Forum Komunitas Online Gunungkidul
 
IndeksJual BeliPortal FKOGKFAQPencarianPendaftaranAnggotaLogin


Share | 
 

 Mantra supoyo enggal nduwe momongan (anak)

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down 
PengirimMessage
PeRAK cell
KorLap
avatar

Lokasi : Jogja-Wonosari PP
Reputation : -23
Join date : 08.03.09

PostSubyek: Mantra supoyo enggal nduwe momongan (anak)   Thu Jul 16, 2009 3:01 pm

"Bismillahi-rrokhmani-rrokhimi ; kama putih wetune si jabang bayi, urip kama putih tembusing sumur bendung, satri ing buwaya putih, musna ilang tanpa sirna ; la ilaha ila'llah, Mukhamad rasulu'llah."

Kawateka nalikane arep saresmi (...XXX...)

Sumber = Ponjong

_________________
Info Harga Eceran Kartu Perdana Yogya + Segel :
Axis : 2.500, Three : kosong, XL : 5.500, IM3 : 6.500, Mentari : 6.000, Kartu As : kosong, Simpati : Kosong, Flexi : 11.000, SMART : 5.000, Fren : 5,000, Hepi : 7.000, Esia : 6.000

PeRAK cell :
JL. Nusa Indah No 8, Depan SMP N 1 Wonosari Gunungkidul
website : http://www.perakcell.blogspot.com
Facebook : perakcell@yahoo.com
Kembali Ke Atas Go down
http://perakcell.blogspot.com
hajar_ibn
KorLap
avatar

Lokasi : Playen, Gunungkidul
Reputation : 6
Join date : 01.05.09

PostSubyek: Re: Mantra supoyo enggal nduwe momongan (anak)   Thu Jul 16, 2009 3:23 pm

Tenan iki mas???
Opo mung .........

_________________
000000000000000
Kembali Ke Atas Go down
http://www.gemsstore.co.cc
iwan setiawan
KorLap
avatar

Lokasi : jakarta,pondok gede bekasi
Reputation : 4
Join date : 18.07.09

PostSubyek: Re: Mantra supoyo enggal nduwe momongan (anak)   Tue Aug 04, 2009 3:51 pm

hajar_ibn wrote:
Tenan iki mas???
Opo mung .........
urun rembuk kang iki fersiku....puasa biasa 7 hari mulai hari ahad smp sabtu,sebelum tiap2 buka baca "YAA MUSHOWWIR" 21X di air gelas lalu diminum itu untuk istri.
klo yang suami puasa 3 hari sebelum bergaul baca "YA MUSHOWWIR" 10x, SILAHKAN COBA SIAPA SAJA YANG BELUM DAPET MOMONGAN PASTI AKAN DIBERI OLEH ALLAH.
Kembali Ke Atas Go down
Asmaraningtyas
Camat
avatar

Lokasi : Karangmojo
Reputation : 39
Join date : 08.01.09

PostSubyek: Re: Mantra supoyo enggal nduwe momongan (anak)   Tue Aug 11, 2009 3:45 pm

salah kabeh.....

akeh akeha maca astagfirullah........

anak banda, donya kalungguhan bakal pada teka dewe dewe.....
Kembali Ke Atas Go down
martinus
Koordinator
avatar

Lokasi : JOGJAKARTA
Reputation : 6
Join date : 29.04.09

PostSubyek: Re: Mantra supoyo enggal nduwe momongan (anak)   Thu Aug 13, 2009 11:02 am

Asmaraningtyas wrote:
salah kabeh.....

akeh akeha maca astagfirullah........

anak banda, donya kalungguhan bakal pada teka dewe dewe.....
Maca donga lan usaha mas mungkin luwih pas meneh. Nyuwun ngapunten lancang lho niki melu urung rembug.
Kembali Ke Atas Go down
Asmaraningtyas
Camat
avatar

Lokasi : Karangmojo
Reputation : 39
Join date : 08.01.09

PostSubyek: Re: Mantra supoyo enggal nduwe momongan (anak)   Thu Aug 13, 2009 1:19 pm

ushane yo mung kelon....
Kembali Ke Atas Go down
prasetyo
Camat
avatar

Lokasi : Ngadipiro-Rejosari-Semin-Jakarta
Reputation : 4
Join date : 22.03.08

PostSubyek: Re: Mantra supoyo enggal nduwe momongan (anak)   Thu Aug 13, 2009 2:03 pm

Mba'e kon nginep nggone ngisorku ini sewengi wae, mengko lak ndang entuk momongan ngakakk
Kembali Ke Atas Go down
iwan setiawan
KorLap
avatar

Lokasi : jakarta,pondok gede bekasi
Reputation : 4
Join date : 18.07.09

PostSubyek: Re: Mantra supoyo enggal nduwe momongan (anak)   Tue Sep 08, 2009 5:46 pm

prasetyo wrote:
Mba'e kon nginep nggone ngisorku ini sewengi wae, mengko lak ndang entuk momongan ngakakk
yo obrolan koyo ngene iki sing ndadeke kehancurane poro umat kususe umat fkog...
Kembali Ke Atas Go down
Ipung Purwanto
Camat
avatar

Lokasi : Lubang Buaya Jaktim
Reputation : 5
Join date : 08.03.08

PostSubyek: Re: Mantra supoyo enggal nduwe momongan (anak)   Wed Sep 09, 2009 1:19 am

Yo sing penting Percoyo karo Gusti Allah SWT, Kabeh mau minongko usaha. nek sing durung di wenehi momongan yo kudu sabar. kanggo pepiling wae Anak kui minongko AMANAH..dadi tetep berikhtiar wae.....
Kembali Ke Atas Go down
Mbah Tukimin
KorLap
avatar

Lokasi : bekasi
Reputation : 1
Join date : 11.02.09

PostSubyek: Re: Mantra supoyo enggal nduwe momongan (anak)   Wed Sep 09, 2009 2:21 am

betul kang kabeh mau rak tinggalane leluhur . mantra koyo kui ono mergo ono sebab musababpe. nganggo penelitian ora gor waton gaWE MANTRO... Yo ra............. nak ora yo ...wis...... he hehe..
Kembali Ke Atas Go down
http://www.tdw.co.id
gendong_mugaz
eRTe
avatar

Lokasi : Mulusan
Reputation : 0
Join date : 03.09.09

PostSubyek: Re: Mantra supoyo enggal nduwe momongan (anak)   Wed Sep 09, 2009 3:26 pm

Ipung Purwanto wrote:
Yo sing penting Percoyo karo Gusti Allah SWT, Kabeh mau minongko usaha. nek sing durung di wenehi momongan yo kudu sabar. kanggo pepiling wae Anak kui minongko AMANAH..dadi tetep berikhtiar wae.....


setuja [setuju versine thukul].....pokoke kabeh mau dipasrahake karo Gusti Allah SWT,mesti tok cerrrrr Bagoos
Kembali Ke Atas Go down
martinus
Koordinator
avatar

Lokasi : JOGJAKARTA
Reputation : 6
Join date : 29.04.09

PostSubyek: Re: Mantra supoyo enggal nduwe momongan (anak)   Tue Sep 15, 2009 5:55 pm

Asmaraningtyas wrote:
ushane yo mung kelon....
Nyuwun ngapunten...nek ming kelon thok ora ana hubungan sex babar blas ya ora bakal meteng. Sing bener seumpama yen wis pengen duwe keturunan tenan, sakdurunge nindakake saresmi nyenyuwun marang gustine dewe dewe apa wae ta agamane sing dianut. Ndonga supaya gusti paring berkah supaya bisa diparingi momongan sing luhur budine samengkone. Selain kuwi faktor kesehatan kedua belah pihak ya dijaga, olahraga, mangan sing cukup asupan gizine lan berperilaku hidup sehat contone, yen umpama pihak kakung seneng rokok ya dilereni sisan aja ming nyuda. Umpama seneng konsumsi alkohol ya uga dilereni wae merga ora apik kanggo kualitas sperma pihak kakung. Umpama usaha usaha kabeh mau wis ditindakake nanging durung kasil aja nyerah...tetep ndedonga marang gusti supaya gek diparingi momongan. Mangga....
Kembali Ke Atas Go down
Asmaraningtyas
Camat
avatar

Lokasi : Karangmojo
Reputation : 39
Join date : 08.01.09

PostSubyek: Re: Mantra supoyo enggal nduwe momongan (anak)   Wed Sep 30, 2009 11:36 am

weee. apap yo ono kelon ra ngesek? nek ra ngelloni anake?

ya nek kelon yo kudu ngesek to mas martinus...kelon ra ngesek ki pada karo ngising ra cewok.....utawa nganggo dasi ra kathokan......

ning yo tak kandani wae...anak ki ra iso digawe ...anak iku paringan....mula okeh sing gawe anak ning ra dadi...ning yo akeh sing ra sengaja gawe/ malah dialng langi men ra dadi mlh muncul anake.....

mula yen pingin duwe anak yo donga wae karo sing isa gawe anak....di akehi wae njaluk ngapura saka dosa...mergane akeh rejeki sing ra tekan merga ketutupan dosa....lan kuranger rasa syukur karo rejeki sing wis ditampa......

akehi ngamale...akehi sing dana driyah...mbantu marang sepada pada...mengko rak ya metu anake.....
Kembali Ke Atas Go down
Sponsored content




PostSubyek: Re: Mantra supoyo enggal nduwe momongan (anak)   

Kembali Ke Atas Go down
 
Mantra supoyo enggal nduwe momongan (anak)
Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas 
Halaman 1 dari 1

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
FKOGK :: LOUNGE 'N CHIT-CHAT :: Kebatinan, Misteri dan Ghaib-
Navigasi: