Forum Komunitas Online Gunungkidul
 
IndeksJual BeliPortal FKOGKFAQPencarianPendaftaranAnggotaLogin


Share | 
 

 SING PERNAH KETILANG POLISI NENG WONOSARI MLEBU KENE

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down 
Pilih halaman : 1, 2  Next
PengirimMessage
fitrah diyana
Koordinator


Lokasi : gejayan caturtungal,depok sleman yogyakarta
Reputation : 11
Join date : 14.04.09

PostSubyek: SING PERNAH KETILANG POLISI NENG WONOSARI MLEBU KENE   Fri Apr 17, 2009 5:32 pm

ngene critane jebule nek wonosari akeh jalan seng searah,sanding taman parkir ki q go motor seko pasar hargosari lewat jalan sempit nek ngulon neng istana pitu tho,lha aq ngetan mak jegaguk drung sempat nglangar jalan searah,lha ra kethok jwe rambu2ne,ketu2pn godong, ehh ndelalahe ono pak polisi lewat seko etan q totoke lunguh,malah neng polisine mau q di tekoki surat2"MAAF MAS BOLEH LIHAT SURAT2Y"lha q tak wenehi stnk,tapi ra gowo sim,lha stnk di gowo nyang pos lor pemda,modhar q pdahal q lg ra dw duit,gor 50 ewu,pdhal rep ngajak jalan2 ro ceweq,,,,q kon mbayar 40 ewu,jan cape deh,q dadi delek2,jan kapok2
dadi yo ra sido jalan.untung wae cewek ngerteni,yo wes mas tuku es jeruk wae neng angkringan,,,,tapi di bunkus,waduh,,,,waduh lego q,wah isin tenan q mosok jaln2 gor tuku es jeruk 2 bunkus
ono akeh sing ngalami kethilang neng wonosari ki,mulo dho ngati2 nek rong dw sim utowo motore di neko2 terus sing rawan cegatan ki
~jembatan irung petruk
~kali penthung
~jl baron tepate neng mulo
~ngankruk mijahan,,,
~bunder anding jembatan,luwih2 tangal enom kerep bnget. Sad Sad dance gak boleh Sad :;;./0: :koji.;: ono sing tau podho q ra hehehe mongo lanjut gak boleh
Kembali Ke Atas Go down
suprihono
Camat


Lokasi : Kemayoran,Jakarta Pusat
Reputation : 5
Join date : 29.05.08

PostSubyek: Re: SING PERNAH KETILANG POLISI NENG WONOSARI MLEBU KENE   Fri Apr 17, 2009 9:22 pm

Ngarep PEMDA.......Keno 20***... siul siul
Kembali Ke Atas Go down
http://www.suprihono.co.cc
fitrah diyana
Koordinator


Lokasi : gejayan caturtungal,depok sleman yogyakarta
Reputation : 11
Join date : 14.04.09

PostSubyek: Re: SING PERNAH KETILANG POLISI NENG WONOSARI MLEBU KENE   Fri Apr 17, 2009 10:39 pm

lha masalahe opo kang,opo mblandang bang jo po py???ra ngurepke lampu nek awan kalian ra go spion dobel yo kecekel,40 meneh,gor bankrut menyang polisi entek2ane......
:/;;0;;:
Kembali Ke Atas Go down
trimopakesa
Koordinator


Lokasi : jetis kulon RT06 RW02 pacarejo semanu gunung kidul DIY PULAU JAWA INDONESIA ASIA 50' Bujur Timur 7 Lintang utara 46' 8 Bujur Barat 09' Lintang Selatan BUMI DUNIA TATA SURYA GALAKSI BIMA SAKTI,,,pokok'e sekitar kono kui,,,
Reputation : 249
Join date : 08.04.09

PostSubyek: Re: SING PERNAH KETILANG POLISI NENG WONOSARI MLEBU KENE   Fri Apr 17, 2009 11:26 pm

ajib insya allah aku wes ra ketilang maneh,,,,, ajib

wes bosen urusan karo pak thilang,,,, ajib mugi mugi polisi wonosari cepet sadar kalian tingkah lakunipon,,mugi mugi nek mboten bener" nglanggar mboten keno thilang,,, ajib

nek polisi ne mboten sadar sadar nggeh mugi mugi onten sing nyadarke
Kembali Ke Atas Go down
SURADI
Lurah


Lokasi : ngawen-jakarta pp
Reputation : 1
Join date : 01.03.09

PostSubyek: Re: SING PERNAH KETILANG POLISI NENG WONOSARI MLEBU KENE   Fri Apr 17, 2009 11:28 pm

sing lucu ki aku biyen pas lebaran muleh gowo motor dines lha aku arep dolan neng baron boncengan karo bojoku sing buri ra ngo helem aku diuyak seko pasar tekan anding terminal keno 20ewu aku gah rame gur duwit 20ewu we,sing tak ngumuni ki jan POLISI wonosari ki opo ra ngerti nek motorku ki yho podho karo dewekke jan jeruk minim jeruk tenen iki aku dadi nguyu dewe jan polisi NDESO tenan....
Kembali Ke Atas Go down
must_ed
Koordinator


Lokasi : kaki gunung singa
Reputation : 8
Join date : 24.01.09

PostSubyek: Re: SING PERNAH KETILANG POLISI NENG WONOSARI MLEBU KENE   Sat Apr 18, 2009 11:01 am

SURADI wrote:
sing lucu ki aku biyen pas lebaran muleh gowo motor dines lha aku arep dolan neng baron boncengan karo bojoku sing buri ra ngo helem aku diuyak seko pasar tekan anding terminal keno 20ewu aku gah rame gur duwit 20ewu we,sing tak ngumuni ki jan POLISI wonosari ki opo ra ngerti nek motorku ki yho podho karo dewekke jan jeruk minim jeruk tenen iki aku dadi nguyu dewe jan polisi NDESO tenan....

Wuakakakakakak......
lha sampeyan yo lucu kok bos, lha garwamu ra helm-an je....
Kembali Ke Atas Go down
fitrah diyana
Koordinator


Lokasi : gejayan caturtungal,depok sleman yogyakarta
Reputation : 11
Join date : 14.04.09

PostSubyek: Re: SING PERNAH KETILANG POLISI NENG WONOSARI MLEBU KENE   Sat Apr 18, 2009 12:25 pm

lha mbone nek ketoro plate dinas ki dikiro aman.yo ben boss sodakoh,kan bar lebaran,
sing lucu meneh ki q ro kncoq dengan pedenya balik nang jogja mangkat adan subuhan ben ra ono oprasi,lha ndelale ono gon diler sumber baru ki lagi ono oprasi,sih go lampu abang2 kae lho.koncoq ra ngiro nek ono cegatan,eh q ro kncaq rep mblandang mlh di atungi pentung,yo wes nurut wae medhun,koncoq ngeyel kae,,,,,???alesane rep nyebar undangan neng opolah,terus kncoq ndudohke undangane,,,,???pokoke polisine ki sih ngeyel,lha ngasi oprasine bubar mtore di gowo polisi di gowo neng polres,lha q ro kncoq di gowo mobil patroli,batinq wah ki entek2ne kyo penjahat,,,,,???ohyo bareng no ngarep pasar hargosari q eling nek ono sing kelalen,nek vcd playere kncoq ki keri nong gon oprasi mau.wah cape deh pk polisi di kon bali neng t4te mau njikuk player,,,,,polisine gedhek2,,,,,???wah bocah iki.
tekan polres stnky di tahan terus q balek ro kncoq delek2... ngakakk ngakakk
Kembali Ke Atas Go down
prasetyo
Camat


Lokasi : Ngadipiro-Rejosari-Semin-Jakarta
Reputation : 4
Join date : 22.03.08

PostSubyek: Re: SING PERNAH KETILANG POLISI NENG WONOSARI MLEBU KENE   Sat Apr 18, 2009 12:41 pm

Ngendi-ngendi kok podho wae yo, polisi do golek duit terut ndalan,.. padahal pak polisi durung mesti duwe SIM ro STNK jajal do tako'o duwe ora jare? :;;./0: :koji.;:
Kembali Ke Atas Go down
lilis
KorLap


Lokasi : jogja-semin PP
Reputation : 0
Join date : 10.02.09

PostSubyek: Re: SING PERNAH KETILANG POLISI NENG WONOSARI MLEBU KENE   Sat Apr 18, 2009 2:32 pm

aku sakjane yo heran, misale jalan sik searah ki nek wonge ra tau neng daerah kono rak yo gak ngerti to, mana rambu2ne kadang ra ono...menurutku kudune gur ditegur terus dikandani sik bener py nek gur urusane salah jalur, kecuali nek ra nganggo helm, ra duwe SIM iku rak wis peraturan umum, kabeh ngerti...
tp jenenge wae wong golek2 'kalo bisa dipersulit kenapa di permudah?' iyo to slogane rak ngono..
Kembali Ke Atas Go down
Ronaldo Smada
eRTe


Lokasi : Jakarta Raya
Reputation : 0
Join date : 09.04.09

PostSubyek: Re: SING PERNAH KETILANG POLISI NENG WONOSARI MLEBU KENE   Sat Apr 18, 2009 2:53 pm

Very Happy Sekilas tentang tugas polisi sebagai pelindung pengayom dan pelayan masyarakat yang didasarkan pada undang undang tentang kepolisian no.2 tahun 2002 serta diperkuat dengan undang-undang lalulintas angkutan jalan no. 14 jalan 1992..menyikapi tentang kewenangan tilang, tugas dan kewenangannya memang di pundak kepolisian..
intinya:.. :?:
1. Polisi yang dengan sengaja atau tidak dengan sengaja meminta atau menerima uang atau imbalan dari masyarakat yang berhubungan dengan tugas serta kewenangannya adalah OKNUM..jadi tulis nama,pangkat serta nrp-nya dan LAPORKAN.. ajib
2. Taatilah peraturan dan rambu2 lalulintas yang terpasang disetiap sudut jalan..semisal tanda larangan atau perintah..pergunakan helm baik pengendara maupun yang dibonceng dan pergunakan kendaraan sesuai dengan fungsinya..Kl anda tidak melanggar pasti polisi tidak akan memberikan tindakan..( kecuali oknum)
3. Apabila melanggar mintalah surat tilang dan jangan mau damai ditempat.. konsekuensinya kl anda mendapat surat tilang blangko warna merah anda harus repot ke pengadilan untuk mengikuti sidang..atau anda minta blanko yang warna biru untuk membayar di Bank BRI terdekat...
4.Jangan menciptakan kesempatan dan jadilah warga negara yang baik..jangan melanggar,pasti anda tidak akan ditangkap polisi..jangan minta damai pasti polisinya juga tidak akan menerima apalagi meminta imbalan( kecuali oknum masyarakat dan oknum polisi)

Polisi juga merupakan manusia sama seperti kita semua..tinggal bagaimana kita sebagai masyarakat akan membawa polri ke arah yang seperti apa..kembali ke jatidirinya atau rohnya ataukah akan kita serahkan kepada oknum2 yang tidak bertanggung jawab( oknum masyarakat dan oknum polisi ).Hanya yang peduli dengan reformasi POLRI..
Aplouse
Kembali Ke Atas Go down
fitrah diyana
Koordinator


Lokasi : gejayan caturtungal,depok sleman yogyakarta
Reputation : 11
Join date : 14.04.09

PostSubyek: Re: SING PERNAH KETILANG POLISI NENG WONOSARI MLEBU KENE   Sat Apr 18, 2009 3:13 pm

manatap matur nuwon boss????sesok nek q ono kejadian tak jelaske secara detail ra rep ngurangi opo meneh nambahi,"berani karna benar,takut karna salah!!!!!! ajib ajib
Kembali Ke Atas Go down
SURADI
Lurah


Lokasi : ngawen-jakarta pp
Reputation : 1
Join date : 01.03.09

PostSubyek: Re: SING PERNAH KETILANG POLISI NENG WONOSARI MLEBU KENE   Sat Apr 18, 2009 5:59 pm

jane nek sing bener ki nek ono opersi/cegatan jane mesti ono surat tugase,terus angotanne kurang lebih 10 personil lan mesti ono perwirane/seniorre,nek ora ono surat tugase berarti kuwi ora bener dan perlu dipertanyakan kang/mbk ngono simg bener,terus akeh2e wong kito ra gelem repot takon dadine do poleh dami jane kuwi tumindak salah.
Kembali Ke Atas Go down
Ronaldo Smada
eRTe


Lokasi : Jakarta Raya
Reputation : 0
Join date : 09.04.09

PostSubyek: Re: SING PERNAH KETILANG POLISI NENG WONOSARI MLEBU KENE   Mon Apr 20, 2009 1:54 am

Very Happy betulllll...berani karena benar dan takut karena salah...pokoknya jangan takut kalau untuk kebaikan...mengenai surat perintah itu harus ada..dan masyarakat berhak tahu dan mempunyai hak untuk menanyakan kepada polisi yang sedang melakukan operasi..yang perlu di ketahui dalam surat perintah adalah tanggal dan hari dikeluarkannya surat perintah itu,,kemudian mengenai perwira ataupun jumlah anggota bukanlah hal yang baku..karena daerah terpencil jarang ada perwiranya dan terbatas dengan jumlah anggotanya.. frustasi
Kembali Ke Atas Go down
niken
Koordinator


Lokasi : SMK YAPPI
Reputation : 1
Join date : 19.01.09

PostSubyek: Re: SING PERNAH KETILANG POLISI NENG WONOSARI MLEBU KENE   Mon Apr 20, 2009 10:04 am

q y ws prnah ketilang neng ngarep pemda malah kena 60ewu meneh
Kembali Ke Atas Go down
k_lop
Pengawas


Lokasi : Bandung
Reputation : 16
Join date : 08.06.08

PostSubyek: Re: SING PERNAH KETILANG POLISI NENG WONOSARI MLEBU KENE   Mon Apr 20, 2009 2:38 pm

kie mau lagi wae reti wong di uyk polisi aku

pas aku neng bangjo ngarep Pemda eneng wong boncengan cwek kabeh,seko kidul pase ngarep SMEA kae.Sak iki kan nek seko kidul nek arep ngulon ra entok bablas kudu mandeg sek lha mau ra mandeg,,langsung diuyak neng polisine,,seng mau gor angling2 karo udud entok duit.
Kembali Ke Atas Go down
fitrah diyana
Koordinator


Lokasi : gejayan caturtungal,depok sleman yogyakarta
Reputation : 11
Join date : 14.04.09

PostSubyek: Re: SING PERNAH KETILANG POLISI NENG WONOSARI MLEBU KENE   Mon Apr 20, 2009 4:48 pm

polisine arep nguyak cewek rep mbajul po py????? ngakakk.yo ben seneng kang sing udut kendeng2 lumayan go tambah tuku rokok.
Kembali Ke Atas Go down
rangga_ujpk
KorLap


Lokasi : Wonosari, Jogja
Reputation : 5
Join date : 04.02.09

PostSubyek: Re: SING PERNAH KETILANG POLISI NENG WONOSARI MLEBU KENE   Mon Apr 20, 2009 5:57 pm

Mogo2 ra maka'ke Polisi...... penak men...

Nek ketilang prosedur'e bener yo rapo2, nek ra senengku ki koyo pemerasan.....
Kembali Ke Atas Go down
kusbi
Lurah


Lokasi : jogja
Reputation : 1
Join date : 03.03.09

PostSubyek: Re: SING PERNAH KETILANG POLISI NENG WONOSARI MLEBU KENE   Mon Apr 20, 2009 8:06 pm

Kembali Ke Atas Go down
surip suripna
Lurah


Lokasi : gunungkidul
Reputation : 1
Join date : 11.01.09

PostSubyek: Re: SING PERNAH KETILANG POLISI NENG WONOSARI MLEBU KENE   Tue Apr 21, 2009 12:46 am

wah masalah ketilang ,aku nganti jelih,,,,masalahe jane yo aku sing salah, lha piye aku ra duwe sim.critane ndisik wis suwe banget,pertama aku keno tilang ono ngarep polres,aku seko terminal karo koncoku,aku gor mbonceng,koncoku ra duwe sim sisan,critane seko arah terminal kan ra entok ngiri ke arah pasar,berhubung wong ndeso ra mudeng rambu2 aku+koncoku tetep belok ngiri kearah pasar dengan PEDEnya liwat ngarep pos,tapi ndisik pose isih ono lor ndalan.di semprit pak polisi koncoku mandeg tapi mandegke ora amargo di semprit,bareng mak greg mandeg koncoku malah ngencot-encot motore di kirone motore sing muni mak pritttttttt......,sidone koncoku arep mlaku meneh mungkin polisine ngguyu kemekelen nyawang aku+koncoku.bareng arep mlaku meneh di semprit priiiiiiiiiiiiiiittttttttttttttt................karo mlayu marani,aku+koncoku lagi dong jebulane sing muni mau sempritane pak polisi.sidone aku keno 50 ewu,wis mlanggar+ora duwe sim.ning sing dadi loro atiku nganti sakiki isih kelingan polisi mau ngunek-uneke aku jan nyerek2ke tenan. "DASAR WONG NDESO RA TAU SOBO KOTA,KUPINGE BUDEG..........dst"pokoke akeh banget,batinku "iki polisi kok koyo wong mendem jamur lethong,muni sak geleme dewe"ning gor tak batin wong aku ndisik jan wedi tenan.apes-apes wis motor mung silihan keno thilang jane arep ndandakke tip dadi ora sido wong duite di jaluk pak polisi.
Kembali Ke Atas Go down
telopendem
Lurah


Lokasi : jogja-semin PP
Reputation : 0
Join date : 19.12.08

PostSubyek: Re: SING PERNAH KETILANG POLISI NENG WONOSARI MLEBU KENE   Tue Apr 21, 2009 12:59 am

hahahaha,mpun nate mendem jamur lethong to mas kok reti rsane ngakak
Kembali Ke Atas Go down
agoezt89
Camat


Lokasi : wonosari
Reputation : 4
Join date : 15.01.09

PostSubyek: Re: SING PERNAH KETILANG POLISI NENG WONOSARI MLEBU KENE   Tue Apr 21, 2009 4:03 am

MULO...

JL.SUMARWI....

PANCURAN...

MIJAHAN.... :no: :no:

_________________
[i][b]www.agoezt.blogspot.com ==>Belajar Blog
Kembali Ke Atas Go down
http://www.agoezt89.6te.net
agoezt89
Camat


Lokasi : wonosari
Reputation : 4
Join date : 15.01.09

PostSubyek: Re: SING PERNAH KETILANG POLISI NENG WONOSARI MLEBU KENE   Tue Apr 21, 2009 4:04 am

fitrah diyana wrote:
polisine arep nguyak cewek rep mbajul po py????? ngakakk.yo ben seneng kang sing udut kendeng2 lumayan go tambah tuku rokok.


PLING YO NGONO KUI...

REP MBAJUL...

HAHAHHAA....

ngakak ngakak

_________________
[i][b]www.agoezt.blogspot.com ==>Belajar Blog
Kembali Ke Atas Go down
http://www.agoezt89.6te.net
k_lop
Pengawas


Lokasi : Bandung
Reputation : 16
Join date : 08.06.08

PostSubyek: Re: SING PERNAH KETILANG POLISI NENG WONOSARI MLEBU KENE   Tue Apr 21, 2009 1:29 pm

karo lapangan karangrejek nek wengi jam 11san kae yo kepareng cok cegatan
Kembali Ke Atas Go down
hery bdy
Koordinator


Lokasi : bedoyo-jkt PP
Reputation : 5
Join date : 19.04.09

PostSubyek: Re: SING PERNAH KETILANG POLISI NENG WONOSARI MLEBU KENE   Tue Apr 21, 2009 2:45 pm

sing sering no cegatan ngendi kang???? kabari

Rak njajal liwat Nganyari SIM He..He..He...

_________________
OKE COY.....!
Kembali Ke Atas Go down
http://www.numoki.com
k_lop
Pengawas


Lokasi : Bandung
Reputation : 16
Join date : 08.06.08

PostSubyek: Re: SING PERNAH KETILANG POLISI NENG WONOSARI MLEBU KENE   Tue Apr 21, 2009 3:19 pm

yo kui mau kang

MULO

JL.SUMARWI....

PANCURAN...

MIJAHAN

karo nek wengi biasane nggo lapangan karangrejek kae

aku dewe yo ra duwe SIM kang ngakakk
Kembali Ke Atas Go down
japrax
Presidium


Lokasi : pelukan hangat luna maya
Reputation : 29
Join date : 11.04.08

PostSubyek: Re: SING PERNAH KETILANG POLISI NENG WONOSARI MLEBU KENE   Tue Apr 21, 2009 3:48 pm

wonosari wes ra aman.. wonosari uda berubah.. polisinya ngawur2.. aku diceritani mosok neng ngalas ra go helem di cekel.. la jenenge neng ngalas jek kok gowo helem.. edan to.. cegatan amben pasaran.. nek jman mbien aman tentram.. helem cetok ra popo.. motor blombongan yo ra popo.. motor plat B we sering di endek jek,, jan pancen golek duwit tenan polisine.. dadi males dolan no wonosari,.. jogja we ora ngantoi koyo ngunu kuwi loh.. frustasi
Kembali Ke Atas Go down
Ronaldo Smada
eRTe


Lokasi : Jakarta Raya
Reputation : 0
Join date : 09.04.09

PostSubyek: Re: SING PERNAH KETILANG POLISI NENG WONOSARI MLEBU KENE   Tue Apr 21, 2009 7:18 pm

Very Happy Jane yen menurutku bukan masalah aman lan berubah ataupun masalah mbajul...polisi juga manusia yang punya kesempatan menjadi oknum dan jangan salah,masyarakat seperti kita pun juga mempunyai kesempatan menjadi oknum..tinggal kita kembalikan kepada masing - masing individu aja..peraturan di buat untuk di taati atau dilaksanakan,bukan untuk dilanggar..lan peraturan di gawe nganggo pertimbangan sing mateng..
misal sing paling spesifik wae..,"helm" ,;) ..kenapa bisa yaa...???
Helm digawe lan dianjurkan unutk dipergunakan karena ono tujuane..tujuane yen pas apes banget ndelalah tibo luka di kepala tidak terlalu parah( batas antara hidup dan mati hanya sebatas rambut,,yaitu maut),pemasangan lampu sen,spion lan tutup pentil yo ono tujuane..
nahh kebetulan yang mendapat amanat untuk melakukan penegakan hukum atau menindak adalah kepolisian...sebenernya simple aja kok..
Kalau ada oknum polisi yang neko2 yo gampang tinggal tulis nama lan lagkate terus ojo wedhi ngelapor..nang polres..ojo nang kodim lho yo..salah kamar yen nang kodim dance
Kita tidak perlu takut atau menghindari razia kalau kita tidak sedang melakukan kejahatan dan atau pelanggaran hukum... lengkapi kendaraan bermotor dengan perlengkapan yang sudah standart beserta surat-suratnya ..(sekali lagi:bahkan tutup pentil juga termasuk perlengkapan kendaraan bermotor dan harus terpasang) ajib
Kembali Ke Atas Go down
surip suripna
Lurah


Lokasi : gunungkidul
Reputation : 1
Join date : 11.01.09

PostSubyek: Re: SING PERNAH KETILANG POLISI NENG WONOSARI MLEBU KENE   Wed Apr 22, 2009 12:20 am

opo meneh nek tanggal tuo,iso di pestekke mesti cegatan.lumayan keno nggo tuku uyah,nggo gawe wedang asinan,hahahahahaaaaa............,
Kembali Ke Atas Go down
surip suripna
Lurah


Lokasi : gunungkidul
Reputation : 1
Join date : 11.01.09

PostSubyek: Re: SING PERNAH KETILANG POLISI NENG WONOSARI MLEBU KENE   Wed Apr 22, 2009 12:22 am

spion lan tutup pentil yo ono tujuane..)tujuane nek ngelak gek emik tooooo hahahahahahaaa
Kembali Ke Atas Go down
agoezt89
Camat


Lokasi : wonosari
Reputation : 4
Join date : 15.01.09

PostSubyek: Re: SING PERNAH KETILANG POLISI NENG WONOSARI MLEBU KENE   Wed Apr 22, 2009 1:30 am

k_lop wrote:
karo lapangan karangrejek nek wengi jam 11san kae yo kepareng cok cegatan

wehhh op lapangan karangrejek yow cok cegatan toh....

hahahaha....untung wes cok ra tau dolan mrono...disik kerep...

ngakak ngakak

_________________
[i][b]www.agoezt.blogspot.com ==>Belajar Blog
Kembali Ke Atas Go down
http://www.agoezt89.6te.net
Sponsored content




PostSubyek: Re: SING PERNAH KETILANG POLISI NENG WONOSARI MLEBU KENE   Today at 1:09 am

Kembali Ke Atas Go down
 
SING PERNAH KETILANG POLISI NENG WONOSARI MLEBU KENE
Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas 
Halaman 1 dari 2Pilih halaman : 1, 2  Next

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
FKOGK :: LOUNGE 'N CHIT-CHAT :: Teras Nongkrong-
Navigasi: