Forum Komunitas Online Gunungkidul
 
IndeksJual BeliPortal FKOGKFAQPencarianPendaftaranAnggotaLogin


Share | 
 

 Dimanakah Kamituwo Yang Paling Yahuut di Gunung Kidul ???

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down 
Pilih halaman : 1, 2  Next
PengirimMessage
Ki Sosro Harjono
KorLap
avatar

Lokasi : cirebon,west java, Tanjung Sari City
Reputation : 3
Join date : 05.11.08

PostSubyek: Dimanakah Kamituwo Yang Paling Yahuut di Gunung Kidul ???   Fri May 01, 2009 11:03 am

Setiap kamituwo/ Paranormal mempunyai keahlian masing-masing :

1. Ada yang bisa deteksi pusaka (aura pusaka, khodam pusaka)

2. Ada juga yang bisa mengambil benda pusaka (mengabil benda

gaib ,keris kujang)

3. Ada yang bisa menuntaskan problim utang (ambil emas gaib, ambil

uang gaib)

4. Ada yang bisa melancarkan jodoh ( pengasihan ,dsb)

5. Adajuga melancarkan jabatan ( misal ingin jadi ,Bupati ,lurah ,caleg dsb)

Rekan -rekan semua mungkin punya referensi tentang kamituwo di

wilayah gunung kidul silakan sharing disini bebas

Tulisan ini hanya lah bersifat untuk berbagi pengalaman saja tidak maksud apa-apa.

Semoga berkenan


Hayu ning bawono
***************

www.offijogja.blogspot.com



Terakhir diubah oleh Ki Sosro Harjono tanggal Mon May 04, 2009 10:33 am, total 2 kali diubah
Kembali Ke Atas Go down
http://www.offijogja.blogspot.com
trimopakesa
Koordinator
avatar

Lokasi : jetis kulon RT06 RW02 pacarejo semanu gunung kidul DIY PULAU JAWA INDONESIA ASIA 50' Bujur Timur 7 Lintang utara 46' 8 Bujur Barat 09' Lintang Selatan BUMI DUNIA TATA SURYA GALAKSI BIMA SAKTI,,,pokok'e sekitar kono kui,,,
Reputation : 249
Join date : 08.04.09

PostSubyek: Re: Dimanakah Kamituwo Yang Paling Yahuut di Gunung Kidul ???   Fri May 01, 2009 11:34 am

Ki Sosro Harjono wrote:
Setiap kamituwo/ Paranormal mempunyai keahlian masing-masing :

1. Ada yang bisa deteksi pusaka (aura pusaka, khodam pusaka)

2. Ada juga yang bisa mengambil benda pusaka (mengabil benda

gaib ,keris kujang)

3. Ada yang bisa menuntaskan problim utang (ambil emas gaib, ambil

uang gaib)

4. Ada yang bisa melalancarkan jodoh ( pengasihan ,dsb)

5. Adajuga melancarkan jabatan ( misal ingin jadi ,Bupati ,lurah ,caleg dsb)

Rekan -rekan semua mungkin punya referensi tentang kamituwo di

wilayah gunung kidul silakan sharing disini bebas

Tulisan ini hanya lah bersifat untuk berbagi pengalaman saja tidak maksud apa-apa.

Semoga berkenan


Hayu ning bawono
***************

www.offijogja.blogspot.com

:$#$######@!: :$#$######@!:

nek engkang paling yahut kulo kirang tepang mas,,tapi nek riyen ten deso kulo onten,,namine simbah PAYEM panjenenganipon omae onten ngalas tebeh saking masyarakat,,omae mburi gunung,,rumiyen katah sanget engkang nyuwun pitedah ten mriko,,tapi sakniki panjenenganipon sampon sedo,, :vo;;:
Kembali Ke Atas Go down
gaplex
Koordinator
avatar

Lokasi : KARANG DUWET,KARANG MOJO,CILEDUG
Reputation : 7
Join date : 07.01.09

PostSubyek: Re: Dimanakah Kamituwo Yang Paling Yahuut di Gunung Kidul ???   Fri May 01, 2009 12:23 pm

wah nggonku ketoke ra ono ki....
wes langka,patut di uri2 ki.....






Kembali Ke Atas Go down
http://www.ndtindonesia.com
kandar
Presidium
avatar

Lokasi : jakarta asli Kemiri, Tanjung sari
Reputation : 25
Join date : 23.08.08

PostSubyek: Re: Dimanakah Kamituwo Yang Paling Yahuut di Gunung Kidul ???   Fri May 01, 2009 1:52 pm

ketoe mung wang sinawang...

lha nek wong nggonku do nggolek neng liyo deso.. bareng liyo deso do moro neng nggoanku...

dadi yo mbuh sing endi sing ces pleng...
sing jelas ces pleng moro neng nggone Gusti Allah SWT, ning yo kudu resik sikk...

_________________
urip mung mampir ngombe lan mung wang sinawang.

Menjadi tua pelan tapi pasti, namun menjadi dewasa belum tentu.

http://syifauwongmantren.multiply.com => nembe sinau
Kembali Ke Atas Go down
http://syifauwongmantren.multiply.com
Ki Sosro Harjono
KorLap
avatar

Lokasi : cirebon,west java, Tanjung Sari City
Reputation : 3
Join date : 05.11.08

PostSubyek: Re: Dimanakah Kamituwo Yang Paling Yahuut di Gunung Kidul ???   Fri May 01, 2009 4:19 pm

kandar wrote:
ketoe mung wang sinawang...

lha nek wong nggonku do nggolek neng liyo deso.. bareng liyo deso do moro neng nggoanku...

dadi yo mbuh sing endi sing ces pleng...
sing jelas ces pleng moro neng nggone Gusti Allah SWT, ning yo kudu resik sikk...

kang nek wong ngonmu ki ngolek ngamituwon neng desaku ngakak ngakak


Resik apane kang??? ;) ;) ;)
Kembali Ke Atas Go down
http://www.offijogja.blogspot.com
kandar
Presidium
avatar

Lokasi : jakarta asli Kemiri, Tanjung sari
Reputation : 25
Join date : 23.08.08

PostSubyek: Re: Dimanakah Kamituwo Yang Paling Yahuut di Gunung Kidul ???   Mon May 04, 2009 9:33 am

resik atine lah..

_________________
urip mung mampir ngombe lan mung wang sinawang.

Menjadi tua pelan tapi pasti, namun menjadi dewasa belum tentu.

http://syifauwongmantren.multiply.com => nembe sinau
Kembali Ke Atas Go down
http://syifauwongmantren.multiply.com
Mbah Tukimin
KorLap
avatar

Lokasi : bekasi
Reputation : 1
Join date : 11.02.09

PostSubyek: Re: Dimanakah Kamituwo Yang Paling Yahuut di Gunung Kidul ???   Mon May 04, 2009 9:40 am

kowe ki rep kerjo opo dolanan kang'' kandar..
Kembali Ke Atas Go down
http://www.tdw.co.id
kandar
Presidium
avatar

Lokasi : jakarta asli Kemiri, Tanjung sari
Reputation : 25
Join date : 23.08.08

PostSubyek: Re: Dimanakah Kamituwo Yang Paling Yahuut di Gunung Kidul ???   Mon May 04, 2009 9:50 am

yo dolanan nyambi kerjo no.. tak omongke karo pak khaerul nek kowe gur chatingen lho mbah.. ngakakk

_________________
urip mung mampir ngombe lan mung wang sinawang.

Menjadi tua pelan tapi pasti, namun menjadi dewasa belum tentu.

http://syifauwongmantren.multiply.com => nembe sinau
Kembali Ke Atas Go down
http://syifauwongmantren.multiply.com
Mbah Tukimin
KorLap
avatar

Lokasi : bekasi
Reputation : 1
Join date : 11.02.09

PostSubyek: Re: Dimanakah Kamituwo Yang Paling Yahuut di Gunung Kidul ???   Mon May 04, 2009 9:55 am

kandar wrote:
yo dolanan nyambi kerjo no.. tak omongke karo pak khaerul nek kowe gur chatingen lho mbah.. ngakakk



omong no kang... omong no... aku sip 3 kang.
Kembali Ke Atas Go down
http://www.tdw.co.id
martinus
Koordinator
avatar

Lokasi : JOGJAKARTA
Reputation : 6
Join date : 29.04.09

PostSubyek: Re: Dimanakah Kamituwo Yang Paling Yahuut di Gunung Kidul ???   Sat May 09, 2009 12:35 pm

Menurutku angel golek uwong kang bener bener mumpuni ilmu jaya kawijayan lan kebatinane ana ing jaman kaya saiki. Selain kuwi, durung mesti wong tuwa aran A kang wis kondang ana ing Desa A bisa mrantasi gawe lan mujarab ana ing Desa B. Kabeh mau awujud "COCOK lan ora" lan uga Gusti kang ngijabahi!
Kembali Ke Atas Go down
Ki Sosro Harjono
KorLap
avatar

Lokasi : cirebon,west java, Tanjung Sari City
Reputation : 3
Join date : 05.11.08

PostSubyek: Re: Dimanakah Kamituwo Yang Paling Yahuut di Gunung Kidul ???   Mon May 11, 2009 3:35 pm

martinus wrote:
Menurutku angel golek uwong kang bener bener mumpuni ilmu jaya kawijayan lan kebatinane ana ing jaman kaya saiki. Selain kuwi, durung mesti wong tuwa aran A kang wis kondang ana ing Desa A bisa mrantasi gawe lan mujarab ana ing Desa B. Kabeh mau awujud "COCOK lan ora" lan uga Gusti kang ngijabahi!


kang martinus la ngon ne sampean ki ono ora jeh? ;) ;)

nek bab Cocok ki rak perlu di cobo ngunuh? Bagoos Bagoos
Kembali Ke Atas Go down
http://www.offijogja.blogspot.com
cogo
Koordinator
avatar

Lokasi : jakarta
Reputation : 1
Join date : 06.04.09

PostSubyek: Re: Dimanakah Kamituwo Yang Paling Yahuut di Gunung Kidul ???   Tue May 12, 2009 8:10 am

kang......nek sak ngertiku sing takok barang mangkono kuwi biasana lagi merloke yo?????
hayo ngaku..........lagi golek pelet yo........arep melet sopo...........aku pernah rungu jare neng daerah nduwur ijih ono sing misuwur kang........
Kembali Ke Atas Go down
Ki Sosro Harjono
KorLap
avatar

Lokasi : cirebon,west java, Tanjung Sari City
Reputation : 3
Join date : 05.11.08

PostSubyek: Re: Dimanakah Kamituwo Yang Paling Yahuut di Gunung Kidul ???   Tue May 12, 2009 11:59 am

cogo wrote:
kang......nek sak ngertiku sing takok barang mangkono kuwi biasana lagi merloke yo?????
hayo ngaku..........lagi golek pelet yo........arep melet sopo...........aku pernah rungu jare neng daerah nduwur ijih ono sing misuwur kang........


Kang cogo, nek merloke jasane kamituwo ki Kadoan nek nang GK ;) ;)

wong nek aku bali nang GK ramesti Setahun pisan :?: :?:

Nek butuh Pelet ki Cirebon Gudange kang Cogo ajib ngakak ngakak


aku pernah rungu jare neng daerah nduwur ijih ono sing misuwur kang..


Koyo laguneManthos wae ki ngakakk ngakak ngakakk ngakak
Kembali Ke Atas Go down
http://www.offijogja.blogspot.com
Wonosingo Ngali Kidul
Pengawas
avatar

Lokasi : Gunungkidul
Reputation : 20
Join date : 06.05.08

PostSubyek: Re: Dimanakah Kamituwo Yang Paling Yahuut di Gunung Kidul ???   Tue May 12, 2009 9:23 pm

Wah mas harjono, bener ki po nek kamituwo ki ngono?
jan apik ki lehmu bagi2 infone!

Ning gedene semene ki aku rung ketemu ki koyo tak sebutke kuwi, opo maneh ning GK......

Weh nek awkmu reti kamituwo sing koyo mangkono ning GK mbok di sebutake wae mas.
Ben liyane ki sopo reti iso mbutuhake....

Matur suwun infone mas.....
Kembali Ke Atas Go down
https://www.facebook.com/mahesatunggalika
fitrah diyana
Koordinator
avatar

Lokasi : gejayan caturtungal,depok sleman yogyakarta
Reputation : 11
Join date : 14.04.09

PostSubyek: Re: Dimanakah Kamituwo Yang Paling Yahuut di Gunung Kidul ???   Tue May 12, 2009 9:35 pm

Wonosingo Ngali Kidul wrote:
Wah mas harjono, bener ki po nek kamituwo ki ngono?
jan apik ki lehmu bagi2 infone!

Ning gedene semene ki aku rung ketemu ki koyo tak sebutke kuwi, opo maneh ning GK......

Weh nek awkmu reti kamituwo sing koyo mangkono ning GK mbok di sebutake wae mas.
Ben liyane ki sopo reti iso mbutuhake....

Matur suwun infone mas.....
rahasia perusahan no kang???lha mengko nek dadi melu kabeh yo do repot tho..
Kembali Ke Atas Go down
Wonosingo Ngali Kidul
Pengawas
avatar

Lokasi : Gunungkidul
Reputation : 20
Join date : 06.05.08

PostSubyek: Re: Dimanakah Kamituwo Yang Paling Yahuut di Gunung Kidul ???   Tue May 12, 2009 11:16 pm

weh kok ndadak nganggo repot barang to... Mbok yo dadi wong ki latihan jujur to....

Cobo sing repot ki kepiye, mbok tak melu ndelok aku kiyi....
Yo karang wong cubluk, dadi aku njaluk wewarah seko njenengan!
Kembali Ke Atas Go down
https://www.facebook.com/mahesatunggalika
Aris_nogosari
KorLap
avatar

Lokasi : bekasi
Reputation : 5
Join date : 23.10.08

PostSubyek: Re: Dimanakah Kamituwo Yang Paling Yahuut di Gunung Kidul ???   Tue May 12, 2009 11:34 pm

pengin ngerti tenan kang?
Kembali Ke Atas Go down
http://profiles.friendster.com/48492681
gaplex
Koordinator
avatar

Lokasi : KARANG DUWET,KARANG MOJO,CILEDUG
Reputation : 7
Join date : 07.01.09

PostSubyek: Re: Dimanakah Kamituwo Yang Paling Yahuut di Gunung Kidul ???   Wed May 13, 2009 12:07 pm

nyuwun pangapunten nggeh lur........
hal2 koyo ngono ki bisa menimbulkan syirik po ora yo
karena ujung2nya keinginan kita bisa cepat terwujud
karena di bantu mahluk gaib sing jenenge jin..........
iki hanya pendapatku lho sederek2......
monggo nek enten pendapat liyane.....
.
Kembali Ke Atas Go down
http://www.ndtindonesia.com
Ki Sosro Harjono
KorLap
avatar

Lokasi : cirebon,west java, Tanjung Sari City
Reputation : 3
Join date : 05.11.08

PostSubyek: Re: Dimanakah Kamituwo Yang Paling Yahuut di Gunung Kidul ???   Wed May 13, 2009 12:56 pm

fitrah diyana wrote:
Wonosingo Ngali Kidul wrote:
Wah mas harjono, bener ki po nek kamituwo ki ngono?
jan apik ki lehmu bagi2 infone!

Ning gedene semene ki aku rung ketemu ki koyo tak sebutke kuwi, opo maneh ning GK......

Weh nek awkmu reti kamituwo sing koyo mangkono ning GK mbok di sebutake wae mas.
Ben liyane ki sopo reti iso mbutuhake....

Matur suwun infone mas.....
rahasia perusahan no kang???lha mengko nek dadi melu kabeh yo do repot tho..


Ora po-po kang sebut no wae sopo ngerti ono sing butuh ngakakk ngakakk

Yo idep- idep amal ,kan apik nyenengke uwon ki? ngakak ngakak ngakak
Kembali Ke Atas Go down
http://www.offijogja.blogspot.com
Wonosingo Ngali Kidul
Pengawas
avatar

Lokasi : Gunungkidul
Reputation : 20
Join date : 06.05.08

PostSubyek: Re: Dimanakah Kamituwo Yang Paling Yahuut di Gunung Kidul ???   Wed May 13, 2009 8:59 pm

gaplex wrote:
nyuwun pangapunten nggeh lur........
hal2 koyo ngono ki bisa menimbulkan syirik po ora yo
karena ujung2nya keinginan kita bisa cepat terwujud
karena di bantu mahluk gaib sing jenenge jin..........
iki hanya pendapatku lho sederek2......
monggo nek enten pendapat liyane.....
.

Yo syirik ki kari wonge mas..... Ning ngene lho mas, nek kamituwo ki ngerti ra po2 sih.
Kan nek ngobrol karo kamituwo ki malah apik no, ning yo kuwi kari awke dewe...
Yo jelase koyo kyai wae nek ndongo lak yo podo wae njaluk kan intine, pendeto semono ugo... Biksu malah susah, Romo yo podo.
Kan sing penting lak nek mengko ngobrol karo kamituwo kan mbahas (konsultasi).
Cobo sakiki logikane wae, nek umpmanae manungso ki sambat... rep sambat karo sopo?
Gek nek bungah yo kudune ojo nganti lali! Nah kadang2 wong seneng/bungah ki cepet nglaline?
Sing marai aku dewe wae yo ngono?

Yo kuwi sak retiku mas, karang aku ki rung paham ponpes, kamituwo ki opo....
Ning nek menurut gambaran nalare wae, ketoke mangkono sih....
Kembali Ke Atas Go down
https://www.facebook.com/mahesatunggalika
martinus
Koordinator
avatar

Lokasi : JOGJAKARTA
Reputation : 6
Join date : 29.04.09

PostSubyek: Re: Dimanakah Kamituwo Yang Paling Yahuut di Gunung Kidul ???   Thu May 14, 2009 10:11 pm

Saestune wonten Gunungkidul menika saget dipun wastani kathah sanget mas paranormalipun. Saking kiblat sekawan gangsal pancer menika wonten sedaya mas. Namung menawi kula ingkang dipun sebat kamituwa utawi paranormal menika lak "cocok-cocokan" ta? Wonten ingkang nembe madeg paranormal sedinten malah saget ngusadani penyakit ingkang awrat sanget, nanging inggih wonten ingkang sampun dados paranormal kondhang matahun tahun nanging malah boten saget paring usaha dateng penyakit lumrah. Sedaya namung Gusti Pangeran ingkang paring idin, manungsa namung saget ngreka lan jangka. Kangge conto kemawon dusun Sada wonten 2 kamituwa, Kecamatan Ngawen wonten 5 kamituwa, Kecamatan Girisubo wonten 4 kamituwa lan taksih kathah malih. Mangga badhe milih pundi, malah bingung ta?
Kembali Ke Atas Go down
Aris_nogosari
KorLap
avatar

Lokasi : bekasi
Reputation : 5
Join date : 23.10.08

PostSubyek: Re: Dimanakah Kamituwo Yang Paling Yahuut di Gunung Kidul ???   Fri May 15, 2009 1:06 am

wah jan kang martinus cukup mumpuni
Kembali Ke Atas Go down
http://profiles.friendster.com/48492681
gaplex
Koordinator
avatar

Lokasi : KARANG DUWET,KARANG MOJO,CILEDUG
Reputation : 7
Join date : 07.01.09

PostSubyek: Re: Dimanakah Kamituwo Yang Paling Yahuut di Gunung Kidul ???   Fri May 15, 2009 10:39 am

martinus wrote:
Saestune wonten Gunungkidul menika saget dipun wastani kathah sanget mas paranormalipun. Saking kiblat sekawan gangsal pancer menika wonten sedaya mas. Namung menawi kula ingkang dipun sebat kamituwa utawi paranormal menika lak "cocok-cocokan" ta? Wonten ingkang nembe madeg paranormal sedinten malah saget ngusadani penyakit ingkang awrat sanget, nanging inggih wonten ingkang sampun dados paranormal kondhang matahun tahun nanging malah boten saget paring usaha dateng penyakit lumrah. Sedaya namung Gusti Pangeran ingkang paring idin, manungsa namung saget ngreka lan jangka. Kangge conto kemawon dusun Sada wonten 2 kamituwa, Kecamatan Ngawen wonten 5 kamituwa, Kecamatan Girisubo wonten 4 kamituwa lan taksih kathah malih. Mangga badhe milih pundi, malah bingung ta?

kok sampean ki malah ngerti kahanan daerah nggonku to kang
ojo2 sampean ki termasuk kami tuwo......
masalae sesama kami tuwo kan biasane saling berhubungan
siji lan sijine......senadjan ketoke sampean ijih enom...
khan kadang ono juga wong ijek cilek tapi wes pinter
tetulung marang masyarakat.......
saiki ganti topik sidik yo........
opo pendapatmu tentang unen2(mantra) sing biasane di enggo
poro kami tuwo........biasane kan setiap kami tuwo nduwe unen2 dewe........seng dadi pertayaan kok iso manjur yo (kalo emang kui manjur) monggo lur......
Kembali Ke Atas Go down
http://www.ndtindonesia.com
Ki Sosro Harjono
KorLap
avatar

Lokasi : cirebon,west java, Tanjung Sari City
Reputation : 3
Join date : 05.11.08

PostSubyek: Re: Dimanakah Kamituwo Yang Paling Yahuut di Gunung Kidul ???   Fri May 15, 2009 11:20 am

martinus wrote:
Saestune wonten Gunungkidul menika saget dipun wastani kathah sanget mas paranormalipun. Saking kiblat sekawan gangsal pancer menika wonten sedaya mas. Namung menawi kula ingkang dipun sebat kamituwa utawi paranormal menika lak "cocok-cocokan" ta? Wonten ingkang nembe madeg paranormal sedinten malah saget ngusadani penyakit ingkang awrat sanget, nanging inggih wonten ingkang sampun dados paranormal kondhang matahun tahun nanging malah boten saget paring usaha dateng penyakit lumrah. Sedaya namung Gusti Pangeran ingkang paring idin, manungsa namung saget ngreka lan jangka. Kangge conto kemawon dusun Sada wonten 2 kamituwa, Kecamatan Ngawen wonten 5 kamituwa, Kecamatan Girisubo wonten 4 kamituwa lan taksih kathah malih. Mangga badhe milih pundi, malah bingung ta?


Kang kok mboten disebut asamane lan alamate tho kang? ;) ;)

Men kabeh ki ngerti lan iso milih sing dibutuh ke ngendi? ajib ajib

Yo idep- idep berbagi pengalaman kang ngakakk ajib ngakakk ajib
Kembali Ke Atas Go down
http://www.offijogja.blogspot.com
martinus
Koordinator
avatar

Lokasi : JOGJAKARTA
Reputation : 6
Join date : 29.04.09

PostSubyek: Re: Dimanakah Kamituwo Yang Paling Yahuut di Gunung Kidul ???   Fri May 15, 2009 6:08 pm

Aris_nogosari wrote:
wah jan kang martinus cukup mumpuni
Njenenga niki ngece napa ngenyek mas? Saget kulo ming ngoten niku je.
Kembali Ke Atas Go down
martinus
Koordinator
avatar

Lokasi : JOGJAKARTA
Reputation : 6
Join date : 29.04.09

PostSubyek: Re: Dimanakah Kamituwo Yang Paling Yahuut di Gunung Kidul ???   Fri May 15, 2009 6:27 pm

asma kalian alamat kamituwa ingkang kula taksih kemutan nggih:
1. Pak Supri menika wonten Sada Paliyan. Ancer anceripun wareng bablas ngidul terus pertigaan tikungan tajam (ke kiri singkil) ambil kanan, terus mentok ada lapangan ambil kiri sampai ada sumur bor ambil kiri, terus aja sampai ada pertigaan agak menurun. AMbil kiri lagi kurang lebih satu kilo ke utara kanan jalan, rumahnya ada semacam teras/beranda dari kayu. KAlo gak ketemu juga tanya ke penduduk sekitar, dgn ancer ancer penasihat spiritual kesenian reyog/kuda lumping gt. Pasti mereka udah tahu.

2. Namanya lupa yg jelas seorang mbah mbah perempuan. Ini tempatnya di Nglipar, pasar wotgalih teruus aja, ada tanjakan terus sampai nemuin pertigaan yg jalan kiri masih berbatu/belum diaspal. Susuri aja jalan tersebut kurang lebih 1 km dan tanyakan sama masyarakat disitu pasti mereka tahu, karena denahnya sulit sekali untuk digambarkan.

3. Di Ngawen. Namanya PAk ADi. Aku agak lupa alamat persisnya, tapi ancer ancernya jalan tembus ke solo, yg ada pohon beringinnya di tengah jalan (arah dari wonosari) ambil yg lurus aja terus sampai kanan jalan ketemu pura/wihara deket smp ngawen, terus aja sampe nemuin tugu/pintu gerbang masuk warna abu-abu kanan jalan bertuliskan Peternakan Ayam Pak Adi, nah masuk situ susuri jalan kecil disitu sampai mentok ada satu rumah yg banyak dikelilingi kandang ayam pedaging ya disitu alamatnya. Kalo gak sampe juga tanya aja sama penduduk sekitar tentang nama PAk Adi tersebut.

4. Jauh, letaknya di Girisubo sana. Namanya Mbah Muji (perempuan) ALamatnya menuju arah pantai Ngungap, sebelum pantai ngungap ada desa kandri namanya, nah tanya masyarakat disekitar situi paasti akan ditunjukkan karena rumahnya di pinggir jalan. Nanti tak sambung lagi karena waktuku mepet. Maap
Kembali Ke Atas Go down
gyar
Koordinator
avatar

Lokasi : underwater
Reputation : 6
Join date : 03.12.08

PostSubyek: Re: Dimanakah Kamituwo Yang Paling Yahuut di Gunung Kidul ???   Fri May 15, 2009 6:38 pm

halah ndadak dho repot2 mbok nyang nggone ponari waeee!
Kembali Ke Atas Go down
http://gyarbanget.blogspot.com
martinus
Koordinator
avatar

Lokasi : JOGJAKARTA
Reputation : 6
Join date : 29.04.09

PostSubyek: Re: Dimanakah Kamituwo Yang Paling Yahuut di Gunung Kidul ???   Fri May 15, 2009 10:08 pm

gyar wrote:
halah ndadak dho repot2 mbok nyang nggone ponari waeee!
Biar gak repot dan kejauhan karena harus dateng ke tempat ponari di jawa timur bagaimana kalo PONARI SEWAT aja mas? ngakak
Kembali Ke Atas Go down
gyar
Koordinator
avatar

Lokasi : underwater
Reputation : 6
Join date : 03.12.08

PostSubyek: Re: Dimanakah Kamituwo Yang Paling Yahuut di Gunung Kidul ???   Fri May 15, 2009 10:33 pm

martinus wrote:
gyar wrote:
halah ndadak dho repot2 mbok nyang nggone ponari waeee!
Biar gak repot dan kejauhan karena harus dateng ke tempat ponari di jawa timur bagaimana kalo PONARI SEWAT aja mas? ngakak


setuja.... ke indomaret aja biar mudah dan hemat
Kembali Ke Atas Go down
http://gyarbanget.blogspot.com
Aris_nogosari
KorLap
avatar

Lokasi : bekasi
Reputation : 5
Join date : 23.10.08

PostSubyek: Re: Dimanakah Kamituwo Yang Paling Yahuut di Gunung Kidul ???   Sat May 16, 2009 1:19 am

kang martinus, aku ku ngakoni sampean je, wah jan petane wis nang epek2, ngalahke GPS
Kembali Ke Atas Go down
http://profiles.friendster.com/48492681
Sponsored content




PostSubyek: Re: Dimanakah Kamituwo Yang Paling Yahuut di Gunung Kidul ???   

Kembali Ke Atas Go down
 
Dimanakah Kamituwo Yang Paling Yahuut di Gunung Kidul ???
Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas 
Halaman 1 dari 2Pilih halaman : 1, 2  Next

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
FKOGK :: LOUNGE 'N CHIT-CHAT :: Kebatinan, Misteri dan Ghaib-
Navigasi: