Forum Komunitas Online Gunungkidul
 
IndeksJual BeliPortal FKOGKFAQPencarianPendaftaranAnggotaLogin


Share | 
 

 kowe pasti ngguyu.........ukurane ono sing podo karo nggonmu ora.....

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down 
PengirimMessage
gaplex
Koordinator
avatar

Lokasi : KARANG DUWET,KARANG MOJO,CILEDUG
Reputation : 7
Join date : 07.01.09

PostSubyek: kowe pasti ngguyu.........ukurane ono sing podo karo nggonmu ora.....   Wed May 06, 2009 1:42 pm

Kembali Ke Atas Go down
http://www.ndtindonesia.com
fitrah diyana
Koordinator
avatar

Lokasi : gejayan caturtungal,depok sleman yogyakarta
Reputation : 11
Join date : 14.04.09

PostSubyek: Re: kowe pasti ngguyu.........ukurane ono sing podo karo nggonmu ora.....   Wed May 06, 2009 2:06 pm

gaplex wrote:
sithik,,,,,meh nyrempet :lol: :lol:
Kembali Ke Atas Go down
must_ed
Koordinator
avatar

Lokasi : kaki gunung singa
Reputation : 8
Join date : 24.01.09

PostSubyek: Re: kowe pasti ngguyu.........ukurane ono sing podo karo nggonmu ora.....   Wed May 06, 2009 4:20 pm

ha ha ha ..... Aplouse
ojo ojo kng gaplex kie sabendino mung madak-madakke kie....
Aplouse
Kembali Ke Atas Go down
fitrah diyana
Koordinator
avatar

Lokasi : gejayan caturtungal,depok sleman yogyakarta
Reputation : 11
Join date : 14.04.09

PostSubyek: Re: kowe pasti ngguyu.........ukurane ono sing podo karo nggonmu ora.....   Wed May 06, 2009 4:49 pm

must_ed wrote:
ha ha ha ..... Aplouse
ojo ojo kng gaplex kie sabendino mung madak-madakke kie....
Aplouse
di seleksi mbokne ki????rep di lombake Very Happy
Kembali Ke Atas Go down
gaplex
Koordinator
avatar

Lokasi : KARANG DUWET,KARANG MOJO,CILEDUG
Reputation : 7
Join date : 07.01.09

PostSubyek: Re: kowe pasti ngguyu.........ukurane ono sing podo karo nggonmu ora.....   Wed May 06, 2009 4:57 pm

nggonmu sing endi kang .....
paling kiwo po paling tengen....
















Kembali Ke Atas Go down
http://www.ndtindonesia.com
fitrah diyana
Koordinator
avatar

Lokasi : gejayan caturtungal,depok sleman yogyakarta
Reputation : 11
Join date : 14.04.09

PostSubyek: Re: kowe pasti ngguyu.........ukurane ono sing podo karo nggonmu ora.....   Wed May 06, 2009 5:01 pm

gaplex wrote:
nggonmu sing endi kang .....
paling kiwo po paling tengen....







[url=http://www.sweet

im.com/s.asp?im=gen&lpver=3&ref=12]
[/url]
opo glm????kang seng penting ra cilik2







ngakak ngakak
Kembali Ke Atas Go down
tutik_rahayu
KorLap
avatar

Lokasi : ngersek kanigoro saptosari:D
Reputation : 94
Join date : 06.05.09

PostSubyek: Re: kowe pasti ngguyu.........ukurane ono sing podo karo nggonmu ora.....   Wed May 06, 2009 5:39 pm

gaplex wrote:

ngakak ngakak ngakak ngakak ngakak ngakak ngakak ngakak ngakak ngakak ngakak ngakak ngakak ngakak ngakak :@X: :@X: :@X: :@X: :@X: :@X: :@X: :@X: :@X:
Kembali Ke Atas Go down
hery bdy
Koordinator
avatar

Lokasi : bedoyo-jkt PP
Reputation : 5
Join date : 19.04.09

PostSubyek: Re: kowe pasti ngguyu.........ukurane ono sing podo karo nggonmu ora.....   Wed May 06, 2009 11:39 pm

Koq ra nek sing podho nggonku...???

Nek enek koleksi sing liyo Upload meneh yo kang....

Tak nyobo madakke meneh....

:l0(())((: :l0(())((:
Kembali Ke Atas Go down
http://www.numoki.com
agoezt89
Camat
avatar

Lokasi : wonosari
Reputation : 4
Join date : 15.01.09

PostSubyek: Re: kowe pasti ngguyu.........ukurane ono sing podo karo nggonmu ora.....   Thu May 07, 2009 1:49 am

jan ra sah do dipadake yo kang? Very Happy Very Happy

_________________
[i][b]www.agoezt.blogspot.com ==>Belajar Blog
Kembali Ke Atas Go down
http://www.agoezt89.6te.net
cogo
Koordinator
avatar

Lokasi : jakarta
Reputation : 1
Join date : 06.04.09

PostSubyek: Re: kowe pasti ngguyu.........ukurane ono sing podo karo nggonmu ora.....   Thu May 07, 2009 1:54 am

enek2 wae ngakak aku
Kembali Ke Atas Go down
martinus
Koordinator
avatar

Lokasi : JOGJAKARTA
Reputation : 6
Join date : 29.04.09

PostSubyek: Re: kowe pasti ngguyu.........ukurane ono sing podo karo nggonmu ora.....   Thu May 07, 2009 4:49 pm

He he he ana ana wae kaktuse isi!
Kembali Ke Atas Go down
Sponsored content




PostSubyek: Re: kowe pasti ngguyu.........ukurane ono sing podo karo nggonmu ora.....   

Kembali Ke Atas Go down
 
kowe pasti ngguyu.........ukurane ono sing podo karo nggonmu ora.....
Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas 
Halaman 1 dari 1

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
FKOGK :: LOUNGE 'N CHIT-CHAT :: Guyonan-
Navigasi: