Forum Komunitas Online Gunungkidul
 
IndeksJual BeliPortal FKOGKFAQPencarianPendaftaranAnggotaLogin


Share | 
 

 nduk aku kangen kowe

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down 
Pilih halaman : 1, 2  Next
PengirimMessage
ramdani akbar
Lurah


Lokasi : solo
Reputation : 1
Join date : 21.10.08

PostSubyek: nduk aku kangen kowe   Fri May 15, 2009 5:52 pm

ndukkowe ning ngendi tho...jare ning bogor di goleki gak enek Sad ..alamatmu ngendi yhoo,,,kangen tenan iki :vo;;: weissuwe gakketemu kowe..nduk.. Sad ijih kelingan karo aku oraa,,? aku kangen nduk kapan dolan ning jakarta meneh tak tunggu ning stasiun tebet yhoo....aku sms weis gakdi bales telpon gak diangkat....opo kowe weis duwe garwo po..kok aku gak di kabari....nduk aku kangen kowe Sad Sad Sad Sad
Kembali Ke Atas Go down
martinus
Koordinator


Lokasi : JOGJAKARTA
Reputation : 6
Join date : 29.04.09

PostSubyek: Re: nduk aku kangen kowe   Fri May 15, 2009 9:47 pm

walah kok le mesakke temen ta ya?
Kembali Ke Atas Go down
hery bdy
Koordinator


Lokasi : bedoyo-jkt PP
Reputation : 5
Join date : 19.04.09

PostSubyek: Re: nduk aku kangen kowe   Sat May 16, 2009 12:54 am

bener kang nek jenenge wis kadung tresno...



_________________
OKE COY.....!
Kembali Ke Atas Go down
http://www.numoki.com
ramdani akbar
Lurah


Lokasi : solo
Reputation : 1
Join date : 21.10.08

PostSubyek: Re: nduk aku kangen kowe   Sun May 17, 2009 12:34 pm

[b]injih meniko pakde namine kadung tresno ki pancen susah nglalekno , nduk kowe ning ngendi yhoo..aku kanmgen tenan ki pingin ketemu...opo kowe weis bali ning deso nduk kok gak enek kabar meneh nduk aku kangen kowe Sad
Kembali Ke Atas Go down
her man
KorLap


Lokasi : bedoyo - ciputat
Reputation : 1
Join date : 09.05.09

PostSubyek: Re: nduk aku kangen kowe   Sun May 17, 2009 1:02 pm

kulo tumut prihatin mas????? Sad
Kembali Ke Atas Go down
k_lop
Pengawas


Lokasi : Bandung
Reputation : 16
Join date : 08.06.08

PostSubyek: Re: nduk aku kangen kowe   Sun May 17, 2009 1:33 pm

melu ndongo wae mugo ndang bali
Kembali Ke Atas Go down
her man
KorLap


Lokasi : bedoyo - ciputat
Reputation : 1
Join date : 09.05.09

PostSubyek: Re: nduk aku kangen kowe   Sun May 17, 2009 1:57 pm

Amiiiin Amiiiin ngih bner niku mas Amiiiin Amiiiin
Kembali Ke Atas Go down
Wonosingo Ngali Kidul
Pengawas


Lokasi : Gunungkidul
Reputation : 20
Join date : 06.05.08

PostSubyek: Re: nduk aku kangen kowe   Mon May 18, 2009 12:25 pm

ramdani akbar wrote:
ndukkowe ning ngendi tho...jare ning bogor di goleki gak enek Sad ..alamatmu ngendi yhoo,,,kangen tenan iki :vo;;: weissuwe gakketemu kowe..nduk.. Sad ijih kelingan karo aku oraa,,? aku kangen nduk kapan dolan ning jakarta meneh tak tunggu ning stasiun tebet yhoo....aku sms weis gakdi bales telpon gak diangkat....opo kowe weis duwe garwo po..kok aku gak di kabari....nduk aku kangen kowe Sad Sad Sad Sad

Mas nek aku iso nemoke, tak opahi opo mas......
Njur wedokan sing tak goleki kuwi, ketoke reti aku..
Ning piye ki kiro2 tawaranku, ........ dance dance dance
Kembali Ke Atas Go down
https://www.facebook.com/mahesatunggalika
must_ed
Koordinator


Lokasi : kaki gunung singa
Reputation : 8
Join date : 24.01.09

PostSubyek: Re: nduk aku kangen kowe   Mon May 18, 2009 2:47 pm

Wonosingo Ngali Kidul wrote:
ramdani akbar wrote:
ndukkowe ning ngendi tho...jare ning bogor di goleki gak enek Sad ..alamatmu ngendi yhoo,,,kangen tenan iki :vo;;: weissuwe gakketemu kowe..nduk.. Sad ijih kelingan karo aku oraa,,? aku kangen nduk kapan dolan ning jakarta meneh tak tunggu ning stasiun tebet yhoo....aku sms weis gakdi bales telpon gak diangkat....opo kowe weis duwe garwo po..kok aku gak di kabari....nduk aku kangen kowe Sad Sad Sad Sad

Mas nek aku iso nemoke, tak opahi opo mas......
Njur wedokan sing tak goleki kuwi, ketoke reti aku..
Ning piye ki kiro2 tawaranku, ........ dance dance dance

walah... mbah wono ki.... ono wong nelongso kok yo malah dijak nyang-nyangan barang.....

yen ra gelelm ngopahi rasah dituduhi wae mbah.... hik hik hik.....

ning po kiro2 nduk ki NDUK MUSHEE kae po yow???? :silent: :silent: :silent:
Kembali Ke Atas Go down
Wonosingo Ngali Kidul
Pengawas


Lokasi : Gunungkidul
Reputation : 20
Join date : 06.05.08

PostSubyek: Re: nduk aku kangen kowe   Mon May 18, 2009 2:54 pm

Weeee rahasia nooo.... masalah nduk ki sopo? Ning ngene mas, yo bener wong seneng ki cen susah olehe nglaleke..
Aku dewe wae cuk yo lali karo sing tak senengi, ning mbahku dewe....

Ben ojo nelongso banget mas, mbok sing uwis ki yo wis...
Bebasan, tresno ki lak kudu entukwonge to.... Nek perlu di dadeke wae sedulur sing apik, lan awkmu legowo wae....
Wis percoyo wae, karo sing kuoso ki mesthi mengko ngekeki dlan sing padang.......

Lan nek perlu dongake wae, mugo cah wedok kuwi seneng entuk jodo sing apik. Kan nek dewke seneng lak awkmu yo kudune melu saneng to, ojo nganti mas salah jalan amergo katresnan.
Kembali Ke Atas Go down
https://www.facebook.com/mahesatunggalika
Pardjimin
Presidium


Lokasi : Blekasi - DjogDja - GK - Semin - Karang Sari
Reputation : 10
Join date : 14.03.08

PostSubyek: Re: nduk aku kangen kowe   Mon May 18, 2009 3:05 pm

wah abot nak wis urusan ati karo roso kui..

hmm yo mung melu doa wae ben gek di wenehi pituduh sing apik kanggo sak kabehi (yo nggo sampean karo nggo genduke), gusti ingkang murbaing dumadi iki mesti wis due rencono kang luih apik sarono lelakonmu kui kang.. sik sabar lan tawakal.. nak iso di lalekno wae ben ojo ngebot-boti anggonmu mlaku...

(he he .. kiro2 sok nang bekasi ura genduke kui.. ngakakk )

_________________
MPAN NGGO PAPAN

http://pardjimin.wordpress.com/
Kembali Ke Atas Go down
http://pardjimin.wordpress.com
Wonosingo Ngali Kidul
Pengawas


Lokasi : Gunungkidul
Reputation : 20
Join date : 06.05.08

PostSubyek: Re: nduk aku kangen kowe   Mon May 18, 2009 3:16 pm

Pardjimin wrote:
wah abot nak wis urusan ati karo roso kui..

hmm yo mung melu doa wae ben gek di wenehi pituduh sing apik kanggo sak kabehi (yo nggo sampean karo nggo genduke), gusti ingkang murbaing dumadi iki mesti wis due rencono kang luih apik sarono lelakonmu kui kang.. sik sabar lan tawakal.. nak iso di lalekno wae ben ojo ngebot-boti anggonmu mlaku...

(he he .. kiro2 sok nang bekasi ura genduke kui.. ngakakk )

Hayo sepakat karo mas jimin.... aku yo manut wae karo wong sing tuwo...

Nek maslah cuk ning bekasi rahasia perusahaan...

Wis jo didedes maneh, ndak badar mengkone.... ngakakk
Kembali Ke Atas Go down
https://www.facebook.com/mahesatunggalika
Prexndes
Koordinator


Reputation : 4
Join date : 25.04.08

PostSubyek: Re: nduk aku kangen kowe   Mon May 18, 2009 6:12 pm

O O O O, ?????????

ora komentar aku..............

dadi melu kelingan sing uwis klakon..........

mung "Jasbukak-iket blangkon, sama jugak- sami mawon"


:*)0(: :*)0(: :*)0(:
Kembali Ke Atas Go down
Nduk Mushee
KorLap


Lokasi : Kepek 1
Reputation : 3
Join date : 19.06.08

PostSubyek: Re: nduk aku kangen kowe   Mon May 18, 2009 9:50 pm

must_ed wrote:

walah... mbah wono ki.... ono wong nelongso kok yo malah dijak nyang-nyangan barang.....

yen ra gelelm ngopahi rasah dituduhi wae mbah.... hik hik hik.....

ning po kiro2 nduk ki NDUK MUSHEE kae po yow???? :silent: :silent: :silent:[/quote]

Weeh...jo ngawur must ed kie..., wong q ra tau neng Bogor kok,
q yo rung kenal kok ro mas ramdhani kuwi, lha piyayi ngendi to dek'e ki?
Wong q yo ra tau nggawe keloro-loro wong liyo nganti ngono kuwi kok...
ngakakk ngakakk ngakakk gak boleh gak boleh gak boleh
Kembali Ke Atas Go down
kliwon semin
Koordinator


Lokasi : jakarta
Reputation : 6
Join date : 19.02.09

PostSubyek: Re: nduk aku kangen kowe   Mon May 25, 2009 11:08 pm

ooo alah, coba tekokno neng nggone mbah dukun opo pak kiyai kang

nek raketemu kekokno om ku, deweke rodo pinter jenenge om google ngakak
Kembali Ke Atas Go down
Tempe
Koordinator


Lokasi : Pondok Gede/Pucanganom, Rongkop, Gunungkidul
Reputation : 4
Join date : 19.12.08

PostSubyek: Re: nduk aku kangen kowe   Wed May 27, 2009 11:49 am

ramdani akbar wrote:
ndukkowe ning ngendi tho...jare ning bogor di goleki gak enek Sad ..alamatmu ngendi yhoo,,,kangen tenan iki :vo;;: weissuwe gakketemu kowe..nduk.. Sad ijih kelingan karo aku oraa,,? aku kangen nduk kapan dolan ning jakarta meneh tak tunggu ning stasiun tebet yhoo....aku sms weis gakdi bales telpon gak diangkat....opo kowe weis duwe garwo po..kok aku gak di kabari....nduk aku kangen kowe Sad Sad Sad Sad
Kang nyuwun ngapunten aku gur paring kabar pun mboten sah di penggalih malih. sing njenengan padosi pun kagungan momongan.

_________________
ALON-ALON COMMUNITY
Komunitas Motor Mlakune Alon
Kembali Ke Atas Go down
kandar
Presidium


Lokasi : jakarta asli Kemiri, Tanjung sari
Reputation : 25
Join date : 23.08.08

PostSubyek: Re: nduk aku kangen kowe   Wed May 27, 2009 12:45 pm

Tempe wrote:
ramdani akbar wrote:
ndukkowe ning ngendi tho...jare ning bogor di goleki gak enek Sad ..alamatmu ngendi yhoo,,,kangen tenan iki :vo;;: weissuwe gakketemu kowe..nduk.. Sad ijih kelingan karo aku oraa,,? aku kangen nduk kapan dolan ning jakarta meneh tak tunggu ning stasiun tebet yhoo....aku sms weis gakdi bales telpon gak diangkat....opo kowe weis duwe garwo po..kok aku gak di kabari....nduk aku kangen kowe Sad Sad Sad Sad
Kang nyuwun ngapunten aku gur paring kabar pun mboten sah di penggalih malih. sing njenengan padosi pun kagungan momongan.

Kok sampean reti kang, jangan jangan.....sumpeh tenan kang...nek gawe info sing leres lho... ojo nganti ono pulung gantung lewat.... gak boleh

_________________
urip mung mampir ngombe lan mung wang sinawang.

Menjadi tua pelan tapi pasti, namun menjadi dewasa belum tentu.

http://syifauwongmantren.multiply.com => nembe sinau
Kembali Ke Atas Go down
http://syifauwongmantren.multiply.com
must_ed
Koordinator


Lokasi : kaki gunung singa
Reputation : 8
Join date : 24.01.09

PostSubyek: Re: nduk aku kangen kowe   Wed May 27, 2009 12:47 pm

ojo2 njenengan dimas tempe sing maringi momongan marang gendhuk kuwi.... ;) ;) ;)
Kembali Ke Atas Go down
Tempe
Koordinator


Lokasi : Pondok Gede/Pucanganom, Rongkop, Gunungkidul
Reputation : 4
Join date : 19.12.08

PostSubyek: Re: nduk aku kangen kowe   Wed May 27, 2009 3:22 pm

Kang Kandar, Kang Must Ed. Aku bar entuk wangsit. sing isine koyo mengkono kui mau.

_________________
ALON-ALON COMMUNITY
Komunitas Motor Mlakune Alon
Kembali Ke Atas Go down
4lief4
Koordinator


Lokasi : njakarta
Reputation : 0
Join date : 03.06.08

PostSubyek: Re: nduk aku kangen kowe   Wed May 27, 2009 3:26 pm

Tempe wrote:
ramdani akbar wrote:
ndukkowe ning ngendi tho...jare ning bogor di goleki gak enek Sad ..alamatmu ngendi yhoo,,,kangen tenan iki :vo;;: weissuwe gakketemu kowe..nduk.. Sad ijih kelingan karo aku oraa,,? aku kangen nduk kapan dolan ning jakarta meneh tak tunggu ning stasiun tebet yhoo....aku sms weis gakdi bales telpon gak diangkat....opo kowe weis duwe garwo po..kok aku gak di kabari....nduk aku kangen kowe Sad Sad Sad Sad
Kang nyuwun ngapunten aku gur paring kabar pun mboten sah di penggalih malih. sing njenengan padosi pun kagungan momongan.
Weh mau bengi yo aku melu nerawang betul omonge kang tempe sajake kok wes bahagia kae
Kembali Ke Atas Go down
kandar
Presidium


Lokasi : jakarta asli Kemiri, Tanjung sari
Reputation : 25
Join date : 23.08.08

PostSubyek: Re: nduk aku kangen kowe   Wed May 27, 2009 3:32 pm

mas Ramdani ojo cilik ati sampean..
ajengo wonten priyayi podho ngendikan kayak kuwek, tetep sabarlah menanti...yen bener2 trisno..

bebasan, kudu nunggu rondone plus bonus momongan yo rapopo....

_________________
urip mung mampir ngombe lan mung wang sinawang.

Menjadi tua pelan tapi pasti, namun menjadi dewasa belum tentu.

http://syifauwongmantren.multiply.com => nembe sinau
Kembali Ke Atas Go down
http://syifauwongmantren.multiply.com
gaplex
Koordinator


Lokasi : KARANG DUWET,KARANG MOJO,CILEDUG
Reputation : 7
Join date : 07.01.09

PostSubyek: Re: nduk aku kangen kowe   Wed May 27, 2009 3:33 pm

kang tempe ki ono kancane sing kesusahan malah...
nggowo2 wangsit barang lho......
ngenei kabar sing jelas no....masalah hati ki abot lo kang tempe....
Kembali Ke Atas Go down
http://www.ndtindonesia.com
Tempe
Koordinator


Lokasi : Pondok Gede/Pucanganom, Rongkop, Gunungkidul
Reputation : 4
Join date : 19.12.08

PostSubyek: Re: nduk aku kangen kowe   Wed May 27, 2009 3:50 pm

Abot kan nek di gawe abot, tapi unteng banget yen digawe enteng.
jane nek wis jodo kui jangankan tlp ra diangkat, HP ilang we iso ketemu kang gaplek. Cari kesibukan lain lupakan kerinduan. nek pancen ra jodo tenan sopo ngerti entuk sing luwih ngangeni. dari pada dipikirke terus ngasi raenak mangan, raenak turu.. nyikso awak.
OK kang Ramdani

_________________
ALON-ALON COMMUNITY
Komunitas Motor Mlakune Alon
Kembali Ke Atas Go down
rmlodang
Camat


Lokasi : Kayangan junggring saloko.
Reputation : 12
Join date : 12.08.08

PostSubyek: Re: nduk aku kangen kowe   Wed May 27, 2009 3:59 pm

Tempe wrote:
Abot kan nek di gawe abot, tapi unteng banget yen digawe enteng.
jane nek wis jodo kui jangankan tlp ra diangkat, HP ilang we iso ketemu kang gaplek. Cari kesibukan lain lupakan kerinduan. nek pancen ra jodo tenan sopo ngerti entuk sing luwih ngangeni. dari pada dipikirke terus ngasi raenak mangan, raenak turu.. nyikso awak.
OK kang Ramdani

he he he

dadi kelingan lagune Mantous kie...

Laraning loro....nora koyo wong kang nandang wuyung...
mangan ra duyan rajenak dulan ning ngumah bingung....
mung kudu weruh.....
Kembali Ke Atas Go down
http://maryoto_metal@yahoo.com
Tempe
Koordinator


Lokasi : Pondok Gede/Pucanganom, Rongkop, Gunungkidul
Reputation : 4
Join date : 19.12.08

PostSubyek: Re: nduk aku kangen kowe   Wed May 27, 2009 4:07 pm

rmlodang wrote:
Tempe wrote:
Abot kan nek di gawe abot, tapi unteng banget yen digawe enteng.
jane nek wis jodo kui jangankan tlp ra diangkat, HP ilang we iso ketemu kang gaplek. Cari kesibukan lain lupakan kerinduan. nek pancen ra jodo tenan sopo ngerti entuk sing luwih ngangeni. dari pada dipikirke terus ngasi raenak mangan, raenak turu.. nyikso awak.
OK kang Ramdani

he he he

dadi kelingan lagune Mantous kie...

Laraning loro....nora koyo wong kang nandang wuyung...
mangan ra duyan rajenak dulan ning ngumah bingung....
mung kudu weruh.....

Aku yo dadi kelingan lagune Didi Kempok

Saben wayah lingsir wengi
Mripat iki ora biso turu
Tansah kelingan sliramu
Wong ayu kang dadi pepujanku

.......................................

Wis tak lali-lali
Malah sansoyo kelingan
Nganti tekan mbesok kapan nggonku
Mendem ora biso turu

Opo iki sing jenenge
Wong kang lagi ke taman asmoro
Prasasat ra biso lali
Esuk awan bengi tansah mbedo ati

_________________
ALON-ALON COMMUNITY
Komunitas Motor Mlakune Alon
Kembali Ke Atas Go down
kandar
Presidium


Lokasi : jakarta asli Kemiri, Tanjung sari
Reputation : 25
Join date : 23.08.08

PostSubyek: Re: nduk aku kangen kowe   Wed May 27, 2009 4:23 pm

wis oleh balesan seko mas Ramdani durung?

Nek aku dadi mas ramdani, tak parani ngendi omahe tak tekoni apik2..
tak gawakke bunga mawar...
yen sak umpomo ono anak bojone yo tak sawang sik anane mirip aku ora,
yen mirip berarti ijih ono perasaan (benci po cinta)...
njuk aku bali muleh bunga mawar rasido tak kehke ..nggolek liyane, pengganti dirinya....
Yen ternyata durung ono bojo pho anak, yo wis ndang tak tembung sekaliyan.....





frustasi frustasi

_________________
urip mung mampir ngombe lan mung wang sinawang.

Menjadi tua pelan tapi pasti, namun menjadi dewasa belum tentu.

http://syifauwongmantren.multiply.com => nembe sinau
Kembali Ke Atas Go down
http://syifauwongmantren.multiply.com
jecki_mbogor
KorLap


Lokasi : Pekanbaru, Riau
Reputation : 1
Join date : 05.02.09

PostSubyek: Re: nduk aku kangen kowe   Wed May 27, 2009 5:31 pm

ramdani akbar wrote:
ndukkowe ning ngendi tho...jare ning bogor di goleki gak enek Sad ..alamatmu ngendi yhoo,,,kangen tenan iki :vo;;: weissuwe gakketemu kowe..nduk.. Sad ijih kelingan karo aku oraa,,? aku kangen nduk kapan dolan ning jakarta meneh tak tunggu ning stasiun tebet yhoo....aku sms weis gakdi bales telpon gak diangkat....opo kowe weis duwe garwo po..kok aku gak di kabari....nduk aku kangen kowe Sad Sad Sad Sad

Nderek prihatin ya Mas....
Lha kira2 na Pekanbaru pa piye, yen na Pku tak ewangi nggoleki...

_________________
[i]from: mr. Zack[i]
Kembali Ke Atas Go down
http://wjecki.wordpress.com
bayou
Camat


Lokasi : bogor
Reputation : 1
Join date : 11.07.08

PostSubyek: Re: nduk aku kangen kowe   Wed May 27, 2009 6:06 pm

Aku yo neng mbogor lho mas..
Kembali Ke Atas Go down
http://www.fajar-harapan.com
Tempe
Koordinator


Lokasi : Pondok Gede/Pucanganom, Rongkop, Gunungkidul
Reputation : 4
Join date : 19.12.08

PostSubyek: Re: nduk aku kangen kowe   Wed May 27, 2009 8:06 pm

kandar wrote:
wis oleh balesan seko mas Ramdani durung?

Nek aku dadi mas ramdani, tak parani ngendi omahe tak tekoni apik2..
tak gawakke bunga mawar...
yen sak umpomo ono anak bojone yo tak sawang sik anane mirip aku ora,
yen mirip berarti ijih ono perasaan (benci po cinta)...
njuk aku bali muleh bunga mawar rasido tak kehke ..nggolek liyane, pengganti dirinya....
Yen ternyata durung ono bojo pho anak, yo wis ndang tak tembung sekaliyan.....





frustasi frustasi

Dadi kelingan lagune Asep Irama
KEMBALIKANLAH DIA

Tu….ha…n, tolonglah hamba…mu….
dari sengsara..sengsara..kare…na cinta…ha !jreng...JRENG

tunjukan kemana langkah ku ini
dalam hidup dalam cinta..
kekasih tercinta entah kemana
kini tinggal kusendiri…..dia
yang paling kucinta…dia
yang paling kusayang…
Aku moho..n kembalikan padaku-kembalikan padaku…!Up

reff: kalau memang dia telah mati….
tunjukan padaku…dimana kuburnya..
kalau memang dia bukan miliku…
tunjukan padaku.. siapa suaminya.,

walaupun sedetik saja
ijinkanlah aku untuk
membelainya..aku relaaaaaa……
me..le.paskan nyawa…ku ini….!Up

_________________
ALON-ALON COMMUNITY
Komunitas Motor Mlakune Alon
Kembali Ke Atas Go down
4lief4
Koordinator


Lokasi : njakarta
Reputation : 0
Join date : 03.06.08

PostSubyek: Re: nduk aku kangen kowe   Wed May 27, 2009 10:29 pm

Weh tek kita malah do berdebat ojo2 mas ramdani wes senyum2 karna dah ketemu.
Tp seadainya rung ketemu yo tekne rung jodoh mas.
Sing sabar
Kembali Ke Atas Go down
Sponsored content




PostSubyek: Re: nduk aku kangen kowe   Today at 10:59 am

Kembali Ke Atas Go down
 
nduk aku kangen kowe
Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas 
Halaman 1 dari 2Pilih halaman : 1, 2  Next

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
FKOGK :: LOUNGE 'N CHIT-CHAT :: Coerhat-
Navigasi: