Forum Komunitas Online Gunungkidul
 
IndeksJual BeliPortal FKOGKFAQPencarianPendaftaranAnggotaLogin


Share | 
 

 Matur suwun sedanten nggih...

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down 
PengirimMessage
kakyo29433
Warga


Lokasi : jakarta
Reputation : 0
Join date : 09.07.09

PostSubyek: Matur suwun sedanten nggih...   Thu Sep 03, 2009 11:05 pm

matur suwun kangge pitulunganipun para kadhang lan sedherek


Terakhir diubah oleh kakyo29433 tanggal Sat Dec 12, 2009 7:43 am, total 1 kali diubah
Kembali Ke Atas Go down
cogo
Koordinator


Lokasi : jakarta
Reputation : 1
Join date : 06.04.09

PostSubyek: Re: Matur suwun sedanten nggih...   Fri Sep 04, 2009 4:31 am

mas coba tanya ke kang agus susanto pm aja barangkali dia bisa bantu.
Kembali Ke Atas Go down
martinus
Koordinator


Lokasi : JOGJAKARTA
Reputation : 6
Join date : 29.04.09

PostSubyek: Re: Matur suwun sedanten nggih...   Sat Sep 05, 2009 3:53 pm

aku mung isa mbiyanto donga mas muga muga wae mas mu ipar gek ndang oleh dalan padhang, kalis saka rubeda sing selama iki nganggu. amin.
Kembali Ke Atas Go down
tengkek buto
Lurah


Lokasi : jl karangmojo-semin gunungkidul
Reputation : 1
Join date : 07.03.09

PostSubyek: Re: Matur suwun sedanten nggih...   Thu Sep 10, 2009 11:30 pm

Nyuwun sewu sa derenge...
Menawi tiyang pinter kula mboten mangertos.
namung menawi pengalaman ingkang kula mangertosi menawi kenging gendam, sihir, menapa santet mugi mawon enggal mari.
Insya4JJI dipun cobi ngagem coro Islam :
1. Tiyang engkang kenging gendam supados siram suci
2. Tiyang menika dipun Ru'yah ngagem bacaan :
a. Al Fatihah 7 x
b. Ayat kursi 7 x
c. Asy Syafaat ayat 1-10 7x
d. Surat sapu jagad ( Al Ilhkas, an nas, Al Falaq ) 7 x
e. Al Baqarah ruku' sepisan
f. Dzkir terus menerus
3. Ingkang Ru'yah monggo dipilih tiyang ingkang kuat iman (imam masjid, ustadz menapa sanesipun) ingkang tahan lan kuat konsentrasi- Sae ingkang hafal surat-surat wau.
4. Menawi wonten tanda2 kados kesurupan monggo diterusaken ngantos jin ingkang mawi gendam punika kesah. Menawi sampun kesah mugi diterusaken bacaan menika lan dipun tuntun sholat 5 wektos ampun pedhot. Supados gendam mboten mbalik malih
5. Menawi wonten celak mriku mboten wonten tiyang engkang kuat konsentrasi menawa ugi ma'ruf. Monggo tindak wonten ru'yah center setempat punopo Pondok Pesantren
6. Nyuwun sewu malih kula namung mangertos coro agami Islam menawi sanesipun kulo mboten mangertos
7. Mugi enggal sae... Amin
Kembali Ke Atas Go down
martinus
Koordinator


Lokasi : JOGJAKARTA
Reputation : 6
Join date : 29.04.09

PostSubyek: Re: Matur suwun sedanten nggih...   Tue Sep 15, 2009 7:32 pm

tengkek buto wrote:
Nyuwun sewu sa derenge...
Menawi tiyang pinter kula mboten mangertos.
namung menawi pengalaman ingkang kula mangertosi menawi kenging gendam, sihir, menapa santet mugi mawon enggal mari.
Insya4JJI dipun cobi ngagem coro Islam :
1. Tiyang engkang kenging gendam supados siram suci
2. Tiyang menika dipun Ru'yah ngagem bacaan :
a. Al Fatihah 7 x
b. Ayat kursi 7 x
c. Asy Syafaat ayat 1-10 7x
d. Surat sapu jagad ( Al Ilhkas, an nas, Al Falaq ) 7 x
e. Al Baqarah ruku' sepisan
f. Dzkir terus menerus
3. Ingkang Ru'yah monggo dipilih tiyang ingkang kuat iman (imam masjid, ustadz menapa sanesipun) ingkang tahan lan kuat konsentrasi- Sae ingkang hafal surat-surat wau.
4. Menawi wonten tanda2 kados kesurupan monggo diterusaken ngantos jin ingkang mawi gendam punika kesah. Menawi sampun kesah mugi diterusaken bacaan menika lan dipun tuntun sholat 5 wektos ampun pedhot. Supados gendam mboten mbalik malih
5. Menawi wonten celak mriku mboten wonten tiyang engkang kuat konsentrasi menawa ugi ma'ruf. Monggo tindak wonten ru'yah center setempat punopo Pondok Pesantren
6. Nyuwun sewu malih kula namung mangertos coro agami Islam menawi sanesipun kulo mboten mangertos
7. Mugi enggal sae... Amin

nggih mas niku lere sanget. kula setuju abis pokoke
Kembali Ke Atas Go down
iwan setiawan
KorLap


Lokasi : jakarta,pondok gede bekasi
Reputation : 4
Join date : 18.07.09

PostSubyek: Re: Matur suwun sedanten nggih...   Thu Sep 17, 2009 11:27 am

kakyo29433 wrote:
Saderengipun nyuwun pangapunten menawi rembagan menika salah kamar, bingung badhe mlebet nggen pundi, badhe nyuwun pituduh lan pitutur para sedherek sedanten ( menawi angsal ), kula nggadahi sederek-mas ipar ing Malang-Jatim, Kakung umur 40-50thn,pun keluarga ngadahi putri 3 pun mentas sedanten, kala wingi kok konangan menawi piyambakipun gadhah sengkeran tiyang Solo ( janda anak 2 ), menawi ditingali tiyang pinter ( mbak kula sampun tanglet tiyang 3 ing Malang ) torene sampun mulai rikala nyambut damel nggen solo 2 tahun kepengker lan menawi sarana gendam lewat kartu/Tarot, menapa wonten cara ingkang kados menika??

punapa para sedherek mangertos "tiyang pinter" ingkang nggadahi kapinteran ingkang makaten menika, torene kok namung saged di mari-no mawi cara ingkang sami lantaran tarot ugi, menapa saestu makaten??

Sadherengipun kula aturaken matur suwun pambiyantunipun,

rgds yos
021-33841808
jenengan tel aku mas 081389989058


Terakhir diubah oleh iwan setiawan tanggal Tue Apr 20, 2010 2:23 pm, total 1 kali diubah
Kembali Ke Atas Go down
kakyo29433
Warga


Lokasi : jakarta
Reputation : 0
Join date : 09.07.09

PostSubyek: Re: Matur suwun sedanten nggih...   Sat Dec 12, 2009 7:37 am

matur suwun para sedherek..
Kembali Ke Atas Go down
Sponsored content




PostSubyek: Re: Matur suwun sedanten nggih...   

Kembali Ke Atas Go down
 
Matur suwun sedanten nggih...
Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas 
Halaman 1 dari 1

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
FKOGK :: LOUNGE 'N CHIT-CHAT :: Kebatinan, Misteri dan Ghaib-
Navigasi: