Forum Komunitas Online Gunungkidul
 
IndeksJual BeliPortal FKOGKFAQPencarianPendaftaranAnggotaLogin


Share | 
 

 nduk aku kangen kowe

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down 
Pilih halaman : Previous  1, 2
PengirimMessage
ramdani akbar
Lurah


Lokasi : solo
Reputation : 1
Join date : 21.10.08

PostSubyek: nduk aku kangen kowe   Fri May 15, 2009 5:52 pm

First topic message reminder :

ndukkowe ning ngendi tho...jare ning bogor di goleki gak enek Sad ..alamatmu ngendi yhoo,,,kangen tenan iki :vo;;: weissuwe gakketemu kowe..nduk.. Sad ijih kelingan karo aku oraa,,? aku kangen nduk kapan dolan ning jakarta meneh tak tunggu ning stasiun tebet yhoo....aku sms weis gakdi bales telpon gak diangkat....opo kowe weis duwe garwo po..kok aku gak di kabari....nduk aku kangen kowe Sad Sad Sad Sad
Kembali Ke Atas Go down

PengirimMessage
gaplex
Koordinator


Join date : 07.01.09

PostSubyek: Re: nduk aku kangen kowe   Wed May 27, 2009 3:33 pm

kang tempe ki ono kancane sing kesusahan malah...
nggowo2 wangsit barang lho......
ngenei kabar sing jelas no....masalah hati ki abot lo kang tempe....
Kembali Ke Atas Go down
http://www.ndtindonesia.com
Tempe
Koordinator


Join date : 19.12.08

PostSubyek: Re: nduk aku kangen kowe   Wed May 27, 2009 3:50 pm

Abot kan nek di gawe abot, tapi unteng banget yen digawe enteng.
jane nek wis jodo kui jangankan tlp ra diangkat, HP ilang we iso ketemu kang gaplek. Cari kesibukan lain lupakan kerinduan. nek pancen ra jodo tenan sopo ngerti entuk sing luwih ngangeni. dari pada dipikirke terus ngasi raenak mangan, raenak turu.. nyikso awak.
OK kang Ramdani
Kembali Ke Atas Go down
rmlodang
Camat


Join date : 12.08.08

PostSubyek: Re: nduk aku kangen kowe   Wed May 27, 2009 3:59 pm

Tempe wrote:
Abot kan nek di gawe abot, tapi unteng banget yen digawe enteng.
jane nek wis jodo kui jangankan tlp ra diangkat, HP ilang we iso ketemu kang gaplek. Cari kesibukan lain lupakan kerinduan. nek pancen ra jodo tenan sopo ngerti entuk sing luwih ngangeni. dari pada dipikirke terus ngasi raenak mangan, raenak turu.. nyikso awak.
OK kang Ramdani

he he he

dadi kelingan lagune Mantous kie...

Laraning loro....nora koyo wong kang nandang wuyung...
mangan ra duyan rajenak dulan ning ngumah bingung....
mung kudu weruh.....
Kembali Ke Atas Go down
http://maryoto_metal@yahoo.com
Tempe
Koordinator


Join date : 19.12.08

PostSubyek: Re: nduk aku kangen kowe   Wed May 27, 2009 4:07 pm

rmlodang wrote:
Tempe wrote:
Abot kan nek di gawe abot, tapi unteng banget yen digawe enteng.
jane nek wis jodo kui jangankan tlp ra diangkat, HP ilang we iso ketemu kang gaplek. Cari kesibukan lain lupakan kerinduan. nek pancen ra jodo tenan sopo ngerti entuk sing luwih ngangeni. dari pada dipikirke terus ngasi raenak mangan, raenak turu.. nyikso awak.
OK kang Ramdani

he he he

dadi kelingan lagune Mantous kie...

Laraning loro....nora koyo wong kang nandang wuyung...
mangan ra duyan rajenak dulan ning ngumah bingung....
mung kudu weruh.....

Aku yo dadi kelingan lagune Didi Kempok

Saben wayah lingsir wengi
Mripat iki ora biso turu
Tansah kelingan sliramu
Wong ayu kang dadi pepujanku

.......................................

Wis tak lali-lali
Malah sansoyo kelingan
Nganti tekan mbesok kapan nggonku
Mendem ora biso turu

Opo iki sing jenenge
Wong kang lagi ke taman asmoro
Prasasat ra biso lali
Esuk awan bengi tansah mbedo ati
Kembali Ke Atas Go down
kandar
Presidium


Join date : 23.08.08

PostSubyek: Re: nduk aku kangen kowe   Wed May 27, 2009 4:23 pm

wis oleh balesan seko mas Ramdani durung?

Nek aku dadi mas ramdani, tak parani ngendi omahe tak tekoni apik2..
tak gawakke bunga mawar...
yen sak umpomo ono anak bojone yo tak sawang sik anane mirip aku ora,
yen mirip berarti ijih ono perasaan (benci po cinta)...
njuk aku bali muleh bunga mawar rasido tak kehke ..nggolek liyane, pengganti dirinya....
Yen ternyata durung ono bojo pho anak, yo wis ndang tak tembung sekaliyan.....





frustasi frustasi
Kembali Ke Atas Go down
http://syifauwongmantren.multiply.com
jecki_mbogor
KorLap


Join date : 05.02.09

PostSubyek: Re: nduk aku kangen kowe   Wed May 27, 2009 5:31 pm

ramdani akbar wrote:
ndukkowe ning ngendi tho...jare ning bogor di goleki gak enek Sad ..alamatmu ngendi yhoo,,,kangen tenan iki :vo;;: weissuwe gakketemu kowe..nduk.. Sad ijih kelingan karo aku oraa,,? aku kangen nduk kapan dolan ning jakarta meneh tak tunggu ning stasiun tebet yhoo....aku sms weis gakdi bales telpon gak diangkat....opo kowe weis duwe garwo po..kok aku gak di kabari....nduk aku kangen kowe Sad Sad Sad Sad

Nderek prihatin ya Mas....
Lha kira2 na Pekanbaru pa piye, yen na Pku tak ewangi nggoleki...
Kembali Ke Atas Go down
http://wjecki.wordpress.com
bayou
Camat


Join date : 11.07.08

PostSubyek: Re: nduk aku kangen kowe   Wed May 27, 2009 6:06 pm

Aku yo neng mbogor lho mas..
Kembali Ke Atas Go down
http://www.fajar-harapan.com
Tempe
Koordinator


Join date : 19.12.08

PostSubyek: Re: nduk aku kangen kowe   Wed May 27, 2009 8:06 pm

kandar wrote:
wis oleh balesan seko mas Ramdani durung?

Nek aku dadi mas ramdani, tak parani ngendi omahe tak tekoni apik2..
tak gawakke bunga mawar...
yen sak umpomo ono anak bojone yo tak sawang sik anane mirip aku ora,
yen mirip berarti ijih ono perasaan (benci po cinta)...
njuk aku bali muleh bunga mawar rasido tak kehke ..nggolek liyane, pengganti dirinya....
Yen ternyata durung ono bojo pho anak, yo wis ndang tak tembung sekaliyan.....





frustasi frustasi

Dadi kelingan lagune Asep Irama
KEMBALIKANLAH DIA

Tu….ha…n, tolonglah hamba…mu….
dari sengsara..sengsara..kare…na cinta…ha !jreng...JRENG

tunjukan kemana langkah ku ini
dalam hidup dalam cinta..
kekasih tercinta entah kemana
kini tinggal kusendiri…..dia
yang paling kucinta…dia
yang paling kusayang…
Aku moho..n kembalikan padaku-kembalikan padaku…!Up

reff: kalau memang dia telah mati….
tunjukan padaku…dimana kuburnya..
kalau memang dia bukan miliku…
tunjukan padaku.. siapa suaminya.,

walaupun sedetik saja
ijinkanlah aku untuk
membelainya..aku relaaaaaa……
me..le.paskan nyawa…ku ini….!Up
Kembali Ke Atas Go down
4lief4
Koordinator


Join date : 03.06.08

PostSubyek: Re: nduk aku kangen kowe   Wed May 27, 2009 10:29 pm

Weh tek kita malah do berdebat ojo2 mas ramdani wes senyum2 karna dah ketemu.
Tp seadainya rung ketemu yo tekne rung jodoh mas.
Sing sabar
Kembali Ke Atas Go down
bagoes
Koordinator


Lokasi : bandung,jabar
Reputation : 8
Join date : 06.04.09

PostSubyek: Re: nduk aku kangen kowe   Wed May 27, 2009 10:41 pm

kangen tapi wis dadi bojone wong...trimo wurung.. frustasi frustasi frustasi
Kembali Ke Atas Go down
Pardjimin
Presidium


Lokasi : Blekasi - DjogDja - GK - Semin - Karang Sari
Reputation : 10
Join date : 14.03.08

PostSubyek: Re: nduk aku kangen kowe   Thu May 28, 2009 12:49 am

wedew.. TS e ndi iki.., isih kangen ra ?

_________________
MPAN NGGO PAPAN

http://pardjimin.wordpress.com/
Kembali Ke Atas Go down
http://pardjimin.wordpress.com
kandar
Presidium


Lokasi : jakarta asli Kemiri, Tanjung sari
Reputation : 25
Join date : 23.08.08

PostSubyek: Re: nduk aku kangen kowe   Thu May 28, 2009 8:21 am

wis arep digembok ya kang.. ojo sik kang durung oleh konfirmasi...ojo2 ijih mbutuhke advise...

_________________
urip mung mampir ngombe lan mung wang sinawang.

Menjadi tua pelan tapi pasti, namun menjadi dewasa belum tentu.

http://syifauwongmantren.multiply.com => nembe sinau
Kembali Ke Atas Go down
http://syifauwongmantren.multiply.com
__BlacKy__
Donatur


Lokasi : Djodja___
Reputation : 14
Join date : 04.03.08

PostSubyek: Re: nduk aku kangen kowe   Wed Jun 03, 2009 3:20 am

Nduk muse sopo???

_________________
Sesungguhnya jika kita berbuat kebaikan,
Kita BUKAN hanya sedang membantu orang atau mahkluk lain,
Namun, sesungguhnya kita sedang membantu diri kita sendiri agar menjadi lebih bahagia



ADD ME

kaskus Klik Disini

facebook Klik Disini
Kembali Ke Atas Go down
agoezt89
Camat


Lokasi : wonosari
Reputation : 4
Join date : 15.01.09

PostSubyek: Re: nduk aku kangen kowe   Wed Jun 03, 2009 4:54 am

Sad Sad Sad

aku jadi teringat seseorang... Sad Sad Sad

_________________
[i][b]www.agoezt.blogspot.com ==>Belajar Blog
Kembali Ke Atas Go down
http://www.agoezt89.6te.net
Wonosingo Ngali Kidul
Pengawas


Lokasi : Gunungkidul
Reputation : 20
Join date : 06.05.08

PostSubyek: Re: nduk aku kangen kowe   Mon Jun 08, 2009 1:26 pm

TS e wis ketemu ro bocahe, gek sakiki wis rep nikah.... Amin amin amin... Amiiiin
Kembali Ke Atas Go down
https://www.facebook.com/mahesatunggalika
rmlodang
Camat


Lokasi : Kayangan junggring saloko.
Reputation : 12
Join date : 12.08.08

PostSubyek: Re: nduk aku kangen kowe   Mon Jun 08, 2009 1:34 pm

Wonosingo Ngali Kidul wrote:
TS e wis ketemu ro bocahe, gek sakiki wis rep nikah.... Amin amin amin... Amiiiin


Weh Tak kiro gur rumor....jebule tenanan to..?
:flower: :flower:
Kembali Ke Atas Go down
http://maryoto_metal@yahoo.com
kandar
Presidium


Lokasi : jakarta asli Kemiri, Tanjung sari
Reputation : 25
Join date : 23.08.08

PostSubyek: Re: nduk aku kangen kowe   Mon Jun 08, 2009 1:43 pm

rmlodang wrote:
Wonosingo Ngali Kidul wrote:
TS e wis ketemu ro bocahe, gek sakiki wis rep nikah.... Amin amin amin... Amiiiin


Weh Tak kiro gur rumor....jebule tenanan to..?
:flower: :flower:

wech jan nek ngunuh, jebule FKOG telah mempertemukan orang yg terpisah...iso masuk neng infotainment iki.. berarti case closed..

_________________
urip mung mampir ngombe lan mung wang sinawang.

Menjadi tua pelan tapi pasti, namun menjadi dewasa belum tentu.

http://syifauwongmantren.multiply.com => nembe sinau
Kembali Ke Atas Go down
http://syifauwongmantren.multiply.com
rmlodang
Camat


Lokasi : Kayangan junggring saloko.
Reputation : 12
Join date : 12.08.08

PostSubyek: Re: nduk aku kangen kowe   Mon Jun 08, 2009 2:50 pm

kandar wrote:
rmlodang wrote:
Wonosingo Ngali Kidul wrote:
TS e wis ketemu ro bocahe, gek sakiki wis rep nikah.... Amin amin amin... Amiiiin


Weh Tak kiro gur rumor....jebule tenanan to..?
:flower: :flower:

wech jan nek ngunuh, jebule FKOG telah mempertemukan orang yg terpisah...iso masuk neng infotainment iki.. berarti case closed..

Iki ketok e lakone weis badar iki....coro wayange weis tancep kayon, opo seing di golekki weis ketemu,malah krungu kabar weis tukar cincin....maturnuwun.
Gek dilock wae lurrr...
Kembali Ke Atas Go down
http://maryoto_metal@yahoo.com
NuRie
KorLap


Reputation : 0
Join date : 13.06.08

PostSubyek: Re: nduk aku kangen kowe   Mon Jun 08, 2009 7:59 pm

aku yo kangen .... ngakakk ngakakk
Kembali Ke Atas Go down
dewalangit
Officer


Lokasi : Jl.jogja-wnsari km 20 Patuk.Dhaksinargha Bhumikarta.
Reputation : 39
Join date : 20.07.08

PostSubyek: Re: nduk aku kangen kowe   Mon Jun 08, 2009 10:27 pm

iyo iki ceritane muther2 , marahi sirah mumed di gembuk wae yo lur,

_________________
Dengan Ilmu hidup jadi mudah
Dengan Seni dan Cinta hidup jadi indah
Dengan Agama hidup jadi terarah
Dengan smart & smile hidup jadi bergairah


FB
Kembali Ke Atas Go down
http://www.saeahchim.co.kr/
Sponsored content




PostSubyek: Re: nduk aku kangen kowe   Today at 5:59 pm

Kembali Ke Atas Go down
 
nduk aku kangen kowe
Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas 
Halaman 2 dari 2Pilih halaman : Previous  1, 2

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
FKOGK :: LOUNGE 'N CHIT-CHAT :: Coerhat-
Navigasi: