Forum Komunitas Online Gunungkidul
 
IndeksJual BeliPortal FKOGKFAQPencarianPendaftaranAnggotaLogin


Share | 
 

 NANG GUNUNG KIDUL ANA EMPEK2 APA ORA YA?

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down 
PengirimMessage
ants_dj07
Warga
avatar

Lokasi : palembang
Reputation : 0
Join date : 05.06.09

PostSubyek: NANG GUNUNG KIDUL ANA EMPEK2 APA ORA YA?   Sat Jun 06, 2009 12:49 am

kang, mas,...
ana sing wis tau mangan empek2 apa rung?
nang gunung kidul ana apa ora ya?
jangan2 ora ana sing kenal empek2 ya?
sp sing pengin nyicipi jajal ngedong maring umahe aku nang palembang,..
Kembali Ke Atas Go down
sacho_eka
Pengawas
avatar

Lokasi : tangerang- banten
Reputation : 36
Join date : 03.11.08

PostSubyek: Re: NANG GUNUNG KIDUL ANA EMPEK2 APA ORA YA?   Thu Jun 07, 2012 6:17 pm

empek2 sudah jadi makanan umum kok mas saya rasa sudah ada d wonosari
Kembali Ke Atas Go down
http://kiossticker.com
alventa
Pengawas
avatar

Lokasi : http://instaforex.com/
Reputation : 5
Join date : 24.06.11

PostSubyek: Re: NANG GUNUNG KIDUL ANA EMPEK2 APA ORA YA?   Fri Jun 08, 2012 9:20 am

mantap dah, belum pernah makan empek2

_________________
Join with InstaForex | Indonesian Forex Forum |
Follow us on FaceBook | Keep Learning and Doing |
Kembali Ke Atas Go down
http://instaforex.com/
widjiume
Camat
avatar

Lokasi : BEKASI
Reputation : 9
Join date : 21.12.11

PostSubyek: Re: NANG GUNUNG KIDUL ANA EMPEK2 APA ORA YA?   Tue Jan 15, 2013 6:21 pm

Menurutku ono mas, tapi yo jarang. Soale ning solo wae aku yo jarang nemu wong dodol empek2, opo maneh sing ning kampung2...babar blas ora ono...
Kembali Ke Atas Go down
http://widjiume.web.id
macanWong7
Koordinator
avatar

Lokasi : www.batuzakar.net
Reputation : 5
Join date : 22.02.09

PostSubyek: Re: NANG GUNUNG KIDUL ANA EMPEK2 APA ORA YA?   Tue Jan 15, 2013 6:41 pm

widjiume wrote:
Menurutku ono mas, tapi yo jarang. Soale ning solo wae aku yo jarang nemu wong dodol empek2, opo maneh sing ning kampung2...babar blas ora ono...

wahhh solo akeh koq jeng
sbb tiap sebulan sekali aku mangan empek2
yen sing terkenal ono 3 neng solo

1. empek bu kamto (panggone mall paragon ngetan sitik)
2. empek "mbuh" (mejid solikin ngulon sitik lor dalan)
3. empek "baru" (lore larissa salon)

cobo mawon ben marem........

joz
Kembali Ke Atas Go down
http://www.batuzakar.net
Sponsored content




PostSubyek: Re: NANG GUNUNG KIDUL ANA EMPEK2 APA ORA YA?   

Kembali Ke Atas Go down
 
NANG GUNUNG KIDUL ANA EMPEK2 APA ORA YA?
Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas 
Halaman 1 dari 1

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
FKOGK :: ALL ABOUT GUNUNGKIDUL :: Kuliner-
Navigasi: