Forum Komunitas Online Gunungkidul
 
IndeksJual BeliPortal FKOGKFAQPencarianPendaftaranAnggotaLogin


Share | 
 

 Nek bali neng wonosari tongkronganmu neng ngendi sing tak senengi.........

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down 
PengirimMessage
fitrah diyana
Koordinator


Lokasi : gejayan caturtungal,depok sleman yogyakarta
Reputation : 11
Join date : 14.04.09

PostSubyek: Nek bali neng wonosari tongkronganmu neng ngendi sing tak senengi.........   Wed Apr 22, 2009 11:55 am

nek q saben balek neng wonosari tempat nongkrongq neng jonge,karo ndelok banyu koyo danau toba jarene,sambil lihatin cewek2 cantik. nek sampeyan teng pundi.....???MONGO DI LANJUT ajib
Kembali Ke Atas Go down
must_ed
Koordinator


Lokasi : kaki gunung singa
Reputation : 8
Join date : 24.01.09

PostSubyek: Re: Nek bali neng wonosari tongkronganmu neng ngendi sing tak senengi.........   Wed Apr 22, 2009 12:26 pm

Yen esuk tangi turu nongkrong neng nduwur closed (wc),
rodo awan sithik nongkrong neng teras,
yen awan nongkrong neng brak pinggir dalan ngarep omah,
sore nongkrong neng lapangan (bal-balan) yen ra yo gur nonton,
bakda magrib nongkrong neng ngarep mesjid,
bengi nongkrong neng kasur.... yen kesel nongkrong trus ndlosorrr....

Kadang2 yen sumpek aq munggah gunung, trus nongkrong neng pucuk gunung karo nyawang ngisoran..... weh.... trenteme.. eh... tentreme...
:(0)*: :(0)*: :(0)*:
Kembali Ke Atas Go down
lisol
KorLap


Lokasi : rongkop
Reputation : 1
Join date : 30.03.09

PostSubyek: Re: Nek bali neng wonosari tongkronganmu neng ngendi sing tak senengi.........   Wed Apr 22, 2009 2:47 pm

nongkrong da bukit bintang di pathuk.....
viewny bagusssss bangeeed......

dance
Kembali Ke Atas Go down
http://dewbelajarmenulis.blog.com
must_ed
Koordinator


Lokasi : kaki gunung singa
Reputation : 8
Join date : 24.01.09

PostSubyek: Re: Nek bali neng wonosari tongkronganmu neng ngendi sing tak senengi.........   Wed Apr 22, 2009 2:54 pm

lisol wrote:
nongkrong da bukit bintang di pathuk.....
viewny bagusssss bangeeed......

dance

ngati2 mengko yen kejungkel.....
Kembali Ke Atas Go down
hariku19
KorLap


Lokasi : Ngawen - Jakarta
Reputation : 1
Join date : 19.03.09

PostSubyek: Re: Nek bali neng wonosari tongkronganmu neng ngendi sing tak senengi.........   Wed Apr 22, 2009 3:10 pm

Esuk esuk dalan-dalan/jogging ing sak ngisore gunung gambar Ngawen .. :%^&^:

sore2 ing dusun bundelan Ngawen ndelok gunung merapi merbabu ....wuiiih :@::^*: :

bengi2 isih neng dusun bundelan nyawang pemandangan malam kota klaten .... Bagoos

weton Legi nyang pasar Ngawen ngulati suasana pasar lan pitutur nganggo boso jowo suasana sing ora ketemu ing Jakarta iki.... dance jajanane isih murah, nggolek lan tuku panganan khas Nungkid....
Kembali Ke Atas Go down
fitrah diyana
Koordinator


Lokasi : gejayan caturtungal,depok sleman yogyakarta
Reputation : 11
Join date : 14.04.09

PostSubyek: Re: Nek bali neng wonosari tongkronganmu neng ngendi sing tak senengi.........   Wed Apr 22, 2009 3:19 pm

hariku19 wrote:
Esuk esuk dalan-dalan/jogging ing sak ngisore gunung gambar Ngawen .. :%^&^:

sore2 ing dusun bundelan Ngawen ndelok gunung merapi merbabu ....wuiiih :@::^*: :

bengi2 isih neng dusun bundelan nyawang pemandangan malam kota klaten .... Bagoos

weton Legi nyang pasar Ngawen ngulati suasana pasar lan pitutur nganggo boso jowo suasana sing ora ketemu ing Jakarta iki.... dance jajanane isih murah, nggolek lan tuku panganan khas Nungkid....
lha iyo kok mas nek jakarta kan jaran do go boso jowo,opo meneh neng pasaran,,,,,,,?????tapi nek gunung kidul jan apik tenan. ajib ajib Bagoos Bagoos Bagoos
Kembali Ke Atas Go down
hery bdy
Koordinator


Lokasi : bedoyo-jkt PP
Reputation : 5
Join date : 19.04.09

PostSubyek: Re: Nek bali neng wonosari tongkronganmu neng ngendi sing tak senengi.........   Wed Apr 22, 2009 4:59 pm

Nggelar kloso nek pok ringin,gek wedangan karo nglinteng mbako.....
jan top markotop...
rasane koyo neng pucuk monas......
ajib ajib ajib ajib

_________________
OKE COY.....!
Kembali Ke Atas Go down
http://www.numoki.com
gandung
Officer


Lokasi : Cawang Baru - Jakarta Timur - Indonesia
Reputation : 17
Join date : 14.03.08

PostSubyek: Re: Nek bali neng wonosari tongkronganmu neng ngendi sing tak senengi.........   Wed Apr 22, 2009 5:17 pm

KALI PADAS + DUNG MBOGO

_________________
Yen kepingin Di asihi karo wong lio yo kudu biso duweni roso asih marang wong lio ora perduli bocah cilik utowo gedhe wong sugeh utowo mlarat wong lanang utowo wedok elek utowo bagus
Kembali Ke Atas Go down
hariku19
KorLap


Lokasi : Ngawen - Jakarta
Reputation : 1
Join date : 19.03.09

PostSubyek: Re: Nek bali neng wonosari tongkronganmu neng ngendi sing tak senengi.........   Wed Apr 22, 2009 5:39 pm

gandung wrote:
KALI PADAS + DUNG MBOGO

Kali pada s lan Dung Mbogo kuwi neng ngendi to Mas ?? maksutd te kuwi klebu kecamatan ngendi ngono ? trus opo isih ono iwake ??
Kembali Ke Atas Go down
agoezt89
Camat


Lokasi : wonosari
Reputation : 4
Join date : 15.01.09

PostSubyek: Re: Nek bali neng wonosari tongkronganmu neng ngendi sing tak senengi.........   Thu Apr 23, 2009 1:43 am

pagi siang malemmm nongkrong nek 24 internet.. :lol: :lol:

_________________
[i][b]www.agoezt.blogspot.com ==>Belajar Blog
Kembali Ke Atas Go down
http://www.agoezt89.6te.net
kandar
Presidium


Lokasi : jakarta asli Kemiri, Tanjung sari
Reputation : 25
Join date : 23.08.08

PostSubyek: Re: Nek bali neng wonosari tongkronganmu neng ngendi sing tak senengi.........   Thu Apr 23, 2009 11:17 am

nek dino Kliwon neng pasar tiban.. nggolek bakwan lan tahu brontak..cerak omah

nek sore neng pertelon cerak omah nggolek bakso...

_________________
urip mung mampir ngombe lan mung wang sinawang.

Menjadi tua pelan tapi pasti, namun menjadi dewasa belum tentu.

http://syifauwongmantren.multiply.com => nembe sinau
Kembali Ke Atas Go down
http://syifauwongmantren.multiply.com
Ki Sosro Harjono
KorLap


Lokasi : cirebon,west java, Tanjung Sari City
Reputation : 3
Join date : 05.11.08

PostSubyek: Re: Nek bali neng wonosari tongkronganmu neng ngendi sing tak senengi.........   Thu Apr 23, 2009 11:42 am

Nek pasarane wage nongrong neng pasar madang ndelok wong liwat,karo lirak lirik anak

sopo sing ayu

ngakakk ngakakk

nang santai baron karo santai kukup ndelok ombak karo cuci mata :roll: :roll:





Hayu ning bawono
***************


www.offijogja.blogspot.com
Kembali Ke Atas Go down
http://www.offijogja.blogspot.com
gandung
Officer


Lokasi : Cawang Baru - Jakarta Timur - Indonesia
Reputation : 17
Join date : 14.03.08

PostSubyek: Re: Nek bali neng wonosari tongkronganmu neng ngendi sing tak senengi.........   Thu Apr 23, 2009 1:15 pm

hariku19 wrote:

Kali pada s lan Dung Mbogo kuwi neng ngendi to Mas ?? maksutd te kuwi klebu kecamatan ngendi ngono ? trus opo isih ono iwake ??
kali dung Mbogo + Padas ki
Kali sing neng pingir omah,
lha nak esuk ro sore dingo adus wong, sapi, lan nyuci wong2 sekitar kono
makane aku betah neng kono.....

_________________
Yen kepingin Di asihi karo wong lio yo kudu biso duweni roso asih marang wong lio ora perduli bocah cilik utowo gedhe wong sugeh utowo mlarat wong lanang utowo wedok elek utowo bagus
Kembali Ke Atas Go down
ASDD
Presidium


Lokasi : 749'LU 11022'BT
Reputation : 72
Join date : 20.02.09

PostSubyek: Re: Nek bali neng wonosari tongkronganmu neng ngendi sing tak senengi.........   Thu Apr 23, 2009 5:06 pm

gandung wrote:

kali dung Mbogo + Padas ki
Kali sing neng pingir omah,
lha nak esuk ro sore dingo adus wong, sapi, lan nyuci wong2 sekitar kono
makane aku betah neng kono.....

seneng ngindik sapi adus yo ngakak ngakak ngakak
Kembali Ke Atas Go down
gandung
Officer


Lokasi : Cawang Baru - Jakarta Timur - Indonesia
Reputation : 17
Join date : 14.03.08

PostSubyek: Re: Nek bali neng wonosari tongkronganmu neng ngendi sing tak senengi.........   Thu Apr 23, 2009 5:15 pm

ora ngindik...
wong ak sing nguyang jek..
ngakakk

_________________
Yen kepingin Di asihi karo wong lio yo kudu biso duweni roso asih marang wong lio ora perduli bocah cilik utowo gedhe wong sugeh utowo mlarat wong lanang utowo wedok elek utowo bagus
Kembali Ke Atas Go down
kandar
Presidium


Lokasi : jakarta asli Kemiri, Tanjung sari
Reputation : 25
Join date : 23.08.08

PostSubyek: Re: Nek bali neng wonosari tongkronganmu neng ngendi sing tak senengi.........   Thu Apr 23, 2009 5:23 pm

gandung wrote:
ora ngindik...
wong ak sing nguyang jek..
ngakakk

ati2 lho kang nek ono pedhet takon bopo ngakak ngakak

_________________
urip mung mampir ngombe lan mung wang sinawang.

Menjadi tua pelan tapi pasti, namun menjadi dewasa belum tentu.

http://syifauwongmantren.multiply.com => nembe sinau
Kembali Ke Atas Go down
http://syifauwongmantren.multiply.com
c3m3y
KorLap


Lokasi : Tebet Timur IV G no. 24 A Jakarta Selatan
Reputation : 1
Join date : 11.11.08

PostSubyek: Re: Nek bali neng wonosari tongkronganmu neng ngendi sing tak senengi.........   Thu Apr 23, 2009 5:29 pm

in my bedroom.... :sleep:
Kembali Ke Atas Go down
Nugroho S
Koordinator


Lokasi : Cirebon
Reputation : 10
Join date : 27.09.08

PostSubyek: Re: Nek bali neng wonosari tongkronganmu neng ngendi sing tak senengi.........   Fri Apr 24, 2009 9:12 am

Enake neng ngarep parkiran, gon angkringan ................

_________________

Mampir di sini ya .. ajib
Kembali Ke Atas Go down
http://www.nugrohost1.co.nr
Sponsored content




PostSubyek: Re: Nek bali neng wonosari tongkronganmu neng ngendi sing tak senengi.........   

Kembali Ke Atas Go down
 
Nek bali neng wonosari tongkronganmu neng ngendi sing tak senengi.........
Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas 
Halaman 1 dari 1

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
FKOGK :: LOUNGE 'N CHIT-CHAT :: Teras Nongkrong-
Navigasi: