Forum Komunitas Online Gunungkidul
 
IndeksJual BeliPortal FKOGKFAQPencarianPendaftaranAnggotaLogin


Share | 
 

 saben dino sabtu nganggo boso jowo

Go down 
PengirimMessage
must_ed
Koordinator
avatar

Lokasi : kaki gunung singa
Reputation : 8
Join date : 24.01.09

PostSubyek: saben dino sabtu nganggo boso jowo   Sat Aug 22, 2009 11:26 am

Perlu kawuningan dumateng sedoyo kemawon.... bilih ing Pemerintah Kabupaten Gunungkidul saben dinten sabtu kedah ngginaaken boso jawi, sae wonten parepatan(rapat) dinas menopo dene pangandikan sanesipun....
Pramila ingkang badhe pados pelayanan wonten kantor2 ing Gunungkidul kasumanggaaken ngginaaken boso jawi...
Bab menika wonten landasan hukum inggih menika Keputusan Bupati Gunungkidul nomeripun kesupen.....

Sumangga dipun lajengaken...

_________________
BOCAH NDESO ARANG NGERTI KUTHO
Kembali Ke Atas Go down
Prexndes
Koordinator
avatar

Reputation : 4
Join date : 25.04.08

PostSubyek: Re: saben dino sabtu nganggo boso jowo   Sat Aug 22, 2009 1:53 pm

O, o ,o . .
Meniko pawarto engkang sae sanget menawi sak'estu mekaten kawontenan nipun.
Njih nderek bingah, amargi meniko salah satunggalipun coro memetri uri-uri boso jawi.
matur nuwun mas must_ed pawartossipun.......
Kembali Ke Atas Go down
sacho_eka
Pengawas
avatar

Lokasi : tangerang- banten
Reputation : 36
Join date : 03.11.08

PostSubyek: Re: saben dino sabtu nganggo boso jowo   Fri Aug 19, 2011 12:40 am

sae meniko... kangge nguri-uri kabudayan jawi..
mugi tansah ngemboko..
kabudayan kang adi luhung meniko..

kulo remen ngertos pawartos meniko.. ajib
Kembali Ke Atas Go down
http://kiossticker.com
Asmaraningtyas
Camat
avatar

Lokasi : Karangmojo
Reputation : 39
Join date : 08.01.09

PostSubyek: Re: saben dino sabtu nganggo boso jowo   Fri Aug 19, 2011 11:52 pm

langkung sae malih menawi saben saben dinten setu wayangan....
Kembali Ke Atas Go down
Mochamad Nurahyani
Camat
avatar

Lokasi : http://toko-muslim.web.id
Reputation : 9
Join date : 01.10.08

PostSubyek: Re: saben dino sabtu nganggo boso jowo   Sat Aug 20, 2011 10:30 am

nopo sak niki ke dino setu?? walah den, ngasi lali dino............

____________________________________________________
toko muslim ** Mixer Roti
Kembali Ke Atas Go down
http://toko-muslim.web.id
Ipung Purwanto
Camat
avatar

Lokasi : Lubang Buaya Jaktim
Reputation : 5
Join date : 08.03.08

PostSubyek: Re: saben dino sabtu nganggo boso jowo   Sun Aug 21, 2011 8:03 am


Matur nembah nuwun dumateng pemerintah Gunung Kidul,taksih wonten ingkang nguri - uri
toto boso meniko......Sumonggo dipun lajengaken....
Kembali Ke Atas Go down
rizky
Pengawas
avatar

Lokasi : Nganjuk-Wonosari-bekasi
Reputation : 7
Join date : 24.08.09

PostSubyek: Re: saben dino sabtu nganggo boso jowo   Sun Aug 21, 2011 1:25 pm

Asmaraningtyas wrote:
langkung sae malih menawi saben saben dinten setu wayangan....
saben dinten malem jum'at mah wayangan won RKM.
sawetawis menoko sampun dinten setu,kulo njih tumut ngandikan jawi.
menawi klentu njih dipun leresaken,ngapunten

_________________
Ampiranku
FBku Gonku cangkruk kene
Kembali Ke Atas Go down
http://ispria.blogspot.com/
donyone
Lurah
avatar

Lokasi : Semin
Reputation : 2
Join date : 14.07.11

PostSubyek: Re: saben dino sabtu nganggo boso jowo   Tue Dec 20, 2011 8:34 pm

saben ndinten pun ngangge boso jawi mendem
Kembali Ke Atas Go down
http://glcyber.us.tc
macanWong7
Koordinator
avatar

Lokasi : www.batuzakar.net
Reputation : 5
Join date : 22.02.09

PostSubyek: Re: saben dino sabtu nganggo boso jowo   Tue Dec 04, 2012 6:57 pm

lha sakniki nopo taksih jalan informasi puniko?
Kembali Ke Atas Go down
http://www.batuzakar.net
Sponsored content




PostSubyek: Re: saben dino sabtu nganggo boso jowo   

Kembali Ke Atas Go down
 
saben dino sabtu nganggo boso jowo
Kembali Ke Atas 
Halaman 1 dari 1

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
FKOGK :: IT GADGET & EDU CORNER :: Boso Jowo-
Navigasi: