Forum Komunitas Online Gunungkidul
 
IndeksJual BeliPortal FKOGKFAQPencarianPendaftaranAnggotaLogin


Share | 
 

 aku di tinggalke bocah wedo

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down 
Pilih halaman : 1, 2  Next
PengirimMessage
mas_yanto
Warga


Lokasi : Jawa Tengah
Reputation : 0
Join date : 01.09.09

PostSubyek: aku di tinggalke bocah wedo   Tue Sep 01, 2009 3:10 am

Assalamu'alaikum,

dino iki aku nangis terus. cewekQ selingkuh, mending nek cuman selingkuh. lawong bocahe zina karo selingkuhane....

tiap sholat yo mung biso nangis, ngadu karo sing nggawe urip (ALLAH SWT). fikiran pusing, dada sesak, kaki lemes, tiap menit nek inget yo mung biso nangis....

aku ketipu,... padahal ALLAH biso nerimo aku opo onone, berarti aku lali karo sing nggawe urip. Astaghfirullah!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

pancen, aku nyesel. aku sedih. mboh ora weruh.... ora nggenah...
arep gawe post bingung....

konco2 kabeh, jaluk sarane karo do'ane ben aku iso sabar dan tambah iman karo sing nggawe urip....

Ya, Allah..., Demi Dzat Engkau Yang Maha Pengasih dan Penyayang. Aku datang padaMU penuh dosa tapi Engkau selalu menerimaku. Aku datang padaMU penuh keluh kesah tapi aku lupa ketika Engkau beri nikmat. Ya, Allah! Ampuni semua dosaku, aku kotor, aku tak tahu diri. Ya, Allah, aku ikhlas atas semua yang telah Engkau tentukan untukku. Ya, Allah, ridhoi aku, permudah ibadahku, dekatkan rezekiku, berikan kesabaran serta tetap istiqomah di jalanMU.

waduh.... dadi nangis maneh....




Wassalam.
Kembali Ke Atas Go down
mas_yanto
Warga


Lokasi : Jawa Tengah
Reputation : 0
Join date : 01.09.09

PostSubyek: Re: aku di tinggalke bocah wedo   Tue Sep 01, 2009 3:35 am

Moso jarene arep tetep sayang karo aku, padahal dewe'e arep nikah.... mbel gedes!
Moso nek sayang kok selingkuh sampai zinah...
Moso arep tetep hubungan karo aku nek wis duwe bojo....
Moso biso sayang karo aku, lawong turune karo bojone... mbel gedes!

Asem tenan.....
Aku isih jengkel iki
Ojo di senggol, yo? mendak tambah stress

mmmaaaaakkkkk, aku arep mulih...
ppppaaaaaaakkkkk, aku kangen karo jenengan kabeh
aku sisok arep mulih
arep sungkem....

donga'ke ben lancar sekabehane


please..........
Kembali Ke Atas Go down
ASDD
Presidium


Lokasi : 7°49'LU 110°22'BT
Reputation : 72
Join date : 20.02.09

PostSubyek: Re: aku di tinggalke bocah wedo   Tue Sep 01, 2009 5:44 am

ndang muliho le......

_________________
Kembali Ke Atas Go down
tolex
KorLap


Lokasi : jambi
Reputation : 0
Join date : 23.07.09

PostSubyek: Re: aku di tinggalke bocah wedo   Tue Sep 01, 2009 9:39 am

mas_yanto wrote:
Assalamu'alaikum,

dino iki aku nangis terus. cewekQ selingkuh, mending nek cuman selingkuh. lawong bocahe zina karo selingkuhane....

tiap sholat yo mung biso nangis, ngadu karo sing nggawe urip (ALLAH SWT). fikiran pusing, dada sesak, kaki lemes, tiap menit nek inget yo mung biso nangis....

aku ketipu,... padahal ALLAH biso nerimo aku opo onone, berarti aku lali karo sing nggawe urip. Astaghfirullah!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

pancen, aku nyesel. aku sedih. mboh ora weruh.... ora nggenah...
arep gawe post bingung....

konco2 kabeh, jaluk sarane karo do'ane ben aku iso sabar dan tambah iman karo sing nggawe urip....

Ya, Allah..., Demi Dzat Engkau Yang Maha Pengasih dan Penyayang. Aku datang padaMU penuh dosa tapi Engkau selalu menerimaku. Aku datang padaMU penuh keluh kesah tapi aku lupa ketika Engkau beri nikmat. Ya, Allah! Ampuni semua dosaku, aku kotor, aku tak tahu diri. Ya, Allah, aku ikhlas atas semua yang telah Engkau tentukan untukku. Ya, Allah, ridhoi aku, permudah ibadahku, dekatkan rezekiku, berikan kesabaran serta tetap istiqomah di jalanMU.

waduh.... dadi nangis maneh....




Wassalam.

sampeyan ndeleng dewe pa cuman jare uwong kang...?
wis rasah dipikir jero2...
nggolek liyane isih akeh...
pa perlu digolekke, kaya jaman-e Siti Nurbaya kae???
Kembali Ke Atas Go down
siti rahayu
Camat


Lokasi : Blok F 48
Reputation : 13
Join date : 25.07.08

PostSubyek: Re: aku di tinggalke bocah wedo   Tue Sep 01, 2009 9:56 am

ya yang sabar mas...dalam hidup manusia pasti selalu punya masalah..masalah akan membuat kita lebih dewasa dan memahami akan arti hidup..maseh banyak di luar sana yang lebih menderiita dari pada kita...mungkin Allah menunjukkkan sama mas yanto kalo pacar nya bukan lah wanita yang baek untk bisa dijadikan pendamping hidup..maseh bersyukur lah mas..ketauhan..coba kalo mas yanto gak tahu..dan hubungannya sudah sampe ke taraf perkawinan....???


Tapi manusia itu tempatnya salah dan lupa..kalo pacarnya maseh mau memperbaiki sifatnya dan bertobat gak akan melakukan hal "itu" lagi...maka maafkanlah dia...dan kembali merangkai harapan baru..lupakan semua masa lalunya yg buruk...

semoga membantu...

_________________
Cheisya Ramadhani Maulana
Ganapatih Naradatva Maulana
Kembali Ke Atas Go down
Asmaraningtyas
Camat


Lokasi : Karangmojo
Reputation : 39
Join date : 08.01.09

PostSubyek: Re: aku di tinggalke bocah wedo   Tue Sep 01, 2009 10:44 am

lah mung ngono we kok yan digawe abot....lha wis apik kuwi selingkuh nganti zina barang konangan isih dadi pacarmu.....coba konangane wis dadi bojo....repot tenan bakalan kowe.....
kedaden iku perlu mbok syukuri...denen Gusti kang akarya jagad kersa paring priksa...nek jan jane pacarmu bocah lower....kendho kembene...logo cawete..ombo ngangkange....mulo kowe isish duwe kesempatan golek liyane....mula ra sah sedih sing gumbira...awakmu iku lagi lepas seka cilaka,,,kok malah sedih......
Kembali Ke Atas Go down
tolex
KorLap


Lokasi : jambi
Reputation : 0
Join date : 23.07.09

PostSubyek: Re: aku di tinggalke bocah wedo   Tue Sep 01, 2009 11:01 am

Asmaraningtyas wrote:
lah mung ngono we kok yan digawe abot....lha wis apik kuwi selingkuh nganti zina barang konangan isih dadi pacarmu.....coba konangane wis dadi bojo....repot tenan bakalan kowe.....
kedaden iku perlu mbok syukuri...denen Gusti kang akarya jagad kersa paring priksa...nek jan jane pacarmu bocah lower....kendho kembene...logo cawete..ombo ngangkange....mulo kowe isish duwe kesempatan golek liyane....mula ra sah sedih sing gumbira...awakmu iku lagi lepas seka cilaka,,,kok malah sedih......


seperti apapun hebatnya cewek ngencengi kembene...nyisetke cawete..nyempitke kangkangane, tapi klo ketemu pejantan sing mata keranjang ya klepek2, pa maneng bukan cuman matane sing sak kranjang, duwitte juga sak kranjang....ya tambah nglepek la Betino kuwi...

tapi...
ya sudah la kang Yanto..
koq melas temen sie sampeyan... nangisi betino kurang ajar kaya iku,,,,, sampeyan kan lanang...
tunjukkan ke-lanang-anmu..
makane, mata-ne digedekke sak kranjang, trus sing ngolek duwit iku juga dicepakke wadahe nggo kranjang....
mengko rak yo akeh cewek sing klepek20000x karo sampeyan, termasuk wedokane bocah lanang sing nyelingkuhi pacare sampeyan... (balas demdan ngono to...)
ngakak
Kembali Ke Atas Go down
maniss
Koordinator


Lokasi : Jakarta
Reputation : 7
Join date : 04.04.08

PostSubyek: Re: aku di tinggalke bocah wedo   Tue Sep 01, 2009 1:47 pm

lha iyo mas, kenyo koyo kuwi kok ditangisi
rendah men awakmu, geguyunen waeeee...
kenyo ra mung siji, opo seng koyo ngono iku
kenyo klangenanmu, jabang bayiiiiii...

_________________
NRIMO ING PANDOEM
Kembali Ke Atas Go down
Asmaraningtyas
Camat


Lokasi : Karangmojo
Reputation : 39
Join date : 08.01.09

PostSubyek: Re: aku di tinggalke bocah wedo   Tue Sep 01, 2009 1:49 pm

iyo mbok milih sing maniss ngono ya????
Kembali Ke Atas Go down
maniss
Koordinator


Lokasi : Jakarta
Reputation : 7
Join date : 04.04.08

PostSubyek: Re: aku di tinggalke bocah wedo   Tue Sep 01, 2009 2:16 pm

Asmaraningtyas wrote:
iyo mbok milih sing maniss ngono ya????

iyo... seng maniss njobo njero, gitu.... ajib

_________________
NRIMO ING PANDOEM
Kembali Ke Atas Go down
Asmaraningtyas
Camat


Lokasi : Karangmojo
Reputation : 39
Join date : 08.01.09

PostSubyek: Re: aku di tinggalke bocah wedo   Tue Sep 01, 2009 3:09 pm

sayang sing maniss wis dhuwe anak..... :)
coba durung......
Kembali Ke Atas Go down
Mase_
Camat


Lokasi : di atas Gentheng
Reputation : 45
Join date : 28.02.08

PostSubyek: Re: aku di tinggalke bocah wedo   Wed Sep 02, 2009 12:23 am

Lanangane di parani... di ajar ae kang... hehehe.
wedho'ane guwak kalen ae..... ra duwe rego kuwi.....


Golek liyane sih sak akehe.... tinggal milih....

_________________
===========================================
Nothing special
Kembali Ke Atas Go down
http://www.wonosari.com
abrata
Lurah


Lokasi : jawa timur
Reputation : 1
Join date : 26.08.09

PostSubyek: Re: aku di tinggalke bocah wedo   Wed Sep 02, 2009 12:44 am

mas_yanto wrote:
Assalamu'alaikum,

dino iki aku nangis terus. cewekQ selingkuh, mending nek cuman selingkuh. lawong bocahe zina karo selingkuhane....

tiap sholat yo mung biso nangis, ngadu karo sing nggawe urip (ALLAH SWT). fikiran pusing, dada sesak, kaki lemes, tiap menit nek inget yo mung biso nangis....

aku ketipu,... padahal ALLAH biso nerimo aku opo onone, berarti aku lali karo sing nggawe urip. Astaghfirullah!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

pancen, aku nyesel. aku sedih. mboh ora weruh.... ora nggenah...
arep gawe post bingung....

konco2 kabeh, jaluk sarane karo do'ane ben aku iso sabar dan tambah iman karo sing nggawe urip....

Ya, Allah..., Demi Dzat Engkau Yang Maha Pengasih dan Penyayang. Aku datang padaMU penuh dosa tapi Engkau selalu menerimaku. Aku datang padaMU penuh keluh kesah tapi aku lupa ketika Engkau beri nikmat. Ya, Allah! Ampuni semua dosaku, aku kotor, aku tak tahu diri. Ya, Allah, aku ikhlas atas semua yang telah Engkau tentukan untukku. Ya, Allah, ridhoi aku, permudah ibadahku, dekatkan rezekiku, berikan kesabaran serta tetap istiqomah di jalanMU.

waduh.... dadi nangis maneh....




Wassalam.

wes gak usah panggah sedih ae kang..iku mungkin wes dadi lakone sampean. gak usah nangis jek akeh kok kang tunggale
karo adikku iki ae po piye?
Spoiler:
 
Very Happy Very Happy
Kembali Ke Atas Go down
Mase_
Camat


Lokasi : di atas Gentheng
Reputation : 45
Join date : 28.02.08

PostSubyek: Re: aku di tinggalke bocah wedo   Wed Sep 02, 2009 6:39 am

abrata wrote:

Spoiler:
 
Very Happy Very Happy

Lah iki wes di ke'i sing ginuk2 tur manis nang kang abrata....

_________________
===========================================
Nothing special
Kembali Ke Atas Go down
http://www.wonosari.com
must_ed
Koordinator


Lokasi : kaki gunung singa
Reputation : 8
Join date : 24.01.09

PostSubyek: Re: aku di tinggalke bocah wedo   Wed Sep 02, 2009 12:41 pm

Asmaraningtyas wrote:
lah mung ngono we kok yan digawe abot....lha wis apik kuwi selingkuh nganti zina barang konangan isih dadi pacarmu.....coba konangane wis dadi bojo....repot tenan bakalan kowe.....
kedaden iku perlu mbok syukuri...denen Gusti kang akarya jagad kersa paring priksa...nek jan jane pacarmu bocah lower....kendho kembene...logo cawete..ombo ngangkange....mulo kowe isish duwe kesempatan golek liyane....mula ra sah sedih sing gumbira...awakmu iku lagi lepas seka cilaka,,,kok malah sedih......

bener kie.... wong lanang kie ojo ringkih.... saru yen nganti nangis mung mergo bab koyo ngunuh kie....
njenengan pacaran lagi ping piro? yen lagi pisan iki dinggo pelajaran? njaluk maaf yo dimaafke... ning yen dijak balen jo gelem.... lha wong mung sisane si YUYU RUMPUNG.... wong zina kie jodhone yo wong pezina.... jo percoyo yen deweke isih sayang karo njenengan..... bener2 MBEL GEDHES kui.... kono golek liyane sih luwih ayu, luwih becik, luwih sayang, luwih lemah lembut lan luwih2 liyane (pokoke luwih apik) isih akeh.... nek ra yo ditompo wae sing ditawakke Kang Mase_ kui.... bandingke karo pacarmu sing zina kui mesthi luwih ayu lan luwih apik adine kang Mase_ kui....

Wis ndang dilap luhe saru..... :afro: :afro: :afro:

_________________
BOCAH NDESO ARANG NGERTI KUTHO
Kembali Ke Atas Go down
kandar
Presidium


Lokasi : jakarta asli Kemiri, Tanjung sari
Reputation : 25
Join date : 23.08.08

PostSubyek: Re: aku di tinggalke bocah wedo   Wed Sep 02, 2009 1:56 pm

kabeh ki wis di tentokke jodone..

Sing apik yo bakal oleh sing api semono ugo sing kurang apik yo oleh sing kurang apik juga..

wis rasah digawe mumet kang..
wis dijarke wae ijih wong sampean kie wis disedaake jodo sing luwih apik...

_________________
urip mung mampir ngombe lan mung wang sinawang.

Menjadi tua pelan tapi pasti, namun menjadi dewasa belum tentu.

http://syifauwongmantren.multiply.com => nembe sinau
Kembali Ke Atas Go down
http://syifauwongmantren.multiply.com
mas_yanto
Warga


Lokasi : Jawa Tengah
Reputation : 0
Join date : 01.09.09

PostSubyek: Re: aku di tinggalke bocah wedo   Thu Sep 03, 2009 3:12 am

Yo wis, maturnuwun sanget. sekabehane wis jelas. Aku ora arep nyalahke bocahe, sing dadi pikiran, yoo... kok iso ngono perilakune.... Aku arep budal maneh neng jawa barat. saiki isih neng jowo. Ono bacaan ben aku biso luwih tenang lan biso ora eling karo bocahe?

Bocahe cerito akhire, lanange kerjone yo mung neng sawah, lah aku duwi gaji gede. ganteng? yo luwih soko aku. mung jarak. seringe mung sms/telp. terus tahu2 bocahe wis lakoni zinah karo wong liyo. Bocahe cerito, wis ping akeh gonta-ganti wong lanang.

Jorrr, wis durhaka karo wong tuwo bocahe, ora gelem maafin wong tuwone terus ora gelem dadi anakke.

Wassalam, sekabehane....
Kembali Ke Atas Go down
wahyun
Koordinator


Lokasi : jogja
Reputation : 2
Join date : 20.03.08

PostSubyek: Re: aku di tinggalke bocah wedo   Thu Sep 03, 2009 11:10 am

SEMANGATT!!!

sebaik2 perhiasan di dunia adalah istri yg sholihah ^^
Kembali Ke Atas Go down
Asmaraningtyas
Camat


Lokasi : Karangmojo
Reputation : 39
Join date : 08.01.09

PostSubyek: Re: aku di tinggalke bocah wedo   Thu Sep 03, 2009 12:32 pm

iya bener wis sholeh ayu meneh.....isa dipamerke....tur ra kethok umuk....

nek pamer duwit..motor omah mobil..ki iso kethok umuk...ning nek ngandeng bojo ayu tur sholehah iku ...yo bangga ning wong ra ngarani umuk.....
Kembali Ke Atas Go down
rizky
Pengawas


Lokasi : Nganjuk-Wonosari-bekasi
Reputation : 7
Join date : 24.08.09

PostSubyek: Re: aku di tinggalke bocah wedo   Thu Sep 03, 2009 12:35 pm

midangetaken dawuhipun ugi pitutur poro sesepuh...
:!@#@!:
njur mengko dipraktek ake...

_________________
Ampiranku
FBku Gonku cangkruk kene
Kembali Ke Atas Go down
http://ispria.blogspot.com/
Wonosingo Ngali Kidul
Pengawas


Lokasi : Gunungkidul
Reputation : 20
Join date : 06.05.08

PostSubyek: Re: aku di tinggalke bocah wedo   Thu Sep 03, 2009 1:38 pm

mas_yanto wrote:
Assalamu'alaikum,

dino iki aku nangis terus. cewekQ selingkuh, mending nek cuman selingkuh. lawong bocahe zina karo selingkuhane....

tiap sholat yo mung biso nangis, ngadu karo sing nggawe urip (ALLAH SWT). fikiran pusing, dada sesak, kaki lemes, tiap menit nek inget yo mung biso nangis....

aku ketipu,... padahal ALLAH biso nerimo aku opo onone, berarti aku lali karo sing nggawe urip. Astaghfirullah!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

pancen, aku nyesel. aku sedih. mboh ora weruh.... ora nggenah...
arep gawe post bingung....

konco2 kabeh, jaluk sarane karo do'ane ben aku iso sabar dan tambah iman karo sing nggawe urip....

Ya, Allah..., Demi Dzat Engkau Yang Maha Pengasih dan Penyayang. Aku datang padaMU penuh dosa tapi Engkau selalu menerimaku. Aku datang padaMU penuh keluh kesah tapi aku lupa ketika Engkau beri nikmat. Ya, Allah! Ampuni semua dosaku, aku kotor, aku tak tahu diri. Ya, Allah, aku ikhlas atas semua yang telah Engkau tentukan untukku. Ya, Allah, ridhoi aku, permudah ibadahku, dekatkan rezekiku, berikan kesabaran serta tetap istiqomah di jalanMU.

waduh.... dadi nangis maneh....




Wassalam.
 Ndak apik kuwi mas, wis ra sah di pikir...nek aku ndak seneng banget kuwi gek golek meneh!!!
Kembali Ke Atas Go down
https://www.facebook.com/mahesatunggalika
cah gading
Lurah


Lokasi : bekasi
Reputation : 0
Join date : 14.04.09

PostSubyek: Re: aku di tinggalke bocah wedo   Thu Sep 03, 2009 1:46 pm

mas_yanto wrote:
Yo wis, maturnuwun sanget. sekabehane wis jelas. Aku ora arep nyalahke bocahe, sing dadi pikiran, yoo... kok iso ngono perilakune.... Aku arep budal maneh neng jawa barat. saiki isih neng jowo. Ono bacaan ben aku biso luwih tenang lan biso ora eling karo bocahe?

Bocahe cerito akhire, lanange kerjone yo mung neng sawah, lah aku duwi gaji gede. ganteng? yo luwih soko aku. mung jarak. seringe mung sms/telp. terus tahu2 bocahe wis lakoni zinah karo wong liyo. Bocahe cerito, wis ping akeh gonta-ganti wong lanang.

Jorrr, wis durhaka karo wong tuwo bocahe, ora gelem maafin wong tuwone terus ora gelem dadi anakke.

Wassalam, sekabehane....

sing sabar mas ....
tasik kathah prawan sing neggo sampean.....
Kembali Ke Atas Go down
RADEN MAS YOYO
Koordinator


Lokasi : jakarta timur
Reputation : 7
Join date : 07.05.08

PostSubyek: Re: aku di tinggalke bocah wedo   Thu Sep 03, 2009 1:56 pm

Walah kang sik tegar wae....... bandingane lanang:wedok = 1:4 dadi sampean iso gelek 3 maneh paling ora...........tapi ojo di rangkep nek ora pingin ungkep2 dang gek mlangkah seko tempatmu lho engko kan entuk wong lanang ma sik teger lan percoyo diri biar sukses.......JANGAN MENANGIS KARENA KEGAGALAN BOLEH NANGIS SEDIKIT KARENA PENYESALAN DAN MENANGISLAH DISAAT KAMU TAUBAT KEPADA YANG KUASA ALLAH PENGUASA ALAM SEMESTA......Masih banyak tantangan yg menunggu di depaaaaaa.......
Kembali Ke Atas Go down
http://Kios-pulsa.com/?=yosicell
rizky
Pengawas


Lokasi : Nganjuk-Wonosari-bekasi
Reputation : 7
Join date : 24.08.09

PostSubyek: Re: aku di tinggalke bocah wedo   Thu Sep 03, 2009 2:32 pm

mas_yanto wrote:
---Cut
Bocahe cerito akhire, lanange kerjone yo mung neng sawah, lah aku duwi gaji gede. ganteng? yo luwih soko aku. mung jarak. seringe mung sms/telp. terus tahu2 bocahe wis lakoni zinah karo wong liyo. Bocahe cerito, wis ping akeh gonta-ganti wong lanang.

Jorrr, wis durhaka karo wong tuwo bocahe, ora gelem maafin wong tuwone terus ora gelem dadi anakke.

Wassalam, sekabehane....
RADEN MAS YOYO wrote:
Walah kang sik tegar wae....... bandingane lanang:wedok = 1:4 dadi sampean iso gelek 3 maneh paling ora...........tapi ojo di rangkep nek ora pingin ungkep2 dang gek mlangkah seko tempatmu lho engko kan entuk wong lanang ma sik teger lan percoyo diri biar sukses.......JANGAN MENANGIS KARENA KEGAGALAN BOLEH NANGIS SEDIKIT KARENA PENYESALAN DAN MENANGISLAH DISAAT KAMU TAUBAT KEPADA YANG KUASA ALLAH PENGUASA ALAM SEMESTA......Masih banyak tantangan yg menunggu di depaaaaaa.......
Bener opo jare "Den mas Yoyo"...
gek dang gage wae mlangkah seko tempatmu., opo maneh dewekne wis buka wadi :
mas_yanto wrote:
---Cut wis ping akeh gonta-ganti wong lanang...
Lah yauwis opo sing kok karep ake maneh..? :!@#@!:
Sampean wong lanang mas jangkahmu dowo, ojo dadi cupet pikiran mung goro-goro wong wadon...*maaf tidak bermaksud jelekin kaum hawa*
wis rausah didedowo, gampang carane nyingkirke deknen soko pikiran,
"eling2en wae opo sing dadi elekne deknen ato gawe cuwone manah". Ning ojo lali karong sing Kuoso.
Sampean isih enom mas....
Sih bisa ngoleh ake wong wadon kang luwih apik soko yayang mu kui...

_________________
Ampiranku
FBku Gonku cangkruk kene
Kembali Ke Atas Go down
http://ispria.blogspot.com/
Asmaraningtyas
Camat


Lokasi : Karangmojo
Reputation : 39
Join date : 08.01.09

PostSubyek: Re: aku di tinggalke bocah wedo   Thu Sep 03, 2009 4:44 pm

RADEN MAS YOYO wrote:
Walah kang sik tegar wae....... bandingane lanang:wedok = 1:4 dadi sampean iso gelek 3 maneh paling ora...........tapi ojo di rangkep nek ora pingin ungkep2 dang gek mlangkah seko tempatmu lho engko kan entuk wong lanang ma sik teger lan percoyo diri biar sukses.......JANGAN MENANGIS KARENA KEGAGALAN BOLEH NANGIS SEDIKIT KARENA PENYESALAN DAN MENANGISLAH DISAAT KAMU TAUBAT KEPADA YANG KUASA ALLAH PENGUASA ALAM SEMESTA......Masih banyak tantangan yg menunggu di depaaaaaa.......
yo nek tak delok saka data ngisor avatarmu iku..kok kowe ngaku umur 32....po ras salah yo???? nek ras alah kowe lahir neng tilang wis luwih 40 tahun yg lalu.....
Kembali Ke Atas Go down
rizky
Pengawas


Lokasi : Nganjuk-Wonosari-bekasi
Reputation : 7
Join date : 24.08.09

PostSubyek: Re: aku di tinggalke bocah wedo   Fri Sep 04, 2009 9:12 am

We ladalah jebulane mung geroh toh... :*)0(:
yen geroh yo wis rapopo tanggungen dewe...
*secara kawit awal wis curiga*

_________________
Ampiranku
FBku Gonku cangkruk kene
Kembali Ke Atas Go down
http://ispria.blogspot.com/
sky_walker
KorLap


Lokasi : depan komputer
Reputation : 2
Join date : 14.07.09

PostSubyek: Re: aku di tinggalke bocah wedo   Fri Sep 04, 2009 7:28 pm

tak kiro opo.. lol!
Kembali Ke Atas Go down
mas_yanto
Warga


Lokasi : Jawa Tengah
Reputation : 0
Join date : 01.09.09

PostSubyek: Re: aku di tinggalke bocah wedo   Fri Sep 04, 2009 11:12 pm

Aku arep ngomong jowo yo ora lancar, padahal aku yo wong jowo tulen. tapi nasehate njenengan kabeh apik tenan lan atiku dadi luwih tenang. syukur alhamdulillah, ketemu njenengan ning forum iki. apik tenan forum'e. maturnuwun maleh.
Kembali Ke Atas Go down
rizky
Pengawas


Lokasi : Nganjuk-Wonosari-bekasi
Reputation : 7
Join date : 24.08.09

PostSubyek: Re: aku di tinggalke bocah wedo   Sat Sep 05, 2009 8:35 am

Yo podho2 kang....
ning kabeh maeng keno digawe takeran lan tolok ukur :!@#@!:
jajane postinganmu kui ngono secara langsung nyindir lan ngelingke lelakonku

_________________
Ampiranku
FBku Gonku cangkruk kene
Kembali Ke Atas Go down
http://ispria.blogspot.com/
siwid
Donatur


Lokasi : nomaden
Reputation : 21
Join date : 04.04.08

PostSubyek: Re: aku di tinggalke bocah wedo   Sat Sep 12, 2009 6:18 am

Mase_ wrote:
abrata wrote:

Spoiler:
 
Very Happy Very Happy

Lah iki wes di ke'i sing ginuk2 tur manis nang kang abrata....

mau dong... ngakakk

_________________
Syarat biar punya kawan memang sederhana. Modalnya, mau menerima kawanmu apa adanya. Itu saja!
Kembali Ke Atas Go down
Sponsored content




PostSubyek: Re: aku di tinggalke bocah wedo   

Kembali Ke Atas Go down
 
aku di tinggalke bocah wedo
Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas 
Halaman 1 dari 2Pilih halaman : 1, 2  Next

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
FKOGK :: LOUNGE 'N CHIT-CHAT :: Coerhat-
Navigasi: