Forum Komunitas Online Gunungkidul
 
IndeksJual BeliPortal FKOGKFAQPencarianPendaftaranAnggotaLogin


Share | 
 

 Jaman Saiki Ndeso ijih ono gropyokan hura?

Go down 
PengirimMessage
kandar
Presidium
avatar

Lokasi : jakarta asli Kemiri, Tanjung sari
Reputation : 25
Join date : 23.08.08

PostSubyek: Jaman Saiki Ndeso ijih ono gropyokan hura?   Sat Jul 25, 2009 11:36 am

Pas cilikanku ndisik, nek ono tamu lanang bedo deso sampai nginep neng nggone wong wedok,mesti ditekani pemuda se RT,kadang malah dipekso kon nikahi barang...
Ning saiki ketoke wis ora usum..

Monggo share teng ngriki kondisi daerah sampean terkini babakan koyo ngene...

Suwun,
Kandar

_________________
urip mung mampir ngombe lan mung wang sinawang.

Menjadi tua pelan tapi pasti, namun menjadi dewasa belum tentu.

http://syifauwongmantren.multiply.com => nembe sinau
Kembali Ke Atas Go down
http://syifauwongmantren.multiply.com
sacho_eka
Pengawas
avatar

Lokasi : tangerang- banten
Reputation : 36
Join date : 03.11.08

PostSubyek: Re: Jaman Saiki Ndeso ijih ono gropyokan hura?   Sun Jul 26, 2009 12:13 am

isih ono kang...
nggon ku..
grpyoan nek boso jakartane di grebeg...
Kembali Ke Atas Go down
http://kiossticker.com
trimopakesa
Koordinator
avatar

Lokasi : jetis kulon RT06 RW02 pacarejo semanu gunung kidul DIY PULAU JAWA INDONESIA ASIA 50' Bujur Timur 7 Lintang utara 46' 8 Bujur Barat 09' Lintang Selatan BUMI DUNIA TATA SURYA GALAKSI BIMA SAKTI,,,pokok'e sekitar kono kui,,,
Reputation : 249
Join date : 08.04.09

PostSubyek: Re: Jaman Saiki Ndeso ijih ono gropyokan hura?   Sun Jul 26, 2009 8:19 am

sami nggen kulo nggeh taseh onten,,
Kembali Ke Atas Go down
jarwadi
KorLap
avatar

Lokasi : Grogol Paliyan Gunungkidul
Reputation : 1
Join date : 08.06.08

PostSubyek: Re: Jaman Saiki Ndeso ijih ono gropyokan hura?   Sun Jul 26, 2009 4:14 pm

iseh mas, mangkane ngati ati, apa maneh daerah sih ndeso ndeso banget
Kembali Ke Atas Go down
http://jarwadi.me
k_lop
Pengawas
avatar

Lokasi : Bandung
Reputation : 16
Join date : 08.06.08

PostSubyek: Re: Jaman Saiki Ndeso ijih ono gropyokan hura?   Mon Jul 27, 2009 9:43 am

walah ngonaku dek mlm mingu wingi we ngropyok wong

eneng seng ngapel tekan wengi gek digropyok,,ehh arep digropyok lanangane malah mlayu

mulehh,,,hemm...
Kembali Ke Atas Go down
kandar
Presidium
avatar

Lokasi : jakarta asli Kemiri, Tanjung sari
Reputation : 25
Join date : 23.08.08

PostSubyek: Re: Jaman Saiki Ndeso ijih ono gropyokan hura?   Mon Jul 27, 2009 10:00 am

ndisik aku nek dolan neng nggone cewek yo pernah di elingke karo Bapakku ojo wengi2..

_________________
urip mung mampir ngombe lan mung wang sinawang.

Menjadi tua pelan tapi pasti, namun menjadi dewasa belum tentu.

http://syifauwongmantren.multiply.com => nembe sinau
Kembali Ke Atas Go down
http://syifauwongmantren.multiply.com
lilis
KorLap
avatar

Lokasi : jogja-semin PP
Reputation : 0
Join date : 10.02.09

PostSubyek: Re: Jaman Saiki Ndeso ijih ono gropyokan hura?   Fri Jul 31, 2009 10:53 pm

kuwi sakjane malah apik to....masih ada kepedulian dg lingkungan...
Kembali Ke Atas Go down
Wonosingo Ngali Kidul
Pengawas
avatar

Lokasi : Gunungkidul
Reputation : 20
Join date : 06.05.08

PostSubyek: Re: Jaman Saiki Ndeso ijih ono gropyokan hura?   Thu Aug 06, 2009 8:40 pm

Wah seru wingi mulih bar ngropyok wong ki!!!..........
Kembali Ke Atas Go down
https://www.facebook.com/mahesatunggalika
denbagus
Lurah
avatar

Lokasi : Wonosari ngalor,jakarta timur
Reputation : 1
Join date : 06.12.08

PostSubyek: Re: Jaman Saiki Ndeso ijih ono gropyokan hura?   Mon Aug 24, 2009 12:28 am

ngonku seh ono ben nggo ngajari wong sing ora dong toto corone mertamu nggone wong wedok

desoku aturane jam 19.00-22.00

tamu 1x24 jam wajib lapor RT/RW

nek ora glem gropyok pekso kon ngrabeni
Kembali Ke Atas Go down
hari_qdoel
Koordinator
avatar

Lokasi : Gunungkidul
Reputation : 3
Join date : 20.04.11

PostSubyek: Re: Jaman Saiki Ndeso ijih ono gropyokan hura?   Tue Jul 03, 2012 5:35 pm

jarwadi wrote:
iseh mas, mangkane ngati ati, apa maneh daerah sih ndeso ndeso banget
...
nggon-aku... isih berlaku "gropoyokan"...
ora kutho... ora ndeso.... yen norma-susila sudah ternoda...
masyarakat ikut serta menjaga...
...
Kembali Ke Atas Go down
http://www.wonosari.com/u8602
macanWong7
Koordinator
avatar

Lokasi : www.batuzakar.net
Reputation : 5
Join date : 22.02.09

PostSubyek: Re: Jaman Saiki Ndeso ijih ono gropyokan hura?   Mon Nov 12, 2012 11:07 am

saiki malah di kongkon turu
dadi malah "di kon"
Kembali Ke Atas Go down
http://www.batuzakar.net
Asmaraningtyas
Camat
avatar

Lokasi : Karangmojo
Reputation : 39
Join date : 08.01.09

PostSubyek: Re: Jaman Saiki Ndeso ijih ono gropyokan hura?   Mon Nov 12, 2012 8:22 pm

nek gropyokan ki rak nek nguyak tikus, nyekel wong cluthak ki jenenge nukup...ditukup ketukup..tukupan....
Kembali Ke Atas Go down
Roni gabreaLL
Koordinator
avatar

Lokasi : BSG, Saptosari
Reputation : 2
Join date : 05.05.12

PostSubyek: Re: Jaman Saiki Ndeso ijih ono gropyokan hura?   Tue Nov 13, 2012 9:23 am

ngen kulo njehh taksih wonten,.,.
opo maneh nk sg lanang dolan ra sopan ng dalan mesti wis di incerr,.,.

norma adat yang masih berlaku untuk saling menjaga kepedulian lingkungan sekitar bersama

_________________
"Tetap tersenyum walaupun wajahmu Mendung"
shakehand
Kembali Ke Atas Go down
http://inorzz.wordpress.com
alventa
Pengawas
avatar

Lokasi : http://instaforex.com/
Reputation : 5
Join date : 24.06.11

PostSubyek: Re: Jaman Saiki Ndeso ijih ono gropyokan hura?   Tue Feb 10, 2015 8:06 am

kalau yang beginian masih ada kayaknya Very Happy

_________________
Join with InstaForex | Indonesian Forex Forum |
Follow us on FaceBook | Keep Learning and Doing |
Kembali Ke Atas Go down
http://instaforex.com/
Sponsored content




PostSubyek: Re: Jaman Saiki Ndeso ijih ono gropyokan hura?   

Kembali Ke Atas Go down
 
Jaman Saiki Ndeso ijih ono gropyokan hura?
Kembali Ke Atas 
Halaman 1 dari 1

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
FKOGK :: ALL ABOUT GUNUNGKIDUL :: Norma - Norma Daerah-
Navigasi: