Forum Komunitas Online Gunungkidul
 
IndeksJual BeliPortal FKOGKFAQPencarianPendaftaranAnggotaLogin


Share | 
 

 Bergodho "Karang Asem,Paliyan" Ngempal Mriki Nggeeeh...

Go down 
PengirimMessage
cyberchezee
Warga
avatar

Lokasi : Wonosari & Jakarta
Reputation : 0
Join date : 23.04.09

PostSubyek: Bergodho "Karang Asem,Paliyan" Ngempal Mriki Nggeeeh...   Thu Apr 23, 2009 1:51 am


--------------------
Kagem Sedherek2 "Saking Karang Asem,Paliyan" monggo sami kendhel ing mriki.
Kulo lare Karang Asem badhe...(sorry mas jan jane aku ra iso boso alus ki ) ngakakk

Yang Artinya :
Intinya kami ingin mengajak para makhluk dari karang asem untuk berkumpul bersama di forum ini, 'just for having fun & keep our village so peacefull always'
Kembali Ke Atas Go down
cyberchezee
Warga
avatar

Lokasi : Wonosari & Jakarta
Reputation : 0
Join date : 23.04.09

PostSubyek: Salam Kenal dari Seputar Lapangan Trukan, Kr.Asem   Thu Apr 23, 2009 2:03 am

Nama : Raden Mas Ngarso Dhalem Dhimas Bagus Bambang Ngalimoozz Sudelon Sukemin
Umur : 19 s/d 24 ( nek ra kleru lho )
Hobby : Ngenet, Nonton Bal-balan, Gitaran, PS-an & MMS-an ( Mlaku2 sore )...
-----------------------------------------------------------------------------------------
jamanku mbiyen gaweane mung nongkrong neng lapangan nonton wong bal-balan, nek kadang kolo dadi wasit lan tukang parkir...
saiki aku "buruh" neng metro...

matur thankyhouu...Wassalam... :%^&^:
Kembali Ke Atas Go down
awie wahana
Warga
avatar

Lokasi : Jakarta
Reputation : 0
Join date : 17.11.08

PostSubyek: Re: Bergodho "Karang Asem,Paliyan" Ngempal Mriki Nggeeeh...   Thu Apr 23, 2009 2:37 am

Sorry lur. Mung rep takon. Kenal cah paliyan jenenge Diana Widyastuti ora? Lulusan SMEAN Wno th 94. Aku lali paliyane ngendi. Nek ngerti kabari yo lur.....
Kembali Ke Atas Go down
http://www.awie-wahana.blogspot.com
cyberchezee
Warga
avatar

Lokasi : Wonosari & Jakarta
Reputation : 0
Join date : 23.04.09

PostSubyek: Re: Bergodho "Karang Asem,Paliyan" Ngempal Mriki Nggeeeh...   Thu Apr 23, 2009 2:42 am

nyuwun ngapunten pak dhe...
kulo lare wingi sonten je... ngakakk,hehehe
Kembali Ke Atas Go down
kandar
Presidium
avatar

Lokasi : jakarta asli Kemiri, Tanjung sari
Reputation : 25
Join date : 23.08.08

PostSubyek: Re: Bergodho "Karang Asem,Paliyan" Ngempal Mriki Nggeeeh...   Thu Apr 23, 2009 10:47 am

waduch cilikanku ndisik pernah melu nonton volly neng karangngasem.. tapi wis suwii, saiki polyne ijih mlaku hura kang? nggonanku wis mati je...

_________________
urip mung mampir ngombe lan mung wang sinawang.

Menjadi tua pelan tapi pasti, namun menjadi dewasa belum tentu.

http://syifauwongmantren.multiply.com => nembe sinau
Kembali Ke Atas Go down
http://syifauwongmantren.multiply.com
tikaya
Warga
avatar

Lokasi : Batam
Reputation : 0
Join date : 26.11.08

PostSubyek: Re: Bergodho "Karang Asem,Paliyan" Ngempal Mriki Nggeeeh...   Thu Apr 23, 2009 2:39 pm

awie wahana wrote:
Sorry lur. Mung rep takon. Kenal cah paliyan jenenge Diana Widyastuti ora? Lulusan SMEAN Wno th 94. Aku lali paliyane ngendi. Nek ngerti kabari yo lur.....


Waduh mas..., koyone aq yo kenal karo deweke tapi ra ngerti kabare sakiki..


Hayo... endi sing wong karang asem ki...
trus mbok yo ngenalke diri ngunuh...
Ben podo kenal, trus sesuk nek mulehkan iso do dolan neng omahe...heheh

Nah aq ki cah karang asem asli... wong manggul.
Ayo..., ojo isin ngunu lho dadi cah karang asem sing ndeso kae..hiks..
nonton volly yo biasa dek mben.., neng sakiki yo wes ra tau lha wong wes adoh jew..
Kembali Ke Atas Go down
Sponsored content




PostSubyek: Re: Bergodho "Karang Asem,Paliyan" Ngempal Mriki Nggeeeh...   

Kembali Ke Atas Go down
 
Bergodho "Karang Asem,Paliyan" Ngempal Mriki Nggeeeh...
Kembali Ke Atas 
Halaman 1 dari 1

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
FKOGK :: REGIONAL :: Indonesia :: Jogja-
Navigasi: