Forum Komunitas Online Gunungkidul
 
IndeksJual BeliPortal FKOGKFAQPencarianPendaftaranAnggotaLogin


Share | 
 

 [GAME] Nyambung Kata Jadi Kalimat

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down 
Pilih halaman : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
PengirimMessage
siwid
Donatur


Lokasi : nomaden
Reputation : 21
Join date : 04.04.08

PostSubyek: Re: [GAME] Nyambung Kata Jadi Kalimat   Thu Jul 02, 2009 6:08 pm

First topic message reminder :

Hari ini menyenangkan

_________________
Syarat biar punya kawan memang sederhana. Modalnya, mau menerima kawanmu apa adanya. Itu saja!
Kembali Ke Atas Go down

PengirimMessage
rmlodang
Camat


Join date : 12.08.08

PostSubyek: Re: [GAME] Nyambung Kata Jadi Kalimat   Fri Jul 10, 2009 8:24 pm

Hari ini menyenangkan. tapi menurut aku tidak,
soalnya ga ada panganan. wetengku dadi mules, karena lagi kepingin
mangan panganan sing luweh enak, neng piye maneh weteng wis ngelih, eee
tak nyang warunge nduk mushe wae, ngiras pokoke wedangan teh tawar enek
tenan, karo mendoan. habis itu langsung bablas mlethas tanpo mbayar
alias... ngutil njuk gedenangan terus di kon ngrabeni sik nduwe warung
nanging aku emoh, mengko ndak ..diseneni bojone,...Mendingan karo adine
wae,adine iseh cilik kie gek piye?? dienteni 3 thn pasti dah gedhe .nek
arep ngenteni semono suwene ngasi ngoyot seng nunggu... Pas lagi dho
grenengan ngene iki, ee.e.e.mak bedunduk sing duwe warung teko, terus
dho dithuthuki siji-siji.njur do nlayu kabeh. Balik ning ngomah trus
mumpet neng ngisor amben jebule neng kono ono..Nduk Mushe lagi main
bekel dadine,lagi penak main bekel diceloki mbokne dikon..umbah-umbah
karo asah asah .agi bar umbah-umbah jebule iseh kon masak jangan...bar
ngono trus di undang mbahne kon mijeti ..mboke kepenake dipijeti malah
keturon lha ditinggal dolan nenggone mas k_lop trus ..mas k_lop ra no
ngomah bablas ngajak mas nugroho dolan menyang...baron, jebule enek
baron ketemu karo Den Ayu lagi nangis kelaparan neng... parkiran motor, ra iso tuku
Es degan,datanglah kang hajar_ibn karo ngowo....semangkok bakso .jebule Den Ayu ra seneng bakso,,yo wes lah baksone malah gor di...sawang wae dadine di rubung laler .

namati baksone dirubung laler Den Ayu ra tego jebule bakso kui mau di....kekno k_lop wong mesakne jarene klingsir bar kuwi..k_lop kewaregken, nanging Den Ayu iseh kelaparan..
gandeng den ayu iseh kelaperan datang lah agoezt ngowo jangan lombok..dengan wajah seik ganteng agoest ngrayu Den Ayu ngene iki gunemane agoezt...Den Ayu kowe gelem ora nek.... ngeroki gegerku soale aku masuk angin, mau bengi bar... tinju karo CHRIS JOHN, di KO ping sewelas, bar tinju terus....Den Ayu ngomong lha ora siutttt gozz......diomongi ngono agoest jebule..mutung trus muleh karo guneman "jane yo ayu ning ngomonge kok pedes banget koyo jangan lombok iki", terangane den ayu krungu...Den Ayu nomong ngene "yo men ngopo kowe goz..???wani po karo aku..agoezt ngomong ngeneh iki " arepo kwe malih dadi Mak Lampir aku ora bakalan wedi...!!" krungu diejek ngunuh Den Ayu...
Kembali Ke Atas Go down
http://maryoto_metal@yahoo.com
k_lop
Pengawas


Join date : 08.06.08

PostSubyek: Re: [GAME] Nyambung Kata Jadi Kalimat   Fri Jul 10, 2009 8:38 pm

Hari ini menyenangkan. tapi menurut aku tidak,
soalnya ga ada panganan. wetengku dadi mules, karena lagi kepingin
mangan panganan sing luweh enak, neng piye maneh weteng wis ngelih, eee
tak nyang warunge nduk mushe wae, ngiras pokoke wedangan teh tawar enek
tenan, karo mendoan. habis itu langsung bablas mlethas tanpo mbayar
alias... ngutil njuk gedenangan terus di kon ngrabeni sik nduwe warung
nanging aku emoh, mengko ndak ..diseneni bojone,...Mendingan karo adine
wae,adine iseh cilik kie gek piye?? dienteni 3 thn pasti dah gedhe .nek
arep ngenteni semono suwene ngasi ngoyot seng nunggu... Pas lagi dho
grenengan ngene iki, ee.e.e.mak bedunduk sing duwe warung teko, terus
dho dithuthuki siji-siji.njur do nlayu kabeh. Balik ning ngomah trus
mumpet neng ngisor amben jebule neng kono ono..Nduk Mushe lagi main
bekel dadine,lagi penak main bekel diceloki mbokne dikon..umbah-umbah
karo asah asah .agi bar umbah-umbah jebule iseh kon masak jangan...bar
ngono trus di undang mbahne kon mijeti ..mboke kepenake dipijeti malah
keturon lha ditinggal dolan nenggone mas k_lop trus ..mas k_lop ra no
ngomah bablas ngajak mas nugroho dolan menyang...baron, jebule enek
baron ketemu karo Den Ayu lagi nangis kelaparan neng... parkiran motor, ra iso tuku
Es degan,datanglah kang hajar_ibn karo ngowo....semangkok bakso .jebule Den Ayu ra seneng bakso,,yo wes lah baksone malah gor di...sawang wae dadine di rubung laler .

namati baksone dirubung laler Den Ayu ra tego jebule bakso kui mau di....kekno k_lop wong mesakne jarene klingsir bar kuwi..k_lop kewaregken, nanging Den Ayu iseh kelaparan..
gandeng den ayu iseh kelaperan datang lah agoezt ngowo jangan lombok..dengan wajah seik ganteng agoest ngrayu Den Ayu ngene iki gunemane agoezt...Den Ayu kowe gelem ora nek.... ngeroki gegerku soale aku masuk angin, mau bengi bar... tinju karo CHRIS JOHN, di KO ping sewelas, bar tinju terus....Den Ayu ngomong lha ora siutttt gozz......diomongi ngono agoest jebule..mutung trus muleh karo guneman "jane yo ayu ning ngomonge kok pedes banget koyo jangan lombok iki", terangane den ayu krungu...Den Ayu nomong ngene "yo men ngopo kowe goz..???wani po karo aku..agoezt ngomong ngeneh iki " arepo kwe malih dadi Mak Lampir aku ora bakalan wedi...!!" krungu diejek ngunuh Den Ayu...jebule Den Ayu ra trimo teros muni ngene mosok ayune koyo ngene kok di padake koyo mak lampir...
Kembali Ke Atas Go down
rmlodang
Camat


Join date : 12.08.08

PostSubyek: Re: [GAME] Nyambung Kata Jadi Kalimat   Fri Jul 10, 2009 9:10 pm

Hari ini menyenangkan. tapi menurut aku tidak,
soalnya ga ada panganan. wetengku dadi mules, karena lagi kepingin
mangan panganan sing luweh enak, neng piye maneh weteng wis ngelih, eee
tak nyang warunge nduk mushe wae, ngiras pokoke wedangan teh tawar enek
tenan, karo mendoan. habis itu langsung bablas mlethas tanpo mbayar
alias... ngutil njuk gedenangan terus di kon ngrabeni sik nduwe warung
nanging aku emoh, mengko ndak ..diseneni bojone,...Mendingan karo adine
wae,adine iseh cilik kie gek piye?? dienteni 3 thn pasti dah gedhe .nek
arep ngenteni semono suwene ngasi ngoyot seng nunggu... Pas lagi dho
grenengan ngene iki, ee.e.e.mak bedunduk sing duwe warung teko, terus
dho dithuthuki siji-siji.njur do nlayu kabeh. Balik ning ngomah trus
mumpet neng ngisor amben jebule neng kono ono..Nduk Mushe lagi main
bekel dadine,lagi penak main bekel diceloki mbokne dikon..umbah-umbah
karo asah asah .agi bar umbah-umbah jebule iseh kon masak jangan...bar
ngono trus di undang mbahne kon mijeti ..mboke kepenake dipijeti malah
keturon lha ditinggal dolan nenggone mas k_lop trus ..mas k_lop ra no
ngomah bablas ngajak mas nugroho dolan menyang...baron, jebule enek
baron ketemu karo Den Ayu lagi nangis kelaparan neng... parkiran motor, ra iso tuku
Es degan,datanglah kang hajar_ibn karo ngowo....semangkok bakso .jebule Den Ayu ra seneng bakso,,yo wes lah baksone malah gor di...sawang wae dadine di rubung laler .

namati baksone dirubung laler Den Ayu ra tego jebule bakso kui mau di....kekno k_lop wong mesakne jarene klingsir bar kuwi..k_lop kewaregken, nanging Den Ayu iseh kelaparan..
gandeng den ayu iseh kelaperan datang lah agoezt ngowo jangan lombok..dengan wajah seik ganteng agoest ngrayu Den Ayu ngene iki gunemane agoezt...Den Ayu kowe gelem ora nek.... ngeroki gegerku soale aku masuk angin, mau bengi bar... tinju karo CHRIS JOHN, di KO ping sewelas, bar tinju terus....Den Ayu ngomong lha ora siutttt gozz......diomongi ngono agoest jebule..mutung trus muleh karo guneman "jane yo ayu ning ngomonge kok pedes banget koyo jangan lombok iki", terangane den ayu krungu...Den Ayu nomong ngene "yo men ngopo kowe goz..???wani po karo aku..agoezt ngomong ngeneh iki " arepo kwe malih dadi Mak Lampir aku ora bakalan wedi...!!" krungu diejek ngunuh Den Ayu...jebule Den Ayu ra trimo teros muni ngene mosok ayune koyo ngene kok di padake koyo mak lampir...bareng ngunuh Den Ayu nangis kondho karo bapak e ngeneh iki...
Kembali Ke Atas Go down
http://maryoto_metal@yahoo.com
must_ed
Koordinator


Join date : 24.01.09

PostSubyek: Re: [GAME] Nyambung Kata Jadi Kalimat   Sat Jul 11, 2009 2:17 pm

Hari ini menyenangkan. tapi menurut aku tidak,
soalnya ga ada panganan. wetengku dadi mules, karena lagi kepingin
mangan panganan sing luweh enak, neng piye maneh weteng wis ngelih, eee
tak nyang warunge nduk mushe wae, ngiras pokoke wedangan teh tawar enek
tenan, karo mendoan. habis itu langsung bablas mlethas tanpo mbayar
alias... ngutil njuk gedenangan terus di kon ngrabeni sik nduwe warung
nanging aku emoh, mengko ndak ..diseneni bojone,...Mendingan karo adine
wae,adine iseh cilik kie gek piye?? dienteni 3 thn pasti dah gedhe .nek
arep ngenteni semono suwene ngasi ngoyot seng nunggu... Pas lagi dho
grenengan ngene iki, ee.e.e.mak bedunduk sing duwe warung teko, terus
dho dithuthuki siji-siji.njur do nlayu kabeh. Balik ning ngomah trus
mumpet neng ngisor amben jebule neng kono ono..Nduk Mushe lagi main
bekel dadine,lagi penak main bekel diceloki mbokne dikon..umbah-umbah
karo asah asah .agi bar umbah-umbah jebule iseh kon masak jangan...bar
ngono trus di undang mbahne kon mijeti ..mboke kepenake dipijeti malah
keturon lha ditinggal dolan nenggone mas k_lop trus ..mas k_lop ra no
ngomah bablas ngajak mas nugroho dolan menyang...baron, jebule enek
baron ketemu karo Den Ayu lagi nangis kelaparan neng... parkiran motor, ra iso tuku
Es degan,datanglah kang hajar_ibn karo ngowo....semangkok bakso .jebule Den Ayu ra seneng bakso,,yo wes lah baksone malah gor di...sawang wae dadine di rubung laler .

namati baksone dirubung laler Den Ayu ra tego jebule bakso kui mau di....kekno k_lop wong mesakne jarene klingsir bar kuwi..k_lop kewaregken, nanging Den Ayu iseh kelaparan..
gandeng den ayu iseh kelaperan datang lah agoezt ngowo jangan lombok..dengan wajah seik ganteng agoest ngrayu Den Ayu ngene iki gunemane agoezt...Den Ayu kowe gelem ora nek.... ngeroki gegerku soale aku masuk angin, mau bengi bar... tinju karo CHRIS JOHN, di KO ping sewelas, bar tinju terus....Den Ayu ngomong lha ora siutttt gozz......diomongi ngono agoest jebule..mutung trus muleh karo guneman "jane yo ayu ning ngomonge kok pedes banget koyo jangan lombok iki", terangane den ayu krungu...Den Ayu nomong ngene "yo men ngopo kowe goz..???wani po karo aku..agoezt ngomong ngeneh iki " arepo kwe malih dadi Mak Lampir aku ora bakalan wedi...!!" krungu diejek ngunuh Den Ayu...jebule Den Ayu ra trimo teros muni ngene mosok ayune koyo ngene kok di padake koyo mak lampir...bareng ngunuh Den Ayu nangis kondho karo bapak e ngeneh iki... aku njaluk dimantu soale wis kebacut...
Kembali Ke Atas Go down
k_lop
Pengawas


Join date : 08.06.08

PostSubyek: Re: [GAME] Nyambung Kata Jadi Kalimat   Sat Jul 11, 2009 5:36 pm

Hari ini menyenangkan. tapi menurut aku tidak,
soalnya ga ada panganan. wetengku dadi mules, karena lagi kepingin
mangan panganan sing luweh enak, neng piye maneh weteng wis ngelih, eee
tak nyang warunge nduk mushe wae, ngiras pokoke wedangan teh tawar enek
tenan, karo mendoan. habis itu langsung bablas mlethas tanpo mbayar
alias... ngutil njuk gedenangan terus di kon ngrabeni sik nduwe warung
nanging aku emoh, mengko ndak ..diseneni bojone,...Mendingan karo adine
wae,adine iseh cilik kie gek piye?? dienteni 3 thn pasti dah gedhe .nek
arep ngenteni semono suwene ngasi ngoyot seng nunggu... Pas lagi dho
grenengan ngene iki, ee.e.e.mak bedunduk sing duwe warung teko, terus
dho dithuthuki siji-siji.njur do nlayu kabeh. Balik ning ngomah trus
mumpet neng ngisor amben jebule neng kono ono..Nduk Mushe lagi main
bekel dadine,lagi penak main bekel diceloki mbokne dikon..umbah-umbah
karo asah asah .agi bar umbah-umbah jebule iseh kon masak jangan...bar
ngono trus di undang mbahne kon mijeti ..mboke kepenake dipijeti malah
keturon lha ditinggal dolan nenggone mas k_lop trus ..mas k_lop ra no
ngomah bablas ngajak mas nugroho dolan menyang...baron, jebule enek
baron ketemu karo Den Ayu lagi nangis kelaparan neng... parkiran motor, ra iso tuku
Es degan,datanglah kang hajar_ibn karo ngowo....semangkok bakso .jebule Den Ayu ra seneng bakso,,yo wes lah baksone malah gor di...sawang wae dadine di rubung laler .

namati baksone dirubung laler Den Ayu ra tego jebule bakso kui mau di....kekno k_lop wong mesakne jarene klingsir bar kuwi..k_lop kewaregken, nanging Den Ayu iseh kelaparan..
gandeng den ayu iseh kelaperan datang lah agoezt ngowo jangan lombok..dengan wajah seik ganteng agoest ngrayu Den Ayu ngene iki gunemane agoezt...Den Ayu kowe gelem ora nek.... ngeroki gegerku soale aku masuk angin, mau bengi bar... tinju karo CHRIS JOHN, di KO ping sewelas, bar tinju terus....Den Ayu ngomong lha ora siutttt gozz......diomongi ngono agoest jebule..mutung trus muleh karo guneman "jane yo ayu ning ngomonge kok pedes banget koyo jangan lombok iki", terangane den ayu krungu...Den Ayu nomong ngene "yo men ngopo kowe goz..???wani po karo aku..agoezt ngomong ngeneh iki " arepo kwe malih dadi Mak Lampir aku ora bakalan wedi...!!" krungu diejek ngunuh Den Ayu...jebule Den Ayu ra trimo teros muni ngene mosok ayune koyo ngene kok di padake koyo mak lampir...bareng ngunuh Den Ayu nangis kondho karo bapak e ngeneh iki... aku njaluk dimantu soale wis kebacut...pengen banget aku ki pak, pokoke nek ra karo kang rmlodang ora aku, masalae kang rmlodang kie..
Kembali Ke Atas Go down
kliwon semin
Koordinator


Join date : 19.02.09

PostSubyek: Re: [GAME] Nyambung Kata Jadi Kalimat   Sat Jul 11, 2009 7:51 pm

Hari ini menyenangkan. tapi menurut aku tidak,
soalnya ga ada panganan. wetengku dadi mules, karena lagi kepingin
mangan panganan sing luweh enak, neng piye maneh weteng wis ngelih, eee
tak nyang warunge nduk mushe wae, ngiras pokoke wedangan teh tawar enek
tenan, karo mendoan. habis itu langsung bablas mlethas tanpo mbayar
alias... ngutil njuk gedenangan terus di kon ngrabeni sik nduwe warung
nanging aku emoh, mengko ndak ..diseneni bojone,...Mendingan karo adine
wae,adine iseh cilik kie gek piye?? dienteni 3 thn pasti dah gedhe .nek
arep ngenteni semono suwene ngasi ngoyot seng nunggu... Pas lagi dho
grenengan ngene iki, ee.e.e.mak bedunduk sing duwe warung teko, terus
dho dithuthuki siji-siji.njur do nlayu kabeh. Balik ning ngomah trus
mumpet neng ngisor amben jebule neng kono ono..Nduk Mushe lagi main
bekel dadine,lagi penak main bekel diceloki mbokne dikon..umbah-umbah
karo asah asah .agi bar umbah-umbah jebule iseh kon masak jangan...bar
ngono trus di undang mbahne kon mijeti ..mboke kepenake dipijeti malah
keturon lha ditinggal dolan nenggone mas k_lop trus ..mas k_lop ra no
ngomah bablas ngajak mas nugroho dolan menyang...baron, jebule enek
baron ketemu karo Den Ayu lagi nangis kelaparan neng... parkiran motor, ra iso tuku
Es degan,datanglah kang hajar_ibn karo ngowo....semangkok bakso .jebule Den Ayu ra seneng bakso,,yo wes lah baksone malah gor di...sawang wae dadine di rubung laler .

namati baksone dirubung laler Den Ayu ra tego jebule bakso kui mau di....kekno k_lop wong mesakne jarene klingsir bar kuwi..k_lop kewaregken, nanging Den Ayu iseh kelaparan..
gandeng den ayu iseh kelaperan datang lah agoezt ngowo jangan lombok..dengan wajah seik ganteng agoest ngrayu Den Ayu ngene iki gunemane agoezt...Den Ayu kowe gelem ora nek.... ngeroki gegerku soale aku masuk angin, mau bengi bar... tinju karo CHRIS JOHN, di KO ping sewelas, bar tinju terus....Den Ayu ngomong lha ora siutttt gozz......diomongi ngono agoest jebule..mutung trus muleh karo guneman "jane yo ayu ning ngomonge kok pedes banget koyo jangan lombok iki", terangane den ayu krungu...Den Ayu nomong ngene "yo men ngopo kowe goz..???wani po karo aku..agoezt ngomong ngeneh iki " arepo kwe malih dadi Mak Lampir aku ora bakalan wedi...!!" krungu diejek ngunuh Den Ayu...jebule Den Ayu ra trimo teros muni ngene mosok ayune koyo ngene kok di padake koyo mak lampir...bareng ngunuh Den Ayu nangis kondho karo bapak e ngeneh iki... aku njaluk dimantu soale wis kebacut...pengen banget aku ki pak, pokoke nek ra karo kang rmlodang ora aku, masalae kang rmlodang kie ganteng tenan, deweke wis tak senengi kawit smp, aku kelingan terus angger dolan neng ngomahe dijanganke lombok karo terong. pokoke aku cinta banget, ....
Kembali Ke Atas Go down
k_lop
Pengawas


Join date : 08.06.08

PostSubyek: Re: [GAME] Nyambung Kata Jadi Kalimat   Sat Jul 11, 2009 9:08 pm

Hari ini menyenangkan. tapi menurut aku tidak,
soalnya ga ada panganan. wetengku dadi mules, karena lagi kepingin
mangan panganan sing luweh enak, neng piye maneh weteng wis ngelih, eee
tak nyang warunge nduk mushe wae, ngiras pokoke wedangan teh tawar enek
tenan, karo mendoan. habis itu langsung bablas mlethas tanpo mbayar
alias... ngutil njuk gedenangan terus di kon ngrabeni sik nduwe warung
nanging aku emoh, mengko ndak ..diseneni bojone,...Mendingan karo adine
wae,adine iseh cilik kie gek piye?? dienteni 3 thn pasti dah gedhe .nek
arep ngenteni semono suwene ngasi ngoyot seng nunggu... Pas lagi dho
grenengan ngene iki, ee.e.e.mak bedunduk sing duwe warung teko, terus
dho dithuthuki siji-siji.njur do nlayu kabeh. Balik ning ngomah trus
mumpet neng ngisor amben jebule neng kono ono..Nduk Mushe lagi main
bekel dadine,lagi penak main bekel diceloki mbokne dikon..umbah-umbah
karo asah asah .agi bar umbah-umbah jebule iseh kon masak jangan...bar
ngono trus di undang mbahne kon mijeti ..mboke kepenake dipijeti malah
keturon lha ditinggal dolan nenggone mas k_lop trus ..mas k_lop ra no
ngomah bablas ngajak mas nugroho dolan menyang...baron, jebule enek
baron ketemu karo Den Ayu lagi nangis kelaparan neng... parkiran motor, ra iso tuku
Es degan,datanglah kang hajar_ibn karo ngowo....semangkok bakso .jebule Den Ayu ra seneng bakso,,yo wes lah baksone malah gor di...sawang wae dadine di rubung laler .

namati baksone dirubung laler Den Ayu ra tego jebule bakso kui mau di....kekno k_lop wong mesakne jarene klingsir bar kuwi..k_lop kewaregken, nanging Den Ayu iseh kelaparan..
gandeng den ayu iseh kelaperan datang lah agoezt ngowo jangan lombok..dengan wajah seik ganteng agoest ngrayu Den Ayu ngene iki gunemane agoezt...Den Ayu kowe gelem ora nek.... ngeroki gegerku soale aku masuk angin, mau bengi bar... tinju karo CHRIS JOHN, di KO ping sewelas, bar tinju terus....Den Ayu ngomong lha ora siutttt gozz......diomongi ngono agoest jebule..mutung trus muleh karo guneman "jane yo ayu ning ngomonge kok pedes banget koyo jangan lombok iki", terangane den ayu krungu...Den Ayu nomong ngene "yo men ngopo kowe goz..???wani po karo aku..agoezt ngomong ngeneh iki " arepo kwe malih dadi Mak Lampir aku ora bakalan wedi...!!" krungu diejek ngunuh Den Ayu...jebule Den Ayu ra trimo teros muni ngene mosok ayune koyo ngene kok di padake koyo mak lampir...bareng ngunuh Den Ayu nangis kondho karo bapak e ngeneh iki... aku njaluk dimantu soale wis kebacut...pengen banget aku ki pak, pokoke nek ra karo kang rmlodang ora aku, masalae kang rmlodang kie ganteng tenan, deweke wis tak senengi kawit smp, aku kelingan terus angger dolan neng ngomahe dijanganke lombok karo terong. pokoke aku cinta banget, ....krungu ngono kang lodang langsung bungah, teros muni " semono ugu aku dek jan aku tersno tenan karo kowe kie" neng kok ngopo kowe mbiye kae ngomong....
Kembali Ke Atas Go down
Den Ayu
Koordinator


Join date : 23.03.09

PostSubyek: Re: [GAME] Nyambung Kata Jadi Kalimat   Sat Jul 11, 2009 10:13 pm

Hari ini menyenangkan. tapi menurut aku tidak,
soalnya ga ada panganan. wetengku dadi mules, karena lagi kepingin
mangan panganan sing luweh enak, neng piye maneh weteng wis ngelih, eee
tak nyang warunge nduk mushe wae, ngiras pokoke wedangan teh tawar enek
tenan, karo mendoan. habis itu langsung bablas mlethas tanpo mbayar
alias... ngutil njuk gedenangan terus di kon ngrabeni sik nduwe warung
nanging aku emoh, mengko ndak ..diseneni bojone,...Mendingan karo adine
wae,adine iseh cilik kie gek piye?? dienteni 3 thn pasti dah gedhe .nek
arep ngenteni semono suwene ngasi ngoyot seng nunggu... Pas lagi dho
grenengan ngene iki, ee.e.e.mak bedunduk sing duwe warung teko, terus
dho dithuthuki siji-siji.njur do nlayu kabeh. Balik ning ngomah trus
mumpet neng ngisor amben jebule neng kono ono..Nduk Mushe lagi main
bekel dadine,lagi penak main bekel diceloki mbokne dikon..umbah-umbah
karo asah asah .agi bar umbah-umbah jebule iseh kon masak jangan...bar
ngono trus di undang mbahne kon mijeti ..mboke kepenake dipijeti malah
keturon lha ditinggal dolan nenggone mas k_lop trus ..mas k_lop ra no
ngomah bablas ngajak mas nugroho dolan menyang...baron, jebule enek
baron ketemu karo Den Ayu lagi nangis kelaparan neng... parkiran motor, ra iso tuku
Es degan,datanglah kang hajar_ibn karo ngowo....semangkok bakso .jebule Den Ayu ra seneng bakso,,yo wes lah baksone malah gor di...sawang wae dadine di rubung laler .

namati baksone dirubung laler Den Ayu ra tego jebule bakso kui mau di....kekno k_lop wong mesakne jarene klingsir bar kuwi..k_lop kewaregken, nanging Den Ayu iseh kelaparan..
gandeng den ayu iseh kelaperan datang lah agoezt ngowo jangan lombok..dengan wajah seik ganteng agoest ngrayu Den Ayu ngene iki gunemane agoezt...Den Ayu kowe gelem ora nek.... ngeroki gegerku soale aku masuk angin, mau bengi bar... tinju karo CHRIS JOHN, di KO ping sewelas, bar tinju terus....Den Ayu ngomong lha ora siutttt gozz......diomongi ngono agoest jebule..mutung trus muleh karo guneman "jane yo ayu ning ngomonge kok pedes banget koyo jangan lombok iki", terangane den ayu krungu...Den Ayu nomong ngene "yo men ngopo kowe goz..???wani po karo aku..agoezt ngomong ngeneh iki " arepo kwe malih dadi Mak Lampir aku ora bakalan wedi...!!" krungu diejek ngunuh Den Ayu...jebule Den Ayu ra trimo teros muni ngene mosok ayune koyo ngene kok di padake koyo mak lampir...bareng ngunuh Den Ayu nangis kondho karo bapak e ngeneh iki... aku njaluk dimantu soale wis kebacut...pengen banget aku ki pak, pokoke nek ra karo kang rmlodang ora aku, masalae kang rmlodang kie ganteng tenan, deweke wis tak senengi kawit smp, aku kelingan terus angger dolan neng ngomahe dijanganke lombok karo terong. pokoke aku cinta banget, ....krungu ngono kang lodang langsung bungah, teros muni " semono ugu aku dek jan aku tersno tenan karo kowe kie" neng kok ngopo kowe mbiye kae ngomong...yen true lope mu ki nduk Mushe ojo2 kwe ki...
Kembali Ke Atas Go down
siwid
Donatur


Join date : 04.04.08

PostSubyek: Re: [GAME] Nyambung Kata Jadi Kalimat   Sun Jul 12, 2009 9:07 pm

Hari ini menyenangkan. tapi menurut aku tidak,
soalnya ga ada panganan. wetengku dadi mules, karena lagi kepingin
mangan panganan sing luweh enak, neng piye maneh weteng wis ngelih, eee
tak nyang warunge nduk mushe wae, ngiras pokoke wedangan teh tawar enek
tenan, karo mendoan. habis itu langsung bablas mlethas tanpo mbayar
alias... ngutil njuk gedenangan terus di kon ngrabeni sik nduwe warung
nanging aku emoh, mengko ndak ..diseneni bojone,...Mendingan karo adine
wae,adine iseh cilik kie gek piye?? dienteni 3 thn pasti dah gedhe .nek
arep ngenteni semono suwene ngasi ngoyot seng nunggu... Pas lagi dho
grenengan ngene iki, ee.e.e.mak bedunduk sing duwe warung teko, terus
dho dithuthuki siji-siji.njur do nlayu kabeh. Balik ning ngomah trus
mumpet neng ngisor amben jebule neng kono ono..Nduk Mushe lagi main
bekel dadine,lagi penak main bekel diceloki mbokne dikon..umbah-umbah
karo asah asah .agi bar umbah-umbah jebule iseh kon masak jangan...bar
ngono trus di undang mbahne kon mijeti ..mboke kepenake dipijeti malah
keturon lha ditinggal dolan nenggone mas k_lop trus ..mas k_lop ra no
ngomah bablas ngajak mas nugroho dolan menyang...baron, jebule enek
baron ketemu karo Den Ayu lagi nangis kelaparan neng... parkiran motor, ra iso tuku
Es degan,datanglah kang hajar_ibn karo ngowo....semangkok bakso .jebule Den Ayu ra seneng bakso,,yo wes lah baksone malah gor di...sawang wae dadine di rubung laler .

namati baksone dirubung laler Den Ayu ra tego jebule bakso kui mau di....kekno k_lop wong mesakne jarene klingsir bar kuwi..k_lop kewaregken, nanging Den Ayu iseh kelaparan..
gandeng den ayu iseh kelaperan datang lah agoezt ngowo jangan lombok..dengan wajah seik ganteng agoest ngrayu Den Ayu ngene iki gunemane agoezt...Den Ayu kowe gelem ora nek.... ngeroki gegerku soale aku masuk angin, mau bengi bar... tinju karo CHRIS JOHN, di KO ping sewelas, bar tinju terus....Den Ayu ngomong lha ora siutttt gozz......diomongi ngono agoest jebule..mutung trus muleh karo guneman "jane yo ayu ning ngomonge kok pedes banget koyo jangan lombok iki", terangane den ayu krungu...Den Ayu nomong ngene "yo men ngopo kowe goz..???wani po karo aku..agoezt ngomong ngeneh iki " arepo kwe malih dadi Mak Lampir aku ora bakalan wedi...!!" krungu diejek ngunuh Den Ayu...jebule Den Ayu ra trimo teros muni ngene mosok ayune koyo ngene kok di padake koyo mak lampir...bareng ngunuh Den Ayu nangis kondho karo bapak e ngeneh iki... aku njaluk dimantu soale wis kebacut...pengen banget aku ki pak, pokoke nek ra karo kang rmlodang ora aku, masalae kang rmlodang kie ganteng tenan, deweke wis tak senengi kawit smp, aku kelingan terus angger dolan neng ngomahe dijanganke lombok karo terong. pokoke aku cinta banget, ....krungu ngono kang lodang langsung bungah, teros muni " semono ugu aku dek jan aku tersno tenan karo kowe kie" neng kok ngopo kowe mbiye kae ngomong...yen true lope mu ki nduk Mushe ojo2 kwe ki seneng numpak jaran
Kembali Ke Atas Go down
rmlodang
Camat


Lokasi : Kayangan junggring saloko.
Reputation : 12
Join date : 12.08.08

PostSubyek: Re: [GAME] Nyambung Kata Jadi Kalimat   Sun Jul 12, 2009 11:20 pm

Hari ini menyenangkan. tapi menurut aku tidak,
soalnya ga ada panganan. wetengku dadi mules, karena lagi kepingin
mangan panganan sing luweh enak, neng piye maneh weteng wis ngelih, eee
tak nyang warunge nduk mushe wae, ngiras pokoke wedangan teh tawar enek
tenan, karo mendoan. habis itu langsung bablas mlethas tanpo mbayar
alias... ngutil njuk gedenangan terus di kon ngrabeni sik nduwe warung
nanging aku emoh, mengko ndak ..diseneni bojone,...Mendingan karo adine
wae,adine iseh cilik kie gek piye?? dienteni 3 thn pasti dah gedhe .nek
arep ngenteni semono suwene ngasi ngoyot seng nunggu... Pas lagi dho
grenengan ngene iki, ee.e.e.mak bedunduk sing duwe warung teko, terus
dho dithuthuki siji-siji.njur do nlayu kabeh. Balik ning ngomah trus
mumpet neng ngisor amben jebule neng kono ono..Nduk Mushe lagi main
bekel dadine,lagi penak main bekel diceloki mbokne dikon..umbah-umbah
karo asah asah .agi bar umbah-umbah jebule iseh kon masak jangan...bar
ngono trus di undang mbahne kon mijeti ..mboke kepenake dipijeti malah
keturon lha ditinggal dolan nenggone mas k_lop trus ..mas k_lop ra no
ngomah bablas ngajak mas nugroho dolan menyang...baron, jebule enek
baron ketemu karo Den Ayu lagi nangis kelaparan neng... parkiran motor, ra iso tuku
Es degan,datanglah kang hajar_ibn karo ngowo....semangkok bakso .jebule Den Ayu ra seneng bakso,,yo wes lah baksone malah gor di...sawang wae dadine di rubung laler .

namati baksone dirubung laler Den Ayu ra tego jebule bakso kui mau di....kekno k_lop wong mesakne jarene klingsir bar kuwi..k_lop kewaregken, nanging Den Ayu iseh kelaparan..
gandeng den ayu iseh kelaperan datang lah agoezt ngowo jangan lombok..dengan wajah seik ganteng agoest ngrayu Den Ayu ngene iki gunemane agoezt...Den Ayu kowe gelem ora nek.... ngeroki gegerku soale aku masuk angin, mau bengi bar... tinju karo CHRIS JOHN, di KO ping sewelas, bar tinju terus....Den Ayu ngomong lha ora siutttt gozz......diomongi ngono agoest jebule..mutung trus muleh karo guneman "jane yo ayu ning ngomonge kok pedes banget koyo jangan lombok iki", terangane den ayu krungu...Den Ayu nomong ngene "yo men ngopo kowe goz..???wani po karo aku..agoezt ngomong ngeneh iki " arepo kwe malih dadi Mak Lampir aku ora bakalan wedi...!!" krungu diejek ngunuh Den Ayu...jebule Den Ayu ra trimo teros muni ngene mosok ayune koyo ngene kok di padake koyo mak lampir...bareng ngunuh Den Ayu nangis kondho karo bapak e ngeneh iki... aku njaluk dimantu soale wis kebacut...pengen banget aku ki pak, pokoke nek ra karo kang rmlodang ora aku, masalae kang rmlodang kie ganteng tenan, deweke wis tak senengi kawit smp, aku kelingan terus angger dolan neng ngomahe dijanganke lombok karo terong. pokoke aku cinta banget, ....krungu ngono kang lodang langsung bungah, teros muni " semono ugu aku dek jan aku tersno tenan karo kowe kie" neng kok ngopo kowe mbiye kae ngomong...yen true lope mu ki nduk Mushe ojo2 kwe ki seneng numpak jaran karo nyanyi langgam Dandang gulo koyo seik dinyanyekke
Kembali Ke Atas Go down
http://maryoto_metal@yahoo.com
k_lop
Pengawas


Lokasi : Bandung
Reputation : 16
Join date : 08.06.08

PostSubyek: Re: [GAME] Nyambung Kata Jadi Kalimat   Mon Jul 13, 2009 9:30 am

Hari ini menyenangkan. tapi menurut aku tidak,
soalnya ga ada panganan. wetengku dadi mules, karena lagi kepingin
mangan panganan sing luweh enak, neng piye maneh weteng wis ngelih, eee
tak nyang warunge nduk mushe wae, ngiras pokoke wedangan teh tawar enek
tenan, karo mendoan. habis itu langsung bablas mlethas tanpo mbayar
alias... ngutil njuk gedenangan terus di kon ngrabeni sik nduwe warung
nanging aku emoh, mengko ndak ..diseneni bojone,...Mendingan karo adine
wae,adine iseh cilik kie gek piye?? dienteni 3 thn pasti dah gedhe .nek
arep ngenteni semono suwene ngasi ngoyot seng nunggu... Pas lagi dho
grenengan ngene iki, ee.e.e.mak bedunduk sing duwe warung teko, terus
dho dithuthuki siji-siji.njur do nlayu kabeh. Balik ning ngomah trus
mumpet neng ngisor amben jebule neng kono ono..Nduk Mushe lagi main
bekel dadine,lagi penak main bekel diceloki mbokne dikon..umbah-umbah
karo asah asah .agi bar umbah-umbah jebule iseh kon masak jangan...bar
ngono trus di undang mbahne kon mijeti ..mboke kepenake dipijeti malah
keturon lha ditinggal dolan nenggone mas k_lop trus ..mas k_lop ra no
ngomah bablas ngajak mas nugroho dolan menyang...baron, jebule enek
baron ketemu karo Den Ayu lagi nangis kelaparan neng... parkiran motor, ra iso tuku
Es degan,datanglah kang hajar_ibn karo ngowo....semangkok bakso .jebule Den Ayu ra seneng bakso,,yo wes lah baksone malah gor di...sawang wae dadine di rubung laler .

namati baksone dirubung laler Den Ayu ra tego jebule bakso kui mau di....kekno k_lop wong mesakne jarene klingsir bar kuwi..k_lop kewaregken, nanging Den Ayu iseh kelaparan..
gandeng den ayu iseh kelaperan datang lah agoezt ngowo jangan lombok..dengan wajah seik ganteng agoest ngrayu Den Ayu ngene iki gunemane agoezt...Den Ayu kowe gelem ora nek.... ngeroki gegerku soale aku masuk angin, mau bengi bar... tinju karo CHRIS JOHN, di KO ping sewelas, bar tinju terus....Den Ayu ngomong lha ora siutttt gozz......diomongi ngono agoest jebule..mutung trus muleh karo guneman "jane yo ayu ning ngomonge kok pedes banget koyo jangan lombok iki", terangane den ayu krungu...Den Ayu nomong ngene "yo men ngopo kowe goz..???wani po karo aku..agoezt ngomong ngeneh iki " arepo kwe malih dadi Mak Lampir aku ora bakalan wedi...!!" krungu diejek ngunuh Den Ayu...jebule Den Ayu ra trimo teros muni ngene mosok ayune koyo ngene kok di padake koyo mak lampir...bareng ngunuh Den Ayu nangis kondho karo bapak e ngeneh iki... aku njaluk dimantu soale wis kebacut...pengen banget aku ki pak, pokoke nek ra karo kang rmlodang ora aku, masalae kang rmlodang kie ganteng tenan, deweke wis tak senengi kawit smp, aku kelingan terus angger dolan neng ngomahe dijanganke lombok karo terong. pokoke aku cinta banget, ....krungu ngono kang lodang langsung bungah, teros muni " semono ugu aku dek jan aku tersno tenan karo kowe kie" neng kok ngopo kowe mbiye kae ngomong...yen true lope mu ki nduk Mushe ojo2 kwe ki seneng numpak jaran karo nyanyi langgam Dandang gulo koyo seik dinyanyekke,kang Mantous kae,,,banjor kui Den Ayu langsung longo neng..
Kembali Ke Atas Go down
siwid
Donatur


Lokasi : nomaden
Reputation : 21
Join date : 04.04.08

PostSubyek: Re: [GAME] Nyambung Kata Jadi Kalimat   Mon Jul 13, 2009 10:28 am

Hari ini menyenangkan. tapi menurut aku tidak,
soalnya ga ada panganan. wetengku dadi mules, karena lagi kepingin
mangan panganan sing luweh enak, neng piye maneh weteng wis ngelih, eee
tak nyang warunge nduk mushe wae, ngiras pokoke wedangan teh tawar enek
tenan, karo mendoan. habis itu langsung bablas mlethas tanpo mbayar
alias... ngutil njuk gedenangan terus di kon ngrabeni sik nduwe warung
nanging aku emoh, mengko ndak ..diseneni bojone,...Mendingan karo adine
wae,adine iseh cilik kie gek piye?? dienteni 3 thn pasti dah gedhe .nek
arep ngenteni semono suwene ngasi ngoyot seng nunggu... Pas lagi dho
grenengan ngene iki, ee.e.e.mak bedunduk sing duwe warung teko, terus
dho dithuthuki siji-siji.njur do nlayu kabeh. Balik ning ngomah trus
mumpet neng ngisor amben jebule neng kono ono..Nduk Mushe lagi main
bekel dadine,lagi penak main bekel diceloki mbokne dikon..umbah-umbah
karo asah asah .agi bar umbah-umbah jebule iseh kon masak jangan...bar
ngono trus di undang mbahne kon mijeti ..mboke kepenake dipijeti malah
keturon lha ditinggal dolan nenggone mas k_lop trus ..mas k_lop ra no
ngomah bablas ngajak mas nugroho dolan menyang...baron, jebule enek
baron ketemu karo Den Ayu lagi nangis kelaparan neng... parkiran motor, ra iso tuku
Es degan,datanglah kang hajar_ibn karo ngowo....semangkok bakso .jebule Den Ayu ra seneng bakso,,yo wes lah baksone malah gor di...sawang wae dadine di rubung laler .

namati baksone dirubung laler Den Ayu ra tego jebule bakso kui mau di....kekno k_lop wong mesakne jarene klingsir bar kuwi..k_lop kewaregken, nanging Den Ayu iseh kelaparan..
gandeng den ayu iseh kelaperan datang lah agoezt ngowo jangan lombok..dengan wajah seik ganteng agoest ngrayu Den Ayu ngene iki gunemane agoezt...Den Ayu kowe gelem ora nek.... ngeroki gegerku soale aku masuk angin, mau bengi bar... tinju karo CHRIS JOHN, di KO ping sewelas, bar tinju terus....Den Ayu ngomong lha ora siutttt gozz......diomongi ngono agoest jebule..mutung trus muleh karo guneman "jane yo ayu ning ngomonge kok pedes banget koyo jangan lombok iki", terangane den ayu krungu...Den Ayu nomong ngene "yo men ngopo kowe goz..???wani po karo aku..agoezt ngomong ngeneh iki " arepo kwe malih dadi Mak Lampir aku ora bakalan wedi...!!" krungu diejek ngunuh Den Ayu...jebule Den Ayu ra trimo teros muni ngene mosok ayune koyo ngene kok di padake koyo mak lampir...bareng ngunuh Den Ayu nangis kondho karo bapak e ngeneh iki... aku njaluk dimantu soale wis kebacut...pengen banget aku ki pak, pokoke nek ra karo kang rmlodang ora aku, masalae kang rmlodang kie ganteng tenan, deweke wis tak senengi kawit smp, aku kelingan terus angger dolan neng ngomahe dijanganke lombok karo terong. pokoke aku cinta banget, ....krungu ngono kang lodang langsung bungah, teros muni " semono ugu aku dek jan aku tersno tenan karo kowe kie" neng kok ngopo kowe mbiye kae ngomong...yen true lope mu ki nduk Mushe ojo2 kwe ki seneng numpak jaran karo nyanyi langgam Dandang gulo koyo seik dinyanyekke,kang Mantous kae,,,banjor kui Den Ayu langsung longo neng omahku, nginep sewengi. Alangkah

_________________
Syarat biar punya kawan memang sederhana. Modalnya, mau menerima kawanmu apa adanya. Itu saja!
Kembali Ke Atas Go down
k_lop
Pengawas


Lokasi : Bandung
Reputation : 16
Join date : 08.06.08

PostSubyek: Re: [GAME] Nyambung Kata Jadi Kalimat   Mon Jul 13, 2009 12:41 pm

Hari ini menyenangkan. tapi menurut aku tidak,
soalnya ga ada panganan. wetengku dadi mules, karena lagi kepingin
mangan panganan sing luweh enak, neng piye maneh weteng wis ngelih, eee
tak nyang warunge nduk mushe wae, ngiras pokoke wedangan teh tawar enek
tenan, karo mendoan. habis itu langsung bablas mlethas tanpo mbayar
alias... ngutil njuk gedenangan terus di kon ngrabeni sik nduwe warung
nanging aku emoh, mengko ndak ..diseneni bojone,...Mendingan karo adine
wae,adine iseh cilik kie gek piye?? dienteni 3 thn pasti dah gedhe .nek
arep ngenteni semono suwene ngasi ngoyot seng nunggu... Pas lagi dho
grenengan ngene iki, ee.e.e.mak bedunduk sing duwe warung teko, terus
dho dithuthuki siji-siji.njur do nlayu kabeh. Balik ning ngomah trus
mumpet neng ngisor amben jebule neng kono ono..Nduk Mushe lagi main
bekel dadine,lagi penak main bekel diceloki mbokne dikon..umbah-umbah
karo asah asah .agi bar umbah-umbah jebule iseh kon masak jangan...bar
ngono trus di undang mbahne kon mijeti ..mboke kepenake dipijeti malah
keturon lha ditinggal dolan nenggone mas k_lop trus ..mas k_lop ra no
ngomah bablas ngajak mas nugroho dolan menyang...baron, jebule enek
baron ketemu karo Den Ayu lagi nangis kelaparan neng... parkiran motor, ra iso tuku
Es degan,datanglah kang hajar_ibn karo ngowo....semangkok bakso .jebule Den Ayu ra seneng bakso,,yo wes lah baksone malah gor di...sawang wae dadine di rubung laler .

namati baksone dirubung laler Den Ayu ra tego jebule bakso kui mau di....kekno k_lop wong mesakne jarene klingsir bar kuwi..k_lop kewaregken, nanging Den Ayu iseh kelaparan..
gandeng den ayu iseh kelaperan datang lah agoezt ngowo jangan lombok..dengan wajah seik ganteng agoest ngrayu Den Ayu ngene iki gunemane agoezt...Den Ayu kowe gelem ora nek.... ngeroki gegerku soale aku masuk angin, mau bengi bar... tinju karo CHRIS JOHN, di KO ping sewelas, bar tinju terus....Den Ayu ngomong lha ora siutttt gozz......diomongi ngono agoest jebule..mutung trus muleh karo guneman "jane yo ayu ning ngomonge kok pedes banget koyo jangan lombok iki", terangane den ayu krungu...Den Ayu nomong ngene "yo men ngopo kowe goz..???wani po karo aku..agoezt ngomong ngeneh iki " arepo kwe malih dadi Mak Lampir aku ora bakalan wedi...!!" krungu diejek ngunuh Den Ayu...jebule Den Ayu ra trimo teros muni ngene mosok ayune koyo ngene kok di padake koyo mak lampir...bareng ngunuh Den Ayu nangis kondho karo bapak e ngeneh iki... aku njaluk dimantu soale wis kebacut...pengen banget aku ki pak, pokoke nek ra karo kang rmlodang ora aku, masalae kang rmlodang kie ganteng tenan, deweke wis tak senengi kawit smp, aku kelingan terus angger dolan neng ngomahe dijanganke lombok karo terong. pokoke aku cinta banget, ....krungu ngono kang lodang langsung bungah, teros muni " semono ugu aku dek jan aku tersno tenan karo kowe kie" neng kok ngopo kowe mbiye kae ngomong...yen true lope mu ki nduk Mushe ojo2 kwe ki seneng numpak jaran karo nyanyi langgam Dandang gulo koyo seik dinyanyekke,kang Mantous kae,,,banjor kui Den Ayu langsung longo neng omahku, nginep sewengi. Alangkah..senenge kang Siwid,,saking senenge ra reti nek bojone kang Siwid mureng2 teros muni ngene ki.....
Kembali Ke Atas Go down
Den Ayu
Koordinator


Lokasi : Wonosari GK
Reputation : 18
Join date : 23.03.09

PostSubyek: Re: [GAME] Nyambung Kata Jadi Kalimat   Mon Jul 13, 2009 4:32 pm

Hari ini menyenangkan. tapi menurut aku tidak,
soalnya ga ada panganan. wetengku dadi mules, karena lagi kepingin
mangan panganan sing luweh enak, neng piye maneh weteng wis ngelih, eee
tak nyang warunge nduk mushe wae, ngiras pokoke wedangan teh tawar enek
tenan, karo mendoan. habis itu langsung bablas mlethas tanpo mbayar
alias... ngutil njuk gedenangan terus di kon ngrabeni sik nduwe warung
nanging aku emoh, mengko ndak ..diseneni bojone,...Mendingan karo adine
wae,adine iseh cilik kie gek piye?? dienteni 3 thn pasti dah gedhe .nek
arep ngenteni semono suwene ngasi ngoyot seng nunggu... Pas lagi dho
grenengan ngene iki, ee.e.e.mak bedunduk sing duwe warung teko, terus
dho dithuthuki siji-siji.njur do nlayu kabeh. Balik ning ngomah trus
mumpet neng ngisor amben jebule neng kono ono..Nduk Mushe lagi main
bekel dadine,lagi penak main bekel diceloki mbokne dikon..umbah-umbah
karo asah asah .agi bar umbah-umbah jebule iseh kon masak jangan...bar
ngono trus di undang mbahne kon mijeti ..mboke kepenake dipijeti malah
keturon lha ditinggal dolan nenggone mas k_lop trus ..mas k_lop ra no
ngomah bablas ngajak mas nugroho dolan menyang...baron, jebule enek
baron ketemu karo Den Ayu lagi nangis kelaparan neng... parkiran motor, ra iso tuku
Es degan,datanglah kang hajar_ibn karo ngowo....semangkok bakso .jebule Den Ayu ra seneng bakso,,yo wes lah baksone malah gor di...sawang wae dadine di rubung laler .

namati baksone dirubung laler Den Ayu ra tego jebule bakso kui mau di....kekno k_lop wong mesakne jarene klingsir bar kuwi..k_lop kewaregken, nanging Den Ayu iseh kelaparan..
gandeng den ayu iseh kelaperan datang lah agoezt ngowo jangan lombok..dengan wajah seik ganteng agoest ngrayu Den Ayu ngene iki gunemane agoezt...Den Ayu kowe gelem ora nek.... ngeroki gegerku soale aku masuk angin, mau bengi bar... tinju karo CHRIS JOHN, di KO ping sewelas, bar tinju terus....Den Ayu ngomong lha ora siutttt gozz......diomongi ngono agoest jebule..mutung trus muleh karo guneman "jane yo ayu ning ngomonge kok pedes banget koyo jangan lombok iki", terangane den ayu krungu...Den Ayu nomong ngene "yo men ngopo kowe goz..???wani po karo aku..agoezt ngomong ngeneh iki " arepo kwe malih dadi Mak Lampir aku ora bakalan wedi...!!" krungu diejek ngunuh Den Ayu...jebule Den Ayu ra trimo teros muni ngene mosok ayune koyo ngene kok di padake koyo mak lampir...bareng ngunuh Den Ayu nangis kondho karo bapak e ngeneh iki... aku njaluk dimantu soale wis kebacut...pengen banget aku ki pak, pokoke nek ra karo kang rmlodang ora aku, masalae kang rmlodang kie ganteng tenan, deweke wis tak senengi kawit smp, aku kelingan terus angger dolan neng ngomahe dijanganke lombok karo terong. pokoke aku cinta banget, ....krungu ngono kang lodang langsung bungah, teros muni " semono ugu aku dek jan aku tersno tenan karo kowe kie" neng kok ngopo kowe mbiye kae ngomong...yen true lope mu ki nduk Mushe ojo2 kwe ki seneng numpak jaran karo nyanyi langgam Dandang gulo koyo seik dinyanyekke,kang Mantous kae,,,banjor kui Den Ayu langsung longo neng omahku, nginep sewengi. Alangkah..senenge kang Siwid,saking senenge ra reti nek bojone kang Siwid mureng2 teros muni ngene ki...Pye tow kang jarene Mbak Ayu ki rep tak kenalke ro adikmu lha kok malah...

_________________
"KEEP ISTIQOMAH"
Kembali Ke Atas Go down
dewalangit
Officer


Lokasi : Jl.jogja-wnsari km 20 Patuk.Dhaksinargha Bhumikarta.
Reputation : 39
Join date : 20.07.08

PostSubyek: Re: [GAME] Nyambung Kata Jadi Kalimat   Mon Jul 13, 2009 8:39 pm

Hari ini menyenangkan. tapi menurut aku tidak,
soalnya ga ada panganan. wetengku dadi mules, karena lagi kepingin
mangan panganan sing luweh enak, neng piye maneh weteng wis ngelih, eee
tak nyang warunge nduk mushe wae, ngiras pokoke wedangan teh tawar enek
tenan, karo mendoan. habis itu langsung bablas mlethas tanpo mbayar
alias... ngutil njuk gedenangan terus di kon ngrabeni sik nduwe warung
nanging aku emoh, mengko ndak ..diseneni bojone,...Mendingan karo adine
wae,adine iseh cilik kie gek piye?? dienteni 3 thn pasti dah gedhe .nek
arep ngenteni semono suwene ngasi ngoyot seng nunggu... Pas lagi dho
grenengan ngene iki, ee.e.e.mak bedunduk sing duwe warung teko, terus
dho dithuthuki siji-siji.njur do nlayu kabeh. Balik ning ngomah trus
mumpet neng ngisor amben jebule neng kono ono..Nduk Mushe lagi main
bekel dadine,lagi penak main bekel diceloki mbokne dikon..umbah-umbah
karo asah asah .agi bar umbah-umbah jebule iseh kon masak jangan...bar
ngono trus di undang mbahne kon mijeti ..mboke kepenake dipijeti malah
keturon lha ditinggal dolan nenggone mas k_lop trus ..mas k_lop ra no
ngomah bablas ngajak mas nugroho dolan menyang...baron, jebule enek
baron ketemu karo Den Ayu lagi nangis kelaparan neng... parkiran motor, ra iso tuku
Es degan,datanglah kang hajar_ibn karo ngowo....semangkok bakso .jebule Den Ayu ra seneng bakso,,yo wes lah baksone malah gor di...sawang wae dadine di rubung laler .

namati baksone dirubung laler Den Ayu ra tego jebule bakso kui mau di....kekno k_lop wong mesakne jarene klingsir bar kuwi..k_lop kewaregken, nanging Den Ayu iseh kelaparan..
gandeng den ayu iseh kelaperan datang lah agoezt ngowo jangan lombok..dengan wajah seik ganteng agoest ngrayu Den Ayu ngene iki gunemane agoezt...Den Ayu kowe gelem ora nek.... ngeroki gegerku soale aku masuk angin, mau bengi bar... tinju karo CHRIS JOHN, di KO ping sewelas, bar tinju terus....Den Ayu ngomong lha ora siutttt gozz......diomongi ngono agoest jebule..mutung trus muleh karo guneman "jane yo ayu ning ngomonge kok pedes banget koyo jangan lombok iki", terangane den ayu krungu...Den Ayu nomong ngene "yo men ngopo kowe goz..???wani po karo aku..agoezt ngomong ngeneh iki " arepo kwe malih dadi Mak Lampir aku ora bakalan wedi...!!" krungu diejek ngunuh Den Ayu...jebule Den Ayu ra trimo teros muni ngene mosok ayune koyo ngene kok di padake koyo mak lampir...bareng ngunuh Den Ayu nangis kondho karo bapak e ngeneh iki... aku njaluk dimantu soale wis kebacut...pengen banget aku ki pak, pokoke nek ra karo kang rmlodang ora aku, masalae kang rmlodang kie ganteng tenan, deweke wis tak senengi kawit smp, aku kelingan terus angger dolan neng ngomahe dijanganke lombok karo terong. pokoke aku cinta banget, ....krungu ngono kang lodang langsung bungah, teros muni " semono ugu aku dek jan aku tersno tenan karo kowe kie" neng kok ngopo kowe mbiye kae ngomong...yen true lope mu ki nduk Mushe ojo2 kwe ki seneng numpak jaran karo nyanyi langgam Dandang gulo koyo seik dinyanyekke,kang Mantous kae,,,banjor kui Den Ayu langsung longo neng omahku, nginep sewengi. Alangkah..senenge kang Siwid,saking senenge ra reti nek bojone kang Siwid mureng2 teros muni ngene ki...Pye tow kang jarene Mbak Ayu ki rep tak kenalke ro adikmu lha kok malah...kok pangan mentah2 , ngragas tenan jebule .Bar kui terus mulih jupuk alu nggo nuthuk ...

_________________
Dengan Ilmu hidup jadi mudah
Dengan Seni dan Cinta hidup jadi indah
Dengan Agama hidup jadi terarah
Dengan smart & smile hidup jadi bergairah


FB
Kembali Ke Atas Go down
http://www.saeahchim.co.kr/
rmlodang
Camat


Lokasi : Kayangan junggring saloko.
Reputation : 12
Join date : 12.08.08

PostSubyek: Re: [GAME] Nyambung Kata Jadi Kalimat   Mon Jul 13, 2009 9:13 pm

Hari ini menyenangkan. tapi menurut aku tidak,
soalnya ga ada panganan. wetengku dadi mules, karena lagi kepingin
mangan panganan sing luweh enak, neng piye maneh weteng wis ngelih, eee
tak nyang warunge nduk mushe wae, ngiras pokoke wedangan teh tawar enek
tenan, karo mendoan. habis itu langsung bablas mlethas tanpo mbayar
alias... ngutil njuk gedenangan terus di kon ngrabeni sik nduwe warung
nanging aku emoh, mengko ndak ..diseneni bojone,...Mendingan karo adine
wae,adine iseh cilik kie gek piye?? dienteni 3 thn pasti dah gedhe .nek
arep ngenteni semono suwene ngasi ngoyot seng nunggu... Pas lagi dho
grenengan ngene iki, ee.e.e.mak bedunduk sing duwe warung teko, terus
dho dithuthuki siji-siji.njur do nlayu kabeh. Balik ning ngomah trus
mumpet neng ngisor amben jebule neng kono ono..Nduk Mushe lagi main
bekel dadine,lagi penak main bekel diceloki mbokne dikon..umbah-umbah
karo asah asah .agi bar umbah-umbah jebule iseh kon masak jangan...bar
ngono trus di undang mbahne kon mijeti ..mboke kepenake dipijeti malah
keturon lha ditinggal dolan nenggone mas k_lop trus ..mas k_lop ra no
ngomah bablas ngajak mas nugroho dolan menyang...baron, jebule enek
baron ketemu karo Den Ayu lagi nangis kelaparan neng... parkiran motor, ra iso tuku
Es degan,datanglah kang hajar_ibn karo ngowo....semangkok bakso .jebule Den Ayu ra seneng bakso,,yo wes lah baksone malah gor di...sawang wae dadine di rubung laler .

namati baksone dirubung laler Den Ayu ra tego jebule bakso kui mau di....kekno k_lop wong mesakne jarene klingsir bar kuwi..k_lop kewaregken, nanging Den Ayu iseh kelaparan..
gandeng den ayu iseh kelaperan datang lah agoezt ngowo jangan lombok..dengan wajah seik ganteng agoest ngrayu Den Ayu ngene iki gunemane agoezt...Den Ayu kowe gelem ora nek.... ngeroki gegerku soale aku masuk angin, mau bengi bar... tinju karo CHRIS JOHN, di KO ping sewelas, bar tinju terus....Den Ayu ngomong lha ora siutttt gozz......diomongi ngono agoest jebule..mutung trus muleh karo guneman "jane yo ayu ning ngomonge kok pedes banget koyo jangan lombok iki", terangane den ayu krungu...Den Ayu nomong ngene "yo men ngopo kowe goz..???wani po karo aku..agoezt ngomong ngeneh iki " arepo kwe malih dadi Mak Lampir aku ora bakalan wedi...!!" krungu diejek ngunuh Den Ayu...jebule Den Ayu ra trimo teros muni ngene mosok ayune koyo ngene kok di padake koyo mak lampir...bareng ngunuh Den Ayu nangis kondho karo bapak e ngeneh iki... aku njaluk dimantu soale wis kebacut...pengen banget aku ki pak, pokoke nek ra karo kang rmlodang ora aku, masalae kang rmlodang kie ganteng tenan, deweke wis tak senengi kawit smp, aku kelingan terus angger dolan neng ngomahe dijanganke lombok karo terong. pokoke aku cinta banget, ....krungu ngono kang lodang langsung bungah, teros muni " semono ugu aku dek jan aku tersno tenan karo kowe kie" neng kok ngopo kowe mbiye kae ngomong...yen true lope mu ki nduk Mushe ojo2 kwe ki seneng numpak jaran karo nyanyi langgam Dandang gulo koyo seik dinyanyekke,kang Mantous kae,,,banjor kui Den Ayu langsung longo neng omahku, nginep sewengi. Alangkah..senenge kang Siwid,saking senenge ra reti nek bojone kang Siwid mureng2 teros muni ngene ki...Pye tow kang jarene Mbak Ayu ki rep tak kenalke ro adikmu lha kok malah...kok pangan mentah2 , ngragas tenan jebule .Bar kui terus mulih jupuk alu nggo nuthuk Den Ayu, lha jebule Pipit karo Kesmi reti terus loparan nyang Kang Dewalangit, Kang dewa nesu langsung wae ngluruk nyang Bandung karo nggowo..
Kembali Ke Atas Go down
http://maryoto_metal@yahoo.com
k_lop
Pengawas


Lokasi : Bandung
Reputation : 16
Join date : 08.06.08

PostSubyek: Re: [GAME] Nyambung Kata Jadi Kalimat   Tue Jul 14, 2009 9:49 am

Hari ini menyenangkan. tapi menurut aku tidak,
soalnya ga ada panganan. wetengku dadi mules, karena lagi kepingin
mangan panganan sing luweh enak, neng piye maneh weteng wis ngelih, eee
tak nyang warunge nduk mushe wae, ngiras pokoke wedangan teh tawar enek
tenan, karo mendoan. habis itu langsung bablas mlethas tanpo mbayar
alias... ngutil njuk gedenangan terus di kon ngrabeni sik nduwe warung
nanging aku emoh, mengko ndak ..diseneni bojone,...Mendingan karo adine
wae,adine iseh cilik kie gek piye?? dienteni 3 thn pasti dah gedhe .nek
arep ngenteni semono suwene ngasi ngoyot seng nunggu... Pas lagi dho
grenengan ngene iki, ee.e.e.mak bedunduk sing duwe warung teko, terus
dho dithuthuki siji-siji.njur do nlayu kabeh. Balik ning ngomah trus
mumpet neng ngisor amben jebule neng kono ono..Nduk Mushe lagi main
bekel dadine,lagi penak main bekel diceloki mbokne dikon..umbah-umbah
karo asah asah .agi bar umbah-umbah jebule iseh kon masak jangan...bar
ngono trus di undang mbahne kon mijeti ..mboke kepenake dipijeti malah
keturon lha ditinggal dolan nenggone mas k_lop trus ..mas k_lop ra no
ngomah bablas ngajak mas nugroho dolan menyang...baron, jebule enek
baron ketemu karo Den Ayu lagi nangis kelaparan neng... parkiran motor, ra iso tuku
Es degan,datanglah kang hajar_ibn karo ngowo....semangkok bakso .jebule Den Ayu ra seneng bakso,,yo wes lah baksone malah gor di...sawang wae dadine di rubung laler .

namati baksone dirubung laler Den Ayu ra tego jebule bakso kui mau di....kekno k_lop wong mesakne jarene klingsir bar kuwi..k_lop kewaregken, nanging Den Ayu iseh kelaparan..
gandeng den ayu iseh kelaperan datang lah agoezt ngowo jangan lombok..dengan wajah seik ganteng agoest ngrayu Den Ayu ngene iki gunemane agoezt...Den Ayu kowe gelem ora nek.... ngeroki gegerku soale aku masuk angin, mau bengi bar... tinju karo CHRIS JOHN, di KO ping sewelas, bar tinju terus....Den Ayu ngomong lha ora siutttt gozz......diomongi ngono agoest jebule..mutung trus muleh karo guneman "jane yo ayu ning ngomonge kok pedes banget koyo jangan lombok iki", terangane den ayu krungu...Den Ayu nomong ngene "yo men ngopo kowe goz..???wani po karo aku..agoezt ngomong ngeneh iki " arepo kwe malih dadi Mak Lampir aku ora bakalan wedi...!!" krungu diejek ngunuh Den Ayu...jebule Den Ayu ra trimo teros muni ngene mosok ayune koyo ngene kok di padake koyo mak lampir...bareng ngunuh Den Ayu nangis kondho karo bapak e ngeneh iki... aku njaluk dimantu soale wis kebacut...pengen banget aku ki pak, pokoke nek ra karo kang rmlodang ora aku, masalae kang rmlodang kie ganteng tenan, deweke wis tak senengi kawit smp, aku kelingan terus angger dolan neng ngomahe dijanganke lombok karo terong. pokoke aku cinta banget, ....krungu ngono kang lodang langsung bungah, teros muni " semono ugu aku dek jan aku tersno tenan karo kowe kie" neng kok ngopo kowe mbiye kae ngomong...yen true lope mu ki nduk Mushe ojo2 kwe ki seneng numpak jaran karo nyanyi langgam Dandang gulo koyo seik dinyanyekke,kang Mantous kae,,,banjor kui Den Ayu langsung longo neng omahku, nginep sewengi. Alangkah..senenge kang Siwid,saking senenge ra reti nek bojone kang Siwid mureng2 teros muni ngene ki...Pye tow kang jarene Mbak Ayu ki rep tak kenalke ro adikmu lha kok malah...kok pangan mentah2 , ngragas tenan jebule .Bar kui terus mulih jupuk alu nggo nuthuk Den Ayu, lha jebule Pipit karo Kesmi reti terus loparan nyang Kang Dewalangit, Kang dewa nesu langsung wae ngluruk nyang Bandung karo nggowo..celurit mboso tekan mbandung jebule gor arep....
Kembali Ke Atas Go down
kandar
Presidium


Lokasi : jakarta asli Kemiri, Tanjung sari
Reputation : 25
Join date : 23.08.08

PostSubyek: Re: [GAME] Nyambung Kata Jadi Kalimat   Tue Jul 14, 2009 10:21 am

Hari ini menyenangkan. tapi menurut aku tidak,
soalnya ga ada panganan. wetengku dadi mules, karena lagi kepingin
mangan panganan sing luweh enak, neng piye maneh weteng wis ngelih, eee
tak nyang warunge nduk mushe wae, ngiras pokoke wedangan teh tawar enek
tenan, karo mendoan. habis itu langsung bablas mlethas tanpo mbayar
alias... ngutil njuk gedenangan terus di kon ngrabeni sik nduwe warung
nanging aku emoh, mengko ndak ..diseneni bojone,...Mendingan karo adine
wae,adine iseh cilik kie gek piye?? dienteni 3 thn pasti dah gedhe .nek
arep ngenteni semono suwene ngasi ngoyot seng nunggu... Pas lagi dho
grenengan ngene iki, ee.e.e.mak bedunduk sing duwe warung teko, terus
dho dithuthuki siji-siji.njur do nlayu kabeh. Balik ning ngomah trus
mumpet neng ngisor amben jebule neng kono ono..Nduk Mushe lagi main
bekel dadine,lagi penak main bekel diceloki mbokne dikon..umbah-umbah
karo asah asah .agi bar umbah-umbah jebule iseh kon masak jangan...bar
ngono trus di undang mbahne kon mijeti ..mboke kepenake dipijeti malah
keturon lha ditinggal dolan nenggone mas k_lop trus ..mas k_lop ra no
ngomah bablas ngajak mas nugroho dolan menyang...baron, jebule enek
baron ketemu karo Den Ayu lagi nangis kelaparan neng... parkiran motor, ra iso tuku
Es degan,datanglah kang hajar_ibn karo ngowo....semangkok bakso .jebule Den Ayu ra seneng bakso,,yo wes lah baksone malah gor di...sawang wae dadine di rubung laler .

namati baksone dirubung laler Den Ayu ra tego jebule bakso kui mau di....kekno k_lop wong mesakne jarene klingsir bar kuwi..k_lop kewaregken, nanging Den Ayu iseh kelaparan..
gandeng den ayu iseh kelaperan datang lah agoezt ngowo jangan lombok..dengan wajah seik ganteng agoest ngrayu Den Ayu ngene iki gunemane agoezt...Den Ayu kowe gelem ora nek.... ngeroki gegerku soale aku masuk angin, mau bengi bar... tinju karo CHRIS JOHN, di KO ping sewelas, bar tinju terus....Den Ayu ngomong lha ora siutttt gozz......diomongi ngono agoest jebule..mutung trus muleh karo guneman "jane yo ayu ning ngomonge kok pedes banget koyo jangan lombok iki", terangane den ayu krungu...Den Ayu nomong ngene "yo men ngopo kowe goz..???wani po karo aku..agoezt ngomong ngeneh iki " arepo kwe malih dadi Mak Lampir aku ora bakalan wedi...!!" krungu diejek ngunuh Den Ayu...jebule Den Ayu ra trimo teros muni ngene mosok ayune koyo ngene kok di padake koyo mak lampir...bareng ngunuh Den Ayu nangis kondho karo bapak e ngeneh iki... aku njaluk dimantu soale wis kebacut...pengen banget aku ki pak, pokoke nek ra karo kang rmlodang ora aku, masalae kang rmlodang kie ganteng tenan, deweke wis tak senengi kawit smp, aku kelingan terus angger dolan neng ngomahe dijanganke lombok karo terong. pokoke aku cinta banget, ....krungu ngono kang lodang langsung bungah, teros muni " semono ugu aku dek jan aku tersno tenan karo kowe kie" neng kok ngopo kowe mbiye kae ngomong...yen true lope mu ki nduk Mushe ojo2 kwe ki seneng numpak jaran karo nyanyi langgam Dandang gulo koyo seik dinyanyekke,kang Mantous kae,,,banjor kui Den Ayu langsung longo neng omahku, nginep sewengi. Alangkah..senenge kang Siwid,saking senenge ra reti nek bojone kang Siwid mureng2 teros muni ngene ki...Pye tow kang jarene Mbak Ayu ki rep tak kenalke ro adikmu lha kok malah...kok pangan mentah2 , ngragas tenan jebule .Bar kui terus mulih jupuk alu nggo nuthuk Den Ayu, lha jebule Pipit karo Kesmi reti terus loparan nyang Kang Dewalangit, Kang dewa nesu langsung wae ngluruk nyang Bandung karo nggowo..celurit mboso tekan mbandung jebule gor arep....ngajak ngaret nggolek suket bareng2 karo....

_________________
urip mung mampir ngombe lan mung wang sinawang.

Menjadi tua pelan tapi pasti, namun menjadi dewasa belum tentu.

http://syifauwongmantren.multiply.com => nembe sinau
Kembali Ke Atas Go down
http://syifauwongmantren.multiply.com
k_lop
Pengawas


Lokasi : Bandung
Reputation : 16
Join date : 08.06.08

PostSubyek: Re: [GAME] Nyambung Kata Jadi Kalimat   Tue Jul 14, 2009 11:06 am

Hari ini menyenangkan. tapi menurut aku tidak,
soalnya ga ada panganan. wetengku dadi mules, karena lagi kepingin
mangan panganan sing luweh enak, neng piye maneh weteng wis ngelih, eee
tak nyang warunge nduk mushe wae, ngiras pokoke wedangan teh tawar enek
tenan, karo mendoan. habis itu langsung bablas mlethas tanpo mbayar
alias... ngutil njuk gedenangan terus di kon ngrabeni sik nduwe warung
nanging aku emoh, mengko ndak ..diseneni bojone,...Mendingan karo adine
wae,adine iseh cilik kie gek piye?? dienteni 3 thn pasti dah gedhe .nek
arep ngenteni semono suwene ngasi ngoyot seng nunggu... Pas lagi dho
grenengan ngene iki, ee.e.e.mak bedunduk sing duwe warung teko, terus
dho dithuthuki siji-siji.njur do nlayu kabeh. Balik ning ngomah trus
mumpet neng ngisor amben jebule neng kono ono..Nduk Mushe lagi main
bekel dadine,lagi penak main bekel diceloki mbokne dikon..umbah-umbah
karo asah asah .agi bar umbah-umbah jebule iseh kon masak jangan...bar
ngono trus di undang mbahne kon mijeti ..mboke kepenake dipijeti malah
keturon lha ditinggal dolan nenggone mas k_lop trus ..mas k_lop ra no
ngomah bablas ngajak mas nugroho dolan menyang...baron, jebule enek
baron ketemu karo Den Ayu lagi nangis kelaparan neng... parkiran motor, ra iso tuku
Es degan,datanglah kang hajar_ibn karo ngowo....semangkok bakso .jebule Den Ayu ra seneng bakso,,yo wes lah baksone malah gor di...sawang wae dadine di rubung laler .

namati baksone dirubung laler Den Ayu ra tego jebule bakso kui mau di....kekno k_lop wong mesakne jarene klingsir bar kuwi..k_lop kewaregken, nanging Den Ayu iseh kelaparan..
gandeng den ayu iseh kelaperan datang lah agoezt ngowo jangan lombok..dengan wajah seik ganteng agoest ngrayu Den Ayu ngene iki gunemane agoezt...Den Ayu kowe gelem ora nek.... ngeroki gegerku soale aku masuk angin, mau bengi bar... tinju karo CHRIS JOHN, di KO ping sewelas, bar tinju terus....Den Ayu ngomong lha ora siutttt gozz......diomongi ngono agoest jebule..mutung trus muleh karo guneman "jane yo ayu ning ngomonge kok pedes banget koyo jangan lombok iki", terangane den ayu krungu...Den Ayu nomong ngene "yo men ngopo kowe goz..???wani po karo aku..agoezt ngomong ngeneh iki " arepo kwe malih dadi Mak Lampir aku ora bakalan wedi...!!" krungu diejek ngunuh Den Ayu...jebule Den Ayu ra trimo teros muni ngene mosok ayune koyo ngene kok di padake koyo mak lampir...bareng ngunuh Den Ayu nangis kondho karo bapak e ngeneh iki... aku njaluk dimantu soale wis kebacut...pengen banget aku ki pak, pokoke nek ra karo kang rmlodang ora aku, masalae kang rmlodang kie ganteng tenan, deweke wis tak senengi kawit smp, aku kelingan terus angger dolan neng ngomahe dijanganke lombok karo terong. pokoke aku cinta banget, ....krungu ngono kang lodang langsung bungah, teros muni " semono ugu aku dek jan aku tersno tenan karo kowe kie" neng kok ngopo kowe mbiye kae ngomong...yen true lope mu ki nduk Mushe ojo2 kwe ki seneng numpak jaran karo nyanyi langgam Dandang gulo koyo seik dinyanyekke,kang Mantous kae,,,banjor kui Den Ayu langsung longo neng omahku, nginep sewengi. Alangkah..senenge kang Siwid,saking senenge ra reti nek bojone kang Siwid mureng2 teros muni ngene ki...Pye tow kang jarene Mbak Ayu ki rep tak kenalke ro adikmu lha kok malah...kok pangan mentah2 , ngragas tenan jebule .Bar kui terus mulih jupuk alu nggo nuthuk Den Ayu, lha jebule Pipit karo Kesmi reti terus loparan nyang Kang Dewalangit, Kang dewa nesu langsung wae ngluruk nyang Bandung karo nggowo..celurit mboso tekan mbandung jebule gor arep....ngajak ngaret nggolek suket bareng2 karo....ngangon sapi neng cedak kali jebule neng kali ketemu karo...
Kembali Ke Atas Go down
kandar
Presidium


Lokasi : jakarta asli Kemiri, Tanjung sari
Reputation : 25
Join date : 23.08.08

PostSubyek: Re: [GAME] Nyambung Kata Jadi Kalimat   Tue Jul 14, 2009 3:11 pm

Hari ini menyenangkan. tapi menurut aku tidak,
soalnya ga ada panganan. wetengku dadi mules, karena lagi kepingin
mangan panganan sing luweh enak, neng piye maneh weteng wis ngelih, eee
tak nyang warunge nduk mushe wae, ngiras pokoke wedangan teh tawar enek
tenan, karo mendoan. habis itu langsung bablas mlethas tanpo mbayar
alias... ngutil njuk gedenangan terus di kon ngrabeni sik nduwe warung
nanging aku emoh, mengko ndak ..diseneni bojone,...Mendingan karo adine
wae,adine iseh cilik kie gek piye?? dienteni 3 thn pasti dah gedhe .nek
arep ngenteni semono suwene ngasi ngoyot seng nunggu... Pas lagi dho
grenengan ngene iki, ee.e.e.mak bedunduk sing duwe warung teko, terus
dho dithuthuki siji-siji.njur do nlayu kabeh. Balik ning ngomah trus
mumpet neng ngisor amben jebule neng kono ono..Nduk Mushe lagi main
bekel dadine,lagi penak main bekel diceloki mbokne dikon..umbah-umbah
karo asah asah .agi bar umbah-umbah jebule iseh kon masak jangan...bar
ngono trus di undang mbahne kon mijeti ..mboke kepenake dipijeti malah
keturon lha ditinggal dolan nenggone mas k_lop trus ..mas k_lop ra no
ngomah bablas ngajak mas nugroho dolan menyang...baron, jebule enek
baron ketemu karo Den Ayu lagi nangis kelaparan neng... parkiran motor, ra iso tuku
Es degan,datanglah kang hajar_ibn karo ngowo....semangkok bakso .jebule Den Ayu ra seneng bakso,,yo wes lah baksone malah gor di...sawang wae dadine di rubung laler .

namati baksone dirubung laler Den Ayu ra tego jebule bakso kui mau di....kekno k_lop wong mesakne jarene klingsir bar kuwi..k_lop kewaregken, nanging Den Ayu iseh kelaparan..
gandeng den ayu iseh kelaperan datang lah agoezt ngowo jangan lombok..dengan wajah seik ganteng agoest ngrayu Den Ayu ngene iki gunemane agoezt...Den Ayu kowe gelem ora nek.... ngeroki gegerku soale aku masuk angin, mau bengi bar... tinju karo CHRIS JOHN, di KO ping sewelas, bar tinju terus....Den Ayu ngomong lha ora siutttt gozz......diomongi ngono agoest jebule..mutung trus muleh karo guneman "jane yo ayu ning ngomonge kok pedes banget koyo jangan lombok iki", terangane den ayu krungu...Den Ayu nomong ngene "yo men ngopo kowe goz..???wani po karo aku..agoezt ngomong ngeneh iki " arepo kwe malih dadi Mak Lampir aku ora bakalan wedi...!!" krungu diejek ngunuh Den Ayu...jebule Den Ayu ra trimo teros muni ngene mosok ayune koyo ngene kok di padake koyo mak lampir...bareng ngunuh Den Ayu nangis kondho karo bapak e ngeneh iki... aku njaluk dimantu soale wis kebacut...pengen banget aku ki pak, pokoke nek ra karo kang rmlodang ora aku, masalae kang rmlodang kie ganteng tenan, deweke wis tak senengi kawit smp, aku kelingan terus angger dolan neng ngomahe dijanganke lombok karo terong. pokoke aku cinta banget, ....krungu ngono kang lodang langsung bungah, teros muni " semono ugu aku dek jan aku tersno tenan karo kowe kie" neng kok ngopo kowe mbiye kae ngomong...yen true lope mu ki nduk Mushe ojo2 kwe ki seneng numpak jaran karo nyanyi langgam Dandang gulo koyo seik dinyanyekke,kang Mantous kae,,,banjor kui Den Ayu langsung longo neng omahku, nginep sewengi. Alangkah..senenge kang Siwid,saking senenge ra reti nek bojone kang Siwid mureng2 teros muni ngene ki...Pye tow kang jarene Mbak Ayu ki rep tak kenalke ro adikmu lha kok malah...kok pangan mentah2 , ngragas tenan jebule .Bar kui terus mulih jupuk alu nggo nuthuk Den Ayu, lha jebule Pipit karo Kesmi reti terus loparan nyang Kang Dewalangit, Kang dewa nesu langsung wae ngluruk nyang Bandung karo nggowo..celurit mboso tekan mbandung jebule gor arep....ngajak ngaret nggolek suket bareng2 karo....ngangon sapi neng cedak kali jebule neng kali ketemu karo...wong wedok2 sing lagi podho...

_________________
urip mung mampir ngombe lan mung wang sinawang.

Menjadi tua pelan tapi pasti, namun menjadi dewasa belum tentu.

http://syifauwongmantren.multiply.com => nembe sinau
Kembali Ke Atas Go down
http://syifauwongmantren.multiply.com
k_lop
Pengawas


Lokasi : Bandung
Reputation : 16
Join date : 08.06.08

PostSubyek: Re: [GAME] Nyambung Kata Jadi Kalimat   Tue Jul 14, 2009 3:24 pm

Hari ini menyenangkan. tapi menurut aku tidak,
soalnya ga ada panganan. wetengku dadi mules, karena lagi kepingin
mangan panganan sing luweh enak, neng piye maneh weteng wis ngelih, eee
tak nyang warunge nduk mushe wae, ngiras pokoke wedangan teh tawar enek
tenan, karo mendoan. habis itu langsung bablas mlethas tanpo mbayar
alias... ngutil njuk gedenangan terus di kon ngrabeni sik nduwe warung
nanging aku emoh, mengko ndak ..diseneni bojone,...Mendingan karo adine
wae,adine iseh cilik kie gek piye?? dienteni 3 thn pasti dah gedhe .nek
arep ngenteni semono suwene ngasi ngoyot seng nunggu... Pas lagi dho
grenengan ngene iki, ee.e.e.mak bedunduk sing duwe warung teko, terus
dho dithuthuki siji-siji.njur do nlayu kabeh. Balik ning ngomah trus
mumpet neng ngisor amben jebule neng kono ono..Nduk Mushe lagi main
bekel dadine,lagi penak main bekel diceloki mbokne dikon..umbah-umbah
karo asah asah .agi bar umbah-umbah jebule iseh kon masak jangan...bar
ngono trus di undang mbahne kon mijeti ..mboke kepenake dipijeti malah
keturon lha ditinggal dolan nenggone mas k_lop trus ..mas k_lop ra no
ngomah bablas ngajak mas nugroho dolan menyang...baron, jebule enek
baron ketemu karo Den Ayu lagi nangis kelaparan neng... parkiran motor, ra iso tuku
Es degan,datanglah kang hajar_ibn karo ngowo....semangkok bakso .jebule Den Ayu ra seneng bakso,,yo wes lah baksone malah gor di...sawang wae dadine di rubung laler .

namati baksone dirubung laler Den Ayu ra tego jebule bakso kui mau di....kekno k_lop wong mesakne jarene klingsir bar kuwi..k_lop kewaregken, nanging Den Ayu iseh kelaparan..
gandeng den ayu iseh kelaperan datang lah agoezt ngowo jangan lombok..dengan wajah seik ganteng agoest ngrayu Den Ayu ngene iki gunemane agoezt...Den Ayu kowe gelem ora nek.... ngeroki gegerku soale aku masuk angin, mau bengi bar... tinju karo CHRIS JOHN, di KO ping sewelas, bar tinju terus....Den Ayu ngomong lha ora siutttt gozz......diomongi ngono agoest jebule..mutung trus muleh karo guneman "jane yo ayu ning ngomonge kok pedes banget koyo jangan lombok iki", terangane den ayu krungu...Den Ayu nomong ngene "yo men ngopo kowe goz..???wani po karo aku..agoezt ngomong ngeneh iki " arepo kwe malih dadi Mak Lampir aku ora bakalan wedi...!!" krungu diejek ngunuh Den Ayu...jebule Den Ayu ra trimo teros muni ngene mosok ayune koyo ngene kok di padake koyo mak lampir...bareng ngunuh Den Ayu nangis kondho karo bapak e ngeneh iki... aku njaluk dimantu soale wis kebacut...pengen banget aku ki pak, pokoke nek ra karo kang rmlodang ora aku, masalae kang rmlodang kie ganteng tenan, deweke wis tak senengi kawit smp, aku kelingan terus angger dolan neng ngomahe dijanganke lombok karo terong. pokoke aku cinta banget, ....krungu ngono kang lodang langsung bungah, teros muni " semono ugu aku dek jan aku tersno tenan karo kowe kie" neng kok ngopo kowe mbiye kae ngomong...yen true lope mu ki nduk Mushe ojo2 kwe ki seneng numpak jaran karo nyanyi langgam Dandang gulo koyo seik dinyanyekke,kang Mantous kae,,,banjor kui Den Ayu langsung longo neng omahku, nginep sewengi. Alangkah..senenge kang Siwid,saking senenge ra reti nek bojone kang Siwid mureng2 teros muni ngene ki...Pye tow kang jarene Mbak Ayu ki rep tak kenalke ro adikmu lha kok malah...kok pangan mentah2 , ngragas tenan jebule .Bar kui terus mulih jupuk alu nggo nuthuk Den Ayu, lha jebule Pipit karo Kesmi reti terus loparan nyang Kang Dewalangit, Kang dewa nesu langsung wae ngluruk nyang Bandung karo nggowo..celurit mboso tekan mbandung jebule gor arep....ngajak ngaret nggolek suket bareng2 karo....ngangon sapi neng cedak kali jebule neng kali ketemu karo...wong wedok2 sing lagi podho...umbah2 neng kali, lha kang Dewa langit neksir karo salah 1 ne wong ngumbai kui mau teros ngomong ngene..
Kembali Ke Atas Go down
must_ed
Koordinator


Lokasi : kaki gunung singa
Reputation : 8
Join date : 24.01.09

PostSubyek: Re: [GAME] Nyambung Kata Jadi Kalimat   Tue Jul 14, 2009 3:51 pm

Hari ini menyenangkan. tapi menurut aku tidak,
soalnya ga ada panganan. wetengku dadi mules, karena lagi kepingin
mangan panganan sing luweh enak, neng piye maneh weteng wis ngelih, eee
tak nyang warunge nduk mushe wae, ngiras pokoke wedangan teh tawar enek
tenan, karo mendoan. habis itu langsung bablas mlethas tanpo mbayar
alias... ngutil njuk gedenangan terus di kon ngrabeni sik nduwe warung
nanging aku emoh, mengko ndak ..diseneni bojone,...Mendingan karo adine
wae,adine iseh cilik kie gek piye?? dienteni 3 thn pasti dah gedhe .nek
arep ngenteni semono suwene ngasi ngoyot seng nunggu... Pas lagi dho
grenengan ngene iki, ee.e.e.mak bedunduk sing duwe warung teko, terus
dho dithuthuki siji-siji.njur do nlayu kabeh. Balik ning ngomah trus
mumpet neng ngisor amben jebule neng kono ono..Nduk Mushe lagi main
bekel dadine,lagi penak main bekel diceloki mbokne dikon..umbah-umbah
karo asah asah .agi bar umbah-umbah jebule iseh kon masak jangan...bar
ngono trus di undang mbahne kon mijeti ..mboke kepenake dipijeti malah
keturon lha ditinggal dolan nenggone mas k_lop trus ..mas k_lop ra no
ngomah bablas ngajak mas nugroho dolan menyang...baron, jebule enek
baron ketemu karo Den Ayu lagi nangis kelaparan neng... parkiran motor, ra iso tuku
Es degan,datanglah kang hajar_ibn karo ngowo....semangkok bakso .jebule Den Ayu ra seneng bakso,,yo wes lah baksone malah gor di...sawang wae dadine di rubung laler .

namati baksone dirubung laler Den Ayu ra tego jebule bakso kui mau di....kekno k_lop wong mesakne jarene klingsir bar kuwi..k_lop kewaregken, nanging Den Ayu iseh kelaparan..
gandeng den ayu iseh kelaperan datang lah agoezt ngowo jangan lombok..dengan wajah seik ganteng agoest ngrayu Den Ayu ngene iki gunemane agoezt...Den Ayu kowe gelem ora nek.... ngeroki gegerku soale aku masuk angin, mau bengi bar... tinju karo CHRIS JOHN, di KO ping sewelas, bar tinju terus....Den Ayu ngomong lha ora siutttt gozz......diomongi ngono agoest jebule..mutung trus muleh karo guneman "jane yo ayu ning ngomonge kok pedes banget koyo jangan lombok iki", terangane den ayu krungu...Den Ayu nomong ngene "yo men ngopo kowe goz..???wani po karo aku..agoezt ngomong ngeneh iki " arepo kwe malih dadi Mak Lampir aku ora bakalan wedi...!!" krungu diejek ngunuh Den Ayu...jebule Den Ayu ra trimo teros muni ngene mosok ayune koyo ngene kok di padake koyo mak lampir...bareng ngunuh Den Ayu nangis kondho karo bapak e ngeneh iki... aku njaluk dimantu soale wis kebacut...pengen banget aku ki pak, pokoke nek ra karo kang rmlodang ora aku, masalae kang rmlodang kie ganteng tenan, deweke wis tak senengi kawit smp, aku kelingan terus angger dolan neng ngomahe dijanganke lombok karo terong. pokoke aku cinta banget, ....krungu ngono kang lodang langsung bungah, teros muni " semono ugu aku dek jan aku tersno tenan karo kowe kie" neng kok ngopo kowe mbiye kae ngomong...yen true lope mu ki nduk Mushe ojo2 kwe ki seneng numpak jaran karo nyanyi langgam Dandang gulo koyo seik dinyanyekke,kang Mantous kae,,,banjor kui Den Ayu langsung longo neng omahku, nginep sewengi. Alangkah..senenge kang Siwid,saking senenge ra reti nek bojone kang Siwid mureng2 teros muni ngene ki...Pye tow kang jarene Mbak Ayu ki rep tak kenalke ro adikmu lha kok malah...kok pangan mentah2 , ngragas tenan jebule .Bar kui terus mulih jupuk alu nggo nuthuk Den Ayu, lha jebule Pipit karo Kesmi reti terus loparan nyang Kang Dewalangit, Kang dewa nesu langsung wae ngluruk nyang Bandung karo nggowo..celurit mboso tekan mbandung jebule gor arep....ngajak ngaret nggolek suket bareng2 karo....ngangon sapi neng cedak kali jebule neng kali ketemu karo...wong wedok2 sing lagi podho...umbah2 neng kali, lha kang Dewa langit neksir karo salah 1 ne wong ngumbai kui mau teros ngomong ngene... "mbak lagi ngumbahi ompol yo?" ayu-ayu kok isih ngompol, jebul sik ngompol...
Kembali Ke Atas Go down
siwid
Donatur


Lokasi : nomaden
Reputation : 21
Join date : 04.04.08

PostSubyek: Re: [GAME] Nyambung Kata Jadi Kalimat   Tue Jul 14, 2009 5:02 pm

ingat aturan di page 1

Quote :
tinggal nambahin aja beberapa kata dari kata2 di depannya. jangan lebih dari 4 kata. ben liyane kbagian.

hatur nuhun.

_________________
Syarat biar punya kawan memang sederhana. Modalnya, mau menerima kawanmu apa adanya. Itu saja!
Kembali Ke Atas Go down
prasetyo
Camat


Lokasi : Ngadipiro-Rejosari-Semin-Jakarta
Reputation : 4
Join date : 22.03.08

PostSubyek: Re: [GAME] Nyambung Kata Jadi Kalimat   Tue Jul 14, 2009 5:10 pm

Hari ini menyenangkan. tapi menurut aku tidak,
soalnya ga ada panganan. wetengku dadi mules, karena lagi kepingin
mangan panganan sing luweh enak, neng piye maneh weteng wis ngelih, eee
tak nyang warunge nduk mushe wae, ngiras pokoke wedangan teh tawar enek
tenan, karo mendoan. habis itu langsung bablas mlethas tanpo mbayar
alias... ngutil njuk gedenangan terus di kon ngrabeni sik nduwe warung
nanging aku emoh, mengko ndak ..diseneni bojone,...Mendingan karo adine
wae,adine iseh cilik kie gek piye?? dienteni 3 thn pasti dah gedhe .nek
arep ngenteni semono suwene ngasi ngoyot seng nunggu... Pas lagi dho
grenengan ngene iki, ee.e.e.mak bedunduk sing duwe warung teko, terus
dho dithuthuki siji-siji.njur do nlayu kabeh. Balik ning ngomah trus
mumpet neng ngisor amben jebule neng kono ono..Nduk Mushe lagi main
bekel dadine,lagi penak main bekel diceloki mbokne dikon..umbah-umbah
karo asah asah .agi bar umbah-umbah jebule iseh kon masak jangan...bar
ngono trus di undang mbahne kon mijeti ..mboke kepenake dipijeti malah
keturon lha ditinggal dolan nenggone mas k_lop trus ..mas k_lop ra no
ngomah bablas ngajak mas nugroho dolan menyang...baron, jebule enek
baron ketemu karo Den Ayu lagi nangis kelaparan neng... parkiran motor, ra iso tuku
Es degan,datanglah kang hajar_ibn karo ngowo....semangkok bakso .jebule Den Ayu ra seneng bakso,,yo wes lah baksone malah gor di...sawang wae dadine di rubung laler .

namati baksone dirubung laler Den Ayu ra tego jebule bakso kui mau di....kekno k_lop wong mesakne jarene klingsir bar kuwi..k_lop kewaregken, nanging Den Ayu iseh kelaparan..
gandeng den ayu iseh kelaperan datang lah agoezt ngowo jangan lombok..dengan wajah seik ganteng agoest ngrayu Den Ayu ngene iki gunemane agoezt...Den Ayu kowe gelem ora nek.... ngeroki gegerku soale aku masuk angin, mau bengi bar... tinju karo CHRIS JOHN, di KO ping sewelas, bar tinju terus....Den Ayu ngomong lha ora siutttt gozz......diomongi ngono agoest jebule..mutung trus muleh karo guneman "jane yo ayu ning ngomonge kok pedes banget koyo jangan lombok iki", terangane den ayu krungu...Den Ayu nomong ngene "yo men ngopo kowe goz..???wani po karo aku..agoezt ngomong ngeneh iki " arepo kwe malih dadi Mak Lampir aku ora bakalan wedi...!!" krungu diejek ngunuh Den Ayu...jebule Den Ayu ra trimo teros muni ngene mosok ayune koyo ngene kok di padake koyo mak lampir...bareng ngunuh Den Ayu nangis kondho karo bapak e ngeneh iki... aku njaluk dimantu soale wis kebacut...pengen banget aku ki pak, pokoke nek ra karo kang rmlodang ora aku, masalae kang rmlodang kie ganteng tenan, deweke wis tak senengi kawit smp, aku kelingan terus angger dolan neng ngomahe dijanganke lombok karo terong. pokoke aku cinta banget, ....krungu ngono kang lodang langsung bungah, teros muni " semono ugu aku dek jan aku tersno tenan karo kowe kie" neng kok ngopo kowe mbiye kae ngomong...yen true lope mu ki nduk Mushe ojo2 kwe ki seneng numpak jaran karo nyanyi langgam Dandang gulo koyo seik dinyanyekke,kang Mantous kae,,,banjor kui Den Ayu langsung longo neng omahku, nginep sewengi. Alangkah..senenge kang Siwid,saking senenge ra reti nek bojone kang Siwid mureng2 teros muni ngene ki...Pye tow kang jarene Mbak Ayu ki rep tak kenalke ro adikmu lha kok malah...kok pangan mentah2 , ngragas tenan jebule .Bar kui terus mulih jupuk alu nggo nuthuk Den Ayu, lha jebule Pipit karo Kesmi reti terus loparan nyang Kang Dewalangit, Kang dewa nesu langsung wae ngluruk nyang Bandung karo nggowo..celurit mboso tekan mbandung jebule gor arep....ngajak ngaret nggolek suket bareng2 karo....ngangon sapi neng cedak kali jebule neng kali ketemu karo...wong wedok2 sing lagi podho...umbah2 neng kali, lha kang Dewa langit neksir karo salah 1 ne wong ngumbai kui mau teros ngomong ngene... "mbak lagi ngumbahi ompol yo?" ayu-ayu kok isih ngompol, jebul sik ngompol...kuwi anak'e, amargo ngerti nek wis podho duwe anak Kang Dewa moh no,.. terus wedoan kuwi mau malah gantian naksir kang Dewa nanging Kang Dewa....
Kembali Ke Atas Go down
Den Ayu
Koordinator


Lokasi : Wonosari GK
Reputation : 18
Join date : 23.03.09

PostSubyek: Re: [GAME] Nyambung Kata Jadi Kalimat   Tue Jul 14, 2009 5:41 pm

Hari ini menyenangkan. tapi menurut aku tidak,
soalnya ga ada panganan. wetengku dadi mules, karena lagi kepingin
mangan panganan sing luweh enak, neng piye maneh weteng wis ngelih, eee
tak nyang warunge nduk mushe wae, ngiras pokoke wedangan teh tawar enek
tenan, karo mendoan. habis itu langsung bablas mlethas tanpo mbayar
alias... ngutil njuk gedenangan terus di kon ngrabeni sik nduwe warung
nanging aku emoh, mengko ndak ..diseneni bojone,...Mendingan karo adine
wae,adine iseh cilik kie gek piye?? dienteni 3 thn pasti dah gedhe .nek
arep ngenteni semono suwene ngasi ngoyot seng nunggu... Pas lagi dho
grenengan ngene iki, ee.e.e.mak bedunduk sing duwe warung teko, terus
dho dithuthuki siji-siji.njur do nlayu kabeh. Balik ning ngomah trus
mumpet neng ngisor amben jebule neng kono ono..Nduk Mushe lagi main
bekel dadine,lagi penak main bekel diceloki mbokne dikon..umbah-umbah
karo asah asah .agi bar umbah-umbah jebule iseh kon masak jangan...bar
ngono trus di undang mbahne kon mijeti ..mboke kepenake dipijeti malah
keturon lha ditinggal dolan nenggone mas k_lop trus ..mas k_lop ra no
ngomah bablas ngajak mas nugroho dolan menyang...baron, jebule enek
baron ketemu karo Den Ayu lagi nangis kelaparan neng... parkiran motor, ra iso tuku
Es degan,datanglah kang hajar_ibn karo ngowo....semangkok bakso .jebule Den Ayu ra seneng bakso,,yo wes lah baksone malah gor di...sawang wae dadine di rubung laler .

namati baksone dirubung laler Den Ayu ra tego jebule bakso kui mau di....kekno k_lop wong mesakne jarene klingsir bar kuwi..k_lop kewaregken, nanging Den Ayu iseh kelaparan..
gandeng den ayu iseh kelaperan datang lah agoezt ngowo jangan lombok..dengan wajah seik ganteng agoest ngrayu Den Ayu ngene iki gunemane agoezt...Den Ayu kowe gelem ora nek.... ngeroki gegerku soale aku masuk angin, mau bengi bar... tinju karo CHRIS JOHN, di KO ping sewelas, bar tinju terus....Den Ayu ngomong lha ora siutttt gozz......diomongi ngono agoest jebule..mutung trus muleh karo guneman "jane yo ayu ning ngomonge kok pedes banget koyo jangan lombok iki", terangane den ayu krungu...Den Ayu nomong ngene "yo men ngopo kowe goz..???wani po karo aku..agoezt ngomong ngeneh iki " arepo kwe malih dadi Mak Lampir aku ora bakalan wedi...!!" krungu diejek ngunuh Den Ayu...jebule Den Ayu ra trimo teros muni ngene mosok ayune koyo ngene kok di padake koyo mak lampir...bareng ngunuh Den Ayu nangis kondho karo bapak e ngeneh iki... aku njaluk dimantu soale wis kebacut...pengen banget aku ki pak, pokoke nek ra karo kang rmlodang ora aku, masalae kang rmlodang kie ganteng tenan, deweke wis tak senengi kawit smp, aku kelingan terus angger dolan neng ngomahe dijanganke lombok karo terong. pokoke aku cinta banget, ....krungu ngono kang lodang langsung bungah, teros muni " semono ugu aku dek jan aku tersno tenan karo kowe kie" neng kok ngopo kowe mbiye kae ngomong...yen true lope mu ki nduk Mushe ojo2 kwe ki seneng numpak jaran karo nyanyi langgam Dandang gulo koyo seik dinyanyekke,kang Mantous kae,,,banjor kui Den Ayu langsung longo neng omahku, nginep sewengi. Alangkah..senenge kang Siwid,saking senenge ra reti nek bojone kang Siwid mureng2 teros muni ngene ki...Pye tow kang jarene Mbak Ayu ki rep tak kenalke ro adikmu lha kok malah...kok pangan mentah2 , ngragas tenan jebule .Bar kui terus mulih jupuk alu nggo nuthuk Den Ayu, lha jebule Pipit karo Kesmi reti terus loparan nyang Kang Dewalangit, Kang dewa nesu langsung wae ngluruk nyang Bandung karo nggowo..celurit mboso tekan mbandung jebule gor arep....ngajak ngaret nggolek suket bareng2 karo....ngangon sapi neng cedak kali jebule neng kali ketemu karo...wong wedok2 sing lagi podho...umbah2 neng kali, lha kang Dewa langit neksir karo salah 1 ne wong ngumbai kui mau teros ngomong ngene... "mbak lagi ngumbahi ompol yo?" ayu-ayu kok isih ngompol, jebul sik ngompol..[color=blue].kuwi anak'e, amargo ngerti nek wis podho duwe anak Kang Dewa moh no,.. terus wedoan kuwi mau malah gantian naksir kang Dewa nanging Kang Dewa....pilih adine sik manis tur jik single ning..

_________________
"KEEP ISTIQOMAH"
Kembali Ke Atas Go down
Ripto_wae
KorLap


Lokasi : Bambu Apus,Ciputat (Cah_Kedungpoh )
Reputation : 3
Join date : 26.06.09

PostSubyek: Re: [GAME] Nyambung Kata Jadi Kalimat   Tue Jul 14, 2009 6:06 pm

Hari ini menyenangkan. tapi menurut aku tidak,
soalnya ga ada panganan. wetengku dadi mules, karena lagi kepingin
mangan panganan sing luweh enak, neng piye maneh weteng wis ngelih, eee
tak nyang warunge nduk mushe wae, ngiras pokoke wedangan teh tawar enek
tenan, karo mendoan. habis itu langsung bablas mlethas tanpo mbayar
alias... ngutil njuk gedenangan terus di kon ngrabeni sik nduwe warung
nanging aku emoh, mengko ndak ..diseneni bojone,...Mendingan karo adine
wae,adine iseh cilik kie gek piye?? dienteni 3 thn pasti dah gedhe .nek
arep ngenteni semono suwene ngasi ngoyot seng nunggu... Pas lagi dho
grenengan ngene iki, ee.e.e.mak bedunduk sing duwe warung teko, terus
dho dithuthuki siji-siji.njur do nlayu kabeh. Balik ning ngomah trus
mumpet neng ngisor amben jebule neng kono ono..Nduk Mushe lagi main
bekel dadine,lagi penak main bekel diceloki mbokne dikon..umbah-umbah
karo asah asah .agi bar umbah-umbah jebule iseh kon masak jangan...bar
ngono trus di undang mbahne kon mijeti ..mboke kepenake dipijeti malah
keturon lha ditinggal dolan nenggone mas k_lop trus ..mas k_lop ra no
ngomah bablas ngajak mas nugroho dolan menyang...baron, jebule enek
baron ketemu karo Den Ayu lagi nangis kelaparan neng... parkiran motor, ra iso tuku
Es degan,datanglah kang hajar_ibn karo ngowo....semangkok bakso .jebule Den Ayu ra seneng bakso,,yo wes lah baksone malah gor di...sawang wae dadine di rubung laler .

namati baksone dirubung laler Den Ayu ra tego jebule bakso kui mau di....kekno k_lop wong mesakne jarene klingsir bar kuwi..k_lop kewaregken, nanging Den Ayu iseh kelaparan..
gandeng den ayu iseh kelaperan datang lah agoezt ngowo jangan lombok..dengan wajah seik ganteng agoest ngrayu Den Ayu ngene iki gunemane agoezt...Den Ayu kowe gelem ora nek.... ngeroki gegerku soale aku masuk angin, mau bengi bar... tinju karo CHRIS JOHN, di KO ping sewelas, bar tinju terus....Den Ayu ngomong lha ora siutttt gozz......diomongi ngono agoest jebule..mutung trus muleh karo guneman "jane yo ayu ning ngomonge kok pedes banget koyo jangan lombok iki", terangane den ayu krungu...Den Ayu nomong ngene "yo men ngopo kowe goz..???wani po karo aku..agoezt ngomong ngeneh iki " arepo kwe malih dadi Mak Lampir aku ora bakalan wedi...!!" krungu diejek ngunuh Den Ayu...jebule Den Ayu ra trimo teros muni ngene mosok ayune koyo ngene kok di padake koyo mak lampir...bareng ngunuh Den Ayu nangis kondho karo bapak e ngeneh iki... aku njaluk dimantu soale wis kebacut...pengen banget aku ki pak, pokoke nek ra karo kang rmlodang ora aku, masalae kang rmlodang kie ganteng tenan, deweke wis tak senengi kawit smp, aku kelingan terus angger dolan neng ngomahe dijanganke lombok karo terong. pokoke aku cinta banget, ....krungu ngono kang lodang langsung bungah, teros muni " semono ugu aku dek jan aku tersno tenan karo kowe kie" neng kok ngopo kowe mbiye kae ngomong...yen true lope mu ki nduk Mushe ojo2 kwe ki seneng numpak jaran karo nyanyi langgam Dandang gulo koyo seik dinyanyekke,kang Mantous kae,,,banjor kui Den Ayu langsung longo neng omahku, nginep sewengi. Alangkah..senenge kang Siwid,saking senenge ra reti nek bojone kang Siwid mureng2 teros muni ngene ki...Pye tow kang jarene Mbak Ayu ki rep tak kenalke ro adikmu lha kok malah...kok pangan mentah2 , ngragas tenan jebule .Bar kui terus mulih jupuk alu nggo nuthuk Den Ayu, lha jebule Pipit karo Kesmi reti terus loparan nyang Kang Dewalangit, Kang dewa nesu langsung wae ngluruk nyang Bandung karo nggowo..celurit mboso tekan mbandung jebule gor arep....ngajak ngaret nggolek suket bareng2 karo....ngangon sapi neng cedak kali jebule neng kali ketemu karo...wong wedok2 sing lagi podho...umbah2 neng kali, lha kang Dewa langit neksir karo salah 1 ne wong ngumbai kui mau teros ngomong ngene... "mbak lagi ngumbahi ompol yo?" ayu-ayu kok isih ngompol, jebul sik ngompol..[color=blue].kuwi anak'e, amargo ngerti nek wis podho duwe anak Kang Dewa moh no,.. terus wedoan kuwi mau malah gantian naksir kang Dewa nanging Kang Dewa....pilih adine sik manis tur jik single ning,jebuli adine kuwi due leloro sing asale soko turunan'e mbah'e,dadi Kang Dewa.......
Kembali Ke Atas Go down
k_lop
Pengawas


Lokasi : Bandung
Reputation : 16
Join date : 08.06.08

PostSubyek: Re: [GAME] Nyambung Kata Jadi Kalimat   Wed Jul 15, 2009 9:42 am

Hari ini menyenangkan. tapi menurut aku tidak,
soalnya ga ada panganan. wetengku dadi mules, karena lagi kepingin
mangan panganan sing luweh enak, neng piye maneh weteng wis ngelih, eee
tak nyang warunge nduk mushe wae, ngiras pokoke wedangan teh tawar enek
tenan, karo mendoan. habis itu langsung bablas mlethas tanpo mbayar
alias... ngutil njuk gedenangan terus di kon ngrabeni sik nduwe warung
nanging aku emoh, mengko ndak ..diseneni bojone,...Mendingan karo adine
wae,adine iseh cilik kie gek piye?? dienteni 3 thn pasti dah gedhe .nek
arep ngenteni semono suwene ngasi ngoyot seng nunggu... Pas lagi dho
grenengan ngene iki, ee.e.e.mak bedunduk sing duwe warung teko, terus
dho dithuthuki siji-siji.njur do nlayu kabeh. Balik ning ngomah trus
mumpet neng ngisor amben jebule neng kono ono..Nduk Mushe lagi main
bekel dadine,lagi penak main bekel diceloki mbokne dikon..umbah-umbah
karo asah asah .agi bar umbah-umbah jebule iseh kon masak jangan...bar
ngono trus di undang mbahne kon mijeti ..mboke kepenake dipijeti malah
keturon lha ditinggal dolan nenggone mas k_lop trus ..mas k_lop ra no
ngomah bablas ngajak mas nugroho dolan menyang...baron, jebule enek
baron ketemu karo Den Ayu lagi nangis kelaparan neng... parkiran motor, ra iso tuku
Es degan,datanglah kang hajar_ibn karo ngowo....semangkok bakso .jebule Den Ayu ra seneng bakso,,yo wes lah baksone malah gor di...sawang wae dadine di rubung laler .

namati baksone dirubung laler Den Ayu ra tego jebule bakso kui mau di....kekno k_lop wong mesakne jarene klingsir bar kuwi..k_lop kewaregken, nanging Den Ayu iseh kelaparan..
gandeng den ayu iseh kelaperan datang lah agoezt ngowo jangan lombok..dengan wajah seik ganteng agoest ngrayu Den Ayu ngene iki gunemane agoezt...Den Ayu kowe gelem ora nek.... ngeroki gegerku soale aku masuk angin, mau bengi bar... tinju karo CHRIS JOHN, di KO ping sewelas, bar tinju terus....Den Ayu ngomong lha ora siutttt gozz......diomongi ngono agoest jebule..mutung trus muleh karo guneman "jane yo ayu ning ngomonge kok pedes banget koyo jangan lombok iki", terangane den ayu krungu...Den Ayu nomong ngene "yo men ngopo kowe goz..???wani po karo aku..agoezt ngomong ngeneh iki " arepo kwe malih dadi Mak Lampir aku ora bakalan wedi...!!" krungu diejek ngunuh Den Ayu...jebule Den Ayu ra trimo teros muni ngene mosok ayune koyo ngene kok di padake koyo mak lampir...bareng ngunuh Den Ayu nangis kondho karo bapak e ngeneh iki... aku njaluk dimantu soale wis kebacut...pengen banget aku ki pak, pokoke nek ra karo kang rmlodang ora aku, masalae kang rmlodang kie ganteng tenan, deweke wis tak senengi kawit smp, aku kelingan terus angger dolan neng ngomahe dijanganke lombok karo terong. pokoke aku cinta banget, ....krungu ngono kang lodang langsung bungah, teros muni " semono ugu aku dek jan aku tersno tenan karo kowe kie" neng kok ngopo kowe mbiye kae ngomong...yen true lope mu ki nduk Mushe ojo2 kwe ki seneng numpak jaran karo nyanyi langgam Dandang gulo koyo seik dinyanyekke,kang Mantous kae,,,banjor kui Den Ayu langsung longo neng omahku, nginep sewengi. Alangkah..senenge kang Siwid,saking senenge ra reti nek bojone kang Siwid mureng2 teros muni ngene ki...Pye tow kang jarene Mbak Ayu ki rep tak kenalke ro adikmu lha kok malah...kok pangan mentah2 , ngragas tenan jebule .Bar kui terus mulih jupuk alu nggo nuthuk Den Ayu, lha jebule Pipit karo Kesmi reti terus loparan nyang Kang Dewalangit, Kang dewa nesu langsung wae ngluruk nyang Bandung karo nggowo..celurit mboso tekan mbandung jebule gor arep....ngajak ngaret nggolek suket bareng2 karo....ngangon sapi neng cedak kali jebule neng kali ketemu karo...wong wedok2 sing lagi podho...umbah2 neng kali, lha kang Dewa langit neksir karo salah 1 ne wong ngumbai kui mau teros ngomong ngene... "mbak lagi ngumbahi ompol yo?" ayu-ayu kok isih ngompol, jebul sik ngompol..[color=blue].kuwi anak'e, amargo ngerti nek wis podho duwe anak Kang Dewa moh no,.. terus wedoan kuwi mau malah gantian naksir kang Dewa nanging Kang Dewa....pilih adine sik manis tur jik single ning,jebuli adine kuwi due leloro sing asale soko turunan'e mbah'e,dadi Kang Dewa.......mileh mbahe wae lah, semono ugo mbahe yo gelem karo kangdewa teros nglangsungke
Kembali Ke Atas Go down
kandar
Presidium


Lokasi : jakarta asli Kemiri, Tanjung sari
Reputation : 25
Join date : 23.08.08

PostSubyek: Re: [GAME] Nyambung Kata Jadi Kalimat   Wed Jul 15, 2009 10:11 am

Hari ini menyenangkan. tapi menurut aku tidak,
soalnya ga ada panganan. wetengku dadi mules, karena lagi kepingin
mangan panganan sing luweh enak, neng piye maneh weteng wis ngelih, eee
tak nyang warunge nduk mushe wae, ngiras pokoke wedangan teh tawar enek
tenan, karo mendoan. habis itu langsung bablas mlethas tanpo mbayar
alias... ngutil njuk gedenangan terus di kon ngrabeni sik nduwe warung
nanging aku emoh, mengko ndak ..diseneni bojone,...Mendingan karo adine
wae,adine iseh cilik kie gek piye?? dienteni 3 thn pasti dah gedhe .nek
arep ngenteni semono suwene ngasi ngoyot seng nunggu... Pas lagi dho
grenengan ngene iki, ee.e.e.mak bedunduk sing duwe warung teko, terus
dho dithuthuki siji-siji.njur do nlayu kabeh. Balik ning ngomah trus
mumpet neng ngisor amben jebule neng kono ono..Nduk Mushe lagi main
bekel dadine,lagi penak main bekel diceloki mbokne dikon..umbah-umbah
karo asah asah .agi bar umbah-umbah jebule iseh kon masak jangan...bar
ngono trus di undang mbahne kon mijeti ..mboke kepenake dipijeti malah
keturon lha ditinggal dolan nenggone mas k_lop trus ..mas k_lop ra no
ngomah bablas ngajak mas nugroho dolan menyang...baron, jebule enek
baron ketemu karo Den Ayu lagi nangis kelaparan neng... parkiran motor, ra iso tuku
Es degan,datanglah kang hajar_ibn karo ngowo....semangkok bakso .jebule Den Ayu ra seneng bakso,,yo wes lah baksone malah gor di...sawang wae dadine di rubung laler .

namati baksone dirubung laler Den Ayu ra tego jebule bakso kui mau di....kekno k_lop wong mesakne jarene klingsir bar kuwi..k_lop kewaregken, nanging Den Ayu iseh kelaparan..
gandeng den ayu iseh kelaperan datang lah agoezt ngowo jangan lombok..dengan wajah seik ganteng agoest ngrayu Den Ayu ngene iki gunemane agoezt...Den Ayu kowe gelem ora nek.... ngeroki gegerku soale aku masuk angin, mau bengi bar... tinju karo CHRIS JOHN, di KO ping sewelas, bar tinju terus....Den Ayu ngomong lha ora siutttt gozz......diomongi ngono agoest jebule..mutung trus muleh karo guneman "jane yo ayu ning ngomonge kok pedes banget koyo jangan lombok iki", terangane den ayu krungu...Den Ayu nomong ngene "yo men ngopo kowe goz..???wani po karo aku..agoezt ngomong ngeneh iki " arepo kwe malih dadi Mak Lampir aku ora bakalan wedi...!!" krungu diejek ngunuh Den Ayu...jebule Den Ayu ra trimo teros muni ngene mosok ayune koyo ngene kok di padake koyo mak lampir...bareng ngunuh Den Ayu nangis kondho karo bapak e ngeneh iki... aku njaluk dimantu soale wis kebacut...pengen banget aku ki pak, pokoke nek ra karo kang rmlodang ora aku, masalae kang rmlodang kie ganteng tenan, deweke wis tak senengi kawit smp, aku kelingan terus angger dolan neng ngomahe dijanganke lombok karo terong. pokoke aku cinta banget, ....krungu ngono kang lodang langsung bungah, teros muni " semono ugu aku dek jan aku tersno tenan karo kowe kie" neng kok ngopo kowe mbiye kae ngomong...yen true lope mu ki nduk Mushe ojo2 kwe ki seneng numpak jaran karo nyanyi langgam Dandang gulo koyo seik dinyanyekke,kang Mantous kae,,,banjor kui Den Ayu langsung longo neng omahku, nginep sewengi. Alangkah..senenge kang Siwid,saking senenge ra reti nek bojone kang Siwid mureng2 teros muni ngene ki...Pye tow kang jarene Mbak Ayu ki rep tak kenalke ro adikmu lha kok malah...kok pangan mentah2 , ngragas tenan jebule .Bar kui terus mulih jupuk alu nggo nuthuk Den Ayu, lha jebule Pipit karo Kesmi reti terus loparan nyang Kang Dewalangit, Kang dewa nesu langsung wae ngluruk nyang Bandung karo nggowo..celurit mboso tekan mbandung jebule gor arep....ngajak ngaret nggolek suket bareng2 karo....ngangon sapi neng cedak kali jebule neng kali ketemu karo...wong wedok2 sing lagi podho...umbah2 neng kali, lha kang Dewa langit neksir karo salah 1 ne wong ngumbai kui mau teros ngomong ngene... "mbak lagi ngumbahi ompol yo?" ayu-ayu kok isih ngompol, jebul sik ngompol..[color=blue].kuwi anak'e, amargo ngerti nek wis podho duwe anak Kang Dewa moh no,.. terus wedoan kuwi mau malah gantian naksir kang Dewa nanging Kang Dewa....pilih adine sik manis tur jik single ning,jebuli adine kuwi due leloro sing asale soko turunan'e mbah'e,dadi Kang Dewa.......mileh mbahe wae lah, semono ugo mbahe yo gelem karo kangdewa teros nglangsungke.. perjanjian sing isine...

_________________
urip mung mampir ngombe lan mung wang sinawang.

Menjadi tua pelan tapi pasti, namun menjadi dewasa belum tentu.

http://syifauwongmantren.multiply.com => nembe sinau
Kembali Ke Atas Go down
http://syifauwongmantren.multiply.com
k_lop
Pengawas


Lokasi : Bandung
Reputation : 16
Join date : 08.06.08

PostSubyek: Re: [GAME] Nyambung Kata Jadi Kalimat   Wed Jul 15, 2009 12:04 pm

Hari ini menyenangkan. tapi menurut aku tidak,
soalnya ga ada panganan. wetengku dadi mules, karena lagi kepingin
mangan panganan sing luweh enak, neng piye maneh weteng wis ngelih, eee
tak nyang warunge nduk mushe wae, ngiras pokoke wedangan teh tawar enek
tenan, karo mendoan. habis itu langsung bablas mlethas tanpo mbayar
alias... ngutil njuk gedenangan terus di kon ngrabeni sik nduwe warung
nanging aku emoh, mengko ndak ..diseneni bojone,...Mendingan karo adine
wae,adine iseh cilik kie gek piye?? dienteni 3 thn pasti dah gedhe .nek
arep ngenteni semono suwene ngasi ngoyot seng nunggu... Pas lagi dho
grenengan ngene iki, ee.e.e.mak bedunduk sing duwe warung teko, terus
dho dithuthuki siji-siji.njur do nlayu kabeh. Balik ning ngomah trus
mumpet neng ngisor amben jebule neng kono ono..Nduk Mushe lagi main
bekel dadine,lagi penak main bekel diceloki mbokne dikon..umbah-umbah
karo asah asah .agi bar umbah-umbah jebule iseh kon masak jangan...bar
ngono trus di undang mbahne kon mijeti ..mboke kepenake dipijeti malah
keturon lha ditinggal dolan nenggone mas k_lop trus ..mas k_lop ra no
ngomah bablas ngajak mas nugroho dolan menyang...baron, jebule enek
baron ketemu karo Den Ayu lagi nangis kelaparan neng... parkiran motor, ra iso tuku
Es degan,datanglah kang hajar_ibn karo ngowo....semangkok bakso .jebule Den Ayu ra seneng bakso,,yo wes lah baksone malah gor di...sawang wae dadine di rubung laler .

namati baksone dirubung laler Den Ayu ra tego jebule bakso kui mau di....kekno k_lop wong mesakne jarene klingsir bar kuwi..k_lop kewaregken, nanging Den Ayu iseh kelaparan..
gandeng den ayu iseh kelaperan datang lah agoezt ngowo jangan lombok..dengan wajah seik ganteng agoest ngrayu Den Ayu ngene iki gunemane agoezt...Den Ayu kowe gelem ora nek.... ngeroki gegerku soale aku masuk angin, mau bengi bar... tinju karo CHRIS JOHN, di KO ping sewelas, bar tinju terus....Den Ayu ngomong lha ora siutttt gozz......diomongi ngono agoest jebule..mutung trus muleh karo guneman "jane yo ayu ning ngomonge kok pedes banget koyo jangan lombok iki", terangane den ayu krungu...Den Ayu nomong ngene "yo men ngopo kowe goz..???wani po karo aku..agoezt ngomong ngeneh iki " arepo kwe malih dadi Mak Lampir aku ora bakalan wedi...!!" krungu diejek ngunuh Den Ayu...jebule Den Ayu ra trimo teros muni ngene mosok ayune koyo ngene kok di padake koyo mak lampir...bareng ngunuh Den Ayu nangis kondho karo bapak e ngeneh iki... aku njaluk dimantu soale wis kebacut...pengen banget aku ki pak, pokoke nek ra karo kang rmlodang ora aku, masalae kang rmlodang kie ganteng tenan, deweke wis tak senengi kawit smp, aku kelingan terus angger dolan neng ngomahe dijanganke lombok karo terong. pokoke aku cinta banget, ....krungu ngono kang lodang langsung bungah, teros muni " semono ugu aku dek jan aku tersno tenan karo kowe kie" neng kok ngopo kowe mbiye kae ngomong...yen true lope mu ki nduk Mushe ojo2 kwe ki seneng numpak jaran karo nyanyi langgam Dandang gulo koyo seik dinyanyekke,kang Mantous kae,,,banjor kui Den Ayu langsung longo neng omahku, nginep sewengi. Alangkah..senenge kang Siwid,saking senenge ra reti nek bojone kang Siwid mureng2 teros muni ngene ki...Pye tow kang jarene Mbak Ayu ki rep tak kenalke ro adikmu lha kok malah...kok pangan mentah2 , ngragas tenan jebule .Bar kui terus mulih jupuk alu nggo nuthuk Den Ayu, lha jebule Pipit karo Kesmi reti terus loparan nyang Kang Dewalangit, Kang dewa nesu langsung wae ngluruk nyang Bandung karo nggowo..celurit mboso tekan mbandung jebule gor arep....ngajak ngaret nggolek suket bareng2 karo....ngangon sapi neng cedak kali jebule neng kali ketemu karo...wong wedok2 sing lagi podho...umbah2 neng kali, lha kang Dewa langit neksir karo salah 1 ne wong ngumbai kui mau teros ngomong ngene... "mbak lagi ngumbahi ompol yo?" ayu-ayu kok isih ngompol, jebul sik ngompol..[color=blue].kuwi anak'e, amargo ngerti nek wis podho duwe anak Kang Dewa moh no,.. terus wedoan kuwi mau malah gantian naksir kang Dewa nanging Kang Dewa....pilih adine sik manis tur jik single ning,jebuli adine kuwi due leloro sing asale soko turunan'e mbah'e,dadi Kang Dewa.......mileh mbahe wae lah, semono ugo mbahe yo gelem karo kangdewa teros nglangsungke.. perjanjian sing isine...kesetiaan tresno seumur hidup neng jebulane..
Kembali Ke Atas Go down
kandar
Presidium


Lokasi : jakarta asli Kemiri, Tanjung sari
Reputation : 25
Join date : 23.08.08

PostSubyek: Re: [GAME] Nyambung Kata Jadi Kalimat   Wed Jul 15, 2009 12:41 pm

ri ini menyenangkan. tapi menurut aku tidak,
soalnya ga ada panganan. wetengku dadi mules, karena lagi kepingin
mangan panganan sing luweh enak, neng piye maneh weteng wis ngelih, eee
tak nyang warunge nduk mushe wae, ngiras pokoke wedangan teh tawar enek
tenan, karo mendoan. habis itu langsung bablas mlethas tanpo mbayar
alias... ngutil njuk gedenangan terus di kon ngrabeni sik nduwe warung
nanging aku emoh, mengko ndak ..diseneni bojone,...Mendingan karo adine
wae,adine iseh cilik kie gek piye?? dienteni 3 thn pasti dah gedhe .nek
arep ngenteni semono suwene ngasi ngoyot seng nunggu... Pas lagi dho
grenengan ngene iki, ee.e.e.mak bedunduk sing duwe warung teko, terus
dho dithuthuki siji-siji.njur do nlayu kabeh. Balik ning ngomah trus
mumpet neng ngisor amben jebule neng kono ono..Nduk Mushe lagi main
bekel dadine,lagi penak main bekel diceloki mbokne dikon..umbah-umbah
karo asah asah .agi bar umbah-umbah jebule iseh kon masak jangan...bar
ngono trus di undang mbahne kon mijeti ..mboke kepenake dipijeti malah
keturon lha ditinggal dolan nenggone mas k_lop trus ..mas k_lop ra no
ngomah bablas ngajak mas nugroho dolan menyang...baron, jebule enek
baron ketemu karo Den Ayu lagi nangis kelaparan neng... parkiran motor, ra iso tuku
Es degan,datanglah kang hajar_ibn karo ngowo....semangkok bakso .jebule Den Ayu ra seneng bakso,,yo wes lah baksone malah gor di...sawang wae dadine di rubung laler .

namati baksone dirubung laler Den Ayu ra tego jebule bakso kui mau di....kekno k_lop wong mesakne jarene klingsir bar kuwi..k_lop kewaregken, nanging Den Ayu iseh kelaparan..
gandeng den ayu iseh kelaperan datang lah agoezt ngowo jangan lombok..dengan wajah seik ganteng agoest ngrayu Den Ayu ngene iki gunemane agoezt...Den Ayu kowe gelem ora nek.... ngeroki gegerku soale aku masuk angin, mau bengi bar... tinju karo CHRIS JOHN, di KO ping sewelas, bar tinju terus....Den Ayu ngomong lha ora siutttt gozz......diomongi ngono agoest jebule..mutung trus muleh karo guneman "jane yo ayu ning ngomonge kok pedes banget koyo jangan lombok iki", terangane den ayu krungu...Den Ayu nomong ngene "yo men ngopo kowe goz..???wani po karo aku..agoezt ngomong ngeneh iki " arepo kwe malih dadi Mak Lampir aku ora bakalan wedi...!!" krungu diejek ngunuh Den Ayu...jebule Den Ayu ra trimo teros muni ngene mosok ayune koyo ngene kok di padake koyo mak lampir...bareng ngunuh Den Ayu nangis kondho karo bapak e ngeneh iki... aku njaluk dimantu soale wis kebacut...pengen banget aku ki pak, pokoke nek ra karo kang rmlodang ora aku, masalae kang rmlodang kie ganteng tenan, deweke wis tak senengi kawit smp, aku kelingan terus angger dolan neng ngomahe dijanganke lombok karo terong. pokoke aku cinta banget, ....krungu ngono kang lodang langsung bungah, teros muni " semono ugu aku dek jan aku tersno tenan karo kowe kie" neng kok ngopo kowe mbiye kae ngomong...yen true lope mu ki nduk Mushe ojo2 kwe ki seneng numpak jaran karo nyanyi langgam Dandang gulo koyo seik dinyanyekke,kang Mantous kae,,,banjor kui Den Ayu langsung longo neng omahku, nginep sewengi. Alangkah..senenge kang Siwid,saking senenge ra reti nek bojone kang Siwid mureng2 teros muni ngene ki...Pye tow kang jarene Mbak Ayu ki rep tak kenalke ro adikmu lha kok malah...kok pangan mentah2 , ngragas tenan jebule .Bar kui terus mulih jupuk alu nggo nuthuk Den Ayu, lha jebule Pipit karo Kesmi reti terus loparan nyang Kang Dewalangit, Kang dewa nesu langsung wae ngluruk nyang Bandung karo nggowo..celurit mboso tekan mbandung jebule gor arep....ngajak ngaret nggolek suket bareng2 karo....ngangon sapi neng cedak kali jebule neng kali ketemu karo...wong wedok2 sing lagi podho...umbah2 neng kali, lha kang Dewa langit neksir karo salah 1 ne wong ngumbai kui mau teros ngomong ngene... "mbak lagi ngumbahi ompol yo?" ayu-ayu kok isih ngompol, jebul sik ngompol..[color=blue].kuwi anak'e, amargo ngerti nek wis podho duwe anak Kang Dewa moh no,.. terus wedoan kuwi mau malah gantian naksir kang Dewa nanging Kang Dewa....pilih adine sik manis tur jik single ning,jebuli adine kuwi due leloro sing asale soko turunan'e mbah'e,dadi Kang Dewa.......mileh mbahe wae lah, semono ugo mbahe yo gelem karo kangdewa teros nglangsungke.. perjanjian sing isine...kesetiaan tresno seumur hidup neng jebulane..kabeh mau gur...

_________________
urip mung mampir ngombe lan mung wang sinawang.

Menjadi tua pelan tapi pasti, namun menjadi dewasa belum tentu.

http://syifauwongmantren.multiply.com => nembe sinau
Kembali Ke Atas Go down
http://syifauwongmantren.multiply.com
k_lop
Pengawas


Lokasi : Bandung
Reputation : 16
Join date : 08.06.08

PostSubyek: Re: [GAME] Nyambung Kata Jadi Kalimat   Wed Jul 15, 2009 3:26 pm

Hari ini menyenangkan. tapi menurut aku tidak,
soalnya ga ada panganan. wetengku dadi mules, karena lagi kepingin
mangan panganan sing luweh enak, neng piye maneh weteng wis ngelih, eee
tak nyang warunge nduk mushe wae, ngiras pokoke wedangan teh tawar enek
tenan, karo mendoan. habis itu langsung bablas mlethas tanpo mbayar
alias... ngutil njuk gedenangan terus di kon ngrabeni sik nduwe warung
nanging aku emoh, mengko ndak ..diseneni bojone,...Mendingan karo adine
wae,adine iseh cilik kie gek piye?? dienteni 3 thn pasti dah gedhe .nek
arep ngenteni semono suwene ngasi ngoyot seng nunggu... Pas lagi dho
grenengan ngene iki, ee.e.e.mak bedunduk sing duwe warung teko, terus
dho dithuthuki siji-siji.njur do nlayu kabeh. Balik ning ngomah trus
mumpet neng ngisor amben jebule neng kono ono..Nduk Mushe lagi main
bekel dadine,lagi penak main bekel diceloki mbokne dikon..umbah-umbah
karo asah asah .agi bar umbah-umbah jebule iseh kon masak jangan...bar
ngono trus di undang mbahne kon mijeti ..mboke kepenake dipijeti malah
keturon lha ditinggal dolan nenggone mas k_lop trus ..mas k_lop ra no
ngomah bablas ngajak mas nugroho dolan menyang...baron, jebule enek
baron ketemu karo Den Ayu lagi nangis kelaparan neng... parkiran motor, ra iso tuku
Es degan,datanglah kang hajar_ibn karo ngowo....semangkok bakso .jebule Den Ayu ra seneng bakso,,yo wes lah baksone malah gor di...sawang wae dadine di rubung laler .

namati baksone dirubung laler Den Ayu ra tego jebule bakso kui mau di....kekno k_lop wong mesakne jarene klingsir bar kuwi..k_lop kewaregken, nanging Den Ayu iseh kelaparan..
gandeng den ayu iseh kelaperan datang lah agoezt ngowo jangan lombok..dengan wajah seik ganteng agoest ngrayu Den Ayu ngene iki gunemane agoezt...Den Ayu kowe gelem ora nek.... ngeroki gegerku soale aku masuk angin, mau bengi bar... tinju karo CHRIS JOHN, di KO ping sewelas, bar tinju terus....Den Ayu ngomong lha ora siutttt gozz......diomongi ngono agoest jebule..mutung trus muleh karo guneman "jane yo ayu ning ngomonge kok pedes banget koyo jangan lombok iki", terangane den ayu krungu...Den Ayu nomong ngene "yo men ngopo kowe goz..???wani po karo aku..agoezt ngomong ngeneh iki " arepo kwe malih dadi Mak Lampir aku ora bakalan wedi...!!" krungu diejek ngunuh Den Ayu...jebule Den Ayu ra trimo teros muni ngene mosok ayune koyo ngene kok di padake koyo mak lampir...bareng ngunuh Den Ayu nangis kondho karo bapak e ngeneh iki... aku njaluk dimantu soale wis kebacut...pengen banget aku ki pak, pokoke nek ra karo kang rmlodang ora aku, masalae kang rmlodang kie ganteng tenan, deweke wis tak senengi kawit smp, aku kelingan terus angger dolan neng ngomahe dijanganke lombok karo terong. pokoke aku cinta banget, ....krungu ngono kang lodang langsung bungah, teros muni " semono ugu aku dek jan aku tersno tenan karo kowe kie" neng kok ngopo kowe mbiye kae ngomong...yen true lope mu ki nduk Mushe ojo2 kwe ki seneng numpak jaran karo nyanyi langgam Dandang gulo koyo seik dinyanyekke,kang Mantous kae,,,banjor kui Den Ayu langsung longo neng omahku, nginep sewengi. Alangkah..senenge kang Siwid,saking senenge ra reti nek bojone kang Siwid mureng2 teros muni ngene ki...Pye tow kang jarene Mbak Ayu ki rep tak kenalke ro adikmu lha kok malah...kok pangan mentah2 , ngragas tenan jebule .Bar kui terus mulih jupuk alu nggo nuthuk Den Ayu, lha jebule Pipit karo Kesmi reti terus loparan nyang Kang Dewalangit, Kang dewa nesu langsung wae ngluruk nyang Bandung karo nggowo..celurit mboso tekan mbandung jebule gor arep....ngajak ngaret nggolek suket bareng2 karo....ngangon sapi neng cedak kali jebule neng kali ketemu karo...wong wedok2 sing lagi podho...umbah2 neng kali, lha kang Dewa langit neksir karo salah 1 ne wong ngumbai kui mau teros ngomong ngene... "mbak lagi ngumbahi ompol yo?" ayu-ayu kok isih ngompol, jebul sik ngompol..[color=blue].kuwi anak'e, amargo ngerti nek wis podho duwe anak Kang Dewa moh no,.. terus wedoan kuwi mau malah gantian naksir kang Dewa nanging Kang Dewa....pilih adine sik manis tur jik single ning,jebuli adine kuwi due leloro sing asale soko turunan'e mbah'e,dadi Kang Dewa.......mileh mbahe wae lah, semono ugo mbahe yo gelem karo kangdewa teros nglangsungke.. perjanjian sing isine...kesetiaan tresno seumur hidup neng jebulane..kabeh mau gur..janji palsu..ora nyono kang dewa banjo lungo neng terminal wonosari arep lunggo neng...
Kembali Ke Atas Go down
must_ed
Koordinator


Lokasi : kaki gunung singa
Reputation : 8
Join date : 24.01.09

PostSubyek: Re: [GAME] Nyambung Kata Jadi Kalimat   Wed Jul 15, 2009 3:35 pm

Hari ini menyenangkan. tapi menurut aku tidak,
soalnya ga ada panganan. wetengku dadi mules, karena lagi kepingin
mangan panganan sing luweh enak, neng piye maneh weteng wis ngelih, eee
tak nyang warunge nduk mushe wae, ngiras pokoke wedangan teh tawar enek
tenan, karo mendoan. habis itu langsung bablas mlethas tanpo mbayar
alias... ngutil njuk gedenangan terus di kon ngrabeni sik nduwe warung
nanging aku emoh, mengko ndak ..diseneni bojone,...Mendingan karo adine
wae,adine iseh cilik kie gek piye?? dienteni 3 thn pasti dah gedhe .nek
arep ngenteni semono suwene ngasi ngoyot seng nunggu... Pas lagi dho
grenengan ngene iki, ee.e.e.mak bedunduk sing duwe warung teko, terus
dho dithuthuki siji-siji.njur do nlayu kabeh. Balik ning ngomah trus
mumpet neng ngisor amben jebule neng kono ono..Nduk Mushe lagi main
bekel dadine,lagi penak main bekel diceloki mbokne dikon..umbah-umbah
karo asah asah .agi bar umbah-umbah jebule iseh kon masak jangan...bar
ngono trus di undang mbahne kon mijeti ..mboke kepenake dipijeti malah
keturon lha ditinggal dolan nenggone mas k_lop trus ..mas k_lop ra no
ngomah bablas ngajak mas nugroho dolan menyang...baron, jebule enek
baron ketemu karo Den Ayu lagi nangis kelaparan neng... parkiran motor, ra iso tuku
Es degan,datanglah kang hajar_ibn karo ngowo....semangkok bakso .jebule Den Ayu ra seneng bakso,,yo wes lah baksone malah gor di...sawang wae dadine di rubung laler .

namati baksone dirubung laler Den Ayu ra tego jebule bakso kui mau di....kekno k_lop wong mesakne jarene klingsir bar kuwi..k_lop kewaregken, nanging Den Ayu iseh kelaparan..
gandeng den ayu iseh kelaperan datang lah agoezt ngowo jangan lombok..dengan wajah seik ganteng agoest ngrayu Den Ayu ngene iki gunemane agoezt...Den Ayu kowe gelem ora nek.... ngeroki gegerku soale aku masuk angin, mau bengi bar... tinju karo CHRIS JOHN, di KO ping sewelas, bar tinju terus....Den Ayu ngomong lha ora siutttt gozz......diomongi ngono agoest jebule..mutung trus muleh karo guneman "jane yo ayu ning ngomonge kok pedes banget koyo jangan lombok iki", terangane den ayu krungu...Den Ayu nomong ngene "yo men ngopo kowe goz..???wani po karo aku..agoezt ngomong ngeneh iki " arepo kwe malih dadi Mak Lampir aku ora bakalan wedi...!!" krungu diejek ngunuh Den Ayu...jebule Den Ayu ra trimo teros muni ngene mosok ayune koyo ngene kok di padake koyo mak lampir...bareng ngunuh Den Ayu nangis kondho karo bapak e ngeneh iki... aku njaluk dimantu soale wis kebacut...pengen banget aku ki pak, pokoke nek ra karo kang rmlodang ora aku, masalae kang rmlodang kie ganteng tenan, deweke wis tak senengi kawit smp, aku kelingan terus angger dolan neng ngomahe dijanganke lombok karo terong. pokoke aku cinta banget, ....krungu ngono kang lodang langsung bungah, teros muni " semono ugu aku dek jan aku tersno tenan karo kowe kie" neng kok ngopo kowe mbiye kae ngomong...yen true lope mu ki nduk Mushe ojo2 kwe ki seneng numpak jaran karo nyanyi langgam Dandang gulo koyo seik dinyanyekke,kang Mantous kae,,,banjor kui Den Ayu langsung longo neng omahku, nginep sewengi. Alangkah..senenge kang Siwid,saking senenge ra reti nek bojone kang Siwid mureng2 teros muni ngene ki...Pye tow kang jarene Mbak Ayu ki rep tak kenalke ro adikmu lha kok malah...kok pangan mentah2 , ngragas tenan jebule .Bar kui terus mulih jupuk alu nggo nuthuk Den Ayu, lha jebule Pipit karo Kesmi reti terus loparan nyang Kang Dewalangit, Kang dewa nesu langsung wae ngluruk nyang Bandung karo nggowo..celurit mboso tekan mbandung jebule gor arep....ngajak ngaret nggolek suket bareng2 karo....ngangon sapi neng cedak kali jebule neng kali ketemu karo...wong wedok2 sing lagi podho...umbah2 neng kali, lha kang Dewa langit neksir karo salah 1 ne wong ngumbai kui mau teros ngomong ngene... "mbak lagi ngumbahi ompol yo?" ayu-ayu kok isih ngompol, jebul sik ngompol..[color=blue].kuwi anak'e, amargo ngerti nek wis podho duwe anak Kang Dewa moh no,.. terus wedoan kuwi mau malah gantian naksir kang Dewa nanging Kang Dewa....pilih adine sik manis tur jik single ning,jebuli adine kuwi due leloro sing asale soko turunan'e mbah'e,dadi Kang Dewa.......mileh mbahe wae lah, semono ugo mbahe yo gelem karo kangdewa teros nglangsungke.. perjanjian sing isine...kesetiaan tresno seumur hidup neng jebulane..kabeh mau gur..janji palsu..ora nyono kang dewa banjo lungo neng terminal wonosari arep lunggo neng... guwo ngingrong arep terjun... tekan kono ngerti cah wedok rambute dowo, ditakoni...
Kembali Ke Atas Go down
hajar_ibn
KorLap


Lokasi : Playen, Gunungkidul
Reputation : 6
Join date : 01.05.09

PostSubyek: Re: [GAME] Nyambung Kata Jadi Kalimat   Wed Jul 15, 2009 4:28 pm

Hari ini menyenangkan. tapi menurut aku tidak,
soalnya ga ada panganan. wetengku dadi mules, karena lagi kepingin
mangan panganan sing luweh enak, neng piye maneh weteng wis ngelih, eee
tak nyang warunge nduk mushe wae, ngiras pokoke wedangan teh tawar enek
tenan, karo mendoan. habis itu langsung bablas mlethas tanpo mbayar
alias... ngutil njuk gedenangan terus di kon ngrabeni sik nduwe warung
nanging aku emoh, mengko ndak ..diseneni bojone,...Mendingan karo adine
wae,adine iseh cilik kie gek piye?? dienteni 3 thn pasti dah gedhe .nek
arep ngenteni semono suwene ngasi ngoyot seng nunggu... Pas lagi dho
grenengan ngene iki, ee.e.e.mak bedunduk sing duwe warung teko, terus
dho dithuthuki siji-siji.njur do nlayu kabeh. Balik ning ngomah trus
mumpet neng ngisor amben jebule neng kono ono..Nduk Mushe lagi main
bekel dadine,lagi penak main bekel diceloki mbokne dikon..umbah-umbah
karo asah asah .agi bar umbah-umbah jebule iseh kon masak jangan...bar
ngono trus di undang mbahne kon mijeti ..mboke kepenake dipijeti malah
keturon lha ditinggal dolan nenggone mas k_lop trus ..mas k_lop ra no
ngomah bablas ngajak mas nugroho dolan menyang...baron, jebule enek
baron ketemu karo Den Ayu lagi nangis kelaparan neng... parkiran motor, ra iso tuku
Es degan,datanglah kang hajar_ibn karo ngowo....semangkok bakso .jebule Den Ayu ra seneng bakso,,yo wes lah baksone malah gor di...sawang wae dadine di rubung laler .

namati baksone dirubung laler Den Ayu ra tego jebule bakso kui mau di....kekno k_lop wong mesakne jarene klingsir bar kuwi..k_lop kewaregken, nanging Den Ayu iseh kelaparan..
gandeng den ayu iseh kelaperan datang lah agoezt ngowo jangan lombok..dengan wajah seik ganteng agoest ngrayu Den Ayu ngene iki gunemane agoezt...Den Ayu kowe gelem ora nek.... ngeroki gegerku soale aku masuk angin, mau bengi bar... tinju karo CHRIS JOHN, di KO ping sewelas, bar tinju terus....Den Ayu ngomong lha ora siutttt gozz......diomongi ngono agoest jebule..mutung trus muleh karo guneman "jane yo ayu ning ngomonge kok pedes banget koyo jangan lombok iki", terangane den ayu krungu...Den Ayu nomong ngene "yo men ngopo kowe goz..???wani po karo aku..agoezt ngomong ngeneh iki " arepo kwe malih dadi Mak Lampir aku ora bakalan wedi...!!" krungu diejek ngunuh Den Ayu...jebule Den Ayu ra trimo teros muni ngene mosok ayune koyo ngene kok di padake koyo mak lampir...bareng ngunuh Den Ayu nangis kondho karo bapak e ngeneh iki... aku njaluk dimantu soale wis kebacut...pengen banget aku ki pak, pokoke nek ra karo kang rmlodang ora aku, masalae kang rmlodang kie ganteng tenan, deweke wis tak senengi kawit smp, aku kelingan terus angger dolan neng ngomahe dijanganke lombok karo terong. pokoke aku cinta banget, ....krungu ngono kang lodang langsung bungah, teros muni " semono ugu aku dek jan aku tersno tenan karo kowe kie" neng kok ngopo kowe mbiye kae ngomong...yen true lope mu ki nduk Mushe ojo2 kwe ki seneng numpak jaran karo nyanyi langgam Dandang gulo koyo seik dinyanyekke,kang Mantous kae,,,banjor kui Den Ayu langsung longo neng omahku, nginep sewengi. Alangkah..senenge kang Siwid,saking senenge ra reti nek bojone kang Siwid mureng2 teros muni ngene ki...Pye tow kang jarene Mbak Ayu ki rep tak kenalke ro adikmu lha kok malah...kok pangan mentah2 , ngragas tenan jebule .Bar kui terus mulih jupuk alu nggo nuthuk Den Ayu, lha jebule Pipit karo Kesmi reti terus loparan nyang Kang Dewalangit, Kang dewa nesu langsung wae ngluruk nyang Bandung karo nggowo..celurit mboso tekan mbandung jebule gor arep....ngajak ngaret nggolek suket bareng2 karo....ngangon sapi neng cedak kali jebule neng kali ketemu karo...wong wedok2 sing lagi podho...umbah2 neng kali, lha kang Dewa langit neksir karo salah 1 ne wong ngumbai kui mau teros ngomong ngene... "mbak lagi ngumbahi ompol yo?" ayu-ayu kok isih ngompol, jebul sik ngompol..[color=blue].kuwi anak'e, amargo ngerti nek wis podho duwe anak Kang Dewa moh no,.. terus wedoan kuwi mau malah gantian naksir kang Dewa nanging Kang Dewa....pilih adine sik manis tur jik single ning,jebuli adine kuwi due leloro sing asale soko turunan'e mbah'e,dadi Kang Dewa.......mileh mbahe wae lah, semono ugo mbahe yo gelem karo kangdewa teros nglangsungke.. perjanjian sing isine...kesetiaan tresno seumur hidup neng jebulane..kabeh mau gur..janji palsu..ora nyono kang dewa banjo lungo neng terminal wonosari arep lunggo neng... guwo ngingrong arep terjun... tekan kono ngerti cah wedok rambute dowo, ditakoni..."dhik... kowe isih

_________________
000000000000000
Kembali Ke Atas Go down
http://www.gemsstore.co.cc
Den Ayu
Koordinator


Lokasi : Wonosari GK
Reputation : 18
Join date : 23.03.09

PostSubyek: Re: [GAME] Nyambung Kata Jadi Kalimat   Wed Jul 15, 2009 8:15 pm

Hari ini menyenangkan. tapi menurut aku tidak,
soalnya ga ada panganan. wetengku dadi mules, karena lagi kepingin
mangan panganan sing luweh enak, neng piye maneh weteng wis ngelih, eee
tak nyang warunge nduk mushe wae, ngiras pokoke wedangan teh tawar enek
tenan, karo mendoan. habis itu langsung bablas mlethas tanpo mbayar
alias... ngutil njuk gedenangan terus di kon ngrabeni sik nduwe warung
nanging aku emoh, mengko ndak ..diseneni bojone,...Mendingan karo adine
wae,adine iseh cilik kie gek piye?? dienteni 3 thn pasti dah gedhe .nek
arep ngenteni semono suwene ngasi ngoyot seng nunggu... Pas lagi dho
grenengan ngene iki, ee.e.e.mak bedunduk sing duwe warung teko, terus
dho dithuthuki siji-siji.njur do nlayu kabeh. Balik ning ngomah trus
mumpet neng ngisor amben jebule neng kono ono..Nduk Mushe lagi main
bekel dadine,lagi penak main bekel diceloki mbokne dikon..umbah-umbah
karo asah asah .agi bar umbah-umbah jebule iseh kon masak jangan...bar
ngono trus di undang mbahne kon mijeti ..mboke kepenake dipijeti malah
keturon lha ditinggal dolan nenggone mas k_lop trus ..mas k_lop ra no
ngomah bablas ngajak mas nugroho dolan menyang...baron, jebule enek
baron ketemu karo Den Ayu lagi nangis kelaparan neng... parkiran motor, ra iso tuku
Es degan,datanglah kang hajar_ibn karo ngowo....semangkok bakso .jebule Den Ayu ra seneng bakso,,yo wes lah baksone malah gor di...sawang wae dadine di rubung laler .

namati baksone dirubung laler Den Ayu ra tego jebule bakso kui mau di....kekno k_lop wong mesakne jarene klingsir bar kuwi..k_lop kewaregken, nanging Den Ayu iseh kelaparan..
gandeng den ayu iseh kelaperan datang lah agoezt ngowo jangan lombok..dengan wajah seik ganteng agoest ngrayu Den Ayu ngene iki gunemane agoezt...Den Ayu kowe gelem ora nek.... ngeroki gegerku soale aku masuk angin, mau bengi bar... tinju karo CHRIS JOHN, di KO ping sewelas, bar tinju terus....Den Ayu ngomong lha ora siutttt gozz......diomongi ngono agoest jebule..mutung trus muleh karo guneman "jane yo ayu ning ngomonge kok pedes banget koyo jangan lombok iki", terangane den ayu krungu...Den Ayu nomong ngene "yo men ngopo kowe goz..???wani po karo aku..agoezt ngomong ngeneh iki " arepo kwe malih dadi Mak Lampir aku ora bakalan wedi...!!" krungu diejek ngunuh Den Ayu...jebule Den Ayu ra trimo teros muni ngene mosok ayune koyo ngene kok di padake koyo mak lampir...bareng ngunuh Den Ayu nangis kondho karo bapak e ngeneh iki... aku njaluk dimantu soale wis kebacut...pengen banget aku ki pak, pokoke nek ra karo kang rmlodang ora aku, masalae kang rmlodang kie ganteng tenan, deweke wis tak senengi kawit smp, aku kelingan terus angger dolan neng ngomahe dijanganke lombok karo terong. pokoke aku cinta banget, ....krungu ngono kang lodang langsung bungah, teros muni " semono ugu aku dek jan aku tersno tenan karo kowe kie" neng kok ngopo kowe mbiye kae ngomong...yen true lope mu ki nduk Mushe ojo2 kwe ki seneng numpak jaran karo nyanyi langgam Dandang gulo koyo seik dinyanyekke,kang Mantous kae,,,banjor kui Den Ayu langsung longo neng omahku, nginep sewengi. Alangkah..senenge kang Siwid,saking senenge ra reti nek bojone kang Siwid mureng2 teros muni ngene ki...Pye tow kang jarene Mbak Ayu ki rep tak kenalke ro adikmu lha kok malah...kok pangan mentah2 , ngragas tenan jebule .Bar kui terus mulih jupuk alu nggo nuthuk Den Ayu, lha jebule Pipit karo Kesmi reti terus loparan nyang Kang Dewalangit, Kang dewa nesu langsung wae ngluruk nyang Bandung karo nggowo..celurit mboso tekan mbandung jebule gor arep....ngajak ngaret nggolek suket bareng2 karo....ngangon sapi neng cedak kali jebule neng kali ketemu karo...wong wedok2 sing lagi podho...umbah2 neng kali, lha kang Dewa langit neksir karo salah 1 ne wong ngumbai kui mau teros ngomong ngene... "mbak lagi ngumbahi ompol yo?" ayu-ayu kok isih ngompol, jebul sik ngompol..[color=blue].kuwi anak'e, amargo ngerti nek wis podho duwe anak Kang Dewa moh no,.. terus wedoan kuwi mau malah gantian naksir kang Dewa nanging Kang Dewa....pilih adine sik manis tur jik single ning,jebuli adine kuwi due leloro sing asale soko turunan'e mbah'e,dadi Kang Dewa.......mileh mbahe wae lah, semono ugo mbahe yo gelem karo kangdewa teros nglangsungke.. perjanjian sing isine...kesetiaan tresno seumur hidup neng jebulane..kabeh mau gur..janji palsu..ora nyono kang dewa banjo lungo neng terminal wonosari arep lunggo neng... guwo ngingrong arep terjun... tekan kono ngerti cah wedok rambute dowo, ditakoni..."dhik... kowe isih waras ora kok tekan guwo barang?lha mbok neng Mall...

_________________
"KEEP ISTIQOMAH"
Kembali Ke Atas Go down
dewalangit
Officer


Lokasi : Jl.jogja-wnsari km 20 Patuk.Dhaksinargha Bhumikarta.
Reputation : 39
Join date : 20.07.08

PostSubyek: Re: [GAME] Nyambung Kata Jadi Kalimat   Thu Jul 16, 2009 1:35 am

Hari ini menyenangkan. tapi menurut aku tidak,
soalnya ga ada panganan. wetengku dadi mules, karena lagi kepingin
mangan panganan sing luweh enak, neng piye maneh weteng wis ngelih, eee
tak nyang warunge nduk mushe wae, ngiras pokoke wedangan teh tawar enek
tenan, karo mendoan. habis itu langsung bablas mlethas tanpo mbayar
alias... ngutil njuk gedenangan terus di kon ngrabeni sik nduwe warung
nanging aku emoh, mengko ndak ..diseneni bojone,...Mendingan karo adine
wae,adine iseh cilik kie gek piye?? dienteni 3 thn pasti dah gedhe .nek
arep ngenteni semono suwene ngasi ngoyot seng nunggu... Pas lagi dho
grenengan ngene iki, ee.e.e.mak bedunduk sing duwe warung teko, terus
dho dithuthuki siji-siji.njur do nlayu kabeh. Balik ning ngomah trus
mumpet neng ngisor amben jebule neng kono ono..Nduk Mushe lagi main
bekel dadine,lagi penak main bekel diceloki mbokne dikon..umbah-umbah
karo asah asah .agi bar umbah-umbah jebule iseh kon masak jangan...bar
ngono trus di undang mbahne kon mijeti ..mboke kepenake dipijeti malah
keturon lha ditinggal dolan nenggone mas k_lop trus ..mas k_lop ra no
ngomah bablas ngajak mas nugroho dolan menyang...baron, jebule enek
baron ketemu karo Den Ayu lagi nangis kelaparan neng... parkiran motor, ra iso tuku
Es degan,datanglah kang hajar_ibn karo ngowo....semangkok bakso .jebule Den Ayu ra seneng bakso,,yo wes lah baksone malah gor di...sawang wae dadine di rubung laler .

namati baksone dirubung laler Den Ayu ra tego jebule bakso kui mau di....kekno k_lop wong mesakne jarene klingsir bar kuwi..k_lop kewaregken, nanging Den Ayu iseh kelaparan..
gandeng den ayu iseh kelaperan datang lah agoezt ngowo jangan lombok..dengan wajah seik ganteng agoest ngrayu Den Ayu ngene iki gunemane agoezt...Den Ayu kowe gelem ora nek.... ngeroki gegerku soale aku masuk angin, mau bengi bar... tinju karo CHRIS JOHN, di KO ping sewelas, bar tinju terus....Den Ayu ngomong lha ora siutttt gozz......diomongi ngono agoest jebule..mutung trus muleh karo guneman "jane yo ayu ning ngomonge kok pedes banget koyo jangan lombok iki", terangane den ayu krungu...Den Ayu nomong ngene "yo men ngopo kowe goz..???wani po karo aku..agoezt ngomong ngeneh iki " arepo kwe malih dadi Mak Lampir aku ora bakalan wedi...!!" krungu diejek ngunuh Den Ayu...jebule Den Ayu ra trimo teros muni ngene mosok ayune koyo ngene kok di padake koyo mak lampir...bareng ngunuh Den Ayu nangis kondho karo bapak e ngeneh iki... aku njaluk dimantu soale wis kebacut...pengen banget aku ki pak, pokoke nek ra karo kang rmlodang ora aku, masalae kang rmlodang kie ganteng tenan, deweke wis tak senengi kawit smp, aku kelingan terus angger dolan neng ngomahe dijanganke lombok karo terong. pokoke aku cinta banget, ....krungu ngono kang lodang langsung bungah, teros muni " semono ugu aku dek jan aku tersno tenan karo kowe kie" neng kok ngopo kowe mbiye kae ngomong...yen true lope mu ki nduk Mushe ojo2 kwe ki seneng numpak jaran karo nyanyi langgam Dandang gulo koyo seik dinyanyekke,kang Mantous kae,,,banjor kui Den Ayu langsung longo neng omahku, nginep sewengi. Alangkah..senenge kang Siwid,saking senenge ra reti nek bojone kang Siwid mureng2 teros muni ngene ki...Pye tow kang jarene Mbak Ayu ki rep tak kenalke ro adikmu lha kok malah...kok pangan mentah2 , ngragas tenan jebule .Bar kui terus mulih jupuk alu nggo nuthuk Den Ayu, lha jebule Pipit karo Kesmi reti terus loparan nyang Kang Dewalangit, Kang dewa nesu langsung wae ngluruk nyang Bandung karo nggowo..celurit mboso tekan mbandung jebule gor arep....ngajak ngaret nggolek suket bareng2 karo....ngangon sapi neng cedak kali jebule neng kali ketemu karo...wong wedok2 sing lagi podho...umbah2 neng kali, lha kang Dewa langit neksir karo salah 1 ne wong ngumbai kui mau teros ngomong ngene... "mbak lagi ngumbahi ompol yo?" ayu-ayu kok isih ngompol, jebul sik ngompol..[color=blue].kuwi anak'e, amargo ngerti nek wis podho duwe anak Kang Dewa moh no,.. terus wedoan kuwi mau malah gantian naksir kang Dewa nanging Kang Dewa....pilih adine sik manis tur jik single ning,jebuli adine kuwi due leloro sing asale soko turunan'e mbah'e,dadi Kang Dewa.......mileh mbahe wae lah, semono ugo mbahe yo gelem karo kangdewa teros nglangsungke.. perjanjian sing isine...kesetiaan tresno seumur hidup neng jebulane..kabeh mau gur..janji palsu..ora nyono kang dewa banjo lungo neng terminal wonosari arep lunggo neng... guwo ngingrong arep terjun... tekan kono ngerti cah wedok rambute dowo, ditakoni..."dhik... kowe isih waras ora kok tekan guwo barang?lha mbok neng Mall...,wong wedok mau njawab " Idhiiih , gw waras banget , lo kali yg aga miring ?" terus bar kui wong wedok mau manthuk mertandake ora nolak yen di ajak dolan.
bareng kui mau terus wong wedok mau mulih adus , dandan njur disemprot awake nganggu casablanca karo rexona , " biar PD " katanya dalam hati. Tapi.. , ora di nyono2 jebule ...

_________________
Dengan Ilmu hidup jadi mudah
Dengan Seni dan Cinta hidup jadi indah
Dengan Agama hidup jadi terarah
Dengan smart & smile hidup jadi bergairah


FB
Kembali Ke Atas Go down
http://www.saeahchim.co.kr/
kandar
Presidium


Lokasi : jakarta asli Kemiri, Tanjung sari
Reputation : 25
Join date : 23.08.08

PostSubyek: Re: [GAME] Nyambung Kata Jadi Kalimat   Thu Jul 16, 2009 9:33 am

Hari ini menyenangkan. tapi menurut aku tidak,
soalnya ga ada panganan. wetengku dadi mules, karena lagi kepingin
mangan panganan sing luweh enak, neng piye maneh weteng wis ngelih, eee
tak nyang warunge nduk mushe wae, ngiras pokoke wedangan teh tawar enek
tenan, karo mendoan. habis itu langsung bablas mlethas tanpo mbayar
alias... ngutil njuk gedenangan terus di kon ngrabeni sik nduwe warung
nanging aku emoh, mengko ndak ..diseneni bojone,...Mendingan karo adine
wae,adine iseh cilik kie gek piye?? dienteni 3 thn pasti dah gedhe .nek
arep ngenteni semono suwene ngasi ngoyot seng nunggu... Pas lagi dho
grenengan ngene iki, ee.e.e.mak bedunduk sing duwe warung teko, terus
dho dithuthuki siji-siji.njur do nlayu kabeh. Balik ning ngomah trus
mumpet neng ngisor amben jebule neng kono ono..Nduk Mushe lagi main
bekel dadine,lagi penak main bekel diceloki mbokne dikon..umbah-umbah
karo asah asah .agi bar umbah-umbah jebule iseh kon masak jangan...bar
ngono trus di undang mbahne kon mijeti ..mboke kepenake dipijeti malah
keturon lha ditinggal dolan nenggone mas k_lop trus ..mas k_lop ra no
ngomah bablas ngajak mas nugroho dolan menyang...baron, jebule enek
baron ketemu karo Den Ayu lagi nangis kelaparan neng... parkiran motor, ra iso tuku
Es degan,datanglah kang hajar_ibn karo ngowo....semangkok bakso .jebule Den Ayu ra seneng bakso,,yo wes lah baksone malah gor di...sawang wae dadine di rubung laler .

namati baksone dirubung laler Den Ayu ra tego jebule bakso kui mau di....kekno k_lop wong mesakne jarene klingsir bar kuwi..k_lop kewaregken, nanging Den Ayu iseh kelaparan..
gandeng den ayu iseh kelaperan datang lah agoezt ngowo jangan lombok..dengan wajah seik ganteng agoest ngrayu Den Ayu ngene iki gunemane agoezt...Den Ayu kowe gelem ora nek.... ngeroki gegerku soale aku masuk angin, mau bengi bar... tinju karo CHRIS JOHN, di KO ping sewelas, bar tinju terus....Den Ayu ngomong lha ora siutttt gozz......diomongi ngono agoest jebule..mutung trus muleh karo guneman "jane yo ayu ning ngomonge kok pedes banget koyo jangan lombok iki", terangane den ayu krungu...Den Ayu nomong ngene "yo men ngopo kowe goz..???wani po karo aku..agoezt ngomong ngeneh iki " arepo kwe malih dadi Mak Lampir aku ora bakalan wedi...!!" krungu diejek ngunuh Den Ayu...jebule Den Ayu ra trimo teros muni ngene mosok ayune koyo ngene kok di padake koyo mak lampir...bareng ngunuh Den Ayu nangis kondho karo bapak e ngeneh iki... aku njaluk dimantu soale wis kebacut...pengen banget aku ki pak, pokoke nek ra karo kang rmlodang ora aku, masalae kang rmlodang kie ganteng tenan, deweke wis tak senengi kawit smp, aku kelingan terus angger dolan neng ngomahe dijanganke lombok karo terong. pokoke aku cinta banget, ....krungu ngono kang lodang langsung bungah, teros muni " semono ugu aku dek jan aku tersno tenan karo kowe kie" neng kok ngopo kowe mbiye kae ngomong...yen true lope mu ki nduk Mushe ojo2 kwe ki seneng numpak jaran karo nyanyi langgam Dandang gulo koyo seik dinyanyekke,kang Mantous kae,,,banjor kui Den Ayu langsung longo neng omahku, nginep sewengi. Alangkah..senenge kang Siwid,saking senenge ra reti nek bojone kang Siwid mureng2 teros muni ngene ki...Pye tow kang jarene Mbak Ayu ki rep tak kenalke ro adikmu lha kok malah...kok pangan mentah2 , ngragas tenan jebule .Bar kui terus mulih jupuk alu nggo nuthuk Den Ayu, lha jebule Pipit karo Kesmi reti terus loparan nyang Kang Dewalangit, Kang dewa nesu langsung wae ngluruk nyang Bandung karo nggowo..celurit mboso tekan mbandung jebule gor arep....ngajak ngaret nggolek suket bareng2 karo....ngangon sapi neng cedak kali jebule neng kali ketemu karo...wong wedok2 sing lagi podho...umbah2 neng kali, lha kang Dewa langit neksir karo salah 1 ne wong ngumbai kui mau teros ngomong ngene... "mbak lagi ngumbahi ompol yo?" ayu-ayu kok isih ngompol, jebul sik ngompol..[color=blue].kuwi anak'e, amargo ngerti nek wis podho duwe anak Kang Dewa moh no,.. terus wedoan kuwi mau malah gantian naksir kang Dewa nanging Kang Dewa....pilih adine sik manis tur jik single ning,jebuli adine kuwi due leloro sing asale soko turunan'e mbah'e,dadi Kang Dewa.......mileh mbahe wae lah, semono ugo mbahe yo gelem karo kangdewa teros nglangsungke.. perjanjian sing isine...kesetiaan tresno seumur hidup neng jebulane..kabeh mau gur..janji palsu..ora nyono kang dewa banjo lungo neng terminal wonosari arep lunggo neng... guwo ngingrong arep terjun... tekan kono ngerti cah wedok rambute dowo, ditakoni..."dhik... kowe isih waras ora kok tekan guwo barang?lha mbok neng Mall...,wong wedok mau njawab " Idhiiih , gw waras banget , lo kali yg aga miring ?" terus bar kui wong wedok mau manthuk mertandake ora nolak yen di ajak dolan.
bareng kui mau terus wong wedok mau mulih adus , dandan njur disemprot awake nganggu casablanca karo rexona , " biar PD " katanya dalam hati. Tapi.. , ora di nyono2 jebule ...marakke atine miris lha wong ternyata...

_________________
urip mung mampir ngombe lan mung wang sinawang.

Menjadi tua pelan tapi pasti, namun menjadi dewasa belum tentu.

http://syifauwongmantren.multiply.com => nembe sinau
Kembali Ke Atas Go down
http://syifauwongmantren.multiply.com
k_lop
Pengawas


Lokasi : Bandung
Reputation : 16
Join date : 08.06.08

PostSubyek: Re: [GAME] Nyambung Kata Jadi Kalimat   Thu Jul 16, 2009 9:43 am

Hari ini menyenangkan. tapi menurut aku tidak,
soalnya ga ada panganan. wetengku dadi mules, karena lagi kepingin
mangan panganan sing luweh enak, neng piye maneh weteng wis ngelih, eee
tak nyang warunge nduk mushe wae, ngiras pokoke wedangan teh tawar enek
tenan, karo mendoan. habis itu langsung bablas mlethas tanpo mbayar
alias... ngutil njuk gedenangan terus di kon ngrabeni sik nduwe warung
nanging aku emoh, mengko ndak ..diseneni bojone,...Mendingan karo adine
wae,adine iseh cilik kie gek piye?? dienteni 3 thn pasti dah gedhe .nek
arep ngenteni semono suwene ngasi ngoyot seng nunggu... Pas lagi dho
grenengan ngene iki, ee.e.e.mak bedunduk sing duwe warung teko, terus
dho dithuthuki siji-siji.njur do nlayu kabeh. Balik ning ngomah trus
mumpet neng ngisor amben jebule neng kono ono..Nduk Mushe lagi main
bekel dadine,lagi penak main bekel diceloki mbokne dikon..umbah-umbah
karo asah asah .agi bar umbah-umbah jebule iseh kon masak jangan...bar
ngono trus di undang mbahne kon mijeti ..mboke kepenake dipijeti malah
keturon lha ditinggal dolan nenggone mas k_lop trus ..mas k_lop ra no
ngomah bablas ngajak mas nugroho dolan menyang...baron, jebule enek
baron ketemu karo Den Ayu lagi nangis kelaparan neng... parkiran motor, ra iso tuku
Es degan,datanglah kang hajar_ibn karo ngowo....semangkok bakso .jebule Den Ayu ra seneng bakso,,yo wes lah baksone malah gor di...sawang wae dadine di rubung laler .

namati baksone dirubung laler Den Ayu ra tego jebule bakso kui mau di....kekno k_lop wong mesakne jarene klingsir bar kuwi..k_lop kewaregken, nanging Den Ayu iseh kelaparan..
gandeng den ayu iseh kelaperan datang lah agoezt ngowo jangan lombok..dengan wajah seik ganteng agoest ngrayu Den Ayu ngene iki gunemane agoezt...Den Ayu kowe gelem ora nek.... ngeroki gegerku soale aku masuk angin, mau bengi bar... tinju karo CHRIS JOHN, di KO ping sewelas, bar tinju terus....Den Ayu ngomong lha ora siutttt gozz......diomongi ngono agoest jebule..mutung trus muleh karo guneman "jane yo ayu ning ngomonge kok pedes banget koyo jangan lombok iki", terangane den ayu krungu...Den Ayu nomong ngene "yo men ngopo kowe goz..???wani po karo aku..agoezt ngomong ngeneh iki " arepo kwe malih dadi Mak Lampir aku ora bakalan wedi...!!" krungu diejek ngunuh Den Ayu...jebule Den Ayu ra trimo teros muni ngene mosok ayune koyo ngene kok di padake koyo mak lampir...bareng ngunuh Den Ayu nangis kondho karo bapak e ngeneh iki... aku njaluk dimantu soale wis kebacut...pengen banget aku ki pak, pokoke nek ra karo kang rmlodang ora aku, masalae kang rmlodang kie ganteng tenan, deweke wis tak senengi kawit smp, aku kelingan terus angger dolan neng ngomahe dijanganke lombok karo terong. pokoke aku cinta banget, ....krungu ngono kang lodang langsung bungah, teros muni " semono ugu aku dek jan aku tersno tenan karo kowe kie" neng kok ngopo kowe mbiye kae ngomong...yen true lope mu ki nduk Mushe ojo2 kwe ki seneng numpak jaran karo nyanyi langgam Dandang gulo koyo seik dinyanyekke,kang Mantous kae,,,banjor kui Den Ayu langsung longo neng omahku, nginep sewengi. Alangkah..senenge kang Siwid,saking senenge ra reti nek bojone kang Siwid mureng2 teros muni ngene ki...Pye tow kang jarene Mbak Ayu ki rep tak kenalke ro adikmu lha kok malah...kok pangan mentah2 , ngragas tenan jebule .Bar kui terus mulih jupuk alu nggo nuthuk Den Ayu, lha jebule Pipit karo Kesmi reti terus loparan nyang Kang Dewalangit, Kang dewa nesu langsung wae ngluruk nyang Bandung karo nggowo..celurit mboso tekan mbandung jebule gor arep....ngajak ngaret nggolek suket bareng2 karo....ngangon sapi neng cedak kali jebule neng kali ketemu karo...wong wedok2 sing lagi podho...umbah2 neng kali, lha kang Dewa langit neksir karo salah 1 ne wong ngumbai kui mau teros ngomong ngene... "mbak lagi ngumbahi ompol yo?" ayu-ayu kok isih ngompol, jebul sik ngompol..[color=blue].kuwi anak'e, amargo ngerti nek wis podho duwe anak Kang Dewa moh no,.. terus wedoan kuwi mau malah gantian naksir kang Dewa nanging Kang Dewa....pilih adine sik manis tur jik single ning,jebuli adine kuwi due leloro sing asale soko turunan'e mbah'e,dadi Kang Dewa.......mileh mbahe wae lah, semono ugo mbahe yo gelem karo kangdewa teros nglangsungke.. perjanjian sing isine...kesetiaan tresno seumur hidup neng jebulane..kabeh mau gur..janji palsu..ora nyono kang dewa banjo lungo neng terminal wonosari arep lunggo neng... guwo ngingrong arep terjun... tekan kono ngerti cah wedok rambute dowo, ditakoni..."dhik... kowe isih waras ora kok tekan guwo barang?lha mbok neng Mall...,wong wedok mau njawab " Idhiiih , gw waras banget , lo kali yg aga miring ?" terus bar kui wong wedok mau manthuk mertandake ora nolak yen di ajak dolan.
bareng kui mau terus wong wedok mau mulih adus , dandan njur disemprot awake nganggu casablanca karo rexona , " biar PD " katanya dalam hati. Tapi.. , ora di nyono2 jebule ...marakke atine miris lha wong ternyata...wedokane kui mau digoleki seng lanang kon momong anake, tekne gor nangis wae.,,mbanjor tekan ngomah anake langsung di...
Kembali Ke Atas Go down
hajar_ibn
KorLap


Lokasi : Playen, Gunungkidul
Reputation : 6
Join date : 01.05.09

PostSubyek: Re: [GAME] Nyambung Kata Jadi Kalimat   Thu Jul 16, 2009 9:49 am

Hari ini menyenangkan. tapi menurut aku tidak,
soalnya ga ada panganan. wetengku dadi mules, karena lagi kepingin
mangan panganan sing luweh enak, neng piye maneh weteng wis ngelih, eee
tak nyang warunge nduk mushe wae, ngiras pokoke wedangan teh tawar enek
tenan, karo mendoan. habis itu langsung bablas mlethas tanpo mbayar
alias... ngutil njuk gedenangan terus di kon ngrabeni sik nduwe warung
nanging aku emoh, mengko ndak ..diseneni bojone,...Mendingan karo adine
wae,adine iseh cilik kie gek piye?? dienteni 3 thn pasti dah gedhe .nek
arep ngenteni semono suwene ngasi ngoyot seng nunggu... Pas lagi dho
grenengan ngene iki, ee.e.e.mak bedunduk sing duwe warung teko, terus
dho dithuthuki siji-siji.njur do nlayu kabeh. Balik ning ngomah trus
mumpet neng ngisor amben jebule neng kono ono..Nduk Mushe lagi main
bekel dadine,lagi penak main bekel diceloki mbokne dikon..umbah-umbah
karo asah asah .agi bar umbah-umbah jebule iseh kon masak jangan...bar
ngono trus di undang mbahne kon mijeti ..mboke kepenake dipijeti malah
keturon lha ditinggal dolan nenggone mas k_lop trus ..mas k_lop ra no
ngomah bablas ngajak mas nugroho dolan menyang...baron, jebule enek
baron ketemu karo Den Ayu lagi nangis kelaparan neng... parkiran motor, ra iso tuku
Es degan,datanglah kang hajar_ibn karo ngowo....semangkok bakso .jebule Den Ayu ra seneng bakso,,yo wes lah baksone malah gor di...sawang wae dadine di rubung laler .

namati baksone dirubung laler Den Ayu ra tego jebule bakso kui mau di....kekno k_lop wong mesakne jarene klingsir bar kuwi..k_lop kewaregken, nanging Den Ayu iseh kelaparan..
gandeng den ayu iseh kelaperan datang lah agoezt ngowo jangan lombok..dengan wajah seik ganteng agoest ngrayu Den Ayu ngene iki gunemane agoezt...Den Ayu kowe gelem ora nek.... ngeroki gegerku soale aku masuk angin, mau bengi bar... tinju karo CHRIS JOHN, di KO ping sewelas, bar tinju terus....Den Ayu ngomong lha ora siutttt gozz......diomongi ngono agoest jebule..mutung trus muleh karo guneman "jane yo ayu ning ngomonge kok pedes banget koyo jangan lombok iki", terangane den ayu krungu...Den Ayu nomong ngene "yo men ngopo kowe goz..???wani po karo aku..agoezt ngomong ngeneh iki " arepo kwe malih dadi Mak Lampir aku ora bakalan wedi...!!" krungu diejek ngunuh Den Ayu...jebule Den Ayu ra trimo teros muni ngene mosok ayune koyo ngene kok di padake koyo mak lampir...bareng ngunuh Den Ayu nangis kondho karo bapak e ngeneh iki... aku njaluk dimantu soale wis kebacut...pengen banget aku ki pak, pokoke nek ra karo kang rmlodang ora aku, masalae kang rmlodang kie ganteng tenan, deweke wis tak senengi kawit smp, aku kelingan terus angger dolan neng ngomahe dijanganke lombok karo terong. pokoke aku cinta banget, ....krungu ngono kang lodang langsung bungah, teros muni " semono ugu aku dek jan aku tersno tenan karo kowe kie" neng kok ngopo kowe mbiye kae ngomong...yen true lope mu ki nduk Mushe ojo2 kwe ki seneng numpak jaran karo nyanyi langgam Dandang gulo koyo seik dinyanyekke,kang Mantous kae,,,banjor kui Den Ayu langsung longo neng omahku, nginep sewengi. Alangkah..senenge kang Siwid,saking senenge ra reti nek bojone kang Siwid mureng2 teros muni ngene ki...Pye tow kang jarene Mbak Ayu ki rep tak kenalke ro adikmu lha kok malah...kok pangan mentah2 , ngragas tenan jebule .Bar kui terus mulih jupuk alu nggo nuthuk Den Ayu, lha jebule Pipit karo Kesmi reti terus loparan nyang Kang Dewalangit, Kang dewa nesu langsung wae ngluruk nyang Bandung karo nggowo..celurit mboso tekan mbandung jebule gor arep....ngajak ngaret nggolek suket bareng2 karo....ngangon sapi neng cedak kali jebule neng kali ketemu karo...wong wedok2 sing lagi podho...umbah2 neng kali, lha kang Dewa langit neksir karo salah 1 ne wong ngumbai kui mau teros ngomong ngene... "mbak lagi ngumbahi ompol yo?" ayu-ayu kok isih ngompol, jebul sik ngompol..[color=blue].kuwi anak'e, amargo ngerti nek wis podho duwe anak Kang Dewa moh no,.. terus wedoan kuwi mau malah gantian naksir kang Dewa nanging Kang Dewa....pilih adine sik manis tur jik single ning,jebuli adine kuwi due leloro sing asale soko turunan'e mbah'e,dadi Kang Dewa.......mileh mbahe wae lah, semono ugo mbahe yo gelem karo kangdewa teros nglangsungke.. perjanjian sing isine...kesetiaan tresno seumur hidup neng jebulane..kabeh mau gur..janji palsu..ora nyono kang dewa banjo lungo neng terminal wonosari arep lunggo neng... guwo ngingrong arep terjun... tekan kono ngerti cah wedok rambute dowo, ditakoni..."dhik... kowe isih waras ora kok tekan guwo barang?lha mbok neng Mall...,wong wedok mau njawab " Idhiiih , gw waras banget , lo kali yg aga miring ?" terus bar kui wong wedok mau manthuk mertandake ora nolak yen di ajak dolan.
bareng kui mau terus wong wedok mau mulih adus , dandan njur disemprot awake nganggu casablanca karo rexona , " biar PD " katanya dalam hati. Tapi.. , ora di nyono2 jebule ...marakke atine miris lha wong ternyata...wedokane kui mau digoleki seng lanang kon momong anake, tekne gor nangis wae.,,mbanjor tekan ngomah anake langsung di...dulang mangan gedang, bar didulang anake mau dititipke kang k_lop sing..

_________________
000000000000000
Kembali Ke Atas Go down
http://www.gemsstore.co.cc
prasetyo
Camat


Lokasi : Ngadipiro-Rejosari-Semin-Jakarta
Reputation : 4
Join date : 22.03.08

PostSubyek: Re: [GAME] Nyambung Kata Jadi Kalimat   Thu Jul 16, 2009 11:02 am

Hari ini menyenangkan. tapi menurut aku tidak,
soalnya ga ada panganan. wetengku dadi mules, karena lagi kepingin
mangan panganan sing luweh enak, neng piye maneh weteng wis ngelih, eee
tak nyang warunge nduk mushe wae, ngiras pokoke wedangan teh tawar enek
tenan, karo mendoan. habis itu langsung bablas mlethas tanpo mbayar
alias... ngutil njuk gedenangan terus di kon ngrabeni sik nduwe warung
nanging aku emoh, mengko ndak ..diseneni bojone,...Mendingan karo adine
wae,adine iseh cilik kie gek piye?? dienteni 3 thn pasti dah gedhe .nek
arep ngenteni semono suwene ngasi ngoyot seng nunggu... Pas lagi dho
grenengan ngene iki, ee.e.e.mak bedunduk sing duwe warung teko, terus
dho dithuthuki siji-siji.njur do nlayu kabeh. Balik ning ngomah trus
mumpet neng ngisor amben jebule neng kono ono..Nduk Mushe lagi main
bekel dadine,lagi penak main bekel diceloki mbokne dikon..umbah-umbah
karo asah asah .agi bar umbah-umbah jebule iseh kon masak jangan...bar
ngono trus di undang mbahne kon mijeti ..mboke kepenake dipijeti malah
keturon lha ditinggal dolan nenggone mas k_lop trus ..mas k_lop ra no
ngomah bablas ngajak mas nugroho dolan menyang...baron, jebule enek
baron ketemu karo Den Ayu lagi nangis kelaparan neng... parkiran motor, ra iso tuku
Es degan,datanglah kang hajar_ibn karo ngowo....semangkok bakso .jebule Den Ayu ra seneng bakso,,yo wes lah baksone malah gor di...sawang wae dadine di rubung laler .

namati baksone dirubung laler Den Ayu ra tego jebule bakso kui mau di....kekno k_lop wong mesakne jarene klingsir bar kuwi..k_lop kewaregken, nanging Den Ayu iseh kelaparan..
gandeng den ayu iseh kelaperan datang lah agoezt ngowo jangan lombok..dengan wajah seik ganteng agoest ngrayu Den Ayu ngene iki gunemane agoezt...Den Ayu kowe gelem ora nek.... ngeroki gegerku soale aku masuk angin, mau bengi bar... tinju karo CHRIS JOHN, di KO ping sewelas, bar tinju terus....Den Ayu ngomong lha ora siutttt gozz......diomongi ngono agoest jebule..mutung trus muleh karo guneman "jane yo ayu ning ngomonge kok pedes banget koyo jangan lombok iki", terangane den ayu krungu...Den Ayu nomong ngene "yo men ngopo kowe goz..???wani po karo aku..agoezt ngomong ngeneh iki " arepo kwe malih dadi Mak Lampir aku ora bakalan wedi...!!" krungu diejek ngunuh Den Ayu...jebule Den Ayu ra trimo teros muni ngene mosok ayune koyo ngene kok di padake koyo mak lampir...bareng ngunuh Den Ayu nangis kondho karo bapak e ngeneh iki... aku njaluk dimantu soale wis kebacut...pengen banget aku ki pak, pokoke nek ra karo kang rmlodang ora aku, masalae kang rmlodang kie ganteng tenan, deweke wis tak senengi kawit smp, aku kelingan terus angger dolan neng ngomahe dijanganke lombok karo terong. pokoke aku cinta banget, ....krungu ngono kang lodang langsung bungah, teros muni " semono ugu aku dek jan aku tersno tenan karo kowe kie" neng kok ngopo kowe mbiye kae ngomong...yen true lope mu ki nduk Mushe ojo2 kwe ki seneng numpak jaran karo nyanyi langgam Dandang gulo koyo seik dinyanyekke,kang Mantous kae,,,banjor kui Den Ayu langsung longo neng omahku, nginep sewengi. Alangkah..senenge kang Siwid,saking senenge ra reti nek bojone kang Siwid mureng2 teros muni ngene ki...Pye tow kang jarene Mbak Ayu ki rep tak kenalke ro adikmu lha kok malah...kok pangan mentah2 , ngragas tenan jebule .Bar kui terus mulih jupuk alu nggo nuthuk Den Ayu, lha jebule Pipit karo Kesmi reti terus loparan nyang Kang Dewalangit, Kang dewa nesu langsung wae ngluruk nyang Bandung karo nggowo..celurit mboso tekan mbandung jebule gor arep....ngajak ngaret nggolek suket bareng2 karo....ngangon sapi neng cedak kali jebule neng kali ketemu karo...wong wedok2 sing lagi podho...umbah2 neng kali, lha kang Dewa langit neksir karo salah 1 ne wong ngumbai kui mau teros ngomong ngene... "mbak lagi ngumbahi ompol yo?" ayu-ayu kok isih ngompol, jebul sik ngompol..[color=blue].kuwi anak'e, amargo ngerti nek wis podho duwe anak Kang Dewa moh no,.. terus wedoan kuwi mau malah gantian naksir kang Dewa nanging Kang Dewa....pilih adine sik manis tur jik single ning,jebuli adine kuwi due leloro sing asale soko turunan'e mbah'e,dadi Kang Dewa.......mileh mbahe wae lah, semono ugo mbahe yo gelem karo kangdewa teros nglangsungke.. perjanjian sing isine...kesetiaan tresno seumur hidup neng jebulane..kabeh mau gur..janji palsu..ora nyono kang dewa banjo lungo neng terminal wonosari arep lunggo neng... guwo ngingrong arep terjun... tekan kono ngerti cah wedok rambute dowo, ditakoni..."dhik... kowe isih waras ora kok tekan guwo barang?lha mbok neng Mall...,wong wedok mau njawab " Idhiiih , gw waras banget , lo kali yg aga miring ?" terus bar kui wong wedok mau manthuk mertandake ora nolak yen di ajak dolan.
bareng kui mau terus wong wedok mau mulih adus , dandan njur disemprot awake nganggu casablanca karo rexona , " biar PD " katanya dalam hati. Tapi.. , ora di nyono2 jebule ...marakke atine miris lha wong ternyata...wedokane kui mau digoleki seng lanang kon momong anake, tekne gor nangis wae.,,mbanjor tekan ngomah anake langsung di...dulang mangan gedang, bar didulang anake mau dititipke kang k_lop sing..lagi asik internetan, gandeng bocah mau nagis wae lan ngganggu angone kang Klop Chating bocah mau di....
Kembali Ke Atas Go down
Sponsored content




PostSubyek: Re: [GAME] Nyambung Kata Jadi Kalimat   

Kembali Ke Atas Go down
 
[GAME] Nyambung Kata Jadi Kalimat
Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas 
Halaman 3 dari 5Pilih halaman : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
FKOGK :: LOUNGE 'N CHIT-CHAT :: Teras Nongkrong-
Navigasi: