Forum Komunitas Online Gunungkidul
 
IndeksJual BeliPortal FKOGKFAQPencarianPendaftaranAnggotaLogin


Share | 
 

 PUTER GILING

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down 
PengirimMessage
PeRAK cell
KorLap


Lokasi : Jogja-Wonosari PP
Reputation : -23
Join date : 08.03.09

PostSubyek: PUTER GILING   Thu Jul 16, 2009 3:08 pm

"Allahuma putergiling-gumiling pitung bumi pitung langit agulung-gulung padang terawangan katon teka lenging Qodrat Allah wujud muggeng safa'ating Rasulullahgafarollahulana walahum birahmatika ya arkhama rokhimin."

Sumber = PON-NJONG

_________________
Info Harga Eceran Kartu Perdana Yogya + Segel :
Axis : 2.500, Three : kosong, XL : 5.500, IM3 : 6.500, Mentari : 6.000, Kartu As : kosong, Simpati : Kosong, Flexi : 11.000, SMART : 5.000, Fren : 5,000, Hepi : 7.000, Esia : 6.000

PeRAK cell :
JL. Nusa Indah No 8, Depan SMP N 1 Wonosari Gunungkidul
website : http://www.perakcell.blogspot.com
Facebook : perakcell@yahoo.com
Kembali Ke Atas Go down
http://perakcell.blogspot.com
iwan setiawan
KorLap


Lokasi : jakarta,pondok gede bekasi
Reputation : 4
Join date : 18.07.09

PostSubyek: Re: PUTER GILING   Wed Jul 22, 2009 5:30 pm

PeRAK cell wrote:
"Allahuma putergiling-gumiling pitung bumi pitung langit agulung-gulung padang terawangan katon teka lenging Qodrat Allah wujud muggeng safa'ating Rasulullahgafarollahulana walahum birahmatika ya arkhama rokhimin."

Sumber = PON-NJONG

fungsine kangge menopo mas puter giling meniko
Kembali Ke Atas Go down
martinus
Koordinator


Lokasi : JOGJAKARTA
Reputation : 6
Join date : 29.04.09

PostSubyek: Re: PUTER GILING   Mon Jul 27, 2009 12:20 pm

menawi sak pangertosan kula, yen boten salah lho niki. puter giling menika salah sawijining ilmu pengasihan/pelet. nanging nggih boten mangertos bilih sakmenika sampun berubah arti dados penggilingan gabah mungkin.
Kembali Ke Atas Go down
kandar
Presidium


Lokasi : jakarta asli Kemiri, Tanjung sari
Reputation : 25
Join date : 23.08.08

PostSubyek: Re: PUTER GILING   Mon Jul 27, 2009 12:42 pm

puter giling karo buka giling kie bedo yo?
aku krungune buka giling.. nek musim penggilingan tebu nggon pabrik gulo kae lho...

_________________
urip mung mampir ngombe lan mung wang sinawang.

Menjadi tua pelan tapi pasti, namun menjadi dewasa belum tentu.

http://syifauwongmantren.multiply.com => nembe sinau
Kembali Ke Atas Go down
http://syifauwongmantren.multiply.com
Ngabehi_km
Lurah


Lokasi : jakarta
Reputation : 0
Join date : 17.10.08

PostSubyek: Re: PUTER GILING   Mon Jul 27, 2009 2:08 pm

martinus wrote:
menawi sak pangertosan kula, yen boten salah lho niki. puter giling menika salah sawijining ilmu pengasihan/pelet. nanging nggih boten mangertos bilih sakmenika sampun berubah arti dados penggilingan gabah mungkin.

Jarene kuwi dienggo muter bali barang utawa sesuatu sing ilang kang?Contone yen anak wedok digondol maling, iso diputer giling bali muleh meneh, utawa barang sing dicolong dibalekno meneh. Ning nyatane para pakar puter giling nusantara durung bisa mbalekake para durjana sing dho mlayu neng luwar negeri, contone para koruptor2.
Kembali Ke Atas Go down
http://ngajitauhid.wordpress.com
kandar
Presidium


Lokasi : jakarta asli Kemiri, Tanjung sari
Reputation : 25
Join date : 23.08.08

PostSubyek: Re: PUTER GILING   Mon Jul 27, 2009 2:17 pm

Ngabehi_km wrote:
martinus wrote:
menawi sak pangertosan kula, yen boten salah lho niki. puter giling menika salah sawijining ilmu pengasihan/pelet. nanging nggih boten mangertos bilih sakmenika sampun berubah arti dados penggilingan gabah mungkin.

Jarene kuwi dienggo muter bali barang utawa sesuatu sing ilang kang?Contone yen anak wedok digondol maling, iso diputer giling bali muleh meneh, utawa barang sing dicolong dibalekno meneh. Ning nyatane para pakar puter giling nusantara durung bisa mbalekake para durjana sing dho mlayu neng luwar negeri, contone para koruptor2.

nungkin poro karuptore wis nduwe aji penangkal puter giling kang...

_________________
urip mung mampir ngombe lan mung wang sinawang.

Menjadi tua pelan tapi pasti, namun menjadi dewasa belum tentu.

http://syifauwongmantren.multiply.com => nembe sinau
Kembali Ke Atas Go down
http://syifauwongmantren.multiply.com
Lanang168
Lurah


Lokasi : Semin (dul terminal) - Cikarang, JBBK
Reputation : 0
Join date : 16.07.09

PostSubyek: Re: PUTER GILING   Mon Jul 27, 2009 3:54 pm

wonten saestu to ingkang kados mekaten? nyuwun tulung diputer giling si Nurdin M Top..... lumayan hadiahe 1 M saking pemerintah
Kembali Ke Atas Go down
trimopakesa
Koordinator


Lokasi : jetis kulon RT06 RW02 pacarejo semanu gunung kidul DIY PULAU JAWA INDONESIA ASIA 50' Bujur Timur 7 Lintang utara 46' 8 Bujur Barat 09' Lintang Selatan BUMI DUNIA TATA SURYA GALAKSI BIMA SAKTI,,,pokok'e sekitar kono kui,,,
Reputation : 249
Join date : 08.04.09

PostSubyek: Re: PUTER GILING   Mon Jul 27, 2009 9:03 pm

kandar wrote:
puter giling karo buka giling kie bedo yo?
aku krungune buka giling.. nek musim penggilingan tebu nggon pabrik gulo kae lho...
nek karo nggilengke gabah mesti luweh bedo maning ki mas,,,,, maap rodo ott nek kulo rumiyen pernah mireng yen puter gileng meniko sejenis ilmu kejawen engkang saget ndugekaken tiyang engkang di kehedak aken,, sebagai contoh njenengan kelangan benda berharga trus njenengan niku mboten ngertos sinten seng mundut,, lha ngangge ilmu puter gileng meniko tiyang engkang mundut saget di undang rawoh dumateng panjenangan lan ngakoni kesalahan ipon ,, kirang lankung ipon mekaten nek mboten klentu lho nggehh....
Kembali Ke Atas Go down
martinus
Koordinator


Lokasi : JOGJAKARTA
Reputation : 6
Join date : 29.04.09

PostSubyek: Re: PUTER GILING   Tue Jul 28, 2009 6:34 pm

pun pokoke kula manut mawon lah. endi sing bener lan apik aku setuju he he he
Kembali Ke Atas Go down
iwan setiawan
KorLap


Lokasi : jakarta,pondok gede bekasi
Reputation : 4
Join date : 18.07.09

PostSubyek: Re: PUTER GILING   Tue May 25, 2010 1:35 pm

martinus wrote:
pun pokoke kula manut mawon lah. endi sing bener lan apik aku setuju he he he
OJO MANUT WAE KANG MARTINUS,SING BENER LAN APIK KADANG2 DADI SALAH,OPO MENEH ..............MUTER-MUTER GILINGAN,OPO RA KESEL KUWI BOCAH GILINGAN DIPUTER-PUTER......HMMMM :*)0(: :*)0(:
Kembali Ke Atas Go down
Sponsored content




PostSubyek: Re: PUTER GILING   Today at 8:11 pm

Kembali Ke Atas Go down
 
PUTER GILING
Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas 
Halaman 1 dari 1

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
FKOGK :: LOUNGE 'N CHIT-CHAT :: Kebatinan, Misteri dan Ghaib-
Navigasi: