Forum Komunitas Online Gunungkidul
 
IndeksJual BeliPortal FKOGKFAQPencarianPendaftaranAnggotaLogin


Share | 
 

 [GAME] Nyambung Kata Jadi Kalimat

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down 
Pilih halaman : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
PengirimMessage
siwid
Donatur


Lokasi : nomaden
Reputation : 21
Join date : 04.04.08

PostSubyek: Re: [GAME] Nyambung Kata Jadi Kalimat   Thu Jul 02, 2009 6:08 pm

First topic message reminder :

Hari ini menyenangkan

_________________
Syarat biar punya kawan memang sederhana. Modalnya, mau menerima kawanmu apa adanya. Itu saja!
Kembali Ke Atas Go down

PengirimMessage
k_lop
Pengawas


Join date : 08.06.08

PostSubyek: Re: [GAME] Nyambung Kata Jadi Kalimat   Wed Jul 15, 2009 3:26 pm

Hari ini menyenangkan. tapi menurut aku tidak,
soalnya ga ada panganan. wetengku dadi mules, karena lagi kepingin
mangan panganan sing luweh enak, neng piye maneh weteng wis ngelih, eee
tak nyang warunge nduk mushe wae, ngiras pokoke wedangan teh tawar enek
tenan, karo mendoan. habis itu langsung bablas mlethas tanpo mbayar
alias... ngutil njuk gedenangan terus di kon ngrabeni sik nduwe warung
nanging aku emoh, mengko ndak ..diseneni bojone,...Mendingan karo adine
wae,adine iseh cilik kie gek piye?? dienteni 3 thn pasti dah gedhe .nek
arep ngenteni semono suwene ngasi ngoyot seng nunggu... Pas lagi dho
grenengan ngene iki, ee.e.e.mak bedunduk sing duwe warung teko, terus
dho dithuthuki siji-siji.njur do nlayu kabeh. Balik ning ngomah trus
mumpet neng ngisor amben jebule neng kono ono..Nduk Mushe lagi main
bekel dadine,lagi penak main bekel diceloki mbokne dikon..umbah-umbah
karo asah asah .agi bar umbah-umbah jebule iseh kon masak jangan...bar
ngono trus di undang mbahne kon mijeti ..mboke kepenake dipijeti malah
keturon lha ditinggal dolan nenggone mas k_lop trus ..mas k_lop ra no
ngomah bablas ngajak mas nugroho dolan menyang...baron, jebule enek
baron ketemu karo Den Ayu lagi nangis kelaparan neng... parkiran motor, ra iso tuku
Es degan,datanglah kang hajar_ibn karo ngowo....semangkok bakso .jebule Den Ayu ra seneng bakso,,yo wes lah baksone malah gor di...sawang wae dadine di rubung laler .

namati baksone dirubung laler Den Ayu ra tego jebule bakso kui mau di....kekno k_lop wong mesakne jarene klingsir bar kuwi..k_lop kewaregken, nanging Den Ayu iseh kelaparan..
gandeng den ayu iseh kelaperan datang lah agoezt ngowo jangan lombok..dengan wajah seik ganteng agoest ngrayu Den Ayu ngene iki gunemane agoezt...Den Ayu kowe gelem ora nek.... ngeroki gegerku soale aku masuk angin, mau bengi bar... tinju karo CHRIS JOHN, di KO ping sewelas, bar tinju terus....Den Ayu ngomong lha ora siutttt gozz......diomongi ngono agoest jebule..mutung trus muleh karo guneman "jane yo ayu ning ngomonge kok pedes banget koyo jangan lombok iki", terangane den ayu krungu...Den Ayu nomong ngene "yo men ngopo kowe goz..???wani po karo aku..agoezt ngomong ngeneh iki " arepo kwe malih dadi Mak Lampir aku ora bakalan wedi...!!" krungu diejek ngunuh Den Ayu...jebule Den Ayu ra trimo teros muni ngene mosok ayune koyo ngene kok di padake koyo mak lampir...bareng ngunuh Den Ayu nangis kondho karo bapak e ngeneh iki... aku njaluk dimantu soale wis kebacut...pengen banget aku ki pak, pokoke nek ra karo kang rmlodang ora aku, masalae kang rmlodang kie ganteng tenan, deweke wis tak senengi kawit smp, aku kelingan terus angger dolan neng ngomahe dijanganke lombok karo terong. pokoke aku cinta banget, ....krungu ngono kang lodang langsung bungah, teros muni " semono ugu aku dek jan aku tersno tenan karo kowe kie" neng kok ngopo kowe mbiye kae ngomong...yen true lope mu ki nduk Mushe ojo2 kwe ki seneng numpak jaran karo nyanyi langgam Dandang gulo koyo seik dinyanyekke,kang Mantous kae,,,banjor kui Den Ayu langsung longo neng omahku, nginep sewengi. Alangkah..senenge kang Siwid,saking senenge ra reti nek bojone kang Siwid mureng2 teros muni ngene ki...Pye tow kang jarene Mbak Ayu ki rep tak kenalke ro adikmu lha kok malah...kok pangan mentah2 , ngragas tenan jebule .Bar kui terus mulih jupuk alu nggo nuthuk Den Ayu, lha jebule Pipit karo Kesmi reti terus loparan nyang Kang Dewalangit, Kang dewa nesu langsung wae ngluruk nyang Bandung karo nggowo..celurit mboso tekan mbandung jebule gor arep....ngajak ngaret nggolek suket bareng2 karo....ngangon sapi neng cedak kali jebule neng kali ketemu karo...wong wedok2 sing lagi podho...umbah2 neng kali, lha kang Dewa langit neksir karo salah 1 ne wong ngumbai kui mau teros ngomong ngene... "mbak lagi ngumbahi ompol yo?" ayu-ayu kok isih ngompol, jebul sik ngompol..[color=blue].kuwi anak'e, amargo ngerti nek wis podho duwe anak Kang Dewa moh no,.. terus wedoan kuwi mau malah gantian naksir kang Dewa nanging Kang Dewa....pilih adine sik manis tur jik single ning,jebuli adine kuwi due leloro sing asale soko turunan'e mbah'e,dadi Kang Dewa.......mileh mbahe wae lah, semono ugo mbahe yo gelem karo kangdewa teros nglangsungke.. perjanjian sing isine...kesetiaan tresno seumur hidup neng jebulane..kabeh mau gur..janji palsu..ora nyono kang dewa banjo lungo neng terminal wonosari arep lunggo neng...
Kembali Ke Atas Go down
must_ed
Koordinator


Join date : 24.01.09

PostSubyek: Re: [GAME] Nyambung Kata Jadi Kalimat   Wed Jul 15, 2009 3:35 pm

Hari ini menyenangkan. tapi menurut aku tidak,
soalnya ga ada panganan. wetengku dadi mules, karena lagi kepingin
mangan panganan sing luweh enak, neng piye maneh weteng wis ngelih, eee
tak nyang warunge nduk mushe wae, ngiras pokoke wedangan teh tawar enek
tenan, karo mendoan. habis itu langsung bablas mlethas tanpo mbayar
alias... ngutil njuk gedenangan terus di kon ngrabeni sik nduwe warung
nanging aku emoh, mengko ndak ..diseneni bojone,...Mendingan karo adine
wae,adine iseh cilik kie gek piye?? dienteni 3 thn pasti dah gedhe .nek
arep ngenteni semono suwene ngasi ngoyot seng nunggu... Pas lagi dho
grenengan ngene iki, ee.e.e.mak bedunduk sing duwe warung teko, terus
dho dithuthuki siji-siji.njur do nlayu kabeh. Balik ning ngomah trus
mumpet neng ngisor amben jebule neng kono ono..Nduk Mushe lagi main
bekel dadine,lagi penak main bekel diceloki mbokne dikon..umbah-umbah
karo asah asah .agi bar umbah-umbah jebule iseh kon masak jangan...bar
ngono trus di undang mbahne kon mijeti ..mboke kepenake dipijeti malah
keturon lha ditinggal dolan nenggone mas k_lop trus ..mas k_lop ra no
ngomah bablas ngajak mas nugroho dolan menyang...baron, jebule enek
baron ketemu karo Den Ayu lagi nangis kelaparan neng... parkiran motor, ra iso tuku
Es degan,datanglah kang hajar_ibn karo ngowo....semangkok bakso .jebule Den Ayu ra seneng bakso,,yo wes lah baksone malah gor di...sawang wae dadine di rubung laler .

namati baksone dirubung laler Den Ayu ra tego jebule bakso kui mau di....kekno k_lop wong mesakne jarene klingsir bar kuwi..k_lop kewaregken, nanging Den Ayu iseh kelaparan..
gandeng den ayu iseh kelaperan datang lah agoezt ngowo jangan lombok..dengan wajah seik ganteng agoest ngrayu Den Ayu ngene iki gunemane agoezt...Den Ayu kowe gelem ora nek.... ngeroki gegerku soale aku masuk angin, mau bengi bar... tinju karo CHRIS JOHN, di KO ping sewelas, bar tinju terus....Den Ayu ngomong lha ora siutttt gozz......diomongi ngono agoest jebule..mutung trus muleh karo guneman "jane yo ayu ning ngomonge kok pedes banget koyo jangan lombok iki", terangane den ayu krungu...Den Ayu nomong ngene "yo men ngopo kowe goz..???wani po karo aku..agoezt ngomong ngeneh iki " arepo kwe malih dadi Mak Lampir aku ora bakalan wedi...!!" krungu diejek ngunuh Den Ayu...jebule Den Ayu ra trimo teros muni ngene mosok ayune koyo ngene kok di padake koyo mak lampir...bareng ngunuh Den Ayu nangis kondho karo bapak e ngeneh iki... aku njaluk dimantu soale wis kebacut...pengen banget aku ki pak, pokoke nek ra karo kang rmlodang ora aku, masalae kang rmlodang kie ganteng tenan, deweke wis tak senengi kawit smp, aku kelingan terus angger dolan neng ngomahe dijanganke lombok karo terong. pokoke aku cinta banget, ....krungu ngono kang lodang langsung bungah, teros muni " semono ugu aku dek jan aku tersno tenan karo kowe kie" neng kok ngopo kowe mbiye kae ngomong...yen true lope mu ki nduk Mushe ojo2 kwe ki seneng numpak jaran karo nyanyi langgam Dandang gulo koyo seik dinyanyekke,kang Mantous kae,,,banjor kui Den Ayu langsung longo neng omahku, nginep sewengi. Alangkah..senenge kang Siwid,saking senenge ra reti nek bojone kang Siwid mureng2 teros muni ngene ki...Pye tow kang jarene Mbak Ayu ki rep tak kenalke ro adikmu lha kok malah...kok pangan mentah2 , ngragas tenan jebule .Bar kui terus mulih jupuk alu nggo nuthuk Den Ayu, lha jebule Pipit karo Kesmi reti terus loparan nyang Kang Dewalangit, Kang dewa nesu langsung wae ngluruk nyang Bandung karo nggowo..celurit mboso tekan mbandung jebule gor arep....ngajak ngaret nggolek suket bareng2 karo....ngangon sapi neng cedak kali jebule neng kali ketemu karo...wong wedok2 sing lagi podho...umbah2 neng kali, lha kang Dewa langit neksir karo salah 1 ne wong ngumbai kui mau teros ngomong ngene... "mbak lagi ngumbahi ompol yo?" ayu-ayu kok isih ngompol, jebul sik ngompol..[color=blue].kuwi anak'e, amargo ngerti nek wis podho duwe anak Kang Dewa moh no,.. terus wedoan kuwi mau malah gantian naksir kang Dewa nanging Kang Dewa....pilih adine sik manis tur jik single ning,jebuli adine kuwi due leloro sing asale soko turunan'e mbah'e,dadi Kang Dewa.......mileh mbahe wae lah, semono ugo mbahe yo gelem karo kangdewa teros nglangsungke.. perjanjian sing isine...kesetiaan tresno seumur hidup neng jebulane..kabeh mau gur..janji palsu..ora nyono kang dewa banjo lungo neng terminal wonosari arep lunggo neng... guwo ngingrong arep terjun... tekan kono ngerti cah wedok rambute dowo, ditakoni...
Kembali Ke Atas Go down
hajar_ibn
KorLap


Join date : 01.05.09

PostSubyek: Re: [GAME] Nyambung Kata Jadi Kalimat   Wed Jul 15, 2009 4:28 pm

Hari ini menyenangkan. tapi menurut aku tidak,
soalnya ga ada panganan. wetengku dadi mules, karena lagi kepingin
mangan panganan sing luweh enak, neng piye maneh weteng wis ngelih, eee
tak nyang warunge nduk mushe wae, ngiras pokoke wedangan teh tawar enek
tenan, karo mendoan. habis itu langsung bablas mlethas tanpo mbayar
alias... ngutil njuk gedenangan terus di kon ngrabeni sik nduwe warung
nanging aku emoh, mengko ndak ..diseneni bojone,...Mendingan karo adine
wae,adine iseh cilik kie gek piye?? dienteni 3 thn pasti dah gedhe .nek
arep ngenteni semono suwene ngasi ngoyot seng nunggu... Pas lagi dho
grenengan ngene iki, ee.e.e.mak bedunduk sing duwe warung teko, terus
dho dithuthuki siji-siji.njur do nlayu kabeh. Balik ning ngomah trus
mumpet neng ngisor amben jebule neng kono ono..Nduk Mushe lagi main
bekel dadine,lagi penak main bekel diceloki mbokne dikon..umbah-umbah
karo asah asah .agi bar umbah-umbah jebule iseh kon masak jangan...bar
ngono trus di undang mbahne kon mijeti ..mboke kepenake dipijeti malah
keturon lha ditinggal dolan nenggone mas k_lop trus ..mas k_lop ra no
ngomah bablas ngajak mas nugroho dolan menyang...baron, jebule enek
baron ketemu karo Den Ayu lagi nangis kelaparan neng... parkiran motor, ra iso tuku
Es degan,datanglah kang hajar_ibn karo ngowo....semangkok bakso .jebule Den Ayu ra seneng bakso,,yo wes lah baksone malah gor di...sawang wae dadine di rubung laler .

namati baksone dirubung laler Den Ayu ra tego jebule bakso kui mau di....kekno k_lop wong mesakne jarene klingsir bar kuwi..k_lop kewaregken, nanging Den Ayu iseh kelaparan..
gandeng den ayu iseh kelaperan datang lah agoezt ngowo jangan lombok..dengan wajah seik ganteng agoest ngrayu Den Ayu ngene iki gunemane agoezt...Den Ayu kowe gelem ora nek.... ngeroki gegerku soale aku masuk angin, mau bengi bar... tinju karo CHRIS JOHN, di KO ping sewelas, bar tinju terus....Den Ayu ngomong lha ora siutttt gozz......diomongi ngono agoest jebule..mutung trus muleh karo guneman "jane yo ayu ning ngomonge kok pedes banget koyo jangan lombok iki", terangane den ayu krungu...Den Ayu nomong ngene "yo men ngopo kowe goz..???wani po karo aku..agoezt ngomong ngeneh iki " arepo kwe malih dadi Mak Lampir aku ora bakalan wedi...!!" krungu diejek ngunuh Den Ayu...jebule Den Ayu ra trimo teros muni ngene mosok ayune koyo ngene kok di padake koyo mak lampir...bareng ngunuh Den Ayu nangis kondho karo bapak e ngeneh iki... aku njaluk dimantu soale wis kebacut...pengen banget aku ki pak, pokoke nek ra karo kang rmlodang ora aku, masalae kang rmlodang kie ganteng tenan, deweke wis tak senengi kawit smp, aku kelingan terus angger dolan neng ngomahe dijanganke lombok karo terong. pokoke aku cinta banget, ....krungu ngono kang lodang langsung bungah, teros muni " semono ugu aku dek jan aku tersno tenan karo kowe kie" neng kok ngopo kowe mbiye kae ngomong...yen true lope mu ki nduk Mushe ojo2 kwe ki seneng numpak jaran karo nyanyi langgam Dandang gulo koyo seik dinyanyekke,kang Mantous kae,,,banjor kui Den Ayu langsung longo neng omahku, nginep sewengi. Alangkah..senenge kang Siwid,saking senenge ra reti nek bojone kang Siwid mureng2 teros muni ngene ki...Pye tow kang jarene Mbak Ayu ki rep tak kenalke ro adikmu lha kok malah...kok pangan mentah2 , ngragas tenan jebule .Bar kui terus mulih jupuk alu nggo nuthuk Den Ayu, lha jebule Pipit karo Kesmi reti terus loparan nyang Kang Dewalangit, Kang dewa nesu langsung wae ngluruk nyang Bandung karo nggowo..celurit mboso tekan mbandung jebule gor arep....ngajak ngaret nggolek suket bareng2 karo....ngangon sapi neng cedak kali jebule neng kali ketemu karo...wong wedok2 sing lagi podho...umbah2 neng kali, lha kang Dewa langit neksir karo salah 1 ne wong ngumbai kui mau teros ngomong ngene... "mbak lagi ngumbahi ompol yo?" ayu-ayu kok isih ngompol, jebul sik ngompol..[color=blue].kuwi anak'e, amargo ngerti nek wis podho duwe anak Kang Dewa moh no,.. terus wedoan kuwi mau malah gantian naksir kang Dewa nanging Kang Dewa....pilih adine sik manis tur jik single ning,jebuli adine kuwi due leloro sing asale soko turunan'e mbah'e,dadi Kang Dewa.......mileh mbahe wae lah, semono ugo mbahe yo gelem karo kangdewa teros nglangsungke.. perjanjian sing isine...kesetiaan tresno seumur hidup neng jebulane..kabeh mau gur..janji palsu..ora nyono kang dewa banjo lungo neng terminal wonosari arep lunggo neng... guwo ngingrong arep terjun... tekan kono ngerti cah wedok rambute dowo, ditakoni..."dhik... kowe isih
Kembali Ke Atas Go down
http://www.gemsstore.co.cc
Den Ayu
Koordinator


Join date : 23.03.09

PostSubyek: Re: [GAME] Nyambung Kata Jadi Kalimat   Wed Jul 15, 2009 8:15 pm

Hari ini menyenangkan. tapi menurut aku tidak,
soalnya ga ada panganan. wetengku dadi mules, karena lagi kepingin
mangan panganan sing luweh enak, neng piye maneh weteng wis ngelih, eee
tak nyang warunge nduk mushe wae, ngiras pokoke wedangan teh tawar enek
tenan, karo mendoan. habis itu langsung bablas mlethas tanpo mbayar
alias... ngutil njuk gedenangan terus di kon ngrabeni sik nduwe warung
nanging aku emoh, mengko ndak ..diseneni bojone,...Mendingan karo adine
wae,adine iseh cilik kie gek piye?? dienteni 3 thn pasti dah gedhe .nek
arep ngenteni semono suwene ngasi ngoyot seng nunggu... Pas lagi dho
grenengan ngene iki, ee.e.e.mak bedunduk sing duwe warung teko, terus
dho dithuthuki siji-siji.njur do nlayu kabeh. Balik ning ngomah trus
mumpet neng ngisor amben jebule neng kono ono..Nduk Mushe lagi main
bekel dadine,lagi penak main bekel diceloki mbokne dikon..umbah-umbah
karo asah asah .agi bar umbah-umbah jebule iseh kon masak jangan...bar
ngono trus di undang mbahne kon mijeti ..mboke kepenake dipijeti malah
keturon lha ditinggal dolan nenggone mas k_lop trus ..mas k_lop ra no
ngomah bablas ngajak mas nugroho dolan menyang...baron, jebule enek
baron ketemu karo Den Ayu lagi nangis kelaparan neng... parkiran motor, ra iso tuku
Es degan,datanglah kang hajar_ibn karo ngowo....semangkok bakso .jebule Den Ayu ra seneng bakso,,yo wes lah baksone malah gor di...sawang wae dadine di rubung laler .

namati baksone dirubung laler Den Ayu ra tego jebule bakso kui mau di....kekno k_lop wong mesakne jarene klingsir bar kuwi..k_lop kewaregken, nanging Den Ayu iseh kelaparan..
gandeng den ayu iseh kelaperan datang lah agoezt ngowo jangan lombok..dengan wajah seik ganteng agoest ngrayu Den Ayu ngene iki gunemane agoezt...Den Ayu kowe gelem ora nek.... ngeroki gegerku soale aku masuk angin, mau bengi bar... tinju karo CHRIS JOHN, di KO ping sewelas, bar tinju terus....Den Ayu ngomong lha ora siutttt gozz......diomongi ngono agoest jebule..mutung trus muleh karo guneman "jane yo ayu ning ngomonge kok pedes banget koyo jangan lombok iki", terangane den ayu krungu...Den Ayu nomong ngene "yo men ngopo kowe goz..???wani po karo aku..agoezt ngomong ngeneh iki " arepo kwe malih dadi Mak Lampir aku ora bakalan wedi...!!" krungu diejek ngunuh Den Ayu...jebule Den Ayu ra trimo teros muni ngene mosok ayune koyo ngene kok di padake koyo mak lampir...bareng ngunuh Den Ayu nangis kondho karo bapak e ngeneh iki... aku njaluk dimantu soale wis kebacut...pengen banget aku ki pak, pokoke nek ra karo kang rmlodang ora aku, masalae kang rmlodang kie ganteng tenan, deweke wis tak senengi kawit smp, aku kelingan terus angger dolan neng ngomahe dijanganke lombok karo terong. pokoke aku cinta banget, ....krungu ngono kang lodang langsung bungah, teros muni " semono ugu aku dek jan aku tersno tenan karo kowe kie" neng kok ngopo kowe mbiye kae ngomong...yen true lope mu ki nduk Mushe ojo2 kwe ki seneng numpak jaran karo nyanyi langgam Dandang gulo koyo seik dinyanyekke,kang Mantous kae,,,banjor kui Den Ayu langsung longo neng omahku, nginep sewengi. Alangkah..senenge kang Siwid,saking senenge ra reti nek bojone kang Siwid mureng2 teros muni ngene ki...Pye tow kang jarene Mbak Ayu ki rep tak kenalke ro adikmu lha kok malah...kok pangan mentah2 , ngragas tenan jebule .Bar kui terus mulih jupuk alu nggo nuthuk Den Ayu, lha jebule Pipit karo Kesmi reti terus loparan nyang Kang Dewalangit, Kang dewa nesu langsung wae ngluruk nyang Bandung karo nggowo..celurit mboso tekan mbandung jebule gor arep....ngajak ngaret nggolek suket bareng2 karo....ngangon sapi neng cedak kali jebule neng kali ketemu karo...wong wedok2 sing lagi podho...umbah2 neng kali, lha kang Dewa langit neksir karo salah 1 ne wong ngumbai kui mau teros ngomong ngene... "mbak lagi ngumbahi ompol yo?" ayu-ayu kok isih ngompol, jebul sik ngompol..[color=blue].kuwi anak'e, amargo ngerti nek wis podho duwe anak Kang Dewa moh no,.. terus wedoan kuwi mau malah gantian naksir kang Dewa nanging Kang Dewa....pilih adine sik manis tur jik single ning,jebuli adine kuwi due leloro sing asale soko turunan'e mbah'e,dadi Kang Dewa.......mileh mbahe wae lah, semono ugo mbahe yo gelem karo kangdewa teros nglangsungke.. perjanjian sing isine...kesetiaan tresno seumur hidup neng jebulane..kabeh mau gur..janji palsu..ora nyono kang dewa banjo lungo neng terminal wonosari arep lunggo neng... guwo ngingrong arep terjun... tekan kono ngerti cah wedok rambute dowo, ditakoni..."dhik... kowe isih waras ora kok tekan guwo barang?lha mbok neng Mall...
Kembali Ke Atas Go down
dewalangit
Officer


Join date : 20.07.08

PostSubyek: Re: [GAME] Nyambung Kata Jadi Kalimat   Thu Jul 16, 2009 1:35 am

Hari ini menyenangkan. tapi menurut aku tidak,
soalnya ga ada panganan. wetengku dadi mules, karena lagi kepingin
mangan panganan sing luweh enak, neng piye maneh weteng wis ngelih, eee
tak nyang warunge nduk mushe wae, ngiras pokoke wedangan teh tawar enek
tenan, karo mendoan. habis itu langsung bablas mlethas tanpo mbayar
alias... ngutil njuk gedenangan terus di kon ngrabeni sik nduwe warung
nanging aku emoh, mengko ndak ..diseneni bojone,...Mendingan karo adine
wae,adine iseh cilik kie gek piye?? dienteni 3 thn pasti dah gedhe .nek
arep ngenteni semono suwene ngasi ngoyot seng nunggu... Pas lagi dho
grenengan ngene iki, ee.e.e.mak bedunduk sing duwe warung teko, terus
dho dithuthuki siji-siji.njur do nlayu kabeh. Balik ning ngomah trus
mumpet neng ngisor amben jebule neng kono ono..Nduk Mushe lagi main
bekel dadine,lagi penak main bekel diceloki mbokne dikon..umbah-umbah
karo asah asah .agi bar umbah-umbah jebule iseh kon masak jangan...bar
ngono trus di undang mbahne kon mijeti ..mboke kepenake dipijeti malah
keturon lha ditinggal dolan nenggone mas k_lop trus ..mas k_lop ra no
ngomah bablas ngajak mas nugroho dolan menyang...baron, jebule enek
baron ketemu karo Den Ayu lagi nangis kelaparan neng... parkiran motor, ra iso tuku
Es degan,datanglah kang hajar_ibn karo ngowo....semangkok bakso .jebule Den Ayu ra seneng bakso,,yo wes lah baksone malah gor di...sawang wae dadine di rubung laler .

namati baksone dirubung laler Den Ayu ra tego jebule bakso kui mau di....kekno k_lop wong mesakne jarene klingsir bar kuwi..k_lop kewaregken, nanging Den Ayu iseh kelaparan..
gandeng den ayu iseh kelaperan datang lah agoezt ngowo jangan lombok..dengan wajah seik ganteng agoest ngrayu Den Ayu ngene iki gunemane agoezt...Den Ayu kowe gelem ora nek.... ngeroki gegerku soale aku masuk angin, mau bengi bar... tinju karo CHRIS JOHN, di KO ping sewelas, bar tinju terus....Den Ayu ngomong lha ora siutttt gozz......diomongi ngono agoest jebule..mutung trus muleh karo guneman "jane yo ayu ning ngomonge kok pedes banget koyo jangan lombok iki", terangane den ayu krungu...Den Ayu nomong ngene "yo men ngopo kowe goz..???wani po karo aku..agoezt ngomong ngeneh iki " arepo kwe malih dadi Mak Lampir aku ora bakalan wedi...!!" krungu diejek ngunuh Den Ayu...jebule Den Ayu ra trimo teros muni ngene mosok ayune koyo ngene kok di padake koyo mak lampir...bareng ngunuh Den Ayu nangis kondho karo bapak e ngeneh iki... aku njaluk dimantu soale wis kebacut...pengen banget aku ki pak, pokoke nek ra karo kang rmlodang ora aku, masalae kang rmlodang kie ganteng tenan, deweke wis tak senengi kawit smp, aku kelingan terus angger dolan neng ngomahe dijanganke lombok karo terong. pokoke aku cinta banget, ....krungu ngono kang lodang langsung bungah, teros muni " semono ugu aku dek jan aku tersno tenan karo kowe kie" neng kok ngopo kowe mbiye kae ngomong...yen true lope mu ki nduk Mushe ojo2 kwe ki seneng numpak jaran karo nyanyi langgam Dandang gulo koyo seik dinyanyekke,kang Mantous kae,,,banjor kui Den Ayu langsung longo neng omahku, nginep sewengi. Alangkah..senenge kang Siwid,saking senenge ra reti nek bojone kang Siwid mureng2 teros muni ngene ki...Pye tow kang jarene Mbak Ayu ki rep tak kenalke ro adikmu lha kok malah...kok pangan mentah2 , ngragas tenan jebule .Bar kui terus mulih jupuk alu nggo nuthuk Den Ayu, lha jebule Pipit karo Kesmi reti terus loparan nyang Kang Dewalangit, Kang dewa nesu langsung wae ngluruk nyang Bandung karo nggowo..celurit mboso tekan mbandung jebule gor arep....ngajak ngaret nggolek suket bareng2 karo....ngangon sapi neng cedak kali jebule neng kali ketemu karo...wong wedok2 sing lagi podho...umbah2 neng kali, lha kang Dewa langit neksir karo salah 1 ne wong ngumbai kui mau teros ngomong ngene... "mbak lagi ngumbahi ompol yo?" ayu-ayu kok isih ngompol, jebul sik ngompol..[color=blue].kuwi anak'e, amargo ngerti nek wis podho duwe anak Kang Dewa moh no,.. terus wedoan kuwi mau malah gantian naksir kang Dewa nanging Kang Dewa....pilih adine sik manis tur jik single ning,jebuli adine kuwi due leloro sing asale soko turunan'e mbah'e,dadi Kang Dewa.......mileh mbahe wae lah, semono ugo mbahe yo gelem karo kangdewa teros nglangsungke.. perjanjian sing isine...kesetiaan tresno seumur hidup neng jebulane..kabeh mau gur..janji palsu..ora nyono kang dewa banjo lungo neng terminal wonosari arep lunggo neng... guwo ngingrong arep terjun... tekan kono ngerti cah wedok rambute dowo, ditakoni..."dhik... kowe isih waras ora kok tekan guwo barang?lha mbok neng Mall...,wong wedok mau njawab " Idhiiih , gw waras banget , lo kali yg aga miring ?" terus bar kui wong wedok mau manthuk mertandake ora nolak yen di ajak dolan.
bareng kui mau terus wong wedok mau mulih adus , dandan njur disemprot awake nganggu casablanca karo rexona , " biar PD " katanya dalam hati. Tapi.. , ora di nyono2 jebule ...
Kembali Ke Atas Go down
http://www.saeahchim.co.kr/
kandar
Presidium


Join date : 23.08.08

PostSubyek: Re: [GAME] Nyambung Kata Jadi Kalimat   Thu Jul 16, 2009 9:33 am

Hari ini menyenangkan. tapi menurut aku tidak,
soalnya ga ada panganan. wetengku dadi mules, karena lagi kepingin
mangan panganan sing luweh enak, neng piye maneh weteng wis ngelih, eee
tak nyang warunge nduk mushe wae, ngiras pokoke wedangan teh tawar enek
tenan, karo mendoan. habis itu langsung bablas mlethas tanpo mbayar
alias... ngutil njuk gedenangan terus di kon ngrabeni sik nduwe warung
nanging aku emoh, mengko ndak ..diseneni bojone,...Mendingan karo adine
wae,adine iseh cilik kie gek piye?? dienteni 3 thn pasti dah gedhe .nek
arep ngenteni semono suwene ngasi ngoyot seng nunggu... Pas lagi dho
grenengan ngene iki, ee.e.e.mak bedunduk sing duwe warung teko, terus
dho dithuthuki siji-siji.njur do nlayu kabeh. Balik ning ngomah trus
mumpet neng ngisor amben jebule neng kono ono..Nduk Mushe lagi main
bekel dadine,lagi penak main bekel diceloki mbokne dikon..umbah-umbah
karo asah asah .agi bar umbah-umbah jebule iseh kon masak jangan...bar
ngono trus di undang mbahne kon mijeti ..mboke kepenake dipijeti malah
keturon lha ditinggal dolan nenggone mas k_lop trus ..mas k_lop ra no
ngomah bablas ngajak mas nugroho dolan menyang...baron, jebule enek
baron ketemu karo Den Ayu lagi nangis kelaparan neng... parkiran motor, ra iso tuku
Es degan,datanglah kang hajar_ibn karo ngowo....semangkok bakso .jebule Den Ayu ra seneng bakso,,yo wes lah baksone malah gor di...sawang wae dadine di rubung laler .

namati baksone dirubung laler Den Ayu ra tego jebule bakso kui mau di....kekno k_lop wong mesakne jarene klingsir bar kuwi..k_lop kewaregken, nanging Den Ayu iseh kelaparan..
gandeng den ayu iseh kelaperan datang lah agoezt ngowo jangan lombok..dengan wajah seik ganteng agoest ngrayu Den Ayu ngene iki gunemane agoezt...Den Ayu kowe gelem ora nek.... ngeroki gegerku soale aku masuk angin, mau bengi bar... tinju karo CHRIS JOHN, di KO ping sewelas, bar tinju terus....Den Ayu ngomong lha ora siutttt gozz......diomongi ngono agoest jebule..mutung trus muleh karo guneman "jane yo ayu ning ngomonge kok pedes banget koyo jangan lombok iki", terangane den ayu krungu...Den Ayu nomong ngene "yo men ngopo kowe goz..???wani po karo aku..agoezt ngomong ngeneh iki " arepo kwe malih dadi Mak Lampir aku ora bakalan wedi...!!" krungu diejek ngunuh Den Ayu...jebule Den Ayu ra trimo teros muni ngene mosok ayune koyo ngene kok di padake koyo mak lampir...bareng ngunuh Den Ayu nangis kondho karo bapak e ngeneh iki... aku njaluk dimantu soale wis kebacut...pengen banget aku ki pak, pokoke nek ra karo kang rmlodang ora aku, masalae kang rmlodang kie ganteng tenan, deweke wis tak senengi kawit smp, aku kelingan terus angger dolan neng ngomahe dijanganke lombok karo terong. pokoke aku cinta banget, ....krungu ngono kang lodang langsung bungah, teros muni " semono ugu aku dek jan aku tersno tenan karo kowe kie" neng kok ngopo kowe mbiye kae ngomong...yen true lope mu ki nduk Mushe ojo2 kwe ki seneng numpak jaran karo nyanyi langgam Dandang gulo koyo seik dinyanyekke,kang Mantous kae,,,banjor kui Den Ayu langsung longo neng omahku, nginep sewengi. Alangkah..senenge kang Siwid,saking senenge ra reti nek bojone kang Siwid mureng2 teros muni ngene ki...Pye tow kang jarene Mbak Ayu ki rep tak kenalke ro adikmu lha kok malah...kok pangan mentah2 , ngragas tenan jebule .Bar kui terus mulih jupuk alu nggo nuthuk Den Ayu, lha jebule Pipit karo Kesmi reti terus loparan nyang Kang Dewalangit, Kang dewa nesu langsung wae ngluruk nyang Bandung karo nggowo..celurit mboso tekan mbandung jebule gor arep....ngajak ngaret nggolek suket bareng2 karo....ngangon sapi neng cedak kali jebule neng kali ketemu karo...wong wedok2 sing lagi podho...umbah2 neng kali, lha kang Dewa langit neksir karo salah 1 ne wong ngumbai kui mau teros ngomong ngene... "mbak lagi ngumbahi ompol yo?" ayu-ayu kok isih ngompol, jebul sik ngompol..[color=blue].kuwi anak'e, amargo ngerti nek wis podho duwe anak Kang Dewa moh no,.. terus wedoan kuwi mau malah gantian naksir kang Dewa nanging Kang Dewa....pilih adine sik manis tur jik single ning,jebuli adine kuwi due leloro sing asale soko turunan'e mbah'e,dadi Kang Dewa.......mileh mbahe wae lah, semono ugo mbahe yo gelem karo kangdewa teros nglangsungke.. perjanjian sing isine...kesetiaan tresno seumur hidup neng jebulane..kabeh mau gur..janji palsu..ora nyono kang dewa banjo lungo neng terminal wonosari arep lunggo neng... guwo ngingrong arep terjun... tekan kono ngerti cah wedok rambute dowo, ditakoni..."dhik... kowe isih waras ora kok tekan guwo barang?lha mbok neng Mall...,wong wedok mau njawab " Idhiiih , gw waras banget , lo kali yg aga miring ?" terus bar kui wong wedok mau manthuk mertandake ora nolak yen di ajak dolan.
bareng kui mau terus wong wedok mau mulih adus , dandan njur disemprot awake nganggu casablanca karo rexona , " biar PD " katanya dalam hati. Tapi.. , ora di nyono2 jebule ...marakke atine miris lha wong ternyata...
Kembali Ke Atas Go down
http://syifauwongmantren.multiply.com
k_lop
Pengawas


Join date : 08.06.08

PostSubyek: Re: [GAME] Nyambung Kata Jadi Kalimat   Thu Jul 16, 2009 9:43 am

Hari ini menyenangkan. tapi menurut aku tidak,
soalnya ga ada panganan. wetengku dadi mules, karena lagi kepingin
mangan panganan sing luweh enak, neng piye maneh weteng wis ngelih, eee
tak nyang warunge nduk mushe wae, ngiras pokoke wedangan teh tawar enek
tenan, karo mendoan. habis itu langsung bablas mlethas tanpo mbayar
alias... ngutil njuk gedenangan terus di kon ngrabeni sik nduwe warung
nanging aku emoh, mengko ndak ..diseneni bojone,...Mendingan karo adine
wae,adine iseh cilik kie gek piye?? dienteni 3 thn pasti dah gedhe .nek
arep ngenteni semono suwene ngasi ngoyot seng nunggu... Pas lagi dho
grenengan ngene iki, ee.e.e.mak bedunduk sing duwe warung teko, terus
dho dithuthuki siji-siji.njur do nlayu kabeh. Balik ning ngomah trus
mumpet neng ngisor amben jebule neng kono ono..Nduk Mushe lagi main
bekel dadine,lagi penak main bekel diceloki mbokne dikon..umbah-umbah
karo asah asah .agi bar umbah-umbah jebule iseh kon masak jangan...bar
ngono trus di undang mbahne kon mijeti ..mboke kepenake dipijeti malah
keturon lha ditinggal dolan nenggone mas k_lop trus ..mas k_lop ra no
ngomah bablas ngajak mas nugroho dolan menyang...baron, jebule enek
baron ketemu karo Den Ayu lagi nangis kelaparan neng... parkiran motor, ra iso tuku
Es degan,datanglah kang hajar_ibn karo ngowo....semangkok bakso .jebule Den Ayu ra seneng bakso,,yo wes lah baksone malah gor di...sawang wae dadine di rubung laler .

namati baksone dirubung laler Den Ayu ra tego jebule bakso kui mau di....kekno k_lop wong mesakne jarene klingsir bar kuwi..k_lop kewaregken, nanging Den Ayu iseh kelaparan..
gandeng den ayu iseh kelaperan datang lah agoezt ngowo jangan lombok..dengan wajah seik ganteng agoest ngrayu Den Ayu ngene iki gunemane agoezt...Den Ayu kowe gelem ora nek.... ngeroki gegerku soale aku masuk angin, mau bengi bar... tinju karo CHRIS JOHN, di KO ping sewelas, bar tinju terus....Den Ayu ngomong lha ora siutttt gozz......diomongi ngono agoest jebule..mutung trus muleh karo guneman "jane yo ayu ning ngomonge kok pedes banget koyo jangan lombok iki", terangane den ayu krungu...Den Ayu nomong ngene "yo men ngopo kowe goz..???wani po karo aku..agoezt ngomong ngeneh iki " arepo kwe malih dadi Mak Lampir aku ora bakalan wedi...!!" krungu diejek ngunuh Den Ayu...jebule Den Ayu ra trimo teros muni ngene mosok ayune koyo ngene kok di padake koyo mak lampir...bareng ngunuh Den Ayu nangis kondho karo bapak e ngeneh iki... aku njaluk dimantu soale wis kebacut...pengen banget aku ki pak, pokoke nek ra karo kang rmlodang ora aku, masalae kang rmlodang kie ganteng tenan, deweke wis tak senengi kawit smp, aku kelingan terus angger dolan neng ngomahe dijanganke lombok karo terong. pokoke aku cinta banget, ....krungu ngono kang lodang langsung bungah, teros muni " semono ugu aku dek jan aku tersno tenan karo kowe kie" neng kok ngopo kowe mbiye kae ngomong...yen true lope mu ki nduk Mushe ojo2 kwe ki seneng numpak jaran karo nyanyi langgam Dandang gulo koyo seik dinyanyekke,kang Mantous kae,,,banjor kui Den Ayu langsung longo neng omahku, nginep sewengi. Alangkah..senenge kang Siwid,saking senenge ra reti nek bojone kang Siwid mureng2 teros muni ngene ki...Pye tow kang jarene Mbak Ayu ki rep tak kenalke ro adikmu lha kok malah...kok pangan mentah2 , ngragas tenan jebule .Bar kui terus mulih jupuk alu nggo nuthuk Den Ayu, lha jebule Pipit karo Kesmi reti terus loparan nyang Kang Dewalangit, Kang dewa nesu langsung wae ngluruk nyang Bandung karo nggowo..celurit mboso tekan mbandung jebule gor arep....ngajak ngaret nggolek suket bareng2 karo....ngangon sapi neng cedak kali jebule neng kali ketemu karo...wong wedok2 sing lagi podho...umbah2 neng kali, lha kang Dewa langit neksir karo salah 1 ne wong ngumbai kui mau teros ngomong ngene... "mbak lagi ngumbahi ompol yo?" ayu-ayu kok isih ngompol, jebul sik ngompol..[color=blue].kuwi anak'e, amargo ngerti nek wis podho duwe anak Kang Dewa moh no,.. terus wedoan kuwi mau malah gantian naksir kang Dewa nanging Kang Dewa....pilih adine sik manis tur jik single ning,jebuli adine kuwi due leloro sing asale soko turunan'e mbah'e,dadi Kang Dewa.......mileh mbahe wae lah, semono ugo mbahe yo gelem karo kangdewa teros nglangsungke.. perjanjian sing isine...kesetiaan tresno seumur hidup neng jebulane..kabeh mau gur..janji palsu..ora nyono kang dewa banjo lungo neng terminal wonosari arep lunggo neng... guwo ngingrong arep terjun... tekan kono ngerti cah wedok rambute dowo, ditakoni..."dhik... kowe isih waras ora kok tekan guwo barang?lha mbok neng Mall...,wong wedok mau njawab " Idhiiih , gw waras banget , lo kali yg aga miring ?" terus bar kui wong wedok mau manthuk mertandake ora nolak yen di ajak dolan.
bareng kui mau terus wong wedok mau mulih adus , dandan njur disemprot awake nganggu casablanca karo rexona , " biar PD " katanya dalam hati. Tapi.. , ora di nyono2 jebule ...marakke atine miris lha wong ternyata...wedokane kui mau digoleki seng lanang kon momong anake, tekne gor nangis wae.,,mbanjor tekan ngomah anake langsung di...
Kembali Ke Atas Go down
hajar_ibn
KorLap


Join date : 01.05.09

PostSubyek: Re: [GAME] Nyambung Kata Jadi Kalimat   Thu Jul 16, 2009 9:49 am

Hari ini menyenangkan. tapi menurut aku tidak,
soalnya ga ada panganan. wetengku dadi mules, karena lagi kepingin
mangan panganan sing luweh enak, neng piye maneh weteng wis ngelih, eee
tak nyang warunge nduk mushe wae, ngiras pokoke wedangan teh tawar enek
tenan, karo mendoan. habis itu langsung bablas mlethas tanpo mbayar
alias... ngutil njuk gedenangan terus di kon ngrabeni sik nduwe warung
nanging aku emoh, mengko ndak ..diseneni bojone,...Mendingan karo adine
wae,adine iseh cilik kie gek piye?? dienteni 3 thn pasti dah gedhe .nek
arep ngenteni semono suwene ngasi ngoyot seng nunggu... Pas lagi dho
grenengan ngene iki, ee.e.e.mak bedunduk sing duwe warung teko, terus
dho dithuthuki siji-siji.njur do nlayu kabeh. Balik ning ngomah trus
mumpet neng ngisor amben jebule neng kono ono..Nduk Mushe lagi main
bekel dadine,lagi penak main bekel diceloki mbokne dikon..umbah-umbah
karo asah asah .agi bar umbah-umbah jebule iseh kon masak jangan...bar
ngono trus di undang mbahne kon mijeti ..mboke kepenake dipijeti malah
keturon lha ditinggal dolan nenggone mas k_lop trus ..mas k_lop ra no
ngomah bablas ngajak mas nugroho dolan menyang...baron, jebule enek
baron ketemu karo Den Ayu lagi nangis kelaparan neng... parkiran motor, ra iso tuku
Es degan,datanglah kang hajar_ibn karo ngowo....semangkok bakso .jebule Den Ayu ra seneng bakso,,yo wes lah baksone malah gor di...sawang wae dadine di rubung laler .

namati baksone dirubung laler Den Ayu ra tego jebule bakso kui mau di....kekno k_lop wong mesakne jarene klingsir bar kuwi..k_lop kewaregken, nanging Den Ayu iseh kelaparan..
gandeng den ayu iseh kelaperan datang lah agoezt ngowo jangan lombok..dengan wajah seik ganteng agoest ngrayu Den Ayu ngene iki gunemane agoezt...Den Ayu kowe gelem ora nek.... ngeroki gegerku soale aku masuk angin, mau bengi bar... tinju karo CHRIS JOHN, di KO ping sewelas, bar tinju terus....Den Ayu ngomong lha ora siutttt gozz......diomongi ngono agoest jebule..mutung trus muleh karo guneman "jane yo ayu ning ngomonge kok pedes banget koyo jangan lombok iki", terangane den ayu krungu...Den Ayu nomong ngene "yo men ngopo kowe goz..???wani po karo aku..agoezt ngomong ngeneh iki " arepo kwe malih dadi Mak Lampir aku ora bakalan wedi...!!" krungu diejek ngunuh Den Ayu...jebule Den Ayu ra trimo teros muni ngene mosok ayune koyo ngene kok di padake koyo mak lampir...bareng ngunuh Den Ayu nangis kondho karo bapak e ngeneh iki... aku njaluk dimantu soale wis kebacut...pengen banget aku ki pak, pokoke nek ra karo kang rmlodang ora aku, masalae kang rmlodang kie ganteng tenan, deweke wis tak senengi kawit smp, aku kelingan terus angger dolan neng ngomahe dijanganke lombok karo terong. pokoke aku cinta banget, ....krungu ngono kang lodang langsung bungah, teros muni " semono ugu aku dek jan aku tersno tenan karo kowe kie" neng kok ngopo kowe mbiye kae ngomong...yen true lope mu ki nduk Mushe ojo2 kwe ki seneng numpak jaran karo nyanyi langgam Dandang gulo koyo seik dinyanyekke,kang Mantous kae,,,banjor kui Den Ayu langsung longo neng omahku, nginep sewengi. Alangkah..senenge kang Siwid,saking senenge ra reti nek bojone kang Siwid mureng2 teros muni ngene ki...Pye tow kang jarene Mbak Ayu ki rep tak kenalke ro adikmu lha kok malah...kok pangan mentah2 , ngragas tenan jebule .Bar kui terus mulih jupuk alu nggo nuthuk Den Ayu, lha jebule Pipit karo Kesmi reti terus loparan nyang Kang Dewalangit, Kang dewa nesu langsung wae ngluruk nyang Bandung karo nggowo..celurit mboso tekan mbandung jebule gor arep....ngajak ngaret nggolek suket bareng2 karo....ngangon sapi neng cedak kali jebule neng kali ketemu karo...wong wedok2 sing lagi podho...umbah2 neng kali, lha kang Dewa langit neksir karo salah 1 ne wong ngumbai kui mau teros ngomong ngene... "mbak lagi ngumbahi ompol yo?" ayu-ayu kok isih ngompol, jebul sik ngompol..[color=blue].kuwi anak'e, amargo ngerti nek wis podho duwe anak Kang Dewa moh no,.. terus wedoan kuwi mau malah gantian naksir kang Dewa nanging Kang Dewa....pilih adine sik manis tur jik single ning,jebuli adine kuwi due leloro sing asale soko turunan'e mbah'e,dadi Kang Dewa.......mileh mbahe wae lah, semono ugo mbahe yo gelem karo kangdewa teros nglangsungke.. perjanjian sing isine...kesetiaan tresno seumur hidup neng jebulane..kabeh mau gur..janji palsu..ora nyono kang dewa banjo lungo neng terminal wonosari arep lunggo neng... guwo ngingrong arep terjun... tekan kono ngerti cah wedok rambute dowo, ditakoni..."dhik... kowe isih waras ora kok tekan guwo barang?lha mbok neng Mall...,wong wedok mau njawab " Idhiiih , gw waras banget , lo kali yg aga miring ?" terus bar kui wong wedok mau manthuk mertandake ora nolak yen di ajak dolan.
bareng kui mau terus wong wedok mau mulih adus , dandan njur disemprot awake nganggu casablanca karo rexona , " biar PD " katanya dalam hati. Tapi.. , ora di nyono2 jebule ...marakke atine miris lha wong ternyata...wedokane kui mau digoleki seng lanang kon momong anake, tekne gor nangis wae.,,mbanjor tekan ngomah anake langsung di...dulang mangan gedang, bar didulang anake mau dititipke kang k_lop sing..
Kembali Ke Atas Go down
http://www.gemsstore.co.cc
prasetyo
Camat


Join date : 22.03.08

PostSubyek: Re: [GAME] Nyambung Kata Jadi Kalimat   Thu Jul 16, 2009 11:02 am

Hari ini menyenangkan. tapi menurut aku tidak,
soalnya ga ada panganan. wetengku dadi mules, karena lagi kepingin
mangan panganan sing luweh enak, neng piye maneh weteng wis ngelih, eee
tak nyang warunge nduk mushe wae, ngiras pokoke wedangan teh tawar enek
tenan, karo mendoan. habis itu langsung bablas mlethas tanpo mbayar
alias... ngutil njuk gedenangan terus di kon ngrabeni sik nduwe warung
nanging aku emoh, mengko ndak ..diseneni bojone,...Mendingan karo adine
wae,adine iseh cilik kie gek piye?? dienteni 3 thn pasti dah gedhe .nek
arep ngenteni semono suwene ngasi ngoyot seng nunggu... Pas lagi dho
grenengan ngene iki, ee.e.e.mak bedunduk sing duwe warung teko, terus
dho dithuthuki siji-siji.njur do nlayu kabeh. Balik ning ngomah trus
mumpet neng ngisor amben jebule neng kono ono..Nduk Mushe lagi main
bekel dadine,lagi penak main bekel diceloki mbokne dikon..umbah-umbah
karo asah asah .agi bar umbah-umbah jebule iseh kon masak jangan...bar
ngono trus di undang mbahne kon mijeti ..mboke kepenake dipijeti malah
keturon lha ditinggal dolan nenggone mas k_lop trus ..mas k_lop ra no
ngomah bablas ngajak mas nugroho dolan menyang...baron, jebule enek
baron ketemu karo Den Ayu lagi nangis kelaparan neng... parkiran motor, ra iso tuku
Es degan,datanglah kang hajar_ibn karo ngowo....semangkok bakso .jebule Den Ayu ra seneng bakso,,yo wes lah baksone malah gor di...sawang wae dadine di rubung laler .

namati baksone dirubung laler Den Ayu ra tego jebule bakso kui mau di....kekno k_lop wong mesakne jarene klingsir bar kuwi..k_lop kewaregken, nanging Den Ayu iseh kelaparan..
gandeng den ayu iseh kelaperan datang lah agoezt ngowo jangan lombok..dengan wajah seik ganteng agoest ngrayu Den Ayu ngene iki gunemane agoezt...Den Ayu kowe gelem ora nek.... ngeroki gegerku soale aku masuk angin, mau bengi bar... tinju karo CHRIS JOHN, di KO ping sewelas, bar tinju terus....Den Ayu ngomong lha ora siutttt gozz......diomongi ngono agoest jebule..mutung trus muleh karo guneman "jane yo ayu ning ngomonge kok pedes banget koyo jangan lombok iki", terangane den ayu krungu...Den Ayu nomong ngene "yo men ngopo kowe goz..???wani po karo aku..agoezt ngomong ngeneh iki " arepo kwe malih dadi Mak Lampir aku ora bakalan wedi...!!" krungu diejek ngunuh Den Ayu...jebule Den Ayu ra trimo teros muni ngene mosok ayune koyo ngene kok di padake koyo mak lampir...bareng ngunuh Den Ayu nangis kondho karo bapak e ngeneh iki... aku njaluk dimantu soale wis kebacut...pengen banget aku ki pak, pokoke nek ra karo kang rmlodang ora aku, masalae kang rmlodang kie ganteng tenan, deweke wis tak senengi kawit smp, aku kelingan terus angger dolan neng ngomahe dijanganke lombok karo terong. pokoke aku cinta banget, ....krungu ngono kang lodang langsung bungah, teros muni " semono ugu aku dek jan aku tersno tenan karo kowe kie" neng kok ngopo kowe mbiye kae ngomong...yen true lope mu ki nduk Mushe ojo2 kwe ki seneng numpak jaran karo nyanyi langgam Dandang gulo koyo seik dinyanyekke,kang Mantous kae,,,banjor kui Den Ayu langsung longo neng omahku, nginep sewengi. Alangkah..senenge kang Siwid,saking senenge ra reti nek bojone kang Siwid mureng2 teros muni ngene ki...Pye tow kang jarene Mbak Ayu ki rep tak kenalke ro adikmu lha kok malah...kok pangan mentah2 , ngragas tenan jebule .Bar kui terus mulih jupuk alu nggo nuthuk Den Ayu, lha jebule Pipit karo Kesmi reti terus loparan nyang Kang Dewalangit, Kang dewa nesu langsung wae ngluruk nyang Bandung karo nggowo..celurit mboso tekan mbandung jebule gor arep....ngajak ngaret nggolek suket bareng2 karo....ngangon sapi neng cedak kali jebule neng kali ketemu karo...wong wedok2 sing lagi podho...umbah2 neng kali, lha kang Dewa langit neksir karo salah 1 ne wong ngumbai kui mau teros ngomong ngene... "mbak lagi ngumbahi ompol yo?" ayu-ayu kok isih ngompol, jebul sik ngompol..[color=blue].kuwi anak'e, amargo ngerti nek wis podho duwe anak Kang Dewa moh no,.. terus wedoan kuwi mau malah gantian naksir kang Dewa nanging Kang Dewa....pilih adine sik manis tur jik single ning,jebuli adine kuwi due leloro sing asale soko turunan'e mbah'e,dadi Kang Dewa.......mileh mbahe wae lah, semono ugo mbahe yo gelem karo kangdewa teros nglangsungke.. perjanjian sing isine...kesetiaan tresno seumur hidup neng jebulane..kabeh mau gur..janji palsu..ora nyono kang dewa banjo lungo neng terminal wonosari arep lunggo neng... guwo ngingrong arep terjun... tekan kono ngerti cah wedok rambute dowo, ditakoni..."dhik... kowe isih waras ora kok tekan guwo barang?lha mbok neng Mall...,wong wedok mau njawab " Idhiiih , gw waras banget , lo kali yg aga miring ?" terus bar kui wong wedok mau manthuk mertandake ora nolak yen di ajak dolan.
bareng kui mau terus wong wedok mau mulih adus , dandan njur disemprot awake nganggu casablanca karo rexona , " biar PD " katanya dalam hati. Tapi.. , ora di nyono2 jebule ...marakke atine miris lha wong ternyata...wedokane kui mau digoleki seng lanang kon momong anake, tekne gor nangis wae.,,mbanjor tekan ngomah anake langsung di...dulang mangan gedang, bar didulang anake mau dititipke kang k_lop sing..lagi asik internetan, gandeng bocah mau nagis wae lan ngganggu angone kang Klop Chating bocah mau di....
Kembali Ke Atas Go down
k_lop
Pengawas


Lokasi : Bandung
Reputation : 16
Join date : 08.06.08

PostSubyek: Re: [GAME] Nyambung Kata Jadi Kalimat   Thu Jul 16, 2009 1:20 pm

Hari ini menyenangkan. tapi menurut aku tidak,
soalnya ga ada panganan. wetengku dadi mules, karena lagi kepingin
mangan panganan sing luweh enak, neng piye maneh weteng wis ngelih, eee
tak nyang warunge nduk mushe wae, ngiras pokoke wedangan teh tawar enek
tenan, karo mendoan. habis itu langsung bablas mlethas tanpo mbayar
alias... ngutil njuk gedenangan terus di kon ngrabeni sik nduwe warung
nanging aku emoh, mengko ndak ..diseneni bojone,...Mendingan karo adine
wae,adine iseh cilik kie gek piye?? dienteni 3 thn pasti dah gedhe .nek
arep ngenteni semono suwene ngasi ngoyot seng nunggu... Pas lagi dho
grenengan ngene iki, ee.e.e.mak bedunduk sing duwe warung teko, terus
dho dithuthuki siji-siji.njur do nlayu kabeh. Balik ning ngomah trus
mumpet neng ngisor amben jebule neng kono ono..Nduk Mushe lagi main
bekel dadine,lagi penak main bekel diceloki mbokne dikon..umbah-umbah
karo asah asah .agi bar umbah-umbah jebule iseh kon masak jangan...bar
ngono trus di undang mbahne kon mijeti ..mboke kepenake dipijeti malah
keturon lha ditinggal dolan nenggone mas k_lop trus ..mas k_lop ra no
ngomah bablas ngajak mas nugroho dolan menyang...baron, jebule enek
baron ketemu karo Den Ayu lagi nangis kelaparan neng... parkiran motor, ra iso tuku
Es degan,datanglah kang hajar_ibn karo ngowo....semangkok bakso .jebule Den Ayu ra seneng bakso,,yo wes lah baksone malah gor di...sawang wae dadine di rubung laler .

namati baksone dirubung laler Den Ayu ra tego jebule bakso kui mau di....kekno k_lop wong mesakne jarene klingsir bar kuwi..k_lop kewaregken, nanging Den Ayu iseh kelaparan..
gandeng den ayu iseh kelaperan datang lah agoezt ngowo jangan lombok..dengan wajah seik ganteng agoest ngrayu Den Ayu ngene iki gunemane agoezt...Den Ayu kowe gelem ora nek.... ngeroki gegerku soale aku masuk angin, mau bengi bar... tinju karo CHRIS JOHN, di KO ping sewelas, bar tinju terus....Den Ayu ngomong lha ora siutttt gozz......diomongi ngono agoest jebule..mutung trus muleh karo guneman "jane yo ayu ning ngomonge kok pedes banget koyo jangan lombok iki", terangane den ayu krungu...Den Ayu nomong ngene "yo men ngopo kowe goz..???wani po karo aku..agoezt ngomong ngeneh iki " arepo kwe malih dadi Mak Lampir aku ora bakalan wedi...!!" krungu diejek ngunuh Den Ayu...jebule Den Ayu ra trimo teros muni ngene mosok ayune koyo ngene kok di padake koyo mak lampir...bareng ngunuh Den Ayu nangis kondho karo bapak e ngeneh iki... aku njaluk dimantu soale wis kebacut...pengen banget aku ki pak, pokoke nek ra karo kang rmlodang ora aku, masalae kang rmlodang kie ganteng tenan, deweke wis tak senengi kawit smp, aku kelingan terus angger dolan neng ngomahe dijanganke lombok karo terong. pokoke aku cinta banget, ....krungu ngono kang lodang langsung bungah, teros muni " semono ugu aku dek jan aku tersno tenan karo kowe kie" neng kok ngopo kowe mbiye kae ngomong...yen true lope mu ki nduk Mushe ojo2 kwe ki seneng numpak jaran karo nyanyi langgam Dandang gulo koyo seik dinyanyekke,kang Mantous kae,,,banjor kui Den Ayu langsung longo neng omahku, nginep sewengi. Alangkah..senenge kang Siwid,saking senenge ra reti nek bojone kang Siwid mureng2 teros muni ngene ki...Pye tow kang jarene Mbak Ayu ki rep tak kenalke ro adikmu lha kok malah...kok pangan mentah2 , ngragas tenan jebule .Bar kui terus mulih jupuk alu nggo nuthuk Den Ayu, lha jebule Pipit karo Kesmi reti terus loparan nyang Kang Dewalangit, Kang dewa nesu langsung wae ngluruk nyang Bandung karo nggowo..celurit mboso tekan mbandung jebule gor arep....ngajak ngaret nggolek suket bareng2 karo....ngangon sapi neng cedak kali jebule neng kali ketemu karo...wong wedok2 sing lagi podho...umbah2 neng kali, lha kang Dewa langit neksir karo salah 1 ne wong ngumbai kui mau teros ngomong ngene... "mbak lagi ngumbahi ompol yo?" ayu-ayu kok isih ngompol, jebul sik ngompol..[color=blue].kuwi anak'e, amargo ngerti nek wis podho duwe anak Kang Dewa moh no,.. terus wedoan kuwi mau malah gantian naksir kang Dewa nanging Kang Dewa....pilih adine sik manis tur jik single ning,jebuli adine kuwi due leloro sing asale soko turunan'e mbah'e,dadi Kang Dewa.......mileh mbahe wae lah, semono ugo mbahe yo gelem karo kangdewa teros nglangsungke.. perjanjian sing isine...kesetiaan tresno seumur hidup neng jebulane..kabeh mau gur..janji palsu..ora nyono kang dewa banjo lungo neng terminal wonosari arep lunggo neng... guwo ngingrong arep terjun... tekan kono ngerti cah wedok rambute dowo, ditakoni..."dhik... kowe isih waras ora kok tekan guwo barang?lha mbok neng Mall...,wong wedok mau njawab " Idhiiih , gw waras banget , lo kali yg aga miring ?" terus bar kui wong wedok mau manthuk mertandake ora nolak yen di ajak dolan.
bareng kui mau terus wong wedok mau mulih adus , dandan njur disemprot awake nganggu casablanca karo rexona , " biar PD " katanya dalam hati. Tapi.. , ora di nyono2 jebule ...marakke atine miris lha wong ternyata...wedokane kui mau digoleki seng lanang kon momong anake, tekne gor nangis wae.,,mbanjor tekan ngomah anake langsung di...dulang mangan gedang, bar didulang anake mau dititipke kang k_lop sing..lagi asik internetan, gandeng bocah mau nagis wae lan ngganggu angone kang Klop Chating bocah mau di....jajake bakso,neng iseh nangis wae,,jebule bocah kui mau nangis tekne njalok adik menehh,,waduh,,,,
Kembali Ke Atas Go down
hajar_ibn
KorLap


Lokasi : Playen, Gunungkidul
Reputation : 6
Join date : 01.05.09

PostSubyek: Re: [GAME] Nyambung Kata Jadi Kalimat   Thu Jul 16, 2009 1:30 pm

Hari ini menyenangkan. tapi menurut aku tidak,
soalnya ga ada panganan. wetengku dadi mules, karena lagi kepingin
mangan panganan sing luweh enak, neng piye maneh weteng wis ngelih, eee
tak nyang warunge nduk mushe wae, ngiras pokoke wedangan teh tawar enek
tenan, karo mendoan. habis itu langsung bablas mlethas tanpo mbayar
alias... ngutil njuk gedenangan terus di kon ngrabeni sik nduwe warung
nanging aku emoh, mengko ndak ..diseneni bojone,...Mendingan karo adine
wae,adine iseh cilik kie gek piye?? dienteni 3 thn pasti dah gedhe .nek
arep ngenteni semono suwene ngasi ngoyot seng nunggu... Pas lagi dho
grenengan ngene iki, ee.e.e.mak bedunduk sing duwe warung teko, terus
dho dithuthuki siji-siji.njur do nlayu kabeh. Balik ning ngomah trus
mumpet neng ngisor amben jebule neng kono ono..Nduk Mushe lagi main
bekel dadine,lagi penak main bekel diceloki mbokne dikon..umbah-umbah
karo asah asah .agi bar umbah-umbah jebule iseh kon masak jangan...bar
ngono trus di undang mbahne kon mijeti ..mboke kepenake dipijeti malah
keturon lha ditinggal dolan nenggone mas k_lop trus ..mas k_lop ra no
ngomah bablas ngajak mas nugroho dolan menyang...baron, jebule enek
baron ketemu karo Den Ayu lagi nangis kelaparan neng... parkiran motor, ra iso tuku
Es degan,datanglah kang hajar_ibn karo ngowo....semangkok bakso .jebule Den Ayu ra seneng bakso,,yo wes lah baksone malah gor di...sawang wae dadine di rubung laler .

namati baksone dirubung laler Den Ayu ra tego jebule bakso kui mau di....kekno k_lop wong mesakne jarene klingsir bar kuwi..k_lop kewaregken, nanging Den Ayu iseh kelaparan..
gandeng den ayu iseh kelaperan datang lah agoezt ngowo jangan lombok..dengan wajah seik ganteng agoest ngrayu Den Ayu ngene iki gunemane agoezt...Den Ayu kowe gelem ora nek.... ngeroki gegerku soale aku masuk angin, mau bengi bar... tinju karo CHRIS JOHN, di KO ping sewelas, bar tinju terus....Den Ayu ngomong lha ora siutttt gozz......diomongi ngono agoest jebule..mutung trus muleh karo guneman "jane yo ayu ning ngomonge kok pedes banget koyo jangan lombok iki", terangane den ayu krungu...Den Ayu nomong ngene "yo men ngopo kowe goz..???wani po karo aku..agoezt ngomong ngeneh iki " arepo kwe malih dadi Mak Lampir aku ora bakalan wedi...!!" krungu diejek ngunuh Den Ayu...jebule Den Ayu ra trimo teros muni ngene mosok ayune koyo ngene kok di padake koyo mak lampir...bareng ngunuh Den Ayu nangis kondho karo bapak e ngeneh iki... aku njaluk dimantu soale wis kebacut...pengen banget aku ki pak, pokoke nek ra karo kang rmlodang ora aku, masalae kang rmlodang kie ganteng tenan, deweke wis tak senengi kawit smp, aku kelingan terus angger dolan neng ngomahe dijanganke lombok karo terong. pokoke aku cinta banget, ....krungu ngono kang lodang langsung bungah, teros muni " semono ugu aku dek jan aku tersno tenan karo kowe kie" neng kok ngopo kowe mbiye kae ngomong...yen true lope mu ki nduk Mushe ojo2 kwe ki seneng numpak jaran karo nyanyi langgam Dandang gulo koyo seik dinyanyekke,kang Mantous kae,,,banjor kui Den Ayu langsung longo neng omahku, nginep sewengi. Alangkah..senenge kang Siwid,saking senenge ra reti nek bojone kang Siwid mureng2 teros muni ngene ki...Pye tow kang jarene Mbak Ayu ki rep tak kenalke ro adikmu lha kok malah...kok pangan mentah2 , ngragas tenan jebule .Bar kui terus mulih jupuk alu nggo nuthuk Den Ayu, lha jebule Pipit karo Kesmi reti terus loparan nyang Kang Dewalangit, Kang dewa nesu langsung wae ngluruk nyang Bandung karo nggowo..celurit mboso tekan mbandung jebule gor arep....ngajak ngaret nggolek suket bareng2 karo....ngangon sapi neng cedak kali jebule neng kali ketemu karo...wong wedok2 sing lagi podho...umbah2 neng kali, lha kang Dewa langit neksir karo salah 1 ne wong ngumbai kui mau teros ngomong ngene... "mbak lagi ngumbahi ompol yo?" ayu-ayu kok isih ngompol, jebul sik ngompol..[color=blue].kuwi anak'e, amargo ngerti nek wis podho duwe anak Kang Dewa moh no,.. terus wedoan kuwi mau malah gantian naksir kang Dewa nanging Kang Dewa....pilih adine sik manis tur jik single ning,jebuli adine kuwi due leloro sing asale soko turunan'e mbah'e,dadi Kang Dewa.......mileh mbahe wae lah, semono ugo mbahe yo gelem karo kangdewa teros nglangsungke.. perjanjian sing isine...kesetiaan tresno seumur hidup neng jebulane..kabeh mau gur..janji palsu..ora nyono kang dewa banjo lungo neng terminal wonosari arep lunggo neng... guwo ngingrong arep terjun... tekan kono ngerti cah wedok rambute dowo, ditakoni..."dhik... kowe isih waras ora kok tekan guwo barang?lha mbok neng Mall...,wong wedok mau njawab " Idhiiih , gw waras banget , lo kali yg aga miring ?" terus bar kui wong wedok mau manthuk mertandake ora nolak yen di ajak dolan.
bareng kui mau terus wong wedok mau mulih adus , dandan njur disemprot awake nganggu casablanca karo rexona , " biar PD " katanya dalam hati. Tapi.. , ora di nyono2 jebule ...marakke atine miris lha wong ternyata...wedokane kui mau digoleki seng lanang kon momong anake, tekne gor nangis wae.,,mbanjor tekan ngomah anake langsung di...dulang mangan gedang, bar didulang anake mau dititipke kang k_lop sing..lagi asik internetan, gandeng bocah mau nagis wae lan ngganggu angone kang Klop Chating bocah mau di....jajake bakso,neng iseh nangis wae,,jebule bocah kui mau nangis tekne njalok adik menehh,,waduh,,,, Kang k_lop bingung, trus ngomong

_________________
000000000000000
Kembali Ke Atas Go down
http://www.gemsstore.co.cc
kandar
Presidium


Lokasi : jakarta asli Kemiri, Tanjung sari
Reputation : 25
Join date : 23.08.08

PostSubyek: Re: [GAME] Nyambung Kata Jadi Kalimat   Thu Jul 16, 2009 1:34 pm

+
----
-Hari ini menyenangkan. tapi menurut aku tidak,
soalnya ga ada panganan. wetengku dadi mules, karena lagi kepingin
mangan panganan sing luweh enak, neng piye maneh weteng wis ngelih, eee
tak nyang warunge nduk mushe wae, ngiras pokoke wedangan teh tawar enek
tenan, karo mendoan. habis itu langsung bablas mlethas tanpo mbayar
alias... ngutil njuk gedenangan terus di kon ngrabeni sik nduwe warung
nanging aku emoh, mengko ndak ..diseneni bojone,...Mendingan karo adine
wae,adine iseh cilik kie gek piye?? dienteni 3 thn pasti dah gedhe .nek
arep ngenteni semono suwene ngasi ngoyot seng nunggu... Pas lagi dho
grenengan ngene iki, ee.e.e.mak bedunduk sing duwe warung teko, terus
dho dithuthuki siji-siji.njur do nlayu kabeh. Balik ning ngomah trus
mumpet neng ngisor amben jebule neng kono ono..Nduk Mushe lagi main
bekel dadine,lagi penak main bekel diceloki mbokne dikon..umbah-umbah
karo asah asah .agi bar umbah-umbah jebule iseh kon masak jangan...bar
ngono trus di undang mbahne kon mijeti ..mboke kepenake dipijeti malah
keturon lha ditinggal dolan nenggone mas k_lop trus ..mas k_lop ra no
ngomah bablas ngajak mas nugroho dolan menyang...baron, jebule enek
baron ketemu karo Den Ayu lagi nangis kelaparan neng... parkiran motor, ra iso tuku
Es degan,datanglah kang hajar_ibn karo ngowo....semangkok bakso .jebule Den Ayu ra seneng bakso,,yo wes lah baksone malah gor di...sawang wae dadine di rubung laler .

namati baksone dirubung laler Den Ayu ra tego jebule bakso kui mau di....kekno k_lop wong mesakne jarene klingsir bar kuwi..k_lop kewaregken, nanging Den Ayu iseh kelaparan..
gandeng den ayu iseh kelaperan datang lah agoezt ngowo jangan lombok..dengan wajah seik ganteng agoest ngrayu Den Ayu ngene iki gunemane agoezt...Den Ayu kowe gelem ora nek.... ngeroki gegerku soale aku masuk angin, mau bengi bar... tinju karo CHRIS JOHN, di KO ping sewelas, bar tinju terus....Den Ayu ngomong lha ora siutttt gozz......diomongi ngono agoest jebule..mutung trus muleh karo guneman "jane yo ayu ning ngomonge kok pedes banget koyo jangan lombok iki", terangane den ayu krungu...Den Ayu nomong ngene "yo men ngopo kowe goz..???wani po karo aku..agoezt ngomong ngeneh iki " arepo kwe malih dadi Mak Lampir aku ora bakalan wedi...!!" krungu diejek ngunuh Den Ayu...jebule Den Ayu ra trimo teros muni ngene mosok ayune koyo ngene kok di padake koyo mak lampir...bareng ngunuh Den Ayu nangis kondho karo bapak e ngeneh iki... aku njaluk dimantu soale wis kebacut...pengen banget aku ki pak, pokoke nek ra karo kang rmlodang ora aku, masalae kang rmlodang kie ganteng tenan, deweke wis tak senengi kawit smp, aku kelingan terus angger dolan neng ngomahe dijanganke lombok karo terong. pokoke aku cinta banget, ....krungu ngono kang lodang langsung bungah, teros muni " semono ugu aku dek jan aku tersno tenan karo kowe kie" neng kok ngopo kowe mbiye kae ngomong...yen true lope mu ki nduk Mushe ojo2 kwe ki seneng numpak jaran karo nyanyi langgam Dandang gulo koyo seik dinyanyekke,kang Mantous kae,,,banjor kui Den Ayu langsung longo neng omahku, nginep sewengi. Alangkah..senenge kang Siwid,saking senenge ra reti nek bojone kang Siwid mureng2 teros muni ngene ki...Pye tow kang jarene Mbak Ayu ki rep tak kenalke ro adikmu lha kok malah...kok pangan mentah2 , ngragas tenan jebule .Bar kui terus mulih jupuk alu nggo nuthuk Den Ayu, lha jebule Pipit karo Kesmi reti terus loparan nyang Kang Dewalangit, Kang dewa nesu langsung wae ngluruk nyang Bandung karo nggowo..celurit mboso tekan mbandung jebule gor arep....ngajak ngaret nggolek suket bareng2 karo....ngangon sapi neng cedak kali jebule neng kali ketemu karo...wong wedok2 sing lagi podho...umbah2 neng kali, lha kang Dewa langit neksir karo salah 1 ne wong ngumbai kui mau teros ngomong ngene... "mbak lagi ngumbahi ompol yo?" ayu-ayu kok isih ngompol, jebul sik ngompol..[color=blue].kuwi anak'e, amargo ngerti nek wis podho duwe anak Kang Dewa moh no,.. terus wedoan kuwi mau malah gantian naksir kang Dewa nanging Kang Dewa....pilih adine sik manis tur jik single ning,jebuli adine kuwi due leloro sing asale soko turunan'e mbah'e,dadi Kang Dewa.......mileh mbahe wae lah, semono ugo mbahe yo gelem karo kangdewa teros nglangsungke.. perjanjian sing isine...kesetiaan tresno seumur hidup neng jebulane..kabeh mau gur..janji palsu..ora nyono kang dewa banjo lungo neng terminal wonosari arep lunggo neng... guwo ngingrong arep terjun... tekan kono ngerti cah wedok rambute dowo, ditakoni..."dhik... kowe isih waras ora kok tekan guwo barang?lha mbok neng Mall...,wong wedok mau njawab " Idhiiih , gw waras banget , lo kali yg aga miring ?" terus bar kui wong wedok mau manthuk mertandake ora nolak yen di ajak dolan.
bareng kui mau terus wong wedok mau mulih adus , dandan njur disemprot awake nganggu casablanca karo rexona , " biar PD " katanya dalam hati. Tapi.. , ora di nyono2 jebule ...marakke atine miris lha wong ternyata...wedokane kui mau digoleki seng lanang kon momong anake, tekne gor nangis wae.,,mbanjor tekan ngomah anake langsung di...dulang mangan gedang, bar didulang anake mau dititipke kang k_lop sing..lagi asik internetan, gandeng bocah mau nagis wae lan ngganggu angone kang Klop Chating bocah mau di....jajake bakso,neng iseh nangis wae,,jebule bocah kui mau nangis tekne njalok adik menehh,,waduh,,,, Kang k_lop bingung, trus ngomong.. golek adik ki neng ngendi? lha wong akuki...

_________________
urip mung mampir ngombe lan mung wang sinawang.

Menjadi tua pelan tapi pasti, namun menjadi dewasa belum tentu.

http://syifauwongmantren.multiply.com => nembe sinau
Kembali Ke Atas Go down
http://syifauwongmantren.multiply.com
k_lop
Pengawas


Lokasi : Bandung
Reputation : 16
Join date : 08.06.08

PostSubyek: Re: [GAME] Nyambung Kata Jadi Kalimat   Thu Jul 16, 2009 3:09 pm

Hari ini menyenangkan. tapi menurut aku tidak,
soalnya ga ada panganan. wetengku dadi mules, karena lagi kepingin
mangan panganan sing luweh enak, neng piye maneh weteng wis ngelih, eee
tak nyang warunge nduk mushe wae, ngiras pokoke wedangan teh tawar enek
tenan, karo mendoan. habis itu langsung bablas mlethas tanpo mbayar
alias... ngutil njuk gedenangan terus di kon ngrabeni sik nduwe warung
nanging aku emoh, mengko ndak ..diseneni bojone,...Mendingan karo adine
wae,adine iseh cilik kie gek piye?? dienteni 3 thn pasti dah gedhe .nek
arep ngenteni semono suwene ngasi ngoyot seng nunggu... Pas lagi dho
grenengan ngene iki, ee.e.e.mak bedunduk sing duwe warung teko, terus
dho dithuthuki siji-siji.njur do nlayu kabeh. Balik ning ngomah trus
mumpet neng ngisor amben jebule neng kono ono..Nduk Mushe lagi main
bekel dadine,lagi penak main bekel diceloki mbokne dikon..umbah-umbah
karo asah asah .agi bar umbah-umbah jebule iseh kon masak jangan...bar
ngono trus di undang mbahne kon mijeti ..mboke kepenake dipijeti malah
keturon lha ditinggal dolan nenggone mas k_lop trus ..mas k_lop ra no
ngomah bablas ngajak mas nugroho dolan menyang...baron, jebule enek
baron ketemu karo Den Ayu lagi nangis kelaparan neng... parkiran motor, ra iso tuku
Es degan,datanglah kang hajar_ibn karo ngowo....semangkok bakso .jebule Den Ayu ra seneng bakso,,yo wes lah baksone malah gor di...sawang wae dadine di rubung laler .

namati baksone dirubung laler Den Ayu ra tego jebule bakso kui mau di....kekno k_lop wong mesakne jarene klingsir bar kuwi..k_lop kewaregken, nanging Den Ayu iseh kelaparan..
gandeng den ayu iseh kelaperan datang lah agoezt ngowo jangan lombok..dengan wajah seik ganteng agoest ngrayu Den Ayu ngene iki gunemane agoezt...Den Ayu kowe gelem ora nek.... ngeroki gegerku soale aku masuk angin, mau bengi bar... tinju karo CHRIS JOHN, di KO ping sewelas, bar tinju terus....Den Ayu ngomong lha ora siutttt gozz......diomongi ngono agoest jebule..mutung trus muleh karo guneman "jane yo ayu ning ngomonge kok pedes banget koyo jangan lombok iki", terangane den ayu krungu...Den Ayu nomong ngene "yo men ngopo kowe goz..???wani po karo aku..agoezt ngomong ngeneh iki " arepo kwe malih dadi Mak Lampir aku ora bakalan wedi...!!" krungu diejek ngunuh Den Ayu...jebule Den Ayu ra trimo teros muni ngene mosok ayune koyo ngene kok di padake koyo mak lampir...bareng ngunuh Den Ayu nangis kondho karo bapak e ngeneh iki... aku njaluk dimantu soale wis kebacut...pengen banget aku ki pak, pokoke nek ra karo kang rmlodang ora aku, masalae kang rmlodang kie ganteng tenan, deweke wis tak senengi kawit smp, aku kelingan terus angger dolan neng ngomahe dijanganke lombok karo terong. pokoke aku cinta banget, ....krungu ngono kang lodang langsung bungah, teros muni " semono ugu aku dek jan aku tersno tenan karo kowe kie" neng kok ngopo kowe mbiye kae ngomong...yen true lope mu ki nduk Mushe ojo2 kwe ki seneng numpak jaran karo nyanyi langgam Dandang gulo koyo seik dinyanyekke,kang Mantous kae,,,banjor kui Den Ayu langsung longo neng omahku, nginep sewengi. Alangkah..senenge kang Siwid,saking senenge ra reti nek bojone kang Siwid mureng2 teros muni ngene ki...Pye tow kang jarene Mbak Ayu ki rep tak kenalke ro adikmu lha kok malah...kok pangan mentah2 , ngragas tenan jebule .Bar kui terus mulih jupuk alu nggo nuthuk Den Ayu, lha jebule Pipit karo Kesmi reti terus loparan nyang Kang Dewalangit, Kang dewa nesu langsung wae ngluruk nyang Bandung karo nggowo..celurit mboso tekan mbandung jebule gor arep....ngajak ngaret nggolek suket bareng2 karo....ngangon sapi neng cedak kali jebule neng kali ketemu karo...wong wedok2 sing lagi podho...umbah2 neng kali, lha kang Dewa langit neksir karo salah 1 ne wong ngumbai kui mau teros ngomong ngene... "mbak lagi ngumbahi ompol yo?" ayu-ayu kok isih ngompol, jebul sik ngompol..[color=blue].kuwi anak'e, amargo ngerti nek wis podho duwe anak Kang Dewa moh no,.. terus wedoan kuwi mau malah gantian naksir kang Dewa nanging Kang Dewa....pilih adine sik manis tur jik single ning,jebuli adine kuwi due leloro sing asale soko turunan'e mbah'e,dadi Kang Dewa.......mileh mbahe wae lah, semono ugo mbahe yo gelem karo kangdewa teros nglangsungke.. perjanjian sing isine...kesetiaan tresno seumur hidup neng jebulane..kabeh mau gur..janji palsu..ora nyono kang dewa banjo lungo neng terminal wonosari arep lunggo neng... guwo ngingrong arep terjun... tekan kono ngerti cah wedok rambute dowo, ditakoni..."dhik... kowe isih waras ora kok tekan guwo barang?lha mbok neng Mall...,wong wedok mau njawab " Idhiiih , gw waras banget , lo kali yg aga miring ?" terus bar kui wong wedok mau manthuk mertandake ora nolak yen di ajak dolan.
bareng kui mau terus wong wedok mau mulih adus , dandan njur disemprot awake nganggu casablanca karo rexona , " biar PD " katanya dalam hati. Tapi.. , ora di nyono2 jebule ...marakke atine miris lha wong ternyata...wedokane kui mau digoleki seng lanang kon momong anake, tekne gor nangis wae.,,mbanjor tekan ngomah anake langsung di...dulang mangan gedang, bar didulang anake mau dititipke kang k_lop sing..lagi asik internetan, gandeng bocah mau nagis wae lan ngganggu angone kang Klop Chating bocah mau di....jajake bakso,neng iseh nangis wae,,jebule bocah kui mau nangis tekne njalok adik menehh,,waduh,,,, Kang k_lop bingung, trus ngomong.. golek adik ki neng ngendi? lha wong akuki...iseh bujang je,,ngele wae cobo kon ngaweke kang kandar mesti isane kok,,,teros kang kandar ngomong ngene...
Kembali Ke Atas Go down
prasetyo
Camat


Lokasi : Ngadipiro-Rejosari-Semin-Jakarta
Reputation : 4
Join date : 22.03.08

PostSubyek: Re: [GAME] Nyambung Kata Jadi Kalimat   Thu Jul 16, 2009 3:22 pm

Hari ini menyenangkan. tapi menurut aku tidak,
soalnya ga ada panganan. wetengku dadi mules, karena lagi kepingin
mangan panganan sing luweh enak, neng piye maneh weteng wis ngelih, eee
tak nyang warunge nduk mushe wae, ngiras pokoke wedangan teh tawar enek
tenan, karo mendoan. habis itu langsung bablas mlethas tanpo mbayar
alias... ngutil njuk gedenangan terus di kon ngrabeni sik nduwe warung
nanging aku emoh, mengko ndak ..diseneni bojone,...Mendingan karo adine
wae,adine iseh cilik kie gek piye?? dienteni 3 thn pasti dah gedhe .nek
arep ngenteni semono suwene ngasi ngoyot seng nunggu... Pas lagi dho
grenengan ngene iki, ee.e.e.mak bedunduk sing duwe warung teko, terus
dho dithuthuki siji-siji.njur do nlayu kabeh. Balik ning ngomah trus
mumpet neng ngisor amben jebule neng kono ono..Nduk Mushe lagi main
bekel dadine,lagi penak main bekel diceloki mbokne dikon..umbah-umbah
karo asah asah .agi bar umbah-umbah jebule iseh kon masak jangan...bar
ngono trus di undang mbahne kon mijeti ..mboke kepenake dipijeti malah
keturon lha ditinggal dolan nenggone mas k_lop trus ..mas k_lop ra no
ngomah bablas ngajak mas nugroho dolan menyang...baron, jebule enek
baron ketemu karo Den Ayu lagi nangis kelaparan neng... parkiran motor, ra iso tuku
Es degan,datanglah kang hajar_ibn karo ngowo....semangkok bakso .jebule Den Ayu ra seneng bakso,,yo wes lah baksone malah gor di...sawang wae dadine di rubung laler .

namati baksone dirubung laler Den Ayu ra tego jebule bakso kui mau di....kekno k_lop wong mesakne jarene klingsir bar kuwi..k_lop kewaregken, nanging Den Ayu iseh kelaparan..
gandeng den ayu iseh kelaperan datang lah agoezt ngowo jangan lombok..dengan wajah seik ganteng agoest ngrayu Den Ayu ngene iki gunemane agoezt...Den Ayu kowe gelem ora nek.... ngeroki gegerku soale aku masuk angin, mau bengi bar... tinju karo CHRIS JOHN, di KO ping sewelas, bar tinju terus....Den Ayu ngomong lha ora siutttt gozz......diomongi ngono agoest jebule..mutung trus muleh karo guneman "jane yo ayu ning ngomonge kok pedes banget koyo jangan lombok iki", terangane den ayu krungu...Den Ayu nomong ngene "yo men ngopo kowe goz..???wani po karo aku..agoezt ngomong ngeneh iki " arepo kwe malih dadi Mak Lampir aku ora bakalan wedi...!!" krungu diejek ngunuh Den Ayu...jebule Den Ayu ra trimo teros muni ngene mosok ayune koyo ngene kok di padake koyo mak lampir...bareng ngunuh Den Ayu nangis kondho karo bapak e ngeneh iki... aku njaluk dimantu soale wis kebacut...pengen banget aku ki pak, pokoke nek ra karo kang rmlodang ora aku, masalae kang rmlodang kie ganteng tenan, deweke wis tak senengi kawit smp, aku kelingan terus angger dolan neng ngomahe dijanganke lombok karo terong. pokoke aku cinta banget, ....krungu ngono kang lodang langsung bungah, teros muni " semono ugu aku dek jan aku tersno tenan karo kowe kie" neng kok ngopo kowe mbiye kae ngomong...yen true lope mu ki nduk Mushe ojo2 kwe ki seneng numpak jaran karo nyanyi langgam Dandang gulo koyo seik dinyanyekke,kang Mantous kae,,,banjor kui Den Ayu langsung longo neng omahku, nginep sewengi. Alangkah..senenge kang Siwid,saking senenge ra reti nek bojone kang Siwid mureng2 teros muni ngene ki...Pye tow kang jarene Mbak Ayu ki rep tak kenalke ro adikmu lha kok malah...kok pangan mentah2 , ngragas tenan jebule .Bar kui terus mulih jupuk alu nggo nuthuk Den Ayu, lha jebule Pipit karo Kesmi reti terus loparan nyang Kang Dewalangit, Kang dewa nesu langsung wae ngluruk nyang Bandung karo nggowo..celurit mboso tekan mbandung jebule gor arep....ngajak ngaret nggolek suket bareng2 karo....ngangon sapi neng cedak kali jebule neng kali ketemu karo...wong wedok2 sing lagi podho...umbah2 neng kali, lha kang Dewa langit neksir karo salah 1 ne wong ngumbai kui mau teros ngomong ngene... "mbak lagi ngumbahi ompol yo?" ayu-ayu kok isih ngompol, jebul sik ngompol..[color=blue].kuwi anak'e, amargo ngerti nek wis podho duwe anak Kang Dewa moh no,.. terus wedoan kuwi mau malah gantian naksir kang Dewa nanging Kang Dewa....pilih adine sik manis tur jik single ning,jebuli adine kuwi due leloro sing asale soko turunan'e mbah'e,dadi Kang Dewa.......mileh mbahe wae lah, semono ugo mbahe yo gelem karo kangdewa teros nglangsungke.. perjanjian sing isine...kesetiaan tresno seumur hidup neng jebulane..kabeh mau gur..janji palsu..ora nyono kang dewa banjo lungo neng terminal wonosari arep lunggo neng... guwo ngingrong arep terjun... tekan kono ngerti cah wedok rambute dowo, ditakoni..."dhik... kowe isih waras ora kok tekan guwo barang?lha mbok neng Mall...,wong wedok mau njawab " Idhiiih , gw waras banget , lo kali yg aga miring ?" terus bar kui wong wedok mau manthuk mertandake ora nolak yen di ajak dolan.
bareng kui mau terus wong wedok mau mulih adus , dandan njur disemprot awake nganggu casablanca karo rexona , " biar PD " katanya dalam hati. Tapi.. , ora di nyono2 jebule ...marakke atine miris lha wong ternyata...wedokane kui mau digoleki seng lanang kon momong anake, tekne gor nangis wae.,,mbanjor tekan ngomah anake langsung di...dulang mangan gedang, bar didulang anake mau dititipke kang k_lop sing..lagi asik internetan, gandeng bocah mau nagis wae lan ngganggu angone kang Klop Chating bocah mau di....jajake bakso,neng iseh nangis wae,,jebule bocah kui mau nangis tekne njalok adik menehh,,waduh,,,, Kang k_lop bingung, trus ngomong.. golek adik ki neng ngendi? lha wong akuki...iseh bujang je,,ngele wae cobo kon ngaweke kang kandar mesti isane kok,,,teros kang kandar ngomong ngene...mumpung mengkobengi malem jum'at tak gawek'e adhi yo nggeerrr,..nanging bocah mau ra gelem meneg terus...
Kembali Ke Atas Go down
kandar
Presidium


Lokasi : jakarta asli Kemiri, Tanjung sari
Reputation : 25
Join date : 23.08.08

PostSubyek: Re: [GAME] Nyambung Kata Jadi Kalimat   Thu Jul 16, 2009 3:40 pm

Hari ini menyenangkan. tapi menurut aku tidak,
soalnya ga ada panganan. wetengku dadi mules, karena lagi kepingin
mangan panganan sing luweh enak, neng piye maneh weteng wis ngelih, eee
tak nyang warunge nduk mushe wae, ngiras pokoke wedangan teh tawar enek
tenan, karo mendoan. habis itu langsung bablas mlethas tanpo mbayar
alias... ngutil njuk gedenangan terus di kon ngrabeni sik nduwe warung
nanging aku emoh, mengko ndak ..diseneni bojone,...Mendingan karo adine
wae,adine iseh cilik kie gek piye?? dienteni 3 thn pasti dah gedhe .nek
arep ngenteni semono suwene ngasi ngoyot seng nunggu... Pas lagi dho
grenengan ngene iki, ee.e.e.mak bedunduk sing duwe warung teko, terus
dho dithuthuki siji-siji.njur do nlayu kabeh. Balik ning ngomah trus
mumpet neng ngisor amben jebule neng kono ono..Nduk Mushe lagi main
bekel dadine,lagi penak main bekel diceloki mbokne dikon..umbah-umbah
karo asah asah .agi bar umbah-umbah jebule iseh kon masak jangan...bar
ngono trus di undang mbahne kon mijeti ..mboke kepenake dipijeti malah
keturon lha ditinggal dolan nenggone mas k_lop trus ..mas k_lop ra no
ngomah bablas ngajak mas nugroho dolan menyang...baron, jebule enek
baron ketemu karo Den Ayu lagi nangis kelaparan neng... parkiran motor, ra iso tuku
Es degan,datanglah kang hajar_ibn karo ngowo....semangkok bakso .jebule Den Ayu ra seneng bakso,,yo wes lah baksone malah gor di...sawang wae dadine di rubung laler .

namati baksone dirubung laler Den Ayu ra tego jebule bakso kui mau di....kekno k_lop wong mesakne jarene klingsir bar kuwi..k_lop kewaregken, nanging Den Ayu iseh kelaparan..
gandeng den ayu iseh kelaperan datang lah agoezt ngowo jangan lombok..dengan wajah seik ganteng agoest ngrayu Den Ayu ngene iki gunemane agoezt...Den Ayu kowe gelem ora nek.... ngeroki gegerku soale aku masuk angin, mau bengi bar... tinju karo CHRIS JOHN, di KO ping sewelas, bar tinju terus....Den Ayu ngomong lha ora siutttt gozz......diomongi ngono agoest jebule..mutung trus muleh karo guneman "jane yo ayu ning ngomonge kok pedes banget koyo jangan lombok iki", terangane den ayu krungu...Den Ayu nomong ngene "yo men ngopo kowe goz..???wani po karo aku..agoezt ngomong ngeneh iki " arepo kwe malih dadi Mak Lampir aku ora bakalan wedi...!!" krungu diejek ngunuh Den Ayu...jebule Den Ayu ra trimo teros muni ngene mosok ayune koyo ngene kok di padake koyo mak lampir...bareng ngunuh Den Ayu nangis kondho karo bapak e ngeneh iki... aku njaluk dimantu soale wis kebacut...pengen banget aku ki pak, pokoke nek ra karo kang rmlodang ora aku, masalae kang rmlodang kie ganteng tenan, deweke wis tak senengi kawit smp, aku kelingan terus angger dolan neng ngomahe dijanganke lombok karo terong. pokoke aku cinta banget, ....krungu ngono kang lodang langsung bungah, teros muni " semono ugu aku dek jan aku tersno tenan karo kowe kie" neng kok ngopo kowe mbiye kae ngomong...yen true lope mu ki nduk Mushe ojo2 kwe ki seneng numpak jaran karo nyanyi langgam Dandang gulo koyo seik dinyanyekke,kang Mantous kae,,,banjor kui Den Ayu langsung longo neng omahku, nginep sewengi. Alangkah..senenge kang Siwid,saking senenge ra reti nek bojone kang Siwid mureng2 teros muni ngene ki...Pye tow kang jarene Mbak Ayu ki rep tak kenalke ro adikmu lha kok malah...kok pangan mentah2 , ngragas tenan jebule .Bar kui terus mulih jupuk alu nggo nuthuk Den Ayu, lha jebule Pipit karo Kesmi reti terus loparan nyang Kang Dewalangit, Kang dewa nesu langsung wae ngluruk nyang Bandung karo nggowo..celurit mboso tekan mbandung jebule gor arep....ngajak ngaret nggolek suket bareng2 karo....ngangon sapi neng cedak kali jebule neng kali ketemu karo...wong wedok2 sing lagi podho...umbah2 neng kali, lha kang Dewa langit neksir karo salah 1 ne wong ngumbai kui mau teros ngomong ngene... "mbak lagi ngumbahi ompol yo?" ayu-ayu kok isih ngompol, jebul sik ngompol..[color=blue].kuwi anak'e, amargo ngerti nek wis podho duwe anak Kang Dewa moh no,.. terus wedoan kuwi mau malah gantian naksir kang Dewa nanging Kang Dewa....pilih adine sik manis tur jik single ning,jebuli adine kuwi due leloro sing asale soko turunan'e mbah'e,dadi Kang Dewa.......mileh mbahe wae lah, semono ugo mbahe yo gelem karo kangdewa teros nglangsungke.. perjanjian sing isine...kesetiaan tresno seumur hidup neng jebulane..kabeh mau gur..janji palsu..ora nyono kang dewa banjo lungo neng terminal wonosari arep lunggo neng... guwo ngingrong arep terjun... tekan kono ngerti cah wedok rambute dowo, ditakoni..."dhik... kowe isih waras ora kok tekan guwo barang?lha mbok neng Mall...,wong wedok mau njawab " Idhiiih , gw waras banget , lo kali yg aga miring ?" terus bar kui wong wedok mau manthuk mertandake ora nolak yen di ajak dolan.
bareng kui mau terus wong wedok mau mulih adus , dandan njur disemprot awake nganggu casablanca karo rexona , " biar PD " katanya dalam hati. Tapi.. , ora di nyono2 jebule ...marakke atine miris lha wong ternyata...wedokane kui mau digoleki seng lanang kon momong anake, tekne gor nangis wae.,,mbanjor tekan ngomah anake langsung di...dulang mangan gedang, bar didulang anake mau dititipke kang k_lop sing..lagi asik internetan, gandeng bocah mau nagis wae lan ngganggu angone kang Klop Chating bocah mau di....jajake bakso,neng iseh nangis wae,,jebule bocah kui mau nangis tekne njalok adik menehh,,waduh,,,, Kang k_lop bingung, trus ngomong.. golek adik ki neng ngendi? lha wong akuki...iseh bujang je,,ngele wae cobo kon ngaweke kang kandar mesti isane kok,,,teros kang kandar ngomong ngene...mumpung mengkobengi malem jum'at tak gawek'e adhi yo nggeerrr,..nanging bocah mau ra gelem meneg terus...soale kepingin ngrasakke...

_________________
urip mung mampir ngombe lan mung wang sinawang.

Menjadi tua pelan tapi pasti, namun menjadi dewasa belum tentu.

http://syifauwongmantren.multiply.com => nembe sinau
Kembali Ke Atas Go down
http://syifauwongmantren.multiply.com
must_ed
Koordinator


Lokasi : kaki gunung singa
Reputation : 8
Join date : 24.01.09

PostSubyek: Re: [GAME] Nyambung Kata Jadi Kalimat   Thu Jul 16, 2009 6:05 pm

Hari ini menyenangkan. tapi menurut aku tidak,
soalnya ga ada panganan. wetengku dadi mules, karena lagi kepingin
mangan panganan sing luweh enak, neng piye maneh weteng wis ngelih, eee
tak nyang warunge nduk mushe wae, ngiras pokoke wedangan teh tawar enek
tenan, karo mendoan. habis itu langsung bablas mlethas tanpo mbayar
alias... ngutil njuk gedenangan terus di kon ngrabeni sik nduwe warung
nanging aku emoh, mengko ndak ..diseneni bojone,...Mendingan karo adine
wae,adine iseh cilik kie gek piye?? dienteni 3 thn pasti dah gedhe .nek
arep ngenteni semono suwene ngasi ngoyot seng nunggu... Pas lagi dho
grenengan ngene iki, ee.e.e.mak bedunduk sing duwe warung teko, terus
dho dithuthuki siji-siji.njur do nlayu kabeh. Balik ning ngomah trus
mumpet neng ngisor amben jebule neng kono ono..Nduk Mushe lagi main
bekel dadine,lagi penak main bekel diceloki mbokne dikon..umbah-umbah
karo asah asah .agi bar umbah-umbah jebule iseh kon masak jangan...bar
ngono trus di undang mbahne kon mijeti ..mboke kepenake dipijeti malah
keturon lha ditinggal dolan nenggone mas k_lop trus ..mas k_lop ra no
ngomah bablas ngajak mas nugroho dolan menyang...baron, jebule enek
baron ketemu karo Den Ayu lagi nangis kelaparan neng... parkiran motor, ra iso tuku
Es degan,datanglah kang hajar_ibn karo ngowo....semangkok bakso .jebule Den Ayu ra seneng bakso,,yo wes lah baksone malah gor di...sawang wae dadine di rubung laler .

namati baksone dirubung laler Den Ayu ra tego jebule bakso kui mau di....kekno k_lop wong mesakne jarene klingsir bar kuwi..k_lop kewaregken, nanging Den Ayu iseh kelaparan..
gandeng den ayu iseh kelaperan datang lah agoezt ngowo jangan lombok..dengan wajah seik ganteng agoest ngrayu Den Ayu ngene iki gunemane agoezt...Den Ayu kowe gelem ora nek.... ngeroki gegerku soale aku masuk angin, mau bengi bar... tinju karo CHRIS JOHN, di KO ping sewelas, bar tinju terus....Den Ayu ngomong lha ora siutttt gozz......diomongi ngono agoest jebule..mutung trus muleh karo guneman "jane yo ayu ning ngomonge kok pedes banget koyo jangan lombok iki", terangane den ayu krungu...Den Ayu nomong ngene "yo men ngopo kowe goz..???wani po karo aku..agoezt ngomong ngeneh iki " arepo kwe malih dadi Mak Lampir aku ora bakalan wedi...!!" krungu diejek ngunuh Den Ayu...jebule Den Ayu ra trimo teros muni ngene mosok ayune koyo ngene kok di padake koyo mak lampir...bareng ngunuh Den Ayu nangis kondho karo bapak e ngeneh iki... aku njaluk dimantu soale wis kebacut...pengen banget aku ki pak, pokoke nek ra karo kang rmlodang ora aku, masalae kang rmlodang kie ganteng tenan, deweke wis tak senengi kawit smp, aku kelingan terus angger dolan neng ngomahe dijanganke lombok karo terong. pokoke aku cinta banget, ....krungu ngono kang lodang langsung bungah, teros muni " semono ugu aku dek jan aku tersno tenan karo kowe kie" neng kok ngopo kowe mbiye kae ngomong...yen true lope mu ki nduk Mushe ojo2 kwe ki seneng numpak jaran karo nyanyi langgam Dandang gulo koyo seik dinyanyekke,kang Mantous kae,,,banjor kui Den Ayu langsung longo neng omahku, nginep sewengi. Alangkah..senenge kang Siwid,saking senenge ra reti nek bojone kang Siwid mureng2 teros muni ngene ki...Pye tow kang jarene Mbak Ayu ki rep tak kenalke ro adikmu lha kok malah...kok pangan mentah2 , ngragas tenan jebule .Bar kui terus mulih jupuk alu nggo nuthuk Den Ayu, lha jebule Pipit karo Kesmi reti terus loparan nyang Kang Dewalangit, Kang dewa nesu langsung wae ngluruk nyang Bandung karo nggowo..celurit mboso tekan mbandung jebule gor arep....ngajak ngaret nggolek suket bareng2 karo....ngangon sapi neng cedak kali jebule neng kali ketemu karo...wong wedok2 sing lagi podho...umbah2 neng kali, lha kang Dewa langit neksir karo salah 1 ne wong ngumbai kui mau teros ngomong ngene... "mbak lagi ngumbahi ompol yo?" ayu-ayu kok isih ngompol, jebul sik ngompol..[color=blue].kuwi anak'e, amargo ngerti nek wis podho duwe anak Kang Dewa moh no,.. terus wedoan kuwi mau malah gantian naksir kang Dewa nanging Kang Dewa....pilih adine sik manis tur jik single ning,jebuli adine kuwi due leloro sing asale soko turunan'e mbah'e,dadi Kang Dewa.......mileh mbahe wae lah, semono ugo mbahe yo gelem karo kangdewa teros nglangsungke.. perjanjian sing isine...kesetiaan tresno seumur hidup neng jebulane..kabeh mau gur..janji palsu..ora nyono kang dewa banjo lungo neng terminal wonosari arep lunggo neng... guwo ngingrong arep terjun... tekan kono ngerti cah wedok rambute dowo, ditakoni..."dhik... kowe isih waras ora kok tekan guwo barang?lha mbok neng Mall...,wong wedok mau njawab " Idhiiih , gw waras banget , lo kali yg aga miring ?" terus bar kui wong wedok mau manthuk mertandake ora nolak yen di ajak dolan.
bareng kui mau terus wong wedok mau mulih adus , dandan njur disemprot awake nganggu casablanca karo rexona , " biar PD " katanya dalam hati. Tapi.. , ora di nyono2 jebule ...marakke atine miris lha wong ternyata...wedokane kui mau digoleki seng lanang kon momong anake, tekne gor nangis wae.,,mbanjor tekan ngomah anake langsung di...dulang mangan gedang, bar didulang anake mau dititipke kang k_lop sing..lagi asik internetan, gandeng bocah mau nagis wae lan ngganggu angone kang Klop Chating bocah mau di....jajake bakso,neng iseh nangis wae,,jebule bocah kui mau nangis tekne njalok adik menehh,,waduh,,,, Kang k_lop bingung, trus ngomong.. golek adik ki neng ngendi? lha wong akuki...iseh bujang je,,ngele wae cobo kon ngaweke kang kandar mesti isane kok,,,teros kang kandar ngomong ngene...mumpung mengkobengi malem jum'at tak gawek'e adhi yo nggeerrr,..nanging bocah mau ra gelem meneg terus...soale kepingin ngrasakke... gawe anak, lha genah kang kandar clingar-clingur amargo....
Kembali Ke Atas Go down
k_lop
Pengawas


Lokasi : Bandung
Reputation : 16
Join date : 08.06.08

PostSubyek: Re: [GAME] Nyambung Kata Jadi Kalimat   Thu Jul 16, 2009 7:27 pm

Hari ini menyenangkan. tapi menurut aku tidak,
soalnya ga ada panganan. wetengku dadi mules, karena lagi kepingin
mangan panganan sing luweh enak, neng piye maneh weteng wis ngelih, eee
tak nyang warunge nduk mushe wae, ngiras pokoke wedangan teh tawar enek
tenan, karo mendoan. habis itu langsung bablas mlethas tanpo mbayar
alias... ngutil njuk gedenangan terus di kon ngrabeni sik nduwe warung
nanging aku emoh, mengko ndak ..diseneni bojone,...Mendingan karo adine
wae,adine iseh cilik kie gek piye?? dienteni 3 thn pasti dah gedhe .nek
arep ngenteni semono suwene ngasi ngoyot seng nunggu... Pas lagi dho
grenengan ngene iki, ee.e.e.mak bedunduk sing duwe warung teko, terus
dho dithuthuki siji-siji.njur do nlayu kabeh. Balik ning ngomah trus
mumpet neng ngisor amben jebule neng kono ono..Nduk Mushe lagi main
bekel dadine,lagi penak main bekel diceloki mbokne dikon..umbah-umbah
karo asah asah .agi bar umbah-umbah jebule iseh kon masak jangan...bar
ngono trus di undang mbahne kon mijeti ..mboke kepenake dipijeti malah
keturon lha ditinggal dolan nenggone mas k_lop trus ..mas k_lop ra no
ngomah bablas ngajak mas nugroho dolan menyang...baron, jebule enek
baron ketemu karo Den Ayu lagi nangis kelaparan neng... parkiran motor, ra iso tuku
Es degan,datanglah kang hajar_ibn karo ngowo....semangkok bakso .jebule Den Ayu ra seneng bakso,,yo wes lah baksone malah gor di...sawang wae dadine di rubung laler .

namati baksone dirubung laler Den Ayu ra tego jebule bakso kui mau di....kekno k_lop wong mesakne jarene klingsir bar kuwi..k_lop kewaregken, nanging Den Ayu iseh kelaparan..
gandeng den ayu iseh kelaperan datang lah agoezt ngowo jangan lombok..dengan wajah seik ganteng agoest ngrayu Den Ayu ngene iki gunemane agoezt...Den Ayu kowe gelem ora nek.... ngeroki gegerku soale aku masuk angin, mau bengi bar... tinju karo CHRIS JOHN, di KO ping sewelas, bar tinju terus....Den Ayu ngomong lha ora siutttt gozz......diomongi ngono agoest jebule..mutung trus muleh karo guneman "jane yo ayu ning ngomonge kok pedes banget koyo jangan lombok iki", terangane den ayu krungu...Den Ayu nomong ngene "yo men ngopo kowe goz..???wani po karo aku..agoezt ngomong ngeneh iki " arepo kwe malih dadi Mak Lampir aku ora bakalan wedi...!!" krungu diejek ngunuh Den Ayu...jebule Den Ayu ra trimo teros muni ngene mosok ayune koyo ngene kok di padake koyo mak lampir...bareng ngunuh Den Ayu nangis kondho karo bapak e ngeneh iki... aku njaluk dimantu soale wis kebacut...pengen banget aku ki pak, pokoke nek ra karo kang rmlodang ora aku, masalae kang rmlodang kie ganteng tenan, deweke wis tak senengi kawit smp, aku kelingan terus angger dolan neng ngomahe dijanganke lombok karo terong. pokoke aku cinta banget, ....krungu ngono kang lodang langsung bungah, teros muni " semono ugu aku dek jan aku tersno tenan karo kowe kie" neng kok ngopo kowe mbiye kae ngomong...yen true lope mu ki nduk Mushe ojo2 kwe ki seneng numpak jaran karo nyanyi langgam Dandang gulo koyo seik dinyanyekke,kang Mantous kae,,,banjor kui Den Ayu langsung longo neng omahku, nginep sewengi. Alangkah..senenge kang Siwid,saking senenge ra reti nek bojone kang Siwid mureng2 teros muni ngene ki...Pye tow kang jarene Mbak Ayu ki rep tak kenalke ro adikmu lha kok malah...kok pangan mentah2 , ngragas tenan jebule .Bar kui terus mulih jupuk alu nggo nuthuk Den Ayu, lha jebule Pipit karo Kesmi reti terus loparan nyang Kang Dewalangit, Kang dewa nesu langsung wae ngluruk nyang Bandung karo nggowo..celurit mboso tekan mbandung jebule gor arep....ngajak ngaret nggolek suket bareng2 karo....ngangon sapi neng cedak kali jebule neng kali ketemu karo...wong wedok2 sing lagi podho...umbah2 neng kali, lha kang Dewa langit neksir karo salah 1 ne wong ngumbai kui mau teros ngomong ngene... "mbak lagi ngumbahi ompol yo?" ayu-ayu kok isih ngompol, jebul sik ngompol..[color=blue].kuwi anak'e, amargo ngerti nek wis podho duwe anak Kang Dewa moh no,.. terus wedoan kuwi mau malah gantian naksir kang Dewa nanging Kang Dewa....pilih adine sik manis tur jik single ning,jebuli adine kuwi due leloro sing asale soko turunan'e mbah'e,dadi Kang Dewa.......mileh mbahe wae lah, semono ugo mbahe yo gelem karo kangdewa teros nglangsungke.. perjanjian sing isine...kesetiaan tresno seumur hidup neng jebulane..kabeh mau gur..janji palsu..ora nyono kang dewa banjo lungo neng terminal wonosari arep lunggo neng... guwo ngingrong arep terjun... tekan kono ngerti cah wedok rambute dowo, ditakoni..."dhik... kowe isih waras ora kok tekan guwo barang?lha mbok neng Mall...,wong wedok mau njawab " Idhiiih , gw waras banget , lo kali yg aga miring ?" terus bar kui wong wedok mau manthuk mertandake ora nolak yen di ajak dolan.
bareng kui mau terus wong wedok mau mulih adus , dandan njur disemprot awake nganggu casablanca karo rexona , " biar PD " katanya dalam hati. Tapi.. , ora di nyono2 jebule ...marakke atine miris lha wong ternyata...wedokane kui mau digoleki seng lanang kon momong anake, tekne gor nangis wae.,,mbanjor tekan ngomah anake langsung di...dulang mangan gedang, bar didulang anake mau dititipke kang k_lop sing..lagi asik internetan, gandeng bocah mau nagis wae lan ngganggu angone kang Klop Chating bocah mau di....jajake bakso,neng iseh nangis wae,,jebule bocah kui mau nangis tekne njalok adik menehh,,waduh,,,, Kang k_lop bingung, trus ngomong.. golek adik ki neng ngendi? lha wong akuki...iseh bujang je,,ngele wae cobo kon ngaweke kang kandar mesti isane kok,,,teros kang kandar ngomong ngene...mumpung mengkobengi malem jum'at tak gawek'e adhi yo nggeerrr,..nanging bocah mau ra gelem meneg terus...soale kepingin ngrasakke... gawe anak, lha genah kang kandar clingar-clingur amargo....binggung piye yoo lha masalhe kie njalok anak kudu kembar je, teros arep nyambat kang dewa.kang dewa ngomong ngene..
Kembali Ke Atas Go down
dewalangit
Officer


Lokasi : Jl.jogja-wnsari km 20 Patuk.Dhaksinargha Bhumikarta.
Reputation : 39
Join date : 20.07.08

PostSubyek: Re: [GAME] Nyambung Kata Jadi Kalimat   Thu Jul 16, 2009 10:02 pm

Hari ini menyenangkan. tapi menurut aku tidak,
soalnya ga ada panganan. wetengku dadi mules, karena lagi kepingin
mangan panganan sing luweh enak, neng piye maneh weteng wis ngelih, eee
tak nyang warunge nduk mushe wae, ngiras pokoke wedangan teh tawar enek
tenan, karo mendoan. habis itu langsung bablas mlethas tanpo mbayar
alias... ngutil njuk gedenangan terus di kon ngrabeni sik nduwe warung
nanging aku emoh, mengko ndak ..diseneni bojone,...Mendingan karo adine
wae,adine iseh cilik kie gek piye?? dienteni 3 thn pasti dah gedhe .nek
arep ngenteni semono suwene ngasi ngoyot seng nunggu... Pas lagi dho
grenengan ngene iki, ee.e.e.mak bedunduk sing duwe warung teko, terus
dho dithuthuki siji-siji.njur do nlayu kabeh. Balik ning ngomah trus
mumpet neng ngisor amben jebule neng kono ono..Nduk Mushe lagi main
bekel dadine,lagi penak main bekel diceloki mbokne dikon..umbah-umbah
karo asah asah .agi bar umbah-umbah jebule iseh kon masak jangan...bar
ngono trus di undang mbahne kon mijeti ..mboke kepenake dipijeti malah
keturon lha ditinggal dolan nenggone mas k_lop trus ..mas k_lop ra no
ngomah bablas ngajak mas nugroho dolan menyang...baron, jebule enek
baron ketemu karo Den Ayu lagi nangis kelaparan neng... parkiran motor, ra iso tuku
Es degan,datanglah kang hajar_ibn karo ngowo....semangkok bakso .jebule Den Ayu ra seneng bakso,,yo wes lah baksone malah gor di...sawang wae dadine di rubung laler .

namati baksone dirubung laler Den Ayu ra tego jebule bakso kui mau di....kekno k_lop wong mesakne jarene klingsir bar kuwi..k_lop kewaregken, nanging Den Ayu iseh kelaparan..
gandeng den ayu iseh kelaperan datang lah agoezt ngowo jangan lombok..dengan wajah seik ganteng agoest ngrayu Den Ayu ngene iki gunemane agoezt...Den Ayu kowe gelem ora nek.... ngeroki gegerku soale aku masuk angin, mau bengi bar... tinju karo CHRIS JOHN, di KO ping sewelas, bar tinju terus....Den Ayu ngomong lha ora siutttt gozz......diomongi ngono agoest jebule..mutung trus muleh karo guneman "jane yo ayu ning ngomonge kok pedes banget koyo jangan lombok iki", terangane den ayu krungu...Den Ayu nomong ngene "yo men ngopo kowe goz..???wani po karo aku..agoezt ngomong ngeneh iki " arepo kwe malih dadi Mak Lampir aku ora bakalan wedi...!!" krungu diejek ngunuh Den Ayu...jebule Den Ayu ra trimo teros muni ngene mosok ayune koyo ngene kok di padake koyo mak lampir...bareng ngunuh Den Ayu nangis kondho karo bapak e ngeneh iki... aku njaluk dimantu soale wis kebacut...pengen banget aku ki pak, pokoke nek ra karo kang rmlodang ora aku, masalae kang rmlodang kie ganteng tenan, deweke wis tak senengi kawit smp, aku kelingan terus angger dolan neng ngomahe dijanganke lombok karo terong. pokoke aku cinta banget, ....krungu ngono kang lodang langsung bungah, teros muni " semono ugu aku dek jan aku tersno tenan karo kowe kie" neng kok ngopo kowe mbiye kae ngomong...yen true lope mu ki nduk Mushe ojo2 kwe ki seneng numpak jaran karo nyanyi langgam Dandang gulo koyo seik dinyanyekke,kang Mantous kae,,,banjor kui Den Ayu langsung longo neng omahku, nginep sewengi. Alangkah..senenge kang Siwid,saking senenge ra reti nek bojone kang Siwid mureng2 teros muni ngene ki...Pye tow kang jarene Mbak Ayu ki rep tak kenalke ro adikmu lha kok malah...kok pangan mentah2 , ngragas tenan jebule .Bar kui terus mulih jupuk alu nggo nuthuk Den Ayu, lha jebule Pipit karo Kesmi reti terus loparan nyang Kang Dewalangit, Kang dewa nesu langsung wae ngluruk nyang Bandung karo nggowo..celurit mboso tekan mbandung jebule gor arep....ngajak ngaret nggolek suket bareng2 karo....ngangon sapi neng cedak kali jebule neng kali ketemu karo...wong wedok2 sing lagi podho...umbah2 neng kali, lha kang Dewa langit neksir karo salah 1 ne wong ngumbai kui mau teros ngomong ngene... "mbak lagi ngumbahi ompol yo?" ayu-ayu kok isih ngompol, jebul sik ngompol..[color=blue].kuwi anak'e, amargo ngerti nek wis podho duwe anak Kang Dewa moh no,.. terus wedoan kuwi mau malah gantian naksir kang Dewa nanging Kang Dewa....pilih adine sik manis tur jik single ning,jebuli adine kuwi due leloro sing asale soko turunan'e mbah'e,dadi Kang Dewa.......mileh mbahe wae lah, semono ugo mbahe yo gelem karo kangdewa teros nglangsungke.. perjanjian sing isine...kesetiaan tresno seumur hidup neng jebulane..kabeh mau gur..janji palsu..ora nyono kang dewa banjo lungo neng terminal wonosari arep lunggo neng... guwo ngingrong arep terjun... tekan kono ngerti cah wedok rambute dowo, ditakoni..."dhik... kowe isih waras ora kok tekan guwo barang?lha mbok neng Mall...,wong wedok mau njawab " Idhiiih , gw waras banget , lo kali yg aga miring ?" terus bar kui wong wedok mau manthuk mertandake ora nolak yen di ajak dolan.
bareng kui mau terus wong wedok mau mulih adus , dandan njur disemprot awake nganggu casablanca karo rexona , " biar PD " katanya dalam hati. Tapi.. , ora di nyono2 jebule ...marakke atine miris lha wong ternyata...wedokane kui mau digoleki seng lanang kon momong anake, tekne gor nangis wae.,,mbanjor tekan ngomah anake langsung di...dulang mangan gedang, bar didulang anake mau dititipke kang k_lop sing..lagi asik internetan, gandeng bocah mau nagis wae lan ngganggu angone kang Klop Chating bocah mau di....jajake bakso,neng iseh nangis wae,,jebule bocah kui mau nangis tekne njalok adik menehh,,waduh,,,, Kang k_lop bingung, trus ngomong.. golek adik ki neng ngendi? lha wong akuki...iseh bujang je,,ngele wae cobo kon ngaweke kang kandar mesti isane kok,,,teros kang kandar ngomong ngene...mumpung mengkobengi malem jum'at tak gawek'e adhi yo nggeerrr,..nanging bocah mau ra gelem meneg terus...soale kepingin ngrasakke... gawe anak, lha genah kang kandar clingar-clingur amargo....binggung piye yoo lha masalhe kie njalok anak kudu kembar je, teros arep nyambat kang dewa.kang dewa ngomong ngene.." Yoh tak ewangi nggawene " karo mesem sithik ngedepke moto kiwane. Mas Kandar mireng njur ngendiko " Astaghfirullah , sungguh terLLLALLU !! " ( sambil sesekali memegang jenggotnya yang menawan ). Bedo meneh tanggapane K_lop , malah ngakak " Wakakakakkakakakka , Gitu aja ko repot baca aja aturan pakainya , kalau ga jadi , ulangi malem berikutnya ( sambil sesekali mengetukan jari tengahnya ke atas meja sembari menyedakkan hidung layaknya orang yang lagi flu ). Let sedelo jebule Den Ayu ngrungoke opo sik di omongake iki mau . Sambil berkacak pinggang berdiri tegak dia bilang gini " Jagalah hati , jangan kau nodai , jagalah hati lentera hidup ini " ( dengan mengerakan jari telunjuknya kekanan kekiri , terus ngomong meneh " betul bapak2 , ibu2 , betul tidak ?. liyo dinane Den Ayu telpon siwid , " halo mas wid , apa kabar ,lagi ngapain nih ? , Samar2 kedengeran jawaban siwid " halo say , kabar baik. Lagi karo prasetyo iki golek ...

_________________
Dengan Ilmu hidup jadi mudah
Dengan Seni dan Cinta hidup jadi indah
Dengan Agama hidup jadi terarah
Dengan smart & smile hidup jadi bergairah


FB
Kembali Ke Atas Go down
http://www.saeahchim.co.kr/
k_lop
Pengawas


Lokasi : Bandung
Reputation : 16
Join date : 08.06.08

PostSubyek: Re: [GAME] Nyambung Kata Jadi Kalimat   Thu Jul 16, 2009 10:55 pm

Hari ini menyenangkan. tapi menurut aku tidak,
soalnya ga ada panganan. wetengku dadi mules, karena lagi kepingin
mangan panganan sing luweh enak, neng piye maneh weteng wis ngelih, eee
tak nyang warunge nduk mushe wae, ngiras pokoke wedangan teh tawar enek
tenan, karo mendoan. habis itu langsung bablas mlethas tanpo mbayar
alias... ngutil njuk gedenangan terus di kon ngrabeni sik nduwe warung
nanging aku emoh, mengko ndak ..diseneni bojone,...Mendingan karo adine
wae,adine iseh cilik kie gek piye?? dienteni 3 thn pasti dah gedhe .nek
arep ngenteni semono suwene ngasi ngoyot seng nunggu... Pas lagi dho
grenengan ngene iki, ee.e.e.mak bedunduk sing duwe warung teko, terus
dho dithuthuki siji-siji.njur do nlayu kabeh. Balik ning ngomah trus
mumpet neng ngisor amben jebule neng kono ono..Nduk Mushe lagi main
bekel dadine,lagi penak main bekel diceloki mbokne dikon..umbah-umbah
karo asah asah .agi bar umbah-umbah jebule iseh kon masak jangan...bar
ngono trus di undang mbahne kon mijeti ..mboke kepenake dipijeti malah
keturon lha ditinggal dolan nenggone mas k_lop trus ..mas k_lop ra no
ngomah bablas ngajak mas nugroho dolan menyang...baron, jebule enek
baron ketemu karo Den Ayu lagi nangis kelaparan neng... parkiran motor, ra iso tuku
Es degan,datanglah kang hajar_ibn karo ngowo....semangkok bakso .jebule Den Ayu ra seneng bakso,,yo wes lah baksone malah gor di...sawang wae dadine di rubung laler .

namati baksone dirubung laler Den Ayu ra tego jebule bakso kui mau di....kekno k_lop wong mesakne jarene klingsir bar kuwi..k_lop kewaregken, nanging Den Ayu iseh kelaparan..
gandeng den ayu iseh kelaperan datang lah agoezt ngowo jangan lombok..dengan wajah seik ganteng agoest ngrayu Den Ayu ngene iki gunemane agoezt...Den Ayu kowe gelem ora nek.... ngeroki gegerku soale aku masuk angin, mau bengi bar... tinju karo CHRIS JOHN, di KO ping sewelas, bar tinju terus....Den Ayu ngomong lha ora siutttt gozz......diomongi ngono agoest jebule..mutung trus muleh karo guneman "jane yo ayu ning ngomonge kok pedes banget koyo jangan lombok iki", terangane den ayu krungu...Den Ayu nomong ngene "yo men ngopo kowe goz..???wani po karo aku..agoezt ngomong ngeneh iki " arepo kwe malih dadi Mak Lampir aku ora bakalan wedi...!!" krungu diejek ngunuh Den Ayu...jebule Den Ayu ra trimo teros muni ngene mosok ayune koyo ngene kok di padake koyo mak lampir...bareng ngunuh Den Ayu nangis kondho karo bapak e ngeneh iki... aku njaluk dimantu soale wis kebacut...pengen banget aku ki pak, pokoke nek ra karo kang rmlodang ora aku, masalae kang rmlodang kie ganteng tenan, deweke wis tak senengi kawit smp, aku kelingan terus angger dolan neng ngomahe dijanganke lombok karo terong. pokoke aku cinta banget, ....krungu ngono kang lodang langsung bungah, teros muni " semono ugu aku dek jan aku tersno tenan karo kowe kie" neng kok ngopo kowe mbiye kae ngomong...yen true lope mu ki nduk Mushe ojo2 kwe ki seneng numpak jaran karo nyanyi langgam Dandang gulo koyo seik dinyanyekke,kang Mantous kae,,,banjor kui Den Ayu langsung longo neng omahku, nginep sewengi. Alangkah..senenge kang Siwid,saking senenge ra reti nek bojone kang Siwid mureng2 teros muni ngene ki...Pye tow kang jarene Mbak Ayu ki rep tak kenalke ro adikmu lha kok malah...kok pangan mentah2 , ngragas tenan jebule .Bar kui terus mulih jupuk alu nggo nuthuk Den Ayu, lha jebule Pipit karo Kesmi reti terus loparan nyang Kang Dewalangit, Kang dewa nesu langsung wae ngluruk nyang Bandung karo nggowo..celurit mboso tekan mbandung jebule gor arep....ngajak ngaret nggolek suket bareng2 karo....ngangon sapi neng cedak kali jebule neng kali ketemu karo...wong wedok2 sing lagi podho...umbah2 neng kali, lha kang Dewa langit neksir karo salah 1 ne wong ngumbai kui mau teros ngomong ngene... "mbak lagi ngumbahi ompol yo?" ayu-ayu kok isih ngompol, jebul sik ngompol..[color=blue].kuwi anak'e, amargo ngerti nek wis podho duwe anak Kang Dewa moh no,.. terus wedoan kuwi mau malah gantian naksir kang Dewa nanging Kang Dewa....pilih adine sik manis tur jik single ning,jebuli adine kuwi due leloro sing asale soko turunan'e mbah'e,dadi Kang Dewa.......mileh mbahe wae lah, semono ugo mbahe yo gelem karo kangdewa teros nglangsungke.. perjanjian sing isine...kesetiaan tresno seumur hidup neng jebulane..kabeh mau gur..janji palsu..ora nyono kang dewa banjo lungo neng terminal wonosari arep lunggo neng... guwo ngingrong arep terjun... tekan kono ngerti cah wedok rambute dowo, ditakoni..."dhik... kowe isih waras ora kok tekan guwo barang?lha mbok neng Mall...,wong wedok mau njawab " Idhiiih , gw waras banget , lo kali yg aga miring ?" terus bar kui wong wedok mau manthuk mertandake ora nolak yen di ajak dolan.
bareng kui mau terus wong wedok mau mulih adus , dandan njur disemprot awake nganggu casablanca karo rexona , " biar PD " katanya dalam hati. Tapi.. , ora di nyono2 jebule ...marakke atine miris lha wong ternyata...wedokane kui mau digoleki seng lanang kon momong anake, tekne gor nangis wae.,,mbanjor tekan ngomah anake langsung di...dulang mangan gedang, bar didulang anake mau dititipke kang k_lop sing..lagi asik internetan, gandeng bocah mau nagis wae lan ngganggu angone kang Klop Chating bocah mau di....jajake bakso,neng iseh nangis wae,,jebule bocah kui mau nangis tekne njalok adik menehh,,waduh,,,, Kang k_lop bingung, trus ngomong.. golek adik ki neng ngendi? lha wong akuki...iseh bujang je,,ngele wae cobo kon ngaweke kang kandar mesti isane kok,,,teros kang kandar ngomong ngene...mumpung mengkobengi malem jum'at tak gawek'e adhi yo nggeerrr,..nanging bocah mau ra gelem meneg terus...soale kepingin ngrasakke... gawe anak, lha genah kang kandar clingar-clingur amargo....binggung piye yoo lha masalhe kie njalok anak kudu kembar je, teros arep nyambat kang dewa.kang dewa ngomong ngene.." Yoh tak ewangi nggawene " karo mesem sithik ngedepke moto kiwane. Mas Kandar mireng njur ngendiko " Astaghfirullah , sungguh terLLLALLU !! " ( sambil sesekali memegang jenggotnya yang menawan ). Bedo meneh tanggapane K_lop , malah ngakak " Wakakakakkakakakka , Gitu aja ko repot baca aja aturan pakainya , kalau ga jadi , ulangi malem berikutnya ( sambil sesekali mengetukan jari tengahnya ke atas meja sembari menyedakkan hidung layaknya orang yang lagi flu ). Let sedelo jebule Den Ayu ngrungoke opo sik di omongake iki mau . Sambil berkacak pinggang berdiri tegak dia bilang gini " Jagalah hati , jangan kau nodai , jagalah hati lentera hidup ini " ( dengan mengerakan jari telunjuknya kekanan kekiri , terus ngomong meneh " betul bapak2 , ibu2 , betul tidak ?. liyo dinane Den Ayu telpon siwid , " halo mas wid , apa kabar ,lagi ngapain nih ? , Samar2 kedengeran jawaban siwid " halo say , kabar baik. Lagi karo prasetyo iki golek ...artikel neng internet piye carane ngawe anak kembar,teros Den ayu malah lungo nemoni kang Lodang seng wes ket mau nunggu neng..
Kembali Ke Atas Go down
kandar
Presidium


Lokasi : jakarta asli Kemiri, Tanjung sari
Reputation : 25
Join date : 23.08.08

PostSubyek: Re: [GAME] Nyambung Kata Jadi Kalimat   Fri Jul 17, 2009 9:25 am

Hari ini menyenangkan. tapi menurut aku tidak,
soalnya ga ada panganan. wetengku dadi mules, karena lagi kepingin
mangan panganan sing luweh enak, neng piye maneh weteng wis ngelih, eee
tak nyang warunge nduk mushe wae, ngiras pokoke wedangan teh tawar enek
tenan, karo mendoan. habis itu langsung bablas mlethas tanpo mbayar
alias... ngutil njuk gedenangan terus di kon ngrabeni sik nduwe warung
nanging aku emoh, mengko ndak ..diseneni bojone,...Mendingan karo adine
wae,adine iseh cilik kie gek piye?? dienteni 3 thn pasti dah gedhe .nek
arep ngenteni semono suwene ngasi ngoyot seng nunggu... Pas lagi dho
grenengan ngene iki, ee.e.e.mak bedunduk sing duwe warung teko, terus
dho dithuthuki siji-siji.njur do nlayu kabeh. Balik ning ngomah trus
mumpet neng ngisor amben jebule neng kono ono..Nduk Mushe lagi main
bekel dadine,lagi penak main bekel diceloki mbokne dikon..umbah-umbah
karo asah asah .agi bar umbah-umbah jebule iseh kon masak jangan...bar
ngono trus di undang mbahne kon mijeti ..mboke kepenake dipijeti malah
keturon lha ditinggal dolan nenggone mas k_lop trus ..mas k_lop ra no
ngomah bablas ngajak mas nugroho dolan menyang...baron, jebule enek
baron ketemu karo Den Ayu lagi nangis kelaparan neng... parkiran motor, ra iso tuku
Es degan,datanglah kang hajar_ibn karo ngowo....semangkok bakso .jebule Den Ayu ra seneng bakso,,yo wes lah baksone malah gor di...sawang wae dadine di rubung laler .

namati baksone dirubung laler Den Ayu ra tego jebule bakso kui mau di....kekno k_lop wong mesakne jarene klingsir bar kuwi..k_lop kewaregken, nanging Den Ayu iseh kelaparan..
gandeng den ayu iseh kelaperan datang lah agoezt ngowo jangan lombok..dengan wajah seik ganteng agoest ngrayu Den Ayu ngene iki gunemane agoezt...Den Ayu kowe gelem ora nek.... ngeroki gegerku soale aku masuk angin, mau bengi bar... tinju karo CHRIS JOHN, di KO ping sewelas, bar tinju terus....Den Ayu ngomong lha ora siutttt gozz......diomongi ngono agoest jebule..mutung trus muleh karo guneman "jane yo ayu ning ngomonge kok pedes banget koyo jangan lombok iki", terangane den ayu krungu...Den Ayu nomong ngene "yo men ngopo kowe goz..???wani po karo aku..agoezt ngomong ngeneh iki " arepo kwe malih dadi Mak Lampir aku ora bakalan wedi...!!" krungu diejek ngunuh Den Ayu...jebule Den Ayu ra trimo teros muni ngene mosok ayune koyo ngene kok di padake koyo mak lampir...bareng ngunuh Den Ayu nangis kondho karo bapak e ngeneh iki... aku njaluk dimantu soale wis kebacut...pengen banget aku ki pak, pokoke nek ra karo kang rmlodang ora aku, masalae kang rmlodang kie ganteng tenan, deweke wis tak senengi kawit smp, aku kelingan terus angger dolan neng ngomahe dijanganke lombok karo terong. pokoke aku cinta banget, ....krungu ngono kang lodang langsung bungah, teros muni " semono ugu aku dek jan aku tersno tenan karo kowe kie" neng kok ngopo kowe mbiye kae ngomong...yen true lope mu ki nduk Mushe ojo2 kwe ki seneng numpak jaran karo nyanyi langgam Dandang gulo koyo seik dinyanyekke,kang Mantous kae,,,banjor kui Den Ayu langsung longo neng omahku, nginep sewengi. Alangkah..senenge kang Siwid,saking senenge ra reti nek bojone kang Siwid mureng2 teros muni ngene ki...Pye tow kang jarene Mbak Ayu ki rep tak kenalke ro adikmu lha kok malah...kok pangan mentah2 , ngragas tenan jebule .Bar kui terus mulih jupuk alu nggo nuthuk Den Ayu, lha jebule Pipit karo Kesmi reti terus loparan nyang Kang Dewalangit, Kang dewa nesu langsung wae ngluruk nyang Bandung karo nggowo..celurit mboso tekan mbandung jebule gor arep....ngajak ngaret nggolek suket bareng2 karo....ngangon sapi neng cedak kali jebule neng kali ketemu karo...wong wedok2 sing lagi podho...umbah2 neng kali, lha kang Dewa langit neksir karo salah 1 ne wong ngumbai kui mau teros ngomong ngene... "mbak lagi ngumbahi ompol yo?" ayu-ayu kok isih ngompol, jebul sik ngompol..[color=blue].kuwi anak'e, amargo ngerti nek wis podho duwe anak Kang Dewa moh no,.. terus wedoan kuwi mau malah gantian naksir kang Dewa nanging Kang Dewa....pilih adine sik manis tur jik single ning,jebuli adine kuwi due leloro sing asale soko turunan'e mbah'e,dadi Kang Dewa.......mileh mbahe wae lah, semono ugo mbahe yo gelem karo kangdewa teros nglangsungke.. perjanjian sing isine...kesetiaan tresno seumur hidup neng jebulane..kabeh mau gur..janji palsu..ora nyono kang dewa banjo lungo neng terminal wonosari arep lunggo neng... guwo ngingrong arep terjun... tekan kono ngerti cah wedok rambute dowo, ditakoni..."dhik... kowe isih waras ora kok tekan guwo barang?lha mbok neng Mall...,wong wedok mau njawab " Idhiiih , gw waras banget , lo kali yg aga miring ?" terus bar kui wong wedok mau manthuk mertandake ora nolak yen di ajak dolan.
bareng kui mau terus wong wedok mau mulih adus , dandan njur disemprot awake nganggu casablanca karo rexona , " biar PD " katanya dalam hati. Tapi.. , ora di nyono2 jebule ...marakke atine miris lha wong ternyata...wedokane kui mau digoleki seng lanang kon momong anake, tekne gor nangis wae.,,mbanjor tekan ngomah anake langsung di...dulang mangan gedang, bar didulang anake mau dititipke kang k_lop sing..lagi asik internetan, gandeng bocah mau nagis wae lan ngganggu angone kang Klop Chating bocah mau di....jajake bakso,neng iseh nangis wae,,jebule bocah kui mau nangis tekne njalok adik menehh,,waduh,,,, Kang k_lop bingung, trus ngomong.. golek adik ki neng ngendi? lha wong akuki...iseh bujang je,,ngele wae cobo kon ngaweke kang kandar mesti isane kok,,,teros kang kandar ngomong ngene...mumpung mengkobengi malem jum'at tak gawek'e adhi yo nggeerrr,..nanging bocah mau ra gelem meneg terus...soale kepingin ngrasakke... gawe anak, lha genah kang kandar clingar-clingur amargo....binggung piye yoo lha masalhe kie njalok anak kudu kembar je, teros arep nyambat kang dewa.kang dewa ngomong ngene.." Yoh tak ewangi nggawene " karo mesem sithik ngedepke moto kiwane. Mas Kandar mireng njur ngendiko " Astaghfirullah , sungguh terLLLALLU !! " ( sambil sesekali memegang jenggotnya yang menawan ). Bedo meneh tanggapane K_lop , malah ngakak " Wakakakakkakakakka , Gitu aja ko repot baca aja aturan pakainya , kalau ga jadi , ulangi malem berikutnya ( sambil sesekali mengetukan jari tengahnya ke atas meja sembari menyedakkan hidung layaknya orang yang lagi flu ). Let sedelo jebule Den Ayu ngrungoke opo sik di omongake iki mau . Sambil berkacak pinggang berdiri tegak dia bilang gini " Jagalah hati , jangan kau nodai , jagalah hati lentera hidup ini " ( dengan mengerakan jari telunjuknya kekanan kekiri , terus ngomong meneh " betul bapak2 , ibu2 , betul tidak ?. liyo dinane Den Ayu telpon siwid , " halo mas wid , apa kabar ,lagi ngapain nih ? , Samar2 kedengeran jawaban siwid " halo say , kabar baik. Lagi karo prasetyo iki golek ...artikel neng internet piye carane ngawe anak kembar,teros Den ayu malah lungo nemoni kang Lodang seng wes ket mau nunggu neng..ngarep bok sinambi...

_________________
urip mung mampir ngombe lan mung wang sinawang.

Menjadi tua pelan tapi pasti, namun menjadi dewasa belum tentu.

http://syifauwongmantren.multiply.com => nembe sinau
Kembali Ke Atas Go down
http://syifauwongmantren.multiply.com
prasetyo
Camat


Lokasi : Ngadipiro-Rejosari-Semin-Jakarta
Reputation : 4
Join date : 22.03.08

PostSubyek: Re: [GAME] Nyambung Kata Jadi Kalimat   Fri Jul 17, 2009 9:57 am

Hari ini menyenangkan. tapi menurut aku tidak,
soalnya ga ada panganan. wetengku dadi mules, karena lagi kepingin
mangan panganan sing luweh enak, neng piye maneh weteng wis ngelih, eee
tak nyang warunge nduk mushe wae, ngiras pokoke wedangan teh tawar enek
tenan, karo mendoan. habis itu langsung bablas mlethas tanpo mbayar
alias... ngutil njuk gedenangan terus di kon ngrabeni sik nduwe warung
nanging aku emoh, mengko ndak ..diseneni bojone,...Mendingan karo adine
wae,adine iseh cilik kie gek piye?? dienteni 3 thn pasti dah gedhe .nek
arep ngenteni semono suwene ngasi ngoyot seng nunggu... Pas lagi dho
grenengan ngene iki, ee.e.e.mak bedunduk sing duwe warung teko, terus
dho dithuthuki siji-siji.njur do nlayu kabeh. Balik ning ngomah trus
mumpet neng ngisor amben jebule neng kono ono..Nduk Mushe lagi main
bekel dadine,lagi penak main bekel diceloki mbokne dikon..umbah-umbah
karo asah asah .agi bar umbah-umbah jebule iseh kon masak jangan...bar
ngono trus di undang mbahne kon mijeti ..mboke kepenake dipijeti malah
keturon lha ditinggal dolan nenggone mas k_lop trus ..mas k_lop ra no
ngomah bablas ngajak mas nugroho dolan menyang...baron, jebule enek
baron ketemu karo Den Ayu lagi nangis kelaparan neng... parkiran motor, ra iso tuku
Es degan,datanglah kang hajar_ibn karo ngowo....semangkok bakso .jebule Den Ayu ra seneng bakso,,yo wes lah baksone malah gor di...sawang wae dadine di rubung laler .

namati baksone dirubung laler Den Ayu ra tego jebule bakso kui mau di....kekno k_lop wong mesakne jarene klingsir bar kuwi..k_lop kewaregken, nanging Den Ayu iseh kelaparan..
gandeng den ayu iseh kelaperan datang lah agoezt ngowo jangan lombok..dengan wajah seik ganteng agoest ngrayu Den Ayu ngene iki gunemane agoezt...Den Ayu kowe gelem ora nek.... ngeroki gegerku soale aku masuk angin, mau bengi bar... tinju karo CHRIS JOHN, di KO ping sewelas, bar tinju terus....Den Ayu ngomong lha ora siutttt gozz......diomongi ngono agoest jebule..mutung trus muleh karo guneman "jane yo ayu ning ngomonge kok pedes banget koyo jangan lombok iki", terangane den ayu krungu...Den Ayu nomong ngene "yo men ngopo kowe goz..???wani po karo aku..agoezt ngomong ngeneh iki " arepo kwe malih dadi Mak Lampir aku ora bakalan wedi...!!" krungu diejek ngunuh Den Ayu...jebule Den Ayu ra trimo teros muni ngene mosok ayune koyo ngene kok di padake koyo mak lampir...bareng ngunuh Den Ayu nangis kondho karo bapak e ngeneh iki... aku njaluk dimantu soale wis kebacut...pengen banget aku ki pak, pokoke nek ra karo kang rmlodang ora aku, masalae kang rmlodang kie ganteng tenan, deweke wis tak senengi kawit smp, aku kelingan terus angger dolan neng ngomahe dijanganke lombok karo terong. pokoke aku cinta banget, ....krungu ngono kang lodang langsung bungah, teros muni " semono ugu aku dek jan aku tersno tenan karo kowe kie" neng kok ngopo kowe mbiye kae ngomong...yen true lope mu ki nduk Mushe ojo2 kwe ki seneng numpak jaran karo nyanyi langgam Dandang gulo koyo seik dinyanyekke,kang Mantous kae,,,banjor kui Den Ayu langsung longo neng omahku, nginep sewengi. Alangkah..senenge kang Siwid,saking senenge ra reti nek bojone kang Siwid mureng2 teros muni ngene ki...Pye tow kang jarene Mbak Ayu ki rep tak kenalke ro adikmu lha kok malah...kok pangan mentah2 , ngragas tenan jebule .Bar kui terus mulih jupuk alu nggo nuthuk Den Ayu, lha jebule Pipit karo Kesmi reti terus loparan nyang Kang Dewalangit, Kang dewa nesu langsung wae ngluruk nyang Bandung karo nggowo..celurit mboso tekan mbandung jebule gor arep....ngajak ngaret nggolek suket bareng2 karo....ngangon sapi neng cedak kali jebule neng kali ketemu karo...wong wedok2 sing lagi podho...umbah2 neng kali, lha kang Dewa langit neksir karo salah 1 ne wong ngumbai kui mau teros ngomong ngene... "mbak lagi ngumbahi ompol yo?" ayu-ayu kok isih ngompol, jebul sik ngompol..[color=blue].kuwi anak'e, amargo ngerti nek wis podho duwe anak Kang Dewa moh no,.. terus wedoan kuwi mau malah gantian naksir kang Dewa nanging Kang Dewa....pilih adine sik manis tur jik single ning,jebuli adine kuwi due leloro sing asale soko turunan'e mbah'e,dadi Kang Dewa.......mileh mbahe wae lah, semono ugo mbahe yo gelem karo kangdewa teros nglangsungke.. perjanjian sing isine...kesetiaan tresno seumur hidup neng jebulane..kabeh mau gur..janji palsu..ora nyono kang dewa banjo lungo neng terminal wonosari arep lunggo neng... guwo ngingrong arep terjun... tekan kono ngerti cah wedok rambute dowo, ditakoni..."dhik... kowe isih waras ora kok tekan guwo barang?lha mbok neng Mall...,wong wedok mau njawab " Idhiiih , gw waras banget , lo kali yg aga miring ?" terus bar kui wong wedok mau manthuk mertandake ora nolak yen di ajak dolan.
bareng kui mau terus wong wedok mau mulih adus , dandan njur disemprot awake nganggu casablanca karo rexona , " biar PD " katanya dalam hati. Tapi.. , ora di nyono2 jebule ...marakke atine miris lha wong ternyata...wedokane kui mau digoleki seng lanang kon momong anake, tekne gor nangis wae.,,mbanjor tekan ngomah anake langsung di...dulang mangan gedang, bar didulang anake mau dititipke kang k_lop sing..lagi asik internetan, gandeng bocah mau nagis wae lan ngganggu angone kang Klop Chating bocah mau di....jajake bakso,neng iseh nangis wae,,jebule bocah kui mau nangis tekne njalok adik menehh,,waduh,,,, Kang k_lop bingung, trus ngomong.. golek adik ki neng ngendi? lha wong akuki...iseh bujang je,,ngele wae cobo kon ngaweke kang kandar mesti isane kok,,,teros kang kandar ngomong ngene...mumpung mengkobengi malem jum'at tak gawek'e adhi yo nggeerrr,..nanging bocah mau ra gelem meneg terus...soale kepingin ngrasakke... gawe anak, lha genah kang kandar clingar-clingur amargo....binggung piye yoo lha masalhe kie njalok anak kudu kembar je, teros arep nyambat kang dewa.kang dewa ngomong ngene.." Yoh tak ewangi nggawene " karo mesem sithik ngedepke moto kiwane. Mas Kandar mireng njur ngendiko " Astaghfirullah , sungguh terLLLALLU !! " ( sambil sesekali memegang jenggotnya yang menawan ). Bedo meneh tanggapane K_lop , malah ngakak " Wakakakakkakakakka , Gitu aja ko repot baca aja aturan pakainya , kalau ga jadi , ulangi malem berikutnya ( sambil sesekali mengetukan jari tengahnya ke atas meja sembari menyedakkan hidung layaknya orang yang lagi flu ). Let sedelo jebule Den Ayu ngrungoke opo sik di omongake iki mau . Sambil berkacak pinggang berdiri tegak dia bilang gini " Jagalah hati , jangan kau nodai , jagalah hati lentera hidup ini " ( dengan mengerakan jari telunjuknya kekanan kekiri , terus ngomong meneh " betul bapak2 , ibu2 , betul tidak ?. liyo dinane Den Ayu telpon siwid , " halo mas wid , apa kabar ,lagi ngapain nih ? , Samar2 kedengeran jawaban siwid " halo say , kabar baik. Lagi karo prasetyo iki golek ...artikel neng internet piye carane ngawe anak kembar,teros Den ayu malah lungo nemoni kang Lodang seng wes ket mau nunggu neng..ngarep bok sinambi...moco buku petunjuk carane gawe anak kembar, ...
Kembali Ke Atas Go down
hajar_ibn
KorLap


Lokasi : Playen, Gunungkidul
Reputation : 6
Join date : 01.05.09

PostSubyek: Re: [GAME] Nyambung Kata Jadi Kalimat   Fri Jul 17, 2009 12:08 pm

Hari ini menyenangkan. tapi menurut aku tidak,
soalnya ga ada panganan. wetengku dadi mules, karena lagi kepingin
mangan panganan sing luweh enak, neng piye maneh weteng wis ngelih, eee
tak nyang warunge nduk mushe wae, ngiras pokoke wedangan teh tawar enek
tenan, karo mendoan. habis itu langsung bablas mlethas tanpo mbayar
alias... ngutil njuk gedenangan terus di kon ngrabeni sik nduwe warung
nanging aku emoh, mengko ndak ..diseneni bojone,...Mendingan karo adine
wae,adine iseh cilik kie gek piye?? dienteni 3 thn pasti dah gedhe .nek
arep ngenteni semono suwene ngasi ngoyot seng nunggu... Pas lagi dho
grenengan ngene iki, ee.e.e.mak bedunduk sing duwe warung teko, terus
dho dithuthuki siji-siji.njur do nlayu kabeh. Balik ning ngomah trus
mumpet neng ngisor amben jebule neng kono ono..Nduk Mushe lagi main
bekel dadine,lagi penak main bekel diceloki mbokne dikon..umbah-umbah
karo asah asah .agi bar umbah-umbah jebule iseh kon masak jangan...bar
ngono trus di undang mbahne kon mijeti ..mboke kepenake dipijeti malah
keturon lha ditinggal dolan nenggone mas k_lop trus ..mas k_lop ra no
ngomah bablas ngajak mas nugroho dolan menyang...baron, jebule enek
baron ketemu karo Den Ayu lagi nangis kelaparan neng... parkiran motor, ra iso tuku
Es degan,datanglah kang hajar_ibn karo ngowo....semangkok bakso .jebule Den Ayu ra seneng bakso,,yo wes lah baksone malah gor di...sawang wae dadine di rubung laler .

namati baksone dirubung laler Den Ayu ra tego jebule bakso kui mau di....kekno k_lop wong mesakne jarene klingsir bar kuwi..k_lop kewaregken, nanging Den Ayu iseh kelaparan..
gandeng den ayu iseh kelaperan datang lah agoezt ngowo jangan lombok..dengan wajah seik ganteng agoest ngrayu Den Ayu ngene iki gunemane agoezt...Den Ayu kowe gelem ora nek.... ngeroki gegerku soale aku masuk angin, mau bengi bar... tinju karo CHRIS JOHN, di KO ping sewelas, bar tinju terus....Den Ayu ngomong lha ora siutttt gozz......diomongi ngono agoest jebule..mutung trus muleh karo guneman "jane yo ayu ning ngomonge kok pedes banget koyo jangan lombok iki", terangane den ayu krungu...Den Ayu nomong ngene "yo men ngopo kowe goz..???wani po karo aku..agoezt ngomong ngeneh iki " arepo kwe malih dadi Mak Lampir aku ora bakalan wedi...!!" krungu diejek ngunuh Den Ayu...jebule Den Ayu ra trimo teros muni ngene mosok ayune koyo ngene kok di padake koyo mak lampir...bareng ngunuh Den Ayu nangis kondho karo bapak e ngeneh iki... aku njaluk dimantu soale wis kebacut...pengen banget aku ki pak, pokoke nek ra karo kang rmlodang ora aku, masalae kang rmlodang kie ganteng tenan, deweke wis tak senengi kawit smp, aku kelingan terus angger dolan neng ngomahe dijanganke lombok karo terong. pokoke aku cinta banget, ....krungu ngono kang lodang langsung bungah, teros muni " semono ugu aku dek jan aku tersno tenan karo kowe kie" neng kok ngopo kowe mbiye kae ngomong...yen true lope mu ki nduk Mushe ojo2 kwe ki seneng numpak jaran karo nyanyi langgam Dandang gulo koyo seik dinyanyekke,kang Mantous kae,,,banjor kui Den Ayu langsung longo neng omahku, nginep sewengi. Alangkah..senenge kang Siwid,saking senenge ra reti nek bojone kang Siwid mureng2 teros muni ngene ki...Pye tow kang jarene Mbak Ayu ki rep tak kenalke ro adikmu lha kok malah...kok pangan mentah2 , ngragas tenan jebule .Bar kui terus mulih jupuk alu nggo nuthuk Den Ayu, lha jebule Pipit karo Kesmi reti terus loparan nyang Kang Dewalangit, Kang dewa nesu langsung wae ngluruk nyang Bandung karo nggowo..celurit mboso tekan mbandung jebule gor arep....ngajak ngaret nggolek suket bareng2 karo....ngangon sapi neng cedak kali jebule neng kali ketemu karo...wong wedok2 sing lagi podho...umbah2 neng kali, lha kang Dewa langit neksir karo salah 1 ne wong ngumbai kui mau teros ngomong ngene... "mbak lagi ngumbahi ompol yo?" ayu-ayu kok isih ngompol, jebul sik ngompol..[color=blue].kuwi anak'e, amargo ngerti nek wis podho duwe anak Kang Dewa moh no,.. terus wedoan kuwi mau malah gantian naksir kang Dewa nanging Kang Dewa....pilih adine sik manis tur jik single ning,jebuli adine kuwi due leloro sing asale soko turunan'e mbah'e,dadi Kang Dewa.......mileh mbahe wae lah, semono ugo mbahe yo gelem karo kangdewa teros nglangsungke.. perjanjian sing isine...kesetiaan tresno seumur hidup neng jebulane..kabeh mau gur..janji palsu..ora nyono kang dewa banjo lungo neng terminal wonosari arep lunggo neng... guwo ngingrong arep terjun... tekan kono ngerti cah wedok rambute dowo, ditakoni..."dhik... kowe isih waras ora kok tekan guwo barang?lha mbok neng Mall...,wong wedok mau njawab " Idhiiih , gw waras banget , lo kali yg aga miring ?" terus bar kui wong wedok mau manthuk mertandake ora nolak yen di ajak dolan.
bareng kui mau terus wong wedok mau mulih adus , dandan njur disemprot awake nganggu casablanca karo rexona , " biar PD " katanya dalam hati. Tapi.. , ora di nyono2 jebule ...marakke atine miris lha wong ternyata...wedokane kui mau digoleki seng lanang kon momong anake, tekne gor nangis wae.,,mbanjor tekan ngomah anake langsung di...dulang mangan gedang, bar didulang anake mau dititipke kang k_lop sing..lagi asik internetan, gandeng bocah mau nagis wae lan ngganggu angone kang Klop Chating bocah mau di....jajake bakso,neng iseh nangis wae,,jebule bocah kui mau nangis tekne njalok adik menehh,,waduh,,,, Kang k_lop bingung, trus ngomong.. golek adik ki neng ngendi? lha wong akuki...iseh bujang je,,ngele wae cobo kon ngaweke kang kandar mesti isane kok,,,teros kang kandar ngomong ngene...mumpung mengkobengi malem jum'at tak gawek'e adhi yo nggeerrr,..nanging bocah mau ra gelem meneg terus...soale kepingin ngrasakke... gawe anak, lha genah kang kandar clingar-clingur amargo....binggung piye yoo lha masalhe kie njalok anak kudu kembar je, teros arep nyambat kang dewa.kang dewa ngomong ngene.." Yoh tak ewangi nggawene " karo mesem sithik ngedepke moto kiwane. Mas Kandar mireng njur ngendiko " Astaghfirullah , sungguh terLLLALLU !! " ( sambil sesekali memegang jenggotnya yang menawan ). Bedo meneh tanggapane K_lop , malah ngakak " Wakakakakkakakakka , Gitu aja ko repot baca aja aturan pakainya , kalau ga jadi , ulangi malem berikutnya ( sambil sesekali mengetukan jari tengahnya ke atas meja sembari menyedakkan hidung layaknya orang yang lagi flu ). Let sedelo jebule Den Ayu ngrungoke opo sik di omongake iki mau . Sambil berkacak pinggang berdiri tegak dia bilang gini " Jagalah hati , jangan kau nodai , jagalah hati lentera hidup ini " ( dengan mengerakan jari telunjuknya kekanan kekiri , terus ngomong meneh " betul bapak2 , ibu2 , betul tidak ?. liyo dinane Den Ayu telpon siwid , " halo mas wid , apa kabar ,lagi ngapain nih ? , Samar2 kedengeran jawaban siwid " halo say , kabar baik. Lagi karo prasetyo iki golek ...artikel neng internet piye carane ngawe anak kembar,teros Den ayu malah lungo nemoni kang Lodang seng wes ket mau nunggu neng..ngarep bok sinambi...moco buku petunjuk carane gawe anak kembar, ... Jebule Den Ayu ora seneng nek kang lodang

_________________
000000000000000
Kembali Ke Atas Go down
http://www.gemsstore.co.cc
kandar
Presidium


Lokasi : jakarta asli Kemiri, Tanjung sari
Reputation : 25
Join date : 23.08.08

PostSubyek: Re: [GAME] Nyambung Kata Jadi Kalimat   Fri Jul 17, 2009 12:14 pm

Hari ini menyenangkan. tapi menurut aku tidak,
soalnya ga ada panganan. wetengku dadi mules, karena lagi kepingin
mangan panganan sing luweh enak, neng piye maneh weteng wis ngelih, eee
tak nyang warunge nduk mushe wae, ngiras pokoke wedangan teh tawar enek
tenan, karo mendoan. habis itu langsung bablas mlethas tanpo mbayar
alias... ngutil njuk gedenangan terus di kon ngrabeni sik nduwe warung
nanging aku emoh, mengko ndak ..diseneni bojone,...Mendingan karo adine
wae,adine iseh cilik kie gek piye?? dienteni 3 thn pasti dah gedhe .nek
arep ngenteni semono suwene ngasi ngoyot seng nunggu... Pas lagi dho
grenengan ngene iki, ee.e.e.mak bedunduk sing duwe warung teko, terus
dho dithuthuki siji-siji.njur do nlayu kabeh. Balik ning ngomah trus
mumpet neng ngisor amben jebule neng kono ono..Nduk Mushe lagi main
bekel dadine,lagi penak main bekel diceloki mbokne dikon..umbah-umbah
karo asah asah .agi bar umbah-umbah jebule iseh kon masak jangan...bar
ngono trus di undang mbahne kon mijeti ..mboke kepenake dipijeti malah
keturon lha ditinggal dolan nenggone mas k_lop trus ..mas k_lop ra no
ngomah bablas ngajak mas nugroho dolan menyang...baron, jebule enek
baron ketemu karo Den Ayu lagi nangis kelaparan neng... parkiran motor, ra iso tuku
Es degan,datanglah kang hajar_ibn karo ngowo....semangkok bakso .jebule Den Ayu ra seneng bakso,,yo wes lah baksone malah gor di...sawang wae dadine di rubung laler .

namati baksone dirubung laler Den Ayu ra tego jebule bakso kui mau di....kekno k_lop wong mesakne jarene klingsir bar kuwi..k_lop kewaregken, nanging Den Ayu iseh kelaparan..
gandeng den ayu iseh kelaperan datang lah agoezt ngowo jangan lombok..dengan wajah seik ganteng agoest ngrayu Den Ayu ngene iki gunemane agoezt...Den Ayu kowe gelem ora nek.... ngeroki gegerku soale aku masuk angin, mau bengi bar... tinju karo CHRIS JOHN, di KO ping sewelas, bar tinju terus....Den Ayu ngomong lha ora siutttt gozz......diomongi ngono agoest jebule..mutung trus muleh karo guneman "jane yo ayu ning ngomonge kok pedes banget koyo jangan lombok iki", terangane den ayu krungu...Den Ayu nomong ngene "yo men ngopo kowe goz..???wani po karo aku..agoezt ngomong ngeneh iki " arepo kwe malih dadi Mak Lampir aku ora bakalan wedi...!!" krungu diejek ngunuh Den Ayu...jebule Den Ayu ra trimo teros muni ngene mosok ayune koyo ngene kok di padake koyo mak lampir...bareng ngunuh Den Ayu nangis kondho karo bapak e ngeneh iki... aku njaluk dimantu soale wis kebacut...pengen banget aku ki pak, pokoke nek ra karo kang rmlodang ora aku, masalae kang rmlodang kie ganteng tenan, deweke wis tak senengi kawit smp, aku kelingan terus angger dolan neng ngomahe dijanganke lombok karo terong. pokoke aku cinta banget, ....krungu ngono kang lodang langsung bungah, teros muni " semono ugu aku dek jan aku tersno tenan karo kowe kie" neng kok ngopo kowe mbiye kae ngomong...yen true lope mu ki nduk Mushe ojo2 kwe ki seneng numpak jaran karo nyanyi langgam Dandang gulo koyo seik dinyanyekke,kang Mantous kae,,,banjor kui Den Ayu langsung longo neng omahku, nginep sewengi. Alangkah..senenge kang Siwid,saking senenge ra reti nek bojone kang Siwid mureng2 teros muni ngene ki...Pye tow kang jarene Mbak Ayu ki rep tak kenalke ro adikmu lha kok malah...kok pangan mentah2 , ngragas tenan jebule .Bar kui terus mulih jupuk alu nggo nuthuk Den Ayu, lha jebule Pipit karo Kesmi reti terus loparan nyang Kang Dewalangit, Kang dewa nesu langsung wae ngluruk nyang Bandung karo nggowo..celurit mboso tekan mbandung jebule gor arep....ngajak ngaret nggolek suket bareng2 karo....ngangon sapi neng cedak kali jebule neng kali ketemu karo...wong wedok2 sing lagi podho...umbah2 neng kali, lha kang Dewa langit neksir karo salah 1 ne wong ngumbai kui mau teros ngomong ngene... "mbak lagi ngumbahi ompol yo?" ayu-ayu kok isih ngompol, jebul sik ngompol..[color=blue].kuwi anak'e, amargo ngerti nek wis podho duwe anak Kang Dewa moh no,.. terus wedoan kuwi mau malah gantian naksir kang Dewa nanging Kang Dewa....pilih adine sik manis tur jik single ning,jebuli adine kuwi due leloro sing asale soko turunan'e mbah'e,dadi Kang Dewa.......mileh mbahe wae lah, semono ugo mbahe yo gelem karo kangdewa teros nglangsungke.. perjanjian sing isine...kesetiaan tresno seumur hidup neng jebulane..kabeh mau gur..janji palsu..ora nyono kang dewa banjo lungo neng terminal wonosari arep lunggo neng... guwo ngingrong arep terjun... tekan kono ngerti cah wedok rambute dowo, ditakoni..."dhik... kowe isih waras ora kok tekan guwo barang?lha mbok neng Mall...,wong wedok mau njawab " Idhiiih , gw waras banget , lo kali yg aga miring ?" terus bar kui wong wedok mau manthuk mertandake ora nolak yen di ajak dolan.
bareng kui mau terus wong wedok mau mulih adus , dandan njur disemprot awake nganggu casablanca karo rexona , " biar PD " katanya dalam hati. Tapi.. , ora di nyono2 jebule ...marakke atine miris lha wong ternyata...wedokane kui mau digoleki seng lanang kon momong anake, tekne gor nangis wae.,,mbanjor tekan ngomah anake langsung di...dulang mangan gedang, bar didulang anake mau dititipke kang k_lop sing..lagi asik internetan, gandeng bocah mau nagis wae lan ngganggu angone kang Klop Chating bocah mau di....jajake bakso,neng iseh nangis wae,,jebule bocah kui mau nangis tekne njalok adik menehh,,waduh,,,, Kang k_lop bingung, trus ngomong.. golek adik ki neng ngendi? lha wong akuki...iseh bujang je,,ngele wae cobo kon ngaweke kang kandar mesti isane kok,,,teros kang kandar ngomong ngene...mumpung mengkobengi malem jum'at tak gawek'e adhi yo nggeerrr,..nanging bocah mau ra gelem meneg terus...soale kepingin ngrasakke... gawe anak, lha genah kang kandar clingar-clingur amargo....binggung piye yoo lha masalhe kie njalok anak kudu kembar je, teros arep nyambat kang dewa.kang dewa ngomong ngene.." Yoh tak ewangi nggawene " karo mesem sithik ngedepke moto kiwane. Mas Kandar mireng njur ngendiko " Astaghfirullah , sungguh terLLLALLU !! " ( sambil sesekali memegang jenggotnya yang menawan ). Bedo meneh tanggapane K_lop , malah ngakak " Wakakakakkakakakka , Gitu aja ko repot baca aja aturan pakainya , kalau ga jadi , ulangi malem berikutnya ( sambil sesekali mengetukan jari tengahnya ke atas meja sembari menyedakkan hidung layaknya orang yang lagi flu ). Let sedelo jebule Den Ayu ngrungoke opo sik di omongake iki mau . Sambil berkacak pinggang berdiri tegak dia bilang gini " Jagalah hati , jangan kau nodai , jagalah hati lentera hidup ini " ( dengan mengerakan jari telunjuknya kekanan kekiri , terus ngomong meneh " betul bapak2 , ibu2 , betul tidak ?. liyo dinane Den Ayu telpon siwid , " halo mas wid , apa kabar ,lagi ngapain nih ? , Samar2 kedengeran jawaban siwid " halo say , kabar baik. Lagi karo prasetyo iki golek ...artikel neng internet piye carane ngawe anak kembar,teros Den ayu malah lungo nemoni kang Lodang seng wes ket mau nunggu neng..ngarep bok sinambi...moco buku petunjuk carane gawe anak kembar, ... Jebule Den Ayu ora seneng nek kang lodang...ora iso melu nggawe..

_________________
urip mung mampir ngombe lan mung wang sinawang.

Menjadi tua pelan tapi pasti, namun menjadi dewasa belum tentu.

http://syifauwongmantren.multiply.com => nembe sinau
Kembali Ke Atas Go down
http://syifauwongmantren.multiply.com
Ripto_wae
KorLap


Lokasi : Bambu Apus,Ciputat (Cah_Kedungpoh )
Reputation : 3
Join date : 26.06.09

PostSubyek: Re: [GAME] Nyambung Kata Jadi Kalimat   Fri Jul 17, 2009 5:26 pm

[quote="kandar"]Hari ini menyenangkan. tapi menurut aku tidak,
soalnya ga ada panganan. wetengku dadi mules, karena lagi kepingin
mangan panganan sing luweh enak, neng piye maneh weteng wis ngelih, eee
tak nyang warunge nduk mushe wae, ngiras pokoke wedangan teh tawar enek
tenan, karo mendoan. habis itu langsung bablas mlethas tanpo mbayar
alias... ngutil njuk gedenangan terus di kon ngrabeni sik nduwe warung
nanging aku emoh, mengko ndak ..diseneni bojone,...Mendingan karo adine
wae,adine iseh cilik kie gek piye?? dienteni 3 thn pasti dah gedhe .nek
arep ngenteni semono suwene ngasi ngoyot seng nunggu... Pas lagi dho
grenengan ngene iki, ee.e.e.mak bedunduk sing duwe warung teko, terus
dho dithuthuki siji-siji.njur do nlayu kabeh. Balik ning ngomah trus
mumpet neng ngisor amben jebule neng kono ono..Nduk Mushe lagi main
bekel dadine,lagi penak main bekel diceloki mbokne dikon..umbah-umbah
karo asah asah .agi bar umbah-umbah jebule iseh kon masak jangan...bar
ngono trus di undang mbahne kon mijeti ..mboke kepenake dipijeti malah
keturon lha ditinggal dolan nenggone mas k_lop trus ..mas k_lop ra no
ngomah bablas ngajak mas nugroho dolan menyang...baron, jebule enek
baron ketemu karo Den Ayu lagi nangis kelaparan neng... parkiran motor, ra iso tuku
Es degan,datanglah kang hajar_ibn karo ngowo....semangkok bakso .jebule Den Ayu ra seneng bakso,,yo wes lah baksone malah gor di...sawang wae dadine di rubung laler .

namati baksone dirubung laler Den Ayu ra tego jebule bakso kui mau di....kekno k_lop wong mesakne jarene klingsir bar kuwi..k_lop kewaregken, nanging Den Ayu iseh kelaparan..
gandeng den ayu iseh kelaperan datang lah agoezt ngowo jangan lombok..dengan wajah seik ganteng agoest ngrayu Den Ayu ngene iki gunemane agoezt...Den Ayu kowe gelem ora nek.... ngeroki gegerku soale aku masuk angin, mau bengi bar... tinju karo CHRIS JOHN, di KO ping sewelas, bar tinju terus....Den Ayu ngomong lha ora siutttt gozz......diomongi ngono agoest jebule..mutung trus muleh karo guneman "jane yo ayu ning ngomonge kok pedes banget koyo jangan lombok iki", terangane den ayu krungu...Den Ayu nomong ngene "yo men ngopo kowe goz..???wani po karo aku..agoezt ngomong ngeneh iki " arepo kwe malih dadi Mak Lampir aku ora bakalan wedi...!!" krungu diejek ngunuh Den Ayu...jebule Den Ayu ra trimo teros muni ngene mosok ayune koyo ngene kok di padake koyo mak lampir...bareng ngunuh Den Ayu nangis kondho karo bapak e ngeneh iki... aku njaluk dimantu soale wis kebacut...pengen banget aku ki pak, pokoke nek ra karo kang rmlodang ora aku, masalae kang rmlodang kie ganteng tenan, deweke wis tak senengi kawit smp, aku kelingan terus angger dolan neng ngomahe dijanganke lombok karo terong. pokoke aku cinta banget, ....krungu ngono kang lodang langsung bungah, teros muni " semono ugu aku dek jan aku tersno tenan karo kowe kie" neng kok ngopo kowe mbiye kae ngomong...yen true lope mu ki nduk Mushe ojo2 kwe ki seneng numpak jaran karo nyanyi langgam Dandang gulo koyo seik dinyanyekke,kang Mantous kae,,,banjor kui Den Ayu langsung longo neng omahku, nginep sewengi. Alangkah..senenge kang Siwid,saking senenge ra reti nek bojone kang Siwid mureng2 teros muni ngene ki...Pye tow kang jarene Mbak Ayu ki rep tak kenalke ro adikmu lha kok malah...kok pangan mentah2 , ngragas tenan jebule .Bar kui terus mulih jupuk alu nggo nuthuk Den Ayu, lha jebule Pipit karo Kesmi reti terus loparan nyang Kang Dewalangit, Kang dewa nesu langsung wae ngluruk nyang Bandung karo nggowo..celurit mboso tekan mbandung jebule gor arep....ngajak ngaret nggolek suket bareng2 karo....ngangon sapi neng cedak kali jebule neng kali ketemu karo...wong wedok2 sing lagi podho...umbah2 neng kali, lha kang Dewa langit neksir karo salah 1 ne wong ngumbai kui mau teros ngomong ngene... "mbak lagi ngumbahi ompol yo?" ayu-ayu kok isih ngompol, jebul sik ngompol..[color=blue].kuwi anak'e, amargo ngerti nek wis podho duwe anak Kang Dewa moh no,.. terus wedoan kuwi mau malah gantian naksir kang Dewa nanging Kang Dewa....pilih adine sik manis tur jik single ning,jebuli adine kuwi due leloro sing asale soko turunan'e mbah'e,dadi Kang Dewa.......mileh mbahe wae lah, semono ugo mbahe yo gelem karo kangdewa teros nglangsungke.. perjanjian sing isine...kesetiaan tresno seumur hidup neng jebulane..kabeh mau gur..janji palsu..ora nyono kang dewa banjo lungo neng terminal wonosari arep lunggo neng... guwo ngingrong arep terjun... tekan kono ngerti cah wedok rambute dowo, ditakoni..."dhik... kowe isih waras ora kok tekan guwo barang?lha mbok neng Mall...,wong wedok mau njawab " Idhiiih , gw waras banget , lo kali yg aga miring ?" terus bar kui wong wedok mau manthuk mertandake ora nolak yen di ajak dolan.
bareng kui mau terus wong wedok mau mulih adus , dandan njur disemprot awake nganggu casablanca karo rexona , " biar PD " katanya dalam hati. Tapi.. , ora di nyono2 jebule ...marakke atine miris lha wong ternyata...wedokane kui mau digoleki seng lanang kon momong anake, tekne gor nangis wae.,,mbanjor tekan ngomah anake langsung di...dulang mangan gedang, bar didulang anake mau dititipke kang k_lop sing..lagi asik internetan, gandeng bocah mau nagis wae lan ngganggu angone kang Klop Chating bocah mau di....jajake bakso,neng iseh nangis wae,,jebule bocah kui mau nangis tekne njalok adik menehh,,waduh,,,, Kang k_lop bingung, trus ngomong.. golek adik ki neng ngendi? lha wong akuki...iseh bujang je,,ngele wae cobo kon ngaweke kang kandar mesti isane kok,,,teros kang kandar ngomong ngene...mumpung mengkobengi malem jum'at tak gawek'e adhi yo nggeerrr,..nanging bocah mau ra gelem meneg terus...soale kepingin ngrasakke... gawe anak, lha genah kang kandar clingar-clingur amargo....binggung piye yoo lha masalhe kie njalok anak kudu kembar je, teros arep nyambat kang dewa.kang dewa ngomong ngene.." Yoh tak ewangi nggawene " karo mesem sithik ngedepke moto kiwane. Mas Kandar mireng njur ngendiko " Astaghfirullah , sungguh terLLLALLU !! " ( sambil sesekali memegang jenggotnya yang menawan ). Bedo meneh tanggapane K_lop , malah ngakak " Wakakakakkakakakka , Gitu aja ko repot baca aja aturan pakainya , kalau ga jadi , ulangi malem berikutnya ( sambil sesekali mengetukan jari tengahnya ke atas meja sembari menyedakkan hidung layaknya orang yang lagi flu ). Let sedelo jebule Den Ayu ngrungoke opo sik di omongake iki mau . Sambil berkacak pinggang berdiri tegak dia bilang gini " Jagalah hati , jangan kau nodai , jagalah hati lentera hidup ini " ( dengan mengerakan jari telunjuknya kekanan kekiri , terus ngomong meneh " betul bapak2 , ibu2 , betul tidak ?. liyo dinane Den Ayu telpon siwid , " halo mas wid , apa kabar ,lagi ngapain nih ? , Samar2 kedengeran jawaban siwid " halo say , kabar baik. Lagi karo prasetyo iki golek ...artikel neng internet piye carane ngawe anak kembar,teros Den ayu malah lungo nemoni kang Lodang seng wes ket mau nunggu neng..ngarep bok sinambi...moco buku petunjuk carane gawe anak kembar, ... Jebule Den Ayu ora seneng nek kang lodang...ora iso melu nggawe anak kembar karep'e den ayu yo kepingin due, soale den ayu iri karo kancane sing keri-keri merik kok wis due momongan anak kembar maka'ne den ayu......
Kembali Ke Atas Go down
k_lop
Pengawas


Lokasi : Bandung
Reputation : 16
Join date : 08.06.08

PostSubyek: Re: [GAME] Nyambung Kata Jadi Kalimat   Fri Jul 17, 2009 6:19 pm

Hari ini menyenangkan. tapi menurut aku tidak,
soalnya ga ada panganan. wetengku dadi mules, karena lagi kepingin
mangan panganan sing luweh enak, neng piye maneh weteng wis ngelih, eee
tak nyang warunge nduk mushe wae, ngiras pokoke wedangan teh tawar enek
tenan, karo mendoan. habis itu langsung bablas mlethas tanpo mbayar
alias... ngutil njuk gedenangan terus di kon ngrabeni sik nduwe warung
nanging aku emoh, mengko ndak ..diseneni bojone,...Mendingan karo adine
wae,adine iseh cilik kie gek piye?? dienteni 3 thn pasti dah gedhe .nek
arep ngenteni semono suwene ngasi ngoyot seng nunggu... Pas lagi dho
grenengan ngene iki, ee.e.e.mak bedunduk sing duwe warung teko, terus
dho dithuthuki siji-siji.njur do nlayu kabeh. Balik ning ngomah trus
mumpet neng ngisor amben jebule neng kono ono..Nduk Mushe lagi main
bekel dadine,lagi penak main bekel diceloki mbokne dikon..umbah-umbah
karo asah asah .agi bar umbah-umbah jebule iseh kon masak jangan...bar
ngono trus di undang mbahne kon mijeti ..mboke kepenake dipijeti malah
keturon lha ditinggal dolan nenggone mas k_lop trus ..mas k_lop ra no
ngomah bablas ngajak mas nugroho dolan menyang...baron, jebule enek
baron ketemu karo Den Ayu lagi nangis kelaparan neng... parkiran motor, ra iso tuku
Es degan,datanglah kang hajar_ibn karo ngowo....semangkok bakso .jebule Den Ayu ra seneng bakso,,yo wes lah baksone malah gor di...sawang wae dadine di rubung laler .

namati baksone dirubung laler Den Ayu ra tego jebule bakso kui mau di....kekno k_lop wong mesakne jarene klingsir bar kuwi..k_lop kewaregken, nanging Den Ayu iseh kelaparan..
gandeng den ayu iseh kelaperan datang lah agoezt ngowo jangan lombok..dengan wajah seik ganteng agoest ngrayu Den Ayu ngene iki gunemane agoezt...Den Ayu kowe gelem ora nek.... ngeroki gegerku soale aku masuk angin, mau bengi bar... tinju karo CHRIS JOHN, di KO ping sewelas, bar tinju terus....Den Ayu ngomong lha ora siutttt gozz......diomongi ngono agoest jebule..mutung trus muleh karo guneman "jane yo ayu ning ngomonge kok pedes banget koyo jangan lombok iki", terangane den ayu krungu...Den Ayu nomong ngene "yo men ngopo kowe goz..???wani po karo aku..agoezt ngomong ngeneh iki " arepo kwe malih dadi Mak Lampir aku ora bakalan wedi...!!" krungu diejek ngunuh Den Ayu...jebule Den Ayu ra trimo teros muni ngene mosok ayune koyo ngene kok di padake koyo mak lampir...bareng ngunuh Den Ayu nangis kondho karo bapak e ngeneh iki... aku njaluk dimantu soale wis kebacut...pengen banget aku ki pak, pokoke nek ra karo kang rmlodang ora aku, masalae kang rmlodang kie ganteng tenan, deweke wis tak senengi kawit smp, aku kelingan terus angger dolan neng ngomahe dijanganke lombok karo terong. pokoke aku cinta banget, ....krungu ngono kang lodang langsung bungah, teros muni " semono ugu aku dek jan aku tersno tenan karo kowe kie" neng kok ngopo kowe mbiye kae ngomong...yen true lope mu ki nduk Mushe ojo2 kwe ki seneng numpak jaran karo nyanyi langgam Dandang gulo koyo seik dinyanyekke,kang Mantous kae,,,banjor kui Den Ayu langsung longo neng omahku, nginep sewengi. Alangkah..senenge kang Siwid,saking senenge ra reti nek bojone kang Siwid mureng2 teros muni ngene ki...Pye tow kang jarene Mbak Ayu ki rep tak kenalke ro adikmu lha kok malah...kok pangan mentah2 , ngragas tenan jebule .Bar kui terus mulih jupuk alu nggo nuthuk Den Ayu, lha jebule Pipit karo Kesmi reti terus loparan nyang Kang Dewalangit, Kang dewa nesu langsung wae ngluruk nyang Bandung karo nggowo..celurit mboso tekan mbandung jebule gor arep....ngajak ngaret nggolek suket bareng2 karo....ngangon sapi neng cedak kali jebule neng kali ketemu karo...wong wedok2 sing lagi podho...umbah2 neng kali, lha kang Dewa langit neksir karo salah 1 ne wong ngumbai kui mau teros ngomong ngene... "mbak lagi ngumbahi ompol yo?" ayu-ayu kok isih ngompol, jebul sik ngompol..[color=blue].kuwi anak'e, amargo ngerti nek wis podho duwe anak Kang Dewa moh no,.. terus wedoan kuwi mau malah gantian naksir kang Dewa nanging Kang Dewa....pilih adine sik manis tur jik single ning,jebuli adine kuwi due leloro sing asale soko turunan'e mbah'e,dadi Kang Dewa.......mileh mbahe wae lah, semono ugo mbahe yo gelem karo kangdewa teros nglangsungke.. perjanjian sing isine...kesetiaan tresno seumur hidup neng jebulane..kabeh mau gur..janji palsu..ora nyono kang dewa banjo lungo neng terminal wonosari arep lunggo neng... guwo ngingrong arep terjun... tekan kono ngerti cah wedok rambute dowo, ditakoni..."dhik... kowe isih waras ora kok tekan guwo barang?lha mbok neng Mall...,wong wedok mau njawab " Idhiiih , gw waras banget , lo kali yg aga miring ?" terus bar kui wong wedok mau manthuk mertandake ora nolak yen di ajak dolan.
bareng kui mau terus wong wedok mau mulih adus , dandan njur disemprot awake nganggu casablanca karo rexona , " biar PD " katanya dalam hati. Tapi.. , ora di nyono2 jebule ...marakke atine miris lha wong ternyata...wedokane kui mau digoleki seng lanang kon momong anake, tekne gor nangis wae.,,mbanjor tekan ngomah anake langsung di...dulang mangan gedang, bar didulang anake mau dititipke kang k_lop sing..lagi asik internetan, gandeng bocah mau nagis wae lan ngganggu angone kang Klop Chating bocah mau di....jajake bakso,neng iseh nangis wae,,jebule bocah kui mau nangis tekne njalok adik menehh,,waduh,,,, Kang k_lop bingung, trus ngomong.. golek adik ki neng ngendi? lha wong akuki...iseh bujang je,,ngele wae cobo kon ngaweke kang kandar mesti isane kok,,,teros kang kandar ngomong ngene...mumpung mengkobengi malem jum'at tak gawek'e adhi yo nggeerrr,..nanging bocah mau ra gelem meneg terus...soale kepingin ngrasakke... gawe anak, lha genah kang kandar clingar-clingur amargo....binggung piye yoo lha masalhe kie njalok anak kudu kembar je, teros arep nyambat kang dewa.kang dewa ngomong ngene.." Yoh tak ewangi nggawene " karo mesem sithik ngedepke moto kiwane. Mas Kandar mireng njur ngendiko " Astaghfirullah , sungguh terLLLALLU !! " ( sambil sesekali memegang jenggotnya yang menawan ). Bedo meneh tanggapane K_lop , malah ngakak " Wakakakakkakakakka , Gitu aja ko repot baca aja aturan pakainya , kalau ga jadi , ulangi malem berikutnya ( sambil sesekali mengetukan jari tengahnya ke atas meja sembari menyedakkan hidung layaknya orang yang lagi flu ). Let sedelo jebule Den Ayu ngrungoke opo sik di omongake iki mau . Sambil berkacak pinggang berdiri tegak dia bilang gini " Jagalah hati , jangan kau nodai , jagalah hati lentera hidup ini " ( dengan mengerakan jari telunjuknya kekanan kekiri , terus ngomong meneh " betul bapak2 , ibu2 , betul tidak ?. liyo dinane Den Ayu telpon siwid , " halo mas wid , apa kabar ,lagi ngapain nih ? , Samar2 kedengeran jawaban siwid " halo say , kabar baik. Lagi karo prasetyo iki golek ...artikel neng internet piye carane ngawe anak kembar,teros Den ayu malah lungo nemoni kang Lodang seng wes ket mau nunggu neng..ngarep bok sinambi...moco buku petunjuk carane gawe anak kembar, ... Jebule Den Ayu ora seneng nek kang lodang...ora iso melu nggawe anak kembar karep'e den ayu yo kepingin due, soale den ayu iri karo kancane sing keri-keri merik kok wis due momongan anak kembar maka'ne den ayu......arep ngajak kang lanangdhewe sinau bareng2 ngarap..
Kembali Ke Atas Go down
rmlodang
Camat


Lokasi : Kayangan junggring saloko.
Reputation : 12
Join date : 12.08.08

PostSubyek: Re: [GAME] Nyambung Kata Jadi Kalimat   Sat Jul 18, 2009 2:34 pm

Hari ini menyenangkan. tapi menurut aku tidak,
soalnya ga ada panganan. wetengku dadi mules, karena lagi kepingin
mangan panganan sing luweh enak, neng piye maneh weteng wis ngelih, eee
tak nyang warunge nduk mushe wae, ngiras pokoke wedangan teh tawar enek
tenan, karo mendoan. habis itu langsung bablas mlethas tanpo mbayar
alias... ngutil njuk gedenangan terus di kon ngrabeni sik nduwe warung
nanging aku emoh, mengko ndak ..diseneni bojone,...Mendingan karo adine
wae,adine iseh cilik kie gek piye?? dienteni 3 thn pasti dah gedhe .nek
arep ngenteni semono suwene ngasi ngoyot seng nunggu... Pas lagi dho
grenengan ngene iki, ee.e.e.mak bedunduk sing duwe warung teko, terus
dho dithuthuki siji-siji.njur do nlayu kabeh. Balik ning ngomah trus
mumpet neng ngisor amben jebule neng kono ono..Nduk Mushe lagi main
bekel dadine,lagi penak main bekel diceloki mbokne dikon..umbah-umbah
karo asah asah .agi bar umbah-umbah jebule iseh kon masak jangan...bar
ngono trus di undang mbahne kon mijeti ..mboke kepenake dipijeti malah
keturon lha ditinggal dolan nenggone mas k_lop trus ..mas k_lop ra no
ngomah bablas ngajak mas nugroho dolan menyang...baron, jebule enek
baron ketemu karo Den Ayu lagi nangis kelaparan neng... parkiran motor, ra iso tuku
Es degan,datanglah kang hajar_ibn karo ngowo....semangkok bakso .jebule Den Ayu ra seneng bakso,,yo wes lah baksone malah gor di...sawang wae dadine di rubung laler .

namati baksone dirubung laler Den Ayu ra tego jebule bakso kui mau di....kekno k_lop wong mesakne jarene klingsir bar kuwi..k_lop kewaregken, nanging Den Ayu iseh kelaparan..
gandeng den ayu iseh kelaperan datang lah agoezt ngowo jangan lombok..dengan wajah seik ganteng agoest ngrayu Den Ayu ngene iki gunemane agoezt...Den Ayu kowe gelem ora nek.... ngeroki gegerku soale aku masuk angin, mau bengi bar... tinju karo CHRIS JOHN, di KO ping sewelas, bar tinju terus....Den Ayu ngomong lha ora siutttt gozz......diomongi ngono agoest jebule..mutung trus muleh karo guneman "jane yo ayu ning ngomonge kok pedes banget koyo jangan lombok iki", terangane den ayu krungu...Den Ayu nomong ngene "yo men ngopo kowe goz..???wani po karo aku..agoezt ngomong ngeneh iki " arepo kwe malih dadi Mak Lampir aku ora bakalan wedi...!!" krungu diejek ngunuh Den Ayu...jebule Den Ayu ra trimo teros muni ngene mosok ayune koyo ngene kok di padake koyo mak lampir...bareng ngunuh Den Ayu nangis kondho karo bapak e ngeneh iki... aku njaluk dimantu soale wis kebacut...pengen banget aku ki pak, pokoke nek ra karo kang rmlodang ora aku, masalae kang rmlodang kie ganteng tenan, deweke wis tak senengi kawit smp, aku kelingan terus angger dolan neng ngomahe dijanganke lombok karo terong. pokoke aku cinta banget, ....krungu ngono kang lodang langsung bungah, teros muni " semono ugu aku dek jan aku tersno tenan karo kowe kie" neng kok ngopo kowe mbiye kae ngomong...yen true lope mu ki nduk Mushe ojo2 kwe ki seneng numpak jaran karo nyanyi langgam Dandang gulo koyo seik dinyanyekke,kang Mantous kae,,,banjor kui Den Ayu langsung longo neng omahku, nginep sewengi. Alangkah..senenge kang Siwid,saking senenge ra reti nek bojone kang Siwid mureng2 teros muni ngene ki...Pye tow kang jarene Mbak Ayu ki rep tak kenalke ro adikmu lha kok malah...kok pangan mentah2 , ngragas tenan jebule .Bar kui terus mulih jupuk alu nggo nuthuk Den Ayu, lha jebule Pipit karo Kesmi reti terus loparan nyang Kang Dewalangit, Kang dewa nesu langsung wae ngluruk nyang Bandung karo nggowo..celurit mboso tekan mbandung jebule gor arep....ngajak ngaret nggolek suket bareng2 karo....ngangon sapi neng cedak kali jebule neng kali ketemu karo...wong wedok2 sing lagi podho...umbah2 neng kali, lha kang Dewa langit neksir karo salah 1 ne wong ngumbai kui mau teros ngomong ngene... "mbak lagi ngumbahi ompol yo?" ayu-ayu kok isih ngompol, jebul sik ngompol..[color=blue].kuwi anak'e, amargo ngerti nek wis podho duwe anak Kang Dewa moh no,.. terus wedoan kuwi mau malah gantian naksir kang Dewa nanging Kang Dewa....pilih adine sik manis tur jik single ning,jebuli adine kuwi due leloro sing asale soko turunan'e mbah'e,dadi Kang Dewa.......mileh mbahe wae lah, semono ugo mbahe yo gelem karo kangdewa teros nglangsungke.. perjanjian sing isine...kesetiaan tresno seumur hidup neng jebulane..kabeh mau gur..janji palsu..ora nyono kang dewa banjo lungo neng terminal wonosari arep lunggo neng... guwo ngingrong arep terjun... tekan kono ngerti cah wedok rambute dowo, ditakoni..."dhik... kowe isih waras ora kok tekan guwo barang?lha mbok neng Mall...,wong wedok mau njawab " Idhiiih , gw waras banget , lo kali yg aga miring ?" terus bar kui wong wedok mau manthuk mertandake ora nolak yen di ajak dolan.
bareng kui mau terus wong wedok mau mulih adus , dandan njur disemprot awake nganggu casablanca karo rexona , " biar PD " katanya dalam hati. Tapi.. , ora di nyono2 jebule ...marakke atine miris lha wong ternyata...wedokane kui mau digoleki seng lanang kon momong anake, tekne gor nangis wae.,,mbanjor tekan ngomah anake langsung di...dulang mangan gedang, bar didulang anake mau dititipke kang k_lop sing..lagi asik internetan, gandeng bocah mau nagis wae lan ngganggu angone kang Klop Chating bocah mau di....jajake bakso,neng iseh nangis wae,,jebule bocah kui mau nangis tekne njalok adik menehh,,waduh,,,, Kang k_lop bingung, trus ngomong.. golek adik ki neng ngendi? lha wong akuki...iseh bujang je,,ngele wae cobo kon ngaweke kang kandar mesti isane kok,,,teros kang kandar ngomong ngene...mumpung mengkobengi malem jum'at tak gawek'e adhi yo nggeerrr,..nanging bocah mau ra gelem meneg terus...soale kepingin ngrasakke... gawe anak, lha genah kang kandar clingar-clingur amargo....binggung piye yoo lha masalhe kie njalok anak kudu kembar je, teros arep nyambat kang dewa.kang dewa ngomong ngene.." Yoh tak ewangi nggawene " karo mesem sithik ngedepke moto kiwane. Mas Kandar mireng njur ngendiko " Astaghfirullah , sungguh terLLLALLU !! " ( sambil sesekali memegang jenggotnya yang menawan ). Bedo meneh tanggapane K_lop , malah ngakak " Wakakakakkakakakka , Gitu aja ko repot baca aja aturan pakainya , kalau ga jadi , ulangi malem berikutnya ( sambil sesekali mengetukan jari tengahnya ke atas meja sembari menyedakkan hidung layaknya orang yang lagi flu ). Let sedelo jebule Den Ayu ngrungoke opo sik di omongake iki mau . Sambil berkacak pinggang berdiri tegak dia bilang gini " Jagalah hati , jangan kau nodai , jagalah hati lentera hidup ini " ( dengan mengerakan jari telunjuknya kekanan kekiri , terus ngomong meneh " betul bapak2 , ibu2 , betul tidak ?. liyo dinane Den Ayu telpon siwid , " halo mas wid , apa kabar ,lagi ngapain nih ? , Samar2 kedengeran jawaban siwid " halo say , kabar baik. Lagi karo prasetyo iki golek ...artikel neng internet piye carane ngawe anak kembar,teros Den ayu malah lungo nemoni kang Lodang seng wes ket mau nunggu neng..ngarep bok sinambi...moco buku petunjuk carane gawe anak kembar, ... Jebule Den Ayu ora seneng nek kang lodang...ora iso melu nggawe anak kembar karep'e den ayu yo kepingin due, soale den ayu iri karo kancane sing keri-keri merik kok wis due momongan anak kembar maka'ne den ayu......arep ngajak kang lanangdhewe sinau bareng2 ngarap..PR seik urung rampung mergo di ganggu kang k_lop, basan weis rampung Den ayu malah nangis mergo..
Kembali Ke Atas Go down
http://maryoto_metal@yahoo.com
dwikoe
Camat


Lokasi : cedak kebun Raya Bogor
Reputation : 1
Join date : 19.06.08

PostSubyek: Re: [GAME] Nyambung Kata Jadi Kalimat   Sat Jul 18, 2009 4:06 pm

mumet aku.....

pokok'e intine tetep hari yang menyenangkan....
Kembali Ke Atas Go down
http://www.elsppat.or.id
hajar_ibn
KorLap


Lokasi : Playen, Gunungkidul
Reputation : 6
Join date : 01.05.09

PostSubyek: Re: [GAME] Nyambung Kata Jadi Kalimat   Sat Jul 18, 2009 5:23 pm

Hooh, Soyo suwe soyo ngalor-ngidul, tekan baron barang,,,
Trus apike piye iki???

_________________
000000000000000
Kembali Ke Atas Go down
http://www.gemsstore.co.cc
agoezt89
Camat


Lokasi : wonosari
Reputation : 4
Join date : 15.01.09

PostSubyek: Re: [GAME] Nyambung Kata Jadi Kalimat   Sat Jul 18, 2009 5:24 pm

sesuk dadeke film ae...apik ki ceritane

_________________
[i][b]www.agoezt.blogspot.com ==>Belajar Blog
Kembali Ke Atas Go down
http://www.agoezt89.6te.net
edybawas
KorLap


Lokasi : Cuwelo~Semanu~Jakarta
Reputation : 2
Join date : 29.08.08

PostSubyek: Re: [GAME] Nyambung Kata Jadi Kalimat   Sat Jul 18, 2009 6:36 pm

Hari ini menyenangkan. tapi menurut aku tidak, soalnya ga ada panganan. wetengku dadi mules, karena lagi kepingin mangan panganan sing luweh enak, neng piye maneh weteng wis ngelih, eee tak nyang warunge nduk mushe wae, ngiras pokoke wedangan teh tawar enek tenan, karo mendoan. habis itu langsung beblas mlethas tanpo mbayar alias... ngutil njuk gedenangan terus di kon ngrabeni sik nduwe warung nanging aku emoh, mengko ndak ...kengerten mboku...

_________________
~"Saat Saya Muda,saya menemukan bahwa 9 dari 10 hal yang saya lakukan gagal.Saya Tidak ingin gagal,maka saya bekerja 10 kali lebih banyak."~
monggo pinarak....!!!
~MY BLOg
~Alat penghemat listrik dan BBM
~Dollar Gratis
Kembali Ke Atas Go down
http://edybawas.blogspot.com
agoezt89
Camat


Lokasi : wonosari
Reputation : 4
Join date : 15.01.09

PostSubyek: Re: [GAME] Nyambung Kata Jadi Kalimat   Sun Jul 19, 2009 5:33 pm

Hari ini menyenangkan. tapi menurut aku tidak,
soalnya ga ada panganan. wetengku dadi mules, karena lagi kepingin
mangan panganan sing luweh enak, neng piye maneh weteng wis ngelih, eee
tak nyang warunge nduk mushe wae, ngiras pokoke wedangan teh tawar enek
tenan, karo mendoan. habis itu langsung bablas mlethas tanpo mbayar
alias... ngutil njuk gedenangan terus di kon ngrabeni sik nduwe warung
nanging aku emoh, mengko ndak ..diseneni bojone,...Mendingan karo adine
wae,adine iseh cilik kie gek piye?? dienteni 3 thn pasti dah gedhe .nek
arep ngenteni semono suwene ngasi ngoyot seng nunggu... Pas lagi dho
grenengan ngene iki, ee.e.e.mak bedunduk sing duwe warung teko, terus
dho dithuthuki siji-siji.njur do nlayu kabeh. Balik ning ngomah trus
mumpet neng ngisor amben jebule neng kono ono..Nduk Mushe lagi main
bekel dadine,lagi penak main bekel diceloki mbokne dikon..umbah-umbah
karo asah asah .agi bar umbah-umbah jebule iseh kon masak jangan...bar
ngono trus di undang mbahne kon mijeti ..mboke kepenake dipijeti malah
keturon lha ditinggal dolan nenggone mas k_lop trus ..mas k_lop ra no
ngomah bablas ngajak mas nugroho dolan menyang...baron, jebule enek
baron ketemu karo Den Ayu lagi nangis kelaparan neng... parkiran motor, ra iso tuku
Es degan,datanglah kang hajar_ibn karo ngowo....semangkok bakso .jebule Den Ayu ra seneng bakso,,yo wes lah baksone malah gor di...sawang wae dadine di rubung laler .

namati baksone dirubung laler Den Ayu ra tego jebule bakso kui mau di....kekno k_lop wong mesakne jarene klingsir bar kuwi..k_lop kewaregken, nanging Den Ayu iseh kelaparan..
gandeng den ayu iseh kelaperan datang lah agoezt ngowo jangan lombok..dengan wajah seik ganteng agoest ngrayu Den Ayu ngene iki gunemane agoezt...Den Ayu kowe gelem ora nek.... ngeroki gegerku soale aku masuk angin, mau bengi bar... tinju karo CHRIS JOHN, di KO ping sewelas, bar tinju terus....Den Ayu ngomong lha ora siutttt gozz......diomongi ngono agoest jebule..mutung trus muleh karo guneman "jane yo ayu ning ngomonge kok pedes banget koyo jangan lombok iki", terangane den ayu krungu...Den Ayu nomong ngene "yo men ngopo kowe goz..???wani po karo aku..agoezt ngomong ngeneh iki " arepo kwe malih dadi Mak Lampir aku ora bakalan wedi...!!" krungu diejek ngunuh Den Ayu...jebule Den Ayu ra trimo teros muni ngene mosok ayune koyo ngene kok di padake koyo mak lampir...bareng ngunuh Den Ayu nangis kondho karo bapak e ngeneh iki... aku njaluk dimantu soale wis kebacut...pengen banget aku ki pak, pokoke nek ra karo kang rmlodang ora aku, masalae kang rmlodang kie ganteng tenan, deweke wis tak senengi kawit smp, aku kelingan terus angger dolan neng ngomahe dijanganke lombok karo terong. pokoke aku cinta banget, ....krungu ngono kang lodang langsung bungah, teros muni " semono ugu aku dek jan aku tersno tenan karo kowe kie" neng kok ngopo kowe mbiye kae ngomong...yen true lope mu ki nduk Mushe ojo2 kwe ki seneng numpak jaran karo nyanyi langgam Dandang gulo koyo seik dinyanyekke,kang Mantous kae,,,banjor kui Den Ayu langsung longo neng omahku, nginep sewengi. Alangkah..senenge kang Siwid,saking senenge ra reti nek bojone kang Siwid mureng2 teros muni ngene ki...Pye tow kang jarene Mbak Ayu ki rep tak kenalke ro adikmu lha kok malah...kok pangan mentah2 , ngragas tenan jebule .Bar kui terus mulih jupuk alu nggo nuthuk Den Ayu, lha jebule Pipit karo Kesmi reti terus loparan nyang Kang Dewalangit, Kang dewa nesu langsung wae ngluruk nyang Bandung karo nggowo..celurit mboso tekan mbandung jebule gor arep....ngajak ngaret nggolek suket bareng2 karo....ngangon sapi neng cedak kali jebule neng kali ketemu karo...wong wedok2 sing lagi podho...umbah2 neng kali, lha kang Dewa langit neksir karo salah 1 ne wong ngumbai kui mau teros ngomong ngene... "mbak lagi ngumbahi ompol yo?" ayu-ayu kok isih ngompol, jebul sik ngompol..[color=blue].kuwi anak'e, amargo ngerti nek wis podho duwe anak Kang Dewa moh no,.. terus wedoan kuwi mau malah gantian naksir kang Dewa nanging Kang Dewa....pilih adine sik manis tur jik single ning,jebuli adine kuwi due leloro sing asale soko turunan'e mbah'e,dadi Kang Dewa.......mileh mbahe wae lah, semono ugo mbahe yo gelem karo kangdewa teros nglangsungke.. perjanjian sing isine...kesetiaan tresno seumur hidup neng jebulane..kabeh mau gur..janji palsu..ora nyono kang dewa banjo lungo neng terminal wonosari arep lunggo neng... guwo ngingrong arep terjun... tekan kono ngerti cah wedok rambute dowo, ditakoni..."dhik... kowe isih waras ora kok tekan guwo barang?lha mbok neng Mall...,wong wedok mau njawab " Idhiiih , gw waras banget , lo kali yg aga miring ?" terus bar kui wong wedok mau manthuk mertandake ora nolak yen di ajak dolan.
bareng kui mau terus wong wedok mau mulih adus , dandan njur disemprot awake nganggu casablanca karo rexona , " biar PD " katanya dalam hati. Tapi.. , ora di nyono2 jebule ...marakke atine miris lha wong ternyata...wedokane kui mau digoleki seng lanang kon momong anake, tekne gor nangis wae.,,mbanjor tekan ngomah anake langsung di...dulang mangan gedang, bar didulang anake mau dititipke kang k_lop sing..lagi asik internetan, gandeng bocah mau nagis wae lan ngganggu angone kang Klop Chating bocah mau di....jajake bakso,neng iseh nangis wae,,jebule bocah kui mau nangis tekne njalok adik menehh,,waduh,,,, Kang k_lop bingung, trus ngomong.. golek adik ki neng ngendi? lha wong akuki...iseh bujang je,,ngele wae cobo kon ngaweke kang kandar mesti isane kok,,,teros kang kandar ngomong ngene...mumpung mengkobengi malem jum'at tak gawek'e adhi yo nggeerrr,..nanging bocah mau ra gelem meneg terus...soale kepingin ngrasakke... gawe anak, lha genah kang kandar clingar-clingur amargo....binggung piye yoo lha masalhe kie njalok anak kudu kembar je, teros arep nyambat kang dewa.kang dewa ngomong ngene.." Yoh tak ewangi nggawene " karo mesem sithik ngedepke moto kiwane. Mas Kandar mireng njur ngendiko " Astaghfirullah , sungguh terLLLALLU !! " ( sambil sesekali memegang jenggotnya yang menawan ). Bedo meneh tanggapane K_lop , malah ngakak " Wakakakakkakakakka , Gitu aja ko repot baca aja aturan pakainya , kalau ga jadi , ulangi malem berikutnya ( sambil sesekali mengetukan jari tengahnya ke atas meja sembari menyedakkan hidung layaknya orang yang lagi flu ). Let sedelo jebule Den Ayu ngrungoke opo sik di omongake iki mau . Sambil berkacak pinggang berdiri tegak dia bilang gini " Jagalah hati , jangan kau nodai , jagalah hati lentera hidup ini " ( dengan mengerakan jari telunjuknya kekanan kekiri , terus ngomong meneh " betul bapak2 , ibu2 , betul tidak ?. liyo dinane Den Ayu telpon siwid , " halo mas wid , apa kabar ,lagi ngapain nih ? , Samar2 kedengeran jawaban siwid " halo say , kabar baik. Lagi karo prasetyo iki golek ...artikel neng internet piye carane ngawe anak kembar,teros Den ayu malah lungo nemoni kang Lodang seng wes ket mau nunggu neng..ngarep bok sinambi...moco buku petunjuk carane gawe anak kembar, ... Jebule Den Ayu ora seneng nek kang lodang...ora iso melu nggawe anak kembar karep'e den ayu yo kepingin due, soale den ayu iri karo kancane sing keri-keri merik kok wis due momongan anak kembar maka'ne den ayu......arep ngajak kang lanangdhewe sinau bareng2 ngarap..PR seik urung rampung mergo di ganggu kang k_lop, basan weis rampung Den ayu malah nangis mergo...wetenge loro lagi kebelet.....

_________________
[i][b]www.agoezt.blogspot.com ==>Belajar Blog
Kembali Ke Atas Go down
http://www.agoezt89.6te.net
must_ed
Koordinator


Lokasi : kaki gunung singa
Reputation : 8
Join date : 24.01.09

PostSubyek: Re: [GAME] Nyambung Kata Jadi Kalimat   Thu Jul 23, 2009 3:41 pm

Hari ini menyenangkan. tapi menurut aku tidak,
soalnya ga ada panganan. wetengku dadi mules, karena lagi kepingin
mangan panganan sing luweh enak, neng piye maneh weteng wis ngelih, eee
tak nyang warunge nduk mushe wae, ngiras pokoke wedangan teh tawar enek
tenan, karo mendoan. habis itu langsung bablas mlethas tanpo mbayar
alias... ngutil njuk gedenangan terus di kon ngrabeni sik nduwe warung
nanging aku emoh, mengko ndak ..diseneni bojone,...Mendingan karo adine
wae,adine iseh cilik kie gek piye?? dienteni 3 thn pasti dah gedhe .nek
arep ngenteni semono suwene ngasi ngoyot seng nunggu... Pas lagi dho
grenengan ngene iki, ee.e.e.mak bedunduk sing duwe warung teko, terus
dho dithuthuki siji-siji.njur do nlayu kabeh. Balik ning ngomah trus
mumpet neng ngisor amben jebule neng kono ono..Nduk Mushe lagi main
bekel dadine,lagi penak main bekel diceloki mbokne dikon..umbah-umbah
karo asah asah .agi bar umbah-umbah jebule iseh kon masak jangan...bar
ngono trus di undang mbahne kon mijeti ..mboke kepenake dipijeti malah
keturon lha ditinggal dolan nenggone mas k_lop trus ..mas k_lop ra no
ngomah bablas ngajak mas nugroho dolan menyang...baron, jebule enek
baron ketemu karo Den Ayu lagi nangis kelaparan neng... parkiran motor, ra iso tuku
Es degan,datanglah kang hajar_ibn karo ngowo....semangkok bakso .jebule Den Ayu ra seneng bakso,,yo wes lah baksone malah gor di...sawang wae dadine di rubung laler .

namati baksone dirubung laler Den Ayu ra tego jebule bakso kui mau di....kekno k_lop wong mesakne jarene klingsir bar kuwi..k_lop kewaregken, nanging Den Ayu iseh kelaparan..
gandeng den ayu iseh kelaperan datang lah agoezt ngowo jangan lombok..dengan wajah seik ganteng agoest ngrayu Den Ayu ngene iki gunemane agoezt...Den Ayu kowe gelem ora nek.... ngeroki gegerku soale aku masuk angin, mau bengi bar... tinju karo CHRIS JOHN, di KO ping sewelas, bar tinju terus....Den Ayu ngomong lha ora siutttt gozz......diomongi ngono agoest jebule..mutung trus muleh karo guneman "jane yo ayu ning ngomonge kok pedes banget koyo jangan lombok iki", terangane den ayu krungu...Den Ayu nomong ngene "yo men ngopo kowe goz..???wani po karo aku..agoezt ngomong ngeneh iki " arepo kwe malih dadi Mak Lampir aku ora bakalan wedi...!!" krungu diejek ngunuh Den Ayu...jebule Den Ayu ra trimo teros muni ngene mosok ayune koyo ngene kok di padake koyo mak lampir...bareng ngunuh Den Ayu nangis kondho karo bapak e ngeneh iki... aku njaluk dimantu soale wis kebacut...pengen banget aku ki pak, pokoke nek ra karo kang rmlodang ora aku, masalae kang rmlodang kie ganteng tenan, deweke wis tak senengi kawit smp, aku kelingan terus angger dolan neng ngomahe dijanganke lombok karo terong. pokoke aku cinta banget, ....krungu ngono kang lodang langsung bungah, teros muni " semono ugu aku dek jan aku tersno tenan karo kowe kie" neng kok ngopo kowe mbiye kae ngomong...yen true lope mu ki nduk Mushe ojo2 kwe ki seneng numpak jaran karo nyanyi langgam Dandang gulo koyo seik dinyanyekke,kang Mantous kae,,,banjor kui Den Ayu langsung longo neng omahku, nginep sewengi. Alangkah..senenge kang Siwid,saking senenge ra reti nek bojone kang Siwid mureng2 teros muni ngene ki...Pye tow kang jarene Mbak Ayu ki rep tak kenalke ro adikmu lha kok malah...kok pangan mentah2 , ngragas tenan jebule .Bar kui terus mulih jupuk alu nggo nuthuk Den Ayu, lha jebule Pipit karo Kesmi reti terus loparan nyang Kang Dewalangit, Kang dewa nesu langsung wae ngluruk nyang Bandung karo nggowo..celurit mboso tekan mbandung jebule gor arep....ngajak ngaret nggolek suket bareng2 karo....ngangon sapi neng cedak kali jebule neng kali ketemu karo...wong wedok2 sing lagi podho...umbah2 neng kali, lha kang Dewa langit neksir karo salah 1 ne wong ngumbai kui mau teros ngomong ngene... "mbak lagi ngumbahi ompol yo?" ayu-ayu kok isih ngompol, jebul sik ngompol..[color=blue].kuwi anak'e, amargo ngerti nek wis podho duwe anak Kang Dewa moh no,.. terus wedoan kuwi mau malah gantian naksir kang Dewa nanging Kang Dewa....pilih adine sik manis tur jik single ning,jebuli adine kuwi due leloro sing asale soko turunan'e mbah'e,dadi Kang Dewa.......mileh mbahe wae lah, semono ugo mbahe yo gelem karo kangdewa teros nglangsungke.. perjanjian sing isine...kesetiaan tresno seumur hidup neng jebulane..kabeh mau gur..janji palsu..ora nyono kang dewa banjo lungo neng terminal wonosari arep lunggo neng... guwo ngingrong arep terjun... tekan kono ngerti cah wedok rambute dowo, ditakoni..."dhik... kowe isih waras ora kok tekan guwo barang?lha mbok neng Mall...,wong wedok mau njawab " Idhiiih , gw waras banget , lo kali yg aga miring ?" terus bar kui wong wedok mau manthuk mertandake ora nolak yen di ajak dolan.
bareng kui mau terus wong wedok mau mulih adus , dandan njur disemprot awake nganggu casablanca karo rexona , " biar PD " katanya dalam hati. Tapi.. , ora di nyono2 jebule ...marakke atine miris lha wong ternyata...wedokane kui mau digoleki seng lanang kon momong anake, tekne gor nangis wae.,,mbanjor tekan ngomah anake langsung di...dulang mangan gedang, bar didulang anake mau dititipke kang k_lop sing..lagi asik internetan, gandeng bocah mau nagis wae lan ngganggu angone kang Klop Chating bocah mau di....jajake bakso,neng iseh nangis wae,,jebule bocah kui mau nangis tekne njalok adik menehh,,waduh,,,, Kang k_lop bingung, trus ngomong.. golek adik ki neng ngendi? lha wong akuki...iseh bujang je,,ngele wae cobo kon ngaweke kang kandar mesti isane kok,,,teros kang kandar ngomong ngene...mumpung mengkobengi malem jum'at tak gawek'e adhi yo nggeerrr,..nanging bocah mau ra gelem meneg terus...soale kepingin ngrasakke... gawe anak, lha genah kang kandar clingar-clingur amargo....binggung piye yoo lha masalhe kie njalok anak kudu kembar je, teros arep nyambat kang dewa.kang dewa ngomong ngene.." Yoh tak ewangi nggawene " karo mesem sithik ngedepke moto kiwane. Mas Kandar mireng njur ngendiko " Astaghfirullah , sungguh terLLLALLU !! " ( sambil sesekali memegang jenggotnya yang menawan ). Bedo meneh tanggapane K_lop , malah ngakak " Wakakakakkakakakka , Gitu aja ko repot baca aja aturan pakainya , kalau ga jadi , ulangi malem berikutnya ( sambil sesekali mengetukan jari tengahnya ke atas meja sembari menyedakkan hidung layaknya orang yang lagi flu ). Let sedelo jebule Den Ayu ngrungoke opo sik di omongake iki mau . Sambil berkacak pinggang berdiri tegak dia bilang gini " Jagalah hati , jangan kau nodai , jagalah hati lentera hidup ini " ( dengan mengerakan jari telunjuknya kekanan kekiri , terus ngomong meneh " betul bapak2 , ibu2 , betul tidak ?. liyo dinane Den Ayu telpon siwid , " halo mas wid , apa kabar ,lagi ngapain nih ? , Samar2 kedengeran jawaban siwid " halo say , kabar baik. Lagi karo prasetyo iki golek ...artikel neng internet piye carane ngawe anak kembar,teros Den ayu malah lungo nemoni kang Lodang seng wes ket mau nunggu neng..ngarep bok sinambi...moco buku petunjuk carane gawe anak kembar, ... Jebule Den Ayu ora seneng nek kang lodang...ora iso melu nggawe anak kembar karep'e den ayu yo kepingin due, soale den ayu iri karo kancane sing keri-keri merik kok wis due momongan anak kembar maka'ne den ayu......arep ngajak kang lanangdhewe sinau bareng2 ngarap..PR seik urung rampung mergo di ganggu kang k_lop, basan weis rampung Den ayu malah nangis mergo... bukune keneng owehe pas keturon mau, bareng wis meneng terus...

_________________
BOCAH NDESO ARANG NGERTI KUTHO
Kembali Ke Atas Go down
kandar
Presidium


Lokasi : jakarta asli Kemiri, Tanjung sari
Reputation : 25
Join date : 23.08.08

PostSubyek: Re: [GAME] Nyambung Kata Jadi Kalimat   Mon Jul 27, 2009 3:52 pm

Hari ini menyenangkan. tapi menurut aku tidak,
soalnya ga ada panganan. wetengku dadi mules, karena lagi kepingin
mangan panganan sing luweh enak, neng piye maneh weteng wis ngelih, eee
tak nyang warunge nduk mushe wae, ngiras pokoke wedangan teh tawar enek
tenan, karo mendoan. habis itu langsung bablas mlethas tanpo mbayar
alias... ngutil njuk gedenangan terus di kon ngrabeni sik nduwe warung
nanging aku emoh, mengko ndak ..diseneni bojone,...Mendingan karo adine
wae,adine iseh cilik kie gek piye?? dienteni 3 thn pasti dah gedhe .nek
arep ngenteni semono suwene ngasi ngoyot seng nunggu... Pas lagi dho
grenengan ngene iki, ee.e.e.mak bedunduk sing duwe warung teko, terus
dho dithuthuki siji-siji.njur do nlayu kabeh. Balik ning ngomah trus
mumpet neng ngisor amben jebule neng kono ono..Nduk Mushe lagi main
bekel dadine,lagi penak main bekel diceloki mbokne dikon..umbah-umbah
karo asah asah .agi bar umbah-umbah jebule iseh kon masak jangan...bar
ngono trus di undang mbahne kon mijeti ..mboke kepenake dipijeti malah
keturon lha ditinggal dolan nenggone mas k_lop trus ..mas k_lop ra no
ngomah bablas ngajak mas nugroho dolan menyang...baron, jebule enek
baron ketemu karo Den Ayu lagi nangis kelaparan neng... parkiran motor, ra iso tuku
Es degan,datanglah kang hajar_ibn karo ngowo....semangkok bakso .jebule Den Ayu ra seneng bakso,,yo wes lah baksone malah gor di...sawang wae dadine di rubung laler .

namati baksone dirubung laler Den Ayu ra tego jebule bakso kui mau di....kekno k_lop wong mesakne jarene klingsir bar kuwi..k_lop kewaregken, nanging Den Ayu iseh kelaparan..
gandeng den ayu iseh kelaperan datang lah agoezt ngowo jangan lombok..dengan wajah seik ganteng agoest ngrayu Den Ayu ngene iki gunemane agoezt...Den Ayu kowe gelem ora nek.... ngeroki gegerku soale aku masuk angin, mau bengi bar... tinju karo CHRIS JOHN, di KO ping sewelas, bar tinju terus....Den Ayu ngomong lha ora siutttt gozz......diomongi ngono agoest jebule..mutung trus muleh karo guneman "jane yo ayu ning ngomonge kok pedes banget koyo jangan lombok iki", terangane den ayu krungu...Den Ayu nomong ngene "yo men ngopo kowe goz..???wani po karo aku..agoezt ngomong ngeneh iki " arepo kwe malih dadi Mak Lampir aku ora bakalan wedi...!!" krungu diejek ngunuh Den Ayu...jebule Den Ayu ra trimo teros muni ngene mosok ayune koyo ngene kok di padake koyo mak lampir...bareng ngunuh Den Ayu nangis kondho karo bapak e ngeneh iki... aku njaluk dimantu soale wis kebacut...pengen banget aku ki pak, pokoke nek ra karo kang rmlodang ora aku, masalae kang rmlodang kie ganteng tenan, deweke wis tak senengi kawit smp, aku kelingan terus angger dolan neng ngomahe dijanganke lombok karo terong. pokoke aku cinta banget, ....krungu ngono kang lodang langsung bungah, teros muni " semono ugu aku dek jan aku tersno tenan karo kowe kie" neng kok ngopo kowe mbiye kae ngomong...yen true lope mu ki nduk Mushe ojo2 kwe ki seneng numpak jaran karo nyanyi langgam Dandang gulo koyo seik dinyanyekke,kang Mantous kae,,,banjor kui Den Ayu langsung longo neng omahku, nginep sewengi. Alangkah..senenge kang Siwid,saking senenge ra reti nek bojone kang Siwid mureng2 teros muni ngene ki...Pye tow kang jarene Mbak Ayu ki rep tak kenalke ro adikmu lha kok malah...kok pangan mentah2 , ngragas tenan jebule .Bar kui terus mulih jupuk alu nggo nuthuk Den Ayu, lha jebule Pipit karo Kesmi reti terus loparan nyang Kang Dewalangit, Kang dewa nesu langsung wae ngluruk nyang Bandung karo nggowo..celurit mboso tekan mbandung jebule gor arep....ngajak ngaret nggolek suket bareng2 karo....ngangon sapi neng cedak kali jebule neng kali ketemu karo...wong wedok2 sing lagi podho...umbah2 neng kali, lha kang Dewa langit neksir karo salah 1 ne wong ngumbai kui mau teros ngomong ngene... "mbak lagi ngumbahi ompol yo?" ayu-ayu kok isih ngompol, jebul sik ngompol..[color=blue].kuwi anak'e, amargo ngerti nek wis podho duwe anak Kang Dewa moh no,.. terus wedoan kuwi mau malah gantian naksir kang Dewa nanging Kang Dewa....pilih adine sik manis tur jik single ning,jebuli adine kuwi due leloro sing asale soko turunan'e mbah'e,dadi Kang Dewa.......mileh mbahe wae lah, semono ugo mbahe yo gelem karo kangdewa teros nglangsungke.. perjanjian sing isine...kesetiaan tresno seumur hidup neng jebulane..kabeh mau gur..janji palsu..ora nyono kang dewa banjo lungo neng terminal wonosari arep lunggo neng... guwo ngingrong arep terjun... tekan kono ngerti cah wedok rambute dowo, ditakoni..."dhik... kowe isih waras ora kok tekan guwo barang?lha mbok neng Mall...,wong wedok mau njawab " Idhiiih , gw waras banget , lo kali yg aga miring ?" terus bar kui wong wedok mau manthuk mertandake ora nolak yen di ajak dolan.
bareng kui mau terus wong wedok mau mulih adus , dandan njur disemprot awake nganggu casablanca karo rexona , " biar PD " katanya dalam hati. Tapi.. , ora di nyono2 jebule ...marakke atine miris lha wong ternyata...wedokane kui mau digoleki seng lanang kon momong anake, tekne gor nangis wae.,,mbanjor tekan ngomah anake langsung di...dulang mangan gedang, bar didulang anake mau dititipke kang k_lop sing..lagi asik internetan, gandeng bocah mau nagis wae lan ngganggu angone kang Klop Chating bocah mau di....jajake bakso,neng iseh nangis wae,,jebule bocah kui mau nangis tekne njalok adik menehh,,waduh,,,, Kang k_lop bingung, trus ngomong.. golek adik ki neng ngendi? lha wong akuki...iseh bujang je,,ngele wae cobo kon ngaweke kang kandar mesti isane kok,,,teros kang kandar ngomong ngene...mumpung mengkobengi malem jum'at tak gawek'e adhi yo nggeerrr,..nanging bocah mau ra gelem meneg terus...soale kepingin ngrasakke... gawe anak, lha genah kang kandar clingar-clingur amargo....binggung piye yoo lha masalhe kie njalok anak kudu kembar je, teros arep nyambat kang dewa.kang dewa ngomong ngene.." Yoh tak ewangi nggawene " karo mesem sithik ngedepke moto kiwane. Mas Kandar mireng njur ngendiko " Astaghfirullah , sungguh terLLLALLU !! " ( sambil sesekali memegang jenggotnya yang menawan ). Bedo meneh tanggapane K_lop , malah ngakak " Wakakakakkakakakka , Gitu aja ko repot baca aja aturan pakainya , kalau ga jadi , ulangi malem berikutnya ( sambil sesekali mengetukan jari tengahnya ke atas meja sembari menyedakkan hidung layaknya orang yang lagi flu ). Let sedelo jebule Den Ayu ngrungoke opo sik di omongake iki mau . Sambil berkacak pinggang berdiri tegak dia bilang gini " Jagalah hati , jangan kau nodai , jagalah hati lentera hidup ini " ( dengan mengerakan jari telunjuknya kekanan kekiri , terus ngomong meneh " betul bapak2 , ibu2 , betul tidak ?. liyo dinane Den Ayu telpon siwid , " halo mas wid , apa kabar ,lagi ngapain nih ? , Samar2 kedengeran jawaban siwid " halo say , kabar baik. Lagi karo prasetyo iki golek ...artikel neng internet piye carane ngawe anak kembar,teros Den ayu malah lungo nemoni kang Lodang seng wes ket mau nunggu neng..ngarep bok sinambi...moco buku petunjuk carane gawe anak kembar, ... Jebule Den Ayu ora seneng nek kang lodang...ora iso melu nggawe anak kembar karep'e den ayu yo kepingin due, soale den ayu iri karo kancane sing keri-keri merik kok wis due momongan anak kembar maka'ne den ayu......arep ngajak kang lanangdhewe sinau bareng2 ngarap..PR seik urung rampung mergo di ganggu kang k_lop, basan weis rampung Den ayu malah nangis mergo... bukune keneng owehe pas keturon mau, bareng wis meneng terus...do moro nyang...

_________________
urip mung mampir ngombe lan mung wang sinawang.

Menjadi tua pelan tapi pasti, namun menjadi dewasa belum tentu.

http://syifauwongmantren.multiply.com => nembe sinau
Kembali Ke Atas Go down
http://syifauwongmantren.multiply.com
siwid
Donatur


Lokasi : nomaden
Reputation : 21
Join date : 04.04.08

PostSubyek: Re: [GAME] Nyambung Kata Jadi Kalimat   Wed Jul 29, 2009 9:24 am

Hari ini menyenangkan. tapi menurut aku tidak,
soalnya ga ada panganan. wetengku dadi mules, karena lagi kepingin
mangan panganan sing luweh enak, neng piye maneh weteng wis ngelih, eee
tak nyang warunge nduk mushe wae, ngiras pokoke wedangan teh tawar enek
tenan, karo mendoan. habis itu langsung bablas mlethas tanpo mbayar
alias... ngutil njuk gedenangan terus di kon ngrabeni sik nduwe warung
nanging aku emoh, mengko ndak ..diseneni bojone,...Mendingan karo adine
wae,adine iseh cilik kie gek piye?? dienteni 3 thn pasti dah gedhe .nek
arep ngenteni semono suwene ngasi ngoyot seng nunggu... Pas lagi dho
grenengan ngene iki, ee.e.e.mak bedunduk sing duwe warung teko, terus
dho dithuthuki siji-siji.njur do nlayu kabeh. Balik ning ngomah trus
mumpet neng ngisor amben jebule neng kono ono..Nduk Mushe lagi main
bekel dadine,lagi penak main bekel diceloki mbokne dikon..umbah-umbah
karo asah asah .agi bar umbah-umbah jebule iseh kon masak jangan...bar
ngono trus di undang mbahne kon mijeti ..mboke kepenake dipijeti malah
keturon lha ditinggal dolan nenggone mas k_lop trus ..mas k_lop ra no
ngomah bablas ngajak mas nugroho dolan menyang...baron, jebule enek
baron ketemu karo Den Ayu lagi nangis kelaparan neng... parkiran motor, ra iso tuku
Es degan,datanglah kang hajar_ibn karo ngowo....semangkok bakso .jebule Den Ayu ra seneng bakso,,yo wes lah baksone malah gor di...sawang wae dadine di rubung laler .

namati baksone dirubung laler Den Ayu ra tego jebule bakso kui mau di....kekno k_lop wong mesakne jarene klingsir bar kuwi..k_lop kewaregken, nanging Den Ayu iseh kelaparan..
gandeng den ayu iseh kelaperan datang lah agoezt ngowo jangan lombok..dengan wajah seik ganteng agoest ngrayu Den Ayu ngene iki gunemane agoezt...Den Ayu kowe gelem ora nek.... ngeroki gegerku soale aku masuk angin, mau bengi bar... tinju karo CHRIS JOHN, di KO ping sewelas, bar tinju terus....Den Ayu ngomong lha ora siutttt gozz......diomongi ngono agoest jebule..mutung trus muleh karo guneman "jane yo ayu ning ngomonge kok pedes banget koyo jangan lombok iki", terangane den ayu krungu...Den Ayu nomong ngene "yo men ngopo kowe goz..???wani po karo aku..agoezt ngomong ngeneh iki " arepo kwe malih dadi Mak Lampir aku ora bakalan wedi...!!" krungu diejek ngunuh Den Ayu...jebule Den Ayu ra trimo teros muni ngene mosok ayune koyo ngene kok di padake koyo mak lampir...bareng ngunuh Den Ayu nangis kondho karo bapak e ngeneh iki... aku njaluk dimantu soale wis kebacut...pengen banget aku ki pak, pokoke nek ra karo kang rmlodang ora aku, masalae kang rmlodang kie ganteng tenan, deweke wis tak senengi kawit smp, aku kelingan terus angger dolan neng ngomahe dijanganke lombok karo terong. pokoke aku cinta banget, ....krungu ngono kang lodang langsung bungah, teros muni " semono ugu aku dek jan aku tersno tenan karo kowe kie" neng kok ngopo kowe mbiye kae ngomong...yen true lope mu ki nduk Mushe ojo2 kwe ki seneng numpak jaran karo nyanyi langgam Dandang gulo koyo seik dinyanyekke,kang Mantous kae,,,banjor kui Den Ayu langsung longo neng omahku, nginep sewengi. Alangkah..senenge kang Siwid,saking senenge ra reti nek bojone kang Siwid mureng2 teros muni ngene ki...Pye tow kang jarene Mbak Ayu ki rep tak kenalke ro adikmu lha kok malah...kok pangan mentah2 , ngragas tenan jebule .Bar kui terus mulih jupuk alu nggo nuthuk Den Ayu, lha jebule Pipit karo Kesmi reti terus loparan nyang Kang Dewalangit, Kang dewa nesu langsung wae ngluruk nyang Bandung karo nggowo..celurit mboso tekan mbandung jebule gor arep....ngajak ngaret nggolek suket bareng2 karo....ngangon sapi neng cedak kali jebule neng kali ketemu karo...wong wedok2 sing lagi podho...umbah2 neng kali, lha kang Dewa langit neksir karo salah 1 ne wong ngumbai kui mau teros ngomong ngene... "mbak lagi ngumbahi ompol yo?" ayu-ayu kok isih ngompol, jebul sik ngompol..[color=blue].kuwi anak'e, amargo ngerti nek wis podho duwe anak Kang Dewa moh no,.. terus wedoan kuwi mau malah gantian naksir kang Dewa nanging Kang Dewa....pilih adine sik manis tur jik single ning,jebuli adine kuwi due leloro sing asale soko turunan'e mbah'e,dadi Kang Dewa.......mileh mbahe wae lah, semono ugo mbahe yo gelem karo kangdewa teros nglangsungke.. perjanjian sing isine...kesetiaan tresno seumur hidup neng jebulane..kabeh mau gur..janji palsu..ora nyono kang dewa banjo lungo neng terminal wonosari arep lunggo neng... guwo ngingrong arep terjun... tekan kono ngerti cah wedok rambute dowo, ditakoni..."dhik... kowe isih waras ora kok tekan guwo barang?lha mbok neng Mall...,wong wedok mau njawab " Idhiiih , gw waras banget , lo kali yg aga miring ?" terus bar kui wong wedok mau manthuk mertandake ora nolak yen di ajak dolan.
bareng kui mau terus wong wedok mau mulih adus , dandan njur disemprot awake nganggu casablanca karo rexona , " biar PD " katanya dalam hati. Tapi.. , ora di nyono2 jebule ...marakke atine miris lha wong ternyata...wedokane kui mau digoleki seng lanang kon momong anake, tekne gor nangis wae.,,mbanjor tekan ngomah anake langsung di...dulang mangan gedang, bar didulang anake mau dititipke kang k_lop sing..lagi asik internetan, gandeng bocah mau nagis wae lan ngganggu angone kang Klop Chating bocah mau di....jajake bakso,neng iseh nangis wae,,jebule bocah kui mau nangis tekne njalok adik menehh,,waduh,,,, Kang k_lop bingung, trus ngomong.. golek adik ki neng ngendi? lha wong akuki...iseh bujang je,,ngele wae cobo kon ngaweke kang kandar mesti isane kok,,,teros kang kandar ngomong ngene...mumpung mengkobengi malem jum'at tak gawek'e adhi yo nggeerrr,..nanging bocah mau ra gelem meneg terus...soale kepingin ngrasakke... gawe anak, lha genah kang kandar clingar-clingur amargo....binggung piye yoo lha masalhe kie njalok anak kudu kembar je, teros arep nyambat kang dewa.kang dewa ngomong ngene.." Yoh tak ewangi nggawene " karo mesem sithik ngedepke moto kiwane. Mas Kandar mireng njur ngendiko " Astaghfirullah , sungguh terLLLALLU !! " ( sambil sesekali memegang jenggotnya yang menawan ). Bedo meneh tanggapane K_lop , malah ngakak " Wakakakakkakakakka , Gitu aja ko repot baca aja aturan pakainya , kalau ga jadi , ulangi malem berikutnya ( sambil sesekali mengetukan jari tengahnya ke atas meja sembari menyedakkan hidung layaknya orang yang lagi flu ). Let sedelo jebule Den Ayu ngrungoke opo sik di omongake iki mau . Sambil berkacak pinggang berdiri tegak dia bilang gini " Jagalah hati , jangan kau nodai , jagalah hati lentera hidup ini " ( dengan mengerakan jari telunjuknya kekanan kekiri , terus ngomong meneh " betul bapak2 , ibu2 , betul tidak ?. liyo dinane Den Ayu telpon siwid , " halo mas wid , apa kabar ,lagi ngapain nih ? , Samar2 kedengeran jawaban siwid " halo say , kabar baik. Lagi karo prasetyo iki golek ...artikel neng internet piye carane ngawe anak kembar,teros Den ayu malah lungo nemoni kang Lodang seng wes ket mau nunggu neng..ngarep bok sinambi...moco buku petunjuk carane gawe anak kembar, ... Jebule Den Ayu ora seneng nek kang lodang...ora iso melu nggawe anak kembar karep'e den ayu yo kepingin due, soale den ayu iri karo kancane sing keri-keri merik kok wis due momongan anak kembar maka'ne den ayu......arep ngajak kang lanangdhewe sinau bareng2 ngarap..PR seik urung rampung mergo di ganggu kang k_lop, basan weis rampung Den ayu malah nangis mergo... bukune keneng owehe pas keturon mau, bareng wis meneng terus...do moro nyang kuburan. Hari ini

_________________
Syarat biar punya kawan memang sederhana. Modalnya, mau menerima kawanmu apa adanya. Itu saja!
Kembali Ke Atas Go down
Den Ayu
Koordinator


Lokasi : Wonosari GK
Reputation : 18
Join date : 23.03.09

PostSubyek: Re: [GAME] Nyambung Kata Jadi Kalimat   Tue Aug 04, 2009 10:01 pm

Hari ini menyenangkan. tapi menurut aku tidak,
soalnya ga ada panganan. wetengku dadi mules, karena lagi kepingin
mangan panganan sing luweh enak, neng piye maneh weteng wis ngelih, eee
tak nyang warunge nduk mushe wae, ngiras pokoke wedangan teh tawar enek
tenan, karo mendoan. habis itu langsung bablas mlethas tanpo mbayar
alias... ngutil njuk gedenangan terus di kon ngrabeni sik nduwe warung
nanging aku emoh, mengko ndak ..diseneni bojone,...Mendingan karo adine
wae,adine iseh cilik kie gek piye?? dienteni 3 thn pasti dah gedhe .nek
arep ngenteni semono suwene ngasi ngoyot seng nunggu... Pas lagi dho
grenengan ngene iki, ee.e.e.mak bedunduk sing duwe warung teko, terus
dho dithuthuki siji-siji.njur do nlayu kabeh. Balik ning ngomah trus
mumpet neng ngisor amben jebule neng kono ono..Nduk Mushe lagi main
bekel dadine,lagi penak main bekel diceloki mbokne dikon..umbah-umbah
karo asah asah .agi bar umbah-umbah jebule iseh kon masak jangan...bar
ngono trus di undang mbahne kon mijeti ..mboke kepenake dipijeti malah
keturon lha ditinggal dolan nenggone mas k_lop trus ..mas k_lop ra no
ngomah bablas ngajak mas nugroho dolan menyang...baron, jebule enek
baron ketemu karo Den Ayu lagi nangis kelaparan neng... parkiran motor, ra iso tuku
Es degan,datanglah kang hajar_ibn karo ngowo....semangkok bakso .jebule Den Ayu ra seneng bakso,,yo wes lah baksone malah gor di...sawang wae dadine di rubung laler .

namati baksone dirubung laler Den Ayu ra tego jebule bakso kui mau di....kekno k_lop wong mesakne jarene klingsir bar kuwi..k_lop kewaregken, nanging Den Ayu iseh kelaparan..
gandeng den ayu iseh kelaperan datang lah agoezt ngowo jangan lombok..dengan wajah seik ganteng agoest ngrayu Den Ayu ngene iki gunemane agoezt...Den Ayu kowe gelem ora nek.... ngeroki gegerku soale aku masuk angin, mau bengi bar... tinju karo CHRIS JOHN, di KO ping sewelas, bar tinju terus....Den Ayu ngomong lha ora siutttt gozz......diomongi ngono agoest jebule..mutung trus muleh karo guneman "jane yo ayu ning ngomonge kok pedes banget koyo jangan lombok iki", terangane den ayu krungu...Den Ayu nomong ngene "yo men ngopo kowe goz..???wani po karo aku..agoezt ngomong ngeneh iki " arepo kwe malih dadi Mak Lampir aku ora bakalan wedi...!!" krungu diejek ngunuh Den Ayu...jebule Den Ayu ra trimo teros muni ngene mosok ayune koyo ngene kok di padake koyo mak lampir...bareng ngunuh Den Ayu nangis kondho karo bapak e ngeneh iki... aku njaluk dimantu soale wis kebacut...pengen banget aku ki pak, pokoke nek ra karo kang rmlodang ora aku, masalae kang rmlodang kie ganteng tenan, deweke wis tak senengi kawit smp, aku kelingan terus angger dolan neng ngomahe dijanganke lombok karo terong. pokoke aku cinta banget, ....krungu ngono kang lodang langsung bungah, teros muni " semono ugu aku dek jan aku tersno tenan karo kowe kie" neng kok ngopo kowe mbiye kae ngomong...yen true lope mu ki nduk Mushe ojo2 kwe ki seneng numpak jaran karo nyanyi langgam Dandang gulo koyo seik dinyanyekke,kang Mantous kae,,,banjor kui Den Ayu langsung longo neng omahku, nginep sewengi. Alangkah..senenge kang Siwid,saking senenge ra reti nek bojone kang Siwid mureng2 teros muni ngene ki...Pye tow kang jarene Mbak Ayu ki rep tak kenalke ro adikmu lha kok malah...kok pangan mentah2 , ngragas tenan jebule .Bar kui terus mulih jupuk alu nggo nuthuk Den Ayu, lha jebule Pipit karo Kesmi reti terus loparan nyang Kang Dewalangit, Kang dewa nesu langsung wae ngluruk nyang Bandung karo nggowo..celurit mboso tekan mbandung jebule gor arep....ngajak ngaret nggolek suket bareng2 karo....ngangon sapi neng cedak kali jebule neng kali ketemu karo...wong wedok2 sing lagi podho...umbah2 neng kali, lha kang Dewa langit neksir karo salah 1 ne wong ngumbai kui mau teros ngomong ngene... "mbak lagi ngumbahi ompol yo?" ayu-ayu kok isih ngompol, jebul sik ngompol..[color=blue].kuwi anak'e, amargo ngerti nek wis podho duwe anak Kang Dewa moh no,.. terus wedoan kuwi mau malah gantian naksir kang Dewa nanging Kang Dewa....pilih adine sik manis tur jik single ning,jebuli adine kuwi due leloro sing asale soko turunan'e mbah'e,dadi Kang Dewa.......mileh mbahe wae lah, semono ugo mbahe yo gelem karo kangdewa teros nglangsungke.. perjanjian sing isine...kesetiaan tresno seumur hidup neng jebulane..kabeh mau gur..janji palsu..ora nyono kang dewa banjo lungo neng terminal wonosari arep lunggo neng... guwo ngingrong arep terjun... tekan kono ngerti cah wedok rambute dowo, ditakoni..."dhik... kowe isih waras ora kok tekan guwo barang?lha mbok neng Mall...,wong wedok mau njawab " Idhiiih , gw waras banget , lo kali yg aga miring ?" terus bar kui wong wedok mau manthuk mertandake ora nolak yen di ajak dolan.
bareng kui mau terus wong wedok mau mulih adus , dandan njur disemprot awake nganggu casablanca karo rexona , " biar PD " katanya dalam hati. Tapi.. , ora di nyono2 jebule ...marakke atine miris lha wong ternyata...wedokane kui mau digoleki seng lanang kon momong anake, tekne gor nangis wae.,,mbanjor tekan ngomah anake langsung di...dulang mangan gedang, bar didulang anake mau dititipke kang k_lop sing..lagi asik internetan, gandeng bocah mau nagis wae lan ngganggu angone kang Klop Chating bocah mau di....jajake bakso,neng iseh nangis wae,,jebule bocah kui mau nangis tekne njalok adik menehh,,waduh,,,, Kang k_lop bingung, trus ngomong.. golek adik ki neng ngendi? lha wong akuki...iseh bujang je,,ngele wae cobo kon ngaweke kang kandar mesti isane kok,,,teros kang kandar ngomong ngene...mumpung mengkobengi malem jum'at tak gawek'e adhi yo nggeerrr,..nanging bocah mau ra gelem meneg terus...soale kepingin ngrasakke... gawe anak, lha genah kang kandar clingar-clingur amargo....binggung piye yoo lha masalhe kie njalok anak kudu kembar je, teros arep nyambat kang dewa.kang dewa ngomong ngene.." Yoh tak ewangi nggawene " karo mesem sithik ngedepke moto kiwane. Mas Kandar mireng njur ngendiko " Astaghfirullah , sungguh terLLLALLU !! " ( sambil sesekali memegang jenggotnya yang menawan ). Bedo meneh tanggapane K_lop , malah ngakak " Wakakakakkakakakka , Gitu aja ko repot baca aja aturan pakainya , kalau ga jadi , ulangi malem berikutnya ( sambil sesekali mengetukan jari tengahnya ke atas meja sembari menyedakkan hidung layaknya orang yang lagi flu ). Let sedelo jebule Den Ayu ngrungoke opo sik di omongake iki mau . Sambil berkacak pinggang berdiri tegak dia bilang gini " Jagalah hati , jangan kau nodai , jagalah hati lentera hidup ini " ( dengan mengerakan jari telunjuknya kekanan kekiri , terus ngomong meneh " betul bapak2 , ibu2 , betul tidak ?. liyo dinane Den Ayu telpon siwid , " halo mas wid , apa kabar ,lagi ngapain nih ? , Samar2 kedengeran jawaban siwid " halo say , kabar baik. Lagi karo prasetyo iki golek ...artikel neng internet piye carane ngawe anak kembar,teros Den ayu malah lungo nemoni kang Lodang seng wes ket mau nunggu neng..ngarep bok sinambi...moco buku petunjuk carane gawe anak kembar, ... Jebule Den Ayu ora seneng nek kang lodang...ora iso melu nggawe anak kembar karep'e den ayu yo kepingin due, soale den ayu iri karo kancane sing keri-keri merik kok wis due momongan anak kembar maka'ne den ayu......arep ngajak kang lanangdhewe sinau bareng2 ngarap..PR seik urung rampung mergo di ganggu kang k_lop, basan weis rampung Den ayu malah nangis mergo... bukune dirusak must_ed, bareng wis meneng terus...do bali neng omah'e dwe2.


BERSAMBUNG

_________________
"KEEP ISTIQOMAH"
Kembali Ke Atas Go down
Den Ayu
Koordinator


Lokasi : Wonosari GK
Reputation : 18
Join date : 23.03.09

PostSubyek: Re: [GAME] Nyambung Kata Jadi Kalimat   Tue Aug 04, 2009 10:05 pm

Seminggu kemudian...

_________________
"KEEP ISTIQOMAH"
Kembali Ke Atas Go down
kandar
Presidium


Lokasi : jakarta asli Kemiri, Tanjung sari
Reputation : 25
Join date : 23.08.08

PostSubyek: Re: [GAME] Nyambung Kata Jadi Kalimat   Wed Aug 05, 2009 3:17 pm

-Seminggu kemudian...tepatnya pada...

_________________
urip mung mampir ngombe lan mung wang sinawang.

Menjadi tua pelan tapi pasti, namun menjadi dewasa belum tentu.

http://syifauwongmantren.multiply.com => nembe sinau
Kembali Ke Atas Go down
http://syifauwongmantren.multiply.com
must_ed
Koordinator


Lokasi : kaki gunung singa
Reputation : 8
Join date : 24.01.09

PostSubyek: Re: [GAME] Nyambung Kata Jadi Kalimat   Wed Aug 05, 2009 3:24 pm

Seminggu kemudian...tepatnya pada.... rabu kliwon... wonosari rasulan...

_________________
BOCAH NDESO ARANG NGERTI KUTHO
Kembali Ke Atas Go down
rmlodang
Camat


Lokasi : Kayangan junggring saloko.
Reputation : 12
Join date : 12.08.08

PostSubyek: Re: [GAME] Nyambung Kata Jadi Kalimat   Wed Aug 05, 2009 7:12 pm

Seminggu kemudian...tepatnya pada.... rabu kliwon... wonosari rasulan...bar kondangan kang must ed nonton wayang karo...
Kembali Ke Atas Go down
http://maryoto_metal@yahoo.com
Sponsored content




PostSubyek: Re: [GAME] Nyambung Kata Jadi Kalimat   Today at 9:11 pm

Kembali Ke Atas Go down
 
[GAME] Nyambung Kata Jadi Kalimat
Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas 
Halaman 4 dari 5Pilih halaman : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
FKOGK :: LOUNGE 'N CHIT-CHAT :: Teras Nongkrong-
Navigasi: