Atas Go down
trimopakesa
Koordinator
avatar

Lokasi : jetis kulon RT06 RW02 pacarejo semanu gunung kidul DIY PULAU JAWA INDONESIA ASIA 50' Bujur Timur 7 Lintang utara 46' 8 Bujur Barat 09' Lintang Selatan BUMI DUNIA TATA SURYA GALAKSI BIMA SAKTI,,,pokok'e sekitar kono kui,,,
Reputation : 249
Join date : 08.04.09

PostSubyek: Re: ACARA BESI TLOGO JONGE,KANGO NGURI2 URI BUDAYA NENG GUNUNG KIDUL KHUSUSIPUN PACAREJO   Sun Apr 19, 2009 8:07 pm

bagoes wrote:
trimopakesa wrote:
sok tanggal 22 aaku balek mas insyaallah tak potone sek gek tak upload te neng kene ngakakk


nanti fotone pas lik rigo kwangen jatil yo

lek rigo saiki nek njathil wes ra mantebzz,,kalah karo jathilane cah enom ngakakk ngakakk ngakakk ngakakk ngakakk ngakakk lek rigo loyo kakean makan beling ngakakk ngakakk ngakakk
Kembali Ke Atas Go down
bagoes
Koordinator
avatar

Lokasi : bandung,jabar
Reputation : 8
Join date : 06.04.09

PostSubyek: Re: ACARA BESI TLOGO JONGE,KANGO NGURI2 URI BUDAYA NENG GUNUNG KIDUL KHUSUSIPUN PACAREJO   Wed Apr 22, 2009 6:19 pm

trimopakesa wrote:
bagoes wrote:
trimopakesa wrote:
sok tanggal 22 aaku balek mas insyaallah tak potone sek gek tak upload te neng kene ngakakk


nanti fotone pas lik rigo kwangen jatil yo

lek rigo saiki nek njathil wes ra mantebzz,,kalah karo jathilane cah enom ngakakk ngakakk ngakakk ngakakk ngakakk ngakakk lek rigo loyo kakean makan beling ngakakk ngakakk ngakakk


wah jaman isih nom ampuh dewe lik rigo nek jatil...

yo syukur nek ono sing jatil cah nom2 ben ono penggantine... ajib ajib ajib ajib
Kembali Ke Atas Go down
Sponsored content




PostSubyek: Re: ACARA BESI TLOGO JONGE,KANGO NGURI2 URI BUDAYA NENG GUNUNG KIDUL KHUSUSIPUN PACAREJO   

Kembali Ke Atas Go down
 
ACARA BESI TLOGO JONGE,KANGO NGURI2 URI BUDAYA NENG GUNUNG KIDUL KHUSUSIPUN PACAREJO
Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas 
Halaman 1 dari 1

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
FKOGK :: ALL ABOUT GUNUNGKIDUL :: Kebudayaan Daerah-
Navigasi: