Forum Komunitas Online Gunungkidul
 
IndeksJual BeliPortal FKOGKFAQPencarianPendaftaranAnggotaLogin


Share | 
 

 Rencana Syawalan FKOGK 2009

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down 
Pilih halaman : Previous  1, 2, 3, 4  Next
PengirimMessage
pipit
Presidium
avatar

Lokasi : Jogja-Bantul-Wonosari
Reputation : 6
Join date : 15.05.08

PostSubyek: Rencana Syawalan FKOGK 2009   Sun Jul 19, 2009 2:56 pm

First topic message reminder :

Susunan Panitia:
1. Ketua : rama3njoy
2. Sekretaris : pipit
3. Bendahara : blacky
4. Sie Konsumsi : ASDD
5. Sie Acara : case_me
6. Sie Pengadaan Barang : wahyudi
7. Sie Survei : Hendrix, k-Lop, pak bekti
8. Sie Dokumentasi : chom

Acara:Baksos + Syawalan
Lokasi : Pondok Pesantren Branjang Karang mojo, Pendopo Kukup Gunungkidul

Baksos :
50 paket alat tulis @ 30.000 = 1.500.000
6 karung beras @ 150.000 = 900.000
5 dus mie @ 40.000 = 200.000
20 liter minyak goreng @ 9.000 = 180.000
1 sak gula pasir @ 250.000 = 250.000
jumlah 3.030.000

Anggaran u' konsumsi dan tempat wisata menyusul karena berkaitan dengan jumlah peserta.
Pendataan peserta mohon dilakukan di korwil masing-masing. SEGERA!!

CP: pipit 081904002687
rama3njoy 085743213366
wahyudi 08174866731

terima kasih..

TAMBAHAN INFORMASI

Jum'at, 7 Agustus 2009

Panitia sudah survei ke TKP sasaran baksos.. berikut laporannya:

PonPes Al-Hikmah II, Mbranjang, Ngawis Karangmojo.
Jumlah santri : 20 orang ( 14 putra, 6 putri)
( 3 SMP, 17 SD)

Pengasuh : 8 orang

Kebutuhan:
- Kebutuhan harian (sembako)
- Alat tulis (peralatan sekolah)
- Sarana prasarana
* Kebutuhan sekretariat pondok
* Asrama putra putri
* MCK
- Medis


Demikian hasil survei.. Harap menjadi periksa.

Bagi member y' berniat menjadi donatur bisa transfer ke Rekening Bendahara Syawalan 2009 a/n Eka Yulianta, 0151799350 (BNI CAB.YOGYAKARTA)
Donatur y' sudah transfer mohon konfirmasi ke nomor 08170422765.


iang ini by rama3njoy
agenda syawalan

1. baksos secara simbolis pada saat bulan ramadhan
2. kegiatan syawalan warga fkog dilaksanakan di pendopo pantai kukup, tanggal menyusul
3. jika dana tidak mencukupi akan diadakan iuran siul jadi mohon segera melakukan pendataan


Bagi Donatur y' ingin mengirim berupa barang.. bisa dikirim ke alamat sekretariat.. (cornn3t) Jl. Veteran No. 16, Wonosari, gunungkidul, 55813


Terakhir diubah oleh pipit tanggal Wed Aug 12, 2009 10:09 am, total 5 kali diubah
Kembali Ke Atas Go down

PengirimMessage
rama3njoy
Presidium


Join date : 01.03.08

PostSubyek: Re: Rencana Syawalan FKOGK 2009   Sat Jul 25, 2009 1:24 am

ikuti polling syawalan di sini
Kembali Ke Atas Go down
http://musikasikku.blogspot.com
japrax
Presidium


Join date : 11.04.08

PostSubyek: Re: Rencana Syawalan FKOGK 2009   Sat Jul 25, 2009 11:29 am

aku durung pasti iso bali lo lor.. manut wae.. tp nek luweh enak acarane no panti asuhane wae.. dana bakal ga tersita banyak.. nek arep ngenei hiburan yo pangil wae marawis..
Kembali Ke Atas Go down
kandar
Presidium


Join date : 23.08.08

PostSubyek: Re: Rencana Syawalan FKOGK 2009   Sat Jul 25, 2009 11:46 am

sarujuk karo kang japrak aku..

Ning ketoke aku yo ora iso nderek..
lha ono jatah muleh neng wonosari be, hari ke-2 wis kudu mbagi wektu neng nggone morotuwo..

Nyuwun sewu sanget...
Kembali Ke Atas Go down
http://syifauwongmantren.multiply.com
dwikoe
Camat


Join date : 19.06.08

PostSubyek: Re: Rencana Syawalan FKOGK 2009   Tue Jul 28, 2009 4:57 pm

kang kandar, morotuo'ne disemayani siek wae..

masak ketua suku ra melu, kurang gayeng nuuh...
Kembali Ke Atas Go down
http://www.elsppat.or.id
kandar
Presidium


Join date : 23.08.08

PostSubyek: Re: Rencana Syawalan FKOGK 2009   Tue Jul 28, 2009 5:44 pm

dwikoe wrote:
kang kandar, morotuo'ne disemayani siek wae..

masak ketua suku ra melu, kurang gayeng nuuh...

morotuwo iso disemayani ning mboke bocah2 piye le arep nyemayani?????
rak yo selak kepingin ketemu karo mboke juga, lobiku kurang berhasil je...
Kembali Ke Atas Go down
http://syifauwongmantren.multiply.com
rmlodang
Camat


Join date : 12.08.08

PostSubyek: Re: Rencana Syawalan FKOGK 2009   Tue Jul 28, 2009 11:01 pm

kandar wrote:
dwikoe wrote:
kang kandar, morotuo'ne disemayani siek wae..

masak ketua suku ra melu, kurang gayeng nuuh...

morotuwo iso disemayani ning mboke bocah2 piye le arep nyemayani?????
rak yo selak kepingin ketemu karo mboke juga, lobiku kurang berhasil je...



Yo nek ora iso yo ura usah di paksakan kang...jenenge weis duwe tanggungan kie yo di dum sik adil....
Dari pada mengko nek di embargo mboke bocah bocah, malah aku melu sedih...
Kembali Ke Atas Go down
http://maryoto_metal@yahoo.com
daRinto
Donatur


Join date : 08.03.08

PostSubyek: Re: Rencana Syawalan FKOGK 2009   Thu Jul 30, 2009 2:11 pm

must_ed wrote:
usul gak cuma asal... mudah2an gak tambah bikin ribet/ruwet... gimanna kalo selain yg sudah direncanakan oleh panitia juga ada DROPING AIR... soale lebaran nanti mungkin pas kemarau panjang....

Apik mas di salah satu station Tv dalam negeri memmeritakan masyarakat Gunung Kidul kesulitan air bersih.
Benar juga sebab waktuliburan saja sumber air wis mulai surut,nah ungkin pas lebarab nanti sumber air wis nggak ada lagi.
Sumber air pindah ke kantong / dompet ? beli air tanki.

Anather.....
Kembali Ke Atas Go down
akhmad subekti
Koordinator


Join date : 30.03.08

PostSubyek: Re: Rencana Syawalan FKOGK 2009   Fri Jul 31, 2009 9:21 pm

maaf aku raiso mbales sms soale ra due pulsa

pie nek tanggal 9 agustus di tiliki rono aku yo seko kono jane ning wektuku terbatas banget pit pisan meneh maaf nomere pimpinane aku lali ra nggowo iki
Kembali Ke Atas Go down
http://wasiat.multiply.com
Wonosingo Ngali Kidul
Pengawas


Join date : 06.05.08

PostSubyek: Re: Rencana Syawalan FKOGK 2009   Mon Aug 03, 2009 12:58 pm

kandar wrote:
sarujuk karo kang japrak aku..

Ning ketoke aku yo ora iso nderek..
lha ono jatah muleh neng wonosari be, hari ke-2 wis kudu mbagi wektu neng nggone morotuwo..

Nyuwun sewu sanget...

Podo ketoke yo ra iso teko....nderek dongo wae!!!
Kembali Ke Atas Go down
https://www.facebook.com/mahesatunggalika
ASDD
Presidium
avatar

Lokasi : 749'LU 11022'BT
Reputation : 72
Join date : 20.02.09

PostSubyek: Re: Rencana Syawalan FKOGK 2009   Mon Aug 03, 2009 6:15 pm

akhmad subekti wrote:
maaf aku raiso mbales sms soale ra due pulsa

pie nek tanggal 9 agustus di tiliki rono aku yo seko kono jane ning wektuku terbatas banget pit pisan meneh maaf nomere pimpinane aku lali ra nggowo iki

ayo di survey, cedak omah ku kie....

_________________
Kembali Ke Atas Go down
rama3njoy
Presidium
avatar

Lokasi : jogjakarta
Reputation : 6
Join date : 01.03.08

PostSubyek: Re: Rencana Syawalan FKOGK 2009   Tue Aug 04, 2009 11:57 am

kowe selo kapan SAB?? munggah'o gek ayo diparani

selak okeh gaweanku. . .

_________________
lihat jika km berani
Spoiler:
 


http://www.facebook.com/rama3njoy
Kembali Ke Atas Go down
http://musikasikku.blogspot.com
pipit
Presidium
avatar

Lokasi : Jogja-Bantul-Wonosari
Reputation : 6
Join date : 15.05.08

PostSubyek: Re: Rencana Syawalan FKOGK 2009   Fri Aug 07, 2009 7:04 pm

Jum'at, 7 Agustus 2009

Panitia sudah survei ke TKP sasaran depsos.. berikut laporannya:

PonPes Al-Hikmah II, Mbranjang, Ngawis Karangmojo.
Jumlah santri : 20 orang ( 14 putra, 6 putri)
( 3 SMP, 17 SD)

Pengasuh : 8 orang

Kebutuhan:
- Kebutuhan harian (sembako)
- Alat tulis (peralatan sekolah)
- Sarana prasarana
* Kebutuhan sekretariat pondok
* Asrama putra putri
* MCK
- Medis


Demikian hasil survei.. Harap menjadi periksa.

Bagi member y' berniat menjadi donatur bisa transfer ke Rekening Bendahara Syawalan 2009 a/n Eka Yulianta, 0151799350 (BNI)
Donatur y' sudah transfer mohon konfirmasi ke nomor 08170422765.


iang ini by rama3njoy
agenda syawalan

1. baksos secara simbolis pada saat bulan ramadhan
2. kegiatan syawalan warga fkog dilaksanakan di pendopo pantai kukup, tanggal menyusul
3. jika dana tidak mencukupi akan diadakan iuran siul jadi mohon segera melakukan pendataan


Terakhir diubah oleh pipit tanggal Fri Aug 07, 2009 7:47 pm, total 1 kali diubah
Kembali Ke Atas Go down
pipit
Presidium
avatar

Lokasi : Jogja-Bantul-Wonosari
Reputation : 6
Join date : 15.05.08

PostSubyek: Re: Rencana Syawalan FKOGK 2009   Fri Aug 07, 2009 7:39 pm

muach :oops:


rapat paripurna ajib


pura2 mikir, padahal ngantuk dance







butuh rehab :cyclops:












Kembali Ke Atas Go down
Admin
Admin
Admin
avatar

Reputation : 50
Join date : 28.02.08

PostSubyek: Re: Rencana Syawalan FKOGK 2009   Sat Aug 08, 2009 12:35 am

pipit wrote:
Jum'at, 7 Agustus 2009

Panitia sudah survei ke TKP sasaran depsos.. berikut laporannya:

PonPes Al-Hikmah II, Mbranjang, Ngawis Karangmojo.
Jumlah santri : 20 orang ( 14 putra, 6 putri)
( 3 SMP, 17 SD)

Pengasuh : 8 orang

Kebutuhan:
- Kebutuhan harian (sembako)
- Alat tulis (peralatan sekolah)
- Sarana prasarana
* Kebutuhan sekretariat pondok
* Asrama putra putri
* MCK
- Medis


Demikian hasil survei.. Harap menjadi periksa.

Bagi member y' berniat menjadi donatur bisa transfer ke Rekening Bendahara Syawalan 2009 a/n Eka Yulianta, 0151799350 (BNI)
Donatur y' sudah transfer mohon konfirmasi ke nomor 08170422765.


iang ini by rama3njoy
agenda syawalan

1. baksos secara simbolis pada saat bulan ramadhan
2. kegiatan syawalan warga fkog dilaksanakan di pendopo pantai kukup, tanggal menyusul
3. jika dana tidak mencukupi akan diadakan iuran siul jadi mohon segera melakukan pendataan

Seluruh Pra Event dan Pasca Event, diserahkan sepenuhnya kepada Panitia..
Sesuai informasi dari Panitia di atas, maka.. mohon partisipasi seluruh anggota FKOGK wonosari.com untuk mensukseskan event ini.
Serta untuk para donatur yang akan memberikan kontribusi dana silahkan di kirim ke Rekening Panitia di atas.

Terimakasih

*) mohon tidak mengirimkan donatur event selain melalui Rekening yang telah di sepakati.
Kembali Ke Atas Go down
http://www.wonosari.com
bowo_wahyu
SatPam
avatar

Lokasi : ngawen - karangmojo - djogdjakarta
Reputation : 6
Join date : 18.03.08

PostSubyek: Re: Rencana Syawalan FKOGK 2009   Sat Aug 08, 2009 1:10 am

terus sing korwil jogja pie kie pit??? maslah dana? setor karo sopo???

_________________


www.siapcetak.in
Kembali Ke Atas Go down
http://www.siapcetak.in
rmlodang
Camat
avatar

Lokasi : Kayangan junggring saloko.
Reputation : 12
Join date : 12.08.08

PostSubyek: Re: Rencana Syawalan FKOGK 2009   Sat Aug 08, 2009 3:36 pm

Nek kon data agam siji lan sijine aku ra sanggup...mbuh nek wong liyo aku ra reti, sbbe aku dudu badan sensus agama. Ning nek baksose kie ditujukan nyang Ponpes opo panti asuhan ngunuh aku cocok banget...mergane anggarane gur setitik, ora muluk muluk, sesuai karo latar belakang wonosari.com iku dewe.

Lan ugo tak kiro sedulur ning Jogja- wonosari yo do menyadari kepiye kahanan orang di rantauan menurut kacamata keadaan sekarang ini?

Sekali lagi aku cocok pokok e, kecuali nek disalah gunakan koyo seik to omongke ning nduwur kwi aku yo ra cocok.

Peace dong ah....
Kembali Ke Atas Go down
http://maryoto_metal@yahoo.com
rmlodang
Camat
avatar

Lokasi : Kayangan junggring saloko.
Reputation : 12
Join date : 12.08.08

PostSubyek: Re: Rencana Syawalan FKOGK 2009   Sat Aug 08, 2009 3:51 pm

Dadi yo sing podo ning wonosari-yogya kepiye wae kepenake olehe baksos, ora ngambur2ke duit, ora golek pamrih, lan ora golek ketenaran.



Iki makssudmu opo kang..!! Dasare opo kwe duwe pangandikan koyo ngunuh kwi?

Nek pancene mengko do arep di enggo ajang seik koyo to " KETIK " koyo nduwur iku , tempatnya bukkan disini !!.
Kembali Ke Atas Go down
http://maryoto_metal@yahoo.com
hd_78gk
KorLap


Lokasi : NGISOR LANGIT
Reputation : 0
Join date : 17.05.08

PostSubyek: Re: Rencana Syawalan FKOGK 2009   Sat Aug 08, 2009 3:51 pm

umpomo dadi kecemburaan mengko gantian wae kang sing diambah...
iki kan awal permulaan, sopo ngerti tahun ngarep iso ganti bantu sing liyane...
mugo2 niat apik kuwi mau ra dadi salah sangka...

mbok ra sah gontok-gontokan...

_________________
RAWE-RAWE RANTAS MALANG-MALANG PUTUNG
Kembali Ke Atas Go down
hd_78gk
KorLap


Lokasi : NGISOR LANGIT
Reputation : 0
Join date : 17.05.08

PostSubyek: Re: Rencana Syawalan FKOGK 2009   Sat Aug 08, 2009 4:17 pm

dadi ngene kang ...la opo njenengan kie wis entuk info opo slentingan nek baksos kuwi ono niat sing ura ikhlas/ legowo, ono pamrihe, pilih kasih ???

nek menurutku baksos neng ponpes kuwi ra masalah...ga usah pake pikiran curiga...
mendingan saiki mikir piye carane ngumpulke dana lan lancare acara...
ben tahun ngarep iso ngenek'e baksos meneh kanggo pihak2 liyane..

_________________
RAWE-RAWE RANTAS MALANG-MALANG PUTUNG
Kembali Ke Atas Go down
rmlodang
Camat
avatar

Lokasi : Kayangan junggring saloko.
Reputation : 12
Join date : 12.08.08

PostSubyek: Re: Rencana Syawalan FKOGK 2009   Sat Aug 08, 2009 4:31 pm

hd_78gk wrote:
dadi ngene kang ...la opo njenengan kie wis entuk info opo slentingan nek baksos kuwi ono niat sing ura ikhlas/ legowo, ono pamrihe, pilih kasih ???

nek menurutku baksos neng ponpes kuwi ra masalah...ga usah pake pikiran curiga...
mendingan saiki mikir piye carane ngumpulke dana lan lancare acara...
ben tahun ngarep iso ngenek'e baksos meneh kanggo pihak2 liyane..

Lha embuh aku yo ura reti kang, mbuh iklas opo ura ning nek " KARBURATORE " mbiyen kae iklas.

Nah iki kang seik mumet kie, piye carane ngumpulke dana.
Pengalaman seik mbiyen ngumpulke dana kie weis mumet banget.

mbuh nek sak iki.
Kembali Ke Atas Go down
http://maryoto_metal@yahoo.com
hd_78gk
KorLap


Lokasi : NGISOR LANGIT
Reputation : 0
Join date : 17.05.08

PostSubyek: Re: Rencana Syawalan FKOGK 2009   Sat Aug 08, 2009 4:49 pm

nek masalah karburator kuwi ikhlas tanpa pamrih...
Nek ngunu saikin jumlah kas piro, di jumlah nek kurang tinggal golek meneh....
Golek kekurangane po ra mumet kuwi....

_________________
RAWE-RAWE RANTAS MALANG-MALANG PUTUNG
Kembali Ke Atas Go down
Pak De
Lurah
avatar

Lokasi : Pontianak, Kalimantan Barat
Reputation : 3
Join date : 07.02.09

PostSubyek: Re: Rencana Syawalan FKOGK 2009   Sat Aug 08, 2009 5:37 pm

urun rembug

kok malah nggladrah to, wong mung arep mbantu wae kok kahkehan, sebab, pokoke, opo wae lan sopo wae ra dadi masalah sing penting, ojo dho nduweni pikiran werno werno, saiki duwe rencana mbantu panti asuhan, po pondok pesantren yo apik, liyo wektu yen iso lan mampu yo mbantu liyane, ketepatan iki cedak lebaran lan poso yo pantes yen dinggo umat muslim sik, mengko yen cedak natal yo dipikirne sing liyane, opo tergantung situasine, yen dong larang banyu yo nyumbang banyu, larang pangan nyubang beras, ngono wae

suwun
Kembali Ke Atas Go down
Admin
Admin
Admin
avatar

Reputation : 50
Join date : 28.02.08

PostSubyek: Re: Rencana Syawalan FKOGK 2009   Sat Aug 08, 2009 8:10 pm

Sudah ditegaskan di atas, bahwa Hak sepenuhnya pelaksanaan Event Syawalan dan Baksos diserahkan kepada Panitia. Sehingga waktu dan tempat merupakan keputusan Panitia. Jikapun ada masukan dan perbedaan pendapat, bisa disampaikan saat keputusan belum diambil. Dan saat ini Panitia telah mengumumkan beberapa keputusannya, jadi mari kita dukung. Dan semisal akan ada perubahan apapun itu, sekali lagi itu tergantung Panitianya.

Untuk Pendanaan, saya rasa Panitia juga telah menyampaikan rinciannya, begitu juga tentang sumber dananya. Telah tercantum Rekening Panitia untuk yang ingin memberikan Donatur, juga telah disampaikan jika dana kurang akan dilakukan iuran.

Sebagai tambahan masukan, kita buat simple saja... tidak perlu dibuat susah, yang penting telah ada Panitia yang melakukan perencanaan. Masalah pelaksanaan kita sesuaikan dengan fasilitas yang ada. Jika Dana mencukupi sesuai anggaran yang telah dirinci.. ya kita jalankan. Namun jika dananya kurang, tinggal ambil keputusan mana yang harus dilaksanakan salah satunya misal syawalan tanpa baksos, atau sekedar iuran 10rb yang akan ikut kumpul, dan ngumpul bareng2 plus wedangan.

silahkan dilanjutkan teman2 Panitia, Panitia yang lebih tau perencanaannya sehinga lebih paham tingkat kesulitan dan kemudahannya. Untuk peserta yang bisa ikut dimohon partisipasi dan dukungannya, yang tidak bisa ikut ya tidak masalah.. karena kepentingan dan acara kita memang berbeda - beda. Begitu juga untuk para calon donatur... mohon "jangan menjadi donatur jika tidak didasari dengan keikhlasan".


Terimakasih.
Kembali Ke Atas Go down
http://www.wonosari.com
ndhoeng
Lurah
avatar

Lokasi : bantul
Reputation : 0
Join date : 17.01.09

PostSubyek: Re: Rencana Syawalan FKOGK 2009   Sun Aug 09, 2009 12:22 am

setuju karo pakdhe ...... wong paweh pambiyantu kui kudu didasari rasa iklas tanpo ndelok latar belakang dan keyakinan sing dibantu .... menowo pancen nggo wektu saiki ponpes sing lagi butuh tenan yo wajibe awake dewe paweh bantuan sak kuate. khan pada dasarnya manungso neng alam donya iki lak sedulur. keyakinan kui dalan ning tujuane lakyo podho ... ngarah kasuargan. dadi sudut pandhange ojo liwat agama ning kemanusiaan. gambaran gampange ngene : .... ono wong teko neng ngomahe dewe, "kulo nuwun pak, badhe ngresahi nyuwun toya sakgelas kemawon kangge tombo ngelak" ..... opo awake dewe arep ngulungke wedang wae ndadak takon "panjenengan agamine nopo to ?" lhak yo ora to ..... mesthi awake dewe langsung njupuke wedang trus diulungke.

dadi intine .... monggo2 disengkuyung panitia sing wis keroyo royo golek panggonan dienggo baksos kamongko jare tekan bengi. wektu sing ono dimanfaatke kanggo matengke rencana sik wis disusun lan mugo2 niat, amal lan iklasing ati antug ganjaran kang matikel2.

cekap semanten. matur nuwun.
Kembali Ke Atas Go down
fathers
KorLap
avatar

Lokasi : SUROBOYO
Reputation : 1
Join date : 05.11.08

PostSubyek: Re: Rencana Syawalan FKOGK 2009   Sun Aug 09, 2009 3:14 am

MARI KITA DUKUNG PANITIA YANG SUDAH/SEDANG BEKERJA, SETUJU DENGAN KANG ADMIN " karena kepentingan dan acara kita memang berbeda
- beda. Begitu juga untuk para calon donatur... mohon "jangan menjadi
donatur jika tidak didasari dengan keikhlasan".

TERIMA KASIH
Kembali Ke Atas Go down
http://www.friendster.com/sonreiffal
__BlacKy__
Donatur
avatar

Lokasi : Djodja___
Reputation : 14
Join date : 04.03.08

PostSubyek: Re: Rencana Syawalan FKOGK 2009   Sun Aug 09, 2009 12:24 pm

menanggapi..Kami dari Pihak Panitia Setelah Melakukan Survey2 keliling Gunung Kidul Dari ujung utara sampai selatan baksos taun ini tetep Dilaksanakan Di Pondok
Untuk perbandingan saja Kemarin sempat Akan mengadakan Bantuan gratis Air Dan sembako Di daerah 2 pesisir..Namun setelah Di itung2 Kita membutuhkan kucuran dana yang Tidak sedikit.Sekedar informasi air Satu Tangki Untuk daerah tepus ke selatan sekitar 160 Rb,apakah kita mampu ????Tinggal mengalikan kan seumpama 1 RT ada 30 KK.. :sleep: :sleep:
Kita disini Sudah berusaha semaksimal mungkin dengaan anggaran yang minimal kita bisa mengadakan baksos, Itung2 Ini perdana buat FKOG.
ajib ajib Harapan kita ada peningkatan tiap taunnya Lg.. Bagoos Bagoos

_________________
Sesungguhnya jika kita berbuat kebaikan,
Kita BUKAN hanya sedang membantu orang atau mahkluk lain,
Namun, sesungguhnya kita sedang membantu diri kita sendiri agar menjadi lebih bahagia



ADD ME

kaskus Klik Disini

facebook Klik Disini
Kembali Ke Atas Go down
rama3njoy
Presidium
avatar

Lokasi : jogjakarta
Reputation : 6
Join date : 01.03.08

PostSubyek: Re: Rencana Syawalan FKOGK 2009   Sun Aug 09, 2009 4:47 pm

mohon dukungannya se-ikhlas-nya

kami panitia sudah berusaha menjalankan amanat yg sudah diberikan secara maksimal

kami hanya ingin membantu sesama yg membutuhkan

mengenai acara baksos kami akan tetap melaksanakannya dengan dana yang terkumpul

walaupun ada perbedaan pendapat mohon dapat diselesaikan secara kekeluargaan, karna pokok acara masih SYAWALAN

dan acara SYAWALAN yang diakan merupakan acara intern dan tidak ada unsur lain selain kebersamaan dan kekeluargaan.

_________________
lihat jika km berani
Spoiler:
 


http://www.facebook.com/rama3njoy
Kembali Ke Atas Go down
http://musikasikku.blogspot.com
pipit
Presidium
avatar

Lokasi : Jogja-Bantul-Wonosari
Reputation : 6
Join date : 15.05.08

PostSubyek: Re: Rencana Syawalan FKOGK 2009   Sun Aug 09, 2009 8:47 pm

nggih pak.. mas.. dhe.. mbah..

kami sudah berusaha sebisa kami.. niat kita disini khan mau membantu.. hilangkan lah sebentar negatif thingking terhadap kita punya gawe ini..

apapun y' dilakukan dengan ikhlas dan niat baik y' tulus, bukankah hasilnya akan berguna bukan hanya u' kita, tapi u' orla juga..??

saya kira baksos di ponpes ga masalah, karena kami liat kemaren memang mereka butuh bantuan...

matur nuwun...
Kembali Ke Atas Go down
Prexndes
Koordinator
avatar

Reputation : 4
Join date : 25.04.08

PostSubyek: Re: Rencana Syawalan FKOGK 2009   Sun Aug 09, 2009 9:00 pm

nDerek mangayu bagyo njih, mugi-mugi adi coro meniko lancar, kalis ingsambingkolo.

amien.
Kembali Ke Atas Go down
Pardjimin
Presidium
avatar

Lokasi : Blekasi - DjogDja - GK - Semin - Karang Sari
Reputation : 10
Join date : 14.03.08

PostSubyek: Re: Rencana Syawalan FKOGK 2009   Sun Aug 09, 2009 10:55 pm

hmmm......... (karo mikir.. iki budaya opo emang wis watak-e wong kito yo....)
makaten nggeh sedherek sedoyo....

kulo tumut bingah dumateng hasil panitia lak kulo secara pribadi hanyengkuyung... (masalahe mbayangne nak surpei dewe kui yo ribet). intinipun.. monggo poro sedherek setumpah darah gunung kidul... sepindah malih monggo kito sengkuyung hasil keputusan bersama meniko... (nak ra merasa ini sebuah keputusan bersama berarti yo rasah melu...), monggo dipun sengkuyung lan kanthi dipun dasari niat ikhlas (ilmu ikhlas kui nggoleke nandi to ..? he hehe..)


kulo pribadi yakin, nak bhaksos taon meniko mbotten dipun embel2i kepentingan pribadi. Dados .. monggo sepindah malih dipun sengkuyung kekarepan meniko ngangge niatan ikhlas lan sesagetipun....( mari kita dukung dengan ikhlas dan dengan kemampuan yang kita punya, gak ada unsur paksaan disana, gak ada unsur kepentingan disana, gak ada unsur2 lain yang menguntungkan pribadi maupun golongan, hanya ada satu unsur yaitu niat berbagi terhadap sesama.)

_________________
MPAN NGGO PAPAN

http://pardjimin.wordpress.com/
Kembali Ke Atas Go down
http://pardjimin.wordpress.com
Pardjimin
Presidium
avatar

Lokasi : Blekasi - DjogDja - GK - Semin - Karang Sari
Reputation : 10
Join date : 14.03.08

PostSubyek: Re: Rencana Syawalan FKOGK 2009   Sun Aug 09, 2009 10:56 pm

ndhoeng wrote:
setuju karo pakdhe ...... wong paweh pambiyantu kui kudu didasari rasa iklas tanpo ndelok latar belakang dan keyakinan sing dibantu .... menowo pancen nggo wektu saiki ponpes sing lagi butuh tenan yo wajibe awake dewe paweh bantuan sak kuate. khan pada dasarnya manungso neng alam donya iki lak sedulur. keyakinan kui dalan ning tujuane lakyo podho ... ngarah kasuargan. dadi sudut pandhange ojo liwat agama ning kemanusiaan. gambaran gampange ngene : .... ono wong teko neng ngomahe dewe, "kulo nuwun pak, badhe ngresahi nyuwun toya sakgelas kemawon kangge tombo ngelak" ..... opo awake dewe arep ngulungke wedang wae ndadak takon "panjenengan agamine nopo to ?" lhak yo ora to ..... mesthi awake dewe langsung njupuke wedang trus diulungke.

dadi intine .... monggo2 disengkuyung panitia sing wis keroyo royo golek panggonan dienggo baksos kamongko jare tekan bengi. wektu sing ono dimanfaatke kanggo matengke rencana sik wis disusun lan mugo2 niat, amal lan iklasing ati antug ganjaran kang matikel2.

cekap semanten. matur nuwun.

suetuju...

_________________
MPAN NGGO PAPAN

http://pardjimin.wordpress.com/
Kembali Ke Atas Go down
http://pardjimin.wordpress.com
4lief4
Koordinator
avatar

Lokasi : njakarta
Reputation : 0
Join date : 03.06.08

PostSubyek: Re: Rencana Syawalan FKOGK 2009   Mon Aug 10, 2009 10:12 am

Dukung apapun kptusan yg diambil
Kembali Ke Atas Go down
kandar
Presidium
avatar

Lokasi : jakarta asli Kemiri, Tanjung sari
Reputation : 25
Join date : 23.08.08

PostSubyek: Re: Rencana Syawalan FKOGK 2009   Mon Aug 10, 2009 10:16 am

waduchh.. ternyata aku ketinggalan berita...
malah wis ngombro-ombro barang tho terangane..
Yo uwis Aku..manut wae karo panitia ..... sing wis di percoyo nyusun rencara besar kanti segala kerepotannya..neng alam demokrasi koyo ngene sing jenenge perbedaan pendapat wis lumrah, ning yo kudu adem..njuk ayo podo melu nyengkuyung kesepakatan sing wis di gawe,arepo ono siji loro opo akeh priyayi sing ora mathuk, sing jenenge keputusan rak yo ora temtu iso nyenengke(memuaskan semua pihak)sing tentune nduwe pandangan lan pemikiran sing bedo-bedo...

kembali ke pokok permasalahan yakni dana..

Wingi aku krungu sruwing2 ono donatur sing wis siap ndanani (nek ora salah kang Dewa langit) piye yo opo wis ono kabar selanjutnya trus ijih kurang hura?
Ugo kas FKOG sing dipegang Admin baik seko donator maupun sisa hasil penjualan Kaos ijih ono turahan hura? semono ugo kas-kas per korwil mungkin ijih ono sing iso diklumpukke ora kethan sithik2..

Jur trus di gunggung keprok piro jumlahe trus kurange yo piro.. dadi kari urunan kekurangane... sisan di nggo biaya syawalan sekaliyan.

mekaten unek2 kulo, menawi mboten damel remining manah nyuwun pangaputen dumateng rencang2 sedoyo..

Suwun,
kandar.

_________________
urip mung mampir ngombe lan mung wang sinawang.

Menjadi tua pelan tapi pasti, namun menjadi dewasa belum tentu.

http://syifauwongmantren.multiply.com => nembe sinau
Kembali Ke Atas Go down
http://syifauwongmantren.multiply.com
Pak De
Lurah
avatar

Lokasi : Pontianak, Kalimantan Barat
Reputation : 3
Join date : 07.02.09

PostSubyek: Re: Rencana Syawalan FKOGK 2009   Mon Aug 10, 2009 1:38 pm

kok koyo aku rung nemoke yo, nomor rekening sing meh dinggo ngumpulke sumbangan lan ugo menowo arep urun beruupa barang kepiye carane ?
Kembali Ke Atas Go down
jarwadi
KorLap
avatar

Lokasi : Grogol Paliyan Gunungkidul
Reputation : 1
Join date : 08.06.08

PostSubyek: Re: Rencana Syawalan FKOGK 2009   Mon Aug 10, 2009 8:46 pm

aku sarujuk, sing penting ndang temandang miturut tugas se dewe dewe
Kembali Ke Atas Go down
http://jarwadi.me
japrax
Presidium
avatar

Lokasi : pelukan hangat luna maya
Reputation : 29
Join date : 11.04.08

PostSubyek: Re: Rencana Syawalan FKOGK 2009   Mon Aug 10, 2009 10:08 pm

I LOVE YOU FULL



Kembali Ke Atas Go down
Admin
Admin
Admin
avatar

Reputation : 50
Join date : 28.02.08

PostSubyek: Re: Rencana Syawalan FKOGK 2009   Mon Aug 10, 2009 11:28 pm

Pak De wrote:
aku kok rung pati jelas to, susunan acarene komplite, kui njuk suk kapan, jam piro, trus danane wis ngumpul piro yen wis ono, yen durung njuk piye goleke, yen meh coro sumbangan urunane piro,

teng mriki kang....
pipit wrote:
Jum'at, 7 Agustus 2009

Panitia sudah survei ke TKP sasaran depsos.. berikut laporannya:

PonPes Al-Hikmah II, Mbranjang, Ngawis Karangmojo.
Jumlah santri : 20 orang ( 14 putra, 6 putri)
( 3 SMP, 17 SD)

Pengasuh : 8 orang

Kebutuhan:
- Kebutuhan harian (sembako)
- Alat tulis (peralatan sekolah)
- Sarana prasarana
* Kebutuhan sekretariat pondok
* Asrama putra putri
* MCK
- Medis


Demikian hasil survei.. Harap menjadi periksa.

Bagi member y' berniat menjadi donatur bisa transfer ke Rekening Bendahara Syawalan 2009 a/n Eka Yulianta, 0151799350 (BNI)
Donatur y' sudah transfer mohon konfirmasi ke nomor 08170422765.



iang ini by rama3njoy
agenda syawalan

1. baksos secara simbolis pada saat bulan ramadhan
2. kegiatan syawalan warga fkog dilaksanakan di pendopo pantai kukup, tanggal menyusul
3. jika dana tidak mencukupi akan diadakan iuran siul jadi mohon segera melakukan pendataan
Kembali Ke Atas Go down
http://www.wonosari.com
Pardjimin
Presidium
avatar

Lokasi : Blekasi - DjogDja - GK - Semin - Karang Sari
Reputation : 10
Join date : 14.03.08

PostSubyek: Re: Rencana Syawalan FKOGK 2009   Tue Aug 11, 2009 12:50 am

pipit wrote:


Bagi member y' berniat menjadi donatur bisa transfer ke Rekening Bendahara Syawalan 2009 a/n Eka Yulianta, 0151799350 (BNI)
Donatur y' sudah transfer mohon konfirmasi ke nomor 08170422765.


dhik pipit sik ayu dewe (kandane mbokne),
mbok rekeninge adhimas blacky kui di wenehi cabang to dik..., samare nak ura tekan le arep transper...

_________________
MPAN NGGO PAPAN

http://pardjimin.wordpress.com/
Kembali Ke Atas Go down
http://pardjimin.wordpress.com
hery bdy
Koordinator
avatar

Lokasi : bedoyo-jkt PP
Reputation : 5
Join date : 19.04.09

PostSubyek: Re: Rencana Syawalan FKOGK 2009   Tue Aug 11, 2009 2:46 am

Arak okeh kie kayane kang Jimin sing transper.....
nek ra di wesel ke wae kang....

_________________
OKE COY.....!
Kembali Ke Atas Go down
http://www.numoki.com
Sponsored content




PostSubyek: Re: Rencana Syawalan FKOGK 2009   

Kembali Ke Atas Go down
 
Rencana Syawalan FKOGK 2009
Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas 
Halaman 3 dari 4Pilih halaman : Previous  1, 2, 3, 4  Next

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
FKOGK :: FORUM UMUM :: FKOGK Event-
Navigasi: