Forum Komunitas Online Gunungkidul
 
IndeksJual BeliPortal FKOGKFAQPencarianPendaftaranAnggotaLogin


Share | 
 

 Ngangkring Bermanfaat...............

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down 
Pilih halaman : 1, 2  Next
PengirimMessage
Wonosingo Ngali Kidul
Pengawas
avatar

Lokasi : Gunungkidul
Reputation : 20
Join date : 06.05.08

PostSubyek: Ngangkring Bermanfaat...............   Fri Apr 24, 2009 2:35 pm

Mas, mbak lan sederek Gunung Kidul kemawon.... nek ngangkring/nongkrong sing berguna bermanfaat lan ora kebablasen kuwi sing kepiye enake yooo...

Suwun...............
Kembali Ke Atas Go down
https://www.facebook.com/mahesatunggalika
kandar
Presidium
avatar

Lokasi : jakarta asli Kemiri, Tanjung sari
Reputation : 25
Join date : 23.08.08

PostSubyek: Re: Ngangkring Bermanfaat...............   Fri Apr 24, 2009 2:43 pm

yo ketemu, ngobrol-ngobrol , sinambi wedangan ngomongke sesuatu hal guna mencari suatu ide, pho memecahkan suatu masalah..
nek wis ketmu njuk muleh dg hati yg lapang & gembira.. ngunuh kang..yen menurutku..

_________________
urip mung mampir ngombe lan mung wang sinawang.

Menjadi tua pelan tapi pasti, namun menjadi dewasa belum tentu.

http://syifauwongmantren.multiply.com => nembe sinau
Kembali Ke Atas Go down
http://syifauwongmantren.multiply.com
Aris_nogosari
KorLap
avatar

Lokasi : bekasi
Reputation : 5
Join date : 23.10.08

PostSubyek: Re: Ngangkring Bermanfaat...............   Fri Apr 24, 2009 9:12 pm

lha piye? kapan, nang ngendi? ngomahku?
Kembali Ke Atas Go down
http://profiles.friendster.com/48492681
agoezt89
Camat
avatar

Lokasi : wonosari
Reputation : 4
Join date : 15.01.09

PostSubyek: Re: Ngangkring Bermanfaat...............   Sat Apr 25, 2009 4:50 pm

manut wae kang.....rubuh2 gedhang... ngakakk ngakakk

_________________
[i][b]www.agoezt.blogspot.com ==>Belajar Blog
Kembali Ke Atas Go down
http://www.agoezt89.6te.net
Den Ayu
Koordinator
avatar

Lokasi : Wonosari GK
Reputation : 18
Join date : 23.03.09

PostSubyek: Re: Ngangkring Bermanfaat...............   Sat Apr 25, 2009 5:30 pm

Ngobrol2 opo wae lah...kerjaan, sik ono kiwo tengen awake dewe,...

Syukur2 iso mnghasilkan suatu inovasi baru nggo kemajuan Gunungkidul...

Wess...keren... Amiiiin
Kembali Ke Atas Go down
rangga_ujpk
KorLap
avatar

Lokasi : Wonosari, Jogja
Reputation : 5
Join date : 04.02.09

PostSubyek: Re: Ngangkring Bermanfaat...............   Sat Apr 25, 2009 5:34 pm

Inovasi tiada henti........ (ayo tebak)
Kembali Ke Atas Go down
rmlodang
Camat
avatar

Lokasi : Kayangan junggring saloko.
Reputation : 12
Join date : 12.08.08

PostSubyek: Re: Ngangkring Bermanfaat...............   Sat Apr 25, 2009 8:19 pm

Wonosingo Ngali Kidul wrote:
Mas, mbak lan sederek Gunung Kidul kemawon.... nek ngangkring/nongkrong sing berguna bermanfaat lan ora kebablasen kuwi sing kepiye enake yooo...

Suwun...............

1. Wedangan karo macit
2. Ojo ngrasani tanggane.
3. Nek nonngkronge enek serambi omah ora pareng nglirik bojone tonggo
kecuali anake tanggane
4. Nek enek sik mulih seko Kerjo luwih2 SPG Carefour nek nek liwat
ngarepmu digoda ra masalah, mergo seko nggoda iso akrap lan
nambah paseduluran. lan liyo layane.
Kembali Ke Atas Go down
http://maryoto_metal@yahoo.com
cogo
Koordinator
avatar

Lokasi : jakarta
Reputation : 1
Join date : 06.04.09

PostSubyek: Re: Ngangkring Bermanfaat...............   Sun Apr 26, 2009 1:01 am

paling enak nek nggowo gitar kencrung ketipung suling........lsp......trus ndangdutan........nyamleng........
Kembali Ke Atas Go down
Wonosingo Ngali Kidul
Pengawas
avatar

Lokasi : Gunungkidul
Reputation : 20
Join date : 06.05.08

PostSubyek: Re: Ngangkring Bermanfaat...............   Sun Apr 26, 2009 9:39 am

kandar wrote:
yo ketemu, ngobrol-ngobrol , sinambi wedangan ngomongke sesuatu hal guna mencari suatu ide, pho memecahkan suatu masalah..
nek wis ketmu njuk muleh dg hati yg lapang & gembira.. ngunuh kang..yen menurutku..

Yo bener mas, ning kadang ki nek ngangkring kuwi dadakan sih..... Njur sak durunge kuwi rencanane yo dadakan....

Mbok cobo pisan2 ki rencanane d matengke gek njur sing do melu rembukane dadi mateng temenanang....

Ok mas kandar, suk ngangkring yo.....

Aris_nogosari wrote:
lha piye? kapan, nang ngendi? ngomahku?

Nek gelem nyiapke panganan sing akeh
Kembali Ke Atas Go down
https://www.facebook.com/mahesatunggalika
endi
KorLap
avatar

Lokasi : mBogor-nJakarta-Pinang-Tangerang-mBanten.
Reputation : 3
Join date : 01.01.09

PostSubyek: Re: Ngangkring Bermanfaat...............   Sun Apr 26, 2009 9:44 am

Angkringane kancaku wis tutup urung suwe neng daerah bintaro mas Haryo,ora kuwat di palakki,bathine entek nggo mbayar pungli,saiki pindah neng jl.Kav P&K V parung serab ciledug,mugo2 iso ketemu neng kono mas har.
Kembali Ke Atas Go down
Wonosingo Ngali Kidul
Pengawas
avatar

Lokasi : Gunungkidul
Reputation : 20
Join date : 06.05.08

PostSubyek: Re: Ngangkring Bermanfaat...............   Sun Apr 26, 2009 9:50 am

endi wrote:
Angkringane kancaku wis tutup urung suwe neng daerah bintaro mas Haryo,ora kuwat di palakki,bathine entek nggo mbayar pungli,saiki pindah neng jl.Kav P&K V parung serab ciledug,mugo2 iso ketemu neng kono mas har.


wooo yoh mas, kapan ki ketemune..... Nek iso bulan2 ngarep wae.... ben iso suwe mengko olehe jagongan njur wedangane kuwi?
Kembali Ke Atas Go down
https://www.facebook.com/mahesatunggalika
Wonosingo Ngali Kidul
Pengawas
avatar

Lokasi : Gunungkidul
Reputation : 20
Join date : 06.05.08

PostSubyek: Re: Ngangkring Bermanfaat...............   Sun Apr 26, 2009 9:55 am

rmlodang wrote:
Wonosingo Ngali Kidul wrote:
Mas, mbak lan sederek Gunung Kidul kemawon.... nek ngangkring/nongkrong sing berguna bermanfaat lan ora kebablasen kuwi sing kepiye enake yooo...

Suwun...............

1. Wedangan karo macit
2. Ojo ngrasani tanggane.
3. Nek nonngkronge enek serambi omah ora pareng nglirik bojone tonggo
kecuali anake tanggane
4. Nek enek sik mulih seko Kerjo luwih2 SPG Carefour nek nek liwat
ngarepmu digoda ra masalah, mergo seko nggoda iso akrap lan
nambah paseduluran. lan liyo layane.


Ora dang kowe ki sak jane ngangkring rep golek jodo po rep ngangkring ngobrol2 lan sharing kawruh......

Nek repgolek ngono, wis nyusul wae aku.... Jelas akehe, dasare nek duwe akeh ki ra po2 wong daerah kene ki opo maneh poligami.... ngakakk


Den Ayu wrote:
Ngobrol2 opo wae lah...kerjaan, sik ono kiwo tengen awake dewe,...

Syukur2 iso mnghasilkan suatu inovasi baru nggo kemajuan Gunungkidul...

Wess...keren... Amiiiin

Weh, jan apik tenan kuwi mbak.......... Mbok gek do ngangkring to wilyah yogya ki njur ngobrol2......
Ning nek ono Yogya dadi kepingin melu aku, gek ngangkringe ning Mblunyah Gede wae, nggone kancaku.... Genah gratise mangane.......

Gelem ra mbak............
Kembali Ke Atas Go down
https://www.facebook.com/mahesatunggalika
cogo
Koordinator
avatar

Lokasi : jakarta
Reputation : 1
Join date : 06.04.09

PostSubyek: Re: Ngangkring Bermanfaat...............   Sun Apr 26, 2009 11:35 am

wah yo melas koncomu to mas.......mosok njagake gratisan.......
Kembali Ke Atas Go down
rmlodang
Camat
avatar

Lokasi : Kayangan junggring saloko.
Reputation : 12
Join date : 12.08.08

PostSubyek: Re: Ngangkring Bermanfaat...............   Sun Apr 26, 2009 12:08 pm

[quote="Wonosingo Ngali Kidul"]
rmlodang wrote:
Wonosingo Ngali Kidul wrote:
Mas, mbak lan sederek Gunung Kidul kemawon.... nek ngangkring/nongkrong sing berguna bermanfaat lan ora kebablasen kuwi sing kepiye enake yooo...

Suwun...............

1. Wedangan karo macit
2. Ojo ngrasani tanggane.
3. Nek nonngkronge enek serambi omah ora pareng nglirik bojone tonggo
kecuali anake tanggane
4. Nek enek sik mulih seko Kerjo luwih2 SPG Carefour nek nek liwat
ngarepmu digoda ra masalah, mergo seko nggoda iso akrap lan
nambah paseduluran. lan liyo layane.


Ora dang kowe ki sak jane ngangkring rep golek jodo po rep ngangkring ngobrol2 lan sharing kawruh......

Nek repgolek ngono, wis nyusul wae aku.... Jelas akehe, dasare nek duwe akeh ki ra po2 wong daerah kene ki opo maneh poligami.... ngakakk


Nek iso yo loro2 ne to...? disamping golek kenalan ben akeh sedulure ugo ngudi kawruh mring kanca kancane to? Nek akeh sedulure kan ura bakalan kepedhotan rejeki, coba saumpomo ndelalah papan sik di enggo ngangkring ono bocah anyaran gek cah pluit tur ayu sisan dijak kenalan gellem opo ura nambah sedulur...ditambah daerah pluit aku urung apal, saumpomo geblasuk kan keno nggo pitakonan lan ampiran to, karang wis njaluk no Hpne sisan, nek iso malah nginep mergo udane ora terang. Lho kan bermanfaat juga to, jalaran seko Ngangkring kenal bocah pluit minggune dolan nyang daerah pluit gebetheng udane deres banget mampir kon nginep wong tuwane, rak kuthuk marani sunduk to? 😕 😕
Kwie gur conto cilik betapa bermanfaatnya Ngangkring kwie.
Kembali Ke Atas Go down
http://maryoto_metal@yahoo.com
Wonosingo Ngali Kidul
Pengawas
avatar

Lokasi : Gunungkidul
Reputation : 20
Join date : 06.05.08

PostSubyek: Re: Ngangkring Bermanfaat...............   Sun Apr 26, 2009 1:26 pm

Wooo yo apik tenan nek penemumu ki tekan semono, Sik2 ning ngono mbok kapan2 ngangkring ning pluit wae yooo....

Kowe seko sukabumi gek aku seko mboh parane..... Dadi cucuk olehe ngankring kuwi, bener ra?
Kembali Ke Atas Go down
https://www.facebook.com/mahesatunggalika
rmlodang
Camat
avatar

Lokasi : Kayangan junggring saloko.
Reputation : 12
Join date : 12.08.08

PostSubyek: Re: Ngangkring Bermanfaat...............   Sun Apr 26, 2009 7:16 pm

Waw....yo hayuh wae, kari tentukan wae tempat lan situasine sisan tak nggowo pancing sopo reti mancing enenk daerah kunuh ono tempat pemancingan seik penak, sopo reti entuk WADER seing di karepake. :@X:
Kembali Ke Atas Go down
http://maryoto_metal@yahoo.com
Wonosingo Ngali Kidul
Pengawas
avatar

Lokasi : Gunungkidul
Reputation : 20
Join date : 06.05.08

PostSubyek: Re: Ngangkring Bermanfaat...............   Thu Apr 30, 2009 12:00 pm

Ok nek ngono...ning njuk ngejaki sing tuwo ra? Biasane ki nek ngajak sing tuwo malah ngribeti, opo maneh ngajak sing enom malah soyo rusuh...

ngakakk
Kembali Ke Atas Go down
https://www.facebook.com/mahesatunggalika
Pardjimin
Presidium
avatar

Lokasi : Blekasi - DjogDja - GK - Semin - Karang Sari
Reputation : 10
Join date : 14.03.08

PostSubyek: Re: Ngangkring Bermanfaat...............   Thu Apr 30, 2009 12:51 pm

ayo gek di kthok palune, ngangkring nang ndi wektune kapan, ben ra nggedabyah..

_________________
MPAN NGGO PAPAN

http://pardjimin.wordpress.com/
Kembali Ke Atas Go down
http://pardjimin.wordpress.com
agoezt89
Camat
avatar

Lokasi : wonosari
Reputation : 4
Join date : 15.01.09

PostSubyek: Re: Ngangkring Bermanfaat...............   Fri May 01, 2009 1:43 am

sek genah manfaate ngirit duit..hahahaha

_________________
[i][b]www.agoezt.blogspot.com ==>Belajar Blog
Kembali Ke Atas Go down
http://www.agoezt89.6te.net
rmlodang
Camat
avatar

Lokasi : Kayangan junggring saloko.
Reputation : 12
Join date : 12.08.08

PostSubyek: Re: Ngangkring Bermanfaat...............   Fri May 01, 2009 2:05 am

Wonosingo Ngali Kidul wrote:
Ok nek ngono...ning njuk ngejaki sing tuwo ra? Biasane ki nek ngajak sing tuwo malah ngribeti, opo maneh ngajak sing enom malah soyo rusuh...

ngakakk



Weh yo seik tuwo kudu di jak nuh, mergane oyote weis kuat jew...
Bebasan nek oyote weis kuat kie, di pritili godonge setekem wae ra kroso kelong jew... ngakakk ngakakk
Kembali Ke Atas Go down
http://maryoto_metal@yahoo.com
agoezt89
Camat
avatar

Lokasi : wonosari
Reputation : 4
Join date : 15.01.09

PostSubyek: Re: Ngangkring Bermanfaat...............   Tue May 05, 2009 3:41 am

susu jahe menu angkringan andalan, 2 nasi kucing, 3 gorengan..cukup but isi perut...

_________________
[i][b]www.agoezt.blogspot.com ==>Belajar Blog
Kembali Ke Atas Go down
http://www.agoezt89.6te.net
stupid_cupid
KorLap
avatar

Lokasi : Baleharjo
Reputation : 0
Join date : 04.03.09

PostSubyek: Re: Ngangkring Bermanfaat...............   Wed May 06, 2009 12:11 am

Wonosingo Ngali Kidul wrote:
Mas, mbak lan sederek Gunung Kidul kemawon.... nek ngangkring/nongkrong sing berguna bermanfaat lan ora kebablasen kuwi sing kepiye enake yooo...

Suwun...............

Seng paling jelas lan paling penting ki yo nek ngangkreng kudu MBAYAR kui penting..........

berguna ki yo bakalan entok okeh kancane toh..... bathi srawong...
nek ngangkreng anggere karo Rama kudu ngati2 soale sok kebablasen encenan...kebablasen le mangan nganti kewaegen.....

ki wes njawab pertanyaan durung ya?heheehehehe
Kembali Ke Atas Go down
fitrah diyana
Koordinator
avatar

Lokasi : gejayan caturtungal,depok sleman yogyakarta
Reputation : 11
Join date : 14.04.09

PostSubyek: Re: Ngangkring Bermanfaat...............   Wed May 06, 2009 12:11 pm

Wonosingo Ngali Kidul wrote:
Ok nek ngono...ning njuk ngejaki sing tuwo ra? Biasane ki nek ngajak sing tuwo malah ngribeti, opo maneh ngajak sing enom malah soyo rusuh...

ngakakk
ngajak cah cilik2 wae sing ra ngrepoti paling gor njaluk jajan we do meneng,,,,???malah dadi penguasa kq Very Happy Very Happy
Kembali Ke Atas Go down
DWI SANTOSO
KorLap
avatar

Lokasi : Natah Kulon - Ciledug
Reputation : 0
Join date : 13.06.08

PostSubyek: Re: Ngangkring Bermanfaat...............   Thu May 21, 2009 4:36 pm

budayakan angkringan bareng buat memupuk silatorohmi....

sukses buat rekan - rekan FKOG...

Trima kasih
Kembali Ke Atas Go down
Pardjimin
Presidium
avatar

Lokasi : Blekasi - DjogDja - GK - Semin - Karang Sari
Reputation : 10
Join date : 14.03.08

PostSubyek: Re: Ngangkring Bermanfaat...............   Fri May 22, 2009 4:15 pm

DWI SANTOSO wrote:
budayakan angkringan bareng buat memupuk silatorohmi....

sukses buat rekan - rekan FKOG...

Trima kasih

iyo iki.. zona nglipar akhir2 iki ra ono khabare ki piye.. ?
Arisan wingi yo ra ono perwakilan sik teko lho.. ?
mohon penjelasan dari sik due nglipar !!

suwun

_________________
MPAN NGGO PAPAN

http://pardjimin.wordpress.com/
Kembali Ke Atas Go down
http://pardjimin.wordpress.com
Wonosingo Ngali Kidul
Pengawas
avatar

Lokasi : Gunungkidul
Reputation : 20
Join date : 06.05.08

PostSubyek: Re: Ngangkring Bermanfaat...............   Fri May 22, 2009 4:53 pm

Iyo ki bener omongane mas jimin.......
Barisan Nglipar kok wingi arisan malah do ra teko to......

Ono opo to sakjane kuwi, kan sak jane sing dadi komando lak Kang Dwi santoso ro Kang Madi...gek Madine wae ngandi ki ngilang.....

Mbok tulung goleki kuwi Kang Dwi...parane Madi ki.... ngakakk ngakakk ngakakk
Kembali Ke Atas Go down
https://www.facebook.com/mahesatunggalika
rmlodang
Camat
avatar

Lokasi : Kayangan junggring saloko.
Reputation : 12
Join date : 12.08.08

PostSubyek: Re: Ngangkring Bermanfaat...............   Fri May 22, 2009 8:31 pm

Wonosingo Ngali Kidul wrote:
Iyo ki bener omongane mas jimin.......
Barisan Nglipar kok wingi arisan malah do ra teko to......

Ono opo to sakjane kuwi, kan sak jane sing dadi komando lak Kang Dwi santoso ro Kang Madi...gek Madine wae ngandi ki ngilang.....

Mbok tulung goleki kuwi Kang Dwi...parane Madi ki.... ngakakk ngakakk ngakakk


Weh la seik jenenge umat manusia ki cinipto do nduwe kesibukan masing masing jew kang, yo mungkin sedulur zona nglipar agi do repot dewe dewe to yo...yo mungkin pertemuan seik akan datang dan selanjutnya kerso hadir sedoyo sesuai dengan apa seik do dikomentarke lewat forum
seik intine podo ngajak guyup rukun lsp, lan mugo2 wae iso ditunjukke secara nyata dengan selalu KERSO menghadiri pertemuan2 yang akan datang.

Salam KOMPAK PERSAHABATAN dan PASEDULURAN untuk zona Nglipar.
Khususipun Kang Madi...
Kembali Ke Atas Go down
http://maryoto_metal@yahoo.com
antok
eRTe
avatar

Lokasi : tangerang
Reputation : 0
Join date : 04.11.08

PostSubyek: Re: Ngangkring Bermanfaat...............   Sun May 24, 2009 10:54 am

nangkring sak panggon pangon asal adem ayem lek..
enak lan ra gawe rusuh Very Happy
Kembali Ke Atas Go down
http://ngajar.blogspot.com
Wonosingo Ngali Kidul
Pengawas
avatar

Lokasi : Gunungkidul
Reputation : 20
Join date : 06.05.08

PostSubyek: Re: Ngangkring Bermanfaat...............   Sun May 24, 2009 8:42 pm

rmlodang wrote:
Wonosingo Ngali Kidul wrote:
Iyo ki bener omongane mas jimin.......
Barisan Nglipar kok wingi arisan malah do ra teko to......

Ono opo to sakjane kuwi, kan sak jane sing dadi komando lak Kang Dwi santoso ro Kang Madi...gek Madine wae ngandi ki ngilang.....

Mbok tulung goleki kuwi Kang Dwi...parane Madi ki.... ngakakk ngakakk ngakakk


Weh la seik jenenge umat manusia ki cinipto do nduwe kesibukan masing masing jew kang, yo mungkin sedulur zona nglipar agi do repot dewe dewe to yo...yo mungkin pertemuan seik akan datang dan selanjutnya kerso hadir sedoyo sesuai dengan apa seik do dikomentarke lewat forum
seik intine podo ngajak guyup rukun lsp, lan mugo2 wae iso ditunjukke secara nyata dengan selalu KERSO menghadiri pertemuan2 yang akan datang.

Salam KOMPAK PERSAHABATAN dan PASEDULURAN untuk zona Nglipar.
Khususipun Kang Madi...


Hemmmm....nek mangkono yo tak melu manut barisan nglipar wae....
Mugo2 suk piyantun nglipar lancar2 kemawon, mboten wonten sing barsak... ngakakk ngakakk ngakakk
Kembali Ke Atas Go down
https://www.facebook.com/mahesatunggalika
hariku19
KorLap
avatar

Lokasi : Ngawen - Jakarta
Reputation : 1
Join date : 19.03.09

PostSubyek: Re: Ngangkring Bermanfaat...............   Mon May 25, 2009 2:45 pm

nongkrong sing kepenak yo ... nongkrong trus nggowo walesan nyang pinggir kolam pemancingan, sinambi leyeh2
Kembali Ke Atas Go down
Sponsored content




PostSubyek: Re: Ngangkring Bermanfaat...............   

Kembali Ke Atas Go down
 
Ngangkring Bermanfaat...............
Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas 
Halaman 1 dari 2Pilih halaman : 1, 2  Next

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
FKOGK :: FORUM UMUM :: FKOGK Event-
Navigasi: