Forum Komunitas Online Gunungkidul
 
IndeksJual BeliPortal FKOGKFAQPencarianPendaftaranAnggotaLogin


Share | 
 

 SMP 1 WONOSARI Angkatan 90 Ayo REUNI

Go down 
PengirimMessage
polo
Warga
avatar

Lokasi : jogyakarta
Reputation : 0
Join date : 19.07.09

PostSubyek: SMP 1 WONOSARI Angkatan 90 Ayo REUNI   Sun Jul 19, 2009 7:59 pm

[b] Dicari Alumni SMP1 wonosari angakatan 90-an silahkan kontak ke email; info@hanalive.com Maturnuwun ajib
Kembali Ke Atas Go down
polo
Warga
avatar

Lokasi : jogyakarta
Reputation : 0
Join date : 19.07.09

PostSubyek: Re: SMP 1 WONOSARI Angkatan 90 Ayo REUNI   Mon Jul 20, 2009 10:41 pm

Seingat aku dulu Temen2ku yang Cantik,ganteng,Lugu,lucu,Penuh canda,tawa,sukamaupun duka yang begitu Indah.... di kelas3A Angkatan/Lulusan Taun 90 yaitu ; Tyastitiwardani,Afandi,Andini,Endah,Edi,Setiawati,Saryono,Eko,Wijayanto,Primasari,ArisPonco,Heru,Yuni,Widiastuti,Kasmintarsih,Yuda,Bowo,Nurini,Sidik,Djoko,Triastuti,Parini,Sudarmin,Nurini,dan masih banyak lagi lupa aku lawong sak kelas ada 40 :) dadine lupa2 ingat.Aku banjur kelingan mbiyen nek jajan Lotek ning ngarep PMI Rp.150,- karo es teh Rp. 50,- wah jan wes wareg Tenan.Wayae Dino Senin Nek Arep Upacara Pak Bambang karo Pak Han Wes Siap ning ndarep Gerbang njogo murid sing Telat karo nggowo tugelan Sapu. Trus kelingan ra konco2 karo Guru Kesenian Bu Sumarti Alis Bu Bagong Wah Paling Galak kae...Lagu Andalane Tumpi Wahyu Karo Nggowo Suling Lan cutik.... Biyen nek ra kleru wali kelas 3a Jenenge Pak Samidi...Oya Salam Juga karo Konco2 Kelas 3B ; AdiMajulancar, Takin, Antok, Imam,Wahyu,Agung Dll, Kelas 3 C ; Wahyu, Bambang Birowo, Agung,Danang,Tunggul,Dll Kelas 3D Yokui ; Agung, Dedi, Wisnu,Raditya, dll wah akeh sing podo lali ..... :) Oya kanggo Sedulur lan konco2 salam Erat tali silahtorohmi ayo podo gabung Kabar kabar ono ing Komonitas iki...... Lan Matur nuwun banget Karo www.wonosari.com ajib
Kembali Ke Atas Go down
 
SMP 1 WONOSARI Angkatan 90 Ayo REUNI
Kembali Ke Atas 
Halaman 1 dari 1

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
FKOGK :: IT GADGET & EDU CORNER :: KAMPUS dan REUNI :: Alumni TK,SD,SLTP, SMU dan PT-
Navigasi: