Forum Komunitas Online Gunungkidul
 
IndeksJual BeliPortal FKOGKFAQPencarianPendaftaranAnggotaLogin


Share | 
 

 kowe pasti ngguyu.........ukurane ono sing podo karo nggonmu ora.....

Go down 
PengirimMessage
gaplex
Koordinator
avatar

Lokasi : KARANG DUWET,KARANG MOJO,CILEDUG
Reputation : 7
Join date : 07.01.09

PostSubyek: kowe pasti ngguyu.........ukurane ono sing podo karo nggonmu ora.....   Wed May 06, 2009 1:42 pm

Kembali Ke Atas Go down
http://www.ndtindonesia.com
fitrah diyana
Koordinator
avatar

Lokasi : gejayan caturtungal,depok sleman yogyakarta
Reputation : 11
Join date : 14.04.09

PostSubyek: Re: kowe pasti ngguyu.........ukurane ono sing podo karo nggonmu ora.....   Wed May 06, 2009 2:06 pm

gaplex wrote:
sithik,,,,,meh nyrempet :lol: :lol:
Kembali Ke Atas Go down
must_ed
Koordinator
avatar

Lokasi : kaki gunung singa
Reputation : 8
Join date : 24.01.09

PostSubyek: Re: kowe pasti ngguyu.........ukurane ono sing podo karo nggonmu ora.....   Wed May 06, 2009 4:20 pm

ha ha ha ..... Aplouse
ojo ojo kng gaplex kie sabendino mung madak-madakke kie....
Aplouse
Kembali Ke Atas Go down
fitrah diyana
Koordinator
avatar

Lokasi : gejayan caturtungal,depok sleman yogyakarta
Reputation : 11
Join date : 14.04.09

PostSubyek: Re: kowe pasti ngguyu.........ukurane ono sing podo karo nggonmu ora.....   Wed May 06, 2009 4:49 pm

must_ed wrote:
ha ha ha ..... Aplouse
ojo ojo kng gaplex kie sabendino mung madak-madakke kie....
Aplouse
di seleksi mbokne ki????rep di lombake Very Happy
Kembali Ke Atas Go down
gaplex
Koordinator
avatar

Lokasi : KARANG DUWET,KARANG MOJO,CILEDUG
Reputation : 7
Join date : 07.01.09

PostSubyek: Re: kowe pasti ngguyu.........ukurane ono sing podo karo nggonmu ora.....   Wed May 06, 2009 4:57 pm

nggonmu sing endi kang .....
paling kiwo po paling tengen....
















Kembali Ke Atas Go down
http://www.ndtindonesia.com
fitrah diyana
Koordinator
avatar

Lokasi : gejayan caturtungal,depok sleman yogyakarta
Reputation : 11
Join date : 14.04.09

PostSubyek: Re: kowe pasti ngguyu.........ukurane ono sing podo karo nggonmu ora.....   Wed May 06, 2009 5:01 pm

gaplex wrote:
nggonmu sing endi kang .....
paling kiwo po paling tengen....







[url=http://www.sweet

im.com/s.asp?im=gen&lpver=3&ref=12]
[/url]
opo glm????kang seng penting ra cilik2







ngakak ngakak
Kembali Ke Atas Go down
tutik_rahayu
KorLap
avatar

Lokasi : ngersek kanigoro saptosari:D
Reputation : 94
Join date : 06.05.09

PostSubyek: Re: kowe pasti ngguyu.........ukurane ono sing podo karo nggonmu ora.....   Wed May 06, 2009 5:39 pm

gaplex wrote:

ngakak ngakak ngakak ngakak ngakak ngakak ngakak ngakak ngakak ngakak ngakak ngakak ngakak ngakak ngakak :@X: :@X: :@X: :@X: :@X: :@X: :@X: :@X: :@X:
Kembali Ke Atas Go down
hery bdy
Koordinator
avatar

Lokasi : bedoyo-jkt PP
Reputation : 5
Join date : 19.04.09

PostSubyek: Re: kowe pasti ngguyu.........ukurane ono sing podo karo nggonmu ora.....   Wed May 06, 2009 11:39 pm

Koq ra nek sing podho nggonku...???

Nek enek koleksi sing liyo Upload meneh yo kang....

Tak nyobo madakke meneh....

:l0(())((: :l0(())((:
Kembali Ke Atas Go down
http://www.numoki.com
agoezt89
Camat
avatar

Lokasi : wonosari
Reputation : 4
Join date : 15.01.09

PostSubyek: Re: kowe pasti ngguyu.........ukurane ono sing podo karo nggonmu ora.....   Thu May 07, 2009 1:49 am

jan ra sah do dipadake yo kang? Very Happy Very Happy

_________________
[i][b]www.agoezt.blogspot.com ==>Belajar Blog
Kembali Ke Atas Go down
http://www.agoezt89.6te.net
cogo
Koordinator
avatar

Lokasi : jakarta
Reputation : 1
Join date : 06.04.09

PostSubyek: Re: kowe pasti ngguyu.........ukurane ono sing podo karo nggonmu ora.....   Thu May 07, 2009 1:54 am

enek2 wae ngakak aku
Kembali Ke Atas Go down
martinus
Koordinator
avatar

Lokasi : JOGJAKARTA
Reputation : 6
Join date : 29.04.09

PostSubyek: Re: kowe pasti ngguyu.........ukurane ono sing podo karo nggonmu ora.....   Thu May 07, 2009 4:49 pm

He he he ana ana wae kaktuse isi!
Kembali Ke Atas Go down
Sponsored content




PostSubyek: Re: kowe pasti ngguyu.........ukurane ono sing podo karo nggonmu ora.....   

Kembali Ke Atas Go down
 
kowe pasti ngguyu.........ukurane ono sing podo karo nggonmu ora.....
Kembali Ke Atas 
Halaman 1 dari 1

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
FKOGK :: LOUNGE 'N CHIT-CHAT :: Guyonan-
Navigasi: