Forum Komunitas Online Gunungkidul
 
IndeksJual BeliPortal FKOGKFAQPencarianPendaftaranAnggotaLogin


Share | 
 

 susah senang anak tunggal. . .

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down 
PengirimMessage
didi
KorLap


Lokasi : paris van java
Reputation : 0
Join date : 26.05.08

PostSubyek: susah senang anak tunggal. . .   Mon Jul 20, 2009 1:16 pm

anak tunggal harusnya momong bpk simbok,bentul ngak ??
Kembali Ke Atas Go down
siti rahayu
Camat


Lokasi : Blok F 48
Reputation : 13
Join date : 25.07.08

PostSubyek: Re: susah senang anak tunggal. . .   Tue Jul 21, 2009 9:54 am

Aku juga anak tunggal, rasanya susah ya jadi anak tunggal karena gak ada yang kita aajak bicara selagi ada masalah keluarga, dan semua beban otomatis di tanggung sama aku, secara masalah ekonomi orang tua, tentu orang tua hanya aku harapannnya, tapi aku bersukur walo gak punya sodara, tapi aku punya suami dan anak yang bisa menjadi teman ortu ku... dan juga sodara2x ipar aku yang care sama aku, tapi tentu aja mereka semua tak seperti sodara kandung .....

Tapi apa mau di kata...aku memang di takdirkan ke dunia ini tak punya sodara kandung, seandainya aku punya..anak aku bisa memanggil mereka bude/pade tante/om....

pokoknya gak enak dech..kalo jadi anak tunggal...2 anak lebih baek..heheh

_________________
Cheisya Ramadhani Maulana
Ganapatih Naradatva Maulana
Kembali Ke Atas Go down
kandar
Presidium


Lokasi : jakarta asli Kemiri, Tanjung sari
Reputation : 25
Join date : 23.08.08

PostSubyek: Re: susah senang anak tunggal. . .   Tue Jul 21, 2009 11:23 am

Bojoku juga anak tunggal, dadine ora nduwe pengalaman masalah berantem/tukaran karo sedulur dewe, trus rebutan panganan (milih sing cuwilane gedhe)..
pembagian gawean, iri-irian nek adine di tukokke klambi anyar..termasuk iri yen adhine pho mbakyune di sayang ngluwihi dheweke..

Ning sejatine, uraip mau wis di setting karo Allah SWT, dadi yo bersyukurlan uwong sing dadi anak tunggal pho nduwe saudara akeh..kabeh mau ono plus lan minuse tergantung dari mana kita memandangnya dan cara mensyukurinya...

Ning nek nduwe anak nek iso ojo mung siji, soale awake dewe durung ngerti seko anak sing endi sing iso anggawe berkahing wong tuwo (donga anak sing endi sing iso dikabulke)..
jarene dongane anak sholeh/sholehah dadi salah sijine amalan sing ora pedhot meski kita udah meninggal..

suwun,
Kandar

_________________
urip mung mampir ngombe lan mung wang sinawang.

Menjadi tua pelan tapi pasti, namun menjadi dewasa belum tentu.

http://syifauwongmantren.multiply.com => nembe sinau
Kembali Ke Atas Go down
http://syifauwongmantren.multiply.com
sacho_eka
Pengawas


Lokasi : tangerang- banten
Reputation : 36
Join date : 03.11.08

PostSubyek: Re: susah senang anak tunggal. . .   Tue Aug 11, 2009 8:20 am

kandar wrote:
Bojoku juga anak tunggal, dadine ora nduwe pengalaman masalah berantem/tukaran karo sedulur dewe, trus rebutan panganan (milih sing cuwilane gedhe)..
pembagian gawean, iri-irian nek adine di tukokke klambi anyar..termasuk iri yen adhine pho mbakyune di sayang ngluwihi dheweke..

Ning sejatine, uraip mau wis di setting karo Allah SWT, dadi yo bersyukurlan uwong sing dadi anak tunggal pho nduwe saudara akeh..kabeh mau ono plus lan minuse tergantung dari mana kita memandangnya dan cara mensyukurinya...

Ning nek nduwe anak nek iso ojo mung siji, soale awake dewe durung ngerti seko anak sing endi sing iso anggawe berkahing wong tuwo (donga anak sing endi sing iso dikabulke)..
jarene dongane anak sholeh/sholehah dadi salah sijine amalan sing ora pedhot meski kita udah meninggal..

suwun,
Kandar

setuju mas... jan kandane mas kandar ki jan mentes tenan....
kabeh ono plus minuse tapi sing penting ayo podho syukur marang sing diparena ake gusti marang kito...!!
Kembali Ke Atas Go down
http://kiossticker.com
kandar
Presidium


Lokasi : jakarta asli Kemiri, Tanjung sari
Reputation : 25
Join date : 23.08.08

PostSubyek: Re: susah senang anak tunggal. . .   Tue Aug 11, 2009 9:32 am

wong urip ki gur podho bae kang..saling mengingatkan
Soale hura ono wong seng sempurna... no body perpek ngoten..

Dadi endi sing rodo eling ndisik..banjur ngelingke liyane sing lagi lali..
arepo ngomong ki luwih gampang tinimbang nglakoni, ning sak ora-orane yo dinggo ngelingke awake dewe juga...

Monggo dilanjut...

_________________
urip mung mampir ngombe lan mung wang sinawang.

Menjadi tua pelan tapi pasti, namun menjadi dewasa belum tentu.

http://syifauwongmantren.multiply.com => nembe sinau
Kembali Ke Atas Go down
http://syifauwongmantren.multiply.com
Sponsored content




PostSubyek: Re: susah senang anak tunggal. . .   

Kembali Ke Atas Go down
 
susah senang anak tunggal. . .
Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas 
Halaman 1 dari 1

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
FKOGK :: LOUNGE 'N CHIT-CHAT :: Coerhat-
Navigasi: